UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 11

UKAS MILJØVENNLIGE:

Isabel Raad har hatt klessalg igjen. Det hoper seg fort opp for frøkna når shopping fra Nelly er hennes største hobby, en hobby hun bedriver hver uke. Og når hver pakke inneholder et titalls billigklær, blir det fort enorme mengder:

146 plagg(!) Jaja, såpass må vel til når man bruker klærne kun én gang:

Høres ut som hun (ikke) har en miljøvennlig plan på gang.

Klessalg. Med den ene hånden høyt til værs og den andre plassert under haken, roper hun stolt ut: “Me har blitt miljøvennlige her!”

Ja, for det er miljøvennlig å selge/gi bort klær som ikke brukes, men når man like etterpå sitter foran PCn og klikker hjem nye mengder klær fra Nelly, da går jo vinninga opp i spinninga. Ikke det at jeg trodde hun var seriøs, men det er lov å håpe.

Nå har frøkna og kjærligheten fra Falkenberg landet i Thailand for nok en vel fortjent ferie:

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Kose seg litt? Det virker da som om det eneste hun gjør hver dag er å kose seg. Etter 6-7 dager hjemme i kalde Norge for å fikse på hår, negler, bryn og vipper. Kanskje blogge litt om seg selv og dele noen linker til Nelly. Når man i tillegg har vært tre uker i Marbella og også hatt en tøff periode da en journalist sa sin (spøkefulle) mening om henne (derfor uteble hun også fra premierefesten til Paradise Hotel), må jeg si meg helt enig. Denne ferien er virkelig fortjent, mer enn noensinne.

(Jeg er bittelitt misunnelig på varmen, men jeg har ikke fortjent det like mye som henne).

UKAS PRAT:

Mor sjøl og hennes sønn reiste nettopp til Tønsberg. I bilen mente mor sjøl at det var en perfekt anledning til å “ta praten” med han:

Andre mødre bør også følge hennes eksempel, og det visstnok perfekt å “ta praten” i bil, mens man hører på musikk:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Hvor skal jeg begynne. Det er flott å ta “praten” med gutten, men det blir fryktelig feil å fortelle oss lesere hvem av barna hun tok “praten” med, når og hvor. Som om det ikke er flau nok at mamma snakket om sex og sånn, men nå vet ungene på skolen også at “praten” er tatt.

Jeg vet alt for mye om barna i denne familien. Her deles samtaler, at en har vorter, at en kanskje er homofil, hva de spiser, hvor mye de spiser (det er alltid rester til overs), betaling for karakterer, når barna er alene hjemme, hvor de er og hvor de skal, at mor ber barna være litt rampete på skolen slik at de ikke er for flinke. Hjemme hos dem er naturligvis alt dette avtalt med barna på forhånd (som alltid).

Hva er egentlig så vanskelig med å la barna sine ha et privatliv, noe de har krav på. Jeg vet snart mer om barna hennes enn jeg vet om jenta jeg er tante til. Mor sjøl nekter å forstå:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Hva bli det neste? Skal vi høre om puberteten med stemmeskiftet, menstruasjon og hår på tissen? Jeg bare spør.

Slik jeg ser det burde hun heller tatt praten med den “voksne sønnen” i huset, han som kjører bil og snapper samtidig. Den samtalen håper jeg hun deler.

UKAS RÅD:

Janeidet. Skal man følge rådet hennes så står hun vel uten lesere.

UKAS PASIENT:

Jeg må si jeg ble ble bekymret da jeg så overskriften:

Spesielt å nevne vipper i denne sammenhengen. Gjaldt dette henne? Noen i familien?

(Skjermdumper rannveigheitmann.blogg.no)

Sist jeg sjekket mister man ikke hår av selve kreften, men av behandlingen. Apropos behandling, cellegift kan også behandle andre sykdommer enn kreft. Tenk å sammenligne det å ha normale vipper med å føle seg som en kreftpasient. Og hvordan kan Ranvei vite hvordan det føles å ha kreft, uten å ha hatt det selv? Jeg har en sterk mistanke om at kreftpasienter tenker på helt andre ting enn at vippene er borte (noe de slettes ikke er hos Ranveimor). De vil bli frisk.

Et lite Obs! til slutt: Bloggerne er overalt for tiden. De er på God kveld Norge, God morgen Norge, TV2 hjelper deg, Insider, ParadiseHotel, på messer, på stevner, under senga, bak døra, i suppen, bak dusjforhenget, i klesskapet, i blindsonen og i sidesynet. Skal vi aldri få fred?

Adina xoxo