BLOGGERNE UKE 2 (SESONG 8)

Hei alle sammen 🌸

En ny uke med Bloggerne er over. Det var til tider nesten så jeg lurte på om det var Skal vi danse jeg så på.

MAMMAEN TIL MICHELLE

Mammaen er tilbake i nok en sesong. Man skulle tro TV2 hadde droppet henne etter alt tullet i fjor høst, men jeg tipper avtalen allerede var underskrevet da. En av dere skrev en kommentar om at hun ikke har promotert denne sesongen på bloggen sin, så kanskje det betyr at hun ikke er med i neste?

Mammaen drar til Roma med Jan og hans banan for å se på bryllupslokale. De skal etter planen gifte seg 7.juli, men hun lurer på om de burde flytte datoen siden det er så utrolig varmt der nede.

Tilbake i Søgne bærer det videre til Oslo hvor mammaen skal være med i Skal vi danse. De har en morsom samtale hvor de diskuterer kollektivtrafikken i Oslo, og mammaen lærer at de blå togene som går på land er trikken. Leiligheten de skal flytte inn i har ikke blitt rengjort og har mange skader. I følge mammaen ser det ut som det har vært krig der. Jeg er helt enig i at man bør kunne forvente mer for 46 000 (!) kr i måneden. De ender med å finne en ny leilighet på Bislett rett ved der dansetreningene skal være.

Mammaen syns det er stort at hun har oppnådd å bli kjent nok til å være med i Skal vi danse. Hun koser seg på trening, men er utrolig sliten. Det er mye tyngre enn hun trodde og kan vare i fire måneder om hun er med til siste slutt.

Plutselig er paret tilbake i Søgne og Anna har tatt av seg forlovelsesringen. Planene for bryllupet er lagt på is. Skal vi danse skulle bli en drøm som gikk i oppfyllelse, men dessverre måtte hun trekke seg fordi forholdet gikk feil vei og hun måtte redde det. Jan mente det ble for mye for henne med både bryllupsplanlegging og Skal vi danse.

FUNKYGINE

Funkygine koser seg med snus og kaffe før hun skal ta en graviditetstest. Jeg lar meg overraske over at denne sunne, spreke dama faktisk snuser. Hun snakker litt om at ni måneder uten snus vil redusere livskvaliteteten i tillegg til at hun blir feit. Testen er negativ og hun blir litt skuffa.

Senere tar hun og mannen “barnepraten” i bilen foran kamera. Hun sier til Morten at sist de hadde sex prøvde han å gjøre henne gravid uten at de hadde en avtale på det. Jeg lurer litt på hvordan en mann kan lure ei dame til å bli gravid, og er mer vant til at det er motsatt med menn som er livredde for å bli lurt rett inn i et farskap. Funkygine har lovet at de skulle få barn etter at de gifta seg. Dessverre hater hun å være gravid, feit og kvalm, og å føde. Flere har reagert på hva Funkygine føler rundt sin nå gravide kropp. Jeg innbiller meg at dette er noe mange føler på, men som ikke er så akseptert å snakke høyt om. Vi husker vel alle Fotballfrue som redigerte magen sin mindre på bilder da hun gikk gravid. Da er det bedre å være ærlig om at man ikke liker at kroppen vokser, si.

Hjemme hos Funkygine er det dekket på til familiemiddag med både mor, far og brødre på besøk. De altfor kjekke, veltrente tvillingbrødrene hennes spiser i bar overkropp. Disse brødrene er til å bli våryr av. Bare nevner det.

KOMIKERFRUE

Marna og komikerfruemannen har pusset opp det nye huset sitt i Ski i to måneder og er endelig klare for å flytte inn.

Når mammaen trekker seg fra Skal vi danse er det Marna som tar hennes plass. Hun er så nervøs før sin første trening at hun ikke har spist på flere dager. Hun tenker tilbake på da hun var liten og hvor kult det var å se på Skal vi danse. Progammet begynte såvidt jeg vet å rulle på skjermen i 2006 da Marna var 25 år gammel, så jeg stusser litt på hennes definisjon av liten.

Akkurat som mammaen blir også Marna blir sliten av å danse. Hun har et lite sammenbrudd i bilen fordi dette er det hardeste hun noen gang har vært med på. Hun sliter med å få inn koreografien, men kommer seg likevel greit gjennom første sending uten å være den første som ryker ut.

ANNE BRITH

I ukens siste episode er mor sjøl tilbake på skjermen. Datteren skal på uttak til elitelaget i cheerleading og vi får være med. Heldige oss, og heldige mor sjøl da resultatene som kommer på kvelden viser at datteren kom med på laget.

ANNIJOR

Vi får også et gjensyn med Annijor på tampen av uka. Hun gråter og er sykt, sykt sliten. Som vi vet er det hardt å være blogger. Hun drukner i arbeid og stresser mye. Når hun endelig har helt fri i 3-4 dager blir hun veldig syk. Anniken vet ikke lenger hvem hun er uten Annijor.

Anders kommer på sykebesøk hvor han serverer eggerøre med gressløk på sengen og gir henne dampbad. Så snill som denne gutten er tenker jeg at alle skulle hatt en Anders i livet sitt.

Håper dere har en fin helg 😘 Vi har hatt en flott helg hittil etter at vi våknet til ny rekord med en 12.plass på blogglisten.no. Midt mellom sjølveste Komikerfrue og mor sjøl.

❤️ Vicky