UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 13

UKAS REPRISE:

Isabel og hennes dreng er for tiden i Thailand. Jeg har ventet tålmodig på et innlegg som jeg visste ville komme, og endelig ble jeg belønnet for tålmodigheten. Hver gang frøkna ferierer i solen kommer det innlegg om at hun nok en gang har “glemt” solfaktor:

Hun sier alltid at hun har lært og at solfaktor er innkjøpt, men de samme innleggene kommer igjen og igjen. Denne gangen var Pierre like smart, med råd fra frøkna?

Jeg kikket nettopp på bilder av forskjellige typer hudkreft og føflekkreft, som jo er det hun utsetter seg for hver eneste gang hun lar faktoren ligge hjemme, og jeg kan lover at jeg ble sjokkert. Her hjelper det verken med botox, fillers eller implantater. Bare nevner det.

Siden hun reiser mye er det vel bare å vente på neste innlegg. Orker ikke.

UKAS APP:

Miss Sophie har funnet den perfekte foundationen. Den har så stor dekkevne at den kan skjule tatoveringer. Se bare på før-og etterbildet og man skjønner hva hun snakker om:

Wow, inneholder denne foundationen sparkel? Og følger en sparkelspade med? For her kan man se at huden er jevnet ut og at den minste bul er borte. Siden innholdsfortegnelse på foundationen ikke sier noe om sparkel vil jeg heller tro at en app og en finger er involvert. Voilà:

Man trenger verken briller eller lupe for å se at bildet til Sophie Elise er fikset på. Men hva skjedde egentlig med de fantastiske SkinRepair-pillene som hun skrøt sånn av? De som gjorde huden hennes så fin? Hun må ha gått tom.

UKAS SPØKEFUGLER:

1. april og bloggerne var klare for å narre oss (for det gjør de ikke resten av året, si).

Martine Lunde vil ha oss til å tro at hun har tatt en tatovering i fylla, med navnet på kjæresten og bestevenninne sin.

Navnet på venninner er selvsagt skrevet feil, men det skulle hun få fikset på:

Det hele var en spøk. Navnet er selvsagt skrevet korrekt.

Sophie Elise ønsker også å spøke litt. Hun vil nå ha oss til å tro at hun er forelska i Oslo:

Dårlig spøk. Vi vet jo alle at hun er forelska i Kasper. Makan.

Kristine Ullebø sier at hun hater å feire påske på fjellet sammen med en stor vennegjeng:

Tullebø altså, hun elsker selvsagt fjellet og er der nå.

Anne Brith, eller gamlemor som hun liker å kalle seg selv, har forlovet seg. Erik 31, Bærum, eller sønnen som Anne Brith liker å kalle han, har fridd:

For ei tullemor hun er, det var selvsagt ikke sol den dagen.

Men hvorfor bruke 1. april på all slags tull når de faktisk kunne ha kommet seg unna med umerket reklame, usannheter og andre ting de stadig blir “tatt” for. Om de ble fersket var det jo bare å rope ut: “aprilsnarr!”

Apropos aprilsnarr. Vicky har ikke sluttet, som de fleste gjettet. Aprilsnarr!!

UKAS PÅSKEPYNT:

Stina, den smarte venninnen til mor sjøl, har pyntet til påske. Med et innlegg som inneholder 15(!) bilder fikk vi se hvordan hun hadde pyntet både inne og ute. Men dette var tydeligvis ikke alt:

Hun ville være sikker på at vi fikk med oss alt. Det man ikke så på de 15(!) bildene, kunne man nå få se i en video.

(Jeg vurderte å rope ut i kommentarfeltet hennes at jeg kunne ta vasen med tulipaner og det rosa egget).

Stinamor har virkelig stått på for å gjøre huset koselig og gult til påske. Hun har til og med vært ute i skogen og funnet seg en grein som hun slepte med seg hjem:

Men hva skjedde så når greinen med “gåsungene” fikk vann:

Oi.

Skjermdumper sraad.blogg.no, sophieelise.blogg.no, martinelunde.blogg.no, krisssy.blogg.no, annebrith.blogg.no, stina.blogg.no, appstore)

Adina xoxo