UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 13

UKAS REPRISE:

Isabel og hennes dreng er for tiden i Thailand. Jeg har ventet tålmodig på et innlegg som jeg visste ville komme, og endelig ble jeg belønnet for tålmodigheten. Hver gang frøkna ferierer i solen kommer det innlegg om at hun nok en gang har “glemt” solfaktor:

Hun sier alltid at hun har lært og at solfaktor er innkjøpt, men de samme innleggene kommer igjen og igjen. Denne gangen var Pierre like smart, med råd fra frøkna?

Jeg kikket nettopp på bilder av forskjellige typer hudkreft og føflekkreft, som jo er det hun utsetter seg for hver eneste gang hun lar faktoren ligge hjemme, og jeg kan lover at jeg ble sjokkert. Her hjelper det verken med botox, fillers eller implantater. Bare nevner det.

Siden hun reiser mye er det vel bare å vente på neste innlegg. Orker ikke.

UKAS APP:

Miss Sophie har funnet den perfekte foundationen. Den har så stor dekkevne at den kan skjule tatoveringer. Se bare på før-og etterbildet og man skjønner hva hun snakker om:

Wow, inneholder denne foundationen sparkel? Og følger en sparkelspade med? For her kan man se at huden er jevnet ut og at den minste bul er borte. Siden innholdsfortegnelse på foundationen ikke sier noe om sparkel vil jeg heller tro at en app og en finger er involvert. Voilà:

Man trenger verken briller eller lupe for å se at bildet til Sophie Elise er fikset på. Men hva skjedde egentlig med de fantastiske SkinRepair-pillene som hun skrøt sånn av? De som gjorde huden hennes så fin? Hun må ha gått tom.

UKAS SPØKEFUGLER:

1. april og bloggerne var klare for å narre oss (for det gjør de ikke resten av året, si).

Martine Lunde vil ha oss til å tro at hun har tatt en tatovering i fylla, med navnet på kjæresten og bestevenninne sin.

Navnet på venninner er selvsagt skrevet feil, men det skulle hun få fikset på:

Det hele var en spøk. Navnet er selvsagt skrevet korrekt.

Sophie Elise ønsker også å spøke litt. Hun vil nå ha oss til å tro at hun er forelska i Oslo:

Dårlig spøk. Vi vet jo alle at hun er forelska i Kasper. Makan.

Kristine Ullebø sier at hun hater å feire påske på fjellet sammen med en stor vennegjeng:

Tullebø altså, hun elsker selvsagt fjellet og er der nå.

Anne Brith, eller gamlemor som hun liker å kalle seg selv, har forlovet seg. Erik 31, Bærum, eller sønnen som Anne Brith liker å kalle han, har fridd:

For ei tullemor hun er, det var selvsagt ikke sol den dagen.

Men hvorfor bruke 1. april på all slags tull når de faktisk kunne ha kommet seg unna med umerket reklame, usannheter og andre ting de stadig blir “tatt” for. Om de ble fersket var det jo bare å rope ut: “aprilsnarr!”

Apropos aprilsnarr. Vicky har ikke sluttet, som de fleste gjettet. Aprilsnarr!!

UKAS PÅSKEPYNT:

Stina, den smarte venninnen til mor sjøl, har pyntet til påske. Med et innlegg som inneholder 15(!) bilder fikk vi se hvordan hun hadde pyntet både inne og ute. Men dette var tydeligvis ikke alt:

Hun ville være sikker på at vi fikk med oss alt. Det man ikke så på de 15(!) bildene, kunne man nå få se i en video.

(Jeg vurderte å rope ut i kommentarfeltet hennes at jeg kunne ta vasen med tulipaner og det rosa egget).

Stinamor har virkelig stått på for å gjøre huset koselig og gult til påske. Hun har til og med vært ute i skogen og funnet seg en grein som hun slepte med seg hjem:

Men hva skjedde så når greinen med “gåsungene” fikk vann:

Oi.

Skjermdumper sraad.blogg.no, sophieelise.blogg.no, martinelunde.blogg.no, krisssy.blogg.no, annebrith.blogg.no, stina.blogg.no, appstore)

Adina xoxo

61 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 13

  1. Sannheten ligger vel et sted i mellom deres to versjoner av saken.. Kristin taler en god sak mot kropspess, men for meg tapte hun seg da hun var på vixen. Dessuten lever vel hun også av klikk og reklame, og jeg er automatisk skeptisk til sannhetsgehalten hos disse..

   1. Tror Isabel har latt være å godkjenne ganske mange kommentarer som inneholder konstruktiv kritikk når det gjelder denne konflikten, synes det blir utrolig feigt!

 1. Godt å høre at Vicky ikke har sluttet!
  Hurra for denne bloggen, håper dere ikke blir lei av jobben dere gjør. Den motvekten dere er, er viktig!! 😘

 2. Nå ble jeg faktisk litt lettet – at gårsdagens innlegg faktisk var en spøk. Jeg ble nemlig usikker der et øyeblikk.

  Keep up the good work!

 3. Hehe. Supert innlegg 😆 Og heldigvis var det i går aprilsnarr 😎Pleier ikke bruke ordet elsker i tide og utide, men må bare si at jeg elsker denne bloggen 👍

 4. Lurer på om de to bilde til SE er tatt av hver sin side av ansiktet? I det første usminka bildet har hun ikke de på-tatoverte føflekkene over leppa, men på bilde nr to er de på plass igjen.. Ganske sikker på at de er tatoveringer, ikke sminke

 5. Ikke glem at gamlemor er gravid også. Hun hinter selvsagt til mensblod i senga( som hun aldri har lagt ut), synd ingen har skjermbilde av det. Men hvem vil vel ta det? ! Jeg bare spør!

 6. Ser ut som om «før» bildet til sophie elise er gammelt, håret ser mer brunt ut enn det hun har på det andre. Det kan jo også forklare de tattoverte føflekkene..

  1. Ville virkelig ikke forundre meg om hun viser et gammelt bilde – hva bloggere gjør for penger er bare helt utrolig. Og hun er vel den som et mest kjent for løgner også.

 7. Solen har mesteparten av skylden for aldring, burde hun også tenke på. Huden er jo kroppens største organ og beskytter alt det indre. Viktig å ta vare på den!

  Glad jeg aldri har vært interessert i å være solbrun. Er motsatt jeg, skyr sola, haha! Jaja, i en alder av snart 31 år blir jeg fortsatt tatt for å være 20. Har ikke noen fine linjer engang, og bruker solkrem året rundt!

  1. Christine: 11 år yngre uten sol og med faktor, som eksperter sier😊 Pluss gode gener😊 Herlig😊

 8. Ser at Egmont/Nettavisen har en skikkelig vårrengjøring av ryktet til Anne Brith i «Det store intervjuet». Sikkert for å gjøre henne mindre uspiselig for annonsører. Det nevner ikke de økonomiske bindingene som er mellom bloggeren og Egmont/Nettavisen, og det fremstår som content marketing og brudd på en rekke bestemmelser i Vær Varsom Plakaten. Noe for BOTB å se nærmere på?

 9. Debatten rundt den opererte kroppen har foregått i uendelig lang tid nå, men jeg synes det er mangel på dybde og refleksjoner, og i overflod av pekefingre, og som mange har jeg gjort meg opp flere tanker debatten gjennom.
  
Den ene kjente profilen etter den andre hyler om seg, og ber store influencers ‘være sitt ansvar bevisst’ -for dette ødelegger mennesker, og spesielt de unge.
  De pålegger, simpelt sagt, et kroppspress på mennesker som allerede har lagt seg under kniven, ved å fange de i en bås hvor de stadfestes som dårlige forbilder. Hvor de må grilles flere ganger om dagen, for de avgjørelsene de har tatt ang. sin egen kropp.
  Hvor de blir sett på som en del av en u-kultur, av samfunnet.
  Noe de ikke kommer seg vekk ifra uten å legge seg på rygg som små hunder og be om noe så betydningsløst og barnslig som en unnskyldning for å ha tatt egne valg, eller å reversere alle inngrep de har fått utført, ovenfor folk som har ansvar for SEG SELV. 

  Kjendiser som er forbilder for en hærskare av mennesker driver heksejakt på disse som bidrar til “normaliseringen” av plastisk kirurgi, og andre kosmetiske inngrep.
  
MEN, det ser ikke ut til at de der oppe på talerstolen har reflektert noe særlig over hvilken krig de fører, ei heller hvor diktatorisk de framstår. Skal vi være FOR forskjellene, eller skal vi være imot? Skal vi gå for en verden som tenker likt, krenkes av de samme tingene, har de samme meningene, og tilogmed skal inneha de samme holdningene, og ta de samme valgene? Tilogmed hva gjelder sin EGEN kropp? Høres ut som en skummel doktrine å kjempe for, spør du meg. 
  Hvorfor burde alle vi andre følge dine råd? Er vi for svake, dumme, eller usikre til å ta våre egne valg? Hva gjelder alt, egentlig. Bjørnetjenester har sjeldent gitt langvarig effekt. Vi må erfare helt egne ting, for å faktisk lære noe. Lære oss selv å kjenne.
  
Er det ikke nettopp åpenhet for mangfoldet vi ønsker? Svarte og hvite, seksuelle legninger av forskjellig opprinnelse, de som er født i feil kropp, operert eller ikke operert?
  Her står vi og brøler og skriker om at mennesker må bli mer fornøyde med den de er, samtidig som at vi er raske på pekefingeren når noen gjør noe vi ikke kan relatere oss til. 
  
Det finnes lite som er verre enn hykleriet. Det har en tendens til å komme til syne overalt, når man først har ønsket det velkommen. Eller ikke jaget det på dør.
  Fordi vi generelt sett ikke bryr oss så veldig om den indre veksten, contra statusen vår utad. 

  Og det er egentlig det dummeste med hele denne (faktisk) komplekse debatten. Ingen tenker på å styrke mentaliteten til å være uimottagelig for mobbing, krenking, påvirkning, og i det hele tatt. Men isteden forsøker vi på død og liv å få noen til å ta imot et ansvar, som de i realiteten ikke har. Det blir rett og slett litt for enkelt, gitt.
  For, la oss være helt ærlig, ingen har ansvaret for sidemannen sine tanker i den forstand.

  
Ikke tillat andre å ha så mye makt over deg. Og så heftig innvirkning. For dét er sykere enn å betale for å få ny kropp.
  Og det sies med den ytterste ydmykhet. 
  
Vi, oss, du selv, og ingen andre har ansvar for den indre veksten. Veksten som verden jo er 100% avhengig av, skal det gå framover. 

  Huden nærmest krøller seg på kroppen når jeg tenker på hvor lite vi mennesker generelt, er vårt eget ansvar bevisst.
  Skal vi sitte her som inkompetente huleboere, som føler oss støtt eller krenket av hva enn media og bloggere forteller oss at vi bør ta oss nær av? 

  Hvis kroppspress er så reelt, hvorfor må store bloggere fortelle oss dette, flere ganger daglig? Blir det muligens brukt litt, til eget formål? Det skurrer i hvertfall litt, om ikke veldig.

  “Det der er ikke greit, det er faktisk mobbing. Det skal du ikke finne deg i” -er kanskje en av de mest brukte standardfrasene idag, om noen opplever noe som kan minne om personangrep, eller uhøflig adferd.
  Var det mobbing i utgangspunktet, eller ble det mobbing når det ble stemplet som det? 
  Eksisterer rase/fremmedhat fortsatt, om ikke mer enn aldri før, fordi vi selv holder liv i det? -Og enda ser det på samme måte?
  Ikke prøv det samme om og om igjen, og forvent et annet resultat, si.

  Skulle man oppdra et barn på det vis at man løp bort til barnet om et annet barn kalte h*n for et eller annet, og fortelle det at det er veldig synd på h*n? Eller skulle man styrke selvtilliten ved å utpeke gode kvaliteger, og motivere barnet til å fortsette leken? Hvor er det mest mental styrke å hente? 
  Der hvor mennesket blir fortalt at det dér er noe å bli lei seg for? Eller der hvor det vises empati, men samtidig motiveres for å komme seg på bena igjen? 
  Jeg håper jo virkelig at foreldre flest er ute etter å bygge ansvarsfulle, reflekterte mennesker. 

  
Ville diskriminering av noe verbalt slag ha eksistert, hvis vi mentalt sett var uimottagelig for det? Umulig.

  
Hvorfor er det ikke i den enden det første spadetaket taes?
  Hvorfor skal vi mye heller ta den umulige kampen, om å FJERNE minoritetsgrupper som finnes over absolutt hele verden? 
  Hvorfor skal vi kjempe kamper som vi har avgjort for andre at er viktige å ta?
  Vi må snu denne sutrenasjonen på hodet, og det må skje ved at vi alle går mye mer inn i oss selv, enn ut mot andre via internett. 
  Minnes tiden før Internett ble allemannseie, da eksisterte det ikke på langt nær så mye å bli krenket for, og så mange problemområder, som det gjør idag. Det burde si en hel del. 
  -Er det kanskje oss selv som er problemet?

  Vi må huske at for hver pekefinger vi retter mot noen andre, vil tre av fingrene peke tilbake mot oss selv.

  
Vi må opparbeide oss et mer nyansert bilde av samfunnet, ved å faktisk sette oss ned med våre rake motsetninger, for å bli kjent med den aller viktigste delen av dem; mennesket som befinner seg bak alt annet. Foruten det vil jo ikke noen som helst ‘debatt’ ha nevneverdig substans.
  Ei heller er det noe vekst å gagne av det, og det burde det ideelt sett være i alle relasjoner. 

  Så, poenget må bli;
  
Er du muslim og blir offer for rasistiske utsagn; Overse det.
  Er du overvektig og blir kalt feit; Overse det.
  Er du operert og blir stemplet som dårlig forbilde; Overse det.
  Er du homofil og møter et menneske med fordommer; Overse det.

  “Det er jo faktisk ikke SÅ enkelt” Nei, vel. Ingen har vel gitt deg lovnader om et enkelt liv? Styrke må trenes opp. Ansvaret er vårt EGET. 
  For “alle” her gjør egentlig bare som alle andre, følger strømmen. Verden går sin vante gang pga. nettopp det. En stadig, dog ustabil strøm. 
  Så mennesker av det dømmende slaget er vel egentlig ikke onde, sånn i bunn og grunn. 
  Bare ekstremt usikre.
  Og usikre mennesker blir ofte feige. Og feighet kan jo ofte forveksles med ondskap.

  
Men vi må ikke miste tro på, og grepet om, hva vi mennesker egentlig er.
  Da har vi gitt opp, og da har vi automatisk tapt. Uansett utfall. 


  Måtte bloggomtoppbloggere bestå lenge, som en motpol til galskapen.

  1. JulieS: Spennende og reflektert kommentar. Du er velkommen til å skrive gjesteinnlegg om du ønsker😊 Dette var interessant lesning selv om jeg ikke er enig i absolutt alt. At noen blir sett på som et dårlig forbilde handler vel mest om hvordan de velger å fremstå for sine fans, hva de fronter. Når man har en stor plattform bør den vel brukes fornuftig, spør du meg.
   Tusen takk for fine ord til oss❤️

   1. Selv takk for tilbakemeldingen. 🙂 Bra vi ikke tenker eksakt det samme om alt, tenker jeg. Nyanser skaper en sunn ballanse.
    Skriver gjerne et gjesteinnlegg, men kommentaren er vel kanskje nok til et innlegg i seg selv(?), hehe. Skriver mer enn gjerne et eget innlegg, også, for det å vise flere vinkler av samme sak er meget viktig for å skape forståelse, skal man “tro” antropologien.
    🙂

  2. Hei Julie! Vi er autonome mennesker med ansvar for egne liv, det er et reelt utgangspunkt. Men jeg savner refleksjoner angående hvor du står med hensyn til følgende momenter relevante for debatten: content marketing gjennom influencere (verdier og kroppsidealer de fronter gjør dem attraktive som reklameplattformer) virker! Og de virker på grunn av psykologiske reaksjoner hvorav noen ubevisste. De virker også særlig godt om du har lite kunnskap eller kritisk innstilling. Og neste punkt: svært unge og barn er målgruppe og mottakere for influencere og deres oppdragsgivere. Og hva kjennetegner barn og unge? De er under utvikling og skal ikke måtte ha fullt opp med selvtillit, kritisk refleksjon etc i den alderen. Det skal de få tid til å utvikle. I Norge er markedsføringsloven et verktøy sammrn med Vær varsom plakaten. Så ja, jeg mener at influencere har et større ansvar for hvilke idealer og verdier de fronter som reklameplattformer med sårbare grupper som mottagere. De tjener penger på dette. Om jeg tar silikon vil neppe mange vite om det eller bry seg, stiller seg annerledes hvis jeg hadde tjent 200 k i mnd i reklame med meg selv som utgangspunkt.

   1. En liten fakta ifht. den store sammenhengen, men en veldig viktig opplysning man burde tenke litt på;
    forskning viser at når vi ser på TV, data o.l. mister vi omtrent 80% av vår kritiske sans, og vi tar dermed inn det vi ser mye enklere, og ukritisk. Også det vi ikke ser, i form av meget korte klipp (vi ikke har sjans til å oppdage med det blotte øye) som sklir rett gjennom vårt kritiske filter. Og lander i underbevisstheten. Hvilket jo er det som veldig mye er med på å skape våre holdninger, og påvirker hvilke valg vi tar.
    Dette er jo meget, meget kort sagt sett på havet av forskning og litteratur framlagt på feltet, men poenget er det samme.
    Så lenge man vet dette, og er klar over hva vi bevisst og ubevisst blir utsatt for, burde man omstille seg dagens samfunn og lære de unge lovende deretter.
    For min del blir det feil å tenke at de unge ikke skal behøve å ha så god selvtillit og inneha en så sterk kritisk sans, for det er jo eksakt det de burde. Og hvorfor skulle de ikke? Ingen har tatt skade av å bygge karakter fra barnsben av. Tidligere og fortsatt eksisterende filosofer, og andre store tenkere av alle slag har vel ikke som utgangspunkt å bli værnet mot det som “hører voksenverden til”
    Barne -og ungdomspsykologi burde være bevegelig, akkurat som verdenen vi lever i. Vi kan ikke følge samme mattebok om fasiten endrer seg, heller. For det er virkelig viktigere enn aldri før å styrke våre barn, likt som våre venner, familie, og ellers mennesker rundt oss. Og det er jo når de er veldig unge at de former sitt fundament for hvem de skal bli, så hvorfor utelate forståelse, evnen til å reflektere, kunnskap om mennesker og naturen, og i det hele tatt av viktige elementer? Det er jo bla. dette som bygger empati og toleranse, og et fenomenalt grunnlag for å komme seg styrket ut av vanskeligheter. Hva tenker du selv, om det? Vil tro at vi sikter mot samme mål her, egentlig. Bare at veien dit kanskje er litt forskjellig fra person til person.
    Vil også tilføre at data/Internett og TV ikke er en menneskerett, så vi alle står fritt til å skjerme våre egne barn for mesteparten av denne direkte påvirkningen. Som kommer fra langt flere og andre hold, enn bare blogger etc. Og det må sies at jeg er enig i konseptene dine, definitivt, men synes ofte at forklaringer og svar mangler substans, da ting ofte er mye mer komplekst enn vi tenker oss i utgangspunktet.

    Takk for tankene dine, det verdsettes. 🙂

   2. Svar x2 til JulieS : mitt poeng er at det tar tid å utvikle kritisk sans og motstandsdyktighet mot påvirkning gjennom sosiale media og content marketing. Selvsagt må barn og unge lære om sosiale media osv når det er en del av deres verden, jeg har overhodet ikke sagt noe annet, men dette er ofte ikke nok, pga det tar tid å bli moden. Så igjen, man må kunne diskutere etiske retningslinjer for personer som bruker seg selv i egen næringsvirksomhet rettet mot barn og unge. Det vil si, om de skal omfattes av gjeldende regelverk for lignende næringsvirksomhet. Når det er sagt; mobbing av Isabel eller SE eller hvem det måtte være er selvsagt ikke ok.

  3. JulieS: spennende med den kommentaren om at forskning viser at vi mister 80% av vår kritiske sans når vi sett på TV, data osv. Hvor kan jeg finne denne forskningsrapporten? Vil gjerne lese mer om det!

   1. Hej, Nicki.
    Flere år siden jeg gjorde et dypdykk bak medienes “bakteppe” nå, og husker ikke hvor jeg fant alle artikler og dokumentarer, men legger ved 2 linker det er greit å starte med. Så kan du manøvrere deg videre med det som utgangspunkt. For som sagt foreligger et hav av forskning på dette, så her må man gå i dybden for å få alle aspekt og vinklinger, som jo med alt annet man ønsker å virkelig finne ut av. Men linker til to enkle artikler jeg fant, i hvertfall, som også inneholder flere linker;

    https://www.eruptingmind.com/effects-of-tv-on-brain/

    https://wakeup-world.com/2016/02/25/mind-control-subliminal-messages-and-the-brainwashing-of-america/

    (Den siste der nevner ut amerika som et særegent tilfelle, men forskningen strekker seg utover på verdensbasis, bare postet av et amerikans nettsted.)

    Lykke til. 🙂
    Finnes mange interessante dokumentarer og bøker du med fordel kan få tak i, også, til info.

  4. Takk for svar og linker JulieS!
   Temaet fascinerer meg veldig og gleder meg til å lese.
   Ha en fortsatt fin uke!

 10. Isabel virker oppriktig og troverdig i videoene sine. En søt jente som er flink til å snakke for seg. Jeg har aldri lest bloggen hennes, men det er førsteinntrykket.

  (herlighet, jeg har altså sett sånn “vlogg”… JEG! Må seriøst begynne å lese de bøkene jeg kjøpte inn til påske)

  Ja, hun er nok en av de usikre jentene Kristin egentlig taler til. Hun “bikka” for presset og la seg under kniven. Det kjøper jeg helt!

  Men!!, det er en ting jeg ikke forstår:

  Hvorfor alle disse halvnakne bildene, hvorfor alle disse clickbait-innleggene om rumpa ? Det er jo et helt ekstremt behov for å fokusere på det som er operert. Det virker ikke som fokuset er være åpen mot andre usikre jenter, snakke til dem og med dem. Kanskje til og med si at: “Kjære usikre jente, jeg har vært der du er, ikke bruk alle pengene dine på operasjoner – du får det ikke bedre”

  Dessuten, – Argumentet om at “jeg må jo få lov til å vise meg med denne kroppen jeg har nå, selv om den er operert. Jeg kan jo ikke gå og gjemme meg”.. det argumentet blir for dumt.
  Selvfølgelig skal de ikke gjemme seg ! Og så klart skal de ikke hånes, latterliggjøres og mobbes. Men altså.. folk flest viser ikke så mye kropp heeele tiden, det er ikke normalt. Kle på dere, så er det mye mer fristende å lytte til dere hvis dere bestemmer dere for å BLI og ikke bare SI at:”vi er de virkelig viktige stemmene i denne debatten”

  Så enn så lenge: kutt ut tullpratet rett og slett.Så lenge dere har så mye fokus på å vise kropp på bloggen deres så vil nok jeg og andre mene at dere elsker å vise frem “resultatet” !

  Og da blir det for mye av en ting på bloggen deres fortsatt: KROPPSPRESS! Og det selger…

  Tenk om Isabel hadde begynt å kjempe Kristin sin kamp. DET hadde vært nydelig det! For hun har rett, hun kunne hatt en STOR stemme vedr dette her. Hun har utsatt kroppen sin for ekstreme påkjenninger og det gjør man ikke fordi man syns man er fin som man er. Hun virker som en god jente, med mye levd liv til å være så ung)

  (PS jeg skriver “henne” og “dere” litt om hverandre. Har sett disse videoene til Isabel bare, men vet at dette gjelder flere)

  1. Anonym: Det er presset man vil til livs, ikke Isabel eller Sophie Elise. Men det virker, som du sier, som at enkelte bruker operasjonene sine for det det er verdt.
   Du må passe deg for man blir fort hekta på vlogg-kjøret🙊 Jeg ble det, men leser heldigvis noe fornuftig i tillegg😊

  2. Sånn er jo både SE og Isabel. De viser rumpene sine hele tiden. Ofte passer det særs dårlig til teksten, men rumpene skal frem uansett budskapet. De ønsker å vise de frem, det er jo helt tydelig 😇

 11. Jeg synes K og D har tapt seg helt. Det oser hat når de snakker i videoen til Isabel og oss. De flegrer og ler, håner og prøver å være seriøse! Det er ikke slik en antimobber skal fremstå overhodet! Om det er hånet nå, eller for / år siden, er samme sak. Isabel får så det flagrer av så mange, men synet av de to på videoen og inne på Paradise gjør meg kvalm. Tenk om I er fornøyd og vil vise frem? Det er en haug med andre bloggere som også viser seg, som en viss annen Isabelle. Jeg håper selvsagt at hun er fornøyd med operasjonene, ellers er det synd i henne. Hun får for mye drit synes jeg. SE slipper veldig billig unna, har gjort det samme, og legger ut samme bilder. Hvorfor slipper hun unna??

  1. Når de ikke greier å debattere på prinsipielt grunnlag er mye tapt dessverre når det gjelder åbidra seriøst til debatten. …

  2. SE har vært target for så mange i så mange år. Men hun snudde det, gjorde hater positivt. Dama ble kalt knulledukke på radio,

   All pr er god pr, må bare bruke det rett.

   1. Andrea: Det vil jeg si Isabel også gjør. All negativitet brukes for det det er verdt.

 12. Anna sier i videoen hvor hun hevder at Kristin og Dennis har mobbet henne også at det er “faen ikke oss bloggere som påvirker samfunnet til å gjøre operasjoner normalt.”
  Hva mener hun da? At ikke bloggere påvirker til økt kroppspress og dårlig selvtillit? At ikke den flatbrysta 16 åringen får ørlite granne lyst til å ta silikon etter at hun har sett en toppbloggers nyopererte spretne bryster?

  Reagerer spesielt da på at hun for en mnd´s tid siden skrev et innlegg: http://mammatilmichelle.blogg.no/1518004804_for_tykk_for_bloggnorge.html
  hvor hun blant annet skriver:

  “For i denne bransjen så føler jeg at kroppen min ikke passer inn. Toppblogging er ikke noe for trebarnsmødre, og jeg har rett og slett følt meg for tykk for bloggnorge. Det er en vond følelse, og jeg lover dere at det har kostet meg enormt mange timer med frustrasjon og tårer”

  I blogginnlegget over (For tykk for bloggnorge.) har hun jo tydeligvis selv blitt utsatt for kroppspress fra bloggnorge. Så hvordan kan hun så bastant påstå at ikke bloggnorge kan påvirke når det gjelder operasjoner også???

 13. Tar man en liten titt på bildene Isabelle er i tagget i sammen med venninner på instagram ser man at hun nesten ikke følger noen av dem lenger. Har vanskelig for å tro at nesten alle hun blir venner med viser seg å være så forferdelige at hun må unfollowe dem på SOME. Når man stadig kommer i konflikter med andre er det kanskje på tide å vende blikket innover, bare nevner det 😉

 14. Sjekk innlegget til Mads Hansen på instagram ang. Isabel….meget bra etter mitt syn! Veldig positivt å lese slikt fra en mann…tommel opp fra meg!

 15. Tips: Sophie Elise svarer leserne sine på spørsmål, og det kommer frem at hun ved neseoperasjon i 2015 tok fett fra magen og sprøytet inn i leppene… når man trodde bloggerne hadde gjort det meste av inngrep, så tok man jammen meg feil!

Leave a Reply