TRØBBEL I PARADIS DEL 2

Jeg lovte å komme med mine tanker rundt dramaet som Raad vs Kristin/Dennis startet. Etterhvert kom det også flere folk til. Nå har VG oppsummert det hele rimelig greit HER

Isabel S. Raad:

Isabel sier at hun er den usikre svake jenta som Kristin snakker så mye om, en jente som daglig blir påvirket av kjendiser/bloggere med store plattformer.

Frøkna sier at hun digger det Kristin står for. Hun sier at hun selv har gått på en smell og angrer sine operasjoner. Vel, det er ikke det inntrykket man får når man titter gjennom frøknas blogg. Heller tvert om.

Frøkna sier at hun ikke tør å stille opp til debatter fordi hun er redd for å bli hånet. Da lurer jeg fryktelig på i hvilke debatter det har skjedd? Jeg har verken sett eller hørt at det skal ha hendt. Tenk om Isabel og Sophie Elise kunne ha stilt opp til debatt sammen. Fortalt deres side av saken. Det ville vært spennende og lærerikt for alle.

Isabel var med på Paradise Hotel for noen år tilbake, men vi så ikke så mye til henne i ettertid. Da hun “stjal” kjæresten fra venninnen sin Martine, og begynte å snakke høyt om hvilke plastiske operasjoner hun skulle utføre, klatret hun opp på blogglisten. Ikke bare snakket hun om operasjonene, hun og Pierre tok kamera med inn på klinikkene, filmet før og etter operasjonen. Det ble også filmet da hun lå i narkose.

Hun har til nå utført fire operasjoner, tatt hårfjerning med laser, tatt fillers og botox. Hun har skrevet mye om disse operasjonene, filmet og fremmet de i sexy positurer på bloggen sin daglig. Hun viser seg frem som en meget fornøyd frøken med fokus på kropp og penger. Her er noen av overskriftene hun bruker:

La oss kalle en spade for en spade og erkjenne at frøkna ikke hadde ligget på toppen av blogglisten uten at hun fremmet operasjonene sine, hennes bruk og kast mentaliteten, skryt av penger og andre provokasjoner. Det er sannheten. Når man velger å gjøre business på kropp og operasjoner, må man regne med kritikk. I USA er ofte operasjoner normen for kjendiser og andre som ønsker å bli sett, mens her hjemme er det heldigvis ikke slike tilstander. At Morten Hegseth fra VGTV kommenterte at mange var innom bloggen til Isabel for underholdningen sin del, er virkelig ikke løgn. Det er dette hun legger opp til. At han i samme slengen brukte ordet “le av”, kunne han ha spart seg for.

Frøkna reagerer når noen lager memes og parodier av henne, hun mener det er mobbing. Erna Solberg har blitt parodiert, Kongen også, men jeg har ennå tilgode å høre noen av dem skrike ut om mobbing. Kjendiser blir parodiert og de aller fleste ler av det.

Jeg vil også påpeke at denne smarte frøkna er skruppeløs når det kommer til å tjene penger. Ikke bare melker hun det negative for hva det er verdt, noe hun selvfølgelig også gjør i denne saken. Har noen av dere lagt merke til hvor mange innlegg hun har skrevet om denne saken? Og hvor mange ganger har innleggene blitt promotert på Snapchat? Det er ikke få ganger, kan jeg opplyse om.

Vloggene som hun og Pierre legger ut inneholder også reklame, og den første som ble lagt ut om dramaet inneholdt hele fire(!) stk. Det blir det mye penger av. Negative kommentarer som hun mottar brukes på Snapchat som clickbait. Der viser hun frem kommentaren og skriver: “Sveip opp, se hva jeg svarer.”

Jeg måtte selvfølgelig få med meg videoen Pierre la ut. Jeg være ærlig å si at jeg gruet meg siden jeg har erfart at dette tar tid. Etter å ha sovet meg opp noen timer, var jeg klar for langsomme beretninger og gjentagelser i det uendelige. Pierre er en god kjæreste som prøver så godt han kan å stille opp for sin brud (dama si, på svensk), det skal han ha, og det skulle vel bare mangle. Men sånn ellers kom det ikke noe nytt fra han. Både han og frøkna ser kun sin egen side av saken, alle andre har feil.

Jeg bet meg merke i at han sa at Isabel bare tullet da hun på Paradise Hotel uttalte: “Jeg betaler heller for en digg rumpe som jeg kan få på en dag, enn å trene i årevis. Hallo.” Men om man skal tro på at dette kun var tull, da kan det vel tenkes at Dennis også bare tullet. Mads Hansen tullet sikkert han også. Jeg bare nevner det.

I dag kunne vi se at frøkna røk ut av denne sesongens Paradise Hotel. Reaksjonen hennes overrasket ikke. Tårer og hat. Man skulle tro at dette var det verste noen kunne ha gjort mot henne. Å tenke på dette som hva det er, et spill, var ikke aktuelt. Disse som var med på å sende henne ut blir nok sett på som fiender for alltid. Hun har snakket om de andre deltagerne som små barn. Vel, hvem oppførte seg som et barn i dag.

Vi var selvfølgelig først ute med å fortelle at frøkna var kommet hjem og trolig var dratt til Sverige for å gjemme seg hos Pierre. Dette var like før Vixen. Hun kunne dermed ikke ha vunnet Paradise Hotel, noe vi altså fikk bekreftet i dag.

Fra en bruker på Kvinneguiden:

Jeg håper at frøkna en dag våkner opp å kan se at man ikke kan måle lykke ut i fra hvor mye penger man har. Og at hun bør begynne å jobbe med seg selv for å bli den sterke Isabel som hun sier at hun er.

Anna Rasmussen:

Mammaen valgte også å stikke fingrene inn i vepsebolet med dette:

Mammaen er vel den i bloggosfæren som absolutt ikke tåler noen om helst kritikk. Hvis hun får en kommentar som inneholder noe negativt, blir kommentaren slettet og vedkommende blokkerer. Etterpå raser Dr. Jan i kommentarfeltet før alt blir slettet. Mobbing er et ord som er oppbrukt fra den kanten. Jeg har fått tak i hva Dennis har postet i kommentarfeltet til Anna, og jeg må si at dette var mobbingen sin det:

Det er fint av henne å støtte Raad, men la mobbe-kortet ligge når man ikke har noe å vise til. Frøkna bruker selvsagt det Anna skrev i kjent stil, for her skal det melkes, si:

Kristin og Dennis:

Så var det Kristin og Dennis. Jeg har sett deres video og lest alt som har blitt sagt. Kristin kan ikke stå til ansvar for Dennis humor og hva han velger å legge ut i SoMe. Han er stor gutt som må ta ansvar for sine egne handlinger, gjerne med gode råd og streng stemme fra Kristin. Akkurat som Mr. well well bør ta imot råd fra Kristine når han filmer “rariteter” og Dr.Jan må ta imot råd fra mamman. Eller vent, det er faktisk mammaen som bør ta imot råd fra Dr. Jan.

Kristin som har en stor (og meget høy) stemme, noe som kan komme godt med når den må brukes på Dennis som tuller rundt i div. kommentarfelt. Da Dennis skrev at: “Alle deltagerne på Paradise Hotel får 10 poeng”, var det hyggelig helt til noen spurte han om hvilken karakter han ville gi frøkna. Med en defekt impulskontroll svarte han: “Bonden fra Bryne får 7 poeng.” Kommentaren gikk selvsagt ikke på utseende til noen, kun arbeidsinnsats og hygge. Dette kunne han virkelig ha spart seg for. Jeg kan skjønne at Isabel følte det kjipt å få kun en 7’er når de andre fikk 10.

Det må sies at folk fra Stavanger kaller folk som ikke kommer fra byen for bønder. Folk fra Oslo kaller folk nord for Sinsenkrysset også for bønder og folk fra Narvik latterliggjør de fra Harstad. Jeg ser ikke på dette som mobbing, men heller som et lite (morsomt) stikk til frøkna for at Kristin og Dennis mente hun opptrådte feigt på hotellet, noe hun også gjorde.

Nå har ikke jeg sett “alle” memsene som Dennis visstnok skal ha tagget frøkna i, ei heller Kristins parodi på frøkna. Jeg hørte at Kristin hadde kaster rundt seg med penger, akkurat slik som frøkna selv gjorde, bare at Kristin brukte mynter. Dette skulle jeg gjerne likt å se da det høres meget festlig ut. Au! Jeg elsker memes, parodier og karikering. Å parodiere frøkna og disse pengene kunne jeg glatt ha gjort selv. Jeg lot meg også provosere av en halvnaken Raad som kastet om seg med 1000-lapper.

Så sies det at Kristin skal ha himlet med øynene og sett bort på Dennis som korset seg da frøkna kom til bordet for å servere sine gjester. Jeg tolket det altså ikke slik. Jeg så at Kristin ble stor i øynene, kikket bort på Dennis og at Dennis korset seg, men ingen himling med øynene. Arrester meg gjerne på dette om det er feil, men jeg studerte virkelig videoen som frøkna la ut, meget nøye. Hun sa selv at hun ikke hadde sett denne himlingen selv før en leser kommenterte det. Hva denne korsingen til Dennis betyr, vet jeg ikke. Kanskje det er en slags “herregud.” Hans forklaring om at han plutselig er blitt han fyren som går rundt å korser seg, tror ingen på. Det skulle tatt seg ut.

Hvis det nå var slik at Kristin hadde himlet med øynene (med Raads rumpe i synsfeltet), så var det fryktelig unødvendig og ikke minst barnslig. Begge parter kommer med hver sin forklaring og jeg vet faktisk ikke hva jeg skal tro, men jeg så det jeg så.

Kristin skal visstnok ha prøvd å få en samtale med frøkna og sagt: “Jeg trodde du hadde mer bein i nesa enn dette” og hintet til at frøkna hadde byttet lag for å unngå Kristin og Dennis. Dette var nok til at frøkna nektet å snakke mer med Kristin. Her hadde Isabel en gylden mulighet til å stå opp for seg selv og fortelle Kristin hva hun mente, men hun velger heller å løpe sin vei. At Kristin kan være hard i sine utsagn og er en bestemt dame, er vel ingen hemmelighet, men i ettertid ser hun nok kanskje at hun burde vært mere ydmyk om skulle få Raad i tale. Kristin ytret også et ønske om å møtes utenfor hotellet for en samtale, noe som ble blank avslått av frøkna. Umodent.

At Isabel er meget nærtagende er ingen hemmelighet. Hun har hatt sitt å stri med fra barnsben av, med barnevern og forsterhjem involvert. Hun er nok preget av det.

God kveld Norge:

Hele Norges Dorthe kom med intervjuet hun hadde gjort med Sraad/Pierre og kunne vel egentlig ikke ha valgt et verre tidspunkt for sending av dette. I klippet fremstår Isabel meget arrogant. Hun mener at hun ikke fremmer plastisk kirurgi, hun er bare ærlig på hva hun har fått utført. Å være ærlig er en ting, å bevisst bruke det for å tjene penger (se overskriftene lenger opp), er en annen ting. Hun sier hun var syk på det tidspunktet hvor hun opererte seg og fant stadig feil ved seg selv.

Hun finner det meget gøy å skyte av alle pengene sine og mener de andre bloggerne blir sure av det. Hun ler å sier: Sorry not sorry, liksom.”

Mads Hansen og Herman Flesvig:

Mads lager humor av det meste, men spesialiteten er Paradise Hotel-deltakere. Jeg som har stor sans for parodier og memes liker å følge Mats Hansen og Herman Flesvig sine humoristiske innslag. Da hele dette dramaet startet skrev Mads sin ærlige mening om Raad og hennes business, noe han beskrev meget godt og flere tusen var helt enig med han. Han kunne ha spart seg beskrivelsen av rumpen hennes, om at den var en slags raritet til å le av. Det er ikke greit og jeg skjønner at det kom reaksjoner i ettertid og at Isabel ble lei seg. Man kan gjerne spøke og le av slike ting om man synes det er gøy, men ta det på privaten. Det er min mening.

Dette var dråpen som gjorde at frøkna knakk fullstendig sammen. Mads Hansen bestemte seg derfor for å fjerne det han hadde skrevet, da han så hennes voldsomme reaksjon.

Herman Flesvig kom samtidig med en parodiering i kjent Flesvig stil HER

PS. I artikkelen VG kom med sier frøkna at Mads tidligere har skrevet om hennes nese etter operasjonen og gjort narr av den. Hun sier også at Pierre flere ganger har prøvd å få Mads til å stoppe, uten hell. Jeg har sett at Pierre har kommentert på enkelte av Mads sine innlegg med å skrive nedlatende ting om Mads utseende. Om det er det frøkna mener med å si ifra, vet jeg ikke.

Til slutt vil jeg nevne at både Kristin, Dennis og Mads har blitt truet og fått mye hat av frøknas fans, uten at frøkna selv reagerer på det. Ingen av de nevnte tar det tungt.

Da legges jeg denne saken død. Puh.

(Skjermdumper Sraad.blogg.no, mammatilmichelle.blogg.no og bruker på kvinneguiden)

Adina xoxo

102 thoughts on “TRØBBEL I PARADIS DEL 2

 1. Nå har fansen til Isabel gått videre til Julie Grindbakken (PH). Det er helt sinnsyke kommentarer de kommer med på hennes Instagram. Regner med at Isabel, i kjent stil, bare kommer til å sitte å se på, uten å løfte en finger for å få denne heksejakten stoppet…

 2. Dette er «on point», som de unge sier i dag. Isabel hadde vært totalt uinteressant som influencer hadde det ikke vært for alle operasjonene, pengeskryting og clickbait. Det er dét hun har tjent alle disse pengene sine på. Jeg tar meg stadig i å falle for clickbaitingen (dessverre), og kikkerinstinktet mitt overdøver fornuften så til de grader, og jeg er nok ikke alene om det.

  Hun gnåler om hvor sykt det er at folk tror hun gjør dette for klikk, for de 300.000 i mnd tjener hun uanset (…). Jeg tror ikke hun prøver å generere klikk for å tjene mer penger, men for å høste sympati, oppmerksomhet og godord. Alle andre involverte la saken død lenge før henne. For å bruke Mads Hansens ordlyd: LITT ydmykhet hadde gjort henne mer spiselig.

 3. Isabell lever i en verden der hun tror alt dreier seg om henne, jeg er helt sjokkert over hvordan hun reagerer på sannheten om seg selv! Istede for å vende blikket innover så spyr hun utover. Ingen har mobbet henne, de har kun sagt sannheten rundt hennes handlinger og hun er den siste til å rope høyt om å spre dårlige vibber. Jeg håper dette får henne til å lande litt og reflektere over seg selv..men jeg tviler!

  Jeg elsker bloggen deres og jeg gleder meg hver dag til å lese her inne! Dere er mega viktig for bloggverden! 🤩

  Hilsen gæmlisen på snart 40 år!

 4. Veldig bra innlegg 👏 Isabel har frontet plastiske operasjoner i mange år, skrytt av hvor fornøyd hun har vært. Tatt bilder av sin “fantastiske” rumpe, og vist den frem i nesten hvert blogginnlegg. Hyllet botox, som hun har sprøytet inn i hele ansiktet, for å slippe rynker. Jenta er 23 år… MEN så fort noen kommer med saklige kommentarer, så tar hun frem mobbekortet.. Viss hun mener at hun har blitt mobbet av Kristin, Dennis, Mads Hansen osv, så bør hun se på hvordan hun selv har “mobbet” andre. Denne jenta gjør alt for klikk, alt for å tjene penger som hun kan kaste bort på utseendet og haugevis av klær fra Nelly. Det er tragisk/skummelt at hun har haugevis av fans som er barn helt nede i 9 års alderen.

 5. Veldig bra innlegg 👍🏻

  Men jeg kjenner jeg blir sint når jeg ser hvordan Isabel oppfordrer til hat på Julie som #snake. Hun viser nå at hun ikke er noe bedre selv og oppfordrer til mobbing 😡😡

 6. Jeg er delvis enig. Kristin har ikke mobbet Isabel, men det har faktisk Mads Hansen. Jeg ser at noen mener det er å utvanne mobbebegrepet, men jeg ble mobbet så hardt på ungdomsskolen at jeg har utviklet sterk sosial angst i voksen alder, og jeg mener fortsatt Mads Hansen har mobbet Isabel. Han har, nesten daglig og ihvertfall ukentlig, lagt ut videoer og bilder av Raad med «morsom tekst». Zoomet inn på kroppsdeler og ledd seg ihjel. Det er ikke saklig kritikk, men mobbing.

  Jeg er helt fullstendig enig i at normalisering av plastisk kirurgi er en forferdelig uting, men jeg syns ikke Isabel normaliserer det. Hun gjør en big deal ut av det. Da syns jeg faktisk SE og hennes «snikoperasjoner» er verre. Som om det er noe så lite og enkelt at hun ikke gidder skrive om det engang.

  Jeg er ingen psykolog, men jeg har levd lenge nok til å huske hvor usikker jeg var på Isabels alder. Og det var de tingene jeg var misfornøyd med jeg la ut bilder av fra vinkler jeg likte. Klassisk forsvarsmekanisme å late som man har bedre selvtillit enn man har. Når det i tillegg genererer til kommentarer om hvor fin man er – for ikke snakke om PENGER – så er det ikke så vanskelig å skjønne hvorfor Isabel har lagt ut bilder av kroppen sin etter operasjonene, selvom hun alt i alt ikke er fornøyd.

  Uansett, Mads, Kristin og Dennis klarte ihvertfall knekke henne, og hun har innrømmet for «hele Norge» at hun ikke er fornøyd. Nå er hun vel den sterkeste stemmen mot plastisk kirurgi vi har. Noen stusser over at hun fortsatt legger ut lettkledde bilder av seg selv, men folk hadde stusset om hun var helt tildekket også. Man skal få lov til å være seg selv.

  Dette ble langt, og jeg høres ut som tidenes Isabel Raad-supporter. Det siste er ikke tilfelle, jeg syns bare hun har blitt behandlet dårlig.

  1. Mari: Jeg er helt enig at saklig kritikk ikke er å håne noen for hvordan de ser ut, og jeg beklager om det ikke kom godt nok frem i teksten min. Samtidig så spiller Isabel på disse kroppsdelene og har bygget opp sin business rundt dette som Mads nå lager humor av. Som jeg skrev burde noe vært tatt på privaten.
   Jeg forventer ikke at alle skal være enig med meg, men dette er skrevet slik jeg ser det. At du med din erfaring opplever det annerledes, forstår jeg godt. Håper livet smiler til deg❤️

   1. Så enig i med deg Adina.
    Har man bygget business av å sjokkere og provosere må man tåle kritikken. Alle offentlige er jo targets for å bli lagd humor av også. Mange kjendiser og offentlige personer har opplevd det samme som Raad, uten å lage oppstyr rundt det. Tror Raad glemte å tenke på ulempene med jobben hun valgte. 🤔

    Som jeg har fortalt før her, er jeg jo selv offer for mobbing da jeg har asperger. Som er noe jeg ikke la opp til selv, prøvde jo å gjøre meg så usynlig som mulig på skolen, men den gang ei… Den psykiske og fysiske mobbingen jeg gjennomgikk hver dag i 11 år er ene og alene grunnen til at jeg sliter med sosial angst, som psykologen min sa da jeg fikk diagnosen.

   1. Christine: Det er vel ingen som «legger opp» til å bli mobbet! Og der har vi kjernen i denne saken; dere mener at Isabel har lagt opp til dette selv. Det er aldri mobbeofferet sin skyld, og det er aldri mobbeofferet som skal endre seg.

    Jeg skjønner at folk kan tenke at «hun ber om det», men det er allikevel ikke greit.

    Jeg er enig i at Isabel har tråkket i salaten mange ganger, og kanskje fokusert for mye på kropp og utseende på bloggen sin. Men så ble hun rik av det da, så jeg kan jo skjønne hvorfor også.

    Og igjen, saklig kritikk av skjønnhetsoperasjoner er kjempebra. Latterliggjøring og hån av en som har vært så langt nede at hun har operert «alt» er mobbing. Særlig når det skjer i det offentlige ordskiftet.

    Adina: livet smiler som aldri før 😀

  2. Mari, det er kritikk levert på en på kanten måte som Mats kom med. Og det var det verste så vidt jeg har fått med meg.

   Ta komikere, de lever jo av å gjøre narr av blant annet kjendiser. Kjendisene driver ikke å griner og lager oppstyr av det.

   Raad har jo sagt stygge ting om andre selv. Så hun er ganske hyklersk.

   1. Å si at noen rumpe ser ut som Holmenkollen hoppbakke i profil og gelé samtidig som han viser en video som zoomer inn på den er ikke kritikk på kanten. Det er mobbing.

    Enig i at Mads Hansen er den verste. Og at han er den eneste som faktisk har mobbet. Herman Flesvik har parodiert Raad lenge, men han latterliggjør ikke utseendet hennes. Det er det som er forskjellen.

    At andre kjendiser ikke griner og lager styr av at de blir latterliggjort gjør det jo ikke galt at Raad blir lei seg. Man er jo forskjellig, og det er ikke til å stikke under en stol at Raad har dårlig selvtillit. Hadde hun hatt god selvtillit hadde hun kanskje ikke operert seg.

    Jeg er også enig i at Raad er dobbeltmoralsk. Hun er selvopptatt og virker veldig kynisk. Jeg er ikke noen fan av henne. Men jeg har allikevel ingen problemer med å forstå at hun føler seg mobbet av Mads Hansen, og at det sårer. Jeg syns hun har blitt urettferdig behandlet av ham.

    Og bare så det er sagt; Jeg syns Mads Hansen er ganske morsom, bortsett fra det greiene her.

    🙂

 7. Hei,

  Jeg er enig i det meste du skriver. Det jeg synes er litt dumt er at det virker som om ingen har satt seg inn i situasjonen Isabel er i. Jobben hennes er å få klikk, hun melker dette unødvendig mye og gjør det større enn det det er, men det betyr ikke at hun ikke har noen gode poeng.

  Jeg synes overhode ikke det er greit å kalle en annens rumpe “holmenkollen” eller “kake fra barnebursdag”, og jeg blir overrasket over at mange som er så reflekterte mener dette er noe hun bør tåle. De fleste hun påstår mobber henne har gjort lite, men det er såpass mange at selvfølgelig er det skummelt for Isabel å møte dem. Hun gjør fortsatt mange feil, men de fleste feilene dere trekker frem her er svært gamle, og jeg synes det er feil å bruke det som hovedarrgument når hun selv har innrømt at det var feil av hun og at hun angrer. At hun legger ut bilde av rumpen på bloggen fortsatt ser jeg virkelig ikke problemet med. De aller fleste er enige i at dette ikke er “goals”, og hvis vi ber henne gjemme den, hvilket signal sender vi ut da? “Nei, du har opperert deg, så du får ikke vise at du er trygg på deg selv”.

  Jeg mener ikke at Isabel er uskyldig, men jeg synes det er trist at så mange ikke klarer å sette seg inn i hennes situasjon. Hun har gjort altfor mye ut av dette, og har mye seg selv å takke, men det mange gjør er å trakke på en som ligger nede nå. Og jeg mener intensjonen bak mange etterligninger og parodier er et vesentlig poeng i denne saken. Det er vanskelig å bevise at noen vil rakke ned på noen i parodier, men jeg synes det å gjøre narr av noe isabel har sagt hun er usikker på er unødvendig. Og det hun sa på paradise hotel om å “fikse rumpen på en dag” kan være en forsvarsmekanisme for alt vi vet. Jeg gjør hvertfall det selv, jeg gjør narr av ting jeg er usikker på i håp om å ha kontroll selv.

  Ingen er uskyldig, men alle har poeng i denne saken. Det som er trist er at alle kjemper for samme sak, men mange forstår ikke det.

  1. Anonym: Takk for en fin og saklig kommentar😊
   Det må være rom for forbedringer, som mor sjøl sa, og det gjelder alle.

 8. Veldig rart hvordan Isabell «oppfordrer» til mobbing nå. Hun som har vært igjennom så mye, burde vil ikke ønske dette på noen andre. Rart hvordan ting er ille når det skjer mot hun, men når det skjer med andre så er det ikke så viktig. At hennes yngre følgerne har henne som ett forbilde er skummelt. Hadde min datter vær gammel nok, hadde hun ikke fått lov til å følge Isabell på noen som helst måte.

 9. Ok, for det første er ikke dette særlig vansklig og se hvem som har skrevet. Dette sto at det skulle være en oppsummering på blogg dramaet, men den som har skrevet dette har ikke skrevet det som har skjedd, men heller bare sin mening om saken. Den person som skriver dette skriver bare fine ting om Mads Hansen, Dennis Poppe og Kristin Gjeldsvik. Dette innlegget var jo egentlig meningen at det skulle være skrevet fra de forskjellige perspektivene, men det er det jo absolutt ikke. De har tatt det fra Dem sitt eget perspektiv. Så takk for meg!

  1. Viktoria: Vicky har skrevet en oppsummering på Bloggerne i det forrige innlegget, det var nok det du leste om som oppsummering. Dette innlegget handler om hvordan jeg ser saken.
Hyggelig at du ser hvem som har skrevet dette, selv om det også står øverst i innlegget, da vi alle har vår helt egne «skrivestemme»😊
Takk for din mening😊

 10. Jeg liker denne bloggen, den har en viktig stemme som gjør oss klokere og mer bevisste i møte med ‘sannheten’ der ute.

  Å kritisere handling er bra- og gjør oss- og de store bloggerne klar over ansvaret de/vi har. På nett og overalt.

  Men det er ikke rett å kritisere andres utseende. Ikke synk så lavt. På nett gjelder samme folkeskikk som ellers; ikke skriv noe du ikke hadde sagt til personen over en kopp te. Ikke gjør det. Jeg er helt overbevist om at eget skitsnakk på nett påvirker oss mye mer enn vi tror. Vi trenger være stolte av oss selv, vi trenger leve som hele mennesker.

  Jeg kan ikke skrive noe stygt om andre på nett, for så å legge fra meg telefonen og hjelpe barnet mitt med lekser.
  Jeg blir påvirket til å tenke negativt om andre. Og det er ikke klokt.

  Ta negativ handling, det er det mer enn nok av. Og dere gjør en kjempejobb ved å påpeke løgn og lureri. Det må bloggerne faktisk ta til seg.

  Men utseende må fredes. Selv om noen har tatt valg vi ikke står inne for. Selv om frustrasjonen, misunnelsen, sinnet trigges i oss. La det ligge.

  Jeg vet jeg er utenfor målgruppen altså, at jeg er for voksen til å bry meg. Men vær snille, vær ekte, ha omsorg for noe så skjørt som utseende og selvfølelse.

  Bombarder heller dårlige handlinger, få verden til å skjerpe seg. Kjør på❤️

  1. Jeg synes det er en dårlig handling å profittere på sine kosmetiske operasjoner. I denne «debatten» har folk vanskelig for å skille mellom kritikk av dét, og kritikk av utseende.

   1. Helt enig. Det ér dårlig handling. Ryddig kritikk på det, tenker jeg også er bra. Men da må man være klok, slik at det ikke blir person og utseende som angripes.

  2. Boggerene har stor innflytelse på unge i dag, og at de normaliserer plastisk kirurgi er ikke bra. De må tåle å høre kritikk for det å. Freder man det, så gjør man ikke noe for å snu plastikk trenden.

 11. Kan vi ikke alle bare innse at Isabel Shirag Raad ikke tilfører noe godt til dette samfunnet og på ingen måte har noen god innflytelse på sine lesere? Hennes forretningsplan er akkurat slik som Sophie Elise sin var: sjokkere og provosere for så å gå inn i offer og være “menneskelig” og sanke goodwill.

  Jeg tror ikke Morten tar helt feil når han sier at 90% går inn på bloggen for underholdning og latter – kan vi ikke bare la være? For de resterende 10%ene sin skyld – som sitter der å svelger alt oppgulpet hennes? Hvis vi 90% bare boikotter henne så vil hun forsvinne like raskt som en ballong uten luft.

 12. Kommenterte på VG der. Blir så provosert at hun kaller det mobbing, i og med at jeg selv har gått gjennom grusom, faktisk mobbing.
  Er man en offentlig person får man til tider mindre positiv kritikk, og man risikerer å bli pardodiert.

  Nå har det vel seg også sånn at Raad har kommet med stygge kommentarer til andre, ettersom det jeg har fått med meg. Hallo hykler! 😂

 13. Supert innlegg! Synes det er veldig balansert og fint.
  Isabel er som de fleste bloggere. Veldig selvmotsigende og gjør alt for penger. Hun viser seg usympatisk i intervjuet med god kveld norge og andre steder enn egen blogg.
  Vi trenger ikke bloggere som henne!

 14. Veldig bra skrevet. Vil bare komme med en liten kommentar: Isabell la faktisk ut på Snapchat og sa til leserne sine at hun ikke ønsket at de skulle spre hat og stygge kommentarer. Husker jeg ikke helt feil så var dette helt i begynnelsen av krangelen. Bare til info. Det var dog kun video uten tekst, så kan være at ingen fikk det med seg🙄

  1. Ja, jeg så den videoen hvor hun sa hun ikke ville ha noe hat eller stygge kommentarer i sitt eget kommentarfelt!!!…

  2. Likevel valgte Isabel å godkjenne de verste hat-kommentarene mot Kristin og Dennis i sitt kommentarfelt, men lot den saklige og konstruktive kritikken utebli. Hun sier at hun ikke vil at noen skal spre hat, men velger jo faktisk å være med på å få disse kommentarene frem i lyset. Er ikke det litt spesielt?

 15. Har dere sett kommentaren fra pierr på paradise Julie sitt siste Instagram bilde etter at hun sendte ut Isabell i går? Skjer med at ingen kan si noe mot Isabell, men de kan rakke ned på alle og alt?

  1. Men slik det står i innlegget her; Isabel kan ikke lastes for hva Pierre skriver.
   Det bør ikke plutselig være “de” når det gjelder Pierre og Isabel, mens det er Dennis som har dårlig humor og Kristin er isolert fra det ellers.
   Det er slik f.eks bloggforfatteren kan presisere – skulle man være nøytral 🙂

   1. Natalie: Det var Pierre som kommenterte og ikke Isabel, det stemmer😊
    Men nå la også Isabel ut 🐍 på sin Instastory😊 Håper de snakker litt hardt til hverandre😊

 16. Jeg synes som regel dere er veldig nøytrale, men her skinner det gjennom at du liker og støtter Kristin. Jeg er helt enig med det dere skriver om frøkna, men det er ikke bare å feie over at hun har faktisk blitt mobbet av Dennis, Mats og Morten. (Kanskje ikke Kristin i like stor grad, men hun blir jo assosiert med Dennis, og velger å nekte for at dette er mobbing). De er en gruppe som systematisk velger å gjøre narr av utseende til frøkna, og selvom du skriver at dette var synd og noe de kunne spart seg for. Dessverre har det skjedd såpass mange ganger at det er mobbing. Kanskje ikke en alvorlig grad av mobbing, men om du mener en kontinuerlig latterlig gjøring av et menneske ikke er mobbing, så håper jeg for Guds skyld at du tar ei lita titt på definisjonen og at du aldri jobber på en skole.

  1. Sophie: Her er det ikke snakk om å velge side, jeg ønsker kun å komme med min mening, noe flere lesere har etterspurt.
   Om du oppfatter at jeg gir en person mer kritikk enn en annen, er det rett og slett fordi jeg mener at den personen bør få det, ut ifra hva jeg har sett. Jeg sier ikke at mine meninger er de riktige og jeg respekterer for all del dine.
   Om man skal ta definisjonen på mobbing helt bokstavelig vil jeg også kunne rope ut at jeg har blitt mobbet. Og fremdeles blir.
   Noen er mer nærtagende enn andre og takler dårlig parodiering. Da burde man kanskje vurdere sitt offentlige liv, spesielt når dette er selvvalgt. Med offentligheten følger (dessverre) det å måtte svare/takle kritikk, stå for hva man har sagt og gjort og være sitt ansvar bevisst.
   At noen går direkte på kroppsdeler og latterliggjør disse offentlig, er jeg ikke for, om du har fått inntrykk av det. Å drive parodiering er ikke det samme som å mobbe. Å drive med satire er ikke mobbing, selv om grensen er syltynn.
   Jeg forstår absolutt hva du mener, jeg har lest meg opp på definisjonen av mobbing og jeg jobber ikke i på en skole. God helg😊

  2. Endelig et svar med fornuft her. Jeg er langt ifra en fan av hverken Isabell eller Kristin/Dennis/mats, men syns det er merkelig hvor lite disse «unyanserte» innslagene fokuserer på Dennis og Mads sine gjentatte negative kommentarer som regelrett går ut på utseendet hennes. Å kritsere hennes kroppsfokus er helt ulikt enn å kritisere hennes utseende. Gjentatte stikk direkte på rumpe eller nese på offentlige platformer kan faktisk karakteriseres mobbing. Det er åpenbart at hun har sine issues med kroppen hennes, og når disse, vel vitende om det her, angriper hennes svakheter sier det seg selv at enhver hadde reagert på en eller annen måte.

   1. Anonym: Som jeg skrev, å skrive stygge kommentarer om form, farge og andre krenkende utalelser om kroppsdeler, burde vært tatt på privaten om behovet var der.
    Om man skal parodiere feks. Raad, så er det ikke til å unngå å ta med rumpen. Det er det mest fremtredende med henne, operert eller ei. Og kanskje noe banning. Skal man parodiere Kristin ville man tatt med hennes kraftige stemme og hennes fargerike verden. Mads Hansen ville fått med sitt «smilehull» i haken. Sophie Elise ville fått med rumpe, pupper og lepper, og kanskje utalelser som: «Det er bedre å ha dobbel moral enn ingen moral.» Håper du forstår hvor jeg vil med dette😊

 17. HerreGUD jeg er så enig. Fikk nesten en liten tåre i øyekroken av å lese dette innlegget. Så godt skrevet. Så saklig og korrekt.

 18. Jeg er ingen fan av Sraad, men jeg syntes det er skremmende at så mange sier at dette ikke er mobbing!?

  Mobbing er subjektivt, og det er opplevelsen av krenkelser som skal definere om noen føler seg mobbet eller ikke. Jeg har skrevet om mobbing i skolen (uten at jeg er ekspert), og jeg ser at mange sier at sraad som offentlig person må tåle kritikk, og at hun utvanner mobbebegrepet. Det vi glemmer er at det ikke bare er sraad som er forbilde her. Mads, Kristin osv. har en (ung) fanskare, og de viser at det å henge ut noen på internett er greit. Hva slags signal sender vi til vår ungdom? Man må klare å skille sak fra person, og det gjelder begge parter i denne saken. Poenget mitt er at det er synd at de som ikke er i denne situasjonen, skal sitte å si at dette ikke er mobbing. Da bør man vite noe om at mobbing utarter seg i forskjellige former. Når noen sier at de har blitt mobbet, eier de den opplevelsen. Vi sier ikke til barn at de ikke blir mobbet vel, for de må jo tåle litt?

  https://www.udir.no/laring-og-trivsel/mobbing/hva-er-mobbing/

 19. Jeg har også nært kjennskap til mobbing, og mener hun har lagt opp til det selv. Som offentlig person må man finne seg i litt mer, og hun provoserer bevist for klikk. Se bare hvordan Erna Solberg blir tegnet, og andre mye større personligheter enn Isabel. Det går veldig mye på utseendet til disse, og som sagt har Isabel lagt opp til dette selv. Hun tåler ikke noe negativt på sin person men er ikke så nøye med andre. I intervjuer fremstår hun direkte kynisk og usympatisk.

 20. Isabel Raad viser en krenkbarhet (igjen og igjen) som overgår alle andre bloggere. En enorm prestasjon.

 21. Dette med slangeemojies er jo typisk at hun oppfordrer til, akkurat som Kardashian-klanen mot Taylor Swift. Har akkurat sett gjennom instastorien hennes, ble helt kvalm… Hun er bra høy på seg selv, det er helt sikkert. Og når hun truer med at “det vil straffe seg”… jaja. Hun er den mest selvsentrerte, navlebeskuende personen jeg vet om.

  1. M: Hun tar dette personlig, men det er et spill. Orker ikke… Lurer på hva TV3 mener om at hun spoiler🤔

 22. Frøkena er jo høy på seg selv pågrunn lesernd. Burde lage en gruppe for å ikke lese bloggen så hadde du blitt mindre høy på seg sjøl

 23. Isabel har så stor (og dårlig) innflytelse på unge jenter at det MÅ komme noen strengere regler på banen når det gjelder dette med blogging.
  Som Erik fra PH siterer; hun har ryggraden til en kokt spaghetti.Og tjener fett på klikk.

 24. Isabel sier nå på instastory at Erik ikke vinner… Har hun ikke taushetsplikt? Dessuten har Erik lagt igjen en lang kommentar på noens insta om Isabel, kan sees på KG. Da først skjønte jeg kommentaren over om ryggrad som en kokt spagetti 😊

 25. Litt spesielt å høre på Isabel i denne videoen:
  https://www.seher.no/kjendis/snakker-om-forandringen—alt-er-ikke-sa-naturlig-na-lenger/69602973

  Sitat:
  “Det som er annerledes i år er at jeg ikke skal ta ting så jævlig personlig som jeg gjorde sist. Det er et spill og man må forstå det. Det forsto jeg ikke sist. Jeg var skikkelig butt hurt, og tok alt kjempe seriøst. Og det er liksom bare paradise hotel. Det er liksom ikke et svik fra en beste venninne du har hatt i mange år. Så jeg vil bare ikke ta alt så jævlig seriøst og bare kjøre og ha det gøy og spille.”

  Og hva er det hun gjør nå etter at hun blei sendt hjem av Julie???
  BUTT HURT!!!

 26. Ikke dårlig dette, men plis unngå å snakke om at laser for å fjerne hår er innen kategorien. Blir for dumt! Er ingenting unormalt i 2018.

  1. Det er en endring på utseendet som er både drastisk, permanent, tar tid, koster mye penger og kan være risikabel. Dette vet jeg da jeg har jobbet med det. Kroppshår er der for en grunn – å beskytte og varme kroppen. Nå sier jeg ikke at alle skal gå rundt med kroppshår om de ikke ønsker det, men å skrive og reklamere for det til ungdom som isabel gjør er ikke bra, og er i aller høyeste grad et punkt som kan tas med på listen over negativ påvirkning.

   1. Det er ikke “unormalt” å ta restylane heller, men dét gjør det ikke greit å reklamere for det.

   2. M: Jeg tok med laser fordi det også er en forandring på utseende. Ser i ettertid at jeg da også kunne tatt med solarium og tatovering😊 Selv om dette er noe mange gjør så blir det promotert på hennes blogg live, som igjen sier at kroppen er et prosjekt som hele tiden må forbedres.

 27. Hvis man sammenligne de ressursene som Kristin og Dennis har mot Isabel tilsier at det er mobbing hun blir utsatt for. Isabel blir kritisert og hengt ut av Morten og andre bloggere, selv om SE er like ille om ikke verre. Hvorfor er det slik forskjellsbehandling? Det er det som er interessant oppi dette her, jeg mener at Isabell fronter en usunn kroppsholdning og er på mange måter ikke noe godt forbilde. Men det er mange som henne i bloggverden, så hvorfor får hun så mye pes? Jeg har ikke sansen for Kristin, hun er en blogger hun også med alt det innebærer. Jeg kjøper ikke “snill pike med gode intensjoner” imaget, Kristin driver business hun også men er nok på langt nær flinkere og mer taktisk, enn Isabel når det gjelder hvordan man skal selge seg inn.

  1. Isabell får vel så mye kritikk fordi hun prøver å kneble absolutt all kritikk, og fordi hun ikke lar saken visne henn, enkelt og greit! Folk begynner vel å bli lei av at bloggere som henne kan fremme og reklamere for all mulig dritt, uten å stå til ansvar for det. Deres sannhet er i deres øyne alles sannhet. Å dra «stakkars, lille meg»-kortet funker bare jævlig dårlig når du er voksen nok til å være en av Norges største blogger. Bloggere er IKKE venninna di, og på samme måte som en redaksjon må stå til ansvar for det den skriver, så må også bloggere det!

   Jeg synes SE får masse kritikk jeg, og så blåser det over og så får hun en ny runde kritikk. Forskjellen mellom henne og Isabell, er at hun ikke fortsetter å melke kua i en evighet slik at flere hiver seg på diskusjonen og den aldri tar slutt!

  2. varma: At SE ikke får kritikk i like stor grad tror jeg handler om at SE ikke skryter av verken penger, operasjoner eller har denne bruk og kast mentaliteten. Det skal sies at rumpen ofte er i fokus. Hun bruker plattformen sin ofte til viktige ting enn operasjoner og siste kleskjøp fra Nelly på 80 plagg. Hun «forbedrer» også utseende sitt, men promoterer det ikke i like stor grad. Alle toppbloggere tjener penger på bloggen, men Isabel skiller seg negativt ut, med SE som en god nr. to😊

   1. Ikke bruk å kast mentalitet? Hva med all reklameringen hun driver på med? Er ikke det bruk å kast mentalitet ? I høyeste grad.
    Dessuten tar ikke Sophie kritikk så godt heller da hun avskriver seg ansvar ift påvirkningskraft.

   2. Slik jeg ser det er Isabel uten sperrer når det gjelder de tingene du nevner Adina, men samtidig så promoterer SE så mye annet som er minst like ille. Hun fronter miljøkamp men drar på Cruise, hun juger om rompeoperasjon og diverse andre ting (ranet/overfalt?) som er ganske drøyt. Men det da ingen som bruker så mye tid på henge ut henne som de bruker på Isabel. Det er det som kjernen i min refleksjon, hvorfor provoserer Isabell så mye? Hvorfor blir hun så mobbet? Og at hun ikke takler kritikk osv..er ikke et godt argument, for det skal letes med lupe for å finne en blogger som ikke responderer likt på kritikk (eller hets som de kaller det). Er det fordi Isabell er så unorsk? At hun ikke fikser de normene som gjelder mennesker i Norge? Det jo ikke noe tvil om hvilket land både hun og SE henter inspirasjon fra, men Isabel er nok mer lik en amerikansk stil enn SE . Mulig at de begge egentlig er like ille, men at Isabel får mere pes? Jeg tror det 🙂

 28. Det Mads gjør skulle ikke blitt gjort på privaten nei! Det skulle ikke blitt gjort i det hele tatt. Om hun hadde operert seg uten å si noe som helst så hadde jo alle begynt å lure hva som har skjedd. Hun er ærlig. Hva hun vil gjøre, skrive og mene må vi respektere. Man kan være uenig med henne, men hun blir brukt i alle eksempler som omhandler plastisk kirurgi. Og hun fortjener ikke å bli latterliggjort på grunn av hennes valg. Dette begynner å bli for dumt. Hun er leiseg og det skjønner jeg veldig godt! Skjerp dere litt

  1. Julie: Hva som blir gjort eller ikke på privaten kan dessverre ikke kontrolleres. Vi kan gjerne sitte her å si hva som er rett og feil, men til syvende og sist så gjør folk hva de vil på privaten. Det verken skader eller sårer noen. At jeg nevner privaten er fordi det allerede er gjort offentlig, ergo har personen behov for å få det ut. Det burde vært gjort privaten. Ingen skade skjedd😊
   Hun kunne operert seg, blitt spurt om hun hadde gjort noe, bekreftet og lagt saken dø. Men her melkes operasjonene og brukes bevisst for å tjene penger. Se innlegget mitt😊

   1. Bortsett fra at ord sårer like mye på privaten. Så skaden hadde absolutt skjedd.

 29. «Om du oppfatter at jeg gir en person mer kritikk enn en annen, er det rett og slett fordi jeg mener at den personen bør få det..» skriver Adina i en kommentar lengre opp – og AMEN

  Jeg blir bare flau over hvordan Raad har skapt tidenes offerrolle ut av ingenting. Ja, nå kunne jeg selvsagt skrevet at jeg selvfølgelig som alle andre synes mobbing er feil og at hvis hun har opplevd noe kritikk sånn så er det leit, men helt ærlig så har jeg ingen behov for å legge godvilja til å ufarliggjøre og minimere den kritikken hun får ved å betegne den som mobbing. Jeg synes hun som blogger er forkastelig og dobbeltmoralsk, og tenker TAKK GUD for at noen setter fingeren på det og ikke bare lar henne fortsette. Det er jo Raad selv som indirekte oppfordrer til mobbing av disse som gir henne kritikk ved å gå rett i megaoffer (ref. Hegseth-saken). Nei, AMEN for at det er stemmer som gidder å tydeliggjøre galskapen hennes, selv om hun prøver hardt å kneble dem ved å dra mobbekortet!

  I denne saken her har jeg ingen empati å gi, bortsett fra til de 9-åringene i Raads kommentarfelt som skriver de elsker henne fordi hun er så pen..

  1. Helt enig med deg! Og nå om dagen er det stakkars Julie fra Paradise Hotel som blir hetset på det groveste på grunn av at hun sendte ut Isabel av hotellet. Julie blir hetset nettopp fordi Isabel indirekte oppfordrer til mobbing. Det virker som om hun har en trang til å krangle offentlig. Først var det vel Martine Sjøhaug, så Pierre, Kristin og Dennis, Morten Hegseth, Mads Hansen, og nå Julie Grindbakken… Alle har blitt hetset på det groveste på grunn av Isabel. Ja, jeg skjønner at hun har blitt lei seg og skuffet over ting folk har sagt og gjort mot henne. MEN har hun nødt til å ta det offentlig? Er det virkelig nødvendig?

 30. Må bare se om jeg har forstått det rett. Så det er innafor at jeg oppfører meg som dennis, kristin og mads mot en i klassen som har operert puppene? For di er heller ikke særlig pene 🙄 det er greit jeg zoomer inn på de og ler? For det er jo bare humor

  1. Anonym: Jeg føler du har misforstått mine poeng med å stille et slikt spm. Når sa jeg at det var greit å zoome inn på en kroppsdel å le? Slike ting er ikke greit og bør gjøres privat om behovet er der.

   1. Det var satt litt på spissen. Hadde jeg gjort dette mot noen så hadde jeg blitt sett på som en mobber. Hadde Frøkna vært din datter, hadde du skrivd nøyaktig det samme? Hun er ett menneske først, så blogger. Vi burde heller bygge denne jenta opp, slik at hun ikke føler hun trenger oprasjonene 🙄

 31. Man blir jo såret og leiseg selvom det blir tatt opp privat. Og det er heller ikke mye fint som står her inne om henne heller i disse kommentarene. Synes det er flott at Kristin og andre er imot å normalisere plastisk kirurgi. Men jeg mener at man MÅ ikke nevne Isabell eller hinte til henne i hver eneste sammenheng.

 32. Mads Hansen var på god kveld Norge om saken i kveld. Han mener fortsatt det samme som tidligere. Jeg har sansen og er helt enig.

Leave a Reply