BLOGGERNE UKE 4 (SESONG 8)

Hei alle sammen 🌸

Puh, om jeg ikke tar helt feil er det bare en uke igjen av Bloggerne nå. La oss først ta en titt på hva denne uken brakte med seg.

ANNE BRITH

Uken blir åpnet med en sjarmerende mor sjøl som stryker klær med svettebånd på hodet mens hun nynner på en sang fra det jeg tror er Dirty Dancing. Hun elsker å stryke klær og støvsuge, og tror at dette egenskaper en mann setter pris på.

Hun har dessverre ikke tid til å lete etter denne mannen og er drittlei av å finne feil type. Nå skal hun få hjelp fra en profesjonell matchmaker. Matchmakeren hadde lest på bloggen, så hun ringte mor sjøl og sa at hun trengte henne. Enda et tegn på at mor sjøl ikke har betalt 35.000 kroner selv for dette, men fikk det gratis mot omtale på bloggen. Jeg håper nesten for hennes skyld at det er sånn det henger sammen, for hvem bruker vel så mye penger på en matchmaker samtidig som hun skal kjøpe hus. Jeg lurer veldig på hvordan dette med matchmaker fungerer. Har de en 100% fornøyd garanti slik at jeg får tilbake pengene om de ikke klarer å finne en mann til meg? Jeg bare spør.

Mor sjøl må på en prøvedate og matchmakeren har ordnet et stevnemøte med Per. Per har sjekket ut bloggen. Likevel møter han altså opp, for en sprek fyr. Per blogger selv om tekniske greier og datamaskiner. Mor sjøl prøver så godt hun kan å stille spørsmål, men Per virker litt reservert. Kanskje ikke så rart med kamera på slep. Det viser seg at Per har bagasje. Ikke med seg på date for å overnatte, men følelser for folk fra fortiden sin.

Senere har mor sjøl sett sæ lei av at ongan ikke rødde heime. Jeg syns det ser veldig likt ut som hjemme hos meg. Det hender jeg sender bilde av rotet mitt til Adina, noe som har fått henne til å spekulere i om jeg også har fire unger.

Mor sjøl velger å lyve til ongan om at det er mus i leiligheten for å få de til å rødde. Hun syns det er deilig å slippe rydding og vasking, så hun bestemmer seg for å holde på løgnen en stund til. Det må jeg si var litt av en løsning.

KRISTINE ULLEBØ

Kristine får besøk av en journalist fra lokalavisa i Førde som skal følge henne en hel dag. Hun forteller at hun blogga de tre første årene uten å tjene noe. Så er det håp for oss også altså, vi må bare holde det gående en god stund til. Neida. Joda. Neida. Hun føler seg ekstremt heldig og privilegert. På innspillingstidspunktet har hun 15.000 lesere per dag og 650.000 følgere på Instagram. Jeg ser at hun ligger på i snitt 10.000 lesere per dag og 594.000 følgere på Instagram nå.

Kristine sin store drøm er å få være med i Victoria Secret fashion show, og hun skal trene som faen frem til det. Journalisten og vi får bli med på fitness.xpress som vi tidligere har skrevet om HER. Hun sier hun trener mest armer og rygg. Og mage. Og rumpe. Altså alt unntatt bein da. Jeg merker meg at hun sier at hun sikkert gjør masse øvelser feil, men så lenge det gjør vondt, vet hun at hun gjør noe riktig. Well well. PT’en i meg er litt usikker på om dette er korrekt.

MAMMAEN TIL MICHELLE (og William og Lucas)

Mammaen og Janbanan trenger å finne ut av bryllupsgreiene, det er det eneste problemet de har som par. De snakker med bryllupsplanleggerne på telefonen og har satt datoen til 11.11.18. Dette er morfaren sin bursdag, og etter hva jeg leste om han og hans bortgang i boka hennes syns jeg dette er et fint valg av dato. Heldigvis vurderer hun også å ta på forlovelsesringen igjen.

Senere gråter mammaen til kameraet. Hun har for første gang i sitt liv lyst til å trekke seg helt vekk og være usynlig. Hun vil at folk skal forstå henne og føler at hun har blitt noe annet enn den hun er. Tja, hun har jo blitt en clickbaitdronning, og det er kanskje ikke det hun egentlig er. Heldigvis pleier Michelle å si at hun aldri kunne fått en bedre mamma ❤️

Mammaen og Jan drar inn til storbyen og forbereder seg til boklansering. Jan vil gjerne spise en makron, og spør sin kjære mamma om han kan ta en. Hun vil heller at han skal pusse tennene, så da gjør han det. Mammaen syns han er skjønn.

Alt som skjedde på scenen har vi skrevet om HER. Det som ikke kom frem på boklanseringen, men som vi nå får vite, er at dette er den første boken mammaen noen gang har lest.

Tidligere i uken la paret ut en video på YouTube om at de er ute av Bloggerne. Dette var altså det siste vi fikk se av dem i programmet.

PILOTFRUE

Pilotfruemannen har et spennende gjøremål, han skal nemlig inn på en klinikk for å fikse leppene. Han har tenkt på at han nesten ikke har overleppe og sier at om man har et eller annet som plager en og mulighet til å gjøre noe med det, så burde man gjøre det. Jeg syns han hadde fine mannelepper fra før, men javel. Det slår meg hva for syk trend dette er med å sette sprøyter (!) i leppene. Jeg vet ikke om jeg så noen forskjell etterpå. Det gjorde visst heller ikke konemor. Han sier til henne at han har ikke tenkt til å få andemunn. “Bloggermunn?” svarer Julianne som selv ikke har gjort noe. Moro at en blogger kaller det bloggermunn. Jeg personlig må si at jeg kunne se at Ulrik kan være en sexy mann, men etter å ha sett han på den klinikken gikk det fort over.

Julianne har kjøpt graviditetstest etter at de har prøvd litt på egenhånd før forsøk nummer fem. Hun er gravid 🎈 For å feire graviditeten skal hun være med Ulrik på en flyvning til Stavanger. Hun syns det er romantisk å være med på jobb. Etter alle forsøkene som har gått galt er det vanskelig for paret å tenke positivt og slappe av med graviditeten.

FUNKYGINE

Funkygine, mannen og de to barna hennes drar til Ålesund på høstferie. Hun snakker med moren om at hun vil bli gravid, men at de må time det i forhold til hennes treningsreiser.

De tar en tur på hytta til foreldrene til Morten. Såvidt jeg vet har han vokst opp på Lillehammer, men moren høres også ut som hun er fra Ålesund. De drar ut og fisker. Lite visste jeg om at man kunne få så mange store, spennende fisker i garnet.

Tilbake hos Funkygine sin mor ser de på Bloggerne på kvelden og lurer på hvordan de skal passe inn i det hele. De reflekterer rundt at profilene gjør ting som ikke er viktig, men som de selv tror eller later som er jævlig viktig.

KOMIKERFRUE

Marna holder fortsatt koken med Skal vi danse. Hun har fått pakke av en fan, en kopp med enhjørning som hun blir veldig glad og rørt over å få.

Ørjan sin datter, Leah, ser ut til å ha blitt husmor mens Marna er opptatt med å danse. Hun baker med småbrødrene og gruer seg til hun må rydde alt sammen.

Etter åtte episoder er Marna ute av dansen.

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men jeg merker at jeg savner Fabian litt i denne sesongen. Det ser ut som han er tilbake neste uke, og jeg håper at tannpirkeren hans også får litt tid på skjermen.

❤️ Vicky