JEG BARE SPØR

Isabel Raad forteller litt om den kommende sesongen av Paradise Hotel:

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Jeg vet ikke med dere, men jeg fikk ikke så veldig lyst til å se programmet nå. Hva sier TV3 til denne fabelaktige “promoteringen”, tro? Jeg bare spør.

Anna Rasmussen vil at vi som er hennes gode venninner skal få æren av å velge ut hvilken kjole hun skal ha til bryllupet:

Wow, snakk om å ha tillit til leserne sine. Men, bryllupet hun nevner er et hun kun skal være gjest i. Noen som trodde at hun mente sitt eget? (Jeg lister meg bort fra spørsmålet).

Hun viser oss noen kjoler vi kan velge mellom og alle har en link nederst. Hvem annonsøren er aner jeg ikke da det ikke nevnes med et ord i innlegget. Hvilken nettbutikk dette er reklame for opplyses heller ikke. Dette måtte jeg finne ut av og tok en for laget:

Boblerommet, altså.

Er ikke det rart, at alle som ikke er bloggere vet at navnet på annonsøren skal fremkomme i innlegget:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no og forbrukertilsynet.no)

Hvor vanskelig kan det være å gjøre jobben sin skikkelig? Jeg bare spør.

Anne Brith skrev nettopp et innlegg der jeg la merke til at hun kastet rundt seg med navn på forskjellige firmaer:

Hun påpekte at dette slettes ikke var reklame:

Jeg tenker at det fort kan bli til en reklame med et slikt frieri. Dette er akkurat slik hun gjorde det da hun overnattet på hotell etter bursdagsfeiringen hos sin smarte venninne, Stina:

Well well, samme hotellkjede dukket plutselig opp på hennes Facebook i dag:

Det kommer ikke frem i teksten hvilken hotellkjede hun samarbeider med, men jeg skimter Clarions sorte ballonger og at bildet er nøyaktig likt det som hun la ut på bloggen sin 11. februar i år.

Siden dette ikke er reklame(??) har nok mor sjøl betalt 5000kr. av egen lomme. Innlegget er ikke merket og da har hun betalt selv, sier hun. Hvordan skal det gå med matbudsjettet fremover? Jeg bare spør. Eller vent, de har jo alltid rester til overs, Proviant eller ei.

(Skjermdumper annebrith.blogg.no/Facebook)

Kristine Ullebø var den eneste av toppbloggerne som stilte til debatt på NRK på kvinnedagen. Det syntes jeg var vanvittig tøft gjort av henne, spesielt med tanke på at hun ikke kan sies å være verstingen når det kommert til kroppspress, å fremme injeksjoner og plastisk kirurgi. Det var to andre bloggere som var savnet.

Ullebø var totalt uenig med Ulrikke Falch fra begynnelsen av, men de endte opp med å være delvis enige til slutt. (Kan nevne at det har vært litt hard tasting på tastaturet på deres Instagram Storys nå i kveld).

Kristine ble spurt av programlederen om hvorfor hun hadde reklamert for fillers tidligere. Svaret hennes var at det var lenge siden og det var noe hun ikke kunne stå for i dag.

Well well, som Raw ville sagt, hvordan kan hun igjen stå for det for noen dager siden? (7. februar). Jeg bare spør.

(Skjermdump kristineullebø/Instagram)

Annijor ville gratulere alle kvinner med kvinnedagen 8. mars. Hun skriver ofte på engelsk for å nå et større publikum, men det hender at det skorter litt på engelskkunnskapene:

Hvem hadde bursdag? Jeg bare spør.

I morgen kommer det et innlegg om debatten som var på NRK (dette er ikke et frieri, altså). Søndag blir det Ukas sett og hørt.

Adina xoxo

34 thoughts on “JEG BARE SPØR

 1. Haha, vil bare informere om at Anne Brith også oppfordrer til å like siden for å vinne konkurransen. Noen som vel praktisk talt ikke er lov? 😉 Jeg bøyer meg i støvet for dere!!

 2. Hvorfor blir ikke bøter delt ut? Hvorfor får ikke disse bloggerne konsekvenser?

  Vil også meddele at jeg har (nesten) sluttet å lese blogger etter at jeg begynte å lese deres. Takk!

 3. Nå har jo også både pilotfrue og AB stengt kommentarfeltet må nevnes. Beskytte seg selv! Nå viser jo dere svart på hvitt at AB er helt på tur når det kommer til merking av reklame! Det er helt hårreisende at ingen tar tak i dette. Noen som kan videresende dette til FO? Det er jo straffbart til tusen, og hun slipper unna?!
  At firmaene hun samarbeider med vil drite seg sånn ut?! Jeg er rystet!
  Samtidig så glad for alt jeg tidligere slukte rått, er jeg nå blitt obs på!
  Tusen takk for den utrolig viktige jobben dere gjør! Nå må vi få slutt på denne snikreklame og løgnene en gang for alle! De som kan dette med skjermdump og videresending, Please gjør noe så vi får slutt på dette råtne spillet!!

 4. Uff de har å stri med disse damene spesiellt Mor sjøl som varsker flekker på TV2 Hjelper deg. Rart dette at TV2 må bruke toppbloggere for at folk skal se programmrene. Har 14 dager på Nouw toppen jeg nå, men slipper vaske flekker 😂😂😂😂😂

 5. Begynner å bli like irritert på Forbrukertilsynet som på bloggerne som bevisst merker feil jeg. De gjør jo INGENTING med det annet enn å sende noen “skjerp dere” -brev. De opplyser at feil merking og manglende merking `kan` medføre bot, men så vidt vi vet er ikke en eneste bot gitt så langt på tross av årevis med dokumenterte mangler og feli hos værstingene.

  Asti, dere og mange andre har bevis i sekkevis – og jeg går utifra at mye av det blir sendt inn til FT. Det betyr desverre at de ikke gidder å bry seg om dette problemet. “Ressursmangel” sikkert..

  Ikke rart influencere tar rennafart og blåser i reglene – de gjelder jo ikke i praksis..

 6. En ting jeg lurer på i blogglandia er hva som ligger bak lesertallene til nouw-bloggerne? De som liggwr på topplisten til nouw ligger ikke i nærheten av de samme lesertallene på blogglisten. Se Marta Alise feks, der står det over 55000 lesere de siste sju dagene, mn iføg blogglisten har hun bare ca 4500 lesere. Da skjønner jeg at annonsører dropper de om det blir fremstilt at de har over femti tusen flere lesere enn de egentlig har. Har dere noe info om dette?

  1. De regner også inn lesere utenfor Norge på Nouw og har en litt annen. Jeg topper Nouw siden et par uker og hadde 67829 men det er ikke unike lesere det kalles viste innlegg. Unike lesere hadde jeg 6202. Det er ikke samme måten å rangere på mellom de ulike platformene. Håper det ga en liten forklaring på tallene. Nouw kjører jo heller ikke sine bloggere fram i media lik blogg.no. Gudskjelov

 7. Nå vet jeg ikke « kong Halvor» om målgruppen for å se på Paradise er leserne her inne? Jeg ser ihvertfall ikke på slikt, men takk for opplysningen.😀. Men ser at AB har stengt kommentarfeltet. Da lukker en heller ørene fra NEG kom istenfor å face det. Noen burde helt klart gjøre noe med FT og reklamen hennes. Hun trenger reale bøter, for dette er ikke greit! Dere jenter har nevnt feil/manglende merking gang på gang! Hvor mye skal hun få ture frem! Nå kan jeg ihvertfall lett slutte å lese bloggen hennes, da morsomme kommentarer ikke slippes gjennom.
  Jeg bare lurer: de tre alenemødrene fikk Matkasse fra Proviant i 6 mnd. Så mye reklame for så lite?!innlegg på innlegg om hvor mye livet deres ville bli forandret?? Skammelig spør du meg! Helt bak mål!!

 8. Bra innlegg 😃👏🏼 Frøkna gjør god reklame for programmet sitt ja.. Blir spennende å se likevel 😊

 9. På snakk om eksponering av barn: funkygine. Legger ut x antall snaps av dem daglig (og på insta), de er nesten med i anna hvert innlegg hu skriver og nå reklamerer hun for sine visits hvor barna skal være med henne. «Møte med funky familien». Vet ikke helt om dette er innafor? På snap blir ALT delt, naken eller ikke naken.

  1. Ano: Må innrømme at jeg ikke har fulgt så nøye med. Jeg får skjerpe meg😊 Håper hun også gjør det🙄

 10. Bare veldig trist.. AB er desp etter penger, det kvalmeste er den choice-greia. Lokker folk til å sponse seg! Men verst er det at jeg begynte å tro litt på Kristine Ullebø Og hun står på tv og sier at hun har lagt reklame for fillers bak seg for mange år siden, og ikke vil stå for det, og så finner dere reklame for fillers fra 7 februar i år!!!!!! Har dere konfrontert henne med det? Målløs jeg….

 11. Det var full krise i heimen på Sørumsand, ab fikk ånde og pengenød. Hadde bare NOEN tusenlapper som skulle vare i tre fire dager. Hun var i koma og glemte Proviantkassen. Mat hele uken for EN tusenlapp. Og fortsatt NOEN tusenlapper til overs 😳

 12. Ja ab fikk angst! Panikkangst! Den siste i rekka med angst håper jeg! Jeg har nå bestemt at hennes blogg fra nå av må utgå! Jeg kan ikke sponse dama lenger! For det er jo det vi gjør, ved å gi dem klikk! Så oppegående og vettuge har vi blitt av dere to jenter bak denne bloggen!

  1. AMEN!! En mindre leser hos AB. Loves it! Håper flere slutter å lese den merkelige dama, for å skåne henne og barna fra seg selv. Og det er ikke bare BOTB som skal takkes. Er enormt mye BRA som kommer fra Kvinneguiden Rampelys der mange debatterer ordentlig. Kvinneguiden Rampelys hjelper BOTB 😉
   Velkommen til nye brukere, vi trenger dere der også.

 13. «Altså, det er fort gjort å trykke feil på en 0, 13.000 til 130.000 ut av konto»… vel, den feilen kan jeg godt gjøre mange ganger, den hadde IKKE gått igjennom for å si det sånn… trenger man å leve på 1000kr budsjett (proviant) hvis man har 130.000 på konto til å ‘sende feil?’ Nå har hun gått bananas på snæppen sin også fordi hun har fått kommentarer på at sønnen baker kake, slikker seg på henda, fortsetter å bake, putter fingra i munnen. Vurderte å skrive selv jeg, og spørre om hun serverte den kaka til andre.. altså.. litt hygiene da, vær så snill…

 14. Nå har AB klikka på snap fordi noen har brydd seg med at guttungen sleike seg på fingrene. Takk for maten 🤢🤢🤢

  1. Hva med mensbindene hun la ut på Snap nattestid for å vise at hun fortsatt var fruktbar?! Og den natta hun skylte ned en tusenlapp i do, for dét hadde hun ikke hatt råd til før! Snappene ble slettet etter en stund, men det var mye rart som foregikk om nettene i Sørumsand ei stund.

   Voksne damen på 43!! Digger å hente med 20 åringer fra Pærra. 🤷‍♀️

 15. Vil bare legge igjen en kommentar om håper det går bra med deg og Vicky midt oppi alt som heter å blogge og være en motvekt, og mennesker i hele surven ❤

Leave a Reply