BLOGGERNE UKE 1 (SESONG 8)

Hei alle sammen 🌸

Vi hadde ei litta avstemming på om dere ønsket oppsummering av Bloggerne hver uke denne sesongen også. Nesten 96% ville, så da kjører vi på. Litt forsinket denne uka, men pyttsann.

ANNIJOR:

Det er slutt mellom Anniken og Anders. Noe av problemet skal ha vært at de ikke forsto seg på hverandre. Det positive er at bloggen blomstrer og kreativiteten kom tilbake da Anders forsvant. De to er fortsatt gode venner, og han er beviset på at hun kunne forelske seg igjen. Vi får høre Anniken si til Anders at han vet at hun ikke liker å suge pikk. Så vet vi det. Jeg visste ikke engang at den slags aktiviteter var vanlig å gjøre blant venner, så der lærte jeg noe nytt.

Anniken lurer på hvor lenge Anders holder ut. Det vet han ikke selv. Vi får høre de to gode vennene krangle om en premierefest. Anniken ringer han og ender med å si til venninnen etterpå at “han trenger ikke ringe for å spørre meg om han kan komme liksom”. Kanskje glemte hun i løpet av samtalen hvem som ringte hvem.

Ellers jobber Anniken med en kleskolleksjon, og hun skriver fortsatt på boken om kjærlighetssorg. Hun mener boken er meningen med livet hennes. Jeg har tenkt litt på denne boken den siste tiden. Som vi vet skrev også miss Sophie på en bok om kjærlighetssorg, som dessverre forsvant da hun ble ranet (eller satte fra seg sekken uten å følge med) i Paris. Jeg lurte først på om det kunne være Henrik Thodesen som hadde bestilt dette ranet for å forhindre at boken kom ut. Nå lurer jeg på om det heller kan være Anniken som har ryddet konkurrenten innenfor sjangeren kjærlighetssorg av veien. (Håper Hans-Petter Nygård-Hansen som har svartelistet oss grunnet “anklager av ganske grov sort” forstår at dette er ment som en spøk).

PILOTFRUE:

Pilotfrue Julianne og hennes kjære pilot Ulrik er nye i denne sesongen. Etter første uke må jeg si at dette var ei overraskende søt dame. Pilotparet sliter med å bli gravide fordi Julianne har et lavt antall egg i forhold til det som er normalt. De har prøvd et halvt år på egenhånd og snart ett år med prøverør. Vi følger de til Trondheim for å sette inn sitt fjerde egg, og etter dette går det to lange uker før de kan ta graviditetstest. For meg som knapt vet hva prøverør er så er det spennende å få innsikt i hvordan prosessen fungerer. Paret fremstår som svært sympatiske, og hos frisøren uttaler Ulrik at han skulle ønske alle var fornøyd med seg selv 😍

Siden det fortsatt er sommer blir det noen turer med båten deres, Askepott, mens de to lange ukene snegler seg avgårde. Den store dagen kommer omsider og jeg jubler litt i sofaen da det viser seg at graviditetstesten er positiv. De ringer familie og venner for å fortelle den gode nyheten. I den neste episoden er alt forferdelig trist da vi får høre at graviditeten endte i spontanabort etter tre dager. Heldigvis vet vi at paret har lyktes med å bli gravide i ettertid.

KRISTINE ULLEBØ

Kristine begynner med å fortelle om at det gikk dårlig med henne før sommeren, da hun levde livet uten å tenke på konsekvenser. Nå har hun fått en stabil hverdag, begynt å dyrke seg selv og kjøpt piano. Som hun sier er det aldri for sent å lære seg noe.

Kristine er fortsatt sammen med Fabian, men tannpirkeren hans kan jeg ikke huske å ha sett noe til den første uken. Paret er ute og går tur i det jeg vil tippe er nordmarka. Underveis på turen er Kristine med sin stabile hverdag fysen på en drink. Fabian sier hun er skikkelig alkis. Makan. Vel fremme der de skal slå leir bader de litt før de har en hyggelig kveld foran bålet.

Tilbake i Oslo skal Kristine bli sminket av en sminkørvenninne som tidligere har datet Fabian. Jeg syns dette er noe spesielt, mens Kristine syns det er bare hyggelig. Samtidig vet jeg at ryktene sier at Fabian har datet halve Oslo, så det er kanskje vanskelig å finne venninner som ikke har datet han før. Well well.

FUNKYGINE:

Treningsbloggeren Jørgine Vasstrand er også ny i Bloggerne denne sesongen. Vi får være med på bryllup i Ålesund hvor hun gifter seg med sin kjære Morten som holder en rørende tale. Senere har Funkygine et event på Aker Brygge med treningstime utendørs. Hvis det er treningsinspirasjon man leter etter så er nok dette dama å oppsøke på sosiale medier.

Funkygine ser ut til å ha gått litt under radaren når det gjelder kritikk for eksponering av barn. Jeg har den siste tiden lagt merke til at hun stadig har avbildet sønnen i reklameinnlegg, blant annet for tyggbar Omega 3 til barn.

En annen ting jeg ikke kunne unngå å legge merke til var at hun viftet med kniven da datteren hadde klint inn hendene med ansiktsmaling:

Jeg vil tro dette var helt tilfeldig fordi hun sto midt i matlagingen. Familien virker veldig godt sammensveiset, så jeg tviler på at dette er en del av den daglige barneoppdragelsen.

❤️ Vicky

44 thoughts on “BLOGGERNE UKE 1 (SESONG 8)

 1. Det er tydelig at kritikken mot enkelte bloggere handler om trynefaktor. Funkygine slipper unna mye berettiget kritikk hva gjelder feks eksponering av barn og sosialpornografi.

  1. Da syns jeg du skal ta opp denne fine anledningen og bringe fram det uetiske Funkygine driver med. Mye mer konstruktivt enn å å kjefte på andre for ikke å være oppmerksomme på det 😀
   Å kalle det trynefaktor er bare en ufin hersketeknikk.

   1. Kjefte, faktisk. Jeg nevner eksponering av barn. Veldig synlig for alle (19 000 siste døgn) som måtte klikke seg innom Funkgygines blogg eller de som følger henne på Instagram (370 k). Når noen bloggere slipper unna kritikk for det andre får massiv kritikk for, tolker jeg det som at trynefaktor gjør seg gjeldende. Man får naturlig mer sympati for noen enn for andre; mye fordi man lettere speiler seg i enkelte fremfor andre. Min tolkning av den åpenbare skjevfordelingen hva gjelder kritikk for utlevering av barn er ikke en hersketeknikk.

  2. Tja, nå prøvde jeg komme litt inn på dette med eksponeringen i innlegget her da, selv om det egentlig ikke var relevant for oppsummeringen av uke 1 i Bloggerne. Jeg tenker at hun kanskje har gått under radaren en stund fordi bloggen hennes ikke har vært så kjent før hun ble med i serien, så kanskje det blir mer fokus på det nå 😊

   1. Nå var ikke min kommentar ment som kritikk av dette innlegget, eller denne bloggen for så vidt; det var ment som en generell observasjon med utgangspunkt i din bemerkning til Funkygine og eksponering av barn.

 2. Og der kom det i innlegget med mor hvor hun sleiker svigers etter fletta. Uro og angst har hun også hatt, da var vel nesten 90% av toppbloggerne angst og depresjon. Hvem blir den neste? Og ja pilotfrue er gravid, men sammenliknet med funkygine, er det nesten sykelig.

 3. Helt urelatert men ble så irritert av å lese dette på Sophie Elises blogg.. Er det mulig å skape mer kroppspress enn hun gjør??

  “Men, da jeg opererte nesa forrige gang tok jeg fett fra magen min inn i leppene, og det er altså det jeg har nå. Dette var i 2015, og jeg har ikke hatt behov for å røre på dem siden da. Er veldig fornøyd med hvordan de ser ut nå i grunn, selv om det enda kunne blitt gjort et par finjusteringer (det henger litt på den ene siden etter snus, som er god nok grunn i seg selv til å aldri starte).”

  Kjempebra å fortelle unge lesere at istedet for å ta fillers kan du rett og slett bare fjerne fett fra magen din og sprute inn i leppa?
  I tillegg kan du gjøre det SAMTIDIG som du opererer nesa!! Fettsuging, leppefylling og nesejobb på en gang.

  Ble så frustrert at jeg måtte løpe til første kommentarfelt på bloggen deres :p

  1. Dette reagerte jeg også kraftig på. Det finnes vel ingen større hykler enn Sophie Elise. Trist, hun som skulle være en så viktig stemme i dagens samfunn, ser ikke hva slags skade hun gjør.

  2. Det er tydeligvis ingenting som er umulig nå til dags 🙈 Men altså, fett fra magen i leppa? Det er nesten så jeg tror du spøker. Jeg vet ikke om jeg klarer å ta innover meg at det i det hele tatt er mulig å flytte fett fra magen til leppa 😱 Og at leppa henger på den ene siden etter snus, det var for meg ukjent at kunne skje 🤔

 4. Det er tydelig at blogging dessverre ( for noen) er et belastende “yrke”. Jo mer man deler jo mer sliter man med psyken. Kanskje ikke så rart da man til slutt ikke har noe privat rom å trekke seg tilbake til. Når man har delt alle sine tanker, følelser, planer, gleder og sorger ( + en enorm mengde bilder av seg selv i alle tenkelige og utenkelige posisjoner) med tusenvis av fremmede mennesker, ja hva har man igjen da utenom et selvskapt forventningspress om å leve opp til sine egne idealer. De lever gjennom SoMe der de sentrerer kun rundt sin egen person, sine følelser, sitt utseende, sitt forhold til omverdenen. De skaper sin egen lille fiktive virkelighet basert på en enorm narsissisme. Ikke sunt i lengden. Hva skjer når kommentarfeltene slukner og interressen fra publikum blir borte? Et enormt press om å hele tiden levere vil jeg tro. Leve opp til sitt eget image. Fore leserne og sponsorer med nye storyer.
  Jo mer drama jo bedre! En del av dem med egne firmaer med millioninntekter!
  Er det det som heter: å selge sjela si?

 5. Ja, jeg mener absolutt at de selger sjelen sin! Det har jeg alltid sagt! Og mange selger også sjelen til ungene sine! Det er enda verre! Tenk å leve et liv på løgn og div som mange skriver for klikk! Det er slett ikke bra for sjelen, kun for banken! Penger alene kan ikke gjøre oss lykkelige! Og med det høye forbruket av penger som går til utseende?! Det er ikke noe Nav kommer til å støtte når de står der uten jobb/utdannelse! På jobbintervju kan de si de hadde en blogg og var med på Paradise. Ingen jeg hadde ansatt! Idag kreves det jo fagbrev for å jobbe i butikk?!
  Det er en fryktelig trist utvikling dette her! Og hva med de såkalte bloggerbarna? Som hele verden kan lese om. Når de begynte å gå, hva de sa… nei, fysj for en patetisk bransje!

  1. Dina: 10 poeng til deg, akkurat slik ser jeg også på det! Der naila du hele opplegget til toppbloggere 👌

 6. Men hallo.. er det bare jeg som syns det er kjempe rart at mamma til michelle (og de andre) ikke markedsfører noe som helst for bloggerne/TV2?? Hun har jo alltid gjort det tidligere ?

  1. Mammaen i Søgne er vel for travelt opptatt med alle planer hun skal prøve å gjennomføre, før hun avlyser dem, så hun har glemt å reklamere for Bloggerne. Ellers så kan det jo være at hun har hatt noen sleivspark denne sesongen også, som hun helst ikke vil fanskaren skal se…
   Bare noen tanker…

  2. Enig i at det er merkelig Mari 🤔 Mener å huske de som er med i pgorammet markedsfører det en del når det begynner å rulle på skjermen 😊

 7. Hva skjer med at Anna Rasmussen ikke er på blogglisten mer?? Er hu utdatert og har frøken raad tatt over plassen hennes? Hva skjer i verden 😂

  1. Jeg lurer også (fortsatt) på dette, tro om hun selv har bedt om å bli fjernet derfra fordi hun ikke orker å se at hun ikke lenger er i toppen 🙈

 8. Skrev dette på innlegget til frøken raad. Gjett en gang om kommentaren ble godkjent eller ikke? Kjenner jeg blir så oppgitt og frustrert av lygingen og skjuling av sannheten. Ja, greit hun tar vekk stygge kommentarer rettet mot henne, men hvor er denne kommentaren stygg? Er bare ren fakta.
  “Du kommer nok aldri til å godkjenne denne kommentaren, for det er vel best å skjule sannheten?
  Men du har jo bleket tennene dine profesjonelt, hvorfor gjorde du det om premium white fungerer så sinsykt bra?
  Grensen på 0,1% av hydrogenperoksid som er virkestoffet i hjemmeblekingen i Norge vil jo aldri gi nok effekt uansett hvilken tannbleking du bruker (som ikke er fra tannlegen eller kjøpt i utlande)”

  Et forslag til ny spalte her på bloggen:
  Hva om vi lesere kopierer og limer inn kommentarer som vi har skreve på diverse bloggere som de ikke gidde å godkjenne, så kan dere hver uke legge ut et utvalg. Da tenker jeg selvfølgelig ikke på stygge kommentarer og usaklige kommentarer, men helt relevante og saklige kommentarer som bare ikke bloggeren liker nok til å godkjenne.

   1. Hun godkjenner heller ikke om man nevner tannbleking hos tannlege, selv om det er hun selv som har skrevet om det tidligere. Fikk litt vondt av henne da hun var lei seg fordi flere tullet om henne, men gikk fort over da hun reklamerte for fake tannbleking mens lesertallene var på topp.

 9. Komikerfrue gikk på veggen i vinter i følge sitt siste blogginnlegg. Det var pga. alle deltagelser i div. tv-programmer mener henne. Hadde nok ikke noe å gjøre med at mannen hennes ble anklaget for seksuell antasting, utroskap osv. og at det var henne selv som måtte stå i den stormen. Ørjan Burøe har jeg verken sett eller hørt noe fra på lange tider..

  1. Jeg får litt vondt av Marna, og barna hans og deres. Ørjan har en tenåringsdatter og hun har garantert lest om hvordan faren hennes har oppført seg. Jeg har alltid hadd sansen for Ørjan, og ble veldig trist da jeg leste innlegget om han her inne for noen måneder siden.

 10. Anniken er naturlig søt men for en sutrepave! Jørgine er helt nydelig, naturlig vakker og for et hår! Julianne virker forsiktig. Kristine er selvopptatt, det er forresten alle bloggere 😳

 11. Anniken orker jeg ikke noe av.
  Marna syntes jeg er grei. Ørjan har jeg fått helt i vrangstrupen.
  Jørgine virker ålright. Ikke sett noe av henne tidligere så der har jeg ingen mening føreløpig.
  Anna.. For et togkræsj. Eneste spennende der er de situasjonene vi har lest om på bloggen og som har blitt filmet – hva skjedde egentlig. Utenom det er det samle gamle i den gata.
  Anne Brith er jeg litt spent på. Kun fordi hu lever så i sin egen boble at det er helt vilt!

 12. Jeg spurte og om hun sraad ikke fikk gjort flere ting hos tannlege for en stund siden. Kanskje jeg tar feil, men fikk hun ikkr tatt på tannfasetter? Kommentaren ble ikke godkjent.

 13. Jeg lurer litt på hvordan kameraet til sophie fortsatt er hos henne etter at det blei stjålet i paris? “Er du fornøyd med kameraet ditt? (Leica Q). Tenker siden du først sa at du var fornøyd, og så ikke fornøyd.
  Jeg er happy med kameraet, men ble litt skuffet først siden det tross alt koster 40 000 kr. Da forventet jeg meg et slags mirakel, men nå som jeg har lært meg å redigere bildene er jeg fornøyd. Så, etterarbeid har alt å si! Nå som jeg har blitt flink med redigering kunne jeg riktignok vært like fornøyd med et dårligere kamera.” Eller har hun kanskje to? men merkelig hun ikke hadde me det dyre kameraet hennes, og hun skrev også når hun kom hjem at hun ikke hadde noen bilder siden kamerat var stjålet. hun kunne jo evt tatt med leica q om det var reserve som ble stjålet

  1. Hun fikk vel et nytt et på forsikringen? Hun er jo ikke akkurat dum, hadde ikke så åpenbart avslørt seg selv hvis helen ‘ranet’ var løgn regner jeg med!

Leave a Reply