BLOGGERNE UKE 1 (SESONG 8)

Hei alle sammen 🌸

Vi hadde ei litta avstemming på om dere ønsket oppsummering av Bloggerne hver uke denne sesongen også. Nesten 96% ville, så da kjører vi på. Litt forsinket denne uka, men pyttsann.

ANNIJOR:

Det er slutt mellom Anniken og Anders. Noe av problemet skal ha vært at de ikke forsto seg på hverandre. Det positive er at bloggen blomstrer og kreativiteten kom tilbake da Anders forsvant. De to er fortsatt gode venner, og han er beviset på at hun kunne forelske seg igjen. Vi får høre Anniken si til Anders at han vet at hun ikke liker å suge pikk. Så vet vi det. Jeg visste ikke engang at den slags aktiviteter var vanlig å gjøre blant venner, så der lærte jeg noe nytt.

Anniken lurer på hvor lenge Anders holder ut. Det vet han ikke selv. Vi får høre de to gode vennene krangle om en premierefest. Anniken ringer han og ender med å si til venninnen etterpå at “han trenger ikke ringe for å spørre meg om han kan komme liksom”. Kanskje glemte hun i løpet av samtalen hvem som ringte hvem.

Ellers jobber Anniken med en kleskolleksjon, og hun skriver fortsatt på boken om kjærlighetssorg. Hun mener boken er meningen med livet hennes. Jeg har tenkt litt på denne boken den siste tiden. Som vi vet skrev også miss Sophie på en bok om kjærlighetssorg, som dessverre forsvant da hun ble ranet (eller satte fra seg sekken uten å følge med) i Paris. Jeg lurte først på om det kunne være Henrik Thodesen som hadde bestilt dette ranet for å forhindre at boken kom ut. Nå lurer jeg på om det heller kan være Anniken som har ryddet konkurrenten innenfor sjangeren kjærlighetssorg av veien. (Håper Hans-Petter Nygård-Hansen som har svartelistet oss grunnet “anklager av ganske grov sort” forstår at dette er ment som en spøk).

PILOTFRUE:

Pilotfrue Julianne og hennes kjære pilot Ulrik er nye i denne sesongen. Etter første uke må jeg si at dette var ei overraskende søt dame. Pilotparet sliter med å bli gravide fordi Julianne har et lavt antall egg i forhold til det som er normalt. De har prøvd et halvt år på egenhånd og snart ett år med prøverør. Vi følger de til Trondheim for å sette inn sitt fjerde egg, og etter dette går det to lange uker før de kan ta graviditetstest. For meg som knapt vet hva prøverør er så er det spennende å få innsikt i hvordan prosessen fungerer. Paret fremstår som svært sympatiske, og hos frisøren uttaler Ulrik at han skulle ønske alle var fornøyd med seg selv 😍

Siden det fortsatt er sommer blir det noen turer med båten deres, Askepott, mens de to lange ukene snegler seg avgårde. Den store dagen kommer omsider og jeg jubler litt i sofaen da det viser seg at graviditetstesten er positiv. De ringer familie og venner for å fortelle den gode nyheten. I den neste episoden er alt forferdelig trist da vi får høre at graviditeten endte i spontanabort etter tre dager. Heldigvis vet vi at paret har lyktes med å bli gravide i ettertid.

KRISTINE ULLEBØ

Kristine begynner med å fortelle om at det gikk dårlig med henne før sommeren, da hun levde livet uten å tenke på konsekvenser. Nå har hun fått en stabil hverdag, begynt å dyrke seg selv og kjøpt piano. Som hun sier er det aldri for sent å lære seg noe.

Kristine er fortsatt sammen med Fabian, men tannpirkeren hans kan jeg ikke huske å ha sett noe til den første uken. Paret er ute og går tur i det jeg vil tippe er nordmarka. Underveis på turen er Kristine med sin stabile hverdag fysen på en drink. Fabian sier hun er skikkelig alkis. Makan. Vel fremme der de skal slå leir bader de litt før de har en hyggelig kveld foran bålet.

Tilbake i Oslo skal Kristine bli sminket av en sminkørvenninne som tidligere har datet Fabian. Jeg syns dette er noe spesielt, mens Kristine syns det er bare hyggelig. Samtidig vet jeg at ryktene sier at Fabian har datet halve Oslo, så det er kanskje vanskelig å finne venninner som ikke har datet han før. Well well.

FUNKYGINE:

Treningsbloggeren Jørgine Vasstrand er også ny i Bloggerne denne sesongen. Vi får være med på bryllup i Ålesund hvor hun gifter seg med sin kjære Morten som holder en rørende tale. Senere har Funkygine et event på Aker Brygge med treningstime utendørs. Hvis det er treningsinspirasjon man leter etter så er nok dette dama å oppsøke på sosiale medier.

Funkygine ser ut til å ha gått litt under radaren når det gjelder kritikk for eksponering av barn. Jeg har den siste tiden lagt merke til at hun stadig har avbildet sønnen i reklameinnlegg, blant annet for tyggbar Omega 3 til barn.

En annen ting jeg ikke kunne unngå å legge merke til var at hun viftet med kniven da datteren hadde klint inn hendene med ansiktsmaling:

Jeg vil tro dette var helt tilfeldig fordi hun sto midt i matlagingen. Familien virker veldig godt sammensveiset, så jeg tviler på at dette er en del av den daglige barneoppdragelsen.

❤️ Vicky