UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 17

UKAS SLURVETE BLOGGERE:

I det siste har jeg fått kommentarer på grammatikken min. Det går spesielt på og/å regelen. Jeg må få beklage for disse grove feilene, det er rett og slett slurv. Når jeg skriver innlegg så kladder jeg ideene først. Så rydder jeg i teksten og til sist ser jeg over for å rette på ord. Det skjer alt for ofte at jeg får dårlig tid, og at siste punkt må vike.

Nå viser det seg at det er flere bloggere som slurver med og/å, og denne bloggeren kaller seg faktisk for forfatter:

For å være ærlig, min unnskyldning er bedre enn hennes.

Apropos forfatter, Miss Sophie skrev nylig dette:

Så, å skrive skjønnlitterære tekster er visst helt unødvendig, skal vi tro henne. Det enkle er (ikke alltid) det beste:

Bye bye til alle forfattere innen sjangeren skjønnlitteratur, der altså. De er falske og skriver tull og vas. De burde skrive som henne.

Orker ikke

UKAS BLOGGER SOM IKKE LIKER Å SKRYTE:

Jeg har ofte sett at frøkna får spørsmål om hun gir penger til gode formål:

Hun liker å skryte (og dokumentere) hva hun tjener, har kjøpt, skal kjøpe, kan kjøpe, bør kjøpe og vil kjøpe. Hun mener at å fortelle leserne sine om hva hun gir til veldedighet, det er skryt og det vil hun ikke gjøre. For hun liker ikke å skryte, hun.

Janeidet

UKAS KJØLESKAP MED DET RARE I:

Isabel Raad har vært på handletur for å fylle opp kjøleskapet. Dette måtte selvfølgelig dokumenteres grundig på bloggen. Viktig å vise hva man har kjøpt, si. Neste uke skal dere (ikke) få se hva vi har handlet på Rema.

Wow, for et innkjøp, ikke rart hun måtte dele det med oss. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg trodd at det var selveste mor sjøl som hadde levert en kasse (nød) Proviant på døra hennes. (Tro om frøkna hadde fått noen rester til overs, slik som mor sjøl alltid får).

Så la jeg merke til alle vaskemidlene hun hadde kjøpt. Jeg ble sittende å fundere på hvor i kjøleskapet hun ville plassere dem. Ble det øverste hylle? Nederste? I skapdøren kanskje?

Siden frøkna liker å vise frem hva hun har kjøpt og hvor hun oppbevarer det, har jeg noen forslag til plassering av andre ting som hun (alltid) liker å vise frem på bloggen:

*Klær fra Nelly kan oppbevares i oppvaskmaskinen. Da kan de vaskes i samme slengen og blir rene og pene til å vises frem på bloggen (igjen)

*Chanel-veska kan oppbevares i postkassen. Da får postmannen/postdamen også sett den. Alle må se

*Gucci beltet kan henge ned fra lysekronen. Da kan hun sitte i sofaen og beundre det. Om hun ikke velger å bruke det, noe som svært sjelden skjer, så kan hun ta en selfie med beltet i bakgrunnen. Bildet kommer garantert på bloggen

UKAS MOR SJØL (HAR LYST):

(Jeg funderer på om “ukas mor sjøl” bør bli fast i spalten).

Denne uka har Anne Brith onan…beklager! Hun har reklamert og lovet orgasme på tube. Greit nok det, om hun kun hadde seg selv å tenke på.

Jeg tør nesten ikke tenke på hvor flaut dette må være for hennes små, men kjenner jeg mor sjøl rett, så var nok dette avtalt med de der hjemme for lenge siden. Og som hun selv sier – “Ongan mennæ læs jo ikke bloggen.” Vel, la oss nå inderlig håpe på det.

Selv mener hun at hennes åpenhet er med på fjerne tabuer rundt temaet. Det er viktig at ungdommer får et naturlig forhold til sex og hjelpemidler (av mamma):

Hvilke barn vil ha en samtale med mamma der hun forteller om hva hun driver med under dyna og hvilke hjelpemidler hun benytter?

Jeg ser heller ikke for meg at mange løper inn på Kondomeriet og sier de vil ha orgasme med rabattkode “Anne Brith.”

Jeg kom til å tenke på at i Bloggerne forrige uke kunne vi høre at mor sjøl fortalte barna sine at de hadde mus i hus. Da kan det virke som om de er i full gang med praten om mus og sånn.

UKAS RYKTE:

Litt sladder på slutten. Det ryktes at det er slutt mellom piraten Fabian og Kristine Ullebø, og at de har sluttet å følger hverandre på Instagram. De skal også ha slettet bilder av hverandre. Kan det være at Kristine fikk nok av å være i et forhold der hun hele tiden måtte dele han med andre? At hun ikke lenger greide å taklet piratens sterke følelser for tannpirkeren sin? Jeg bare spør.

Fortsettelse følger…

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no, sraad.blogg.no, annebrith.blogg.no)

Adina xoxo