TRØBBEL I PARADIS DEL 2

Jeg lovte å komme med mine tanker rundt dramaet som Raad vs Kristin/Dennis startet. Etterhvert kom det også flere folk til. Nå har VG oppsummert det hele rimelig greit HER

Isabel S. Raad:

Isabel sier at hun er den usikre svake jenta som Kristin snakker så mye om, en jente som daglig blir påvirket av kjendiser/bloggere med store plattformer.

Frøkna sier at hun digger det Kristin står for. Hun sier at hun selv har gått på en smell og angrer sine operasjoner. Vel, det er ikke det inntrykket man får når man titter gjennom frøknas blogg. Heller tvert om.

Frøkna sier at hun ikke tør å stille opp til debatter fordi hun er redd for å bli hånet. Da lurer jeg fryktelig på i hvilke debatter det har skjedd? Jeg har verken sett eller hørt at det skal ha hendt. Tenk om Isabel og Sophie Elise kunne ha stilt opp til debatt sammen. Fortalt deres side av saken. Det ville vært spennende og lærerikt for alle.

Isabel var med på Paradise Hotel for noen år tilbake, men vi så ikke så mye til henne i ettertid. Da hun “stjal” kjæresten fra venninnen sin Martine, og begynte å snakke høyt om hvilke plastiske operasjoner hun skulle utføre, klatret hun opp på blogglisten. Ikke bare snakket hun om operasjonene, hun og Pierre tok kamera med inn på klinikkene, filmet før og etter operasjonen. Det ble også filmet da hun lå i narkose.

Hun har til nå utført fire operasjoner, tatt hårfjerning med laser, tatt fillers og botox. Hun har skrevet mye om disse operasjonene, filmet og fremmet de i sexy positurer på bloggen sin daglig. Hun viser seg frem som en meget fornøyd frøken med fokus på kropp og penger. Her er noen av overskriftene hun bruker:

La oss kalle en spade for en spade og erkjenne at frøkna ikke hadde ligget på toppen av blogglisten uten at hun fremmet operasjonene sine, hennes bruk og kast mentaliteten, skryt av penger og andre provokasjoner. Det er sannheten. Når man velger å gjøre business på kropp og operasjoner, må man regne med kritikk. I USA er ofte operasjoner normen for kjendiser og andre som ønsker å bli sett, mens her hjemme er det heldigvis ikke slike tilstander. At Morten Hegseth fra VGTV kommenterte at mange var innom bloggen til Isabel for underholdningen sin del, er virkelig ikke løgn. Det er dette hun legger opp til. At han i samme slengen brukte ordet “le av”, kunne han ha spart seg for.

Frøkna reagerer når noen lager memes og parodier av henne, hun mener det er mobbing. Erna Solberg har blitt parodiert, Kongen også, men jeg har ennå tilgode å høre noen av dem skrike ut om mobbing. Kjendiser blir parodiert og de aller fleste ler av det.

Jeg vil også påpeke at denne smarte frøkna er skruppeløs når det kommer til å tjene penger. Ikke bare melker hun det negative for hva det er verdt, noe hun selvfølgelig også gjør i denne saken. Har noen av dere lagt merke til hvor mange innlegg hun har skrevet om denne saken? Og hvor mange ganger har innleggene blitt promotert på Snapchat? Det er ikke få ganger, kan jeg opplyse om.

Vloggene som hun og Pierre legger ut inneholder også reklame, og den første som ble lagt ut om dramaet inneholdt hele fire(!) stk. Det blir det mye penger av. Negative kommentarer som hun mottar brukes på Snapchat som clickbait. Der viser hun frem kommentaren og skriver: “Sveip opp, se hva jeg svarer.”

Jeg måtte selvfølgelig få med meg videoen Pierre la ut. Jeg være ærlig å si at jeg gruet meg siden jeg har erfart at dette tar tid. Etter å ha sovet meg opp noen timer, var jeg klar for langsomme beretninger og gjentagelser i det uendelige. Pierre er en god kjæreste som prøver så godt han kan å stille opp for sin brud (dama si, på svensk), det skal han ha, og det skulle vel bare mangle. Men sånn ellers kom det ikke noe nytt fra han. Både han og frøkna ser kun sin egen side av saken, alle andre har feil.

Jeg bet meg merke i at han sa at Isabel bare tullet da hun på Paradise Hotel uttalte: “Jeg betaler heller for en digg rumpe som jeg kan få på en dag, enn å trene i årevis. Hallo.” Men om man skal tro på at dette kun var tull, da kan det vel tenkes at Dennis også bare tullet. Mads Hansen tullet sikkert han også. Jeg bare nevner det.

I dag kunne vi se at frøkna røk ut av denne sesongens Paradise Hotel. Reaksjonen hennes overrasket ikke. Tårer og hat. Man skulle tro at dette var det verste noen kunne ha gjort mot henne. Å tenke på dette som hva det er, et spill, var ikke aktuelt. Disse som var med på å sende henne ut blir nok sett på som fiender for alltid. Hun har snakket om de andre deltagerne som små barn. Vel, hvem oppførte seg som et barn i dag.

Vi var selvfølgelig først ute med å fortelle at frøkna var kommet hjem og trolig var dratt til Sverige for å gjemme seg hos Pierre. Dette var like før Vixen. Hun kunne dermed ikke ha vunnet Paradise Hotel, noe vi altså fikk bekreftet i dag.

Fra en bruker på Kvinneguiden:

Jeg håper at frøkna en dag våkner opp å kan se at man ikke kan måle lykke ut i fra hvor mye penger man har. Og at hun bør begynne å jobbe med seg selv for å bli den sterke Isabel som hun sier at hun er.

Anna Rasmussen:

Mammaen valgte også å stikke fingrene inn i vepsebolet med dette:

Mammaen er vel den i bloggosfæren som absolutt ikke tåler noen om helst kritikk. Hvis hun får en kommentar som inneholder noe negativt, blir kommentaren slettet og vedkommende blokkerer. Etterpå raser Dr. Jan i kommentarfeltet før alt blir slettet. Mobbing er et ord som er oppbrukt fra den kanten. Jeg har fått tak i hva Dennis har postet i kommentarfeltet til Anna, og jeg må si at dette var mobbingen sin det:

Det er fint av henne å støtte Raad, men la mobbe-kortet ligge når man ikke har noe å vise til. Frøkna bruker selvsagt det Anna skrev i kjent stil, for her skal det melkes, si:

Kristin og Dennis:

Så var det Kristin og Dennis. Jeg har sett deres video og lest alt som har blitt sagt. Kristin kan ikke stå til ansvar for Dennis humor og hva han velger å legge ut i SoMe. Han er stor gutt som må ta ansvar for sine egne handlinger, gjerne med gode råd og streng stemme fra Kristin. Akkurat som Mr. well well bør ta imot råd fra Kristine når han filmer “rariteter” og Dr.Jan må ta imot råd fra mamman. Eller vent, det er faktisk mammaen som bør ta imot råd fra Dr. Jan.

Kristin som har en stor (og meget høy) stemme, noe som kan komme godt med når den må brukes på Dennis som tuller rundt i div. kommentarfelt. Da Dennis skrev at: “Alle deltagerne på Paradise Hotel får 10 poeng”, var det hyggelig helt til noen spurte han om hvilken karakter han ville gi frøkna. Med en defekt impulskontroll svarte han: “Bonden fra Bryne får 7 poeng.” Kommentaren gikk selvsagt ikke på utseende til noen, kun arbeidsinnsats og hygge. Dette kunne han virkelig ha spart seg for. Jeg kan skjønne at Isabel følte det kjipt å få kun en 7’er når de andre fikk 10.

Det må sies at folk fra Stavanger kaller folk som ikke kommer fra byen for bønder. Folk fra Oslo kaller folk nord for Sinsenkrysset også for bønder og folk fra Narvik latterliggjør de fra Harstad. Jeg ser ikke på dette som mobbing, men heller som et lite (morsomt) stikk til frøkna for at Kristin og Dennis mente hun opptrådte feigt på hotellet, noe hun også gjorde.

Nå har ikke jeg sett “alle” memsene som Dennis visstnok skal ha tagget frøkna i, ei heller Kristins parodi på frøkna. Jeg hørte at Kristin hadde kaster rundt seg med penger, akkurat slik som frøkna selv gjorde, bare at Kristin brukte mynter. Dette skulle jeg gjerne likt å se da det høres meget festlig ut. Au! Jeg elsker memes, parodier og karikering. Å parodiere frøkna og disse pengene kunne jeg glatt ha gjort selv. Jeg lot meg også provosere av en halvnaken Raad som kastet om seg med 1000-lapper.

Så sies det at Kristin skal ha himlet med øynene og sett bort på Dennis som korset seg da frøkna kom til bordet for å servere sine gjester. Jeg tolket det altså ikke slik. Jeg så at Kristin ble stor i øynene, kikket bort på Dennis og at Dennis korset seg, men ingen himling med øynene. Arrester meg gjerne på dette om det er feil, men jeg studerte virkelig videoen som frøkna la ut, meget nøye. Hun sa selv at hun ikke hadde sett denne himlingen selv før en leser kommenterte det. Hva denne korsingen til Dennis betyr, vet jeg ikke. Kanskje det er en slags “herregud.” Hans forklaring om at han plutselig er blitt han fyren som går rundt å korser seg, tror ingen på. Det skulle tatt seg ut.

Hvis det nå var slik at Kristin hadde himlet med øynene (med Raads rumpe i synsfeltet), så var det fryktelig unødvendig og ikke minst barnslig. Begge parter kommer med hver sin forklaring og jeg vet faktisk ikke hva jeg skal tro, men jeg så det jeg så.

Kristin skal visstnok ha prøvd å få en samtale med frøkna og sagt: “Jeg trodde du hadde mer bein i nesa enn dette” og hintet til at frøkna hadde byttet lag for å unngå Kristin og Dennis. Dette var nok til at frøkna nektet å snakke mer med Kristin. Her hadde Isabel en gylden mulighet til å stå opp for seg selv og fortelle Kristin hva hun mente, men hun velger heller å løpe sin vei. At Kristin kan være hard i sine utsagn og er en bestemt dame, er vel ingen hemmelighet, men i ettertid ser hun nok kanskje at hun burde vært mere ydmyk om skulle få Raad i tale. Kristin ytret også et ønske om å møtes utenfor hotellet for en samtale, noe som ble blank avslått av frøkna. Umodent.

At Isabel er meget nærtagende er ingen hemmelighet. Hun har hatt sitt å stri med fra barnsben av, med barnevern og forsterhjem involvert. Hun er nok preget av det.

God kveld Norge:

Hele Norges Dorthe kom med intervjuet hun hadde gjort med Sraad/Pierre og kunne vel egentlig ikke ha valgt et verre tidspunkt for sending av dette. I klippet fremstår Isabel meget arrogant. Hun mener at hun ikke fremmer plastisk kirurgi, hun er bare ærlig på hva hun har fått utført. Å være ærlig er en ting, å bevisst bruke det for å tjene penger (se overskriftene lenger opp), er en annen ting. Hun sier hun var syk på det tidspunktet hvor hun opererte seg og fant stadig feil ved seg selv.

Hun finner det meget gøy å skyte av alle pengene sine og mener de andre bloggerne blir sure av det. Hun ler å sier: Sorry not sorry, liksom.”

Mads Hansen og Herman Flesvig:

Mads lager humor av det meste, men spesialiteten er Paradise Hotel-deltakere. Jeg som har stor sans for parodier og memes liker å følge Mats Hansen og Herman Flesvig sine humoristiske innslag. Da hele dette dramaet startet skrev Mads sin ærlige mening om Raad og hennes business, noe han beskrev meget godt og flere tusen var helt enig med han. Han kunne ha spart seg beskrivelsen av rumpen hennes, om at den var en slags raritet til å le av. Det er ikke greit og jeg skjønner at det kom reaksjoner i ettertid og at Isabel ble lei seg. Man kan gjerne spøke og le av slike ting om man synes det er gøy, men ta det på privaten. Det er min mening.

Dette var dråpen som gjorde at frøkna knakk fullstendig sammen. Mads Hansen bestemte seg derfor for å fjerne det han hadde skrevet, da han så hennes voldsomme reaksjon.

Herman Flesvig kom samtidig med en parodiering i kjent Flesvig stil HER

PS. I artikkelen VG kom med sier frøkna at Mads tidligere har skrevet om hennes nese etter operasjonen og gjort narr av den. Hun sier også at Pierre flere ganger har prøvd å få Mads til å stoppe, uten hell. Jeg har sett at Pierre har kommentert på enkelte av Mads sine innlegg med å skrive nedlatende ting om Mads utseende. Om det er det frøkna mener med å si ifra, vet jeg ikke.

Til slutt vil jeg nevne at både Kristin, Dennis og Mads har blitt truet og fått mye hat av frøknas fans, uten at frøkna selv reagerer på det. Ingen av de nevnte tar det tungt.

Da legges jeg denne saken død. Puh.

(Skjermdumper Sraad.blogg.no, mammatilmichelle.blogg.no og bruker på kvinneguiden)

Adina xoxo