UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 11

UKAS MILJØVENNLIGE:

Isabel Raad har hatt klessalg igjen. Det hoper seg fort opp for frøkna når shopping fra Nelly er hennes største hobby, en hobby hun bedriver hver uke. Og når hver pakke inneholder et titalls billigklær, blir det fort enorme mengder:

146 plagg(!) Jaja, såpass må vel til når man bruker klærne kun én gang:

Høres ut som hun (ikke) har en miljøvennlig plan på gang.

Klessalg. Med den ene hånden høyt til værs og den andre plassert under haken, roper hun stolt ut: “Me har blitt miljøvennlige her!”

Ja, for det er miljøvennlig å selge/gi bort klær som ikke brukes, men når man like etterpå sitter foran PCn og klikker hjem nye mengder klær fra Nelly, da går jo vinninga opp i spinninga. Ikke det at jeg trodde hun var seriøs, men det er lov å håpe.

Nå har frøkna og kjærligheten fra Falkenberg landet i Thailand for nok en vel fortjent ferie:

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Kose seg litt? Det virker da som om det eneste hun gjør hver dag er å kose seg. Etter 6-7 dager hjemme i kalde Norge for å fikse på hår, negler, bryn og vipper. Kanskje blogge litt om seg selv og dele noen linker til Nelly. Når man i tillegg har vært tre uker i Marbella og også hatt en tøff periode da en journalist sa sin (spøkefulle) mening om henne (derfor uteble hun også fra premierefesten til Paradise Hotel), må jeg si meg helt enig. Denne ferien er virkelig fortjent, mer enn noensinne.

(Jeg er bittelitt misunnelig på varmen, men jeg har ikke fortjent det like mye som henne).

UKAS PRAT:

Mor sjøl og hennes sønn reiste nettopp til Tønsberg. I bilen mente mor sjøl at det var en perfekt anledning til å “ta praten” med han:

Andre mødre bør også følge hennes eksempel, og det visstnok perfekt å “ta praten” i bil, mens man hører på musikk:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Hvor skal jeg begynne. Det er flott å ta “praten” med gutten, men det blir fryktelig feil å fortelle oss lesere hvem av barna hun tok “praten” med, når og hvor. Som om det ikke er flau nok at mamma snakket om sex og sånn, men nå vet ungene på skolen også at “praten” er tatt.

Jeg vet alt for mye om barna i denne familien. Her deles samtaler, at en har vorter, at en kanskje er homofil, hva de spiser, hvor mye de spiser (det er alltid rester til overs), betaling for karakterer, når barna er alene hjemme, hvor de er og hvor de skal, at mor ber barna være litt rampete på skolen slik at de ikke er for flinke. Hjemme hos dem er naturligvis alt dette avtalt med barna på forhånd (som alltid).

Hva er egentlig så vanskelig med å la barna sine ha et privatliv, noe de har krav på. Jeg vet snart mer om barna hennes enn jeg vet om jenta jeg er tante til. Mor sjøl nekter å forstå:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Hva bli det neste? Skal vi høre om puberteten med stemmeskiftet, menstruasjon og hår på tissen? Jeg bare spør.

Slik jeg ser det burde hun heller tatt praten med den “voksne sønnen” i huset, han som kjører bil og snapper samtidig. Den samtalen håper jeg hun deler.

UKAS RÅD:

Janeidet. Skal man følge rådet hennes så står hun vel uten lesere.

UKAS PASIENT:

Jeg må si jeg ble ble bekymret da jeg så overskriften:

Spesielt å nevne vipper i denne sammenhengen. Gjaldt dette henne? Noen i familien?

(Skjermdumper rannveigheitmann.blogg.no)

Sist jeg sjekket mister man ikke hår av selve kreften, men av behandlingen. Apropos behandling, cellegift kan også behandle andre sykdommer enn kreft. Tenk å sammenligne det å ha normale vipper med å føle seg som en kreftpasient. Og hvordan kan Ranvei vite hvordan det føles å ha kreft, uten å ha hatt det selv? Jeg har en sterk mistanke om at kreftpasienter tenker på helt andre ting enn at vippene er borte (noe de slettes ikke er hos Ranveimor). De vil bli frisk.

Et lite Obs! til slutt: Bloggerne er overalt for tiden. De er på God kveld Norge, God morgen Norge, TV2 hjelper deg, Insider, ParadiseHotel, på messer, på stevner, under senga, bak døra, i suppen, bak dusjforhenget, i klesskapet, i blindsonen og i sidesynet. Skal vi aldri få fred?

Adina xoxo

55 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 11

 1. Altså; Heii ❤️
  Oppdaga BOTB etter Insider, og har nå fått lest meg gjennom hele, mer eller mindre- og må bare få føye meg inn i rekkene å si: fy fader, så flinke dere er!! Veldig godt skriftlig språk, medisinert og vendinger som driver en framover.. Im hooked! Gleder meg til å følge dere videre, det er så deilig at noen endelig sier ting som de er.. Hurra!! ⚡

 2. Ups! Medisinert? Autocorrect slo til, og for å være ærlig husker jeg ikke engang hva det skulle stå.. Meninger, kanskje eller poenger.. Vettaf**n, jeg.. Skylder på mandagshjerne 🙃😂🤣

  1. Syns medisinert passet utmerket! Denne bloggen er i alle fall medisin for min hjerne – som blir sjuk av å observere hvordan de dummeste av de dumme får oppmerksomhet og blir hyllet.
   Frels meg!

   1. lol! Ja, men da sier vi det sånn! Det er lett å få litt mark i barken av alt de kan komme drassende med- samtidig som det er herlig med litt god sosialporno (til tider) 🤓
    Bra å se at alt håp for menneskeheten ikke er over enda.. Jeg har vært litt i tvil, nemlig!

 3. Hurra. “Endelig hjemme”
  Etter over 3 uker på den Sørvest Aafrikanske kysten kan jeg endelig endelig lese BOTB igjen. Og jeg har lest hvert eneste innlegg fra 22.februar og frem til idag.
  Jeg var rimelig desperat da jeg sendte deg melding på insta Adina.
  Du (og Vicky, som jeg håper hadde en ræva tinder date tjihi) er bare helt amazing. Jeg elsker bloggen deres og digger alt dere klarer å finne ut av ❤

  1. Husmor 44 Bærum: Så det var du som sendte meg mld. 😊 Jeg sjekket opp i saken og fant ut at det var meget rart at du ikke kunne lese bloggen. Vi hadde andre lesere fra samme område. Men nå er du tilbake igjen og får lest😊👏🏻 Tipper du har opplevd mye spennende😊
   Du må ikke skryte så mye, jeg blir småflau og rørt her jeg sitter☺️ Tusen takk😍

 4. Nå er jeg rimelig lei av AB! Hun kan da ikke egentlig tituleres med mor selv?! Alt vi nå vet, er så tragisk! Det å utlevere noe så i hampen er bare trist! Hver dag vet vennene hva de gjorde eller sa dagen før. Det burde bli forbudt ved lov om denne utleveringen av barn på nett! Barn blir mobbet for vorter, og at hun spekulerer i at en av ungene er homofil?! Hva gir du meg! Jeg har ikke lagt ut på FB at min sønn tok NM gull i helgen. Han vil ikke at foreldrene skryter. Ikke et bilde er delt noen gang! Hørte jeg hun la ut bilde av mensbind for å vise at hun er fruktbar? Det er hårreisende!!

 5. Jeg tenker at Raad og de andre Paradis bloggerne ler vi av og med. Jeg vet selv ikke hva jeg hadde skrevet som så ung, så mange fans og så mye penger. Heldigvis ble det studier på meg. Men ei voksen dame som mor selv burde, jeg skriver burde vite bedre! Hun er en versting med eksponering av barna! I tillegg er de så store at jeg synes mye av det vi får vite er skremmende! Her snakker vi om å selge barna og seg selv for penger! Og historien om alenemødrene lar vente på seg. Vil de ikke stå frem? Kommer det snart en oppdiktet historie?
  Og den voksne sønnen hever klikk innimellom pizzaheving! Har hun hatt den lure samtalen med han? Kanskje han også lærte ett og annet?det blåser ikke lengre i kommentarfeltet, og da falt den bloggen ut. Ble det for mye kaffeinvitasjoner og klemmer? Og alt det fine hun har arvet etter sin far: snill, høflig, empatisk… orker ikke mer🙈

 6. Martine Halvsorsen. Når det står klistret over bloggen og nettavisen/side2 “Jeg er en alkoholiker” så syntes jeg at det er på tide å slå seg selv i bakhodet. Det kan da ikke være mulig. Å kjøre clickbaits som det, eller som Ranveig og ‘kreften’ er direkte pinlig, skamfullt og respektløst. Jeg er dritlei av spydidige unnskyldninger som “les hele innlegget før du kommenterer”. Det er ikke greit. Det er faen ikke greit. Martine som prøver å fremstå seg selv som en voksen, sterk kvinne med verdier gjør en skam ut av seg selv gang på gang, og beviser nok en gang at hun er lik enkelte andre bloggere. Måten hun slever etter klikk – koste hva det koste vil, er forkastelig. Måten hun gang på gang blotter kroppen sin på bloggen med (selvølgelig; klassisk ‘Marty’) en tekst om hvordan hun er et offer for alt mulig i verden.

  Jeg er glad i Pappaen Til Martine. Han er koselig og snill 🙂 Men herregud. Som sagt, når Martine som konstant er ute etter å skryte over hvor voksen og selvstendig hun er- så blir vel dette litt pinlig. Slik tenker ihvertfall jeg. Jeg er kjempe glad i min pappa, han er superhelt, men hvis jeg skulle drive en business av en blogg så hadde jeg aldri valgt å gå for en fucked-up hersketeknikk der Pappaen Til Martine skal ønske leserne en fin kveld videre. Er det slik på auto reply og? “Vi kommer tilbake til deg. Mvh Pappaen til Martine”. Hvis hun skal leve av bloggen; drive business med bloggen, så må da hun være voksen nok til å enten 1) Svare selv eller 2) ansette noen som kan være presseansvarlig for prinsessen. Det kan da umulig fremstå som en seriøs blogg for eventuelle annonsører/sponsorer å besøke når en eventuell kanditat trenger pappaen sin til å skjerme en som ‘liksom’ driver en business.

  Jeg vet ikke om dette er Martines feil eller om det er Side2 som er nødt til å bli litt streng med disse bloggerne, for det har jo gått helt ut av kontroll. Jeg ser og er enig i det du skiver om AB og all eksponering, men jeg tenker at det er like pinlig for de rundt Martine som må se overskrifter der Martine er en alkoholiker, eller har lagt ut bilder av seg selv i undertøy hvor det står hore, slut og gudene vet hva annet skrevet på henne. Om bloggere ikke ønsker å ta forbilde-ansvaret for sine lesere så får de for guds skyld tenke på de kjære rundt dem. Dette er jo bare flaut og respektløst.

  Jeg fjernet noen ord her og der. -Adina

 7. Hva med å skrive litt om det som skjer med SofieNilsen og mortenbotten og den jodelen? Ganske underholdende å se den YouTube videoen de la ut sist, virker helt klart som om det er en venn av Morten som har delt privat info om forholdet deres, uansett hvor mye Morten nekter…

  1. Beee: Som sagt så er jeg ikke på Jodel. Jeg får med meg hva som skrives der gjennom andre, men jeg synes det blir spredd mange løse rykter😊

 8. Lenge siden jeg har ledd så godt av et blogginnlegg som dette ! Dere er de absolutt beste 🙂 . Det eneste som er synd er at dere blogger såpass “sjeldent” , vil gjerne ha daglige innlegg 😉

  1. Inger: Tusen takk😍 Hyggelig å høre at du ønsker mer, men jeg kan ikke love noe på nåværende tidspunkt, dessverre😞 Vi gjør så godt vi kan😊

 9. Isabel Shirog: «Hva skal han gjøre på Paradise?? Han er jo 30» Refererer til Morten H.

  Også Isabel Shirog: «ånei, alle deltakerne er ett/to år yngre enn meg og den andre legenden!»

  1. Anonym: Snill? Har vi vært slem? Vi prøver bare belyse det som blir sagt og gjort😊 Det har vært stille fra Anna, men jeg ser en liten tendens til at clickbaits er på vei tilbake🙈

 10. Kan ikke slå opp på en nettside, avis, tvkanal uten at en blogger har noe på hjertet. Det hjertet er fullt av, renner kjeften over med!
  Det må være belastende å være blogger for tiden.
  I disse regjeringstider er folk kreative. Både med blomster og penger
  Dere som er drittlei bloggere og deres “fullimegselv” “sepåmeg” og all de kommer med…doner 50 kr til mental helse.

  Jeg fjernet et par ord -Adina

 11. Var det du “Adina” som startet facebook-aksjonen for Leger uten grenser? Synes du snakker ganske likt som på intervjuet på FEM. I så fall: WELL DONE!

 12. Tipper ,at en dag kommer det egen rehabklinikk for bloggere. En klinikk satt sammen av moelvenbrakker. For å få de ned på jorden igjen, må de gå uten løshår, vipper og parykker. De vil få utlevert klær fra Cubus og deres billigstativ. De får klær i str et nr for stort. Klær må de vaske på vaskebrett. På morgenen blir de kjørt til Freia fabrikker. Der sitter de å surrer papir på twist til dagen er over. De får ikke lov og snakke om klær, sminke, reiser, vipper og klær under oppholdet….så det blir ganske tyst der. De får ikke bruke pc eller mobil. Etter 4 uker er de allerede på nav og melder seg ledig.

 13. Egentlig en helt annen sak, men… jeg vet det har vært en debatt på KG om eksponering av barn, blant annet når det gjelder bedriften CBE. En stund var det kun bakhoder og litt mindre barn tror jeg, men nå i det siste har det, i takt med debatten på KG, blitt stadig MER barn og vi får se mer “sideveis” bilder. Kun spekulering, men for meg virker det veldig rart at jo mer fokus på problemet, jo mer velger man å vise barna? Vet jo mye nå om Dark web og ymse sider og også dette med barns rett til privatliv og det å ha muligheten til å skape sin egen digitale identitet. Hvis det er sånn at CBE nå velger å gjøre barna mer synlig på bloggen så synes jeg det er synd- også fordi jeg tror hun er et “forbilde” for andre mammabloggere og sånn sett burde vise seg som en foregangsperson for mer bevissthet om vår “nye digitale sosiale plattform”.

 14. Enig! Nå har hun begynt å legge ut mye bilder av barna igjen, og senest i dag. Er det greit for barna hennes? Jeg kjenner at jeg har null behov for å se hennes barn hver dag, og mener at mindreårige barn bør skjermes fra sosiale medier. MEN Caroline Berg Eriksen klarer ikke å la være! Hun tenker vel mer på inntekt og penger når hun velger bevisst å bruke bilder av barna som både levende reklameplakater for både det ene og det andre og som blikkfang for å få opp lesertallene på en stadig mer synkende blogg.

 15. Skjerm små barn fra offentligheten! Dette er et stort overtramp av uskyldige barn som aldri har bedt om å bli lagt ut på internett så hele verden kan studere de. Håper det snart kommer en lov og regler som forbyr ting som dette!

 16. Håper det snart kommer en lov og regler som forbyr eksponering totalt av små barn i det offentlige rom! Når foreldre ikke klarer å skjerme barna sine, bør det komme reguleringer som gjør at disse barna blir vernet gjennom andre kanaler.

 17. Aldri hørt om denne bloggen før jeg så “Insider” på FEM, men denne skal jeg fortsette å lese!

   1. Ok, det skjønner jeg faktisk ikke i forhold til annet som står her, men dere om det. Noe rart er det iallefall med de siste bildene på den bloggen. Men, same,same…

   2. Mila: Tips meg gjerne om du ser noe som går over streken😊 Grunnen til at det ble slettet er hvordan du formulerte deg.
    Skal kikke litt nøye etter😊

 18. Just saw Sophie Elise sitt nye innlegg “Jeg kan nesten ikke tro det”, der hun holder en POCKET bok, som hun har lest ikke bare én gang, men fem ganger!….har ikke hun Pocket fobi?

 19. Hei!
  Vet ikke om det er verdt å sjekke ut eller ikke, men jeg nevner det!
  Er det ikke litt rart at Sophie Elise høsten 2017 la ut bilder av hvor bra huden hennes hadde blitt av skinrepair (sponset produkt), og nå la ut et bilde på instagram av seg selv med acne og arr. Altså acne og arr som ikke var der da hun fremmet et sponset produkt i høst. Bare nevner det jeg!

 20. Var inne å leste bloggen din etter å sett en episode fra insider i går. Leser aldri blogg,m denne måtte jeg lese. Fantastisk blogg og takk for at dere tar tak i dette. For spesielt for den yngre generasjonen og andre vil jeg påstå disse bloggerne skaper ett usunt virkelighetsfjernt samfunnsproblem. Desverre så er d slik at money talks.forsett videre med dette! Urolig bra!

Leave a Reply