TRØBBEL I PARADIS

Hei alle sammen 🌸

Så var Vicky tilbake fra sin altfor lange bloggpause. Mer om den siden, som mor sjøl pleier å skrive.

Mange av dere har ønsket at vi skal skrive om feiden mellom Isabel Raad og Kristin Gjelsvik. Jeg må ærlig innrømme at jeg syns det er litt skummelt å skulle stikke hånda inn i dette vepsebolet, men vi hører at det gir masse ekstra klikk, så jeg får vel bare stille meg lagelig til for eventuelle hogg. For en flott sak å gjøre comeback med.

Jeg ser ikke på Paradise Hotel nå, jeg så ikke på sesongen med Isabel, og jeg så heller ikke på sesongen med Kristin og Dennis. Det jeg derimot har sett er nye videoer om denne saken flere dager på rad. Veldig fint med underholdning til middagen om ikke annet.

I forrige uke var Kristin og Dennis gjester på Paradise Hotel, sammen med Staysman og Vida Lill. Deltakerne ble delt opp i lag og skulle fungere som “tjenere” for disse gjestene hele dagen. Da Isabel havnet på samme lag som Kristin og Dennis ble det tull. Isabel måtte ta en prat med produksjonen og fikk byttet om på lagene.

I etterkant av episoden uttalte Kristin seg til media. Hun mente det måtte være mulig å være uenige uten at det ble en konflikt, og at det tydeligvis er noe som har gjort at Isabel føler seg veldig truffet. Slik det kommer frem i artikkelen dreide konflikten seg altså om at de to har ulikt syn på kroppspress og plastisk kirurgi. Det ble samtidig en stor sak ut av at Kristin skal ha sett på Isabel på en spesiell måte da hun dukket opp som kelner på nabobordet, og deretter sendt et blikk til Dennis som laget et kors foran seg i luften.

Isabel ville ikke gi noen kommentar til media, men spilte heller inn en reaksjonsvideo på episoden med sin kjære Pierre. Mesteparten av videoens 40 minutter går med til å snakke om denne saken hvor Isabel forklarer at årsaken til at hun ville bytte lag er at hun har blitt hånet og latterliggjort av Kristin og Dennis over lengre tid på sosiale medier. Hun skal blant annet ha blitt tagget i masse stygge memes av Dennis. Det er såvidt Pierre slipper til innimellom for å uttrykke hvor nice han synes det er at Kristin endelig visar hvem hon egentligen är i den här episoden.

Etter dette mottar Kristin masse stygge, usaklige kommentarer fra Isabel sine unge fans. Hun og Dennis lager en svarvideo som legges ut på YouTube. De får sagt det de vil si på 20 minutter. Dennis mener han bare har lagt ut én meme han har tagget Isabel i, og Kristin har parodiert henne på snapchat én gang da Isabel kastet masse sedler over seg mens Kristin gjorde det samme med kronestykker. De er sjokkert over alle skjellsord fansen til Isabel har brukt for å beskrive Kristin, og mener at å kalle disse få hendelsene for mobbing er en farlig utvanning av begrepet.

Dagen etter kom det 20 nye minutter hvor Isabel svarte på videoen til Kristin og Dennis, denne gangen uten Pierre. Hun mener at det absolutt ikke bare dreier seg om én meme og at de forminsker alt veldig i sin video. Samtidig gjør hun et stort poeng ut av at hun selv var/er en av disse usikre jentene uten selvtillit som Kristin kjemper for. Hun er selv i mot kroppspress siden hun møtte veggen etter alle operasjonene, men tør ikke stille opp i debatter rundt temaet nettopp fordi hun føler at hun blir så mye latterliggjort. Hun mener at hun ikke promoterer operasjoner, men at det har vært viktig for henne å være ærlig med leserne fremfor at de skal tro at man kan trene seg til en større rumpe over natta. Faktisk mener hun at hun egentlig er den beste stemmen til å snakke om hvorfor man ikke skal operere seg.

Nå har mammaen til Michelle (og William og Lucas) også kastet seg inn i vepsebolet. Jeg ble litt overrasket da jeg ikke hadde fått med meg at hun og frøkna var så gode venner. Nå skulle riktignok frøkna egentlig på boklanseringa til mammaen, men henne så vi ikke noe til. De eneste bloggerne som dukket opp der var oss og mor sjøl. En flott bukett med damer om jeg får si det selv. Det skal sies at mammaen har noen gode poeng i denne videoen, og jeg liker spesielt det hun sier om at det er lettere å stå opp for andre enn seg selv. Siden mammaen på mystisk vis har forsvunnet fra topplisten er det ikke godt å si hvor mange ekstra klikk hun tjente på dette forsvaret.

Ja, hva skal jeg si. Det er tydelig at Isabel melker dette for det det er verdt for å få så mange klikk som mulig, men det er vel noe Paradise-bloggerne generelt er kjent for å gjøre med det meste. Hvis jeg hadde vært Kristin og Dennis, og samtidig hatt alt på det rene, tror jeg faktisk jeg hadde droppet å komme med noen forsvarsvideo i det hele tatt. Det beste hadde vært om dette kunne ordnes på privaten, men det vil dessverre ikke Isabel.

Det er flere som har det gøy med å spøke med resultatet av operasjonene til Isabel, og jeg kan absolutt forstå at det kan føles sårt for henne. Samtidig er Isabel veldig glad i å vise frem den opererte rumpa si ved å posere så den ser best mulig ut på bilder. Dette gir et feilaktig inntrykk av hvor vellykket rumpe man kan få av en operasjon, og kanskje er det ikke så dumt at noen viser hvordan rumpa egentlig ser ut.

Jeg har ikke lest nok på bloggen til Isabel til å få med meg hva hun har delt rundt operasjonene sine, så jeg måtte ta et lite søk på Google. Det kan i det minste se ut som hun har reflektert over hvor lurt det er å dele dette med leserne sine:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Hun skal ha tommel opp for at hun ikke førte leserne sine bak lyset i to år og lot de tro at hun hadde trent seg til større rumpe. Bare nevner det.

Well well. Jeg har fortsatt ikke glemt at Isabel kom til å kalle oss for tragiske low lifers. Det kan dere lese mer om HER. Makan.

Dagens lærdom må være å alltid ta screenshots. Du vet aldri når du kan få bruk for dem 😘

❤️ Vicky