VI SVARER PÅ SPEKULASJONENE

Hei alle sammen 🌸

Høhø, det var blogger-overskrifta si det, si.

På tirsdag opplevde vi et voldsomt engasjement rundt hvorvidt man kunne se oss på Bloggerne. Det ble filmet fra boklanseringa til mammaen til Michelle (og William og Lucas) hvor vi selvsagt var til stede.

Noen hadde fått med seg hva slags sko Adina hadde på seg da hun ble intervjuet av Insider FEM. Utrolig nok var det ei jente blant publikum som hadde på seg noen lignende sko. Videre ble jeg til “hun med fargerik poncho”. Vi lar være å publisere bilder da vi nødig ønsker å henge ut den hardbarka fansen til mammaen.

De flotte skoene til Adina (som jeg nå har fått bekreftet at var dyre akkurat som noen trodde) mener jeg å huske at hun kjøpte den dagen vi hadde julebord. Hun hadde altså ikke kjøpt disse ennå da boklanseringen var. Jeg vil tro det finnes en del lignende sko rundt i de norske hjem, men så mye vekt som det har blitt lagt på disse i letingen etter oss på TV-skjermen vil jeg anbefale Adina å stappe de langt inn i skapet. Kanskje hun kan bruke de på soverommet med noen eller noe slikt. Om ikke det spriter opp ting nok hører jeg at mor sjøl nettopp har reklamert for en fantastisk orgasmekrem.

Det er ingenting galt med fargerik poncho, men jeg må nok dessverre meddele at jeg har et svært lite fargerikt klesskap. Jeg mener å huske at jeg var opptatt av å kle meg så anonymt som mulig på boklanseringen. Jeg kunne ikke huske hva jeg hadde på meg den dagen, men til slutt fant jeg meg selv i mengden da det blir filmet at boklanseringen er ferdig og at folk begynner å røre på seg. Det skal sies at jeg måtte spole frem og tilbake omtrent ti ganger før jeg var sikker på at det var meg. Ganske umulig å få øye på med andre ord, og selv de som kjenner meg hadde nok ikke fått det med seg.

Så da var de spekulasjonene avblåst. Det dere heller burde spekulere i er hvorfor i alle dager vi har bilde av resepsjonen hos Egmont:

Skal vi være med i neste sesong av Bloggerne?

Var vi der for å ta selfies med alle bloggerne som jobber der?

Skal vi gi ut bok?

Eller har vi bare brutt Åndsverksloven (IGJEN) og stjålet bildet fra en annen blogger?

Oppsummering av denne ukens Bloggerne kommer forhåpentligvis i morgen. Jeg gleder meg stort til å se mor sjøl på date og til å se pilotfruemannen fylle leppene 😘

❤️ Vicky