JEG BARE SPØR

Isabel Raad forteller litt om den kommende sesongen av Paradise Hotel:

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Jeg vet ikke med dere, men jeg fikk ikke så veldig lyst til å se programmet nå. Hva sier TV3 til denne fabelaktige “promoteringen”, mon tro? Jeg bare spør.

Anna Rasmussen vil at vi som er hennes gode venninner skal få æren av å velge ut hvilken kjole hun skal ha til bryllupet:

Wow, snakk om å ha tillit til leserne sine. Hun mener selvsagt ikke til sitt eget bryllup, kun til et hun skal være gjest i. Takk og lov.

Hun viser oss kjolene vi kan velge mellom, og alle har en link. Hvem annonsøren er vites ikke da det ikke nevnes med et ord i innlegget. Dette måtte jeg finne ut av og tok én for laget:

Boblerommet, der altså.

Rart det der, alle som ikke er bloggere vet at navnet på annonsøren skal fremkomme i innlegget:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no og forbrukertilsynet.no)

Hvor vanskelig kan det være å gjøre jobben sin på en ordentlig måte? Jeg bare spør.

Anne Brith skrev nettopp et innlegg hvor jeg la merke til at hun kastet rundt seg med navn på forskjellige firmaer:

Hun påpekte at dette slettes ikke var reklame:

Jeg tenker at det fort kan bli til en reklame med et slikt frieri. Dette er akkurat slik hun gjorde det da hun overnattet på hotell etter bursdagsfeiringen hos sin smarte venninne, Stina:

Well well, samme hotellkjede dukket plutselig opp på hennes Facebook i dag:

Det kommer ikke frem i teksten hvilken hotellkjede hun samarbeider med, men jeg skimter Clarions sorte ballonger og at bildet er nøyaktig likt det som hun la ut på bloggen sin 11. februar i år.

Siden dette jo ikke er reklame har nok mor sjøl betalt 5000 kr. av egen lomme. Innlegget er ikke merket og da har hun så klart betalt selv, sier hun. Hvordan skal det gå med matbudsjettet fremover? Jeg bare spør. Vent, det blir jo alltid rester til overs fra (nød)Proviant-kassa.

(Skjermdumper annebrith.blogg.no/Facebook)

Kristine Ullebø var den eneste av toppbloggerne som stilte til debatt på NRK på kvinnedagen. Det syntes jeg var vanvittig tøft av henne, spesielt med tanke på at hun ikke kan sies å være verstingen når det kommert til kroppspress og det å fremme plastisk kirurgi. To andre bloggere var savnet.

Ullebø var totalt uenig med Ulrikke Falch fra begynnelsen av, men de endte opp med å være delvis enige til slutt. (Kan nevne at de begge har vært litt harde på tastaturet på Instastory nå i kveld).

Kristine ble spurt av programlederen om hvorfor hun hadde reklamert for fillers tidligere. Svaret hennes var at det var lenge siden og det var noe hun ikke kunne stå for i dag.

Well well, som Raw så fint ville sagt det, hvordan kan det ha seg at hun kunne stå for det for bare noen dager siden? (7. februar). Jeg bare spør.

(Skjermdump kristineullebø/Instagram)

Annijor ville gratulere alle kvinner med kvinnedagen 8. mars. Hun skriver ofte på engelsk for å nå et større publikum, men det hender (ofte) at det skorter litt på engelskkunnskapene:

Hvem hadde bursdag? Jeg bare spør.

I morgen kommer det et innlegg om debatten.

Adina xoxo