SPØRSMÅLSRUNDE

Takk til alle som har stilt spørsmål. Jeg kommer til å svare på de fleste, men de som er for personlige må utgå.

*Hvor gamle er dere?

Som det står i bio er vi i 30-åra😊

*Har du noen gang blitt påvirket av bloggerne, i henhold til klær, produkter, operasjoner eller noe?

Ja, jeg har blitt påvirket tidligere. Jeg ønsket meg fillers, en perfekt kropp og et “perfekt liv.” Disse tingene ser man overalt på SoMe. Jeg kom heldigvis til meg selv igjen og innså at jeg ikke ville bli mer lykkelig av å få større lepper. Jeg innså også at de fleste perfekte bildene var retusjerte og de “perfekte” livene var konstruerte.

Ubevisst er jeg nok fremdeles påvirket. Se på reklamen vi får servert på TV. Man bryr seg kanskje ikke om produktet der og da, men når man kommer i butikken og ser samme varen, så er den plutselig meget kjent. Navnet har man “hørt om” og det føles som man tidligere har fått en god anbefaling av produktet 😊

*Favoritt blogger å følge med på for å skrive om?

Jeg følger med på mange blogger, men de som bjudar mest på seg selv er Sophie Elise, Isabel Raad, Anna Rasmussen, Anne Brith, Kristine Ullebø, Stina og noen fra PH. Jeg og Vicky pleier å lese forskjellige blogger slik at vi har oversikt over de fleste (topp 50)😊

*Jeg lurer på forholdet mellom deg og Vicky – kjenner dere hverandre i real life?

Ja, vi kjenner hverandre😊

*Kan dere / du skrive om hvorfor dere driver bloggen? hva som gjør dere interessert i bloggere? (garantert underholdning.. men) og hvilke blogger dere «leser for å lese» eller om dere har noen blogger dere leser for å bare lese, uten å skrive om? (som jeg skrev i sist innlegg)

Til å begynne med var bloggen tenkt som en blogg med skråblikk og gossip. Så viste det seg at i blogglandia var det mye mere alvorlige ting å ta tak i. Alkoholloven og markedsføringsloven ble jevnlig brutt. Barn ble brukt i markedsføring. Dette tjente mange millioner på.

Jeg tenkte på at flesteparten av bloggleserne mest sannsynlig var unge jenter i en sårbar alder. Da er det ikke heldig når noen velger å normalisere plastisk kirurgi og injeksjoner.

Jeg leser ingen blogger kun for å lese😊 Eller vent, Vegetarbloggen er jeg ofte innom for å finne noe godt å lage til middag😊

*Bruker du instagram/snapchat etc… daglig? deler du ting som bloggere deler?

Ja, jeg bruker begge daglig, men deler ikke hva bloggerne deler. På bloggen kan noe bli delt😊

*vet de nærmeste at du er deg(bloggen) ?

Én person vet😊

*Hvor mange kjenner identiteten deres?

5 stk😊

*Vet noen av toppbloggerne hvem dere er?

Ikke sånn egentlig😊

*Hva skjer om dere blir avslørt. Er dere redd for å bli avslørt?

Blir vi avslørt så blir vi avslørt. Vi er ikke veldig redde for det, men håper selvsagt at det er vi selv som får ta den avgjørelsen om det blir aktuelt. Vi har personlige grunner for å være anonyme.

*Har noen avslørt dere noen gang eller vært nærme?

Nei, men vi er forsøkt hacket flere ganger etter Vixen😊

*Har du noen gang fått dårlig samvittighet eller skyldfølelse for noe dere har skrevet? For eksempel når Sophie Elise sier at folk sier hun er selvidagnotisert .

Nei, jeg står for det jeg har skrevet. Det meste jeg skriver er skråblikk på noe bloggerne selv har delt. Vi beviser det vi skriver. Skulle det vise seg at jeg har tatt feil, så skal jeg være den første til å innrømme det😊

*Har du angret på noe du har skrevet/lagt ut på bloggen?

Jeg har slettet et par innlegg etter anmodning fra dem det gjaldt😊

*Hvor lenge har dere tenkt til å fortsette? (Håper for alltid!!)

Tusen takk😍 Vi blir så lenge vi føler at vi trengs, har lesere og tid😊

*Er du bitter over alt med Vixen?

Jeg er irritert for at leserne våre ble lurt, men ellers er jeg ikke bitter. Det føles på en måte som om vi vant en pris, hvis du skjønner 😊

*Har du en morsom historie om noe som inngår en toppblogger? For eksempel at dere har møttes på en fest eller kjent hverandre. Fortell!

Både jeg og Vicky har møtt på bloggere, både på gaten, cafeer og boksignering. Vi fniser litt da. Morsomt å ta en selfie med noen også 😊

*Jeg lurer på… det må gå mye tid til å granske disse bloggene. Danne seg et bilde av galskapen og dokumentere dette saklig på botb. Klarer dere greit å kombinere dette med deres vanlige, sivile liv?

Det går utrolig mye tid til bloggen. Det skal leses, letes og skrives. Jeg har ofte dårlig samvittighet for at jeg ikke får tid til å oppdatere oftere, for når man har mellom 7-8 tusen lesere daglig, så føler man på presset for å levere. Vi mener vi kombinere blogg og privat greit 😊

*Har dere fått mange «trusler» fra bloggere som ikke liker at de er avslørt?

Nei. Det er vel kun paprikamannen som har truet med politi😊

*Er det sant at Ida wulff vet hvem dere er?

Vi kjenner ikke Ida og hun kjenner ikke oss. Hun vet ikke hvem vi er😊

*Lurer på hva dere synes om at Lars Kristian Eriksen og eller Caroline Berg Eriksen skrev under falsk navn hos dere på bloggomtoppbloggere?

Det er lett å gjennomskue, men jeg synes det virker slitsomt å må følge med i hvert eneste kommentarfelt og forum for å forsvare seg selv. Men det er jo blitt jobben hans tho 😊

*Hvorfor tror dere at absolutt INGEN journalister konfronterer Sophie med dobbeltmoralskheten hennes? Bla. at hun bruker og i tillegg promoterer dyretestestet sminke, samtidig som hun oppfordrer til å IKKE bruke dyretestet sminke ‘

Det er vanskelig for media å “ta” Sophie Elise eller noen andre på noe. Bloggerne skjuler seg bak at de skriver “dagbok på nett”, dermed er det ikke presseetisk å omtale personene 😊

*Hva er det med Vicky, og når kommer hun tilbake?

Alt er bra med Vicky. Hun ba meg hilse å si at hun i kveld skal på en Tinder-date. Skulle den gå dårlig er hun tilbake mandag, sier hun. Håper vi på at det går dårlig?😊

*Vet noen rundt dere at dere driver bloggen, eller er det kun mellom dere og den tredje (tidligere) bloggeren?

Linnea var med oss tidligere. Hun vet ikke hvem vi er. Men noen vet😊

*Er dere bekymret for å bli avslørt?

Vi er ikke veldig bekymret, men håper selvsagt at vi får lov til å være anonym når vi selv selv ønsker det. Noe vi også har rett til 😊

Vil dere vurdere å ‘ansette’ en ny blogger? Vi savner flere innlegg og det ville da vel vært en god avlastning? Kan tenke meg at mangen er interresert.

Vi får se om vi “ansetter” noen. Foreløpig gir jeg leserne mulighet til å skrive gjesteinnlegg. Det har vært en del henvendelser fra folk som ønsker å bli en del av oss. Hyggelig å høre at du vil ha flere innlegg, men trist at jeg ikke kan gi deg det akkurat nå😊

*Kjente du og V hverandre før BOTB?

Nei😊

*Er det mange rundt dere som kjenner til at det er dere som driver bloggen?

Kun noen få😊

*Har du mange ganger opplevd at bloggen har blitt snakket om i ulike settinger av uvitende og at du må late som at du er like uvitende som de andre i diskusjonen?

Jeg har faktisk opplevd det én gang. Jeg klarte meg veldig fint 😅

*Mener dere det er forskjell på bruk av pels, kontra bruk av skinn? Flere bloggere mener det er helt okay med skinnvesker, mens bruk av pels er no-no! Er selv i mot begge deler

Det spørsmålet synes jeg er vanskelig. Personlig kunne det aldri falle meg inn å bruke pels, og jeg er vegetarianer. Skinn synes jeg det kan være vanskelig å unngå, spesielt i sko, men man klarer selvsagt det man virkelig vil. Nå er det dessverre slik at ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Ta Sophie Elise feks, hun prøver å gjøre litt. Hun kunne hun latt være å rope ut ting som hun ikke greier å holde, men hun gjør da noe. Vi skal være glad for alt som blir gjort.

Jeg skulle virkelig ønske at det ble satt mer fokus på hele industrien, virkelig!😊

Det var det hele. Vi ses i morgen.

Adina xoxo