UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 17

UKAS SLURVETE BLOGGERE:

I det siste har jeg fått kommentarer på grammatikken min. Det går spesielt på og/å regelen. Jeg må få beklage for det er rett og slett slurv. Når jeg skriver innlegg så kladder jeg ideene først. Så rydder jeg i teksten og til sist ser jeg over for å rette på ord. Det skjer dessverre alt for ofte at jeg har dårlig tid. Jeg lover full skjerpings.

Nå viser det seg at det er flere bloggere som slurver med og/å, også de som kaller seg forfatter:

For å være ærlig synes jeg min unnskyldning er bedre enn hennes.

Apropos forfatter, Miss Sophie skrev nylig dette:

Så, å skrive skjønnlitterære tekster er visst helt unødvendig, skal vi tro henne. Det enkle er (ikke alltid) det beste:

Bye bye til alle forfattere innen sjangeren skjønnlitteratur, der altså. De er falske og skriver tull og vas. De burde skrive som henne.

Orker ikke

UKAS BLOGGER SOM IKKE LIKER Å SKRYTE:

Jeg har ofte sett at frøkna får spørsmål om hun gir penger til gode formål:

Hun liker da meget godt å skryte og dokumentere hva hun tjener, hva hun har kjøpt, skal kjøpe, kan kjøpe, bør kjøpe og vil kjøpe.

Orker ikke.

UKAS KJØLESKAP MED DET RARE I:

Isabel Raad har vært på handletur for å fylle opp kjøleskapet. Dette måtte selvfølgelig dokumenteres på bloggen. Viktig, si.

Wow, litt av et innkjøp. Ikke rart hun måtte dele det med oss. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg trodd at det var selveste mor sjøl som hadde levert en kasse (nød)Proviant på døra hennes. (Tro om frøkna også ville få noen rester til overs).

Jeg la merke til vaskemidler og ble sittende å fundere på hvor i kjøleskapet hun ville plassere dem.

Siden frøkna viser frem det hun har kjøpt og hvor hun oppbevarer dette, har jeg noen forslag til plassering av andre ting som hun (alltid) liker å vise frem på bloggen:

*Klær fra Nelly kan oppbevares i oppvaskmaskinen. Da kan de vaskes i samme slengen og blir rene og pene til å vises frem på bloggen. Igjen.

*Chanel-veska kan oppbevares i postkassen. Da får postmannen/postdamen også sett den.

*Gucci beltet kan egentlig bare festes fast på henne. Det skal jo på hver dag uansett.

Neste uke skal dere (ikke) få se hva vi har handlet på Rema 1000.

UKAS MOR SJØL (HAR LYST):

Denne uka har Anne Brith onan … vent. Hun har reklamert og lovet orgasme på tube:

Jeg tør nesten ikke tenke på hvor flaut dette må være for hennes små, men det var nok avtalt på forhånd med alle de der hjemme. Som hun sier -“Ongan mennæ læs jo ikke bloggen.” Vel, la oss inderlig håpe på det.

Selv mener hun at hennes åpenhet er med på fjerne tabuer rundt temaet. Det er viktig at ungdommer får et naturlig forhold til sex og hjelpemidler. Men av mamma?

Hvilke barn vil ha en samtale med mamma der hun forteller hva hun driver med under dyna.

Jeg ser heller ikke for meg at så mange løper til Kondomeriet for en orgasme med rabattkode “Anne Brith.”

Jeg kom til å tenke på at i “Bloggerne” i forrige uke kunne vi høre at mor sjøl fortalte barna at de hadde mus i hus. Det kan virke som at de er i full gang med praten om mus og sånn, der hjemme.

UKAS RYKTE:

Litt sladder på slutten. Det ryktes at det er slutt mellom piraten Fabian og Kristine Ullebø, og at de har sluttet å følger hverandre på Instagram. De skal også ha slettet bilder av hverandre. Kan det være at Kristine fikk nok av å være i et forhold der hun hele tiden måtte dele han med andre? Eller at hun ikke lenger greide å taklet piratens sterke følelser for tannpirkeren sin? Jeg bare spør.

Fortsettelse følger…

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no, sraad.blogg.no, annebrith.blogg.no)

Adina xoxo