UKAS SETT OG HØRT UKE 15

UKAS BURSDAG:

Erik 31 Bærum er blitt til Erik 32 Bærum. Gøy at han begynner å hale innpå henne i alder, snart er de like gamle. Neida.

På Snapchat så vi at Anne Brith hadde ordnet et skikkelig party til godgutten sin. Flere kompiser var på plass for å feire han, sammen med mor sjøl selvfølgelig. Med andre ord ble det ikke en ren guttefest denne gangen. Regner med at det var avtalt på forhånd med alle de der hjemme.

Etter snakk om huskjøp og visninger, om ikke huskjøp og visninger, om å flytte i lag, om å ikke å flytte i lag, kanskje bo i Bærum, se på drømmehus til 13 mill. eller 5, kjøpe sammen eller ikke kjøpe sammen så har de fremdeles ikke kommet til enighet. Her er det mange løse tråder som må nøstes opp i. Blir det Erik 32 Sørumsand?

Jeg heier på at huskjøp går i boks snart, for det er ikke bare de som gleder seg til det.

September-17:

Det er flere enn pizzanissen til mor som har hatt bursdag. Ett av barna fylte nylig år, og i den anledningen skrev mor sjøl noen fine ord til han på bloggen sin (som han ikke blir å lese siden barna hennes ikke leser bloggen). Forelska som hun er kunne hun ikke la være å nevne Erik 32 Bærum i teksten, som da var Erik 31 Bærum:

Hun forteller altså at Erik 32 Bærum også er en slik pjokk som fremdeles spør og graver. Så der hjemme har de stusset over likheten. Siden Erik 32 Bærum ofte blir (kjærlig) omtalt som sønnen til mor sjøl, er det kanskje ikke så merkelig. Søsknenlikhet kalles det visst.

UKAS T-SHIRT:

Både Sophie Elise og Frua reklamerer for Cubus. Det er en fin og bærekraftig t-shirt med teksten “Natural.” Gøy at Sophie Elise reklamerer med den teksten, noe hun også synes er morsomt:

UKAS DOBBELTMORAL:

Vi har tidligere fortalt at frøkna landet på norsk jord ca. 2. februar, etter innspilling av Paradise Hotel. Serien blir filmet fra januar til februar/mars. Torsdag fikk vi se at hun ble kastet på hodet og ræva ut av hotellet i Mexico. Til dere som fremdeles tror/håper at hun skal komme inn igjen, det skjer altså ikke.

Hun ble lurt trill rundt av en gjeng med “små barn” som hun kalte dem. Hun mente de var fryktelig unge, men selv er bare et par år eldre. Hun trodde også at hun hadde full kontroll på alle der inne. Da hun ble spilt ut reagerte hun kraftig, hun gråt og gråt. Det var kun et fåtall av deltagerne fikk klem da hun skulle dra. Det viste seg jammen at den eldste oppførte seg som den yngste.

At det hele var et spill virket ikke å gå inn. Hun sier selv at hun reagerte slik fordi Julie var hennes “bestevenninne” der inne og hun følte seg dolket i ryggen. Jeg nevner det igjen, det er et spill!

Frøkna har i ettertid oversett Julie, fordi Julie “lo” da frøkna ble sendt hjem. Julie begrunnet det hele med nervøsitet og sorg, noe som ofte har gitt henne slike reaksjoner. Hun fortalte også at hun hadde ledd i begravelser. (Jeg har selv en venninne som reagerer slik. Meget plagsomt for alle).

Voksne mennesker møttes og er venner utenfor hotellet, men ikke Isabel. Hun er bitter. Nylig fortalte hun at hun følte seg mobbet, hun gråt og lagde drama, men det er visstnok glemt. Hun lar stygge kommentarer om Julie slippe igjennom i sitt eget kommentarfelt:

Kanskje er dette er en glipp og at hun har ikke sett disse kommentarene. Men når hun svarer på kommentarer som er kommer etterpå, er dette ingen glipp.

Om du trodde at det ble en stund til vi fikk se frøkna i ruta igjen, tro om igjen:

Skal vi tippe egen serie ala Sophie Elise? Skal Vi Danse? Hun er observert hos Egmont så det kan jo hende at hun er aktuell i “Bloggerne”, selv om hun har takket nei tidligere.

UKAS BLOGGEOFFER:

Jeg mener selvsagt å skrive mobbeoffer. Det er hardt å være blogger i disse dager. De fleste av dem sier at de har blitt mobbet. Hvem er det neste mobbeofferet som står frem?

At menn også er opptatt av utseendet, er ikke noe nytt, heller ikke at en del av dem tyr til botox og fillers. De fleste snakker ikke høyt om det, men denne uka ville kaptein Ulrik snakke høyt. Det gjør han fordi han også har blitt mobbet. Han har tynne lepper og valgte derfor å fylle Restylane. Litt Botox i rynkene måtte han også ha. Ble han mobbet for rynkene også?

Videre sier han at dette var noe han hadde hatt lyst til å gjøre. Siden det ikke er så vanlig i Norge, sier han at han at han sikkert kommer til å “få høre det.” Han går altså fra å bli “mobbet” for tynne lepper til å “få høre det” av folk. Det blir man altså ikke mindre “mobbing” av å ta fillers, da. Heldigvis avstår flyfrua nålen mens hun går gravid:

Hvorfor vil kapteinen være med på å påvirke andre gutter og menn med å normalisere fillers i beste sendetid? De mener selv de bare er ærlige og ikke fronter det. Det blir som å høre frøkna og Sophie Elise.

Her viser de frem at man lett kan forbedre utseende, at det er normalt å ta lettvinte løsninger i stedet for å jobbe med seg selv:

Det er noe med hvordan denne “mobbegreia” snakkes om. Han sier at han ofte får høre at noen syntes at han har tynn overleppe, og at noen har sammenlignet han med en emoji uten lepper:

“Personlig mener jeg at jeg ikke har så veldig stygt smil, sier han. Da var det selvsagt meget viktig å få gjort noe med det da. Egentlig var han ikke så usikker likevel. Jeg forstår ikke…

Her sitter altså en mann med høy utdanning og snakker om hvor usikker han er på sin egen overleppe. Han bestemmer seg så for å vise den frem til “hele” Norge, og fortelle at han har tatt fillers. Personlig hadde jeg aldri lagt merke til leppen hans, om han ikke “stod frem.”

Er han virkelig så usikker?

Ikke at usikkerheten hans, botox og fillers har noe som helst å si for om han gjør jobben sin på en trygg måte, men jeg merker at jeg blir bittelitt skeptisk til å fly med en kaptein, som muligens sitter i cockpiten med både speil og forstørrelsesglass for å finne feil ved eget utseende, i 10.000 meters høyde. Neida.

Les hele saken i VG HER

UKAS UNDERHOLDER:

La oss snakke om en annen blogger som er å se i “Bloggerne”, nemlig mor sjøl. Hun er meget fornøyd med hva hun har sett av seg selv:

La oss håpe at vi andre også synes det samme ved sesongslutt.

Vicky har oppsummering HER og HER

(Skjermdumper annebrith.blogg.no, Carolinebergeriksen/Instagram, VG.no,

Adina xoxo