BLOGGERNES 8. MARS

For en herlig Barne -og likestillingsminister vi har.

Takket være bråket i forkant av Vixen (sorry for at det nevnes igjen), der Ulrikke Falck var en av flere bloggere som trakk seg, og Kristin Gjelsvik fikk brukt sin store stemme til å få sagt hva som er feil i bloggosfæren. Nå har minister Linda Hofstad Helleland (H) endelig kommet på banen og inviterte nylig bla. Ulrikke og Kristin til sitt kontor. Hun ønsket å lære mere om påvirkningskraften bloggerne har og hvordan de bruker den. I dag kunne vi lese en gledelig sak i VG HER

Ikke nok med det, for i dag på selveste kvinnedagen, inviterer statsråden til debatt hvor alle som vil kan møte:

Jeg lurer på hvordan våre bloggere feirer dagen.

Martine Lunde er opptatt med å vise bildene som ikke kom på bloggen”, men som kom på bloggen likevel, der vi bla. får se henne tisse i sanden.

Anne Brith forteller om blusen sin og at hun har fått et samarbeid med en butikk i hennes hjemby, Mosjøen. Hun benytter også dagen til å lære oss om riktig merking av reklame:

Kristine Ullebø har ikke postet noe i dag så mulig hun sover. Eller nei, hun er jo alltid tidlig oppe. Da spiller hun sikkert piano eller spiser ost. Kanskje hun er på vei til et viktig møte, hvor hun filmer skoene sine mens hun går.

Stina har ikke skrevet noe på to dager så jeg regner med at hun driver med contouring og skriver på noen nye lister med gode(?) råd. Hva hun kan den jenta.

Sofie Nilsen smeller til med å vise oss rumpen sin, som hun har fått av trening. Hun sier at alle kan oppnå en slik én med hard trening. Jeg får tusle meg i vei til gymmen da, for nå ble jeg påvirka. Resultat blir (ikke) delt.

Så hva driver Frua på med på en slik fin dag? Hun er selvfølgelig opptatt med å se fab ut og reklamere for klær som passer både i fjellet og i byen.

Ida Wulffen da? Hun kan fortelle oss om pølser:

Til sist så ønsker Marthe Borge å gi filmtips for hele familien.

Det finnes heldigvis håp:

Tipper du tenker som meg, at mammaen er i gang igjen. Tittelen kunne hun greit ha tonet ned, men vi kjenner jo mammaen. Der i huset er de to kvinner på kvinnedagen:

Vi fikk også en hilsen fra Marbella:

Jeg må innrømme at jeg har vært en av de som har ment at kvinner i Norge er så likestilte med menn som vi får blitt. Men etter mye lesing og #metoo, ser jeg at jeg har vært naiv og at dette slettes ikke ikke stemmer. Derfor er kvinnedagen viktig også i 2018, og vi må fortsette å kjempe.

Til sist så vil jeg takke Kong Halvor, han med verdens fineste katt, som sendte en melding for å gratulere oss med dagen. Altså, går det an å bli mere sjarmerende. Katten altså.

(Skjermdumper vg.no, idawulff.no, barne -og likestillingsdepartementet/Facebook, annebrith.blogg.no, kristingjelsvik.no, andreasveinsdottir@blogg.no, funkygine.com, pilotfrue.blogg.no, martinehalvs.blogg.no, mammatilmichelle.blogg.no og sraad.blogg.no)

Gratulerer med dagen til alle kvinner💞

Adina xoxo