JEG BARE SPØR

Isabel Raad forteller litt om den kommende sesongen av Paradise Hotel:

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Jeg vet ikke med dere, men jeg fikk ikke så veldig lyst til å se programmet nå. Hva sier TV3 til denne fabelaktige “promoteringen”, tro? Jeg bare spør.

Anna Rasmussen vil at vi som er hennes gode venninner skal få æren av å velge ut hvilken kjole hun skal ha til bryllupet:

Wow, snakk om å ha tillit til leserne sine. Men, bryllupet hun nevner er et hun kun skal være gjest i. Noen som trodde at hun mente sitt eget? (Jeg lister meg bort fra spørsmålet).

Hun viser oss noen kjoler vi kan velge mellom og alle har en link nederst. Hvem annonsøren er aner jeg ikke da det ikke nevnes med et ord i innlegget. Hvilken nettbutikk dette er reklame for opplyses heller ikke. Dette måtte jeg finne ut av og tok en for laget:

Boblerommet, altså.

Er ikke det rart, at alle som ikke er bloggere vet at navnet på annonsøren skal fremkomme i innlegget:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no og forbrukertilsynet.no)

Hvor vanskelig kan det være å gjøre jobben sin skikkelig? Jeg bare spør.

Anne Brith skrev nettopp et innlegg der jeg la merke til at hun kastet rundt seg med navn på forskjellige firmaer:

Hun påpekte at dette slettes ikke var reklame:

Jeg tenker at det fort kan bli til en reklame med et slikt frieri. Dette er akkurat slik hun gjorde det da hun overnattet på hotell etter bursdagsfeiringen hos sin smarte venninne, Stina:

Well well, samme hotellkjede dukket plutselig opp på hennes Facebook i dag:

Det kommer ikke frem i teksten hvilken hotellkjede hun samarbeider med, men jeg skimter Clarions sorte ballonger og at bildet er nøyaktig likt det som hun la ut på bloggen sin 11. februar i år.

Siden dette ikke er reklame(??) har nok mor sjøl betalt 5000kr. av egen lomme. Innlegget er ikke merket og da har hun betalt selv, sier hun. Hvordan skal det gå med matbudsjettet fremover? Jeg bare spør. Eller vent, de har jo alltid rester til overs, Proviant eller ei.

(Skjermdumper annebrith.blogg.no/Facebook)

Kristine Ullebø var den eneste av toppbloggerne som stilte til debatt på NRK på kvinnedagen. Det syntes jeg var vanvittig tøft gjort av henne, spesielt med tanke på at hun ikke kan sies å være verstingen når det kommert til kroppspress, å fremme injeksjoner og plastisk kirurgi. Det var to andre bloggere som var savnet.

Ullebø var totalt uenig med Ulrikke Falch fra begynnelsen av, men de endte opp med å være delvis enige til slutt. (Kan nevne at det har vært litt hard tasting på tastaturet på deres Instagram Storys nå i kveld).

Kristine ble spurt av programlederen om hvorfor hun hadde reklamert for fillers tidligere. Svaret hennes var at det var lenge siden og det var noe hun ikke kunne stå for i dag.

Well well, som Raw ville sagt, hvordan kan hun igjen stå for det for noen dager siden? (7. februar). Jeg bare spør.

(Skjermdump kristineullebø/Instagram)

Annijor ville gratulere alle kvinner med kvinnedagen 8. mars. Hun skriver ofte på engelsk for å nå et større publikum, men det hender at det skorter litt på engelskkunnskapene:

Hvem hadde bursdag? Jeg bare spør.

I morgen kommer det et innlegg om debatten som var på NRK (dette er ikke et frieri, altså). Søndag blir det Ukas sett og hørt.

Adina xoxo