DETTE ER INGEN SPØK

Vicky har bestemt seg for å forlate bloggen. Jeg har visst om dette en stund, men ba henne tenke seg om. Jeg hadde håpet at hun ville ombestemme seg. I dag kom den sikre beskjeden om at hun slutter. Ja, jeg vet at det er 1. april, men jeg har forsikret meg om at dette ikke er en spøk. Begrunnelsen hennes er at hun ikke har tid. (Sånn er det når Tinder bli hobbyen, si. Neida).

Jeg synes dette er trist og irriterende. Det føles som om hun har holdt meg (og dere) for narr i et par måneder, sagt at hun skulle komme tilbake når hun egentlig visste at det ikke kom til å skje. Jeg ble så irritert at jeg vurderte faktisk å avsløre identiteten hennes, men tipper hun hadde gjort det samme tilbake. Heldigvis fungerer min impulskontroll.

Jeg kommer til å fortsette å drive bloggen alene, så får vi heller se om jeg tar inn noen andre etterhvert.

Jeg vil takke for den gode tiden og ønske henne masse lykke til<3

PS. Sett og Hørt kommer senere.

Adina xoxo