VI SVARER PÅ SPEKULASJONENE

Hei alle sammen 🌸

Høhø, det var blogger-overskrifta si det, si.

På tirsdag opplevde vi et voldsomt engasjement rundt hvorvidt man kunne se oss på Bloggerne. Det ble filmet fra boklanseringa til mammaen til Michelle (og William og Lucas) hvor vi selvsagt var til stede.

Noen hadde fått med seg hva slags sko Adina hadde på seg da hun ble intervjuet av Insider FEM. Utrolig nok var det ei jente blant publikum som hadde på seg noen lignende sko. Videre ble jeg til “hun med fargerik poncho”. Vi lar være å publisere bilder da vi nødig ønsker å henge ut den hardbarka fansen til mammaen.

De flotte skoene til Adina (som jeg nå har fått bekreftet at var dyre akkurat som noen trodde) mener jeg å huske at hun kjøpte den dagen vi hadde julebord. Hun hadde altså ikke kjøpt disse ennå da boklanseringen var. Jeg vil tro det finnes en del lignende sko rundt i de norske hjem, men så mye vekt som det har blitt lagt på disse i letingen etter oss på TV-skjermen vil jeg anbefale Adina å stappe de langt inn i skapet. Kanskje hun kan bruke de på soverommet med samboeren eller noe slikt. Om ikke det spriter opp ting nok hører jeg at mor sjøl nettopp har reklamert for en fantastisk orgasmekrem.

Det er ingenting galt med fargerik poncho, men jeg må nok dessverre meddele at jeg har et svært lite fargerikt klesskap. Jeg mener å huske at jeg var opptatt av å kle meg så anonymt som mulig på boklanseringen. Jeg kunne ikke huske hva jeg hadde på meg den dagen, men til slutt fant jeg meg selv i mengden da det blir filmet at boklanseringen er ferdig og at folk begynner å røre på seg. Det skal sies at jeg måtte spole frem og tilbake omtrent ti ganger før jeg var sikker på at det var meg. Ganske umulig å få øye på med andre ord, og selv de som kjenner meg hadde nok ikke fått det med seg.

Så da var de spekulasjonene avblåst. Det dere heller burde spekulere i er hvorfor i alle dager vi har bilde av resepsjonen hos Egmont:

Skal vi være med i neste sesong av Bloggerne?

Var vi der for å ta selfies med alle bloggerne som jobber der?

Skal vi gi ut bok?

Eller har vi bare brutt Åndsverksloven (IGJEN) og stjålet bildet fra en annen blogger?

Oppsummering av denne ukens Bloggerne kommer forhåpentligvis i morgen. Jeg gleder meg stort til å se mor sjøl på date og til å se pilotfruemannen fylle leppene 😘

❤️ Vicky

45 thoughts on “VI SVARER PÅ SPEKULASJONENE

 1. Er vi riktig heldige så får dere gi ut bok med et innhold som gir kraftig motvekt til den syke verden toppbloggerne lever i. Dét hadde vært noe det 😀 Jeg hadde forhåndsbestilt tvert!

 2. Da var det slutt for mammaen til Michelle (og William og Lucas) i Bloggerne fra neste sesong – en meget klok avgjørelse av TV2.

  1. De tok avgjørelsen etter at hun beskyldte dem for å ha klippet det sånn at det så ut som om hun hadde sex på TV. Alt som er vist denne sesongen var filmet før «sexfilm-gate», derfor var hun med i denne..
   Når hun selv insisterte på at klippet skulle være med (og hun sendte kun inn det som ble vist på TV, ikke 20 minutter som hun selv påsto) for så å komme med drøye beskyldninger mot tv2 fikk produksjonen nok.

   At hun er overrasket over at de dropper henne er nok kun for å holde seg i søkelyset og igjen innta offer-rollen..

   1. Er det sant? Det forundrer meg egentlig ikke. Godt at noen vet sannheten! Adina og co bør ta med dette i ett innlegg? 🙂

  2. Ja, det var som jeg tenkte, hun var nok bare med i den her sesongen fordi avtalen allerede var gjort før alt dramaet med Skal vi danse osv osv begynte 😊

 3. Hallo! Takk for bloggen deres! Prøver igjen jeg, dette blir vel ikke sensurert🙈
  Må bare vise til fruas blogg. Hun står inntil veggen på sist publiserte innlegg, og ser litt trist ut eller noe. Vel, en leser sier at de må slutte å redigere/fade ansiktet under øynene, hvorpå frua sier at det ikke er gjort. Ble nysgjerrig jeg da, og se på bildene (med samme antrekk) fra dagen før. Der er ikke under øyne og panne så glatt som på siste innlegg. Bare nevner det. Frøkna sier hun skal eksponere søsters reaksjon da hun kom til Tromsø. La nå søs være i fred fra media sa jeg,( ikke publisert. ) Til slutt, jeg tror jeg må ta ei lita bloggpause bortsett fra denne bloggen. Jeg orker ikke mer av alle duste-bloggerne som sier at de skal gjøre sååååå mye fantastisk og har sååå mye hemmeligheter og er på såååå mange møter hele tiden, som er såååå avgjørende for resten av livet og magisk og bla,bla! God natt!

  1. Hallo Mila! Takk skal du ha ❤️ Adina er på saken med disse bildene av frua tror jeg 😊 Ei lita bloggpause har aldri skadet, har hatt det selv noen ganger og det er ikke stort man går glipp av.

 4. Kan dere skrive om Fotballfrue sitt innlegg om oppussing av stuen? Hun (eller fotballfruemannen) har tydeligvis retusjert under øynene hennes, og hun sverger at det ikke er sant. Screenshottet og zoomet inn, og det er umulig at det ikke er gjort. Tok også bilde av kommentarene hvis noe endres, haha. Synes hun skal slutte å lyve!

 5. AB skriver i dag at bloggen legges ned 3 Mai. Noe nytt hender 4.Mai. Om det er en ny blogg på en ny plattform, vil overskriften “Bloggen legges ned” gå over i blogghistorien som den råeste og mest spekulative clickbaits ever 😉

  1. Avven
   Hvis du leser hva AB faktisk skriver så skriver hun at DENNE bloggen legges ned. 3.mai skriver hun det siste innlegget der.
   Kanskje hun starter ny blogg på eget domene?
   Slutt med halvsannheter, det er sånn rykter og dritt oppstår.
   Vi vet alle at bloggere lever av klikk, overskrifter selger, men det er vårt valg å klikke oss inn for å tilfredsstille egen nysgjerrighet.

   1. “Bloggen legges ned!” er overskriften og clickbaiten. Denne bloggen legges ned står det på slutten av innlegget. Så det blir sånn “nesten gravid, gift, skilt, kriser, og mye annet nesten 😉

    Av blogg er du kommet og til blogg skal du bli 😉

    Men så klart, skulle det utenkelige bli realitet vil det gå hard utover annonsekronene til Egmont’s Kvinneguiden. Hun har jo snart 2 millioner “følgere” der.

   2. Om man ser på overskriften “Bloggen legges ned!” isolert sett så er det vel den som er en halvsannhet 🤔

 6. Apropos frua: for mang en år tilbake (før kvinneguiden avslørte det) ble det avslørt at Frua faket kommentarer. Da kommenterte jeg det på bloggen, med link til bevis og lurte på hvorfor de gjorde det. Denne kom ikke overraskende ikke med på bloggen. MEN, uten å ha skrevet fult navn, kun epostadressen, fant LK ut hvem jeg var, og sendte meg en melding på FACEBOOK om at kommentaren ikke ble godkjent da jeg spurte om dette på BLOGGEN. Har samtalen hvis det er ønskelig. Men det er jo helt sykt. Psyko herseteknikk å skulle søke opp lesere på facebook i stedenfor å ta det på deres egen arena. Dette er en del år siden da. Men hvis dere er interresert er det bare å sende mail til vedlagt mail.

  1. Dette syns vi var meget interessant, takk for at du deler 😘 Det er jo mildt sagt noe spesielt å ikke godkjenne en kommentar for så å søke opp en leser på Facebook for å svare på den. Ikke rart de har hektiske dager, si 😊

 7. Anna og Jan banan har laget YouTube video og det er de klager over at de ikke får være med i bloggen. De måtte til å finne det ut selv. Hardt arbeid

  1. Så videoen 😊 Må si jeg syns det er litt merkelig at TV2 har flere bloggere de ikke har sagt fra til, det hadde jo ikke tatt lange tiden selv om jeg forstår det som at man kun signerer for en sesong om gangen.

 8. Lurer på en ting…
  Hun er vakker (syns jeg) og sikkert snill. Hva er det med mammaen som er interessant og spennende for folk? Har hun følgere som seriøst beundrer det hun står for, gjør og bidrar med? HVA bidrar hun med egentlig?
  Mener ikke være slem nå, men begriper det ikke. Mulig det startet med at hun ble svært tidlig gravid. Det kunne sikkert vært spennende å lese for andre unge mødre, hva hun gjorde, at hun klarte seg og fortsatte med skole, utdannelse og etterhvert jobb. At alt går hvis man vil. Dele av sin erfaring på godt og vondt.
  Men i stedet får hun en unge til med en annen, deretter enda en. Hva med utdannelse? Hvilken (positiv) interesse har dette for andre folk?
  Nei, beklager, men jeg ser ingenting annet enn sosialpornografi, svadablabla innhold og en masse med reklame. Som hun har tjent masse peng på -bra for henne.
  Hvem er det hun seriøst inspirerer?
  Nå er det slutt på hennes tid i bloggerne -på høy tid. Kjedeligere kan det ikke bli.

  1. Tja, folk syns vel sikkert det er spennende at hun har fått så mange barn i såpass ung alder 🤔 Spørsmålene du stiller kan vel også stilles om en hel del andre bloggere 😊 Jeg tror tiden er inne for at mammaen setter seg på skolebenken igjen nå, da kunne hun kanskje også fått litt interessant innhold på bloggen også. Ida Wulff var jo veldig god på å skrive om skole da hun tok bacheloren sin 😊

 9. Herlighet, det er ikke noe grunn til å klikke seg inn. Hun har jo skrevet at hun skal jobbe alene. Hun skifter ikke til noen andre! Slutt å gi henne klikk sier jeg bare, noe mer oppdiktet, klikkgreier finnes ikke! Og som nevnt, fruemannen jobber 24/7 med å redigere bilder og følge med i sosiale kanaler. For en trist jobb, lite givende tenker jeg. Tenk å leve et slikt liv🙈

 10. Tenkte på,når det nå viser seg at fruen og den smarte venninnen til ab skal på bloggerne. Og at det tydeligvis er stas å være med. Og frøkna takket i sin tid nei til å være med fordi det ikke var godt nok betalt. Snakker om å være korttenkt..

 11. Kjære Vicky og Adina
  Ikke la kommentarfeltet deres bli en kopi av kvinneguiden der sure, bitre kjærringer sitter og nileser blogger, leter etter feil, studerer bilder med med lupe, kun for å kritisere. Har aldri sett at de har skrevet noe positivt og nåde den som sier mot sitronmafian, de får gjennomgå. Synes nesten, men bare nesten synd i dem. Tenk å være så bitter (og kanskje misunnelig)

  1. Ja, nettroll trenger dere like lite som KG. 😉

   Fra https://no.wikipedia.org/wiki/Trolling_(Internett)
   ” Trolling kan defineres som «å lokke andre inn i meningsløse og endeløse diskusjoner [som ikke handler om temaet og sløser bort tid]»”.

   Dvs. brukerdebatt, der man er mer interessert i å kalle folk for “bitre kjerringer”, “misunnelige” o.l. er helt unødvendig. Jeg forstår ikke de som gidder å holde på slik.

  2. Kjære Kari. Vi prøver så godt vi kan å moderere der det trengs 😊 Jeg tror ikke de på Kvinneguiden egentlig er sure, bitre kjerringer. Svært ofte er kritikken på sin plass. Selv har jeg sett at de har skrevet positivt flere ganger, noen kommenterer det til og med om en blogger de vanligvis er kritisk til gjør noe bra 😊 De som sier mot “sitronmafiaen” (morsomt ord) har like mye rett til det, men ofte mangler de vel gode argumenter etter hva jeg har oppfattet.

 12. Kan dere skrive et innlegg om Sophie Elise? I sitt nye innlegg skryter hun av kjeveoperasjonen fordi hun har fått en mye finere kjeve, men hun har tidligere sagt at hun måtta ta operasjonen pga overbitt. Jeg syns hun er så dobbelt moralsk, og lurer på hva mer hun har gjort med kroppen sin som ikke har blitt fortalt 🤔 (Sånn som at hun hadde fylt leppene med fett fra magen)

  1. Så fantastisk å våkne til et hjerte fra Kong Halvor en lørdagsmorgen ❤️ Siden vi først er inne på spekulasjoner, hvordan har vi gjort oss fortjent til dette hjertet? Kan det være at drømmemann Kong Halvor har blitt singel og er klar for Vicky? 🤔 Jeg sletter gjerne Tinder for din skyld 😘

   1. Kong Halvor: Jeg merker at her trengs det en medarbeidersamtale. Beklager det der🙊🙈

 13. Trodde et øyeblikk kanskje Isabel og Pierre skulle være med på bloggerne etter at mammaen ikke kom med og de måtte holde seg i Oslo fremover. Men de hadde allerede begynt å filme i januar så da falt det bort.
  Lurer på hva hun skal være med i? Kan det være såpass stort som skal vi danse, eller et av alle de andre mindre realityprogrammene?

  Jeg måtte fjerne noen setninger. -Adina

  1. Jeg tenker at hun kanskje skal få en egen serie, sånn som Sophie Elise. Siden det er så stort og hun har snakket om det lenge.

Leave a Reply