BLOGGERNE UKE 2 (SESONG 8)

Hei alle sammen 🌸

En ny uke med Bloggerne er over. Det var til tider nesten så jeg lurte på om det var Skal vi danse jeg så på.

MAMMAEN TIL MICHELLE (og William og Lucas)

Mammaen er tilbake i nok en sesong. Man skulle tro TV2 hadde droppet henne etter alt tullet i fjor høst, men jeg tipper avtalen allerede var underskrevet da. En av dere skrev en kommentar om at hun ikke har promotert denne sesongen på bloggen sin, så kanskje det betyr at hun ikke er med i neste?

Mammaen drar til Roma med Jan og hans banan for å se på bryllupslokale. De skal etter planen gifte seg 7.juli, men hun lurer på om de burde flytte datoen siden det er så utrolig varmt der nede.

Tilbake i Søgne bærer det videre til Oslo hvor mammaen skal være med i Skal vi danse. De har en morsom samtale hvor de diskuterer kollektivtrafikken i Oslo, og mammaen lærer at de blå togene som går på land er trikken. Leiligheten de skal flytte inn i har ikke blitt rengjort og har mange skader. I følge mammaen ser det ut som det har vært krig der. Jeg er helt enig i at man bør kunne forvente mer for 46 000 (!) kr i måneden. De ender med å finne en ny leilighet på Bislett rett ved der dansetreningene skal være.

Mammaen syns det er stort at hun har oppnådd å bli kjent nok til å være med i Skal vi danse. Hun koser seg på trening, men er utrolig sliten. Det er mye tyngre enn hun trodde og kan vare i fire måneder om hun er med til siste slutt.

Plutselig er paret tilbake i Søgne og Anna har tatt av seg forlovelsesringen. Planene for bryllupet er lagt på is. Skal vi danse skulle bli en drøm som gikk i oppfyllelse, men dessverre måtte hun trekke seg fordi forholdet gikk feil vei og hun måtte redde det. Jan mente det ble for mye for henne med både bryllupsplanlegging og Skal vi danse.

FUNKYGINE

Funkygine koser seg med snus og kaffe før hun skal ta en graviditetstest. Jeg lar meg overraske over at denne sunne, spreke dama faktisk snuser. Hun snakker litt om at ni måneder uten snus vil redusere livskvaliteteten i tillegg til at hun blir feit. Testen er negativ og hun blir litt skuffa.

Senere tar hun og mannen “barnepraten” i bilen foran kamera. Hun sier til Morten at sist de hadde sex prøvde han å gjøre henne gravid uten at de hadde en avtale på det. Jeg lurer litt på hvordan en mann kan lure ei dame til å bli gravid, og er mer vant til at det er motsatt med menn som er livredde for å bli lurt rett inn i et farskap. Funkygine har lovet at de skulle få barn etter at de gifta seg. Dessverre hater hun å være gravid, feit og kvalm, og å føde. Flere har reagert på hva Funkygine føler rundt sin nå gravide kropp. Jeg innbiller meg at dette er noe mange føler på, men som ikke er så akseptert å snakke høyt om. Vi husker vel alle Fotballfrue som redigerte magen sin mindre på bilder da hun gikk gravid. Da er det bedre å være ærlig om at man ikke liker at kroppen vokser, si.

Hjemme hos Funkygine er det dekket på til familiemiddag med både mor, far og brødre på besøk. De altfor kjekke, veltrente tvillingbrødrene hennes spiser i bar overkropp. Disse brødrene er til å bli våryr av. Bare nevner det.

KOMIKERFRUE

Marna og komikerfruemannen har pusset opp det nye huset sitt i Ski i to måneder og er endelig klare for å flytte inn.

Når mammaen trekker seg fra Skal vi danse er det Marna som tar hennes plass. Hun er så nervøs før sin første trening at hun ikke har spist på flere dager. Hun tenker tilbake på da hun var liten og hvor kult det var å se på Skal vi danse. Progammet begynte såvidt jeg vet å rulle på skjermen i 2006 da Marna var 25 år gammel, så jeg stusser litt på hennes definisjon av liten.

Akkurat som mammaen blir også Marna blir sliten av å danse. Hun har et lite sammenbrudd i bilen fordi dette er det hardeste hun noen gang har vært med på. Hun sliter med å få inn koreografien, men kommer seg likevel greit gjennom første sending uten å være den første som ryker ut.

ANNE BRITH

I ukens siste episode er mor sjøl tilbake på skjermen. Datteren skal på uttak til elitelaget i cheerleading og vi får være med. Heldige oss, og heldige mor sjøl da resultatene som kommer på kvelden viser at datteren kom med på laget.

ANNIJOR

Vi får også et gjensyn med Annijor på tampen av uka. Hun gråter og er sykt, sykt sliten. Som vi vet er det hardt å være blogger. Hun drukner i arbeid og stresser mye. Når hun endelig har helt fri i 3-4 dager blir hun veldig syk. Anniken vet ikke lenger hvem hun er uten Annijor.

Anders kommer på sykebesøk hvor han serverer eggerøre med gressløk på sengen og gir henne dampbad. Så snill som denne gutten er tenker jeg at alle skulle hatt en Anders i livet sitt.

Håper dere har en fin helg 😘 Vi har hatt en flott helg hittil etter at vi våknet til ny rekord med en 12.plass på blogglisten.no. Midt mellom sjølveste Komikerfrue og mor sjøl.

❤️ Vicky

39 thoughts on “BLOGGERNE UKE 2 (SESONG 8)

 1. Haha!! Digger at du blir våryr av brødrene til funkygine!!😄 Må innrømme at jeg blir lykkelig når jeg ser Erik på PH, herreminhatt for en nydelig gutt! Grusomt å være 40 år!🤤

  1. Må også innrømme at jeg (over 40) digger Erik, han er bare så artig og fin den gutten. Elsker kommentarene hans, og ler høyt og lenge av han 🙂 Han er søt ja, men ikke mer enn det. Håper han vinner hele PH (uansett hva furtne frøkna har sagt…..)

   1. Kommer også fra nabokommunen til Erik og broren, av alle sesonger til nå klarer heldigvis Erik å beholde sin fornuft og karakter. Godt at de viser seg fra sin gode side på tv. Dog ikke fullt så imponert på privaten….:)

  2. Han godeste Paradise-Erik har jeg ikke sett, det holder lenge med at det er dobbelt opp av de brødrene 🙊 Tør ikke finne ut hvor unge de er 😂

   1. Jeg har nok litt ekstra sans for de brødrene siden de kommer fra nabokommunen min 🙂 Erlend Elias er superdiva, men som jeg ler av han også. Synes begge to lager veldig godt TV.

    Og forresten dere, gratulerer hjertligst med velfortjent klatring på blogglisten. Dette går rette veien!

 2. Herlig innlegg, godt å ha Vicky tilbake 🙂 Jeg har vært så vrangsovet siste tiden at jeg har sett Bloggerne sent på kvelden før jeg har sovnet….så nå er jeg nesten hektet…huff huff!

  1. Asså, veldig mange blogger under en plattform som eies av Egmont. TV2 eies og av Egmont. (Mener det er slik det henger sammen) Så jo, de dytter igrunn bare opp og frem sine egne.

 3. Måtte jo selvsagt Google disse brødrene, men vettu… De var litt for unge for meg (39). Men ikke verre enn at jeg ser poengene deres. 😉

  Artig blogginnlegg som vanlig. Hurra for 12. Plass!

  1. Tror det kokte litt bort i kålen etter at det viste seg at de skulle få 6 måneder med den matkassa fra Proviant som ble totalslaktet 🤔

 4. Henger meg på den kommentaren lengre opp her om hva som skjedde med alenemødrene som AB skulle hjelpe. Kan ikke huske at hun har skrevet noe om hva hun hjalp dem med! Vet dere noe?

 5. Jeg også reagerte på marna som så på det som liten 😀 Anna tror jeg mer på som virkelig var liten for 12 år siden.
  Ellers taklet Anna skal vi danse veldig dårlig, marna var mye mer sporty tross alt.

 6. Jeg synes kanskje dette innlegget blir litt vel mye reprise og lite interessant. Hadde vært mer gøy om dere skrev om bloggerne slik dere gjør om alt annet 🙂

  1. Beklager at innlegget ikke falt helt i smak. Prøver å gjøre det litt mer interessant enn bare reprise, men syns det har vært vanskelig hittil i sesongen fordi det er ikke er så veldig mye spennende som skjer 🙈

Leave a Reply