HØRT AT…

…Anne Brith og andre bloggere deler det meste, men dette er vel det mest alvorlige jeg noensinne har lest:

Jeg vet ikke med dere, men jeg finner dette meget urovekkende. Hadde noen av mine nærmeste skrevet eller uttalt noe slikt, hadde jeg slått full alarm og koblet inn rette instanser.

Jeg venter på at hun skal fortelle at dette slettes ikke var ment slik, som de aller fleste tolker det, men da kunne hun enkelt ha skrevet det annerledes.

Hun fortsetter:

Jeg har til dags dato aldri sett eller hørt at noen har pratet stygt om barna hennes. Alt som er sagt er at hun burde skjerme barna og slutte med denne eksponeringen hun holder på med. Jeg tror heller ingen tenker at mor sjøl er ond og slem, men når hun lever av å provosere for klikk, så må hun nesten regne med reaksjoner. Når hun i tillegg bjudar på med pupp og alskens greier på snapp, sier det seg selv at det vil oppstå noen rykter. Husker jeg ikke feil har hun tidligere sagt at hun ikke brydde seg med hva folk på Jodel skrev, og at hun heller var stolt over å bli omtalt.

… Sanne delte et flotte innlegg om påvirkningskraften bloggerne har på unge jenter. Etter å ha lest gjennom innlegget, fikk jeg denne reklamen opp:

Dermed fikk vi nok en gang en påmindelse om at kropp og ansikt er noe man kan og bør forbedre. Selv på vår blogg spres dette. Her har It-avdelingen en jobb å gjøre. Makan.

Mammaen er borte vekk fra bloggen og blogglista:

Jeg kan heller ikke finne henne på blogg.no sin egen liste. Da jeg sjekket Facebook linket hun til det siste innlegget sitt, men ved å trykke på linken kommer man bare til en tom side. Vel, vi snakker om Anna og Anna liker å slette.

Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg legger merke til at logoen til Side 2 og reklamen fra Google mangler. Reklamen som ligger der er noe hun selv styrer. Skal hun bytte plattform?

På Facebook ser jeg at mammaen skal leie ut kontoret sitt:

Vil du bo på kontoret til mammaen så er muligheten her og nå.

Jeg visste at kontoret hennes var stort, med to rom og kjøkken, og jeg husker at jeg etterlyste et soverom også. Da kunne hun overnatte på kontoret om det ble for sent til å tusle opp trappa til familien. Og det fantes jammen en seng der.

Så om hun er sur på Jan og trenger komme seg bort, eller er drittlei unger og mas, så har hun alltid et sted å rømme til. Rettere sagt, hun hadde. Nå er det andre som skal få gleden av kontoret, som jo egentlig er en leilighet. Jeg kjenner også kjøkkenet igjen fra kontoret, det som hun pusset så fint opp med noe tape-greier.

Nå skal hun også selge de dyre møblene hun anskaffet seg til kontoret. Møblene som ble hjemkjørt, helt fra Ålesund, av Riise selv.

Da er det bare å løpe og kjøpe. Eller leie.

En leser tipset meg om at Anne Brith hadde hatt en meget spesiell jobb tidligere, og at jeg burde lese om det på Kvinneguiden.

Det viste seg at hun hadde jobbet som orakel/synsk person i et babyforum. Hun tok betaling, men spådde også noen gratis. Hun spådde i tarotkort, men hadde også en sterk fornemmelse, sa hun.

Denne dama har virkelig mange talenter. Jeg tar meg i å lure på hvorfor ikke orakel er ført opp på LinkedIn. Mulig hun glemte det akkurat som hun glemte å føre inn sin bachelor i markedsføring.

På forumet var det velkjent at hun hadde barn og bakte kaker, og hun opererte under forskjellige nick:

*2007 het hun Gjest

*2008 het hun Under den hvite bro

Her er noen typiske eksempler:

Om hun tok feil rodde hun seg greit i land igjen:

Og sånn fortsatte dagene.

Etterhvert avslørte hun seg selv da det oppstod spekulasjoner etter en opptreden på God morgen Norge, for å vise frem festkaker HER

Dette er meget interessant, dere. Tenk så spennende om man takker ja til den kaffen hun så ofte inviterer på. Kaffe og fornemmelser, og noen belærende ord. Tro om hun spår i kaffekopper også?

… Sophie Elise leser mange bøker. Nå anbefaler hun nok en bok, og nok en gang er det en bok hun egentlig ikke kan ta i:

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger hun selv har bevist at når det kommer til papirfobien hennes, så stemmer ikke dette:

Orker ikke…

(Skjermdumper annebrith.blogg.no, blogglisten.no, Finn.no, Anna Rasmussen/Facebook, klikk.no og Sophieelise.blogg.no)

Takk for meg.

Adina xoxo