«RANET», EN DRAMATISERING FRA PARIS

Let frem popcornet, det loves god underholdning.

Sophie Elise ble “ranet” da hun var i Paris med en god venninne. Ran er kanskje ikke rette ordet å bruke, men som vi vet blir ofte en mus til en elefant når ting gjengis for ofte. Siden dette skjedde uten vold, trusler eller tvang (ikke nevnt), må det betegnes som et tyveri.

Tyveri og ran:

(Skjermdumper wikipedia.org)

Det er mange detaljer som mangler i hennes beretning om hva som skjedde. Hun har unnskyldt seg med at det hele var vanskelig å gjengi da det virket som en fjern drøm. Siden hun ellers er meget god på detaljer, det være seg blogg eller bok, finner jeg dette merkelig. Og når personen vi snakker om er kjent for å provoserer, forteller sine lesere tull, tøys og fanterier, er det ikke rart at veldig mange stusser på denne (fantastiske) historien.

Sophie Elise og venninnen hadde kun 30 min. på seg før de måtte dra til flyplassen, da en mann stjal Sophie Elises eiendeler. Venninnens eiendeler ble ikke tatt:

Venninnen greide heldigvis å holde hodet kaldt og dro med seg en gråtende Sophie Elise og la på sprang etter tyven. Under løpeturen greide de utrolig nok å logge seg på Sophie Elises “Find My Iphone”, og kunne dermed følge med på tyvens bevegelser. Da det så ut som at han befant seg i et kjøretøy, ga de opp jakten.

Her må jeg få skyte inn at det finnes mange gode muligheter for å finne både iPhone og MacBook uten at man skal behøver å løpe på kryss og tvers i en ukjent by, i en håpløs jakt på en tyv:

Det må være en selvfølge at miss Sophie har tatt backup og aktivert det som aktiveres kan, når hun reiser verden rundt drassende på en MacBook som inneholder noe så verdifullt som et manuskript. Men det kan virke som (Mac)boka var borte:

Well, well, dramaet var slettes ikke over for damene i Paris, om noen trodde det. Mens Sophie Elise satt å ropte og gråt, bestemte venninnen seg for for å haike. Haiking høres ikke særlig trygt ut for to unge turister, men på jakt etter sekken til miss Sophie tenkte de nok ikke på slike bagateller. Den første bilen som kom stoppet opp og ut hoppet tre menn med våpen. Miss Sophie var nå helt sikker på at hennes siste time var kommet.

(Stakkar, jeg ser henne for meg der hun sitter med hendene over hodet og tenker på sin LV sekk med (Mac)boka i. Ber hun for sitt liv? Har hun lukket øynene og håper at det hele vil være over på et blunk? Siden jeg ikke har den minste peiling på hvordan det føles å tro at man skal dø av et skudd, må jeg få spørre).

Det viste seg at det var sivilpolitiet som var ankommet. De hadde ikke noe annet å finne på den dagen og var dermed ledig for et oppdrag med å finne Sophie Elises sekk. De ropte: “Get in the car”, noe jeg finner merkelig da dette utspilte seg i Frankrike. De burde heller ropt: “dans la voiture”, eller noe sånt. (Pardon my French, som frua ville sagt). Vel, Sophie Elise så med skrekk på at venninnen hoppet inn i bilen og hun selv måtte gjøre det samme. Siden hun ikke døde kom hun nå til å bli solgt som slave, mente hun.

I bil med menn med våpen begynte en vill jakt gjennom Paris’ gater, på jakt etter sekken til Sophie Elise. De fikk visst oppleve litt av hvert på den kjøreturen, uten at hun forteller noe mer om det. Jeg merket at jeg ble fryktelig skuffet, for her kunne hun ha toppet historien. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg sagt at dette var en sniktitt på en kommende bok. Man vet jo aldri med miss Sophie.

Sekken kom dessverre ikke til rette selv om de både hadde bilde og adresse til tyven. Det ordnet seg heldigvis med hjemreise uten pass.

Når det gjelder boken hennes så virker det merkelig at alt skal være tapt. Hun har tidligere sagt at boken begynte å nærme seg ferdig:

Da skulle man tro at redaktøren sitter på en god del, om ikke alt. 15. januar ble hvert fall to kapitler oversendt:

Selv om det virker merkelig at det ikke er tatt backup på hennes “livsverk”, så lover hun at det skal bli bok, en eller annen gang:

(Skjermdumper Apple Inc og sophieelise.blogg.no)

Jeg kom plutselig til å tenke på om dette kan være en lignende sak som da mammaen fikk nakenbildene sine stjålet. Da lekket hun dem selv for at de ikke skulle bli lekket. Kommer Sophie Elises til å lekke boka for at den ikke skal bli lekket? Neida.

PS. At Sophie Elise ble frastjålet sine eiendeler betviles ikke, og jeg håper virkelig at det ordner seg. Jeg må få takke for underholdningen.

Gjesteinnlegg

Til sist vil jeg minne dere på om at det er mulig å skrive gjesteinnlegg her på bloggen. Christina har allerede skrevet og har fått gode tilbakemeldinger.

Du trenger ikke være mester i rettskriving da alt kan fikses på. Du trenger ikke skrive om kun et tema og du kan være anonym om du ønsker det.

Hvor er det blitt av alle dere som har ønsket å bli en del av denne bloggen? Her har dere er en fin mulighet til å vise dere frem. Og hvem vet, kanskje til og med Vicky ønsker å bidra.

bloggombloggere@outlook.com

PS. I morgen vil jeg svare på noen spørsmål i et eget innlegg.

Adina xoxo

71 thoughts on “«RANET», EN DRAMATISERING FRA PARIS

 1. Hver gang jeg leser bloggen deres og om disse kromspringene de gjør ute i bloggverden tenker jeg ” er dette noe jeg ønsker å være en del av ” Jeg har jo også en blogg. Kanskje skulle man finne et helt annet forum å bruke dersom man på liv og død må si noe på trykk. Blogger er ikke en spesiellt innbydende tittel lenger. Du kan nesten ikke slå på tv’n uten at de dukker opp. Tv2 hjelper deg og Matkontrollen må jo også ha bloggere med for å få seere. Jeg klager fælt, men nå synes jeg faktisk det er nok.

  1. Suttungblog: De er overalt så hold vinduene lukket. Sjekk bak gardinene, under senga, i sidesynet og i klesskapet. Lykke til! 😁😘

 2. “Og ut hoppet tre bevæpnede menn”.. 😮

  Føler meg litt snytt når de ikke forteller hva som skjedde under biljakten altså. Rene gangsterscener dette her..

 3. Lov å være flau på andres vegne? 😱
  Takk for at du kikket nærmere på “politi og tyv”-historien 😅 kjipt å bli stjålet verdisaker, men like kjipt å lyve for lesere

   1. Mener at hvis det faktisk har skjedd med henne sånn hun forteller synes ihvertfall ikke jeg at det er noe å tulle med. Det er litt mer alvorlig enn de tingene dere vanligvis tar henne og andre på 😊

 4. Syntes hele blogginnlegget til SE var veldig diffust. Og neste blogginnlegget gikk som normalt? Hadde et slikt «ran» skjedd ville jeg trodd at man ble litt traumatisert. Tviler virkelig ikke på at det er noe som skjedde i Paris, men hele episoden blir beskrevet som en fortelling, uten noe spesiell beskrivelse av noe. Noe som skurrer…

 5. Er det en ting jeg ikke betviler ved innlegget hennes så er det at hun satt seg ned og gråt med en gang uten å være i stand til å gjøre noe. Det er jo løsningen hennes hver gang hun møter litt motstand, som vi har sett gjentatte ganger i bloggerne, og hver episode av Sophie Elises Verden. Tittelen på serien er jo veldig passende, for hun lever jo i sin egen lille virkelighet.

 6. Kan dere skrive litt om hvordan Martine Halvorsen alltid skal fremstille seg selv som et offer for å få klikk. Synes det har lite med feminisme å gjøre den måten hun gjør det på. Hun skriver innlegg på innlegg om hvor ofte hun blir trakassert osv. Synes dette går for langt om hun skal fremstilles som en sterk kvinne, dette er jo ikke noe som skjer med bare henne, men hun spiller på det gang på gang. Har prøvd å kommentere på bloggen hennes, men det blir selvfølgelig aldri publisert

 7. Takk, takk, tusen takk for at dere tar opp denne meeeeeeget spesielle situasjonen til Sofie Elise. Hun virker å ha mistet totalt grep om virkeligheten og det verste med det er at hun har så mange lesere som tror på hvert ord hun skriver. Blir. Så. Oppgitt. Dere er best 💙💚💛💜

  1. Elisaday: Tusen takk for skryt😍 Nå må jeg få skyte inn at jeg ikke betviler at hun at hun ble «ranet», men historien hennes kunne vært tonet ned et hakk eller inneholdt flere opplysninger som gjorde den troverdig. Jeg håper hun vil oppklare😊

 8. Jeg synes egentlig frøkna fortjener litt ros jeg. Etter hun stod opp mot de andre jentene da alle rottet seg mot én. Fikk et helt nytt inntrykk av henne den dagen.

 9. Er det bare meg som drar en kobling mellom «ranet» til Sophie ellse og Kim kardashian? 🤔 tilfeldig at sistnevnte også ble ranet i Paris for en tid tilbake (og hun ble virkelig RANET), og nå har det tydeligvis skjedd med Norges selverklærte Kardashian? Hmmmm..

  1. Tenkte akkurat det samme!
   Er jo også disse Kardashians/Jenner tullingene som er rosabloggeres største idoler. 😂

 10. Hei! Jeg syns det er fint av dere å grave frem litt grums som skjer bak kulissene, men her dro du den kanskje litt langt! Ja, mest sannsynlig har hun boken sin, hvertfall deler, men å påstå at hun lyver er på kanten. Jeg forstår at historien høres tvilsom ut, men du har ingen bevis bak teoriene dine, og dette er dermed tomme rykter du sprer ut. Selv om det kanskje ikke er en sann historie er ikke tvil alene et grunnlag. «Jobben» din er å spekulere i hva bloggere gjør og påstår, men hvor du tidligere hadde bevis er det nå bare teorier du ikke kan forsvare med annet enn at «det høres rart ut».

  1. Fransk sivilpoliti bærer ikke håndvåpen, og det er en standard prosedyre å melde ifra tyveri/ran nede på stasjonen og fåtall av de snakker engelsk. Alt skjedde på en halvtime? Ryktene satte Sophie Elise ut selv for å skape publisitet

   Å få sitte på politi i en biljakt, ville også resultere i franske overskrifter, da behandlingen er eksklusiv VIP, men f.eks Le Figaro nevnes det ingen Sophie Elise, norsk toppblogger eller kjendis. Det er tyst om.

   Smart å skrive en fengende historie om ran og jakt i Paris uten utdypende detaljer om hendelsesforløp og assistansen fra fransk myndighet. Hva hendte med standard prosedyre?

  2. Anonym: Jeg sjekket nettopp gjennom hele innlegget for å se om jeg virkelig hadde skrevet at hun løy, men jeg kunne ikke finne noe. Dette er ikke «jobben» min, men heller en hobby. Hvordan hobbyen utføres finnes det ingen mal på.
   Jeg har ingen beviser da jeg ikke var der sammen med henne, og derfor sier jeg heller ikke at hun lyver. Jeg stille kun spørsmål ved denne dramatiske historien som vi ikke hører noe mer om. Håper det oppklarte noe😊

 11. I starten likte jeg bloggen deres veldig godt, men nå vet jeg ikke helt. Ta dette innlegget som et eksempel, dere starter med at hun sier at hun ikke har blitt ranet, men blitt utsatt for tyveri! (Håper dere aldri uttaler dere feil, eller bruker feil ord i en setning) Det er bare småplukk, virker som for meg at dere sitter med et forstørrelsesglass for å finne feil. Dere startet denne bloggen for og gjøre oss oppmerksomme på hvor stor påvirkningskraft bloggere har, hvor er det relevant i dette innlegget? Dere henger ut folk, det er nesten på grensa til mobbing.

  Noen av innleggene deres er saklig og holder mål, men innlegg som dette er bare piss. Dere begynner og miste standarden deres, og målet for bloggen virker på meg som er borte for lengst.

  1. Men Sophie Elise sier selv hun ble rana. Det ble hun ikke. Hun ble stjelt fra på åpen gate. Og dette er en historie som er dratt JÆVLA langt for at Sophie skal dra klikk.

   Kim kardashian ble Rana med våpen og alt, hu ble borte fra alle medier sykt lenge. Hu ble ordentlig traumatisert.

   Jeg elska en gang den jente. Men hu har ikke mer troverdighet nå.

   1. Når det «eneste» du har og henge deg opp i, er at hun bruker feil ord, da blir hele innlegget for dumt for min del.

   2. Får ikke svart på din nye kommentar men nei, det er ikke alt som er rart med situasjonen.

    Hele innlegget til Sophie virker så overdrevet. Dratt litt lengre for flere klikk. Som at fransk sivilpoliti viste frem våpen, de fikk sitte på -det skjer ikke at de fikk sitte på under oppdrag hos politi.

    Hvis du ikke skjønner hvor det skurrer selv så hjelper det ikke med forklaring. Du vil bare ikke se det.
    Så klart gjør hun ting hakket verre for sympati.

  2. Maria: Vi prøver å være litt morsom og litt seriøs og ting blir ofte satt på spissen.
   Å kalle et tyveri for ran er ikke småplukk slik jeg ser det, men vi er alle forskjellige😊 Om jeg skriver eller gjør noen feil, setter jeg stor pris på om noen retter opp i det, for slik lærer jeg.
   Denne bloggen har alltid hatt seriøse og humoristiske innlegg og det tenker vi fortsette med😊 Satire kan grense til mobbing, bare nevner det😊
   Jeg kan ikke si annet enn at det er synd du ikke liker.

   1. Er så ENIG med Marita. Altså hvis man ser på de definisjonene du briljerer med så står det at ran er en form for tyveri hvor det *tidvis* brukes vold. Definisjonen på ran er at personen som blir frastjålet eiendeler er til stede når tyveriet gjennomføres, noen ganger blir vedkommede utsatt for vold, tvang, etc, som det nettopp står i definisjonen du så fritt tolker. Uansett er det ganske lol å flikke på slike ting. Godt mulig SE overdriver, det gjør hun jo gjerne, men du fremstår jo overhodet ikke mer kredibel med denne flisespikkingen. Hvis man har opplevd tyveri eller ran så er det kanskje ikke så rart om man ikke ordlegger seg perfekt i etterkant? Kanskje det er litt stressende å oppleve? Kanskje du heller ikke hadde ordlagt deg perfekt i etterkant av en stressende opplevelse. For uansett om det er overdrevet eller ikke, så er jo dette ikke noe som er gøy å oppleve.

    Dere har tidvis en bra blogg, men dere går stadig på snørra med de tynne suppene her, som du da velger å kalle “humor” eller sette ting på spissen. Nå blir jeg garra lollet av for å sammenligne dette, men etter forrige ukes stortingssirkus så kan du jo tenke litt på dette med å nøre opp om kjipe innstillinger til folk, fordi folk som kommer hit ser gjerne etter noe å ta SE og andre på, og du forer dem med “humoren” din.

    Voks opp og ta ansvar for det du skriver, slik du vil bloggerne skal gjøre. Denne bloggen gjør en skikkelig bra jobb på enkelte punkter, men de smålige greiene her kan en voksen person holde seg for god til, selv om jeg skjønner at det frister.

 12. Tror kritikerne her misforstår. Når jeg først så innlegget og overskriften, tenkte jeg “ånei, håper ikke dette blir på kanten og for uberettiget kritisk”, men ble positivt overrasket. Oppfatter ikke innlegget som noe annet enn et kritisk og humoristisk skråblikk på en til dels usannsynlig historie servert av en blogger som ER kjent for å “smøre på for gamle kjente”. Jeg føler ikke innlegget insinuerer at alt er oppspinn, heller en viss grad av overdrivelse. Hendelsen med sivilpolitiene som tilfeldigvis kommer kjørende, hopper ut med våpen og roper “get in”, er så usannsynlig at selv en actionfilm fra 80-tallet ville snudd seg i vhs-coveret.

  Og skråblikket her ER relevant, da toppbloggere jo er kjent for å smøre kraftig på for klikk – som de igjen tjener penger på, og SE er faktisk kåret til norges mektigste mediekvinne av en grunn. Vi må også huske på at SE ikke nyter godt av oppmerksomhet for dette kun bloggmessig, men at hun faktisk har både TV-serie OG en bok som skal promoteres, og i denne saken er jo boka midt i sentrum. Jeg er ikke overrasket om hendelsen tas med i boka, i kjent “jeg snakker ut”- stil.

  Ut over dét reagerer jeg på at folk spekulerer i at hun “burde” være traumatisert. Hun burde ingenting, folk reagerer vidt forskjellig på alt fra å skli på isen til å bli overfalt. Dessuten vet vi jo ikke hva som skjedde, og det er vel sannsynlig at det har foregått noenlunde udramatisk, ved at tyven har plukket med seg sekken fra gulvet i hotellobbyen i et uoppmerksomt øyeblikk ved utsjekk. Høres ut som en veldig plausibel fremgangsmåte på et fancy hotell.

  Adinas utgreiing om ran/tyveri er en del av bloggen. Hver minste ting er under lupen, sånn er det i alle innlegg, og det er bra. Vi må ikke glemme at dette er en kritisk humorblogg.

  1. Anonym: «Snudd seg i VHS-coveret», hvor henter du det fra 😂😂
   Tusen takk for at du ser innlegget for hva det er😍 Snakk om å skrive med snert😍

   1. Takk folkens 😍 Det er forøvrig “J” som har kommentert her en stund, men etter å ha sett en annen j i dette og andre kommentarfelt har jeg slutta å bruke det. 😊

 13. Veldig bra innlegg som får meg til å reflektere! Og det er det som er så bra med dere to jenter, en reflekterer. Og jeg ser jo nå at jeg gikk rett på historien, men lurte bitte litt. Det er veldig mye som spriker i denne saken, og det kan ikke kalles ran! Dette viser igjen hvor langt disse bloggerne er villig til å gå for game og click! Jeg blir opprørt, no words need to be said. Stå på!

 14. Vil dessverre si at dere (adina) bommet veldig med dette innlegget og burde egentlig bare slette det.
  Jeg har selv opplevd å bli ranet (og da faktisk ranet), og det er faktisk en helt forferdelig opplevelse. Nå ble jo jeg «bare» lagt i bakken før de dro veska av skulderen min og stakk, men jeg også sto igjen helt i sjokk og gråt. Det blir som et sjokk, og man vet ikke helt hva man skal gjøre. Det føltes som flere minutter før jeg endelig tok beina fatt for å finne gjerningsmannen men det tok kanskje bare 10 sekund. Da jeg skulle gjenfortelle historien til politiet slet jeg med detaljer, fordi alt skjedde så utrulig fort. Lang historie kort, de fikk tak i mannen men ikke veska mi. Den var sporløst borte. Jeg hadde også et kamera og litt penger i. Hadde tilfeldivis mobilen i hånda, så det var virkelig flaks.

  UANSETT, det jeg vil si er at det er virkelig smakløst at dere (adina) sitter å nærmest gjør narr av Sophie Elise da dere ikke vet noe mer enn det hun har fortalt. Jeg er helt for at dere tar bloggere på merking, overdreven bruk av operasjoner, fremming av kroppspress og lignende, men dette ble lavmål.

  Skam dere!

  1. Gjør narr av? Dette er som sagt et skråblkkk, og fullstendig saklig kritikk. Det et ikke til å skamme seg av. Skamme deg kan du gjøre selv.
   Hvorfor er SE så fredet? Hvorfor har det seg slik at hver gang denne bloggen kommer med et saklig og velformulert innlegg hvor det settes tvil på Sophie Elise sitt valg av ord i alvorlige saker, så kommer det flere titalls kommentarer om at adina/Vicky har gått over streken og at de mobber? Slutt å dra de jævla kortene. SE skal IKKE få lov til å fortsette med å slenge ut alt hun vil lengre uten at noen skal få kritisere eller betvile det. Den tiden hvor SE’s hylekor skal få dra mobbekortet og fortelle oss at vi som betviler henne burde skamme oss fordi de har opplevd samme tingene er forbi, nok er nok. Selv om SE betviles, betyr det ikke at din opplevelse gjør det. Din opplevelse har ingenting med dette å gjøre. Hun har lagt opp til dette selv. Hun har sagt at hun sier slike ting for å vinne lesere og klikk, derfor har hun ropt ulv ALT for mange ganger, og vi er mange som ikke kommer til å blindt tro på henne igjen. Er det rart man tviler på en person som har blitt tatt i løgn utallige ganger? Really? Jeg har fått så nok av dette tullet hennes, jeg blir så fortvila når jeg ser hvor mange som naivt tror på hvert ord hun sier fordi at de har opplevd akkurat det samme.

   Orker. Ikke.

   1. Gadd ikke engang å lese hele kommentaren din. Eneste jeg vil tilføye er at jeg er IKKE noen fan av Sophie Elise. Jeg er enig i det aller meste om hun, men akkurat her synes jeg de dro den for langt.

    Alle har lov til å ha sin mening og der var min 😉

  2. Trist å høre at du har opplevd å bli ranet og forstår godt at det må være en skummel og fæl opplevelse som jeg ikke unner noen. Poenget med innlegget til Adina, og som mange har reagert på ved historien til Sophie Elise, er at det hun ble utsatt for i Paris slett ikke var et ran men et tyveri, som er to ganske forskjellige ting. Det er ikke bare feil ordbruk, men en veldig stor forskjell. Hvis du leser bloggen til venninna som var med SE i Paris har hun også skrevet om hendelsen, og der kommer det ganske klart frem at SE hadde satt fra seg veska og/eller var uoppmerksom et øyeblikk, og da ble veska stjålet. Hun ble altså ikke overfalt og ranet, noe som er ganske mye mer dramatisk enn at veska di blir borte uten at du merker det før etterpå. Når hun i tillegg utdyper historien med en voldsomt biljakt og masse dramatikk etterpå er det ikke rart at det blir reagert på det. Syns hun prøver å gjøre historien mye mer dramatisk enn den var, og ikke minst er det litt kjipt gjort mot folk som virkelig har opplevd å bli ranet, som du, og som sikkert vet hvor skremmende det faktisk er.

   Syns Adina tar SE på kornet og beskriver det humoristisk og godt. Jeg gjorde meg akkurat de samme tankene da jeg leste historien. 🙂

  3. Det er forskjell på tyveri og ran. I tab oppleves trusler eller vold. Det gjorde du Sophie ble nappa sekken av, uten å bli berørt nesten. Det er et hån mot mennesker som har opplevd ran.

   Det er forskjell på tyveri og ran. En STOR forskjell, blandt annet på strafferammene . Jeg synes det er synd at Sophie håner mennesker som har blitt rana. På ordentlig.

   Jeg synes dette innlegget er rå bra. Vi trenger folk som ikke tror på alt du leser.

   Jeg anmeldte en som stjal fra meg. Hadde bilde Og adresse. Jeg fikk ikke sitte på med politiet. Som er vanlig prossedyre. Tar ikke med sivile med på jakt etter kriminelle.

  4. Anonym: Det du beskriver med overfall og ran er forferdelig. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det føltes, ikke bare da, men også i ettertid. Jeg håper det går bra med deg💞
   Dette er kun et skråblikk på SE’s historie fra Paris, gjort med humor:
   Satire er vittig spott, det vil si en forteller- eller kunstform som kritiserer eller kommenterer mennesker, samfunn, politikk, fenomener og tanker i samtiden på en humoristisk og poengtert måte.

  5. Er lei meg for at du ble ranet!
   Men denne historien til SE henger ikke på greip vet du. Det er det som er saken her. Sivilpoliti pleier ikke være bevepnet, de pleier å være to, de pleier ikke å ta opp haikere, og de tar ikke med seg vanlige borgere i vill biljakt rundt i gatene. Det er heller ikke gjort i en fei å anmelde et tyveri på en politistasjon, noe de selvfølgelig må gjøre. Alt skjedde i løpet av en halvtime før hun skulle dra hjem – uten pass.
   Det høres meget overdrevent ut, om ikke oppdiktet. Og alle som har fulgt SE en stund vet hun ikke er så nøye med en løgn eller ti 😀

 15. Tenk å ha så flaks at den første bilen som stoppa var 3 sivilpoliti og at de ikke nølte med å spørre hva som har skjedd en gang! Hvertfall når de garantert ikke vet hvem Sophie er en gang, men snakka likevel engelsk til hun med en gang! Og få til alt dette på 30minutter og da gitt. Jeg er imponert

 16. Å reise til/fra Frankrike uten pass er faktisk umulig, uansett om du heter Sophie Elise eller Kari Nordmann. Frankrike er fortsatt i unntakstilstand, ergo grensekontroll. Norge har også midlertidig grensekontroll.

  Jeg bor i Frankrike og har selv kommet med ganske mange fakta som strider mot hennes historie, på KG.

 17. Haha, lo godt av innlegget 😂 Velskrevet og morsomt. Og klarer ikke forstå at dette skal være over streken? Harselering med vanvittig og antakelig oppblåst historie må da være lov! Tipper noen av kommentarene kommer fra noen hvis agenda er å støtte SE uansett hvor sjuke historier hun serverer.

 18. Synes dette var moro som alltid 😀 fått med dere at Wulff også har reklamert for å spraye vaggivugsa med godlukt? Skjuler ikke på at det er sponset, betyr det at fotballfrua driver veldedighet og gratis reklame for sin elskede Honolulu Breez? Tror ikke vi hadde utlagt tisselus gratis. Jaja, tror underlivene her i gården består usprayet, så får vi leve med vagga og balls naturell!

 19. Morsomt innlegg, SE burde satse på å bli forfatter. Ganske spesielt at venninna beskriver historien på en helt annen måte.

 20. Så at SE nettopp reklamerte for b-vitamin for hest, og skrev at HairCare pillene bare påvirker hårveksten på hodet? Hørtes rart ut

 21. Beskrivelsen av ranet, som var et tyveri, får frem smilet hos meg. Jeg tror nok hun ble utsatt for tyveri, men resten av historien? Hvem tror på den?
  Setter du fra deg vesken, og er uoppmerksom så ber du pm at noen stjeler. Sånt noe kan forsikring gi avkorting for.
  Hun har ikke opplevd noe mer enn hva andre opplever hver dag.

 22. Alle som kommer med kritikk mot dette innlegget; ta dere en bolle. Dette er et viktig innlegg, tenk på alle de yngre leserne til miss Sophie som faktisk kjøper historien hennes. Helt totalt mislykket forsøk på å skape storm og takk gud for at botb gidder å sette det på spissen. Blir bare for dumt…

  1. Ikke undervurder unge jenter på den måten De er like kapable som deg og meg til å tenke kritisk. Om de synes historien er lite troverdig, så bestemmer de selv om de vil tro på den eller ikke. Og uansett om historien er sann eller ikke, så har det absolutt ingen innvirkning på vårt liv.

 23. Jeg synes dere drar den litt langt. Herregud, la henne være liksom. Dere blir alt for pirkete til tider, jeg begynner å bli lei av at dere konstant “kjefter” på enkelte bloggere. Dette her er ren spekulasjon – det kan godt hende at hun ble ranet og om hun ble det er det veldig alvorlig. Skråblikk er greit, men mot enkelte bloggere er dere så kritiske at det har en devaluerende effekt nesten. Om en person som aldri hadde hørt om Sophie Elise hadde kommet inn på denne bloggen, tror jeg denne personen automatisk hadde hatt et svært negativt inntrykk av henne.

 24. Denne bloggen liker jeg. Stå på jenter, dere tar opp viktige temaer. Håper toppbloggerne er en saga blott snart, dem har for mye makt. Dem er usunne rollemodeller, derfor liker jeg ikke makta dem har.

 25. Dere er så bra jenter! Det er jo skråblikk og ironi som er deres «greie». En kan ikke kritisere Noregs beste blogg! Jeg synes virkelig denne bloggen har vært en eyeopener, og det med futt i! Jeg er så glad for at min sønn driv met konkurranseidrett. På høyeste nivå ville AB sagt! Nå har jeg en som er flink i individuell idrett og ikke lag, men Samma det for AB. Jeg vet dere to snupper ikke vil vi skal la være å lese blogg, men jeg gir de jeg ler av, et klikk PR uke. Jeg vil virkelig ikke være med å sponse mye av denne dritten. Mer fag har det blitt. Det er lett å lure seg inn på denne galskapen for å le litt, men hva er vitsen? Har ingen venner som leser blogger! Alle gjør jo ikke det. Takk for en opplysende blogg! Jeg vil dessverre gjenkjenne en god del av barna som serveres. Det er så synd! Jeg tror ikke barna i Sørum har det lett! Før de kommer på skolen mandag, vet mange hva de gjorde i helgen. Tenk så trist?!

 26. 30 min før avreise til flyplass😂 så begynner det. Sjokket, løpingen, haikingen, biltur ned politi….Hvordan kom de seg til flyplassen? Nå vil jeg tro de 30 min og mer, ble passert med god margin. Så vet vi….du må scanne pass på flyplass, i sikkerhetsonen må du vise pass, ved gate må du vise pass. Så hva gjør du da? Jo, nødpass! Det er ikke gjort i en fei. Og iallefall ikke i Frankrike. Venninna gikk god for henne? ? Lite sannsynlig. Jeg har reist veldig mye. Jeg vet hvor strengt det er. Jeg har reist flere ganger fra Paris. Historien holder ikke vann. Ingen på flyplassen kjenner /vet hvem jeg eller S er.
  Noe annet er at hun tør å skrive noe sånt.

 27. Sykt at dere finner underholdning i at noen har blitt ranet, og skriver om det på en hånlig måte

  Håper ikke dere spres slike holdninger til folk rundt dere, men heller medmenneskelighet

  1. Anonym: Da ser vi på dette med forskjellige øyne. Ingen blir hånet, men her settes det søkelys på den enorme dramatiseringen i innlegget skrevet av bloggeren selv (les det gjerne en gang til). Anbefaler deg også å ta en titt på div. TV-program som driver med satire. Komikere, håner de? Som mammaen sa: les litt mellom linjene, og om du i tillegg har et åpent sinn så vil du se at det er uskyldig morro. Dette er ikke personlig, men rettet mot bloggeren Sophie Elise AS. Håper dette oppklarte en del😊
   Privat er jeg en person som alltid tenker på andre før jeg tenker på meg selv.
   God påske!🐣

Leave a Reply