UKAS SETT OG HØRT UKE 15

UKAS BURSDAG:

Erik 31 Bærum (som mor sjøl presenterte han som) er nå blitt Erik 32 Bærum. Gøy at han begynner å hale innpå henne i alder, snart er de like gamle.

Snapchat så det ut som Anne Brith hadde ordnet et skikkelig party til godgutten sin. Flere kompiser var også på plass for å feire han, sammen med mor sjøl selvfølgelig. Med andre ord ble det ikke en ren guttefest denne gangen. Regner med at det var avtalt på forhånd med de der hjemme.

Etter mye snakk frem og tilbake om huskjøp og visninger, ikke huskjøp og visninger, flytte i lag, ikke flytte i lag. Kanskje bo i Bærum, se på drømmehuset til 13 mill. eller ett til 5 mill. Kjøpe sammen eller kjøpe alene. Her er det mange løse tråder som må nøstes opp i. Blir det Erik 32 Sørumsand?

Jeg heier på at huskjøp går i boks rimelig kjapt, for det er ikke bare hun og barna som gleder seg til det.

September-17:

Det er flere enn den store godgutten til mor som har hatt bursdag. Ett av barna fylte også nylig år og i den anledningen skrev mor sjøl noen fine ord til han på bloggen sin (som han ikke blir å lese da barna hennes ikke leser bloggen, si). Forelska som hun er kunne hun ikke la være å ta med Erik 32 Bærum i teksten, som da var Erik 31 Bærum:

Her forteller hun at Erik også er en slik pjokk som fremdeles spør og graver, så de stusser over likheten. Siden Erik 32 Bærum ofte blir (kjærlig) omtalt som sønnen til mor sjøl, er det kanskje ikke så merkelig. Søsknenlikhet kalles det visst.

UKAS T-SHIRT:

Både Sophie Elise og frua Caroline reklamerer for Cubus. Det er en fin og bærekraftig t-shirt med teksten “Natural.” Gøy at Sophie Elise reklamerer med den teksten, noe hun selv gjør narr av:

OPPDATERING: Her var det tidligere et bilde av frua som jeg mente var Photoshopet. Lesere mente jeg tok feil og det stemte. Jeg har nå fjernet bildet. Jeg beklager så mye til CBE og leserne.

UKAS DOBBELTMORAL:

Vi har tidligere omtalt at frøkna landet på Norsk jord ca. 2. februar etter innspilling av Paradise Hotel. Serien blir filmet fra januar til februar/mars. Torsdag fikk vi se at hun ble kastet på hodet og ræva ut av hotellet. Til dere som fremdeles tror/håper at hun skal komme inn igjen, det skjer altså ikke.

Hun ble lurt trill rundt av en gjeng med små barn, som hun selv kalte dem. Hun mente de var fryktelig unge, mens hun selv er kun et par/tre år eldre. Hun trodde også at hun hadde full kontroll på alle der inne. Da hun ble spilt ut reagerte hun kraftig, gråt og gråt. Da hun skulle ta farvel var det kun et fåtall som fikk klem. Det viste seg altså at den eldste oppførte seg som den yngste. At det hele var et spill virket ikke å gå inn. Hun sier selv at hun reagerte slik fordi Julie var hennes “bestevenninne” der inne og hun følte seg dolket i ryggen. Jeg nevner det igjen, det er et spill!

Frøkna har i ettertid vist hat til Julie, også fordi Julie lo da frøkna ble sendt hjem. Julie begrunnet det hele med nervøsitet og sorg, noe som ofte har gitt henne slike reaksjoner. Hun fortalte også at hun hadde ledd i begravelser. (Jeg har også en venninne som reagerer slik. Meget plagsomt for henne og andre).

Voksne mennesker ville ha møttes utenfor hotellet og fremdeles vært venner. I stedet sitter frøkna der bitter og godtar at Julie får stygge kommentarer samt trusler slengt etter seg. At frøkna nylig følte seg mobbet selv, gråt og lagde drama, er visstnok glemt. Hun lar nå stygge kommentarer om Julie slippe gjennom i sitt eget kommentarfelt. (Ups, der slapp de visst gjennom her også):

Man kan alltids tenke at dette er en glipp og at hun ikke har sett disse kommentarene, men hun presterer å svare på kommentarer som kommer etter disse. Dette er altså ingen glipp.

Om du trodde at det ble en stund til vi fikk se frøkna i ruta igjen, tro om igjen:

Skal vi tippe egen serie ala Sophie Elise, Farmen, Skal Vi Danse, 71 grader nord? Siden hun er observert hos Egmont kan det jo hende at Bloggerne er aktuelt for frøkna, selv om hun takket nei tidligere. Mot bedre betaling enn de andre bloggerne, vel og merke.

Frøkna har også startet en greie med at hun vil at hennes fans skal kalle henne “Queen B.” Nå er det en gang slik at det finnes bare en “Queen B”, og hun heter Beyonce.

Om jeg skal komme med tips til navn: “Dramaqueen I.” Håper hun liker.

UKAS BLOGGEOFFER:

Unnskyld, jeg mener selvsagt mobbeoffer. Det er hardt å være blogger i disse dager og de fleste av dem blir mobbet. Hvem er det neste mobbeofferet som står frem?

At menn er opptatt av utseendet er ikke nytt, heller ikke at en del av dem tyr til botox og fillers. De aller fleste snakker ikke høyt om dette, men denne uka ville kaptein Ulrik snakke høyt om det, og at det var gjort pga. mobbingen han har vært utsatt for.

Han sier at han har blitt mobbet for sine tynne lepper og valgte derfor å fylle Restylane i leppene. Litt Botox i rynkene måtte han også ha. Ble han mobbet for rynkene også, tro?

Videre i teksten sier han at dette var noe han hadde hatt lyst til å gjøre selv. Han sier også at dette ikke er så vanlig i Norge og at han sikkert kommer til å “få høre det” fra folk. Men hva er poenget da? Han går fra å bli “mobbet” til å “få høre det” av folk. Samme sak, spør du meg. Heldigvis avstår flyfrua nålen mens hun går gravid. Hun sier dette til VG:

Dette stemmer helt klart. Men hvorfor vil kapteinen være med på å påvirke andre gutter og menn med denne normaliseringen sin i beste sendetid? De mener selv de kun er ærlige om det, og at de ikke fronter det. Det blir som å høre frøkna og Sophie Elise, si:

Tenker de ikke at når dette snakkes om, vises på Bloggerne og snakkes om i VG, er ikke det å fremme det? Her vises det frem hvor enkelt og ok det er å ta lettvinte løsninger i stedet for å jobbe med seg selv:

Det er noe med hvordan denne “mobbegreia” snakkes om. Han sier at han ofte får høre at noen syntes at han har tynn overleppe, og at noen har sammenlignet han med en emoji uten lepper:

-Personlig mener jeg at jeg ikke har så veldig stygt smil (…) Så da var det meget viktig å få gjort noe med “det ikke veldig stygge smilet”, da.

Så da var han egentlig ikke så usikker, da. Jeg forstår ikke…

Her sitter altså en mann med høy utdanning og snakker om hvor usikker han er på sin overleppe. Han bestemmer seg for å vise den frem til “hele” Norge og (må) fortelle at han har tatt fillers. Personlig har jeg aldri lagt merke til leppen hans, men takket være han selv så kukker jeg ekstra nøye nå.

Er han virkelig så usikker?

Ikke at usikkerheten hans, botox og fillers har noe som helst å si for om han gjør jobben sin på en trygg måte, men jeg merker at jeg blir litt skeptisk til å fly med en kaptein som muligens sitter i cockpiten med både speil og forstørrelsesglass for å finne feil ved eget utseende, og alt dette i 10.000 meters høyde. Bare nevner det.

Les hele saken i VG HER

UKAS UNDERHOLDER:

La oss snakke om en annen blogger som er med i Bloggerne, nemlig mor sjøl. Hun er meget fornøyd med hva hun har sett av seg selv:

La oss håpe at vi andre også synes det samme ved sesongslutt.

Vicky har oppsummering HER og HER

(Skjermdumper annebrith.blogg.no, Carolinebergeriksen/Instagram, VG.no,

Adina xoxo