UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 10

UKAS NÆRTAGENDE:

I flyfruas ukentlige spørsmålsrunde kom jeg over dette:

(Skjermdump pilotfrue.blogg.no)

Well well, hvor skal jeg begynne. Når flyfrua har valgt å dele sitt liv og sine meninger på nett, da må hun nesten regne med at ikke alle er enige med henne. Leserne ønsker selvfølgelig å si sin mening i kommentarfeltet hennes, for hvor ellers kan de nå henne? Hun svarer ofte småfrekt tilbake og tar sjelden kritikk, noe jeg selv har sett flere ganger. Nå har hun valgt å stenge kommentarfeltet sitt igjen, for å slippe all negativiteten, som hun sier. La meg foreslå en liten tur i mor sjøls kommentarfelt, der er det alltid meget positivt og ryddig, for dit skal det være koselig å komme. Eller, nå har faktisk mor sjøl også stengt av sitt koselige kommentarfelt.

Så hvor skal nå leserne få lov å si sin mening? Skal de bare smile og godta alt som kommer flyvende fra henne? Jeg ser at hun oppfordrer leserne til å skrive på Facebook. Dessverre så er det slik at mange skjemmes over å lese blogger (og Se og Hør), og da ønsker de ikke at venner, naboen eller arbeidsgiver skal se at de gjør. Da tyr man heller til forum. Eller hit.

At leserne kommer med kritikk er ikke “å skrive stygge ting om andre på Internett.” Ja, jeg har sett at noen gå over streken, men disse blir moderert rimelig kjapt. Hun trenger heller ikke like bloggen vår, men å si at vi skriver stygge ting om henne og at det må være noe galt med oss, det gjør at jeg letter fra sofaen, men lander trygt igjen.

UKAS MISFORSTÅELSE:

Det var tøft av Kristine Ullebø “å ta en for laget” ved å møte opp til debatt i NRK. At hun ikke hadde forberedt seg godt nok og dermed ikke klarte å svare bra for seg, gjør det dermed ikke greit å komme med mange “gode” poeng (mot Ulrikke Falch) i ettertid på Instastoryen sin.

Jeg har lagt merke til at mange har hengt seg opp i dette med at man ikke skal få dele bilder av mat og matposjoner på bloggen sin. En stor misforståelse. Her er hva Sunn Fornuft-plakaten sier:

(Skjermdump Unitedbloggers.no)

Her står det sort på hvitt at man bør være bevisst på de små detaljene man deler, som feks. hvor mye man spiser i løpet av en dag. Dette for å unngå at noen kan bli trigget av hvor mye pene og tynne Kristine eller fotballfrue spiser. Som Linnea Myhre så klokt sa det:

(Skjermdumper VG.no Les alt HER )

Her et et eksempel på noen som har misforstått hele poenget, og som ønsker å gi støtte til søsteren sin (middags)rett til å dele maten sin med oss:

(Skjermdump hakonullebo/Instastory)

Hvordan hadde verden sett ut om ikke unge bloggere delte middagsretten eller osten sin med oss? Jeg hadde (ikke) dødd av sult.

Men se her, dere:

(Skjermdump krisssy.blogg.bo)

Jeg er stolt av Kristine, bravo!

UKAS SANNHETS FRA EN MOBBER:

Morten Hegseth i VGTV deltok også i debatten på NRK HER Han har i ettertid fått en del negativitet rettet mot seg da han sa at de fleste gikk inn på Isabel Raad blogg for underholdningens sin del. Personlig mener jeg at Morten var meget god i denne debatten, men at han kunne spart seg med å nevne person.

Uten å gå på person, var det ikke en bittelitt sannhet i hva Morten sa? Leser vi ikke blogger for underholdningens del? Jeg skal glatt innrømme at jeg leser for å bli underholdt (og det blir jeg daglig). Bloggerne provoserer, sjokkerer, imponerer og får meg ofte til å le. Ofte bak en pute.

Om noen tar seg nær av at folk ler av sirkuset som de steller i stand, finn på noe annet å gjøre. Jeg klarer hvert fall ikke ta en person som selger seg selv, moren sin, kjæresten, barna sine og hva enn de har i nærheten, for klikk. Sorry. Er det respekt de ønsker, skift fokus. Bare nevner det, uten å nevne navn. (Vil poengtere at dette ikke handler om alle bloggerne).

Søsteren til frøkna viser sin støtte ved å kommentere på Morten Hegseths Instagram:

(Skjermdump Morten Hegseth/Instagram)

UKAS VIMSEKOPP:

Anne Brith var på tur med Sophie Nilsen og skulle sjekke kontoen sin. Hun fikk panikk da hun fant ut at 130.000kr(!) var forsvunnet fra hennes konto og hun ante ikke hva som var skjedd. Banken var stengt da kl. var over 16 (hun må ha en spesiell bank som verken har chat eller åpent for telefon frem til 20-21). Så hva skulle kakebakemor gjøre nå? Heldigvis fikk Sofie roet henne ned.

Til slutt fant hun ut av det:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Hva? Går det virkelig litt penger på 4 barn? Og nå hadde hun kun noen få(!) tusenlapper igjen på konto? Hvordan skulle de overleve helgen? Godt at Sofie spanderte lunsjen/middagen.

Men hva med alt hun har fortalt om å leve for 1000kr uka? Er dette hennes måte å fortelle oss at hun har bløffet oss? For vi trodde henne virkelig (ikke). Noen nærmere forklaring på bløffen får vi nok aldri.

UKAS INNBYDELSE:

Som dere vet så har Vicky tatt en pause fra bloggen, men hun har lovet å komme tilbake. Siden jeg er fryktelig ensom ønsker jeg å invitere de av dere som har skrivekløe til å sende meg bidrag som kan bli publisert på bloggen. Brenner du for et tema eller har noe du bare må få ut? Da er du hjertelig velkommen til å sende det til meg. Du velger selv om du vil være anonym eller ikke.

bloggombloggere@outlook.com

Dette gleder jeg meg veldig til. Jeg vet at mange av dere har sterke meninger og skriver bra. Vi får ofte henvendelser fra folk som ønsker å bidra på bloggen så dette må vel passe bra.

Jeg kan ikke love at alle kommer på trykk, og mulig jeg må redigere på noen også, men jeg lover å vurdere alle bidragene.

Skriv!

Adina xoxo

69 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 10

 1. Synes godt du kunne nevnt at Ullebø la til en (ganske god, synes jeg selv) disclaimer i et oppskrifts-innlegg hun postet noen dager etter debatten. Det synes jeg andre bloggere kan se å lære av også! Håper hun fortsetter:)

 2. Liten korrigering i avsnittet om flyfrua. Mor sjøl har nå også sperret kommentarfeltet sitt, da uten å fortelle leserne annet enn i forbifarten etter at hu gjorde det😝

 3. Hva med Eirin Kristiansen? Hva skjedde med den søte nabojenta? Gikk fra avholds til at en magisk hvitvin er toppen av helg.. og at Gucci-sneakers med initialene sine på løfter et hvert designer-antrekk til det fulleste. Og hvor befinner hun seg egentlig på blogglisten? Hun må jo være en godt lest blogger (skjønn det den som vil) for å kunne opprettholde all den luksusen hun driver med.

 4. Isabel sier han sa at 90% peker på henne og ler, han sa 90% synes hun er gæren. Er en vesentlig forskjell spør du meg. Isabel er veldig bevisst dette, da hun sletter alle kommentarer som omhandler dette, men godtar veldig stygge kommentarer. Enig i at det i debatten ikke er nødvendig å nevne navn eegentlig, han kunne sagt «andre bloggere», men samtidig nevnte han jo flere, og vi må ikke glemme at de ER store bedrifter med millioner i inntekt og MÅ tåle konstruktiv kritikk.

   1. Tenker det hadde hevet hans bidrag til debatten som journalist om han kunne moderert ordvalget sitt, “peker og ler” er jo ikke en spesielt ok måte å snakke om en person som ikke er i rommet. Leser ikke bloggen hennes, men har forstått det sånn at hun har reagert på dette og må si at det kanskje ikke er så rart?

   2. Oi? Er ikke bloggomtoppbloggere redelig i sin gjengivelse av sitater? Det var ikke noe nytt.

 5. Hegseth burde latt være å si det han sa, men jeg forstår at det er fort gjort at det man tenker “ramler ut av kjeften” når man er engasjert. Når det er sagt så er det jo ikke usant det han sa.
  Hun må da være klar over det selv?

  Husker en ansatt i blogg.no sa noe som festet seg hos meg for 7 – 8 år siden. Det var rimelig høy temperatur mellom noen bloggere (ikke toppbloggere) og det endte med å rapportere hverandre til plattformen osv – for mobbing osv. Da skrev den ansatte til disse: “Her i blogg.no strekker vi oss så langt vi kan for å forsvare blogggeres rett til å drite seg ut på nettet”

  Svært mange tusen klikk er fordi lesere sitter bak en pute for å lese drama og himle med øynene. Kanskje det er det som burde blitt ulovlig? – å lese blogger med mindre man digger bloggen? Da tror jeg de kunne lagt ned hele gjengen 😉

  Jeg forstår at de ønsker å være beundret og at leserne skal se opp til de.
  Men en svært stor del av de tusenvis av leserne leser ikke av den grunn. Hvis bloggerne ønsker å motbevise meg, så kan DE ha en poll på bloggen sin – og være ærlige om resultatet.

  “Leser du bloggen min fordi den inspirerer deg, eller fordi den irriterer deg?”

  1. Morten sa 90% synes hun er gæren, ikke 90% peker og ler. At hun er gæren er om noe sleivete sagt, men ikke mobbing, da poenget var at han mente at brorparten av leserene hennes ikke er fans, men er inne for å underholdes av drama osv. Sraad har blåst dette så til de grader opp

  2. “…bloggernes rett til å drite seg ut på nett…” Hahaha 😂😂 Beste jeg har lest på lenge!

   Jeg må jo innrømme at min motivasjon for å lese blogger utelukkende handler om underholdningsverdien. Og jeg er nok ikke alene om det.

  3. Anonym: Jeg tipper alle plattformer oppfordrer bloggerne sine til «sprell og fanteri.»
   Jeg liker ideen med poll😁

 6. Hei 😊

  Jeg leser deres blogg fordi det er den eneste bloggen som eksisterer med kritiske øyne ut på all galskapen.

  Dere gjør en fantastisk flott jobb.

  Eneste andre bloggere jeg liker er BedreMeg.no
  Hun har mye flott å bidra med og en sterk historie.
  Super flink pt spm gir sunne og friske råd i denne syke blogg verden.

  Måtte dere/du holde ut i all fremtid…vi trenger denne motvekten ! ❤️👍🏼

 7. Hemm, jeg er litt usikker på om jeg synes at Morten Hegseth gjorde en så god figur. Han gjorde det jo enkelt for seg selv ved å ta en “jatakk begge deler”. At han ville ha både “gode feministiske tekster” fra Falck og inspirasjon til “å se bra ut, trene” etc fra Ullebø og ligndende profiler. Og at den idealisemen Ulrikke Falck står for er ellitistisk og for de få. Osv osv. Det er veldig enkelt å si “ja takk begge deler” for da slipper vi å ta de tyngre diskusjonene om feks noen typer inspirasjon er mer skadelig og lite oppbyggende i et samfunnsperspektiv. For debatten gikk jo ikke på om vi trenger mangfold av ulik inspirasjon i samfunnet? Det er vel rimelig åpenbart at mennesker blir inspirert av ulike ting? Denne debatten handler jo om et markedsstyrt virkemiddel nå i form av content marketing, der sosiale medier-personligheter fronter og fremmer ulike varer og tjenester for penger. Reklame er også en kunnskapsbasert salgsfremmende aktivitet og man vet at mennesker kjøper og interesserer seg for ting de bevisst OG ubevisst blir eksponert for, jo mer påvirket, jo mer kan man tjene på dette.

  Så jeg synes at Hegseth med fordel kunne vært mer bevisst på hvilken debatt han var med på og adressert hvor eksempelvis “reklameinspirasjon” -som dette ofte er, hvor går grensene for når dette er skadelig på samfunnsnivå- hvis målet vårt er en samfunn hvor ulike mennesker kan ha det godt med de de er og like muligheter til dette, vanlige mål for demokratiske og vestlige samfunn. Istedet så sier han at “vi journalister skriver om det folk interesserer seg for” og det er jo sant, men det er også journalisters oppgave å belyse feks disse interessene fra ulike vinkler.

  Jeg blir utrolig lei av den relativismen som hele tiden skal råde uten å ta hensyn til hva premissene for debatten i utgangspunktet er.

  1. Ps: Jeg er klar over at Hegseth på et tidspunkt sa at han som voksen mann ofte har bruk for “vær-varsom plaktaten” og derfor så behovet for en plakat for 19 år gamle influencere/bloggere også, for å vite hva som er rett og galt. Med andre ord; han erkjenner på et vis at det finnes noen grenser, men samlet druknet dette på grunn av ja-takk retorikken som gjorde hans bidrag til debatten lite konkret og rotete. Han var ikke den eneste som virket uklar, psykolog Kjøs gjorde virket direkte uopplyst og viste verken til konkret forskning (som er enkelt å lete opp SIFO feks) og skilte heller ikke mellom bevisst (jeg vet at DENNE reklamen påvirket meg) og den ubevisste påvirkningen vi oftest ikke legger merke til fordi den akkumuleres over tid i tråd med hvor ofte vi blir eksponert for noe- og dermed også mister litt av evnen til å skille mellom normalt/unormalt. Noe som er skadelig kan oppfattes normalt hvis dette er noe man blir eksponert for ofte- når noe er kjent virker det mindre “farlig” enn noe som ikke er kjent.

   1. Enig ang Kjøs! Her virket han ikke helt 2018. Jeg har selv hatt spiseforstyrrelser og jeg har vært årevis i terapi. Der lærte jeg enormt mye, men jeg lærte også at det er MYE (skamfullt) man ikke forteller i terapirommet. Jeg kan f.eks tenke meg at psykologene/psykiaterne sjelden eller aldri vil høre en ung pasient med dårlig selvbilde og anstrengt forhold til kropp si : ” Jeg får det fordi jeg sammenligner meg med den og den bloggeren, og ønsker meg livet til h*n”.

    Nope! Årsakssammenhenger og ytre påvirkning må psykiatrien holde seg oppdatert på selv. (og foreldre)

    Elsket Kristin Gjelsviks innlegg om “Buffalosko og leggvarmere”… Det har skjedd skremmende ting siden da. Da jeg var ung handlet det om Levis-bukser, Dunjakker, Lipgloss og hva slags tyggis man hadde dilla på.
    Det fantes hverken mobiltelefoner eller internett og alt det det har ført til ift at “alle har fått spalteplass” og eksibisjonismen har eksplodert.

    Kjøs må følge med! Klart det handler om det indre. Men de YTRE påvirkningene er så massive av ungdommen ikke klarer å sortere og filtrere.

   2. Haha, ja Hegset er ingen journalist. Han får lønna si fra VG for å generere klikk på VG. Han er vel sånn hverken eller. Uenig og enig med alt og alle. 😉

  2. Mulig du synes han gjør det enkelt for seg selv ved at han sier “ja takk, begge deler”. Selv kjente jeg meg igjen i mye av det han sa og var mye enig (Synes han kunne holdt seg langt unna det han sa om Isabel, det var ikke pent og uprofesjonelt). Jeg er nemlig en 100% “ja takk, begge deler” til dette jeg også. Jeg digger Ulrikke Falch og spesielt Kristin Gjelsvik som jeg har fulgt over mange år. Fy flate for noen damer! 🙂 MEN, jeg leser også bloggen til blant annet Isabel og Sophie Elise for underholdning (Ikke fordi jeg ler av de, men det gir en eller annen underholdningsverdi og jeg synes faktisk de virker som skjønne jenter bak fasaden). Jeg blir ikke påvirket av hverken Ulrikke, Kristin, Isabel eller Sophie Elise. Jeg tar mine egne valg. Jeg ønsker ikke bli veganer og jeg har ikke behov for å fronte feministiske tanker. Jeg blir heller ikke påvirket av å utføre endringer på kropp og ansikt. Jeg føler at begge retningene er for ekstreme, det påvirker meg faktisk ikke og er langt fra min verden, og der mener jeg Morten Hegseth har rett. Allikevel følger jeg de og leser dem alle fordi jeg synes det er flott med et mangfold. Folk må få gjøre det de vil med kroppen sin, og jeg respekterer de for deres valg. At noen har interesser innenfor politiske arenaer, mens andre for helse og skjønnhet, det er for meg helt greit. Vi er ikke alle like, og det tror jeg vi skal være glade for 🙂 Når ble kardemommeloven så vanskelig å leve etter?

   Jente, 25.

   1. Hei Anonym! Jeg lurer på om du kanskje misforsto meg litt i min kritikk mot “ja takk begge deler- løsningen i denne debatten. Selv leser jeg både tyngre og lettere aktører om man skal si det slik. Dette var altså ikke en kritikk mot eksistensen av ulike “stilarter” og innhold. Det jeg etterspør fra Hegseth er hva hans mening er når det gjelder hvordan regulering av næringsvirksomhet med”annonsørinnhold” gjennom content marketing evt bør reguleres og omtales all den tid sårbare grupper som barn og unge er mottakere. Jatakk begge deler belyste ikke dette spørsmålet og det kunne man jo forvente ettersom dette var sentralt i debatten. Hvorvidt enkeltpersoner opplever seg ikke-påvirket sier egentlig ikke mye om virkninger på samfunnsnivå, men for deg er det selvsagt positivt at du ikke blir påvirket. Kardemommeloven sier vel at du kan gjøre hva du vil så lenge du ikke skader andre – massiv eksponering for visse typer produkter (reklame) mot feks barn og unge har idag sterke indikasjoner på at det ihvertfall ikke bidrar positivt så da vlr vi kanskje tørre å ta debatten?

   2. Anonym 17:57
    Godt innlegg, og det er sant det du sier (bortsett fra om feminisme og veganisme – det er på ingen måte ekstremt selv om det evt. er uvant for deg). MEN, det at du ikke blir påvirket av SE, sraad & co, betyr jo ikke at andre ikke blir det. De er sikkert skjønne jenter, og de virker oppegående og smarte. Det endrer imidlertid ikke det faktum at de ER skadelig for mange og for samfunn. De er ikke problemet, men de er en del av problemet.

 8. Så dere at det ble mye styr med en gammel spilleliste som annais hadde? Og Hkeem hadde vært ute å delt navnet og synes det var rasistisk?

 9. Jeg håper noen vil ta seg bryet med å skrive en ukentlig feature på alle ny-bloggerne vi kommer til å få nå som Pærra starter igjen!

 10. Dette er ikke mobbing! Isabel Raad blogg er en millionbedrift. Hvor én person sitter bak spakene, og har full kontroll på hvordan bloggeren blir oppfattet. Andre medier har en redaksjon, og forholder seg også til et regelverk som bloggerne ser ut til å slippe. At andre deler av media, og privatpersoner, kommenterer og belyser mediet/bloggen Isabel Raad er helt legitimt. Personen Isabel Raad kjenner de færreste av oss, og det er heller ikke den personen det kommenteres eller lages satire om. Den personligheten bloggen har er 100% kontrollert av forfatteren, og hun kan få oss til å kjøpe hva som helst for underholdningens og pengenes skyld. At forfatteren/redaktøren/mediemogulen ikke klarer å ta kritikk av businessen som nettopp det, og IKKE personforfølgelse/ærekrenkelse/mobbing, viser at hun burde kanskje lest deg litt opp før hun fortsetter butikken. (Denne kommentaren ble naturligvis ikke godkjent av frøkna)

  1. Jeg er en av de som er veldig opptatt av å belyse at content-marketing aktørene bør ha retningslinjer for hvordan de fronter sitt innhold og mot hvem, men jeg synes ikke at det å si at en blogger ikke har påvirkningskraft fordi “90 prosent peker og ler av henne” bidrar til å belyse eller løse de negative sidene ved denne næringen. Han kunne jo formulert et skikkelig argument for hvorfor hennes blogg ikke må oppfattes “farlig” – for det er indirekte det han sa ved å slenge ut av 90 prosent bare leser for å “peke og le”. Jeg håper virkelig at det skal gå an å få til en offentlig debatt basert på kunnskap og saklig argumentasjon.

   1. Han sa ikke at 90% peker og ler, dette er løgn isabel (eller noen andre) har funnet på, og som isabel har fortsatt å spinne på.

 11. Disse bloggerne de er ikke det spor bedre selv! De henger ut personer med bilder, bosted etc. De henger ut x-kjæresten, familimedlemmer og lesere av bloggen deres. De mobber politikere og det som mer er. Men når folk stiller kritiske spørsmål til hva de reklamerer og står for, så syter og bærer de seg verre enn verst. Og da skal det høstes sympati i alle fall et par uker (stakkars meg.. gråter noen krokkodilletårer så det virker så ekstra ekte). Skriver opp og ned i mente om hvor fælt de har det. Orker ikke..

 12. Er det bare jeg som ble ekstremt provosert av Ullebøs oppførsel etter debatten? Måten hun hengte ut Ulrikke på instastory viser bare at hun totalt misforsto hva hensikten med en debatt faktisk er. En debatt åpner for flere synspunkter og vinklinger, og i de fleste tilfeller er det vanskelig å peke ut en klar «vinner» (selv om det ikke er noen tvil i mine øyne). Først presterer Ullebø å skrive feminist i hermeteng når hun omtaler Ulrikke på insta, selv om hun ÅPENBART ikke kan noen verdens ting om feminisme ettersom feminisme er for «ekstremt» for henne, og hun henger seg også unødvendig mye opp i porsjonspunktet på Sunn Fornuft-plakaten. At hun legger ut oppskrift på pasta carbonara dagen etter virker bare som et barnslig og unødvendig stikk mot Ulrikke, som oppriktig brenner for det hun holder på med. Jeg synes det er utrolig synd at hun tok en i utgangspunktet viktig og sårt tiltrengt debatt, og gjorde det om til et (og tok det som et, for den saks skyld) personangrep mot en medkvinne og samfunnsdebatant.

  1. Helt enig med deg. Jeg så den først i kveld og det var direkte pinlig å se på Kristine sin oppførsel. Og fikk et veldig annet inntrykk av henne. Det viser bare hvor utrolig umoden, selvopptatt og lite reflektert disse bloggerne er.

 13. Greit nok at Kristine stilte opp, helt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor hun får så mye skryt for det. Da hun oppførte seg som en sinna fjortiss så virket det mer som om at hun var der for å “Show em” da hun tydligvis ikke ser noe feil i det hun og rosakollegaene hennes gjør. Ettersom hun har fjortiss sinnautbrudd i ettertid og greier, så har jeg ikke mye respekt for henne. Men hun skal få litt ros for det mat innlegget.

  Alt detta vrælet om at hun ikke ble påvirket og man velger selv osv. som hun, og alle rosakollegaene, kommer med som argument hver gang. Hahaha! Spar meg. ALLE blir påvirket, ubevisst eller ikke. Det er sånn hjernen fungerer. Burde fulgt med i naturfag/skolen i det helle tatt…
  De kalles jo også Influencers nå til dags sååå…

  Ble skuffet over Morten, virket som om han bare ville gjøre alle til lags. “Vi trenger begge deler. Vi trenger inspirasjon til å glam’e oss opp.” Nei, vi trenger ikke botox, fillers, og den dårlige påvirkninga. Og vi klarer fint å pynte oss opp uten rosabloggere. Skulle tro verden ikke gikk rundt før dissa bloggerne…

  Men hvordan i huleste mobbet han?! Det han sa var jo bare fakta. Vel er vel noen som er like blåst og faktisk er enig i alt detta mølet rosabloggere kommer med desverre. Hu søstra, blir så provosert! Jeg har blitt grovt mobbet, sånn faktisk mobbing. fra første dagen i 1 klasse til jeg måtte bare slutte på første året av videregående. Bare fordi jeg hadde andre interesser enn jenter “skulle” ha, ikke ser norsk ut (har noe asiatiske aner), og har Asperger (Autisme). Fått mange angstlidelser pga mobbinga men fikk heldigvis fullført skolegangen som privatist.

  Og angående porsjoner. Alle vet jo hva en normal voksen porsjon er, dette lærer man jo i heimkunnskap! Jaja, skole er vel ikke deres sterke side…
  Er jo åpenlyst at det som menes er at man ikke skal dele eksakte mål/gram eller små porsjoner.

  Jeg syntes ikke man burde skamme seg over å lese blogger, og se og hør for den saks skyld, hvordan ellers skulle man plukket opp på all den dårlige påvirkningen?! Hadde bare de som faktisk er fans lest, så hadde det jo gått dårlig og blitt mange personer med helt feil syn på ting. Og vi hadde ikke hatt fokuset på det og debatten som var.
  Er selv sjeleglad for at denne bloggen finnes, da slipper jeg å støtte dissa rosabloggerne.
  Tusen takk for den fantastiske jobben du/dere gjør!

  1. Christine: Vondt å høre hva du har blitt utsatt for, virkelig!😢 Du virker som en sterk person med sterke meninger❤️
   Tusen takk for skryt til oss❤️

 14. Hei! Hva tenker dere om paprikaen sitt Bulgaria-eksperiment? Reagerte veldig(!) på mailadressen man liksom skulle ta kontakt med.. (gekkoen). Hva ER det de holder på med, dette lukter svindel.

 15. Er det interessant hvor mye toppbloggerne kjøpte/solgte boligene sine til og evt hvor mange eiendommer de eier? Jeg kan finne ut av det isåfall:-) typ fotballfrue, mtm, pilotfrue og egentlig alle du vil!

 16. Jeg er litt forvirret ass. Skulle ikke Lenemor bruke tiden i Mexico «offline» og jakte på en bedre versjon av seg selv?! Virker da virkelig som at hun ikke gjør annet enn å oppdatere stories på Instagram og Snapchat. Men kanskje ikke dette er SoMe for henne, og derfor ikke går under kategorien «offline». Veeel.. Jeg bare spør…

 17. Nå har jeg forsøkt meg på et lite eksperiment i bloggverdenen. Legger merke til at kommentarene består av rørende, naive hyllester av individene bak bloggene, eller usaklig, subjektiv hets og hat. De aller færreste kommentarene er saklige, begrunnet eller beviser faktiske feil. Så jeg tok meg en runde i kommentarfeltene og kom med tilbakemeldinger som var nettopp saklige, begrunnet og kunne bevise faktiske feil. Av fem forsøk ble fem moderert bort. Også av Anne Brith (før hun stengte kommentarfeltet) på hennes direkte spørsmål om hva leserne mente om hennes måte å kle seg på og butikkene hun handlet i. Hun spør, men vil ikke ha et saklig svar. Ingen av mine kommentarer gikk på person, men på bloggene og dets innhold. Når man nå ser hvordan Isabel Raads blogg formelig blomster av kommentarer og engasjement i «mobbesaken», så forstår man jo hvorfor. De vil holde liv i businessen ved å nøre oppunder motpolene. Jeg bare nevner det.

 18. For tre timer siden gikk min verden i svart, det var det absolutt værste øyeblikket jeg har opplevd i mitt 43 årige liv. Clickbaiten var på plass. Jeg hadde tatt på meg en sort kjole, senka blikket med en sørgmodig mine. Clickbaiten var “BRUDDET”

  Har noen uker ikke vært topp ti på blogglisten. Så da skjønner dere mine vakre lesere at jeg er ikke bare desperat ,men snart bankerott. Håper virkelig at clickbaten “BRUDDET” kjære lesere, ville få dere til å klikke tulen, og jeg ble igjen på topp ti. Håper at jeg lurte deg. At min kjære kjæreste, som jeg jeg elsker og han elsker meg sinnsykt, etter en Tinderdate, forlot meg? At det ble brudd på fingeren når jeg skulle sette toppen på kransekaka? Kjøreledningen, toget mellom Sørumsand og Hollywood fikk brudd?

  Tusen takk til Sørum Eneregi. De var mer en raskt på stedet og fikset strømbruddet. Verdens beste strømleverandør, Sørum Energi, kan du lese mer om HER. Gratis strøm i tre uker om du bruker min rabattkode.

  Dette blogginlegget er ikke reklame. Derfor merker jeg det ikke. Det er samfunnsviktig informasjon til hardtarbeidende bloggere, om de skulle gå i svart. Clickbaten “BRUDDET” har tjent sin hensikt. Leser nå ratingen på blogglisten. Så kjære alle tre lesere. Takk for at du leste, og har sympati.

  1. Spot on! men nå må leserne bli flinkere til å si ifra til FO om manglende merking. Kanskje vi som forbrukere kan tvinge frem en endring?

 19. Avven: godt du informerer! Da slipper vi andre gi henne klikk! WTF liksom? Er det mulig?! Slutt å gi dama penger til offentlig transport! Ikke klikk, på noe vis! Og dette for lesere?! Skam!

 20. Kjære dere, jeg glemte når denne krisen inntraff, å fortelle om en katastrofe her om dagen, nei, det handler ikke om Syria, mye verre. Det handler om når min største beste elsker og kjæreste noensinne i mitt nåværende liv, på denne planeten, gjorde sin største tabbe. Det var så grusomt og nedverdig, at selv nå i skrivende stund så har jeg problemer med å puste. Heldigvis har jeg en eske “Frisk pust på sekundet” Den er fantastisk. Les mer og kjøp den HER.

  Når det gjelder denne katastrofen, håper jeg du tilgir meg når jeg skriver, det kommer mer om det senere… orker ikke nå

 21. Hva har det forferdelige rumpebildet i bassenget på bloggen til SE, med natur og kultur å gjøre? Og bare duck-face-munn-bilder…og bilde i rosa skjørt med jordas bak-ende.
  Dagen etter at frøkna var offer og fortalte i store bokstaver at det var viktig med en sunn kropp, hadde hun vært og fiksa seg for PH-fest. Blei ikke noe fest da, og hvor er P? Men i hennes siste innlegg står begrepet Tv3 og dårlig tilrettelegging så mange ganger at man kan spørre seg, er de en IA-bedrift?
  Flyfrua ble ublid da jeg sa at bloggen var blitt kjedelig, og ja, sånn kan jeg fortsette. AB sine innlegg begynner å bekymre meg, stormannsgalskap.
  BTW Jasmine frøkenssøster, det heter straffbart, ikke straffende…..

 22. Flyfrua og AB er vel verstingene for min del. Godt du skriver det. Interessant med innlegg om husstigning og strømbrudd! Trenger de hjelp? Kan noen forklare meg hva de to driver med?! Blir en slik av å vokse opp i Halden og Mosjøen? Er selv innflytter til Vinderen, men er da ikke høy på meg selv for det! Skulle bare mangle! Er stolt over hva jeg utretter, forskning, familie og venner!

 23. Hei!

  Kan dere eller noen undersøke tyveriet i Paris som Sophie Elise beretter om? Mye som ikke virker troverdighet, da det er tyst om denne bil jakten i franske medier (så langt har jeg ikke kommet over noen), fly hjem uten pass, mistet boken når hun skrevet i tidligere innlegg at hun har sendt kapitler til redaktøren og spesialbehandling hun fikk av sivil politi som plutselig har begynt å bære håndvåpen..

 24. I sophie elises verden episode 7 går hun i en pelsjakke med mer pels på enn de fleste pelsjakker det er å se rundt. Er ikke hun dyrevelfreds-kjemper? :S

Leave a Reply