UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 16

UKAS DÅLIGE SYN:

Lørdag ble frøken Raad intervjuet i God Kveld Norge om “dramaet” (HER) som har pågått i en stund nå. Det tar visst aldri slutt, si. Hun ble spurt om hun ønsket å møte Mads Hansen til en diskusjon om “problemet” mellom dem, noe hun blankt avslo.

Hvorfor skal jeg møte noen som prater stygt om meg, sa hun. Hvorfor ikke, sier jeg. Man må stå for det man sier og gjør. Mats Hansen møter gjerne.

Frøkna er meget nærtagende, og hver gang hun hører noe om seg selv som hun ikke liker, så løper hun hjem for å hamrer løs på tastaturet. Gjerne flere ganger daglig og i alle sosiale medier.

Hun fikk også spørsmål om hvorfor hun godtok hetsende kommentarer om Julie (hun som sendte frøkna på hode og ræva ut av Paradise Hotel) i sitt eget kommentarfelt. Til det svarte hun at hun ikke hadde sett disse kommentarene og at hun hadde en moderator som tok seg av alle kommentarene.

Da jeg var innom for å lese de hetsende kommentarene, la jeg også merke til at hun hadde besvart flere andre kommentarer som var postet like før og like etter disse om Julie.

Nå har jo frøkna aldri lagt skjul på at hun er “blind” uten kontaktlinsene sine, så det kan jo selvfølgelig være grunnen til at hun ikke så disse kommentarene. For helt ærlig, man må være blind for å ikke se dem:

Den flinke moderatoren som frøkna har ansatt, syntes tydeligvis at det var greit å slippe igjennom disse kommentarene. Kanskje h*n også har dårlig syn? Jeg har sett flere eksempler på konstruktiv kritikk som ikke har blitt godkjent av moderator. Man skulle nesten tro at denne moderatoren var henne selv. Jeg bare nevner det.

Alt er ikke bare drama i frøknas verden og jeg må få skryte litt av henne. Hun har bestemt seg for at det fra nå er slutt på taxi for hennes del:

Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri hadde trodd at jeg ville få høre noe om klima, politikk og miljø og sånn fra frøknas blogg, men jaggu greide hun å overraske meg. Jeg elsker når folk står for noe, at de finner noe som er viktig og betyr noe for andre enn bare seg selv. Hun har en stor plattform så dette er gledelig. Selvfølgelig synder hun med andre ting (akkurat som deg og meg), men litt teller mye. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

Bravo, Isabel!

UKAS UNDERSØKELSE:

Sofie Nilsen og Andrea Sveinsdottir (kjent fra forrige sesong av Paradis Hotel) stilte opp i forbindelse med en undersøkelse hvor man ønsket å finne ut hvor ofte Kari og Ola Nordmann hadde sex:

Jeg må innrømme at jeg reagerte litt på at disse to ble intervjuet og avbildet i forbindelse med svarene på denne undersøkelse, i og med at begge har stått frem med å ha vaginisme og dermed (nesten) ikke har sex:

I tillegg har Sofie har vært åpen om at hun ikke liker å ha sex så ofte:

Undersøkelsen viser at vi har mindre sex enn tidligere. Mulig Sofie og Andrea dro ned snittet en del, uten at det er bekreftet.

UKAS OVER 40:

Her har vi nok en gang en blogger som er med på å normalisere kosmetiske injeksjoner selv om hun prøver å tuller litt med aldersgrensen:

Hun postet to slike bilder og på det andre kom navnet på behandleren tydelig frem. Jeg lurte selvfølgelig på om det muligens var en reklame, men siden jeg ikke så noen merking så var det helt sikkert greit. Ingen bloggere ville vel finne på å bryte markedsføringsloven?

Det er slettes ikke første gang Marna legger ut bilder for å vise frem hvordan det hele går til, enten det gjelder botox eller fillers. Det har lenge vært snakk om bloggere og deres påvirkning, men ingen vil ta ansvar. Jeg har lest flere historier om jenter som har latt seg påvirke, bla. Gina:

Ingen bombe, akkurat.

UKAS KORTTENKTE:

Et av barna til Anne Brith har nettopp fylt år, og i den forbindelse lovte mor sjøl at barnet skulle få et eget Visa-kort:

Men der hjemme har alle barna hatt Visa-kort, i hvert fall fra 2016. Hvor mange visa-kort skal disse barna ha? Nytt til hver bursdag?

Kanskje det er Visa Gull som nå skal deles ut, nå når barnet trer inn i voksenverden. Det var uansett helt sikkert avtalt med alle de andre der hjemme.

UKAS (NYE) SYKDOM:

Sophie Elise har fått migrene. Eller hun tror hun har fått migrene. Det ligner i hvert fall migrene:

Orker ikke…

(Skjermdumper sraad.blogg.no, VG.no, Dagbladet.no, sofienils1.blogg.no, komikerfrue/Snapchat, annebrith.blogg.no og sophieelise.blogg.no)

Adina xoxo

75 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 16

 1. «begge har stått fram med å ha vaginisme». Er ikke dette egentlig ganske crazy sjukt? 😂😂😂

   1. Å dikte opp vaginisme for oppmerksomhet er da totalt crazy banana fuckings sjukt!?

  1. Hvis de virkelig har vaginisme er det ikke sjukt, men heller bra at de er en stemme for en tabubelagt sykdom. Har de derimot ikke vaginisme er det sykt å stå frem med det bare for klikk.

  2. Jeg synes ikke det er så sjukt. Slik jeg har skjønt det så er det en tilstand som ganske mange kvinner vil oppleve i løpet av livet, men i forskjellig grad så klart. Jeg tror egentlig det er veldig sunt at det blir snakket høyt om.

   1. G: Helt enig😊 Grunnen til at noen reagerer er fordi disse to bestevenninnene fikk det og kom ut med det samtidig. Og begge to skriver mye om sex i overskriftene for klikk. Sier ikke at det ikke stemmer, sier bare at det kan virke litt merkelig😊

 2. Drøye clikkbites hos mor for tiden. «vi har pakket alle tingene hass…»
  Seriøst, er det ikke mulig å dra lesere uten???

 3. Jeg skrev to ganger til Isabel Raad, der jeg viste medfølelse for det hun gikk gjennom, men skrev at jeg synes det var dumt at stygge kommentarer om Julie kom på trykk. Ingen av kommentarene mine ble postet.

  1. Jeg har gjort det samme hvor jeg viste medfølelse, men på samme tid ba henne se ting fra flere enn en side. Kommentaren så aldri dagens lys. I det kommentarfeltet må det enten være plain medfølelse og skryt eller kommentar stygg nok til å kunne brukes som clickbait på snapshot…

 4. Jeg spurte Isabel enkelt og greit om forholdet hun hadde til Daniel Louis sin kjæreste, med tanke på at de to har vært sammen en stund nå og hverken Pierre eller Isabel følger henne på insta. Den ble ikke godkjent. Noen som vet?

 5. Ikke så rart mennesker har mindre og mindre sex med hverandre, når en (spesielt gutter) blir oppdratt med pornofilmer som en helt normal greie. Konsekvensene av dette vil jo helt naturlig bli å ha et fullstendig forvrengt syn, hva gjelder seksuelle reaksjoner.
  Bare det at “ungdommer” intervjues/blir talspersoner ang. sex, og vaginisme for den saks skyld, forteller meg at noe har gått på trynet.
  P-piller bidrar også til å drepe luktesansen hos kvinner. Den delen av vår luktesans vi er utstyrt med fra naturen sin side, for å skulle finne vår rette make. Noe som igjen bidrar til at onenight-stands blir helt vanlig, ergo flere tilfeldige sexpartnere.
  Dagens unge i dette samfunnet kommer til å bli så forferdelig selvopptatte (mtp. blogging, selfies, filming, youtube, IG, likes og whatnot) med tiden, og den hellige relasjonen til én make vil komme til å være helt fremmed etterhvert. Lite fokus på kollektivet, og det fører jo til et veldig svekket folk. La oss være ærlige, vi har allerede blitt veldig isolerte vesen, etter at internett tok over. Og isolerte einstøinger kan ikke dra verden framover, det er bra sikkert.
  Skremmende utvikling generelt sett, men når vi velger å fokusere på kamper som kroppspresset og plastikk i havet, kommer ikke intellektet til å vokse nevneverdig. Og dét er jo det skumleste av alt, for der ligger jo blant annet evnen vår til å tenke og reflektere, og å være gode medmennesker.
  Det er ikke alltid kampsakene mediene verden over vil at vi skal fokusere på (sex, mobbing, rynker, mote, penger, sykdom, mat, teknologi), som er de viktigste for å få verden framover.
  Snarere tvert imot.
  Man kan aldri bli et ekte medmenneske ved å applaudere og å følge store influencere, og deres holdninger. Det er noe vi blir fortalt og “lært” -og ikke noe vi oppriktig føler, og ér.

  Men til det har vi jo BOTP. 🙂

  1. J.: Meget interessant det du kommer med 😊👏🏻 I artikkelen ble stress og jag trukket frem som en av grunnene til at vi har mindre og mindre sex. Men en gruppe økte, de over 60 år😊 Det kan ses i sammenheng med hvordan vi bruker tiden vår på some og teknologi. Vi jager også etter å bli best på alt. De som ikke har vokst opp med dette gjør det ikke på samme måte, og blir heller ikke påvirket i like stor grad😊

 6. Flott innlegg!👏. Enig med hun over her, det gir de unge et helt forvrengt bilde av virkeligheten. Når bloggere blir de nye idolene, og får flere og flere følgere, da er vi på villspor! Det eneste vi kan gjøre( for oss med barn og ungdom), er å snakke med de og håpe at de får med seg gode verdier.
  Og selvsagt selv ikke klikke oss inn for å gi de flere klikk. Det finnes jo flere gode bloggere, men de ligger ikke på topplisten, dessverre.

 7. Er visst slutt mellom lene orvik og #kjellolakleiven.. de har sluttet å følge hverandre OG (fjortissstil) slettet alle de søte kommentarene til hverandre på bilder..

  1. Mari danse: Hørte at det var over, ja. De var et pent par, selv om de kanskje egentlig ikke var et par. De datet i hvert fall😊

 8. Er det forresten slutt mellom Morten og Sofie ? Eller kjører de Isabel og Pierre opplegg?
  Er altså helt satt ut hvor laaaaangt disse bloggerne drar ting for å få klikk og penger..

 9. Til Mari danse: er det av interresse om det er slutt eller ikke? Kunne ikke brydd meg mindre! Enig? Det er jo for klikk selvsagt. Uff, stakkars folk som lever av bloggen sin! Håper du forstod Mari danse😀

 10. Godt oppsummert. Bloggen deres er den beste😘
  Frk Isabell bør kanskje ta seg en timeout og tenke på hva hun selv provoserer frem og hva hun tillater i kommentarfeltet. Har aaaaldri sjett di kommentarjene eg…. har mode(r)jator… og vi tror deg så gjerne (og blinker litt med falske vipper og smiler med falske leppper)…lurer på om det er moderatoren som svarer for henne og?
  Også AB da, ja hva kan man si? Kanskje ikke så lett å huske hva man har skrevet før om bankkort , (om man no har har omgått sannheten en smule tidligere) la oss være ærlige, så får det være enden på Visa.

  Forfatterspiren har mange diagnoser, dessverre er de fleste selvdiagnostisering via goggle. Man kan da ha så vondt i hodet at man kaster opp uten at det er migrene. Og man kan ha migrene i dagesvis, måtte ligge på et mørkt, kaldt og stille rom, uten å kaste opp.
  Kanske litt botox eller fillers kan hjelpe på miss SoffiEllis migrene? Mulig det er musklene som er kommet i bevegelse igjen, bare nevner det..😉

  Igjen anbefaler jeg dere å skrive litt om mamma16 (snart 20, men fortsatt bare 19, som hun skriver selv. Fyller ikke 20 før om litt over en måned, som fireåringen sa; jeg er fireogethalvt år, blir fem i morra), hun har hatt ei natt på hotell og skrevet mange ferdige innlegg, klikk.klikk.klikk.cash

  Om utroskap og kjærlighetssorg, dette var før denne x-en, tidlig «karriere», kunne vel ikke vært mer enn 14-15. Forøvrig lurer jeg på hvilken mor som lar en 15-åring reise på helgebesøk til sin to år eldre kjæreste. Neida mamma, vi ligger ikke sammen, vi deler bare seng. Og så ble jeg gravid første gangen, på 16-årsdagen min. Helt sant altså😇

  Nå skal hun operere noe. I stedet for å investere pengene i førerkort og bil. Men grunnen til at hun ikke har tatt førerkort var at x-en var nesten ferdig, han hadde bare teoriprøven, øvelseskjøringen og oppkjøringen igjen. Altså hadde han tatt et teorikurs🤔

  De vanskelige spørsmålene – sønnen lurte på hvor pappaen var. Han var på jobb. Hemmeligheter hun ikke har delt – dette visste du ikke om meg… tenåringssnakk..

  Det var alt for denne gangen

 11. Det greiene Frk Raad holder på med er bare for å tyne penger.. Merkelig, hun kan ikke være voksen nok til å møte verken Kristin, Dennis eller Mads H for en prat.
  Ikke har hun kontakt lenger med verken Rajja eller hun Betina(?) fra Sverige.
  Hun klarer ikke å tilgi Julie som spilte henne ut av ett Tv program. MEN! Å tilgi Pierre, som dumpa ho for ett TV program og fikk en runk av en annen jente, DET klarer ho?! Nei vettu hva… 🙄

 12. Antar at dere har fått med dere at AB reklamerer for orgasmekrem 🙄
  Men hun har gjort det tidligere også. For et års tid siden snapet hun at hun skulle hjem og smøre på orgasmekrem

   1. Bien: Personlig mener jeg at kvinners orgasme ikke er mannens hovedoppgave. Damer kan sørge for den selv om de sliter😊

  1. Leste akkurat det innlegget.. må være kult å gå på ungdomsskolen på et lite sted når mammaen din skryter av orgasmekremer og gir rabattkoder på dildoer👍🏻

 13. Måten Raad oppfører seg på……altså….bare nei….!!

  Og Marna…..slutt!! Jeg er over 40 og vil også ha glatt panne og se yngre ut enn jeg er… Hvorfor??? Fordi jeg blir påvirket!! Heldigvis har jeg ikke råd til sånt, takk og lov i grunnen😂

  Tusen takk for at dere opplyser oss og hjelper oss å holde oss fornuftig i denne galskapen!!❤️

 14. linn Therese dagsland som dere har skrevet om en gang tidligere hvis jeg husker riktig har endelig begynt å roe ned eksponeringen av sønnen! mon tro om det har vært en ubehagelig opplevelse på privaten som har gitt den drastiske endringen ettersom hun tidligere utnevnte at “sønnen er født av en blogger, og skal derfor eksponeres. på samme måte som at prinsen som blir født av dronningen automatisk kommer i mediene”… orker ikke!

 15. Jeg forstår virkelig ikke hvordan Raad kan holde på som hun gjør, uendelig glad vi har Kristin og Mads Hansen som står støtt i mot, men det er så lite å jobbe i mot for hun gjemmer seg drar offerkortet til stadighet. Det oppleves som en krangel mellom et barn og en voksen, hvor barnet må skånes og behandles som en voksen. Altså!! Kan noen stoppe det?!

 16. Lurer på hva dere hadde skrevet om meg hvis jeg var regnet som en toppblogger. Jeg har hatt det tøft i det siste, så det burde jo være mye å plukke i biter og lage satire av. Ikke misforstå, jeg liker bloggen deres og er fast leser.

  1. Roger Endre aka Bunny Trash: Om du mener at vi skriver om bloggere som har det tøft i livet KUN fordi de har det tøft i livet, da misforstår du. Her handler det om ting som er sagt og gjort på et tidligere tidspunkt, hvor så bloggeren glemmer hva h*n sa om samme sak uker tidligere. Av og til, faktisk ganske ofte, kan det virke som om bloggerne undervurderer leserne og tror de ikke får med seg hva som er sagt tidligere.
   Når bloggerne bevisst provoserer for å nå toppen av lista, sier det seg selv at her er det mye å ta tak i. Troverdigheten til bloggeren er borte for lengst. Så løgn og bedrag liker vi å tulle med, og da for å vise at det er det, nettopp en løgn😊
   Håper du forstod😊
   Takk for at du liker oss😊

 17. Tenk å reklamere for orgasmekrem! Som om ungene ikke får det med seg?! Det er helt forkastelig, nettopp fordi hun har barn! Og som nevnt ovenfor, hva må Erik føle?
  Jeg har nå prøvd den selv, den utgjorde ingen forskjell! Den var veldig kald å ta på, bedre uten. Jeg tenker hadde dette vært de unge bloggerne som reklamerte for det, men gamlemor med barn? Har ikke ord! Gir ikke et klikk til den dama, får alt servert her. Hvor langt kan det gå. Vil helst ikke vite om hennes orgasmer eller manglende sådan!🙈

  1. Dina: Bra at du kan fortelle at den ikke fungerer😊 Da vet vi det.
   Enig med deg, i dette tilfellet burde barna komme først, altså ikke reklamere for slike ting. Det er vanskelig nok å være i puberteten enn at man skal tenke på at mor har orgasme eller ei😊
   Fjernet en setning😊

 18. Adina: ja fordelen med å være anonym kan komme godt med noen ganger👍, si ifra om du vil jeg skal evaluere flere produkter😂. Det skal ikke stå på det😚🤸🏼‍♂️🎺

 19. Lurer så fælt på hvorfor bloggere tar bilder når de ser ned(i bakken?)eller ser rett ned i mobilen? Så kjedelige bilder uten noen form for uttrykk….

 20. Hei dere 😊. Syntes dere har en meget viktig blogg. Håper bloggerne leser denne bloggen også. Når det gjelder Forballfrue så mistenker jeg at hun redigerer kroppsdelene på bilder igjen. Har spurt henne, men hun godkjenner ikke. Kan dere se nærmere på det og lage et eget innlegg om det for å legge press på henne. Om hun virkelig har begynt igjen så må det komme frem. Lei av at hun fortsatt sender ut feil signaler.
  Håper dere kan se nærmere på det.
  Tusen takk.

 21. Ikke tvil at frua til frua legger ned veeeldig mye tid til redigering. Jeg forstår egentlig ikke poenget. Joda, hun vil ta seg ut på bilder, men er vi ikke bra som vi er?! Hun er en vanlig utseende dame som oss fleste andre. Det blir jo bare det at det sender så feil signaler. Vi trenger ikke lys og lupe for å se at det brukes mye tid på dette. Jeg tenker, for en jobb!

  1. Jo, men da de ble fersket sist så sa hun at hun ikke skulle gjøre det. Altså redigere lårene mindre osv. Armene ikke mimst. Det er ikke greit.
   Kan dere lage et innlegg om det?🙏🙏

 22. Hørte akkurat på livesendingen til Mats, fikk meg til å tenke litt. På God kveld Norge da Isabel var med, sa hun at hun hadde en moderator som godkjente/ikke godkjente kommentarer. Hun fikk tyn nettopp pga av at stygge kommentarer om feks Julie kom gjennom. Og så videre. Men, hun tar ofte bilder av kommentarer før de er kommer på trykk, noe som viser at hun selv godkjenner kommentarerene og lyger om dette foran hele Norge. Noe å se på? Glad i bloggen deres, og dere såklart😂

 23. Jeg har elsket bloggen deres, men nå må jeg innrømme at den har blitt ganske kjedelig da det er få innlegg utover at dere oppsummerer bloggerne og “ukas sett og hørt”. Jeg skjønner godt at dere har et liv utenom, men kanskje en liten forklaring ovenfor leserne hadde vært på sin plass? Fortelle oss hva det er som har skjedd/skjer?

  1. Vi må da være takknemlig for det vi får. At de i det hele tatt bruker fritiden sin på dette. Jeg setter stor pris på det de gjør!👍♥️

   1. Helt enig med deg! Men….mye vil ha mer osv……

    Synes disse damene gjør en stor og god jobb, og det skal vi sette pris på 🙂

   2. Ikke stress ikke noe press A&V, dere bestemmer frekvensen på innleggene 👍
    Er takknemlig for det dere gidder/klarer/har tid til å grave frem.
    Kjempejobb uansett 👏👏

 24. Savner flere innlegg fra dere 😭

  Har merket mer og mer at Isabel skriver mye om strl sin i klær. Hun svarer alltid med «minste strl» osv, og det ene innlegget så skrev hun «small, ville ha den oversized»(!!)

  Hun har vel ikke signert sunn fornuft plakaten? Syns det er drøyt å stå frem som en usikker jente og angre på operasjoner pga. press, også bidra så mye til presset selv? ….orker ikke.

  1. Selv om hun er liten av vekst, er det helt unødvendig å skrive slikt. Dette vil bare fremme kroppspress til de som er påvirkelig. Bortsett fra de aller yngste leserne hennes, så er det vel få som er rundt 1,50 høy etter norsk målestokk. Dessverre altfor få som husker på det når det er snakk om str. på klær.

   Slik jeg ser det, er Isabel Raad kommet til det punktet at hun tror hun er både kongelig og kjendis, og kan tillate seg det meste. Dessverre for henne ser hun ikke at hun fremmer et voldsomt usunt forbilde, både i forhold til utsagn av størrelser på klær, og i forhold til kosmetiske operasjoner. I tillegg holder hun på å utvikle seg til en av Norges største mobbere! Det verste er at hun tror hun kan holde på slik siden hun kan gjemme seg bak “offerrollen” når hun får kritikk.

   Jeg vet ikke hva Isabel har opplevd i sin barndom, og det er meget mulig at hun har hatt det tøft. Da forundrer det meg veldig at hun selv lar andre få oppleve, med viten og vilje, det hun selv er blitt såret av. Beklager, jeg kjøper ikke unnskyldningene hennes lengre over en trist barndom.

   Det forundrer meg ikke at hun tar taxi overalt (eller rømmer hyppig til utlandet), for hun kan umulig tørre å gå ut og fronte virkelighetens mennesker. En dag blir hun kanskje voksen, da kan det hende hun kan fronte en saklig, bra og meningsfull blogg.

   1. Kjempebra svar! Du setter ord på tankene mine, Supertante 😎

    Dette med barndommen er selvsagt ikke noe kjekt for noen, men det kan ikke brukes som en unnskyldning lenger for å oppføre seg slik hun gjør! Det er en forklaring, IKKE unnskyldning.

 25. Det er folk på Jodel som utgjør seg for å være dere. Har lest her før at dere ikke bruker Jodel, så kan dere bekrefte/avkrefte dette? 🙂

  1. Lurer: Det hørte jeg. Jeg kan bekrefte at det ikke er meg😊 Vicky er du der inne å styrer rundt? Da kan du bekrefte her😊

   1. Vicky på Jodel skriver visstnok både nedlatende og sykt dårlig der inne, så dette vet jeg ikke om jeg vil ha på meg 😊

 26. Jeg mener at det ikke holder å vifte med en bok i hvert innlegg hun legger ut. Hun har gjort akkurat det samme som Raad. Nå er det insekter, hun leser og vil vite aaalt om det. Ellers legger hun ut bilder i undertøy, etc. Det skal liksom virke som hun skal ha interresse av alt. Hun skriver at hun kan sååå mye om verdensrommet og ja, listen er lang. Fatter ikke alt hun får tid til når hun ofte leser en bok PR dag. Sånn serr…? Orker ikke ett innlegg til fra henne!

Leave a Reply