UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 16

UKAS DÅLIGE SYN:

Lørdag ble frøken Raad intervjuet i God Kveld Norge om “dramaet” (HER) som har pågått i en stund nå. Det tar visst aldri slutt, si. Hun ble spurt om hun ønsket å møte Mads Hansen til en diskusjon om “problemet” mellom dem, noe hun blankt avslo.

Hvorfor skal jeg møte noen som prater stygt om meg, sa hun. Hvorfor ikke, sier jeg. Man må stå for det man sier og gjør. Mats Hansen møter gjerne.

Frøkna er meget nærtagende, og hver gang hun hører noe om seg selv som hun ikke liker, så løper hun hjem for å hamrer løs på tastaturet. Gjerne flere ganger daglig og i alle sosiale medier.

Hun fikk også spørsmål om hvorfor hun godtok hetsende kommentarer om Julie (hun som sendte frøkna på hode og ræva ut av Paradise Hotel) i sitt eget kommentarfelt. Til det svarte hun at hun ikke hadde sett disse kommentarene og at hun hadde en moderator som tok seg av alle kommentarene.

Da jeg var innom for å lese de hetsende kommentarene, la jeg også merke til at hun hadde besvart flere andre kommentarer som var postet like før og like etter disse om Julie.

Nå har jo frøkna aldri lagt skjul på at hun er “blind” uten kontaktlinsene sine, så det kan jo selvfølgelig være grunnen til at hun ikke så disse kommentarene. For helt ærlig, man må være blind for å ikke se dem:

Den flinke moderatoren som frøkna har ansatt, syntes tydeligvis at det var greit å slippe igjennom disse kommentarene. Kanskje h*n også har dårlig syn? Jeg har sett flere eksempler på konstruktiv kritikk som ikke har blitt godkjent av moderator. Man skulle nesten tro at denne moderatoren var henne selv. Jeg bare nevner det.

Alt er ikke bare drama i frøknas verden og jeg må få skryte litt av henne. Hun har bestemt seg for at det fra nå er slutt på taxi for hennes del:

Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri hadde trodd at jeg ville få høre noe om klima, politikk og miljø og sånn fra frøknas blogg, men jaggu greide hun å overraske meg. Jeg elsker når folk står for noe, at de finner noe som er viktig og betyr noe for andre enn bare seg selv. Hun har en stor plattform så dette er gledelig. Selvfølgelig synder hun med andre ting (akkurat som deg og meg), men litt teller mye. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

Bravo, Isabel!

UKAS UNDERSØKELSE:

Sofie Nilsen og Andrea Sveinsdottir (kjent fra forrige sesong av Paradis Hotel) stilte opp i forbindelse med en undersøkelse hvor man ønsket å finne ut hvor ofte Kari og Ola Nordmann hadde sex:

Jeg må innrømme at jeg reagerte litt på at disse to ble intervjuet og avbildet i forbindelse med svarene på denne undersøkelse, i og med at begge har stått frem med å ha vaginisme og dermed (nesten) ikke har sex:

I tillegg har Sofie har vært åpen om at hun ikke liker å ha sex så ofte:

Undersøkelsen viser at vi har mindre sex enn tidligere. Mulig Sofie og Andrea dro ned snittet en del, uten at det er bekreftet.

UKAS OVER 40:

Her har vi nok en gang en blogger som er med på å normalisere kosmetiske injeksjoner selv om hun prøver å tuller litt med aldersgrensen:

Hun postet to slike bilder og på det andre kom navnet på behandleren tydelig frem. Jeg lurte selvfølgelig på om det muligens var en reklame, men siden jeg ikke så noen merking så var det helt sikkert greit. Ingen bloggere ville vel finne på å bryte markedsføringsloven?

Det er slettes ikke første gang Marna legger ut bilder for å vise frem hvordan det hele går til, enten det gjelder botox eller fillers. Det har lenge vært snakk om bloggere og deres påvirkning, men ingen vil ta ansvar. Jeg har lest flere historier om jenter som har latt seg påvirke, bla. Gina:

Ingen bombe, akkurat.

UKAS KORTTENKTE:

Et av barna til Anne Brith har nettopp fylt år, og i den forbindelse lovte mor sjøl at barnet skulle få et eget Visa-kort:

Men der hjemme har alle barna hatt Visa-kort, i hvert fall fra 2016. Hvor mange visa-kort skal disse barna ha? Nytt til hver bursdag?

Kanskje det er Visa Gull som nå skal deles ut, nå når barnet trer inn i voksenverden. Det var uansett helt sikkert avtalt med alle de andre der hjemme.

UKAS (NYE) SYKDOM:

Sophie Elise har fått migrene. Eller hun tror hun har fått migrene. Det ligner i hvert fall migrene:

Orker ikke…

(Skjermdumper sraad.blogg.no, VG.no, Dagbladet.no, sofienils1.blogg.no, komikerfrue/Snapchat, annebrith.blogg.no og sophieelise.blogg.no)

Adina xoxo