UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 14

UKAS ENESTE FORFATTER:

Sophie Elise mener at det kun finnes én blogger som har skrevet boken sin helt alene, bortsett fra Linneà Myhre, da:

Dette stemmer ikke. Kristin Gjelsvik har skrevet boken sin selv og helt sikkert flere, om jeg hadde tatt meg tid til å lete.

Kanskje Miss Sophie burde få bittelitt hjelp til sin andre bok:

(PS. Ja, jeg vet at jeg også har skrivefeil, men til mitt forsvar vil jeg nevne at jeg ikke er forfatter).

UKAS SORG OG GLEDE:

De triste sakene: Stina har hatt mange angstanfall og er nå utbrent. Frøkna sitter i Thailand og gråter, og Sophie Elise er på reise, men har ikke lagt depresjonene hjemme:

De glade sakene: Martine Halvorsen kaster BH-en på fredager, Sofie Caroline Nilsens bursdag holdt på å bli avlyst, noe den heldigvis ikke ble og Andrea Sveinsdottir er kurert for vaginismen og kan nå ha sex igjen:

UKAS OVERRASKELSER(?):

Anne Brith og alle andre bloggerne reklamerer titt og ofte for klokkene fra Daniel Wellington. Ikke bare elsker hun klokkene, hun har også tenkt å overraske Erik 31 Bærum, som neste uke blir Erik 32 Bærum:

Og ikke nok med det, hennes søster og søte svigermor skal også overraskes:

Først tenkte jeg at de neppe ville bli særlig overrasket når de kunne lese om gavene på bloggen, men så kom jeg på at mor sjøl tidligere hadde sagt at barna hennes ikke leser bloggen, så da gjør sikkert ikke Erik 31 Bærum, søster og søte svigermor det heller. Da blir det kanskje en overraskelse da.

UKAS MEGET PRIVATE VIDEO:

Isabelle Eriksen deler mye om seg selv, nå også hva som skjedde da hun skulle ut på ski:

UKAS MOBBER(?) OG HETSER(?):

Som vi vet har frøkna tatt seg meget nær av alt som har blitt sagt og skrevet i det siste, og en del med rette. (Jeg vil komme med et eget innlegg om dette til uka).

Mads Hansen har spøkt en del med Isabel, men etter dramaet Raad/Gjelsvik ble det for mye for Raad og hun tok til tårene. Les om Raad/Hansen HER

Herman Flesvig kom også på banen. Han er kjent for å lage meget morsomme parodier på kjente fjes. Mine favoritter er Aksel Hennie, Fabian Raw og mammaen. Frøkna har han også parodiert tidligere. Nå gjorde han det igjen:

Selvsagt reagerte noen på parodien siden frøkna satt i Thailand og gråt:

Flesvig selv sa at han ikke hadde fått med seg dramaet:

Han bestemte seg for å forandre på bildet:

Janei, personlig ville jeg ha sett på en parodiering av meg selv som en ære, men det er nå meg.

UKAS BLOGGER SOM BJUDAR PÅ:

Hold dere fast, mor sjøl har tenkt å bjuda på i denne sesongen av “Bloggerne.” Hun er meget opptatt av at det som filmes skal være ekte, derfor glemmes det ofte at kamera står på. Sier hun.

Jeg regner med at det å “glemme” å slå av kamera i dusjen, for så å sende det inn til TV2, er avtalt på forhånd med alle de der hjemme. Og siden ungene ikke leser bloggen og sikkert ikke ser på TV, så det er trygt.

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no, andreasveinsdottir.blogg.no, annebrith.blogg.no, isabelleeriksen.blogg.no og Herman Flesvig/Instagram)

Takk for meg.

Adina xoxo