TRØBBEL I PARADIS DEL 2

Jeg lovte å komme med mine tanker rundt dramaet Raad vs Kristin/Dennis. Etterhvert kom også flere folk til. Nå har VG oppsummert det hele rimelig greit HER

Isabel S. Raad:

Isabel sier at hun er den usikre svake jenta som Kristin snakker så mye om, altså en jente som daglig blir påvirket av kjendiser/bloggere med, store plattformer, og som når ut til mange.

Frøkna sier at hun digger det Kristin står for. Hun sier at hun selv har gått på en smell og angrer sine operasjoner. Vel, det er dessverre ikke det inntrykket man får om man titter innom frøknas blogg.

Frøkna sier at hun ikke tør å stille opp til debatter fordi hun er redd for å bli hånet, men lurer jeg på, i hvilke debatter har det skjedd? Jeg har verken sett eller hørt at det har hendt.

Tenk om Isabel og Sophie Elise hadde stilt opp til debatt, fortalt deres side av saken, det ville vært spennende og lærerikt. Jeg håper det skjer.

Isabel var med på Paradise Hotel for noen år tilbake, men vi så ikke så mye til henne i ettertid. Da hun “stjal” kjæresten fra venninnen Martine, begynte å snakke høyt om hvilke plastiske operasjoner hun skulle utføre, klatret hun på blogglisten.

Ikke bare snakker hun om operasjonene, hun og Pierre tar også kamera med inn på klinikkene og filmer før og etter operasjonene. Det ble filmet da hun lå i narkose.

Hun har til nå utført fire operasjoner, tatt hårfjerning med laser, tatt fillers og botox. Hun har skrevet mye om disse operasjonene, hun har filmet og fremmet de i sexy positurer på bloggen daglig. Hun viser frem en meget fornøyd frøken, med fokus på kropp og penger. Her er noen av overskriftene hun bruker:

Frøkna har ikke ligget på topp på blogglisten om hun ikke fremmet operasjonene sine, bruk og kast mentaliteten, skryt av penger og andre provokasjoner. Det er sannheten.

Når man velger å gjøre business på kropp og operasjoner, må man regne med kritikk. I USA er ofte operasjoner normen for kjendiser og andre som ønsker å bli sett, mens her hjemme er det heldigvis ikke slike tilstander. At Morten Hegseth fra VGTV kommenterte at mange var innom bloggen til Isabel for underholdningen sin del, er virkelig ikke løgn. Det er dette hun legger opp til. At han i samme slengen brukte ordet “le av”, kunne han nok ha spart seg for.

Frøkna reagerer når noen lager memes og parodier av henne, som hun mener det er mobbing. Erna Solberg har blitt parodiert, Kongen også, men jeg har ennå tilgode å høre noen av dem skrike ut om mobbing. Kjendiser må tåle å bli parodiert og de fleste ler og synes det er en ære.

Frøkna er flink til å melke negativitet og drama, noe hun selvsagt gjør i denne saken. Har noen av dere lagt merke til hvor mange innlegg hun har skrevet om denne saken? Og hvor mange ganger har innleggene blitt promotert på Snapchat? Det er ikke få ganger. Og alle gangene tjener hun på reklame.

Vloggene som hun og Pierre legger ut inneholder også reklame. Den første som ble lagt ut inneholdt hele fire(!) stk. Det blir det penger av. Negative kommentarer som hun mottar brukes på Snapchat som clickbait. Hun viser frem kommentaren og skriver: “Sveip opp, se hva jeg svarer.” (Hun svarer sjelden, bare svada).

Jeg måtte selvfølgelig få med meg videoen Pierre la ut. Jeg være ærlig å si at jeg gruet meg. Av erfaring vet jeg at dette tar tid. Så etter å ha sovet meg opp noen timer, var jeg klar for hans langsomme beretninger og gjentagelser.

Pierre er en god kjæreste som prøver så godt han kan å stille opp for sin brud (dama hans på svensk). Videoen inneholdt intet nytt, bare det han og frøkna tidligere har sagt. De ser kun sin egen side av saken, alle andre tar feil.

Jeg bet meg merke i at han sa at Isabel bare tullet da hun på Paradise Hotel uttalte: “Jeg betaler heller for en digg rumpe som jeg kan få på en dag, enn å trene i årevis.” Om man skal tro på at det var en spøk, kan det vel tenkes at Dennis også bare spøkte. Mads Hansen spøkte sikkert han også. Jeg bare nevner det.

I dag kunne vi se at frøkna røk ut av Paradise Hotel. Reaksjonen hennes overrasket, det kom tårer og hat. Man skulle nesten tro at frøkna mente dette var virkelighet og ikke et spill. De som spilte bedre enn henne og fikk sendt henne ut, blir nok ikke hennes venner. Hun har snakket om de andre deltagerne som om de var små barn. Vel, hvem oppførte seg som et barn i dag.

Vi var selvfølgelig først ute med å fortelle at frøkna var kommet hjem og dratt til Sverige for å gjemme seg hos Pierre. Dette var like før Vixen og før noen skulle vite at hun var hjemme. Hun kunne dermed ikke ha vunnet Paradise Hotel, noe vi altså fikk bekreftet i dag.

Fra en bruker på Kvinneguiden:

Jeg håper på at frøkna en dag kan våkner å se at man ikke kan måle lykke ut i fra hvor mye penger man har. Og at hun bør begynne å jobbe med seg selv for å bli den sterke Isabel som hun sier hun savner.

Anna Rasmussen:

Mammaen valgte også å stikke fingrene inn i vepsebolet:

Mammaen er vel den i bloggonorge som absolutt ikke tåler noe om kritikk. Får hun en kommentar som inneholder antydning til kritikk, blir kommentaren slettet og vedkommende blokkerer. Etterpå raser Dr. Jan i kommentarfeltet før alt blir slettet. Mobbing er et ord som er oppbrukt fra den kanten. Jeg har fått tak i hva Dennis tidligere har postet i kommentarfeltet til Anna, og jeg må si at dette var mobbingen sin det:

Det er fint av henne å støtte Raad, men la mobbekortet. Frøkna bruker selvsagt det Anna skrev i kjent stil, for her skal det melkes, si:

Kristin og Dennis:

Så var det Kristin og Dennis. Jeg har sett deres video og lest alt de har sagt. Kristin kan ikke stå til ansvar for Dennis humor og hva han velger å legge ut i Some. Han er stor gutt som må ta ansvar for sine egne handlinger, gjerne med gode råd og høy, streng stemme fra Kristin.

Da Dennis skrev at: “Alle deltagerne på Paradise Hotel får 10 poeng”, var det hyggelig gjort av han, helt til noen spurte om hvilken karakter han ville gi frøkna. Til det svarte han: “Bonden fra Bryne får 7 poeng.” Kommentarene gikk ikke på utseende av noen, kun arbeidsinnsats og hygge. Jeg synes likevel han kunne spart seg å rate deltagerne, og kan forstå at Raad fant det kjipt.

Det skal sies at folk fra Stavanger omtaler andre som ikke kommer fra byen, for bønder. Folk fra Oslo kaller folk nord for Sinsenkrysset for bønder og folk fra Narvik latterliggjør de fra Harstad.

Nå har ikke jeg sett “alle” memsene som Dennis visstnok skal ha tagget frøkna i, ei heller Kristins parodi på frøkna, men jeg hører at Kristin har kaster om seg med penger, akkurat slik som frøkna selv gjorde. For å provosere. Kristin brukte visstnok mynter. Au!

Så sies det at Kristin skal ha himlet med øynene og sett bort på Dennis, som korset seg, da frøkna kom bort til bordet for å servere gjestene sine. Jeg tolket det ikke slik. Jeg så at Kristin ble stor i øynene, kikket bort på Dennis som korset seg, men ingen himling med øynene der altså. Fortell meg gjerne at jeg burde gå til Specsavers, men jeg har studert videoen. Raad sa selv at hun ikke hadde sett himlingen, men en leser påpekte det.

Hva denne korsingen til Dennis betyr, vet jeg ikke. Kanskje er det en slags “herregud?” Hans forklaring om at han plutselig er blitt han fyren som går rundt å korser seg, tror ingen. Det skulle tatt seg ut.

Kristin skal visstnok ha prøvd å få til en samtale med frøkna. “Jeg trodde du hadde mer bein i nesa enn dette, ble sagt da frøkna byttet lag for å unngå Kristin og Dennis. Isabel nektet å snakke mer med Kristin. Kristin ytret også et ønske om å møtes utenfor hotellet for en samtale, noe som også ble avslått av frøkna.

God kveld Norge:

Hele Norges Dorthe intervjuet Sraad/Pierre, og kunne vel ikke ha valgt et verre tidspunkt. I klippet fremstår Isabel meget arrogant. Hun mener at hun ikke fremmer plastisk kirurgi, hun sier hun bare er ærlig med leserne på hva hun har fått utført. Å være ærlig er en ting, å bevisst bruke det for å tjene penger (se overskriftene lenger opp), er en annen ting. Hun sier hun var syk hun opererte seg og fant stadig feil med seg selv.

Hun sier hun finner det meget gøy å skyte av alle pengene sine, og at andre reagerer og blir sure av det.

Mads Hansen og Herman Flesvig:

Mads lager humor av det meste, men spesialiteten er Paradise Hotel-deltakere. Jeg har stor sans for parodier og memes og liker å følge Mats Hansen og Herman Flesvig sine humoristiske innslag.

Da hele dette dramaet startet, skrev Mads sin ærlige mening om Raad og hennes business modell. Han kunne nok ha spart seg beskrivelsen av rumpen hennes. Det er ikke greit og jeg skjønner at Isabel reagerte. Man må gjerne spøke og le av hva man synes er gøy, men ta det helst privat.

Dette var dråpen og gjorde at frøkna knakk fullstendig sammen. Mads Hansen så alvoret og bestemte seg derfor for å fjerne det han hadde skrevet. Herman Flesvig kom samtidig med en parodiering i kjent Flesvig stil HER

PS. I artikkelen VG kom med, sier frøkna at Mads Hansen tidligere har gjort narr av nesen hennes etter operasjonen. Pierre skal flere ganger har prøvd å få Mads til å stoppe. Jeg har sett noen av kommentarene Pierre har skrevet, og jeg vil påstå at han ikke er noe bedre enn hva han sier Mads Hansen er. Han prøver å få Mads til å stoppe med å skrive nedlatende om Mads’ utseende.

Til slutt må jeg nevne at både Kristin, Dennis og Mads har blitt truet av fansen til Isabel. Frøkna reagerer ikke.

Da legges jeg denne saken død. Puh.

(Skjermdumper Sraad.blogg.no, mammatilmichelle.blogg.no og bruker på kvinneguiden)

Adine xoxo