UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 16

UKAS DÅLIGE SYN:

Lørdag ble frøken Raad intervjuet i God Kveld Norge, om “dramaet” (HER) som har pågått i en stund. Det tar visst aldri slutt, si. Hun ble spurt om hun ønsket å møte Mads Hansen til en diskusjon for prøve å løse “problemet” mellom dem, noe hun blankt avslo.

– “Hvorfor skal jeg møte noen som prater stygt om meg”, sa hun. Hvorfor ikke, sier jeg. Mats Hansen ville gjerne møtes.

Frøkna er meget nærtagende, og hver gang hun hører noe om seg selv som hun ikke liker, så løper hun hjem for å hamrer løs på tastaturet. Gjerne flere ganger daglig, og i alle sosiale medier.

Hun fikk også spørsmål om hvorfor hun godtok hetsende kommentarer om Julie (hun som sendte frøkna på hode og ræva ut fra Paradise Hotel), i sitt eget kommentarfelt. Til det svarte hun at hun ikke hadde sett disse kommentarene, og at hun hadde en moderator som tok seg av alle kommentarene. Well, well.

Da jeg var innom for å lese de hetsende kommentarene, la jeg også merke til at hun hadde besvart flere andre kommentarer som var postet like før og like etter disse om Julie. Ergo har hun sett de.

Nå har jo frøkna aldri lagt skjul på at hun er “blind” uten kontaktlinsene sine, så det kan jo selvfølgelig være grunnen.

Den flinke moderatoren, som frøkna har ansatt, syntes tydeligvis at det var greit å slippe igjennom disse kommentarene. Kanskje h*n også har dårlig syn? Jeg har sett flere eksempler på konstruktiv kritikk som ikke har blitt godkjent av moderator. Man skulle nesten tro at moderatoren var henne selv. Jeg bare nevner det.

Alt er ikke bare drama i frøknas verden, og jeg vil også få skryte litt av henne. Hun har nemlig bestemt seg for at det fra nå er slutt på taxi for hennes del:

Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri hadde trodd at jeg ville få høre noe om klima, politikk og miljø og sånn fra henne. Men jaggu greide hun å overraske meg. Hun har en stor plattform så dette er gledelig. Selvfølgelig synder hun med andre ting (akkurat som deg og meg), men ingen kan gjøre alt.

Bravo, Isabel!

UKAS UNDERSØKELSE:

Sofie Nilsen og Andrea Sveinsdottir (kjent fra forrige sesong av Paradis Hotel), stilte opp i en undersøkelse hvor man ønsket å finne ut hvor ofte Kari og Ola Nordmann hadde sex:

Jeg må innrømme at jeg ble litt paff da jeg så at disse to ble intervjuet om saken. Begge har stått frem med å ha vaginisme og å dermed (nesten) ikke har sex:

I tillegg har Sofie har vært åpen om at hun ikke liker å ha sex så ofte:

Undersøkelsen viser at vi har mindre sex enn tidligere. Mulig Sofie og Andrea dro ned snittet, uten at det er bekreftet.

UKAS OVER 40:

Nok en gang er en blogger med på å normalisere kosmetiske injeksjoner, selv om hun selv prøver å tuller litt med aldersgrensen:

Jeg lurte selvfølgelig på om dette muligens var en reklame, men siden jeg ikke så noen merking, så var det helt sikkert ikke det. Ingen bloggere ville vel finne på å bryte markedsføringsloven? Neida.

Det er slettes ikke første gang Marna legger ut bilder for å vise hvordan det hele går til, enten det gjelder botox eller fillers. Det har lenge vært snakk om bloggere og deres påvirkning, men ingen vil ta ansvar. Jeg har lest flere historier om jenter som har latt seg påvirke, bla. Gina:

UKAS KORTTENKTE:

Ett av barna til Anne Brith har nettopp fylt år, og i den forbindelse lovte mor sjøl at barnet skulle få et eget Visa-kort:

Men der hjemme har jo alle barna hatt Visa-kort i lang tid, hvert fall fra 2016. Hvor mange visa-kort skal disse barna ha? Nytt til hver bursdag?

Kanskje det er Visa Gull som nå skal deles ut, nå når barnet trer inn i voksenverden. Det er uansett helt sikkert avtalt med alle de andre der hjemme.

UKAS (NYE) SYKDOM:

Sophie Elise har fått migrene. Eller hun tror hun har fått migrene. Det ligner i hvert fall migrene:

Orker ikke…

(Skjermdumper sraad.blogg.no, VG.no, Dagbladet.no, sofienils1.blogg.no, komikerfrue/Snapchat, annebrith.blogg.no og sophieelise.blogg.no)

Adina xoxo