DETTE ER INGEN SPØK

Vicky har bestemt seg for å forlate bloggen. Jeg har visst om dette en stund, men ba henne tenke seg om. Jeg hadde håpet at hun ville ombestemme seg. I dag kom den sikre beskjeden om at hun slutter. Ja, jeg vet at det er 1. april, men jeg har forsikret meg om at dette ikke er en spøk. Begrunnelsen hennes er at hun ikke har tid. (Sånn er det når Tinder bli hobbyen, si. Neida).

Jeg synes dette er trist og irriterende. Det føles som om hun har holdt meg (og dere) for narr i et par måneder, sagt at hun skulle komme tilbake når hun egentlig visste at det ikke kom til å skje. Jeg ble så irritert at jeg vurderte faktisk å avsløre identiteten hennes, men tipper hun hadde gjort det samme tilbake. Heldigvis fungerer min impulskontroll.

Jeg kommer til å fortsette å drive bloggen alene, så får vi heller se om jeg tar inn noen andre etterhvert.

Jeg vil takke for den gode tiden og ønske henne masse lykke til<3

PS. Sett og Hørt kommer senere.

Adina xoxo

45 thoughts on “DETTE ER INGEN SPØK

 1. Jeg så det her komme for lengst.. har bare lurt på når hun skulle si det selv.., hadde egentlig forventet en avskjedsinnlegg av henne men mem stå på adina du fortjener all støtte og ære for den jobben du gjør!

 2. Håper det er spøk? Hvis ikke så må du ta inn hjelp, det må da bli for mye alene.. Er sikkert en god skribent, eller to, som vil bidra. Håper virkelig ikke bloggen blir lagt ned etterhvert, den er så utrolig viktig ♥️

 3. Fint hun har tatt til vett og vil bruke tiden på andre ting enn å hetse bloggere 😊 Håper du gjør det samme etterhvert.

  1. Næmmen….hva gjør du her da? Nå må du finne andre sider du liker bedre for her bør du ikke være!

 4. Jeg håper det var en spøk det at du vurderte å avsløre henne. Kanskje en av de gode gjesteinnleggforfatterne kan bidra mer?

  1. Nisse: Du vet når du er skuffet og irritert/sur, da går det mange tanker gjennom hodet. Heldigvis forsvinner de fort😊 Jeg ville naturligvis aldri avslørt henne😊

 5. Hvorfor skrive du så negativt om at hun har trukket seg? Det må jo være lov? Tviler sterkt på at så mange føler seg holdt for narr, dette er jo bare en blogg det også?

  1. Dette er ikke bare en hvilken som helst blogg. Det er en veldig viktig blogg som gjøres på fritiden. Det er mye jobb som adina tar alene, klar hun er skuffet over at vicky hele tiden sa hun skulle komme tilbake etter en pause. Vi er også skuffet.
   Mange er redd for at dette blir for mye for adina alene og at bloggen blir borte.

 6. Please, si at dette er en spøk! Uansett håper jeg du aldri gir deg! Det er jo verdens beste blogg! Dere to har fått til så mye og mangt. Satt elendighet, løgn og fanteri på papiret! Det ene etter andre har blitt avslørt! Det blir nok en lov mot eksponering av bla barn får vi håpe! Aldri, aldri gi deg! Spør KG Asti om hjelp🙏🏻👏👍😘

 7. Veldig ulikt deg å skrive så negativt og fornedrende om Vicky da, tull eller ei. Håper på spøk. Uansett flott at du fortsetter da, trenger en blogg som dette.

  1. Ja her må jeg si meg litt enig 😭 ble litt lei meg av å lese dette. Vil tro det ikke var så lett for henne heller.
   Men som hun over sier, fortsett med bloggen – den er best 💚

  2. Dette var nye takter fra deg, Adina. Likte ikke helt. Men regner med at nedsnakking av eks-makker er engangstilfelle. Uansett – synd at Vicky slutter.

 8. Umulig å vite om det er aprilsnarr eller ikke, men har full forståelse for at Vicky eventuelt har sluttet. Så på Insider at du sa at dere brukte ca. 3 timer hver dag på jobben med å lese og skrive blogger. Det er mye om man har full jobb, og kanskje unger, hund og gubbe attpåtil.

  Dessuten må det være utrolig kjedelig å følge alle bloggene dere omtaler hver dag. Bloggene dere skriver om, er etter min mening hjernedød føde. Kun et par togkrasj jeg stikker innom en gang i blant god/dårlig underholdning.

  All ære til deg og Vicky som har brukt/bruker så mye av privattiden på å skrive denne bloggen uten å tjene fem øre. Håper bloggen vil leve videre, men har full forståelse for at du/dere kanskje en gang i framtiden legger ned bloggen.

 9. håper nesten på at dette er en spøk, hvis dette ikke er en spøk, og dette er slik du ønsker å ordlegge deg så synes jeg det fremstiller barnslig, jeg liker denne bloggen, men hvordan dette innlegget fremstår så drar det virkelig ned på kvaliteten på bloggen.

 10. Vil føye til at for meg er en god aprilspøk en spøk man ikke er helt sikker på er sann eller ikke, og her er jeg neimen ikke sikker. 😀 (Som de fleste andre her.) Legger man fram en spøk, så bør poenget være at man er overbevisende og at folk går på den.
  Om det ikke er en spøk, var 1. april en god timing for å proklamere at Vicky har sluttet. Er det en spøk så må man nødvendigvis følge den opp i kommentarfeltet. Regner med at vi får vite om det er en spøk eller ikke. 🙂

  Ellers må jeg si det er artig med spøkene til en del bloggere med tanke på hvor mange løgner og usannheter de serverer ellers i året. Det meste av det de legger ut, tror man ikke er sant fordi det er så helt bak mål. Når man lyver så mye til daglig, så må det har vært morsommere å legge ut noe som faktisk er sant den ene dagen i året! 🙂

 11. Herlighet, AB. Jeg skjønner hun skal få oss til å tro hun er en dårlig løgner! Men er hun? Makan til innlegg! Ikke morsomt, faktisk flaut. Jeg måtte bare få det ut, ikke morsomt, bare skrullete!
  Adina: klarer du ikke jobben alene, vær så snill å be noen av de beste i kom feltet om hjelp. Beste bloggen ever!

  Jeg måtte fjerne noen ord her og der. -Adina

  1. Jeg orker ikke å lese hverken noe av eller om AB lenger jeg. Tenker det beste vi kan gjøre for barna hennes er å “tie ihjel” alle krumspring og pinligheter hun begir seg ut på. Hvis det ikke blir noe mer klikk, forumtråder, innlegg hos andre bloggere og oppmerksomhet rundt det hun holder på med – så må hun vel gi seg :/

 12. Skjønner godt skuffelsen om det er tilfelle at du blir alene med bloggen.. Det er mye gratisjobbing på den lille fritiden de fleste av oss har.. Ta inn hjelp ♥️

 13. kan ikke dere blogge om isabel og kristin sin konflikt? og muligens finne frem den memen som tydeligvis er så forferdelig, hehehe

  1. Håper dere dekker litt om raad framover, for nå orker jeg ikke lenger å inn på bloggen hennes! Det er sytkngog klaging fra morgen til kveld, dama er verre enn noen sinne!

 14. Skulle gjerne blitt makker jeg, men jeg blir nok sett på som altfor fritt-talende. Men det er det som er fint tenker jeg, at man skal få ha kritiske holdninger og meninger til alle disse latterlige no-brain-bloggene som finnes. Denne bloggen er bare superbra, og må aldri legges ned. Jeg tenker etter hvert å ta for meg en og en av de mye omtalte bloggene her inne på min blogg, og kommer nok ikke til å være nådig… Masse lykke til videre uansett om det er aprilspøk eller ei!
  (Burde prøvd meg på et gjesteinnlegg etter hvert jeg da! )

 15. Jeg har jo lest deg siden starten og har alltid likt deg best alene, men litt trist var det jo. På et vis er det bra for jeg vil jo helst se at bloggen ikke går på automat og spyr ut ting om alt og alle. Da mister den litt av giftbrodden sin. Dette klarer du utmerket alene.

 16. Spøk eller ei, så synes jeg virkelig ikke at du burde skrive slik om Vicky. Håper det var en spøk ellers vil jeg si at jeg synes dette er pil råttent av deg. Du viser støtt og stadig hersketeknikker du.. Egentlig burde du bare være takknemlig for all hjelpen du har fått. Kanskje Vicky ble dritt lei av denne bloggen og ønsket å leve sitt egent liv istedenfor å bruke tiden sin på å lese om andres «liv» og disse de på denne bloggen.

  1. Kari: Dette var en spøk som var avtalt med Vicky😊 Det står i neste innlegg at det var en spøk.
   At jeg viser hersketeknikker? Det var nytt for meg og jeg håper du kan fortelle meg hvor, slik at jeg evt. kan forandre på det.
   Tror du har misforstått bloggen, dessverre😞

Leave a Reply