UKAS SETT OG HØRT UKE 15

UKAS BURSDAG:

Erik 31 Bærum (som mor sjøl presenterte han som) er nå blitt Erik 32 Bærum. Gøy at han begynner å hale innpå henne i alder, snart er de like gamle.

Snapchat så det ut som Anne Brith hadde ordnet et skikkelig party til godgutten sin. Flere kompiser var også på plass for å feire han, sammen med mor sjøl selvfølgelig. Med andre ord ble det ikke en ren guttefest denne gangen. Regner med at det var avtalt på forhånd med de der hjemme.

Etter mye snakk frem og tilbake om huskjøp og visninger, ikke huskjøp og visninger, flytte i lag, ikke flytte i lag. Kanskje bo i Bærum, se på drømmehuset til 13 mill. eller ett til 5 mill. Kjøpe sammen eller kjøpe alene. Her er det mange løse tråder som må nøstes opp i. Blir det Erik 32 Sørumsand?

Jeg heier på at huskjøp går i boks rimelig kjapt, for det er ikke bare hun og barna som gleder seg til det.

September-17:

Det er flere enn den store godgutten til mor som har hatt bursdag. Ett av barna fylte også nylig år og i den anledningen skrev mor sjøl noen fine ord til han på bloggen sin (som han ikke blir å lese da barna hennes ikke leser bloggen, si). Forelska som hun er kunne hun ikke la være å ta med Erik 32 Bærum i teksten, som da var Erik 31 Bærum:

Her forteller hun at Erik også er en slik pjokk som fremdeles spør og graver, så de stusser over likheten. Siden Erik 32 Bærum ofte blir (kjærlig) omtalt som sønnen til mor sjøl, er det kanskje ikke så merkelig. Søsknenlikhet kalles det visst.

UKAS T-SHIRT:

Både Sophie Elise og frua Caroline reklamerer for Cubus. Det er en fin og bærekraftig t-shirt med teksten “Natural.” Gøy at Sophie Elise reklamerer med den teksten, noe hun selv gjør narr av:

OPPDATERING: Her var det tidligere et bilde av frua som jeg mente var Photoshopet. Lesere mente jeg tok feil og det stemte. Jeg har nå fjernet bildet. Jeg beklager så mye til CBE og leserne.

UKAS DOBBELTMORAL:

Vi har tidligere omtalt at frøkna landet på Norsk jord ca. 2. februar etter innspilling av Paradise Hotel. Serien blir filmet fra januar til februar/mars. Torsdag fikk vi se at hun ble kastet på hodet og ræva ut av hotellet. Til dere som fremdeles tror/håper at hun skal komme inn igjen, det skjer altså ikke.

Hun ble lurt trill rundt av en gjeng med små barn, som hun selv kalte dem. Hun mente de var fryktelig unge, mens hun selv er kun et par/tre år eldre. Hun trodde også at hun hadde full kontroll på alle der inne. Da hun ble spilt ut reagerte hun kraftig, gråt og gråt. Da hun skulle ta farvel var det kun et fåtall som fikk klem. Det viste seg altså at den eldste oppførte seg som den yngste. At det hele var et spill virket ikke å gå inn. Hun sier selv at hun reagerte slik fordi Julie var hennes “bestevenninne” der inne og hun følte seg dolket i ryggen. Jeg nevner det igjen, det er et spill!

Frøkna har i ettertid vist hat til Julie, også fordi Julie lo da frøkna ble sendt hjem. Julie begrunnet det hele med nervøsitet og sorg, noe som ofte har gitt henne slike reaksjoner. Hun fortalte også at hun hadde ledd i begravelser. (Jeg har også en venninne som reagerer slik. Meget plagsomt for henne og andre).

Voksne mennesker ville ha møttes utenfor hotellet og fremdeles vært venner. I stedet sitter frøkna der bitter og godtar at Julie får stygge kommentarer samt trusler slengt etter seg. At frøkna nylig følte seg mobbet selv, gråt og lagde drama, er visstnok glemt. Hun lar nå stygge kommentarer om Julie slippe gjennom i sitt eget kommentarfelt. (Ups, der slapp de visst gjennom her også):

Man kan alltids tenke at dette er en glipp og at hun ikke har sett disse kommentarene, men hun presterer å svare på kommentarer som kommer etter disse. Dette er altså ingen glipp.

Om du trodde at det ble en stund til vi fikk se frøkna i ruta igjen, tro om igjen:

Skal vi tippe egen serie ala Sophie Elise, Farmen, Skal Vi Danse, 71 grader nord? Siden hun er observert hos Egmont kan det jo hende at Bloggerne er aktuelt for frøkna, selv om hun takket nei tidligere. Mot bedre betaling enn de andre bloggerne, vel og merke.

Frøkna har også startet en greie med at hun vil at hennes fans skal kalle henne “Queen B.” Nå er det en gang slik at det finnes bare en “Queen B”, og hun heter Beyonce.

Om jeg skal komme med tips til navn: “Dramaqueen I.” Håper hun liker.

UKAS BLOGGEOFFER:

Unnskyld, jeg mener selvsagt mobbeoffer. Det er hardt å være blogger i disse dager og de fleste av dem blir mobbet. Hvem er det neste mobbeofferet som står frem?

At menn er opptatt av utseendet er ikke nytt, heller ikke at en del av dem tyr til botox og fillers. De aller fleste snakker ikke høyt om dette, men denne uka ville kaptein Ulrik snakke høyt om det, og at det var gjort pga. mobbingen han har vært utsatt for.

Han sier at han har blitt mobbet for sine tynne lepper og valgte derfor å fylle Restylane i leppene. Litt Botox i rynkene måtte han også ha. Ble han mobbet for rynkene også, tro?

Videre i teksten sier han at dette var noe han hadde hatt lyst til å gjøre selv. Han sier også at dette ikke er så vanlig i Norge og at han sikkert kommer til å “få høre det” fra folk. Men hva er poenget da? Han går fra å bli “mobbet” til å “få høre det” av folk. Samme sak, spør du meg. Heldigvis avstår flyfrua nålen mens hun går gravid. Hun sier dette til VG:

Dette stemmer helt klart. Men hvorfor vil kapteinen være med på å påvirke andre gutter og menn med denne normaliseringen sin i beste sendetid? De mener selv de kun er ærlige om det, og at de ikke fronter det. Det blir som å høre frøkna og Sophie Elise, si:

Tenker de ikke at når dette snakkes om, vises på Bloggerne og snakkes om i VG, er ikke det å fremme det? Her vises det frem hvor enkelt og ok det er å ta lettvinte løsninger i stedet for å jobbe med seg selv:

Det er noe med hvordan denne “mobbegreia” snakkes om. Han sier at han ofte får høre at noen syntes at han har tynn overleppe, og at noen har sammenlignet han med en emoji uten lepper:

-Personlig mener jeg at jeg ikke har så veldig stygt smil (…) Så da var det meget viktig å få gjort noe med “det ikke veldig stygge smilet”, da.

Så da var han egentlig ikke så usikker, da. Jeg forstår ikke…

Her sitter altså en mann med høy utdanning og snakker om hvor usikker han er på sin overleppe. Han bestemmer seg for å vise den frem til “hele” Norge og (må) fortelle at han har tatt fillers. Personlig har jeg aldri lagt merke til leppen hans, men takket være han selv så kukker jeg ekstra nøye nå.

Er han virkelig så usikker?

Ikke at usikkerheten hans, botox og fillers har noe som helst å si for om han gjør jobben sin på en trygg måte, men jeg merker at jeg blir litt skeptisk til å fly med en kaptein som muligens sitter i cockpiten med både speil og forstørrelsesglass for å finne feil ved eget utseende, og alt dette i 10.000 meters høyde. Bare nevner det.

Les hele saken i VG HER

UKAS UNDERHOLDER:

La oss snakke om en annen blogger som er med i Bloggerne, nemlig mor sjøl. Hun er meget fornøyd med hva hun har sett av seg selv:

La oss håpe at vi andre også synes det samme ved sesongslutt.

Vicky har oppsummering HER og HER

(Skjermdumper annebrith.blogg.no, Carolinebergeriksen/Instagram, VG.no,

Adina xoxo

95 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT UKE 15

 1. Ang bildet til fotballfrue syns jeg etter en liten stund med etterforskning her at det ser ut som at det faktisk bare er skyggen fra bikinien som gjør bildet sånn 🧐 ..og jeg prøvde hardt, haha!

  Uten om det får jeg skyte inn at jeg er en ivrig fan av denne bloggen, syns ikke det går fort nok mellom innleggene – gi meg meeeer! 😂
  Klem

  1. Charlotte: Jeg skrev kanskje feil, jeg mente høyre side. Jeg ser fremdeles photoshop gone wrong🤔
   Tusen takk for at du liker bloggen😘

 2. Jeg klarer ikke å få det til å se ut som bare skyggen av bikinitrusen, og jeg har prøvd hardt nå..🤔

 3. Jeg har lenge lurt på hvorfor «spille søt og uskyldig» pilotfrue og botoxmannen får slippe oppmerksomhet her inne. Alt med de to er et spill for galleriet. Stakkars usikre mann sier jeg, som blir mobbet for liten leppe. Går på TV i beste sendetid og normaliserer botox og fillers! Hun har jo også tidligere nevnt at hvis hun ikke er fornøyd med kroppen etter fødsel, ja da fikser vi på det! Ett par som er så utrolig opptatt av utseende er bare trist!
  Fint de kan gå å gjøre dette sammen da👌🏿🤭😱.
  Hele paret har fått det til å vrenge seg i meg fra start. Da de ifjor parkerte båten på Tjuvholmen da de «ferierte», og gikk i land og kjøpte take away til hvert måltid, da satt smilet løst på oss som var der. Da gleder vi oss alle til de parkerer igjen, denne gang med barnegråt og kanskje gulp på skjorta!
  Jeg ønsker de lykke til!

 4. Rart at frøkna slipper gjennom grusomme kommentarer, men min saklige kommentar med empati for både Isabell og julie hvor jeg forklarer hvorfor Julie kan ha reagert slik uten at det er så frekt som det ser ut utad. Den fikk aldri se dagens lys🙈

  1. Jeg spurte henne om hvorfor hun godkjente alle negative innlegg om Julie samtidig som hun bad om at man skulle kommentere saklig. Det ble heller ikke godkjent.

 5. Åååå, æ ælske den bloggen her!❤️👏🏻 Dåkker e bare så jævli bra og on point om alt⭐️😁 hilsen jente 31

 6. Min kommentar hvor jeg påpeker ironien at isabell publiserer krenkende og sjikanerende kommentarer om Julie ble ikke godkjent.

  Så med andre ord er det helt ok når andre blir mobbet?

  «Dramaqueen I» er det rette kallenavnet. Jeg tror «jeg blir mobbet»-opplegget til Isabell kun var spill for galleriet. Hun fant noe å spinne videre på for å få klikk og oppmerksomhet

  1. Hun har jo ligget på topp et par uker kun pga det … Har også erfart at pene og rene spørsmål ikke slipper inn. Sånn er det bare 😂

 7. Ganske ille å se hva slags kommentarer “Queen B” tillater om Julie i kommentarfeltet sitt… Hun får det forferdelig vondt selv når hun selv føler at noen krenker, håner og mobber henne – men bidrar til at andre kan gjøre det mot Julie ? (Jeg kaller det å bidra når hun lar det skje på SIN blogg)

  Der mistet hun all min sympati…

  Veldig merkelig det bildet av frua… det ser jo litt snodig ut mellom T-skjorten og armen til venstre der og?

 8. Jeg har prøvd å skrive to kommentarer på bloggen til Isabel, ang de kommentarene men ingen har sluppet gjennom. Prøvde å si at det er skremmende at hun godtar sånne kommentarer på sin egen blogg med tanke på hva hun selv har gått gjennom i det siste! Ingen sympati for hun altså!!!

 9. Tror bare det er en photoshopfeil hvor de har tatt et bilde hvor armen var nede bak låret og glemt å fjerne den på fotballfrua. Ser ut som en hånd med sand på

   1. Er bare å se nøye så ser man at det er en perfekt formet skygge etter sløyfen som står litt bøyd utover. Herreli, jeg liker denne bloggen men snakk om ta folk på ingenting…

   2. M: Her skal ingen bli «tatt» for ingenting. Jeg ser det jeg ser, men jeg kan også ta feil. Har jeg tatt feil skal det selvsagt fjernes og jeg ber om unnskyldning😊

 10. Herlig og presist innlegg, du kan dette Adina.

  Huff…huff… dobbelhuff… blir bare patetisk når de skal fremme bærekraftig fra Cubus. Hele deres livsstil skriker vel alt annet enn bærekraftig? Kjøp, kjøp, reis, fillers, restylane, jeg blir bare trist og oppgitt, bærekraften gikk helt ut av meg nå poff..
  Måtte bare innom bloggen, men ser nå at bildet her er fra insta. Men, bildet av frua ved bagasjebåndet fikk meg til å sperre opp øynene. Midja er smalere enn låret, hun er nesten av på midten, med ei grå stripe på hver side, hmmmm…..

  Piloten, som jeg faktisk hadde fått en viss sympati for, sa vel hos frisøren at han ønsket at alle kunne være fornøyd med seg selv, da bør man vel kanskje begynne med – ja nettopp, seg selv. Eller kanskje han mente alle andre?

  Må si at jeg blir litt flau på bakemors vegne, finner ikke helt ordene, vil helst ha ei pute foran meg når jeg ser henne på bloggerne.

  Ellers så oppfordrer jeg dere igjen til å ta en titt på mammaen som er blitt single, som har hevdet at man skal være som man er, som har ei mening om alt og alle – eller ingenting, siden det sjelden er noen konklusjon på debattene hennes. Nå skal hun legge seg under kniven – operere seg, som vi ikkebloggere sier, hva som skal skjæres i, se det vil hun ikke si. Tips; Nesen har klaget på tidligere, men det kan og være puppene som hun trykker i fjeset på deg hver gang hun skriver et innlegg om at bildene hennes er misbrukt.

  Jaja, nå skal jeg gjøre noe furniftig, ikke sitte på nettet og skravle. Ha en fortreffelig dag.

  1. Hvilken mamma er blitt singel? Hun i Søgne?
   Forøvrig synes jeg at det eneste rette navnet man skal bruke på frøkna fra nå av er som Queen Adina skriver dramaqueen I.

   Herlig innlegg som vanlig.

   Men, jeg vil ikke ha bakemor hit til bygda.. Vi har nok rariteter her.

   1. Husmor44 Bærum: Jeg lurer også?🤔 Aww, Queen A😍😍 Glad du likte innlegget😍
    Måtte knise litt av raritetene🙊🙈

   1. Mammasom16. Forholdet har hanglet siden førstemann var baby, så ble hun gravid igjen, da var de kjærester igjen (har bodd sammen, også når det var slutt, best for barnet, nå sist barna) og sånn gikk dagene. To graviditeter på p-piller, som tydeligvis ikke gjorde nytten sin, sier hun er en av de som ikke kan bruke det. Nå er han endelig flyttet ut, men er visstnok innom daglig. Merkelig frøken, skal fremstå som så voksen, men er innerste inne som alle andre tenåringer. Aggressiv i svarene, vet og kan alt best. Ikke førerkort, leier bolig, men tjener tydeligvis veldig godt på bloggen. Så da prioriteres egoet foran familens beste.

   2. Aha, lillemammaen altså😊 Må ærlig innrømme at jeg leser fryktelig lite fra den bloggen. Godt at vi har lesere som oppdaterer oss😘

 11. Synes dere ikke at det å ikke lenger stole på Ulriks evne til å være en god pilot fordi han har tatt lip fillers blir det samme som mannfolka som mener at kvinner som sminker seg og bryr seg om utseendet sitt ikke har kapasitet til å ta viktige avgjørelser og være i sjefsstillinger?

 12. Det ISABEL nå gjør mot Julie er jo på kanten til å være tragisk!
  Hun har laget to # mot Julie og har sendt følgerne sine til Julie får å legge igjen hat. Dette gjorde hun på Snap så jeg, og når Isabel fikk kritikk får å gjøre dette når hun får knappe 2 uker siden satt og hyl gråt på snap over Kristin og Dennis, så slettet hun snapen og skrev i sitt eget kommentarfelt EN kommentar om at de måtte forholde seg saklige osv, men lar alle de utrulig stygge kommenterane om Julie stå… Synes dette er merkelig oppførsel fra en jente som ble “mobbet” for knappe 2 uker siden… Kanskje litt dobbelmoralsk? Synes også det er svært merkelig at disse “fansene” av Isabel ikke ser dette selv en gang, men med en gang Isabel sier hopp å angrip disse menneskene gjør de det også etter på sier bare Isabel at nei det var ikke meg som oppfordret dem til det og jeg sier de ikke skal gjøre det..

 13. Isabel har en facebook side for bloggen sin, og jeg kommenterte dette. Spent på hvor lenge det får stå der.

  Hei! Siden du mener og påstår at du blir mobbet av Kristin, Dennis å flere! Hvorfor lar du da andre mobbe feks julie på bloggen din? Hvorfor lar du kommentarer som er ren drittslenging og mobbing komme frem? Hvorfor blir ikke de stoppet? Du fremstår som et “mobbeoffer” men du lar andre mobbe andre? Er det noe bedre selv?

  1. Helt enig med deg! Men frk Isabel har blitt fryktelig høy på seg selv, alt handler liksom bare om ho. Nei blir oppgitt over slikt opplegg!
   Siden ho er så voksen så burde ho kanskje oppføre seg der etter!

 14. Dere ser vel at det er skygge på låret til CBE? Det ser ikke redigert ut, skyggen får det bare til å se sånn ut om man ikke ser ordentlig på bildet 🙂

 15. Bakemor MÅ nok pent kjøpe bolig sammen med Erik (Eller man får vel heller si at Erik pent må kjøpe bolig sammen med bakemor.) om hun noen gang skal få seg drømmehuset.

  Jeg trodde faktisk at hun hadde et budsjett på nærmere 6 mill. siden hun i januar 2017 hadde vært på privatvisning på hus til 5 690 000,- (Innleggene “Gå på visning” og “Slik gikk det på visning”)

  Men så viser deg seg at dama ikke har et budsjett på mer enn 3,5 mill. og at det var en halvpart av en 2-mannsbolig som hun skulle legge inn bud på. 3,5 mill. er i og for seg et bra budsjett, men noen enebolig med 5 soverom og 2 bad til den prisen, skal godt gjøres.

  Budsjett på 3,5 mill. er nevnt i kommentar under innlegget “Flytte sammen”

  “11.04.2018 kl.13:12

  Maj: Det ble ikke solgt før visning men huset hadde en prislapp på 3.5 noe som passer min lommebok ypperlig.” (Har skjermdump.)

  For øvrig artig hvor lenge hun har gnålt om huskjøp, bygging, visning osv i flere år. Men nå skal jo hun og Erik i 3 møter med banker denne uka så da ordner deg seg garantert med hus i 6-12 mill. klassen! 🙂

  1. Tviler på at pizzanissen og bakemor får lån til å kjøpe noe her i bygda. De må jo ha endel rom til hennes barn og prisklassen i Bærum er nok for høy for dem.

   1. Husmor44Bærum: Forslår at du googler Pizzanissen og hans familie. Tips: proff.no, eiendomspriser.no, gulesider. Uansett så vil kun framtiden vise. 🙂

 16. Den største jobben fruene har, er å redigere bilder! Jeg er innom en sjelden gang. Når jeg så bikinibildene nå, tenkte jeg: hva eller hvem synes det er interessant å se på bildene? Jeg skjønner ikke poenget. Hva er det for en jobb liksom!? Legge ut bilder av seg selv, redigert som fy. Just dating, jeg følger noen for å lese, ikke se noen digge seg selv. Patetisk!
  Og pilotparet som driter seg loddrett ut i beste sendetid: hos frisøren, hos botox dama, hvor er hobbyene henne, hva er viktig i livet? Reklamere for slikt, voksne som de er. Stakkars folk sier jeg.

 17. Lo godt her nå, så mange artige poenger 🙂 I tillegg helt enig med alt av innhold, dere er bare helt rå!

  Og ja, det er godt mulig å le når det egentlig er ramme alvor, kjenner et par-tre stykker som har det slik. Blant annet en tidligere arbeidskollega slet veldig med dette, hun lo hver gang hun egentlig følte seg ukomfortabel og ille til mote. Hun klarte ikke for sitt bare liv å styre dette, men skammet seg hver gang det skjedde.

  Låret til frua så merkelig ut, og ikke vet jeg hva som har skjedd, men med tanke på perfeksjonismen hun lider av, så tviler jeg på at hun ville oversett en slik giganttabbe av redigering. Ellers støtter jeg Live overfor her….hvem har egentlig interesse av disse bildene? Latterlige poseringer.

  Kom til å tenke på at jeg leste nylig om en medieforsker (kvinne, men husker ikke navnet dessverre) som sa det at vi mennesker er ikke i stand til å skjønne konsekvenser av våre handlinger før vi har fyllt 23 år. Dette var sagt under en diskusjon om mobbing, og da spesielt nettmobbing. Fikk meg til å tenke på alle de som slenger hat rundt seg i diverse kommentarfelt, men også hvilke motsvar våre “ansvarlige” toppbloggere gir. Kanskje de rett og slett er for unge til å forstå konsekvensene av sine handlinger? Jeg kan til en viss grad forstå hva damen mener, men kjøper den ikke helt! Allikevel sier det vel noe om at maaaange barn/unge/bloggere burde holde seg langt unna kommentarfelt på internett, samt være veldig forsiktig med hva de selv legger ut, nettopp fordi de faktisk ikke forstår de langsiktige konsekvenser av sine handlinger.

 18. Kjempebra innlegg som vanlig!
  Men, siden dere er glad i å peke på bloggernes skrivefeil, så må jeg si at det var mye å/og-feil her :p

 19. Kommentarer som Frøken Hykler slipper inn, DET er mobbing. Ikke det parodieringen av henne, som hun selv har lagt opp til og er en del av å være en offentlig person, som hun har fått.
  Det koker i meg over hvor mye hun spiller offer og hvor hyklersk hun er. For et fælt menneske!

 20. Å Gud bedre… Noe så patetisk som en voksen mann på 40 år med lipfillers tror jeg ikke finnes….! Altså, jeg mangler ord!!!

  1. Helt enig, det er rett og slett nokså tragisk, attpåtil lite voksent og så utrolig lite mandig!

   Jeg lurer på hva de vil tenke hvis barnet deres arver hans lepper? Blir det sånn “disse må vi få gjort noe med, kan ikke gå rundt slik stakkar……”

 21. Men asså.. Er ikke tomrommet mellom armen og livet til CBE litt rart, da? Kan ikke se noe galt på hofta, men den armen- den ække helt god (eller må jeg skaffe meg briller?? ) 🤓

 22. Jeg må bare få si at jeg blir provosert av raads oppførsel mtp. tannblekingsreklamen. Skjønner ikke at hun legger ut tannblekingsreklame hvor hun babler om følsomme tenner og 3 års bleking med produktet hun reklamerer for, når hun var hos tannlegen og fikk fikset tennene profesjonelt for en stund siden? Er det jeg som husker feil?
  Dette kommer fra noen som hadde delvis stor sympati for henne i latterliggjøringssaken..

  1. Jeg har testet produktet tre ganger, fordi jeg hadde mer igjen i tuben. Bare løgn pg man får kun hvite prikker på tennene. Skinnene er også umulige å forme perfekt. Om frøken godtok kommentaren? Selvsagt ikke….

  2. Er nok mange som har prøvd seg med spørsmål rundt tannblekingen. Ikke veldig smart å skrive på egen blogg at du bruker tannlege til jobben og deretter reklamere om hjemmebleking. Stakkars naive lesere, en spurte om det gikk an å dele betalingen og noen spurte hvor lang tid det tok før hun så forskjellen …

 23. hva er det CB har mener du? Hvis man ser på hele bilde samtidig som høyre, så er jo størrelsen den samme, og det ser mer ut som om dem har redigert kontrastene og lyset, da det blir fort store forskjeller. Hvis det ikke er noe annet jeg misser så er det litt langt å dra det til at bilde er redigert fasong?
  Det er jo ikke noe galt med å gjøre bildere mer innbydende og klarere i fargene, det er vel ingen som driver med photo som ikke redigerer dem. ( Altså ikke redigere kropp selvfølgelig, selvom det er mange der også:P ) men dere forstår hva jeg mener

  1. Maiken: Jeg forstår😊 Har jeg tatt feil skal det selvsagt fjernes, men jeg må studere med lupe først😊 Å redigere lyset og kontrastene betyr lite, det gjør de fleste😊

   1. KGAsti og Leonora: Jeg skal se på det igjen. Siden så mange kommenterer at jeg tar feil så tar jeg sikkert feil😊

 24. Altså: jeg sitter med puten halvveis foran når jeg ser ab på TV eller, ja hvor som helst. Vil ikke gi henne klikk som fører henne opp på listen. I siste innlegg skriver hun at folk må klikke seg inn og støtte henne, da hun villig eller uvillig ikke er i Egmont lenger. Dvs, det er antall klikk som avgjør om hun overlever eller ikke! Hun skriver at hun har ren samvittighet, og mente KG ikke fjernet all dritten om henne fort nok. Jeg lurer ikke på hvorfor hun er omgitt av negative kom. Har tidligere uttalt om klinsj i hver jobb hun har hatt. Nå ble det nok det samme i Egmont også. Naboer, kollegaer, you name it hvem hun har som fiender. På tide å gå i seg selv!🙈😱

 25. Har gratulert AB på bloggen hennes med fjerdeplassen på blogglisten. Trixet med å få klikk, som hun fortalte om i Romerike Blad 1.11.15, funker til tusen og vel så det.

  Sitat AB i RB “Du må treffe en nerve. Du må treffe folks følelser. Gjør slik at leseren får tårer i øynene.

  Innlegg om barn, innlegg om dype følelser treffer helt klart best, erkjenner hun” Sitat slutt.

  P.S. Har ikke fått takk for gratulasjonen 😉

 26. Kan dere skrive om Dramaqueen I sitt nye infall om å bli miljøvennlig? Kjenner at jeg ikke orker det engang.. hun har en forvrengt virkelighet den jenta. “Vi må ta vare på kloden vår” sa jenta som forurenser mer enn halve befolknina tilsammen

  1. Det må vel ikke være slik at hver eneste detalj må kritiseres? Er det ikke bare bra om det er slik at hun ønsker å bli mer miljøvennlig med e par små steg? Ok, så er det fortsatt masse som kan gjøres, og det er sikkert dobbeltmoralsk – men hun har nå valgt å gjøre NOE istedenfor ingenting. Kanskje er det for å pusse på ryktet, kanskje mener hun det på ekte – men det må gå an å være positive til positive ting tenker jeg. På den måten kan man kanskje inspirere og oppmuntre til en positiv endring, og ikke bare dytte ned.

   1. Hun handler mer enn jeg gjør på to år, og er ingen miljødronning. Det er ingen som hyller henne eller påstår hun er miljøbevisst nå plutselig. Men at et lite steg i positiv retning skal kritiseres synes jeg blir for dumt, rett og slett. La oss heller bygge hverandre opp, tenker jeg! Her kan man rett og slett si “så bra! Det var på tide at hun tenkte litt mer miljøbevisst, og selv om hun har lang vei å gå så er noe bedre enn ingenting!”

   2. Hei, Natalie og M: Jeg synes det er meget bra det frøkna gjør. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe😊 Som hun sa: «plutselig tar jeg enda et steg i riktig retning.»
    Dette er fantastisk og viser at hun ønsker å stå for noe😊

 27. Jeg synes dette innlegget og enkelte kommentarer i kommentarfeltet burde justere seg litt ifht spekulasjoner og rykteskaping. Her får både CBE og AB gjennomgå, for noe som virker veldig urettmessig. Jeg er svært lite fan av begge – men rett bør faktisk være rett. For denne bloggen sin del også, så den ikke mister sin troverdighet som den en gang hadde.
  Det er lov å ta feil, men kanskje fjerne det da så det ikke blir sittende som noe folk tenker? Og å gå på AB ifht sin svigerfamilie, really? Det er måte på hva man skal måtte stå til ansvar for.
  Vær litt hyggelige folkens.

  1. Natalie: Helt enig, kommentarer om AB er fjernet. Ang. CBE ser jeg fortsatt på det, men det vil bli fjernet om jeg tar feil😊

 28. Ja plis skriv om mammasom16!! Hun overeksponerer barna så til de grader, og hun går meg bare så på nervene med klikkbite. Hun er jo et godt eksempel på hvorfor man ikke bør få barn så tidlig, kun ferdig med ungdomsskolen, har planlagt og begynne på videregående flere ganger, gått fra faren til barna, leier leilighet, ingen av dem har lappen og nå skal hun opperere seg selv, hun overdriver hvor perfekt livet hennes som alenemor til to barn når hun er 19 år er.

 29. Kjære lesere og CBE: Jeg tok feil ang. bildet til CBE og har nå fjernet det. Jeg beklager så mye for mitt dårlige syn. 😞

   1. Det så kjemperart ut, slik er skygge til tider. Stor kudos til Adina og BOTB for å se sine feil og rette det, vi gjør alle feil innimellom 🙂 <3

 30. Isabell raad har tydeligvis vanskelig for å se seg selv og det hun sier og det hun gjør stemmer jo ikke overens.
  Hun legger ut videoer på Instagram hvor hun gråter og gråter på grunn av kritikk/satire/kommentering/mobbing eller hva man kan velge å kalle det. Hun skal ha sympati fra verden for hvordan hun blir behandlet og for hva som blir sagt om henne og hennes utseende. Så er hun med på paradise hvor hun kaller andre personer fittunge, “fangirls”, småunger osv og legger ut om hvor lett det er å spille spillet fordi de andre er så dumme og bare følger etter henne. Så skjer det som måtte skje og isabell blir spillt ut. Da opptrer isabell svært umodent i ettertid med å bidra til hat mot Julie og andre paradise deltakere. Usmakelig.

 31. Hm, jeg ser også noe rart på bildet til cbe, men jeg syntes det ser ut som at hun har klippet og limt seg selv inn i den bakgrunnen, at hun kanskje har poser foran enn vegg 🤔 og bare glemt den biten under sløyfen på bikinien

Leave a Reply