UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 13

UKAS REPRISE:

Isabel og hennes dreng er for tiden i Thailand. Jeg har ventet tålmodig på et innlegg som før eller senere måtte komme, og endelig ble jeg belønnet for tålmodigheten. Hver gang frøkna ferierer i solen, kommer det innlegg om at hun har “glemt” solfaktor. Igjen!

Som alltid har har lært. Denne gangen hadde også Pierre glemt solkremen.

Jeg tok en titt på bilder av hudkreft og føflekkreft, som er det hun utsetter seg for hver eneste gang hun lar faktoren ligge hjemme. Sjokkerende. Verken botox, fillers eller implantater kan fikse et slikt problem. Bare nevner det.

Siden hun reiser en god del, er det nok bare et tidsspørsmål før det dukker opp nok et slikt innlegg. Orker ikke.

UKAS APP:

Miss Sophie har funnet den perfekte foundationen. Den har så stor dekkevne at den til og med kan skjule tatoveringer. Se bare på bildene:

Wow, den må da inneholde sparkel? Kanskje følger en sparkelspade med? Huden er jevnet ut og den minste bul er borte. Siden innholdsfortegnelse på foundationen ikke sier noe om sparkel, vil jeg heller tro at en app og en finger er en del av innholdet. Voilà:

Man trenger verken briller eller lupe for å se at bildet er fikset på. Men hva skjedde egentlig med de fantastiske SkinRepairpillene som hun skrøt sånn av? De som gjorde huden hennes så fin? Hun må ha gått tom.

UKAS SPØKEFUGLER:

1. april og bloggerne var klare for å narre oss (for det gjør de ikke resten av året, si).

Martine Lunde vil ha oss til å tro at hun har tatt en tatovering i fylla, med navnet på kjæresten og bestevenninne sin.

Navnet på venninner var skrevet feil, men det skulle hun få fikset på:

Det hele var selvsagt en spøk. Navnet er selvsagt skrevet korrekt.

Sophie Elise ønsker også å spøke litt. Hun vil nå ha oss til å tro at hun er forelska i Oslo:

Dårlig spøk. Vi vet jo alle at hun er forelska i Kasper. Makan.

Kristine Ullebø sier at hun hater å feire påske på fjellet sammen med en stor vennegjeng:

Tullebø altså, hun elsker selvsagt fjellet, og hun er der nå.

Anne Brith, eller gamlemor som hun liker å kalle seg selv, har forlovet seg. Erik 31 Bærum, eller sønnen som Anne Brith liker å kalle han, har fridd:

For ei tullemor hun er. Det var ikke sol den dagen.

Men hvorfor bruke 1. april på all slags tull når de faktisk kunne ha kommet seg unna med umerket reklame, usannheter og andre ting de til stadighet blir “tatt” for. For om de skulle bli oppdaget, var det jo bare å rope ut: “aprilsnarr!”

Apropos aprilsnarr. Vicky har ikke sluttet, og som de fleste gjettet: Aprilsnarr!!

UKAS PÅSKEPYNT:

Stina, den smarte venninnen til mor sjøl, har pyntet til påske. Med et innlegg som inneholder bare 15(!) bilder, fikk vi se hvordan hun hadde pyntet inne og ute. Men dette var tydeligvis ikke alt:

Hun ville være sikker på at vi fikk med oss alt. Om man ikke fikk med seg de 15(!) bildene, kunne man også få se en video av det hele.

Om det er noe jeg vil ha? Tja, jeg kunne kanskje ta vasen med tulipaner og det rosa egget. Send det til … eh, (mail)adressen.

Stinamor har virkelig stått på for å gjøre huset koselig og gult, hun har til og med vært ute i skogen og funnet seg en grein som hun har slept med seg hjem:

Men hva skjedde når greinen med “gåsungene” fikk vann:

Oi.

Skjermdumper sraad.blogg.no, sophieelise.blogg.no, martinelunde.blogg.no, krisssy.blogg.no, annebrith.blogg.no, stina.blogg.no, appstore)

Adina xoxo