TRØBBEL I PARADIS

Hei alle sammen 🌸

Så var Vicky tilbake fra sin altfor lange bloggpause. Mer om den siden, som mor sjøl pleier å skrive.

Mange av dere har ønsket at vi skal skrive om feiden mellom Isabel Raad og Kristin Gjelsvik. Jeg må ærlig innrømme at jeg syns det er litt skummelt å skulle stikke hånda inn i dette vepsebolet, men vi hører at det gir masse ekstra klikk, så jeg får vel bare stille meg lagelig til for eventuelle hogg. For en flott sak å gjøre comeback med.

Jeg ser ikke på Paradise Hotel nå, jeg så ikke på sesongen med Isabel, og jeg så heller ikke på sesongen med Kristin og Dennis. Det jeg derimot har sett er nye videoer om denne saken flere dager på rad. Veldig fint med underholdning til middagen om ikke annet.

I forrige uke var Kristin og Dennis gjester på Paradise Hotel, sammen med Staysman og Vida Lill. Deltakerne ble delt opp i lag og skulle fungere som “tjenere” for disse gjestene hele dagen. Da Isabel havnet på samme lag som Kristin og Dennis ble det tull. Isabel måtte ta en prat med produksjonen og fikk byttet om på lagene.

I etterkant av episoden uttalte Kristin seg til media. Hun mente det måtte være mulig å være uenige uten at det ble en konflikt, og at det tydeligvis er noe som har gjort at Isabel føler seg veldig truffet. Slik det kommer frem i artikkelen dreide konflikten seg altså om at de to har ulikt syn på kroppspress og plastisk kirurgi. Det ble samtidig en stor sak ut av at Kristin skal ha sett på Isabel på en spesiell måte da hun dukket opp som kelner på nabobordet, og deretter sendt et blikk til Dennis som laget et kors foran seg i luften.

Isabel ville ikke gi noen kommentar til media, men spilte heller inn en reaksjonsvideo på episoden med sin kjære Pierre. Mesteparten av videoens 40 minutter går med til å snakke om denne saken hvor Isabel forklarer at årsaken til at hun ville bytte lag er at hun har blitt hånet og latterliggjort av Kristin og Dennis over lengre tid på sosiale medier. Hun skal blant annet ha blitt tagget i masse stygge memes av Dennis. Det er såvidt Pierre slipper til innimellom for å uttrykke hvor nice han synes det er at Kristin endelig visar hvem hon egentligen är i den här episoden.

Etter dette mottar Kristin masse stygge, usaklige kommentarer fra Isabel sine unge fans. Hun og Dennis lager en svarvideo som legges ut på YouTube. De får sagt det de vil si på 20 minutter. Dennis mener han bare har lagt ut én meme han har tagget Isabel i, og Kristin har parodiert henne på snapchat én gang da Isabel kastet masse sedler over seg mens Kristin gjorde det samme med kronestykker. De er sjokkert over alle skjellsord fansen til Isabel har brukt for å beskrive Kristin, og mener at å kalle disse få hendelsene for mobbing er en farlig utvanning av begrepet.

Dagen etter kom det 20 nye minutter hvor Isabel svarte på videoen til Kristin og Dennis, denne gangen uten Pierre. Hun mener at det absolutt ikke bare dreier seg om én meme og at de forminsker alt veldig i sin video. Samtidig gjør hun et stort poeng ut av at hun selv var/er en av disse usikre jentene uten selvtillit som Kristin kjemper for. Hun er selv i mot kroppspress siden hun møtte veggen etter alle operasjonene, men tør ikke stille opp i debatter rundt temaet nettopp fordi hun føler at hun blir så mye latterliggjort. Hun mener at hun ikke promoterer operasjoner, men at det har vært viktig for henne å være ærlig med leserne fremfor at de skal tro at man kan trene seg til en større rumpe over natta. Faktisk mener hun at hun egentlig er den beste stemmen til å snakke om hvorfor man ikke skal operere seg.

Nå har mammaen til Michelle (og William og Lucas) også kastet seg inn i vepsebolet. Jeg ble litt overrasket da jeg ikke hadde fått med meg at hun og frøkna var så gode venner. Nå skulle riktignok frøkna egentlig på boklanseringa til mammaen, men henne så vi ikke noe til. De eneste bloggerne som dukket opp der var oss og mor sjøl. En flott bukett med damer om jeg får si det selv. Det skal sies at mammaen har noen gode poeng i denne videoen, og jeg liker spesielt det hun sier om at det er lettere å stå opp for andre enn seg selv. Siden mammaen på mystisk vis har forsvunnet fra topplisten er det ikke godt å si hvor mange ekstra klikk hun tjente på dette forsvaret.

Ja, hva skal jeg si. Det er tydelig at Isabel melker dette for det det er verdt for å få så mange klikk som mulig, men det er vel noe Paradise-bloggerne generelt er kjent for å gjøre med det meste. Hvis jeg hadde vært Kristin og Dennis, og samtidig hatt alt på det rene, tror jeg faktisk jeg hadde droppet å komme med noen forsvarsvideo i det hele tatt. Det beste hadde vært om dette kunne ordnes på privaten, men det vil dessverre ikke Isabel.

Det er flere som har det gøy med å spøke med resultatet av operasjonene til Isabel, og jeg kan absolutt forstå at det kan føles sårt for henne. Samtidig er Isabel veldig glad i å vise frem den opererte rumpa si ved å posere så den ser best mulig ut på bilder. Dette gir et feilaktig inntrykk av hvor vellykket rumpe man kan få av en operasjon, og kanskje er det ikke så dumt at noen viser hvordan rumpa egentlig ser ut.

Jeg har ikke lest nok på bloggen til Isabel til å få med meg hva hun har delt rundt operasjonene sine, så jeg måtte ta et lite søk på Google. Det kan i det minste se ut som hun har reflektert over hvor lurt det er å dele dette med leserne sine:

Skjermdump sraad.blogg.no

Hun skal ha tommel opp for at hun ikke førte leserne sine bak lyset i to år og lot de tro at hun hadde trent seg til større rumpe. Bare nevner det.

Well well. Jeg har fortsatt ikke glemt at Isabel kom til å kalle oss for tragiske low lifers. Det kan dere lese mer om HER. Makan.

Dagens lærdom må være å alltid ta screenshots. Du vet aldri når du kan få bruk for dem 😘

❤️ Vicky

73 thoughts on “TRØBBEL I PARADIS

 1. Har ikke medfølelse for Isabel i det hele tatt, hun provoserer med vilje, så griner over responsen.
  Men jeg reagerte på Kristin fra den første videoen med leppestift i hele ansiktet hvor hun padodierte folk med botox. Når aktivt utrykker deg mot en spesiell gruppe folk, så er ikke parodier så morsomt. Alle vet det ligger “hat” bak, eller at du “håner”. Etter min mening burde hun ikke være en av talspersonene i denne saken. Spesielt når dennis legger ut bilder hvor han ler av oppererte folk, overvektige etc…
  iallefall tåpelig av Kristin å “grine” over kommentarene av Isabel sine fans. Mår det kommer til drittslenging av troll tror jeg faktisk Isabel vinner i antall meldinger motatt opp gjennom åra. Og alle kjendiser har fans som reagerer slikt når noe går i mot dem.

  1. Hun griner ikke av de stygge kommentarene, det hun poengterer er hvor fryktelig det er at så unge jenter kan si så mye fælt.

   Du tolker denne situasjonen på en veldig negativ og rar måte syntes jeg.

 2. Synst ho gjekk på en smell idag og hengte ut fansn sin i paradis😅 men dei er vel for unge til og skjønne det dessverre. Og dere, finner fansn henna veien inn her så er dere ikkje berre tragiske low lifers, dere blir urgamle tragiske low lifers😁 (+mange ord som eg som er forbi urgammal ikkje har lov og sei høgt). Digger dåkker men nå må eg poppe popcorn så eg er klar i tilfelle fansn til Isabell finner vei😊 Lykke til😘

 3. Her synes jeg du er litt for mild mot Kristin og Dennis. Videoen deres bunnet nærmest i at Isabel og kritikere ikke har lov til å kalle dem mobbere fordi de selv mener de ikke mobber, men det er vel ytterst få mobbere som vil definere seg som det selv? (Ikke det at jeg nødvendigvis ville sagt de mobber da jeg er enig i at det blir misbrukt, men det er likevel så er det ikke ‘mobberen’ som har enerett til å definere noe som mobbing eller ikke) Synes særlig Dennis opptrådte usmakelig, og at begge var i overkant spydige gjennom videoen. For ikke å nevne at Kristin mener det er samtale som bør taes under fire øyne når det er hun som velger å gi kommentar til Se og Hør…

  Isabel vil selvfølgelig ha flest mulig klikk for dette (hvilken blogger vil vel ikke det? Tviler på at Kristin, Anna og (big surprise) Martine Halvorsen er lei seg over klikkene), men av det jeg har sett av kommentar rundt omkring får hun i overkant mye pes, både nå og ellers. Føler at der Sophie Elise er ganske fredet, så er Isabel fritt vilt. Ser det blant annet på hvordan folk har reagert rundt denne saken. Hvordan blant annet Mads Hansen sitt innlegg om dette på Insta har fått støtte både på Jodel og KG når han blant annet kommer med en svært unødvendig kommentar om kroppen hennes, og ellers ser man som med Morten Hegseths kommentar om henne under debatten tidligere i år. Vet Isabel skaper mye drama og intriger rundt seg selv, men likevel. Synes mange kommentarer om henne er ekstremt smålige, både nå og til vanlig. Ikke rart om jenta er så usikker som hun sier.

  Sier dette som en som ikke følger noen av partene særlig (har tidligere fulgt Kristin, men jeg skal innrømme at jeg har mistet veldig sansen for henne over det siste året og at det helt sikkert påvirker min mening her), men som synes akkurat denne saken har vært interessant.

  1. Enig her. Det var en forderdelig forsvarsvideo gjennomsyret av hersketeknikker og gjennomsiktige unnskyldninger, for ikke å snakke om Dennis’ rating av damer. Og med tanke på inntektene til Raad va Gjelsvik er det vel ingen som må lure på hvem som har mest behov for å melke denne feiden. Jeg bare nevner det.

  2. Helt enig med denne! Latterlig at de påstår at de har sagt unnskyld når den unnskyldningen er så tydelig bare en måte å gjøre narr av at noen våger å tenke at de har oppført seg ufint i første omgang. Mistet veldig sansen for Kristin og Dennis i dette.

 4. Hva med alle passiv agressive kommentarene til Sophie Elise mot Kristin? Hun som måtte le når VG ville ha en kommentar fra henne om krangelen. men velger alikevell å disse kristin i samme blogginnlegg og ber henne “få hue ut av egen anus”: Rart med tanke på at hun tidligere i uken hyllet seg selv og Joakim som alltid tok diskusjinene face to face som voksne mennesker i stedet for over internett som Kristin og Isabell.

 5. Det jeg synes er irriterende med både Isabel og SE er at de innrømmer at de har operert seg fordi de hadde et dårlig selvbilde. De var disse unge usikre jentene som Kristin skriver om. De hadde i utgangspunket et flott utseende som de fleste unge usikre jenter ønsker seg. Så starter de med fillers, silikon, rumpeimplantat og gudene vet hva, og de stadig usikre unge jentene som ikke er ferdig utviklet leser disse bloggene, og ser to jenter som elsker å vise fram disse unaturlige rumpene sine med bikinibuksen langt inni rumpen, i alle slags positurer og sier ut ifra det jeg forstår sier at de nå synes selv de er ganske så hotte. At de ikke selv da skjønner at de er dårlige forbilder for disse unge (og kanskje eldre) leserne sine, det kan jeg ikke begripe.

  Om folk vil operere seg til det ugjenkjennelige må være opp til en selv, men spar dere for å flashe så jævlig med det. Det er med og fører til flere syke og usikre jenter.

  Jeg synes det er bra at Kristin slåss for dette. Jeg syns det er mindre bra at både Isabel og sikkert andre ( jeg har sluttet å lese blogger men ser topplisten) tjener ufortjent gode penger på denne galskapen….

  Til unge jenter: Les blogger som inspirerer dere til å bli en bedre verdjon av dere selv. Husk at dere alle er unike, og guttene liker best naturlige jenter…

  Takk for den flotte bloggen deres, og kjekt å se deg tilbake Vichy…

 6. Noen som har sett siste episoden av Sophies verden? De eneste som har kommet godt ut av den serien er Joakim og Kasper. Sophie er den bortskjemte tenåringen som forventet og Fetisha får man i vrangstrupen ifra første sekund.

 7. Ble skuffet av dere. Jeg er helt for å ta Isabell for det hun gjør og jeg er ingen fan, men det må bli en slutt på å slik oppførsel som Kristin og Dennis driver med. Denne bloggen (dere) driver morsom satire, Dennis og Kristin driver ufin latterligjøring av Isabelle.

 8. Velkommen tilbake, Vicky! 😊
  Men må si jeg kanskje ønsket meg et hakk mer kritisk blikk, dette ble mer som en oppsummering.

 9. Dere er altfor milde med K og D. De har oppført seg barnslig og og hånet Isabel ved flere tilfeller uten grunn. Greit at dere er venner, men hadde min veninne gjort noe dumt mot noen så hadde jeg sagt ifra til tross for at vi er gode venner.

 10. Hadde håpet på blitt mer kritisk blikk her når dere endelig skriver om saken, dette ble vel mest en oppsummering? Jeg er på “team kristin og dennis” og synes isabell og mamma’n kun er ute etter klikk… Trodde vi skulle få en omtale av tidenes “offerrolle”-propaganda de siste ukene…

 11. Vanligvis er jeg svært kritisk til Isabel Raad og hennes kontante fokus på sin opererte rumpe, men her må jeg si at Kristin og Dennis graver sin egen grav. De kunne fint kjempet sin sak uten å lage parodier eller tagge henne i memes. Fir min del kunne de gjerne kritisert bloggernes bidrag til kroppspresd, OG nevnt Isabel med navn, så lenge de holdt tonen saklig. Det er et rikt materiale å ta av når det kommer til kritikkverdige forhold hos bloggeren Isabel, og det syns jeg det bør være lov å påpeke. Men å tagge i memes, og forsøke å latterliggjøre henne ved enhver anledning, DET kommer det ingenting godt ut av.

  Når de i tillegg ikke anerkjenner at de har gått over streken, så skader dette saken mer enn noe annet. Nå er det ingen som fokuserer på det som opprinnelig var saken, for alle er opptatt av oppførselen til de voksne menneskene som krangler på internett.

  Jeg, og kanskje mange andre, syns det er skremmende at en blogger med så mye påvirkningskraft tjener penger på å normalisere plastisk kirurgi. Vi er også mange som helt sikkert liker «før»-bildene bedre enn «etter»-bildene. Jeg tror til og med at bloggeren selv begynner å forstå at plastikken ikke ser så veldig «goals» ut. Men skal du påberope deg og være en stemme for de usikre unge jentene, så er latterliggjøring, parodier og billige stikk ikke veien å gå.
  Du trenger ikke være spesielt modig for å le av en «surgery gone wrong», og det er ikke særlig nobelt å gni det inn hos den det gjelder. Etter min mening er dette simple poeng, som er unødvendige og score i en slik debatt.

  Selvfølgelig kan du fryde deg over at du hadde rett hele tiden, og si til deg selv «hva var det jeg sa». Men hva hjelper det saken din? Er det ikke lenger saken som er viktig? Er det viktigere å skape en syndebukk, og å straffe denne?

 12. Jeg har vært spent på hvordan dere ville kommentere denne saken, i og med at dere er venner med Kristin – eller i hvert fall begeistret for henne. Jeg synes dere er for milde her, jeg savner det kritiske blikket dere pleier å ha, og jeg kan ikke unngå å tenke at det har noe å gjøre at Kristin er involvert?
  I denne saken synes jeg faktisk at Kristin og Dennis kunne lagt seg litt mer flat, og ikke hatt en slik “sorry, not sorry”-video. De har hatt en ufin oppførsel, og som andre over her poengterer så er nok ikke Kristin den rette til å parodiere slik hun gjør når hun fronter den kampen hun gjør. Hun har nevnt og hintet til Isabel gjentatte ganger, og det er helt greit når hun fronter kampen sin – men da bør hun spare seg for å gjøre narr av siden.
  Og som ei voksen dame – beklage seg når hun ser oppførselen hennes tydelig har opprørt noen. Gå foran som et forbilde der, når det gjelder, når søkelyset er på deg..

  1. Natalie: Her må jeg bare få skyte inn at vi ikke er noe mer venn med Kristin enn med Sophie Elise. At vi fikk en bok av Kristin og at hun har skrytt av oss ved flere anledninger, kvalifiserer nødvendigvis ikke til vennskap.
   Vi har ikke kommentert så mye om Kristin tidligere, mest fordi vi ikke har lest så mye av bloggen hennes siden hun ikke har ligget på listen. Nå er hun på listen og vi prøver å henge med😊

   1. Nei, men det kan skape mistanke om bindinger dere bør reflektere over. Dette har med rolleforståelse å gjøre.

    Dere fikk sponset en bok dere ga svært rosende omtale. Det er en veldig lite lur ting å gjøre, nettopp fordi det skaper mistanke om manglende objektivitet, som over her.

   2. Leonora: Klart vi tenker over dette😊
    Når det gjelder boken så måtte vi være ærlig på at vi elsket den. Vi hadde elsket den like mye om det var mammaen eller frøkna som hadde skrevet den, men jeg forstår hva du mener😊 Ingen andre hadde tatt seg bryet verdt med å anmelde boka, vi gjorde det, rettere sagt Vicky gjorde det😊
    Vi prøver å være objektive, men vi er ikke presse som følger VVP-plakaten. Vi er en liten blogg😊
    Jeg velger å tro at vi har opparbeidet en viss troverdighet og at leserne våre stoler på oss😊
    Takk for innspill😊

 13. Synes det er en vanvittig
  dobbelkommunikasjon fra både SE og Raad, når de begge snakker om at se gikkpå en psykisk smell pga alle operasjonene, men fortsetter å stappe den opererte rompa opp i kamera på blogg/insta/snap.

 14. Synes det er dårlig at vicky skal få «kjeft» på det første innlegget på så lenge ….. 😳

 15. Koselig at du er tilbake, Vicky 😊

  Jeg har ikke fulgt med på Paradis (aldri gjort) og Raad og Gjelsvik er ikke bloggere jeg følger med på.

 16. Dennis og Kristins «beklagelser» mot Isabell i videoen er latterlig. De kunne likesågodt latt vær å beklage , da man ser at de overhode ikke mener det.
  Syns alle parter taper i denne situasjonen. Alle kom dårlig ut av det på alle måter.
  De er voksene mennesker, og det hele er så barnslig at jeg lurer på om det hele er et PR stunt. Så teit var det.

  1. Ja, dette var virkelig en tap-tap situasjon hvor begge sider setter seg i et mye dårligere lys. Hvis dette er de som skal være forbildene til dagens ungdommer…

 17. Helt forferdelig å se hvordan Isabel har det etter alt dette. (Se instastory). Nå snakker jeg ikke bare om K og D som har holdt på i lang tid, men om alt Mads Hansen har holdt på med i lang tid + det fæle han skrev i dag. Jeg skjønner at det går inn på en 23 år gammel jente. Veldig synd. Kan ikke folk bare la jenta være?

  1. Jeg tror folk ikke hadde kommentert Isabels utseendet dersom hun hadde sluttet å flashe de opererte kroppsdelene så sjuuukt som hun gjør. Man må nesten få si noe om hvor crazy det ser ut for å forsøke å motvirke galskapen bittelitt. Hvis alle bare later som om det er pent, er jeg redd enda flere jenter hopper på samme psykekarusellen. I valget mellom å på den ene siden ta hensyn til Isabels følelser rundt selvvalgte operasjoner og show off, og på den andre siden å forsøke å bidra litt til at verden ikke går fullstendig på operasjons-kjøret, går jeg klart for det siste!
   Min 10 år gamle datter så et bilde av en av disse fullrigga opererte bloggerne (jeg nevner ikke navn) og utbrøt spontant: Stakkars, hva har skjedd med henne? Er hun syk? Og jeg svarte at bloggeren dessverre hadde syntes hun var stygg selvom hun var pen, og så var hun så opptatt av hvordan hun så ut at hun fikk leger og sykepleiere til å operere seg og sprøyte ting inn i kroppen og ansiktet sitt slik at hun ble som dette. Og man må jo kunne være ærlig og si at det bare er veldig, veldig trist.

   1. Det er jo bare ikke pent, verken SE eller IR sine rumper. IE så grei nok ut etter en rumpeoperssjon men fæl etter den andre.. Og SE sin er også fæl. Men de synes tydeligvis de er fine selv, siden de poster bilde av rumpene sine hele tiden. Uff ..

  2. Mads Hansen sin post på Insta var så spot on!
   Endel litt kvasse formuleringer kunne han spart seg, men hovedpoenget kunne ikke vært bedre.

   Isabel sier visstnok at hun ikke ble noe lykkeligere av operasjonene og at hun (kanskje) angrer.
   Ja, da får hun følge opp med å LA VÆRE å dytte rumpa si opp i trynet på folk ved enhver mulig anledning. Jeg sier ikke at jenta aldri skal få gå i bikini noe mer, men hun MÅ ikke legge ut lettkledde bilder av seg selv med forstyrrende regelmessighet.
   Det er dette hykleriet folk irriterer seg over (eller skal jeg heller si dobbeltkommunikasjon, ifall noen drar mobbe-kortet🙈)
   Dersom hun HADDE angret, så kunne hun beholdt klærne på. Men da kommer det færre klikk=færre penger inn. På tide å kalle en spade for en spade.

   Og, lever du av å vise fram rævva til hele verden, ja da må du faktisk leve med at verden har en mening om den uansett om den meningen er positiv eller ikke.

   1. Ja, spot on. Når du tjener 300.000 i måneden på å vise frem deg selv, og pushe utseende- og kjøpepress på de unge – så må du forvente at noen gjennomskuer deg. Det er et minus med jobben, som ellers består av det gode liv med luksus og ferier.

 18. Jeg driter ærlig talt i “fantasy-world”, Paradise hotell. Hele konseptet er så utrolig latterlig. Og, jeg må si at SE og Isabel er to av de mindre pene eksemplarene som blogger. Uff da, stakkars, man er et lite offer som blir disset for pupper, lepper og rumpe, men for svarte, har man ikke selvinnsikt, og ikke minst SPEIL? Man forteller om liten selvtillit, dårlig selvbilde, og at hadde jeg visst at jeg ikke ble lykkeligere av operasjonene hadde jeg ALDRI gjort det….My ass, det hadde de garantert gjort allikevel. Det er helt utrolig hvordan rumpene til disse to kjøres opp i kameralinsen, med bikinitrusa langt opp i… Og i tillegg, er det naturlig å valse rundt hjemme i trusa med en hånd i håret eller en finger med en lang ekkel negl i munnen, HELE TIDEN?? Tenker med gru på bakteriefloraen som herjer under de neglene..Bare nevner det..:D

  Velkommen tilbake Vicky!

  1. Ja, og det er ikke greit å kommentere på andres kropp!
   Vi kan snakke om operasjoner osv, men holde oss for gode til å kommentere hva vi synnes er bra eller dårlig på andres kropp!!
   Please!!

 19. Er det bare jeg som syntes unnskyldningen til K og D ble litt som Listhaug sin? «Vi beklager at DU føler deg mobbet, men vi mobber ikke».

 20. Jeg vet med meg selv at hadde min datter gjort som de, så hadde jeg følt jeg hadde feilet på en veldig viktig arena. Nemlig selvtillit! Bygge opp om « jeget». Toppbloggere som pærra jentene legger ut like mange bilder med bikini opp i….de er ikke noe bedre! De digger seg selv, og jenter i 10 års alder skriver» jeg elsker deg, du er mitt forbilde». Klart foreldre også har ansvar, men vi kan ikke sjekke alt hele tiden!
  Jeg tror det dessverre at bloggere har kommet for å bli. Dere jenter gjør en kjempejobb, og satt lys på så mye viktig! Jeg håper dere har kommet for å bli!

  Jeg fjernet en setning. – Adina

 21. Kristin og Dennis burde holdt seg langt unna PH. Hun har nok tapt ansikt i manges øyne etter den deltagelsen. Også hos meg. Jeg syns det er latterlig at dama på over 30 fortsatt vil ha noe med den produksjonen å gjøre. Isabel forventet jeg ikke annet av. Men Kristin derimot? Skuffende.

 22. Det som er helt sikkert er at de begge har tjent klikk og penger på dette. Tror ikke stort på heltidsloggere uansett. Begge strekker vel sannheten litt antagelig. Dennis oppfører seg som en oppsnasen tenåring.

 23. Det er ingen tvil om at det er trist at blant annet frøkna og SE har operert seg til det ugjenkjennelige. De var begge to flotte og fine jenter fra før av, men flotte og fine er de fortsatt. Ja, det er også skummelt at plastiske kirurgier normaliseres, for det er slettes ikke normalt. I alle fall ikke for de fleste av oss.

  Men det er en ting jeg synes er skumlere enn normaliseringen av plastisk kirurgi, og det er at voksne mennesker tillater seg å si så fryktelig stygge ting om mennesker som har operert seg.
  Nei, det er kanskje ikke alle operasjoner som er like heldige. Og ja, man kan gjerne synes at en person så bedre ut før operasjonen ble utført. Det er ingen tvil om at plastisk kirurgi bunner i usikkerhet og lavt selvbilde, men hva hjelper det da og få trykt i trynet at man så bedre ut før? Gir det oss rett til å rope ut at andre er stygge, bare fordi de operert? Ville vi ropt ut på samme måte til en som ikke er operert, at de er stygge, fordi vi ikke liker hvordan de ser ut? Nei, rett og slett fordi det er ufint og langt i fra grei oppførsel.

  Jeg har slettes ikke samme verdier og holdninger som Isabel Raad, ut i fra det lille jeg vet om henne. Jeg mener også at hun overeksponerer kropp og hud i sosiale medier, og at hun kanskje fremstiller seg selv veldig feil. Men her gjør jeg som Vicky, gir henne en tommel opp for ærligheten hennes når det kommer til plastisk kirurgi. Hun fremmer et unaturlig kroppsbilde, men hun er i alle fall ærlig om at den er unaturlig. Jeg synes direkte synd i jenta, ikke fordi hun «dummer seg ut offentlig», men fordi hun opplever så mye hets som går på utseende. Det hjelper ingen, og det er det heller ingen som fortjener, operert eller ei.

 24. Til dere som synes at Vicky var for mild i denne saken. Mener dere virkelig at vi burde valgt side i dette dramaet?
  Jeg synes at Vicky belyste denne saken utmerket😊

  (Vi følger med så godt vi kan og kanskje kommer det mer)😊

  1. Jeg mener ikke at Vicky/dere burde valgt en side i dette, men at det godt kunne vært skrevet mer kritisk og nyansert. Som andre har nevnt er dette mest en oppsummering.

   I min mening føler jeg dessuten at det lenes mer mot Kristin sin “side” uansett, særlig med kommentarer på hvor lang tid de bruker på videoene sine der jeg personlig tolker mindre tid som mer positivt (altså at Kristin kommer til poenget raskere) og at Isabel ikke vil ordne det på privaten når det er Kristin som valgte å kommentere om det til media. Det at det blir valgt å utelate hva hovedårsaken til at Anna kaster seg inn i dette, nemlig at hun har opplevd det samme som Isabel, er uheldig, spesielt når alt frem til det punktet har vært en oppsummering. Hvorfor ikke inkludere den delen? Det er jo høyst relevant poeng, men at dere utelater det og velger å inkludere en kommentaren om boklanseringen hennes er merkelig i min mening. Utover dette er det også kommentarer som at Isabel har valgt å spille inn reaksjonsvideo på episoden skrevet på en måte som høres ut som det er den eneste episoden hun har reagert på og at hun er Paradise-blogger noe Kristin også strengt talt er (Bloggen hennes hadde i likhet med Isabel sin mest sannsynlig aldri ha vært der den er uten Paradise-deltagelsen hennes) så her burde de vært sidestilt. Greit nok at det avsluttes med en tommel opp til Isabel, jeg føler at hun frem til det punktet blir vinklet mer negativt enn det Kristin blir.

   I tillegg til dette så er det jo det at Kristin har kanskje vært den bloggeren som har offentlig vært mest positiv til dere og at hun til gjengjeld er en av bloggerne dere har vært mest postiv til på bloggen. Når hun da (i min mening) har opptrådt kritikkverdig, men dere ikke nevner dette så fremstår dere som partiske i mine øyne, uansett om dere faktisk mener å være det eller ikke. Jeg skjønner at det er lettere å være positiv til en blogger som ikke har kalt dere lowlifes, men likevel. Jeg er helt sikkert i overkant kritisk til Kristin selv, men jeg føler at hun har oppført seg ufint og jeg synes godt det kunne vært addressert i det minste.

   Når alt dette er sagt så er jeg daglig leser av bloggen her og glad for at Vicky er tilbake, jeg føler bare at dette var en lite nyansert fremstilling av denne saken og ikke deres beste innlegg.

 25. He-he, sensurert igjen…. Det er visst ikke alt som kan være med i debatten :/
  (Og, ja det var sikkert for drøyt, men så da?…)

  1. Klarer ikke den bloggen der(«Galehjem»), men får jo lættis av orddelingsfeilene, så må jo bare innom. Jeppsi syk clickbait i dag 🙈

 26. Jeg er vanligvis enig med dere, men som flere sier over her, så synes jeg dere er alt for milde mot Kristin og Dennis. Det de driver med er ikke ok rent prinsipielt sett, uansett hvem de gjør det mot.

  Ellers savner jeg mer “sladder”, litt slik som det var i begynnelsen. Litt mye oppsummeringer og kritikk. Jeg setter pris på en del av det også, men samtidig synes jeg mer ukjent informasjon om toppbloggerne hadde løftet opp.

  1. Jeg synes det er bra de ikke valgte side, de måå ikke det ..
   Kristin frontet en bra sak, men er hun så seriøs som hun vil ha det til? Hun møtte opp på vixen og drar på PH.

 27. Hyller dere vanligvis opp i skyene, men dette her må jeg si skuffet meg veldig. Dere er altfor milde, og det er en hel gjeng som går etter og håner Isabel ved hver sjangse de får.

  Kristin kunne fint ha kjempet sin sak uten å holde på med uthenging og kritikk av andre. Syns det svekker saken hennes veldig, jeg leser ingen av bloggene, jeg leste Kristin sin før, men det sluttet jeg med for en stund siden da jeg fant ut at jeg ble irritert av å lese bloggen. Og ja, jeg vil betegne det som mobbing da de gjentatte ganger plager Isabel, håner henne og gjør narr, uansett hvor mange ganger Isabel sier og viser at dette ikke er greit. At de ikke har respekt nok til å slutte når de ser hvordan det påvirker henne gjør dem til mobbere i mine øyne, og jeg har blitt mobbet selv.

  Det svekker saken, jeg klarer ikke å ta Kristin seriøst lenger. Vurderte å kommentere på Kristin sin blogg, men jeg orker faktisk ikke å klikke meg inn engang.

 28. Jeg elsker bloggen deres, fant den for noen måneder siden og har lest alt her inne siden den gang 🙊 Jeg lurer på om dere kan skrive et innlegg om isabel og hennes berømte bakdel. Hun har skrytt av hvor fornøyd hun er med den, og sagt at den er like fin som rumpene til de jentene som har trent for en fin bakdel. Nå ser vi at det ikke stemmer. Jeg syns ikke det er noe rart at folk reagerer… Kopierte et innlegg Isabel skrev på bloggen sin i 2017:

  “Noe annet jeg synes er spesielt er hvordan enkelte mener at den er stygg, bare fordi at de vet at den ikke er trent, men fikset på. Tro meg, hadde den sett likedan ut, bare trent opp istedenfor, så hadde dere syntes at den var dødsfin. Det synes jeg er vanvittig dobbeltmoralsk. Jeg synes selv at den ser fantastisk ut, og jeg er utrolig fornøyd med bakdelen min (om man får si det selv, haha). Jeg har tross alt betalt for den. Negative kommentarer går ikke inn på meg, jeg forstår bare ikke hvorfor enkelte har trangen til å ytre sin mening om den. Det er en rumpe, folkens. Slapp av”

  Jeg mener at hun skulle ha innrømt at rumpen hennes så bedre ut før hun opererte den, at hun skulle ha frarådet unge jenter til å utføre kosmetiske operasjoner. Hun skulle ha vist hvor mislykket det faktisk kan bli, og at en må tenke seg godt om før man eventuelt tar et sånt valg! I stedet har hun tatt bilder, lagt ut videoer og skrytt av hvor fantastisk den er, men nå når hun er med på PH, så får vi se hvordan den ser ut uten redigering og gode vinkler.

 29. Trur det er litt viktig og få med seg at det er Isabell sjøl som har melket denne saken for det den er verdt, med video etter video, swipe etter swipe, kommentar etter kommentar OG det er ho sjøl som har nevnt navn som Mads oppi dette noe som gjorde at han også fekk meir oppmerksomhet oppi dette, og at mamman kjem inn og prøver og redde situasjonen med og vise pupper hjelper vel ikkje særlig😅 Og sånn som mamman Og Isabell sin fans har holdt på dei siste dagene så viser det kor viktig Kristin sin sak ang påvirkning er for den fansn er LETT PÅVIRKELIGE. Og ordet mobbing brukes litt for lett av bloggere som blir rettet søkelys mot. Nei satser på Kristin fortsetter sin sak, den er så viktig!! Ha en fin dag😊 Og Asti bør være gjesteblogger, virker som ei som har litt innsyn og tør og være litt kritisk til ting😘

 30. Til Marianne: synes du at Isabel skal snakke rumpen sin ned? Jeg håper hun er fornøyd jeg! Men all denne mobbingen vil jo nettopp føre til at hun selv sliter med den. Jeg synes fint hun kan få si at hun er fornøyd, for dette hetset ville jo knekt enhver!! Hvorfor slipper SE mye billigere unna?? Den ser jo … ja ingen kommentar mer. Men slipper SE unna for at hun i hvert innlegg flasher baken og samtidig vifter med en bok hun liksom har lest?? Hun har jo tydeligvis ikke lest disse bøkene da hun ikke kan innholdet. Makan! Er det bedre liksom? At hun nå skal prøve å redde en ape på Bali? Hun reiser derfra, så er saken glemt for henne! Jeg har reddet mange dyr i Norge og verden rundt. Ikke ta bilde og si du jobber med saken , for så å klistre ræva opp i kamera med vin og bok! Dette blir så dumt! Så ufattelig trist at folk ikke ser dette!

  1. Jeg sier bare at hun skulle ha vært ærlig, hun skryter av at rumpen hennes ser helt fantastisk ut, at hun var så glad for at hun opererte den i stedet for å trene for å få en fin rumpe. Nå når vi alle har sett at den ikke ser naturlig ut, så innrømmer hun selv at den ser jævelig ut. Hun skulle ha vært ærlig fra starten, frarådet andre til å gjøre det samme. Sophie Elise er også flink til å vise frem rumpen i nesten hvert innlegg, og hun slipper billig unna som du sier. Det virker som media elsker Sophie Elise, og det er Isabel som får all støyten, som flere skulle ha fått.

   Jeg syns Isabel får veldig mange drøye kommentarer, folk er veldig usaklige, og jeg syns det er trist at både media og andre mennekser roter seg sammen for å ta henne. Jeg skjønner at internett koker litt når hun sa har sagt “Heller fikse rumpen på en dag, enn å trene i fire år” Jeg syns det er en tragisk holdning, men uansett så burde folk ha vært mer saklige i kommentarene de legger ut.

   Vi har nå fått sett bilder og videoer av en Isabel’s perfekt rumpe i to år, men når hun viser den frem på tv, så er den ikke i nærheten av hvordan hun har fremstilt den. Ja, mulig hun er kjempe fornøyd me den, men hun burde da i hvertfall ha vært ærlig me sine lesere, og vist oss bilder som ikke er redigerte eller tatt fra den beste vinkelen.

   Kort oppsummert:
   1) Jeg syns folk må slutte å legge igjen usaklige kommentarer, og legge ut hånlige bilder av Isabel. Hver saklige!
   2) Influencere må slutte å hylle kosmetiske operasjoner. Dette gjelder både Isabel og Sophie Elise (+++)

Leave a Reply