DETTE ER INGEN SPØK

Vicky har bestemt seg for å forlate bloggen. Jeg har visst om dette en stund, men ba henne tenke seg nøye om. Jeg hadde håpet at hun ville ombestemme seg, men i dag kom den endelige beskjeden om at hun slutter. Ja, jeg vet at det er 1. april, men jeg har forsikret meg om at hun ikke spøker. Begrunnelsen hennes er at hun ikke har tid. (Sånn er det når Tinder er hobbyen, si. Neida).

Jeg synes selvsagt dette er trist, men også irriterende. Det føles som hun har holdt meg (og dere) for narr i et par måneder, sagt at hun skulle komme tilbake når hun egentlig visste at det ikke kom til å skje. Jeg ble så irritert at jeg vurderte å avsløre identiteten hennes, men tipper hun hadde gjort det samme med min. Jeg er heldigvis ikke veldig impulsiv.

Jeg kommer til å fortsette å drive bloggen alene, så får vi heller se om jeg tar inn noen andre etterhvert.

Jeg vil takke for den gode tiden og ønske henne masse lykke til.

PS. Sett og Hørt kommer senere.

Adina xoxo