UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 14

UKAS ENESTE FORFATTER:

Sophie Elise mener at det kun er én blogger som har skrevet boken sin helt alene, bortsett fra Linneà Myhre, da:

Dette stemmer ikke. Jeg vet at Kristin Gjelsvik har skrevet boken sin selv. Det finnes kanskje flere, uten at jeg har sjekket det.

Kanskje Miss Sophie burde få bittelitt hjelp til sin andre bok:

(PS. Ja, jeg vet at jeg også har skrivefeil, men til mitt forsvar må jeg få nevne at det ikke er jeg som er forfatter).

UKAS SORG OG GLEDE:

De triste sakene: Stina har hatt mange angstanfall og er nå blitt utbrent. Frøkna sitter i Thailand å gråter og Sophie Elise er også på reise, men har ikke lagt depresjonene hjemme:

De glade sakene: Martine Halvorsen kaster BH-en på fredager, Sofie Caroline Nilsens bursdag holdt på å bli avlyst, noe den heldigvis ikke ble og Andrea Sveinsdottir er kurert for vaginismen og kan nå ha sex igjen:

UKAS OVERRASKELSER(?):

Anne Brith og alle andre bloggerne reklamerer titt og ofte for klokkene fra Daniel Wellington. Ikke bare elsker hun klokkene selv, hun har også tenkt å overraske Erik 31 Bærum, som neste uke blir Erik 32 Bærum:

Ikke nok med det, hennes søster og søte svigermor skal også overraskes:

Først tenkte jeg at de neppe ville bli særlig overrasket når de kunne lese om det på bloggen. Men så kom jeg på at mor sjøl tidligere hadde sagt at barna hennes ikke leser bloggen, så da gjør sikkert ikke Erik 31 Bærum, søster og søte svigermor det heller. Da blir de “overrasket”, da,

UKAS MEGET PRIVATE VIDEO:

Isabelle Eriksen deler mye om seg selv, og nå også det aller innerste, det mørke som vil ut i lyset:

UKAS MOBBER(?) OG HETSER(?):

Som vi vet har frøkna tatt seg meget nær av alt som som har blitt sagt og skrevet i det siste, og en del med rette. (Jeg vil komme med et eget innlegg om dette til uka).

Mads Hansen har spøkt en del med Isabel, men etter dramaet Raad/Gjelsvik ble det nå for mye for Raad og hun tok til tårene. Les om Raad/Hansen HER

Nå sist kom Herman Flesvig på banen. Han er kjent for å lage meget morsomme parodier på mange kjente fjes. Mine favoritter er Aksel Hennie, Fabian Raw og mammaen. Frøkna har han også parodiert tidligere. Nå gjorde han det igjen:

Noen reagerte negativt på parodien siden frøkna nå satt i Thailand å gråt:

Flesvig selv sa at han ikke hadde fått med seg drama og gråt i Thailand:

Han bestemte seg for å forandre på bildet:

Janei, personlig ville jeg ha sett på en parodiering av meg selv som en ære. Men det er nå meg det.

UKAS BLOGGER SOM BJUDAR PÅ:

Hold dere fast, mor sjøl har tenkt å bjuda på i denne sesongen av Bloggerne. Hun er meget opptatt av at det skal være ekte, derfor glemmes det ofte å slå av kameraet der i huset:

Jeg regner med at det å “glemme” å slå av kamera i dusjen for så å sende det inn til TV2, er avtalt med alle de der hjemme, som alltid. Og ungene leser ikke bloggen og ser sikkert heller ikke på TV.

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no, andreasveinsdottir.blogg.no, annebrith.blogg.no, isabelleeriksen.blogg.no og Herman Flesvig/Instagram)

Takk for meg<3

Adina xoxo