HØRT AT…

…Anne Brith gjorde meg meget urolig:

Hadde noen av mine nærmeste skrevet eller uttalt noe slikt, hadde jeg slått full alarm og koblet inn rette instanser. Dette er meget alvorlig!

Jeg leste videre mens jeg tenkte på familien hennes:

Jeg har til dags dato aldri sett eller hørt at noen har pratet stygt om barna hennes. Alt som er sagt er at hun burde skjermet barna. Jeg tror heller ingen tenker at mor sjøl er ond og slem, men når hun lever av å provosere for klikk, så må hun nesten regne med reaksjoner. Når hun i tillegg bjudar på med pupp og alskens greier på snapp, sier det seg selv at det vil oppstå snakk og rykter. Husker jeg ikke feil har hun tidligere sagt at hun ikke brydde seg om hva folk feks. på Jodel skrev, og at hun heller var stolt over å bli omtalt.

… Sanne delte et flotte innlegg om påvirkningskraften bloggerne har. Etter å ha lest gjennom innlegget fikk jeg opp denne reklamen:

Nok en gang en påminnelse om at kropp og ansikt er noe man kan og kanskje bør forbedre.

Mammaen er borte vekk fra bloggen og blogglista:

Jeg kan heller ikke finne henne på blogg.no sin liste. Da jeg sjekket Facebook linket hun til det siste innlegget sitt, men ved å trykke på linken kommer man bare til en tom side.

Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg legger merke til at logoen til Side 2 og reklamen fra Google mangler. Skal hun bytte plattform eller er det bare teknisk svikt?

På Facebook leser jeg at mammaen skal leie ut kontoret sitt:

Har du hatt en drøm om å bo på kontoret til mammaen, så er muligheten her og nå.

Jeg visste at kontoret hennes var stort, med to rom og kjøkken, men jeg husker at jeg etterlyste et soverom slik at hun hadde mulighet til å overnatte om det ble for sent til å tusle opp trappa til familien. Og nå viser det seg at det faktisk fantes en seng der. Så om hun er sur på Jan eller drittlei av unger og mas, har hun et sted å rømme til. Rettere sagt, hun hadde. Nå er det andre som skal få gleden av kontoret.

De dyre møblene hun anskaffet seg til kontoret skal nå selges. Møblene ble i sin tid hjemkjørt fra Ålesund av Riise selv.

Da er det bare å løpe og kjøpe. Eller leie.

En leser tipset meg om at Anne Brith tidligere har hatt en meget spesiell jobb, og at jeg burde lese om det på Kvinneguiden. Det viste seg at hun hadde jobbet som orakel/synsk person i et babyforum på Klikk.no. Hun spådde i tarotkort, men hadde også en sterk fornemmelse, sa hun. Hun tok betaling, men spådde også noen gratis.

På forumet var det velkjent at hun hadde barn og bakte kaker, og hun opererte under forskjellige nick:

* 2007 het hun Gjest

* 2008 het hun Under den hvite bro

Her er noen typiske eksempler:

Om hun tok feil rodde hun seg greit i land igjen:

Og sånn fortsatte dagene.

Etterhvert avslørte hun seg selv da det oppstod en del spekulasjoner etter en opptreden på “God morgen Norge” HER

Dama har virkelig mange talenter, men jeg tar meg i å lure på hvorfor ikke orakel er ført opp på LinkedIn. Mulig hun glemte det akkurat som hun glemte å føre inn sin bachelor i markedsføring. Sikkert ikke så viktig, si.

Dette er meget interessant, dere. Tenk så spennende om man takker ja til den kaffen hun så ofte inviterer på, og så blir man samtidig spådd i kaffekoppen.

… Sophie Elise leser mange bøker. Nå anbefaler hun nok en bok som nok en gang er en bok hun egentlig ikke kan ta i:

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger hun motsier seg selv:

Orker ikke…

(Skjermdumper annebrith.blogg.no, blogglisten.no, Finn.no, Anna Rasmussen/Facebook, klikk.no og Sophieelise.blogg.no)

Takk for meg.

Adina xoxo