STERKE KVINNER VS KVINNEGUIDEN

Anne Brith og andre sterke kvinner var nylig samlet hos sin arbeidsgiver, Egmont People. Det er Egmont som har kjøpt opp Side 2, Side 3 og Blogg.no.

Temaet disse sterke kvinnene diskuterte var Kvinneguiden og hvordan de skulle få stoppa kjeften på disse “kjerringene” som kun hetset å latterliggjorde (de stakkars) bloggerne.

Så hvem er disse sterke kvinnene som har en slik oppfatning av Kvinneguiden (som jo også er eid av Egmont)? I spissen finner vi Anne Brith, som må sies å være den mest kontroversielle av dem. Ellers er det Christina (Konatil), Stine (Speiltvillingene), Christina F. (Kirsebærhagen), Martine Halvorsen, Maren Erdvik (Fitliving) og Yrja Oftedahl.

Stormen begynte da Christina aka Konatil intervjuet kakebakemor om “rykter” som har oppstått. Denne videoen inneholdt absolutt ingenting. Å sitte å høre på at Anne Brith ler å benekter alle “rykter”, enkelte som hun selv har skapt, det er ikke morsomt.

Nå skal det sies at ryktet om “onanering på snap” visstnok skal være nettopp det, et rykte. Det er trist at slikt oppstår. Det må også nevnes at ryktet oppstod på Jodel og ikke på Kvinneguiden. At hun viste frem mensblod (eller ketchup eller hva det enn var) på snap, det stemmer faktisk. Jeg har selv sett det. Hun må gjerne nekte til hun blir blå, men det er ikke min feil at impulskontrollen ikke var slått på da. Synd jeg ikke tok skjermdump for å bevise det for Konatil, som nekter å tro på dette. Jeg ville også nektet å tro det, om det ikke var for at jeg har sett det selv.

Det hele skjedde etter en kveld (med alkohol?) da Anne Brith var sammen med en slektning eller en venninne. Teksten på snappen: Jeg er fremdeles fruktbar. Hun valgte også å svare lesere som reagerte med å si at det ikke var henne vi så på snappen, før hun etterhvert bestemte seg for å nekte for det hele. Som en av våre lesere så klokt sa: Det blir ingen røyk uten ild.

Nå har altså Konatil, Speiltvillingene og resten av de sterke kvinnene et mål: kneble Kvinneguiden.

Her må jeg få nevne at Anne Brith ved flere anledninger har oppfordret lesere som ikke har vært enig med henne til å kommentere på Facebook. Da kunne hun nemlig se hvem disse menneskene som kom med kritikk mot henne var. Men når disse så gjorde, valgte hun å slette kommentarene for så å blokkere dem. For i mor sjøl sine kommentarfelt skal det være hyggelig å komme.

Etter at Konatil gikk ut å viste sin støtte til sin (stakkars) kollega, som ble utsatt for så mye hets og latterliggjøring på Kvinneguiden, har hun fått mange spørsmål. De fleste spørsmålene svarte hun bare vagt på, for hun hadde ikke satt seg godt nok inn i hvorfor Anne Brith ble så hyppig diskutert. Hun ble spurt om hun hadde lest bloggen til Anne Brith, noe hun svarte “nei” til. Da så…

Hets og latterliggjøring skal ingen godta. Jeg kan love at de få prosentene det dreier seg om (jeg vil påstå 4 %), får hard tilsnakk av andre brukere, blir rapporter samt moderert. At dette skjer i Anne Brith sin tråd beviser bare at dama bevisst bruker provokasjon for klikk. Det skulle jammen ikke forundre meg om dette er den store “hemmeligheten” som hennes smarte venninne Stina (Anne Briths egne ord) fant ut av. At det å provosere for klikk gir klikk.

Når det kommer til å henge ut noen så har mor sjøl selv gjort dette flere ganger, sist med navn og adresser på samtlige som hadde sjekket hennes ligningstall ( HER )

Over til en annen sterk kvinne som også hadde noe på hjertet om Kvinneguiden:

Det jeg stusser på er at alle forteller hvor forferdelig det som blir skrevet på Kvinneguiden er, men ingen av dem leser forumet. Rart det der.

Skal jeg komme med et tips til disse sterke kvinnene, så må det være å heller kneble Jodel. Der oppstår rykter først. Men Jodel er visst ikke ille ifølge mor sjøl. Stina, den smarte venninnen til mor sjøl, sa jo tross alt at mor sjøl var hot på Jodel. Dessuten trengte “barna” der en mor. Hun har flere ganger sagt at hun aldri brydde seg med hva som ble skrevet, for hun var sterk og tålte det:

Jodel er altså greit, men få for all del stengt det forferdelige forumet Kvinneguiden!

Så hva er det “kjerringene på Kvinneguidendiskuterer? 96% av brukerne der er folk som ser alvorlig på bloggernes eksponering av barn, samt bruk av barn i kommersiell virksomhet. De diskuterer hvor ille kroppspresset har blitt og hva det gjør med unge mennesker. De er imot normalisering av plastiske operasjoner og injeksjoner. De diskuterer også ulovlig markedsføring, svindel og bedrag. Alt dette er noe bloggerne AS sprer. Så å si at de på Kvinneguiden er ute etter å ødelegge for bloggerne, det blir for dumt. Det klarer enkelte av dem meget fint selv. Jeg vil gå så langt å si at at det befinner seg flere velutdannede mennesker på Kvinneguiden enn i bloggosfæren.

Jeg har sagt det før og jeg velger å gjenta det, offentlige personer som har valgt offentligheten selv, må tåle at det de sier og gjør diskuteres, også negativt. Dette er også uttalt av advokat Wessel Aas, da nettavisen Kampanje tok kontakt i forbindelse med Vixen og diskingen av oss:

Takler man ikke dette vil jeg foreslå å finne på noe annet å gjøre. Det burde faktisk flere av bloggerne gjøre, skal jeg være ærlig. Om noen blir hetset så fælt, gå å anmeld det da! Slikt skal ikke tolereres. Husker jeg ikke feil sa Anne Brith at hun hadde vært hos politiet for å anmelde. Hun sa også at hun hadde leid en hacker (håper hun ikke sa det til politiet).

Etter å ha rast mot Kvinneguiden og “ryktene”, fortalte Anne Brith hva annet de hadde lært på samlingen:

Tar jeg ikke feil var det en kakebakemor som i finalen i Hele Norge baker, nektet å hjelpe konkurrenten, Ida. Ida vant og kakebakemor ble riksbitch. Men nå, flere år senere, kan det virke som hun har forandret seg. Eller?

Hun kunne kanskje starte med å løfte frem sin gode kollega, som var den som skrev disse fine ordene om å hjelpe hverandre opp og frem først. Hva med å fortelle at det var Maren aka Fitliving som skrev disse fine ordene, gi henne ros og fortell at ordene inspirerte. Vel, det må være rom for å forbedre seg, som mor sjøl sier. Det gjelder også henne.

Konatil bestemte seg for å ta kontakt med forumansvarlig for Kvinneguiden. Hun ønsket å klage på tråden om seg selv. Hun hadde funnet to ting i tråden som hun ikke likte. Tråden som var meget positiv, ble dermed slettet for spekulasjoner. Det viste seg fort at det var Konatil selv som hadde lagt opp til disse spekulasjonene, noe hun også innrømmet til slutt. Forumansvarlig hadde *trommevirvel* ikke lest hele tråden eller bloggen før hun slettet:

Jeg håper disse sterke kvinnene ser at de er med på å sprer rykter og spekulasjoner om KvinneguidenDe gir Kvinneguiden et negativt rykte. Noen har påpekt redaktøransvaret Konatil har i sitt eget kommentarfelt, og hun har nå tatt dette til seg og bedt om bistand fra Egmont.

Kakebakemor har bestemt seg for å bake en kake og gå videre:

Hva, ødelegge? Og at alle opplever det? Jeg har aldri opplevd dette. Eller vent, jeg kom plutselig til å tenke på SvartePetter, han med den sorte listen sin, som prøver å ødelegge for denne bloggen. Da bør kanskje jeg hive meg rundt og få bakt en slik “Fuck You” kake, jeg også. For så å gå videre igjen. Spent på om hun (og jeg) virkelig greier å gå videre.

På Kvinneguiden kom jeg over disse kloke ordene:

Av Bøff E.

Foreldre kan selge barns dovaner, men det er ikke lov å diskutere disse dovanene. Vi kan diskutere om det er lurt å selge disse dovanene via blogg om vi ikke nevner navn på barnet, men er man riktig uheldig blir alt slettet som spekulasjoner. Til tross for at Egmont selv i første omgang har solgt disse opplysningene om barnet.

Noe å tenke litt på.

Over til det store spørsmålet. Vil disse sterke kvinnene klare å snu Kvinneguiden fra å være et anonymt forum til å ha Facebook-innlogging:

Nei, sier forumansvarlig. Da er ikke de sterke kvinnene så sterke allikevel. “Kjerringene på Kvinneguiden er visst sterkest.

PS. Vil dere ha dokumentasjon på alt som er blitt skrevet i denne saken, vil jeg anbefaler å kikke innom kommentarfeltet på mitt forrige innlegg (HER). Vår gode og flinke venninne Asti, har samlet det som er vesentlig. Takk Asti<3

(Skjermdumper annebrith.blogg.no, konatil.blogg.no, speiltvillingene.blogg.no, kampanje.no og kvinneguiden)

Langt innlegg på langfredag, der altså. Fortsatt god påske🐣

Adina xoxo