UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 14

UKAS ENESTE FORFATTER:

Sophie Elise mener at det kun er én blogger som har skrevet boken sin helt alene, bortsett fra Linneà Myhre, da:

Dette stemmer ikke. Jeg vet at Kristin Gjelsvik har skrevet boken sin selv. Det finnes kanskje flere, uten at jeg har sjekket det.

Kanskje Miss Sophie burde få bittelitt hjelp til sin andre bok:

(PS. Ja, jeg vet at jeg også har skrivefeil, men til mitt forsvar må jeg få nevne at det ikke er jeg som er forfatter).

UKAS SORG OG GLEDE:

De triste sakene: Stina har hatt mange angstanfall og er nå blitt utbrent. Frøkna sitter i Thailand å gråter og Sophie Elise er også på reise, men har ikke lagt depresjonene hjemme:

De glade sakene: Martine Halvorsen kaster BH-en på fredager, Sofie Caroline Nilsens bursdag holdt på å bli avlyst, noe den heldigvis ikke ble og Andrea Sveinsdottir er kurert for vaginismen og kan nå ha sex igjen:

UKAS OVERRASKELSER(?):

Anne Brith og alle andre bloggerne reklamerer titt og ofte for klokkene fra Daniel Wellington. Ikke bare elsker hun klokkene selv, hun har også tenkt å overraske Erik 31 Bærum, som neste uke blir Erik 32 Bærum:

Ikke nok med det, hennes søster og søte svigermor skal også overraskes:

Først tenkte jeg at de neppe ville bli særlig overrasket når de kunne lese om det på bloggen. Men så kom jeg på at mor sjøl tidligere hadde sagt at barna hennes ikke leser bloggen, så da gjør sikkert ikke Erik 31 Bærum, søster og søte svigermor det heller. Da blir de “overrasket”, da,

UKAS MEGET PRIVATE VIDEO:

Isabelle Eriksen deler mye om seg selv, og nå også det aller innerste, det mørke som vil ut i lyset:

UKAS MOBBER(?) OG HETSER(?):

Som vi vet har frøkna tatt seg meget nær av alt som som har blitt sagt og skrevet i det siste, og en del med rette. (Jeg vil komme med et eget innlegg om dette til uka).

Mads Hansen har spøkt en del med Isabel, men etter dramaet Raad/Gjelsvik ble det nå for mye for Raad og hun tok til tårene. Les om Raad/Hansen HER

Nå sist kom Herman Flesvig på banen. Han er kjent for å lage meget morsomme parodier på mange kjente fjes. Mine favoritter er Aksel Hennie, Fabian Raw og mammaen. Frøkna har han også parodiert tidligere. Nå gjorde han det igjen:

Noen reagerte negativt på parodien siden frøkna nå satt i Thailand å gråt:

Flesvig selv sa at han ikke hadde fått med seg drama og gråt i Thailand:

Han bestemte seg for å forandre på bildet:

Janei, personlig ville jeg ha sett på en parodiering av meg selv som en ære. Men det er nå meg det.

UKAS BLOGGER SOM BJUDAR PÅ:

Hold dere fast, mor sjøl har tenkt å bjuda på i denne sesongen av Bloggerne. Hun er meget opptatt av at det skal være ekte, derfor glemmes det ofte å slå av kameraet der i huset:

Jeg regner med at det å “glemme” å slå av kamera i dusjen for så å sende det inn til TV2, er avtalt med alle de der hjemme, som alltid. Og ungene leser ikke bloggen og ser sikkert heller ikke på TV.

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no, andreasveinsdottir.blogg.no, annebrith.blogg.no, isabelleeriksen.blogg.no og Herman Flesvig/Instagram)

Takk for meg<3

Adina xoxo

59 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 14

 1. Takk for god oppdatering!!
  AB har jo skrevet at hun alltid har hatt et godt forhold(og fremdeles har) til sine svigerforeldre. Jeg vet ikke. Og hun viser seg fra sin beste side til foreldrene til Erik! Bakst og kaker der. Men hun ender som regel i krig med de fleste, det har hun sagt flere ganger, men hun skylder alltid på de andre. Går det bra denne gangen?

  Fryktelig parodiering av Raad! Jeg synes det har gått for langt! Håper hun retter opp i operasjonen siden hun selv er i tvil nå. Det er så langt fra hva SE opplever. Hvorfor?
  Men jeg er glad det ikke er slik for henne også, men kanskje de hadde stått sterkere sammen?!

  Jeg måtte forandre litt på testen din. Det ble litt «hardt» skrevet om vedkommende. Håper du forstår. -Adina

 2. Jeg har tenkt og tenkt ift hva jeg mener (og føler) ang Sraad og “mobbe”-debatten som er igang. Jeg syns synd på ALLE mennesker som er lei seg, såret, krenket, mobbet, alene eller føler seg hånet – også henne.
  MEN:
  Hvis hun har gått så til de grader på en smell personlig pga parodiering og kommentarer ift jobben sin (bloggen) (mange av kommentarene ER stygge!) så må hun faktisk:

  1. Slutte å blogge for hun har tydeligvis ikke godt av det (skjer ikke.. )
  2. Stenge kommentarfeltet (skjer ikke, for jeg tror mange er innom den bloggen nettopp pga kommentarfeltet – og det er hun helt avhengig av ift klikk og penger)
  3. Slutte å fokusere så til de grader på å legge ut “rumpebilder” på bloggen sin (ja, så klart hun også må få ha på bikini hun også eller hva hun pleier å si, men det blir litt vel obvious at hun ØNSKER rumperabalder når det hele tiden er rumpa som er på fotoshoot. Jeg tolker det da som at hun antagelig ikke klarer å la være å bruke den som clickbait – selv om hun blir såret av helvetet som kommer)

  For meg virker det mer og mer som om Isabel er mest lei seg for at mange av oss ikke syns rumpa ble så fin …

  Hun hadde ikke fått noen kommentarer og fokus på den hvis hun ikke på død og liv måtte være halvnaken på bloggen HELE tiden.

 3. Hvorfor må alle bloggere skrive bok? Jenter på 20-21 år? Hva har de egentlig å tilføye til alt det de allerede har delt? Og de har ennå ikke rukket å leve et liv….

 4. Isabell Raad er deprimert. Stinablogg har møtt veggen ( men går gjerne på fest), Anne Brith blir “reddet” av GoMentor ( som hun også reklamerer for), Annijor skriver bok om sin evigvarende kjærlighetssorg ( som nå snart er 5 år siden) og vet ikke om hun er glad eller trist om dagen. Sofie Nilsen veksler mellom å være dypt ulykkelig og være selvoppnevnt sexguru ( ut fra sin egen erfaring) for sine unge lesere hver fredag, Hennes samboer Andrea synes vi skal snakke om sex hele tiden ( for det er jo ikke tabu) og kjører på med intime betroelser langt under beltestedet. Sophie Elise er fremdeles deprimert, men holder tempoet oppe med reising, personlig pleie, photoshooter…
  Hvordan påvirker alt dette unge lesere?
  Hvordan klarer de å navigere i denne jungelen av narsissisme og selvoppnevnte diagnoser?

 5. Synest det er så utrolig lavmål å mobbe folk, peke og le av hvordan kroppen deres ser ut? Ingen fan av Isabel Raad, men når ble dette greit? Håper dere tar sterk avstand fra dette, ellers blir jeg skuffet kjenner jeg.

  1. Astrid: Mobbing er lavmål, noe vi selvfølgelig tar avstand fra. Men hva skal ses på som mobbing? Vi får ofte høre at vi med denne bloggen mobber og hetser, og det får en rekke komikere også. Tidspunktet for å drive med parodiering av enkelte passer ikke nå, noe komikeren ordnet opp i. Jeg har en del tanker rundt dette og vil komme med et eget innlegg😊

   1. Har lest denne bloggen lenge og aldri syntes at dere driver noe som minner om mobbing eller hetsing, virkelig ikke:) det er nok et utvannet begrep. Mobbing eller ikke, å poste bilder av rompa til en ung kvinne i lite flatterende vinkler, synes jeg uansett er utrolig lavmål. Og når dette fører til at vedkommende blir lei seg, ja da synes jeg det er direkte trist. Og ja hun flasher den rompa titt og ofte på bloggen i flatterende lys og bilderedigering, men legger hun da opp til at andre skal poste stygge bilder av bakdelen? Noen her skrev lenger opp at Isabel raad er lei seg for at hun nå ser at rompa kanskje ikke er så fin..og det er jo i såfall enda tristere😣 blir det enda en operasjon nå da, på den spede kroppen? Også må man lure da? Hadde man tatt seg bryet å poste masse uflatterende bilder av ei ung kvinnes ikke opererte hængræv?

 6. Anonym: så enig!
  De har diagnoser slepende etter seg hele gjengen, stakkars! De vil ikke gå til Psykolog, det trenger de ifølge seg selv ikke! Slutt å skrive blogg sier jeg! Men hva har de å falle tilbake på? Utdannelse??ikke en av dem har utdannelse! For hvem trenger vel det?

 7. Aaah, har savnet innlegg som dette! Håper på flere av disse passe fjasete oppdateringene fra sirkuset på det store internettet.

  1. Anonym: Hver søndag er det jeg prøver på😊 Og ellers når det passer seg slik😊 Glad for å høre at du liker😍

 8. Jeg syns mange av de kommentarene Isabel har mottatt har vært veldig usaklige! Men Mads Hansen syns jeg tuller med mange på en humoristisk og kanskje litt drøy måte. Isabel er ikke den eneste personen han har “hengt” ut på instagram, men de andre ler av det han legger ut (de fleste i hvertfall) Hun har skrytt av at hun syns rumpen hennes ser fantastisk ut etter operasjonen sin, og at hun ikke bryr seg om hva andre sier om den. Hun har flashet rumpen i nesten hvert blogginnlegg, bilder fra gode vinkler som samtidig er redigert. Jeg skal ærlig innrømme at jeg syns rumpen hennes har sett skikkelig bra ut, men når jeg fikk se den på PH utn redigering og gode vinkler, så mener jeg at den absolutt ikke ser ut sånn som de bildene hun har lagt ut av rumpen sin. Jeg skjønner at folk reagerer, når hun hyller plastiske operasjoner, og mener at det er mye enklere å operere seg enn å trene seg til en fin rumpe.

  Isabel er også veldig dobbeltmoralsk, hun har hånet og “mobbet” Martine (eksen til Pierre) i en lengre periode. Det hele starten med en video på snapchat hvor hun synger og ler høyt “SHE IS NOT ME” Denne videoen la hun ut, rett etter bruddet mellom P og M. Alle skjønte at denne var til Martine. Hun har også b.la kalt Martine for pedofil, siden hun ble sammen med en yngre gutt, og det siste jeg husker er at hun la ut en snap av at Martine lignet på Sid fra istid. Altså, har hun glemt hvordan hun selv har holdt på?!

  1. Anonym: Kim K er vel et godt eksempel på gode redigering-skills😊 Bloggere blir også påvirket.
Det du ellers nevner stemmer.

  2. Det er akkurat det som er saken her ang. Isabel. Jeg skulle tatt henne i fullt forsvar hadde hun selv holdt en lav profil med rumpen sin og ikke flashet den fram heeeeele tiden, samt brukt normale bikinitruser og hatt på seg litt mer klær for det meste. Men, hva hun fronter av bilder, og hva hun tåler tilbakemelding på, er to vidt forskjellige ting!

   Jeg har også lest mange spydige kommentarer fra henne mot andre, både andre bloggere, og folk flest. Hun er slett ikke snill i sine uttalelser bestandig, og kan både håne og være frekk så det holder. Hun har også flere ganger latterliggjort andre mennesker. Med en slik oppførsel burde hun tåle å få kritikk fra andre. Dessverre drar hun da frem mobbekortet og påberoper seg retten til at ingen skal få ha ei mening om henne/”mobbe” henne/si noe negativt/mene noe som helst som ikke hun er enig i osv…osv.

   Jeg fjernet siste del. -Adina

  1. Anonym: Han er meget morsom og ikke minst dyktig. Tidspunktet ble denne gangen feil, men han ordnet opp😊

 9. Fantastisk innlegg atter en gang 😀
  Men, tilbake til denne Martine Halvorsen.
  Hun skryter av at hun skal begynne å spille fotball for Stabæk, men ingen der har hørt om henne… og har liksom hun noe å stille opp med i toppserien lurer jeg på.

  1. Husmor44 Bærum: Først må jeg få si at jeg elsker navnet du bruker😁
   Glad du likte innlegget😍
   Ang. Marty så var dette nytt for meg. Kanskje det er oldgirls😁 Neida.🙈

   1. “Alle” har jo så rare oppfatninger om oss hjemmeværende damer fra Bærum, derfor kaller jeg meg det jeg er, husmor44 🙂
    Marty hadde ett eget innlegg her tidligere der hun fortalte hun skulle begynne å sparke ball for våre kjære blaa helter.
    Jeg kjenner flere av dem i styret der ganske bra, så jeg spurte en av dem med mest call på damene, og han visste ikke hvem frk.Halvorsen er…

   2. Husmor44 Bærum: Jeg mente ikke noe annet med «navnet» enn at det var morsomt siden det hender at vi nevner en fyr kalt Erik 31 Bærum🙊🙈Så lurte jeg bittelitt på om dere kanskje var i slekt😁 Neida. Håper du tar humoren😁

    Merkelig det med Marty🤔

   3. Søren nå var jeg jo noe treg 🙄 Tenkte ikke på pizzanissen jeg.
    Lurer forresten på om han er blitt Erik32 Bærum nå 😂😂😂
    Det kommer vel ett innlegg om det snart 🤢

 10. Må bare si at jeg liker bloggen deres veldig godt! Men, om dere skulle ta Kristin & Dennis sitt “parti” (eller Morten eller Mads for den saks skyld), så blir jeg veldig skuffet. Jeg er ingen fan av frøkna, men dette har faktisk gått for langt. Kristin er vel godt passert 30 år mens Isabel er rundt 23 (?), men man skulle jammen tro at det var omvendt. Uansett hvor uenig man er med hvilke valg en annen person har tatt her i livet, så er ikke dette greit. Hvis noen stadig skulle vært ekkel med meg og latterliggjort kroppen og utseendet mitt på sosiale medier, og nesten tvunget meg til å være vitne til det, så hadde jeg gått ganske langt nedi kjelleren selv. Vi mennesker trenger sånn helt seriøst å lære oss å respektere hverandre litt mer, og kunne ha saklige, sunne diskusjoner med de vi er uenige med. Ingen har dødd av konstruktiv kritikk før. Just sayin.

  1. Anonym: Vi tar ikke noens parti, det kan jeg love. Jeg tenker å skrive en sak om hva jeg har sett/lest og min mening. Jeg forventer ikke at alle skal være enig med meg😊
   Når det er sagt så mener jeg Vicky belyste saken godt uten å ta parti😊

 11. Kjenne meg litt ambivalent til saken.. Syns Kristin har en viktig stemme, men de jeg har fått med så er de mer uthenging av enkelt personer, og da mister en de viktige budskapet. Syns her Kristin kunne vært såpass voksen å vært mer ydmyk, enn å bortforklare de med mye fjas. Når en har så stor stemme, og skal fronte noe så viktig, så bør en ikke fronte mobbing av personer som har utført plastisk operasjoner! Hva forbilde er en da for unge? Og Mads mener så lenge en er offentlig person, så skal en tåle kritikk? Sammenligne en fotballspeler med sine presentasjoner og en blogger som har utført plastisk operasjoner, der ble jeg temmelig oppgitt.

 12. Har akkurat lest Paprikaens innlegg om at hun og gekkoen ikke ønsker et felles barn nå. Virker veloverveid og godt begrunnet, men kjenner jeg henne rett kan det fort komme en kontrabeskjed hvis hun nå plutselig skulle bli gravid allikevel… Og så hadde det kommet en forklaring om at man vet aldri hva livet bringer og det er det beste som har skjedd og blabla (orker ikke). Tenkte først at det var noe om dette under ukas bjudar på, men der dukket hu mor sjøl opp, ja. Hadde ikke fått med meg den. Voksne dama (og TENÅRINGSMAMMAEN). Flaut!

 13. Jeg tror Mads Hansen er ironisk i sin kommentar til Fleisvig her. For egentlig mener han jo at offentlige personer som deler så mye bør tåle å bli parodiert! Og det er jeg enig i! Han «mobber» jo også seg selv også. Man må ha litt sjølironi. Og det må være greit å bli parodiert? Synes det er trist at isabel føler seg mobbet, såklart er ikke det greit. Men hun kan jo også tenke over selv hva hun legger ut av bilder! Vil hun ikke at folk skal kommentere rumpa, så ikke vis den i hvert innlegg da! Om hun ikke tåler å være en offentlig person, så må hun for all del slutte!

  1. Ja, jeg leste også kommentaren hans ironisk, som en parodi på tilbakemeldingene han får når han poster tilsvarende bilder. Han er jo forkjemper for at offentlige personer ikke er fredet for kritikk og parodieringer

 14. åååå jeg blir så oppgitt over SE! Nå oppfordrer hun til boikott av hotellet som holder den kjære apen hennes i bur. For all del, jeg er HELT enig i at det er dyreplageri, men driver ikke SE selv en bedrift som potensielt skader, i hennes tilfelle, tusenvis av ungjenter? En ape på Bali er altså viktigere enn hennes egne fans? Skulle ønske hennes blogg fantes på tripadvisor…

  1. Anonym: Hun har oppfordre folk til å skrive dårlige anmeldelser på hotellet. Man burde kanskje opplevd hotellet selv før man ga karakter på TripAdvisor. Kan ikke skjønne at det er lovlig.
   Når det gjelder apen så elsker jeg at hun prøver å hjelpe😍
   Jeg er enig med deg om at hun også burde tenke på hvordan hun påvirker andre😊
   Fantastisk ide med rating av blogger. Det må jeg tenke mer på😊

  2. Akkurat der synes jeg engasjementet til SE var bra. Hun så en ape innesperret i bur og prøvde gjøre noe med det. Fatter ikke hva folk synes er bra med dyr som er sperret inne, spesielt ikke i små bur. Trodde vi var kommet lenger i 2018, at folk var litt mer opplyste …

 15. Det som er litt irriterende er at dere ikke kritiserer Kristin. Dere kritiserer Sophie elise når hun skriver noen små skrivefeil, men når Kristin “henger” ut en person da skal ingen snakke om det.

  1. Men hvordan har hun «hengt ut» Isabel Raad? Hun har parodiert henne på snap ved ett tilfelle (der Raad nettopp har strødd om seg med sedler); dette er helt legitimt. Offentlige personer må tåle å bli parodiert og karikert. Likevel har Gjelsvik beklaget dette.

   Det har vært en blikkveksling på Paradise Hotel, som Gjelsvik har gitt en kontekst, men Isabel Raad velger å tolke på sin måte. Ja vel. Gjelsvik har bedt om unnskyldning for Raad sin opplevelse av dette og tatt initiativ til å ordne opp de imellom. Dette har blitt avslått. På tide å gå videre. Folk har reelle problemer.

   Utover dette adresserer Gjelsvik Raad ved tilfeller hvor kroppspress er tema. Dette er helt naturlig all den tid Raad har profilert og profittert massivt på plastiske operasjoner og injeksjoner de siste årene. Dette er ikke å hetse eller «henge ut» noen. Dette er å holde en offentlig person med stort nedslagsfelt ansvarlig for det vedkommende sier og gjør.

   Det er mye hets på sosiale medier og Raad får nok sin del av dette, men dette er ikke Gjelsvik sitt ansvar. Akkurat som det ikke er Raads ansvar all den dritten Gjelsvik nå mottar for denne feiden de to imellom.

   Raad er 24 år og må lære seg (og sine følgere) å skille mellom hets og kritikk. For dette har utviklet seg til bli Krenk Krenkesen.

  2. kaja: Som jeg har nevnt tidligere så skal også jeg komme med et innlegg om dette bråket. Om Kristin trenger kritikk, ja da får Kristin kritikk😊

 16. Takk for at du kommer med et kritisk blikk i denne bloggverdenen! Utrolig gøy og ikke minst tankevekkende å følge med her! 🙂

 17. Nå reklamerer Isabel for tannnleking.. Har ikke hun gjort det hos tannlege tidligere, mener jeg så et bilde…

 18. – helt ut av det blå til morgenkaffen:

  Jeg ser at Isabel i dag har 62 000 lesere på blogg.no og ligger svimlende godt an på listene etter alle innleggene om mobbing mot henne, og hennes sårede følelser etc

  Så da kliner hun til med reklame for:

  TANNBLEKING!

  Sier litt om møkkabransjen. Forstår at hun må levere i henhold til avtaler med annonsørene, men et sånt “På tide å kose oss med noen gladtilbud midt i alt dette triste kjære venninner.- Tuusen takk for all støtten.”- innlegg nå som hun har veldig mye trafikk på bloggen pga personlige “kriser”. Det gjorde at jeg gremmes faktisk.

 19. Hei og hå! Vedr. at SE oppfordrer til boikott og dårlige anmeldelser tviler jeg at Tripadvisor ser på med blide øyne. De vil kun tillate unike brukere har det iallefall før stått på sidene deres. Jeg tror ikke man heller får ratet uten å ha vært der. Men altså OMG, hva med bildene til SE fra utenlandsturen? Hva skjer? Og jeg har ikke medfølelse med frøkna, sorry, når man sutrer i det ene øyeblikket og snor seg og reklamerer for tannbleking i det neste etter flere dagers «radiosilence», gidder jeg liksom ikke å finne fram trøstefrasene. Enig med de over her, at hvis man er så lei seg for kommentarer om stumpen sin, hvorfor er det den som promoterer frøkna på så godt som alle bilder?

  (Adina, nå er jeg vel innafor…😏)

Leave a Reply