HAR DU ET SPØRSMÅL?

En leser stilte meg noen gode spørsmål i kommentarfeltet. Hva med å ha en spørsmålsrunde, tenkte jeg.

De fleste bloggerne kjører spørsmålsrunde med gjevne mellomrom, samt “bildene som ikke kom på bloggen” (selv om de kom på bloggen allikevel).

Jeg tror vi dropper dette med bilder og heller kjører spørsmål.

Har du noen spørsmål du ønsker å stille meg? (Jeg kommer ikke til å svare på noen som setter anonymiteten i fare).

Hvis det kommer veldig mange spørsmål inn kan jeg ikke love at alle blir besvart, men jeg skal gjøre så godt jeg kan.

Shoot!

Adina xoxo

48 thoughts on “HAR DU ET SPØRSMÅL?

 1. Kan dere / du skrive om hvorfor dere driver bloggen? hva som gjør dere interessert i bloggere? (garantert underholdning.. men) og hvilke blogger dere «leser for å lese» eller om dere har noen blogger dere leser for å bare lese, uten å skrive om? (som jeg skrev i sist innlegg)

  eventuelt hvilken utdannelse dere har? hva dere jobber med? noe info om dere selv? har dere barn? søsken?

 2. Har du noen gang blitt påvirket av bloggerne, i henhold til klær, produkter.. operasjoner, eller noe?

 3. Bruker du instagram/snapchat etc… daglig? deler du ting som bloggere deler?

  vet de nærmeste at du er deg(bloggen) ?

 4. Gøy med spørsmålsrunde! Jeg lurer på forholdet mellom deg og Vicky – kjenner dere hverandre i real life? Hvis ikke, vet dere det ekte navnet til hverandre eller kun Adina/Vicky? Og hvordan holder dere kontakt? 🙂

 5. Kan du ikke ha daglig recap av paradise hotel? 😍 Det er såå mye gull der, så LOVER at det blir gøye innlegg!

 6. Hvor mange kjenner identiteten deres? Vet noen av toppbloggerne hvem dere er? Hva skjer om dere blir avslørt. Er dere redd for å bli avslørt?

 7. – Har noen avslørt dere noen gang eller vært nærme?
  – Har du noen gang fått dårlig samvittighet eller skyldfølelse for noe dere har skrevet? For eksempel når Sophie Elise sier at folk sier hun er selvidagnotisert .
  – Har du angret på noe du har skrevet/lagt ut på bloggen?
  – Hvor lenge har dere tenkt til å fortsette? (Håper for alltid!!)
  – Er du bitter over alt med Vixen?
  – Har du en morsom historie om noe som inngår en toppblogger? For eksempel at dere har møttes på en fest eller kjent hverandre. Fortell!

 8. Pass på og ikke avsløre for mye i disse spørsmål/svar da 👻

  Jeg lurer på… det må gå mye tid til å granske disse bloggene. Danne seg et bilde av galskapen og dokumentere dette saklig på botb. Klarer dere greit å kombinere dette med deres vanlige, sivile liv?

  Forbli anonyme så lenge det går👍

 9. Først må jeg si jeg er utrolig glad for at dere gidder, og at dere gjør og har gjort at folk begynner å bli bevisst denne useriøse millionindustrien.
  Har dere fått mange «trusler» fra bloggere som ikke liker at de er avslørt?

 10. Jeg vet dere ikke kommer til å svare på noe som setter anonymiteten deres i fare, men jeg er så nysgjerrig på hvilken aldersgruppe dere befinner dere i? Er det 18-25, 25-30 eller typ 30-40? Kanskje 40-55? 🤔 Jeg er selv 21 år og når dere skriver så treffer dere meg rett i hjerte på en måte ingen andre klarer, så jeg føler dere har en enorm fordel med at dere treffer mange aldersgrupper! Derfor er jeg nysgjerrig på alder 😌

  1. Anonym: Tusen takk for hyggelige ord😍 Jeg svarer deg her da alderen vår også står i Bio 😊 Vi er 30-40 😊

 11. Kommer dere til å gjennomføre flere anonyme intervju? Regner med at flere fra mediebransjen kommer til å kontakte dere. Håper dere er veldig bevisste på at dere ikke svarer på spørsmål som avslører hvem dere er. Litt info der og litt info her, og det er lett å samle tråder og finne ut ting.
  Her i lille Norge er det uansett ikke veldig vanskelig å finne folk med alt av offentlige registre og div nettsider som f. eks Facebook.

  Ellers burde dere lese VIxen Hans-Petters innlegg om hvordan han lovlig hacket noen, slik at dere ikke begår samme feil som personene han hacket..

  Håper dere klarer å forbli anonyme. Husk at AB har skrevet at hun har fått hjelp av en hacker til å finne stalkerne sine.. Tror enkelte bloggere er villige til å gå langt for å ødelegge for dere.
  Take care.

  1. Maja: Vi blir ofte kontaktet, men gransker nøye hvem vi svarer😊
   Hans-Petter avsløring av someliten vet vi om. Vi ble forsøkt hacket et par ganger etter Vixen.
   Tusen takk😍

 12. Hei. Lurer på hva dere synes om at Lars Kristian Eriksen og eller Caroline Berg Eriksen skrev under falsk navn hos dere på bloggomtoppbloggere?

 13. Hvorfor tror dere at absolutt INGEN journalister konfronterer Sophie med dobbeltmoralskheten hennes? Bla. at hun bruker og i tillegg promoterer dyretestestet sminke, samtidig som hun oppfordrer til å IKKE bruke dyretestet sminke ‘

 14. Ikke ha recap av paradise hotell med mindre dere vil suge til dere flere lesere. Det finnes bloggere der ute som allerede har recap av paradise.
  Meste parten kommer jo på vg og i se hør. Osv osv.

  Jeg synes denne bloggen er en bra vekt mot bloggere…og vil ikke at paradise skal stjele det fokuset.

  NB: dere er gull 😍

  1. Takk! HELT enig! Gidder ikke paradise. Jeg interesserer meg for denne bloggen og innholdet om toppbloggere. Jeg driter i paradise hotel, og det kommer innlegg herfra så sjelden at det ville vært skikkelig bummer at en av de skulle vært en paradise recap. No, thank you 💜

 15. Vet noen rundt dere at dere driver bloggen, eller er det kun mellom dere og den tredje (tidligere) bloggeren? Er dere bekymret for å bli avslørt? Vil dere vurdere å ‘ansette’ en ny blogger? Vi savner flere innlegg og det ville da vel vært en god avlastning? Kan tenke meg at mangen er interresert.

 16. Heier på dere 🙂
  Mine spørsmål:
  Kjente du og V hverandre før BOTB?
  Er det mange rundt dere som kjenner til at det er dere som driver bloggen?
  Har du mange ganger opplevd at bloggen har blitt snakket om i ulike settinger av uvitende og at du må late som at du er like uvitende som de andre i diskusjonen?

 17. Sak til neste inlegg: er der virkelig sant at frøken Raad har besøksforbud i leiligheten til Daniel?

  1. Det er ikke sant. Da Daniel var sammen med Ariel nektet Ariel henne å komme til leiligheten og studioet de drev. Tror ikke frøkna var så interessert i det heller😊

 18. Mener dere det er forskjell på bruk av pels, kontra bruk av skinn? Flere bloggere mener det er helt okay med skinnvesker, mens bruk av pels er no-no! Er selv i mot begge deler.

 19. Syns dere skal bevare anonymiteten. Å begynne å svare på alle spørsmål som blir stilt, resulterer bare i spekulasjoner. Grunnen til at bloggere er intr i å vite hvem dere er, kan vi jo bare gjette oss til.
  Syns dere gjør en flott jobb. Stå på

 20. Jeg stopper nå og tar ikke imot flere spørsmål. Takk for alle spørsmål som er kommet inn. Svar kommer lørdag😊

  1. Dette var teit. Du kunne besvart alle direkte under spørsmålene. Skal du besvare som om du skriver en stil?

   1. Per: Jeg svarer i dag, nesten som en stil😊 Kunne gjort det slik du sa, men valgte noe annet😊 Håper du synes det blir greit allikevel😊

Leave a Reply