UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 9

UKAS RÅD:

Stina kom nylig med en liste der hun ønsket å gi oss (altså vi uten full glam daglig) råd om hva vi ikke måtte finne på å gjøre med vårt utseende. Jaha? Angrer hun på botox og fillers og vil råde oss til å holde oss unna? Niks, her er et av punktene:

Jeg legger straks merke til at hun skriver: Men om en person som er stygg (…) Så skriver hun videre: ikke hør på de. Jeg må innrømme at jeg ble en smule forvirra og lurte veldig på hvem det var jeg ikke skulle ta imot råd fra. Var det fra én stygg person eller fra flere stygge personer?

Da kjæresten PelleK var ferdig med å lese listen til sin listeforlovede, kom han frem til at det som stod ikke var særlig smart. Og siden Stina er den smarte venninnen til mor sjøl, så valgte hun å høre på sin kjære og ordne opp.

For det hun egentlig mente var dette:

(Skjermdump stina.blogg.no)

Jeg er fortsatt forvirra, er én eller flere vi ikke skal høre på?

UKAS (ALLTID) ÆRLIGE BLOGGER:

Flere har spurt Isabel Raad om hun har operert nesen sin igjen, noe hun benekter. Når man får utført en neseoperasjon så kan det ta 1-2 år før man ser det endelige resultatet, har jeg hørt. Frøkna vil at vi skal vite at hun er ærlig:

Ærlig om inngrep sier hun, men hun sa aldri at rumpen ble operert to ganger.

Det kan selvsagt ha noe med dette å gjøre:

Det kan virke som om hun endelig har forstått galskapen i det hun har holdt på med. Jeg trodde på det helt til jeg kom på noe jeg leste for ikke så lenge siden:

Hun er misfornøyd med sine pupper, som jober et resultat av en operasjon hun utførte for noen år tilbake. Nå vil hun altså operere på nytt:

(Skjermdump Sraad.blogg.no)

Well well, som sikkert de fleste har fått med seg så bor frøkna og hennes herremann i Marbella. Etter en hel uke der trenger de nå å få seg en skikkelig ferie. De har ikke fått den varmen de søkte i Spania, det er slitsomt å skrive om seg selv, ta selfies og spille inn vlogger. Forståelig at de trenger ferie.

Apropos vlogger, det tar en hel evighet å komme gjennom deres. Om Pierre bare lot være å snakke så kunne de halvert tiden på vloggene. Bare nevner det.

UKAS GLEFSER:

Annijor som har vært med i serien Sweatshop, og fikk besøkte bla. H&M sine fabrikker i Kambodsja, er forståelig nok motstander av kleskjeden. Det ønsker hun å lære sine kollegaer:

Nå vet ikke jeg om hun sikter til noen spesielle eller om hun mener generelt. Uansett, jeg blir så glad når bloggere/influencere bruke stemmen sin til noe viktig, så kred til Annijor for å fronte en viktig sak.

Noe hun kanskje ikke så komme var kritikken. Folk mente hun var dobbeltmoralsk som boikottet H&M, men likevel valgte å reklamere for Nelly eller andre billigkjeder som visstnok ikke var det spor bedre enn H&M.

Å takle kritikk er ikke Annijor sterkeste side:

Hvor skal jeg begynne. Hun sier at dette er noe hun brenner for og at det er hennes hjertesak. Blir det ikke litt merkelig å fronter andre billigkjeder nesten daglig, som har minst like forferdelige forhold for sine fabrikkansatte som H&M? Man kan sammenligne det med at jeg som er vegetarianer fordi jeg mener kjøttindustrien er for jævlig, skulle fronte Gilde.

Som en leser sier det:

Men sånn ser ikke Annijor på det og hun greier ikke skjønne kritikken:

Nei, man trenger ikke være supermann for å slutte å promotere en industri man er imot. Hennes argument for at hun bare er 21 år og ikke kan gjøre alt her i verden, holder ikke mål når man tjener penger på det man er imot. Da gjør man ikke litt en gang.

Ellers er jeg helt enig, ingen kan gjøre alt, alle kan gjøre litt.

UKAS BUSINESS:

Jeg visste at Lord Gekko hadde en nettbutikk der han solgte elsykler som ikke er lovlige å bruke i Norge. Nå viser det seg at Paprikaen hans også har skaffet seg en nettbutikk. Ikke så mye å velge mellom foreløpig for jeg så kun et pledd som hun selger til den nette sum av 1999kr. Pleddet ser veldig deilig ut og er i reneste ull. Varmt og deilig.

Jeg trengte ikke lete lenge før jeg fant det samme pleddet på Wish, til en langt billigere penge:

På Wish står det at pleddet er i ull i hovedteksten, noe jeg nekter å tro på til den prisen. Paprika derimot, hun mener at pleddet er i ren ull og priser det deretter. I beskrivelsen står det polyester:

Hennes kjære Gekko vil ikke være noe dårligere så han har skaffet noen søte blinkesko:

Jeg tok meg tur nr. to inn på Wish, noe dere også burde gjøre før dere evt. kjøper noe fra dette paret. (Kanskje Svartepetter burde sette dem på svartepetterlisten sin?)

Samme skoene.

(Skjermdump paprika.no, lordgekko.no, wish.com)

Paret prøver seg på en forretningsidé à la selveste Idar Vollvik, uten at det virker som de kan lykkes noe mer enn han.

Det blir fryktelig spennende å følge med på hva de skal fylle nettbutikkene sine med. La meg tippe at det er noe fra Wish eller ebay.

Adina xoxo

69 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 9

 1. Se bilder av beina til Isabel for et år eller to siden kontra nå. Jeg er sikker på at hun har operert seg pga hun var veldig hjulbeint før. Vi sjokk når jeg så bilder!

 2. Pleier ikke kommentere på blogger, men gjør det hos dere. Bare for å si at dette er den beste bloggen jeg leser!! Og ikke slutt!!!! 😀

 3. The Paprika-Gekko’s…de er virkelig “the gift that keeps on giving” når det gjelder å overgå seg selv i å drite seg loddrett ut.

  “Villa-cozy” pleddene markedsførte Camilla først på sin egen Instagramkonto, fredag 24/2. Hun hadde visstnok kjøpt en pakke for å sikre seg noen og hadde 10 stk igjen. 100% akryl, 100 x 120 cm, til den nette sum av 999 kr (+ frakt). Hun hadde visst også et par i 200 cm, til en litt høyere pris. https://imgur.com/a/ZTaOS (Posten jeg har linket til skjermdump av er slettet nå.) En ukes tid senere ble de til ullpledd på villa-paprika.no, til høyere pris.

 4. AB har mye på hjertet om dagen. Hun forteller at to av barna skal bli leger, og to Advokater(en fra Harvard tom). Jeg synes jo det vitner om en tankegang på viddene når du hevder slik. Minstepoden her ville bli Pilot når han var 5, jeg fortalte da ikke det. Vi venter og ser tenker jeg….
  Jeg måtte arrestere henne litt, om både Toro mat til barna, og at hun idag skal strake vegen til politistasjonen i Sørum for å anmelde det hun mener er stalkere. Hun er bra paranoid når hun tror folk møter opp på eventer hun drar på for å ødelegge.🙈. Hva skal politiet si til en bunke mails som ikke går hennes vei?!jeg undres på hvorfor det er så mye hat til den dama? Verdens beste mor som hun er! Fester med 20 åringer og tar nipple bilder på byen? Jeg skal holde meg for god til å skrive mer, skrivekrampa kan også ta over. Blir artig dag for de på politistasjonen idag, de tar det sikkert dønn seriøst! Tenke seg til, en bunke full av hat!🙈👏.

  1. Anita: Jeg ser på det samme showet🙄 Ang. eventer og at folk ødelegger, mener hun de som tar to cupcakes når det kun var en til hver? 🙊

 5. Bra blogg!
  I det siste har jeg fått mye virus og spam av bloggen deres 🙁 kommer popup som sender meg til en ny side mer ymse, alt fra at jeg har fått virus til noe casinoaktig.

  1. Hei. Prøv å slette loggen og nettleserdata i innstillinger. Fint om du sender oss en mail om det ikke hjelper😘

   1. Hei. Prøvde du akkurat? Skjer det hver gang du går inn på et innlegg? Bruker du mob. eller PC? Har du anledning til å ta kontakt med oss på Facebook så får vi testet litt?

  2. Dette opplever jeg også😢 Må alltid gå ut og inn, så krysser fingrene for at det hjelper å slette logg🤞🏻

   1. Adina:
    jeg fikk spam tidligere i dag, rundt kl. 9-10. Skjer ikke hver gang jeg er inne på et innlegg. Sånn ca. en gang i uka kanskje. Bruker mobil (iPhone) Har en teori om at det skjer når jeg trykker meg inn og scroller i kommentarene.

   2. Ok, jeg hadde en lang samtale med support og vi gjorde en god del endringer klokken 11 i dag så veldig fint om du holder oss oppdatert om det skjer igjen. Fint om du igjen sletter logg og nettleserdata 🙂

 6. Fantastisk at dere tar opp denne svindlingen til Paprika og Gekko. Det er ikke mindre enn forkastelig at de forsøker å skaffe raske penger ved å videreselge dårlige varer de har kjøpt på wish til en hårreisende pris! De eier ikke skam!

  Det jeg synes er det beste med dette er jo det at Camilla for en stund tilbake la ut en snap der hun latterliggjorde eksens jobb. Vel, han HAR iallfall en jobb og tjener til livets opphold på et redelig vis. Tipper han ler godt av gekkobikes, gekkoleiligheter i Bulgaria, gekkosko og villacozypledd for å si det sånn. Det han derimot antakeligvis ikke ler godt av, er den kyniske utnyttelsen av hans barn for å generere klikk og penger for den arbeidssky mora og øgla.

  Får en så utrolig vond smak i munnen av hele greia, det er nesten så jeg ikke kan tro at det finnes sånne mennesker på ekte!

 7. Jeg sliter også å tro at det finnes slike folk som gjør slikt. Jeg har heller aldri forstått at noen leser bloggen hennes. Tenk å videreselge? Er det mulig???de må slite noe vanvittig! Men hvem følger henne? Hva er interessant ved bloggen? Forstår ikke! Gjemmer meg bak det ekte ullpleddet!🙈. Og Stina blogg med stygge mennesker, hva må de pur unge lese og tenke?? Har hun lært av mor sjøl?
  Ser at mor sjøl forteller at det blir en karriere som rådgiver for de unge bloggerne når hun gir seg. Burde kanskje klatre over de på lista selv før hun uttaler seg?!håper ikke de svelger rått at det er derfor hun klenger og menger med de!! Nå har hun begynt å skrive bok, tar det likså godt i bloggen. Anyone som ikke vil signere henne?? Følg med følg med, neste kapittel kommer!🙈😂

  1. For 10 år siden var hun med i Unge Mødre og fikk dermed mange lesere. Så startet hun interiørbutikk og fikk flere lesere. Så gikk den konk og hun prøvde på ny, så gikk den og konk.
   Etter det har det gått nedenom og hjem på alle mulige måter.
   Tror mange leser den for underholdningens skyld. Man klarer ikke se bort🙈

 8. De vloggene til kjæresteparet er gørr.. Men de har tenkt til å satse hardt på det tydeligvis. Tviler på at det slår an noe særlig. De gjør jo ingenting, og omgås bare hverandre..

  1. Lurer seriøst på om det er noen som faktisk ser hele?? 15-18 minutt på å sitte å klemme å kysse og å snakke om helt meningsløse ting??? Neitakk.

 9. Tidenes viktigste stemmer, tusen takk Adina og Vicky❤️

  Jeg fatter virkelig ikke at ett eneste menneske følger disse bloggerne/svindlerne (ALLE som én) lenger! Det er jo bevist, opplest og vedtatt at de utnytter «oss» dumme lesere til å tjene seg rike gjennom svindel og bedrag!
  Skulle tatt seg ut om jeg promoterte min mening om dem ved å dele link til bloggene eller?? Som å boikotte HM og promotere Nelly..
  Gaaaaaah, blir så oppgitt!!

 10. Digger bloggen deres!
  Herregud, jeg blir så satt ut av hvor dårlig Annijor er til å takle konstruktive tilbakemeldinger/kritikk! Haha jeg skjønner seriøst ikke at det er mulig…..

  1. Annijor da… – lite hint: når su bygger deg selv som en merkevare, herunder, etisk forbruker av klær, så kan det være lurt å fronte dette på en konsekvent måte. Feks ved å droppe samarbeid med aktører som ikke driver noe bedre enn H og M og heller skaffe samarbeid med tja…Acne? Og om dette ikke er lønnsomt nok kan det være lurt å tone ned det etiske aspektet ved merkevaren Annijor, som jeg mistenker hun tjener på i marledsverdi. Hvis ikke ser det jo ut som Nellyarbeiderne er mer verdt enn de hos H pg M eller hvordan blir? …. Say no more. Anbefaler ex.phil.

 11. Seriøst: tror disse Paradise jentene at AB er sammen med de for gøy? Hun tror de vil lønne henne i form av hjelp til bloggen. Det er vel ingen som går på dette??!! Hun gjør jo ingenting gratis!! Rart det også ble så veldig stille rundt matkassen? Den skulle jo vært i full lansering nå? Jeg har ikke fått noe reklame av noe slag?? Tenke seg til, gitt det også åt skogen?? Og alenemødre saken? Er de snytt og vil ikke stille opp? Jeg bare spør!!

 12. Altså, ang Annijor`s måte å svare leseren (“kunden”) på..er det mulig!
  Isabel…orker ikke.

  Og Villaradarparet! Hæ? For en shitty bransje. Lureri delux!

  Bare juks i nesten hele bloggbransjen. Spes blandt toppbloggerne.

  Har lært så mye etter jeg fant BOTB. Ære være 🙂

 13. Ikke bare er Annijor elendig på å svare for seg, men det virker ikke som om hun forstår kritikken heller?
  Også ser jeg hun selv og flere andre brukere skriver at hun gjør mye allerede og mer enn oss andre dødelige – får meg til å lure på hva i alle dager det er hun gjør? Hun var så heldig å bli plukket med i en serie med to andre, og etter det har det stilnet. Og nå boikotter hun H&M, men reklamerer for Nelly og Gina Tricot – noe som ikke går opp i opp, og dermed bidrar hun i større grad til at verden blir et hakket verre sted – sammenlignet med oss andre. Og det at hun må leve hun også er en veldig tynn unnskyldning, finnes mer etiske samarbeidspartnere og måter å tjene penger på, hun kan se seg litt rundt blant sine kollegaer.

 14. Har lenge tenkt på det med HM og Nelly, digg at noen fikk det på dagsorden, elsker at dere finner kommentarer fra hun selv, der hun svarer, eller gjorde hun det? haha, vi datt ut av det lange svaret!

 15. Supert innlegg, stor tommel opp! 🙂

  Tror det meste er sagt så jeg skal la være å kommentere innlegget….legger bare til at jeg mister nesten munn og mæle over hvor frekk enkelte er, både de som vil selge tepper/sko, og de som ikke tåler saklig kritikk! Andre igjen er så gudsjammerlig kjedelig at bare…..gjeeesp! Fatter ikke at leserne holder ut!

  Min store frustrasjon idag er SE og haircare…tror jeg sprekker av irritasjon. Har fått reklamen på face flere ganger idag. Hva holder haircare på med? De lar Norges parykkberte nr.1 fronte de uten skam overhodet. Hun har brukt haircare i flere år, hun skryter over at håret vokser minst 5 cm i måneden….wow! Hun burde hatt hår både ned til ræva og rundt midjen opp til flere ganger nå!

  MEN, tross den ekstremt kraftige hårveksten så bruker hun parykk hver forbaska dag. Hva ligner det? Med den solide hårveksten og all den voldsomme skryten hun gir haircare så burde hun kastet alle parykker for år siden. Jessufader, de må betale henne i bøtter og spann for å lyve år ut og år inn samtidig som hun svir av tusener på parykker fra utlandet. Og verden vil la seg bedra…… jeg sukker tungt her!

  Men, dere mine damer…digger dere <3

  1. supertante: Du sier det, hun burde hatt hår ned til ræva nå🤔 Kan det være hun har fått økt hårvekst andre steder 🤔
   Vi digger deg rett tilbake😘

 16. Vet ikke om det bare er meg, men jeg kjøper ikke helt den “Bare ordla meg feil!” unnskyldninga, det der var ikke bare feil ordelag! Kan hende det var noe sannhet i unnskyldninga. Men med tanke på at mye av det Stiba kommer med er ganske ekstremt til tider. At hun tar botox i ikke eksisterende rynker og sier at det bare er pga hodepine, fillers i lepper som ikke var ekstremt små til å begynne med…
  Moren min har tynnere lepper, og litt stor nese, men det passer ansiktsformen og kler henne! Hun er vakker som bare det! Og har aldri tatt noe botox, fillers eller operasjoner, og ser smashing ut i en alder av 60!
  Anyway, tilbake til saken 😛
  Det virker mer som om at Stina mener at de som er stygge i hennes øyne, de skal man ikke høre på. Da det er mulig å ta injeksjoner og operere. Men hun tenker ikke på at de fleste ikke har råd til sånt…

  Btw, sto i samme innlegg (om jeg ikke husker feil) at hun hadde fått meldinger fra folk som hadde fått fillers i leppene, sannsynligvis inspirert av henne og andre rosabloggere, at de hadde skrivd om komplikasjoner, fillern’e hadde klumpet seg og sånt.
  Da forklarte hun at det er sånt som skjer når man tyr til billige behandlinger.

  Og dissa rosabloggerne insisterer på at de ikke inspirerer unge jenter til å “fikse” på seg selv…

  Det burde vært ulovlig i det hele tatt å vise/reklamere for kosmetiske operasjoner/injeksjoner.

  Er så i mot dette som fy!
  Om man ikke trenger plastiske operasjoner pga medisinske ting, sånn som at man har problemer med å puste, blitt forbrent, mista bryst pga kreft, og sånt, så burde det i min mening ikke være tilgjengelig. Man løser jo ikke hovedårsaken, det trenger man en psykolog til. Og i værste fall blir man avhengig av disse inngrepene.

 17. Ja, disse bloggene.. Null integritet og gjør alt for penger. Skjønner de ikke at mange gjennomskuer de nå?

 18. Sophie Elise dedikerer et helt innlegg til at Erlend Elias har kalt henne stygg, og at hun heller ‘vil være stygg på utsiden enn på innsiden ihvertfall’, men såvidt jeg kan se så er det eneste han sier i det klippet at han ‘ikke vil bli forandra, vil ikke ta en Michael Jackson og Sophie Elise liksom’.. Sier vel ingenting om at hun er stygg? Sier jo bare at han ikke opererer seg fordi han vil endre utseende, men fordi han sliter med å puste ordentlig (eller hva det nå er)? Jeeez

  1. Jeg så det innlegget på God Kveld Norge og skjønte tvert at dette kom hun til å melke for det det var verdt! Han sa aldri at hun er stygg, så det er direkte frekt av henne å skrive det i bloggen sin. Skamme seg burde hun….alt den jentungen gjør for klikk og sympati! Jeg gremmes!

   Fint av Erlend Elias å be om unnskyldning, men å beklage noe han ikke sa er dirkete feil. Dessverre vet han vel hvilket sabla styr den barnslige jentungen kan skape i media når hun er misfornøyd med noe.

 19. Når det gjelder frk. Isabel så må jeg nesten si jeg har litt sans for henne, men bare litt da. Det er bare rent vås med en menining ” få penger i kassa ” kan heller ikke se at hun nekter for det. Hun har et effektivt nettverk for å holde seg høyt opp, men jegskal ikke spekulere i det hun får ha hemmeligheta si i fred ettersom det vel kan kalles en forretningshemmlighet 😂
  Som vanlig følger jeg alltid med dere fordi jeg alltid har gjordt det. Synes at stilen har blitt litt mildere og det liker jeg for så kan ingen føle seg uthengt. Det at jeg som leser må lese alt for å få rett bilde er veldig bra. 👏💯👍

  1. Suttug: «Hemmeligheten» må hun bare fortsette med😁
   Det er så gøy at du alltid har fulgt bloggen vår, og at du fremdeles liker den. Takk❤️

 20. Synes bloggen deres er kjempebra, men kommentarfeltet… det begynner å se ut som en blanding av trådene på KG… vel,det er jo mitt valg å lese el ikke, så jeg står over fra nå av. Men skal lese bloggen 😉

  1. Boken til AB🙈🤭. Var det ingen forlag som ville skrive om hennes hårreisende og til tider veldig tøffe liv? Ja da er det bare å skrive bok på bloggen. Fortsettelse følger, hvordan stå ansikt til ansikt med en elg som 4 åring?🙈, ikke lett vil jeg tro!
   Og hvordan kle seg slik at alle blir fornøyd? Ikke lett det heller. Nei, huff dette blogglivet kan ta på for enhver! Hvordan så bastant vite at en er den beste moren for sine barn? Der er hun skråsikker. Hun viker ikke! Jeg tenker ofte hvilken mamma jeg er. Tar meg i å tvile, fundere, gjør jeg alltid det beste? Nei, jeg har også feil og mangler som alle foreldre!

  2. Christina: Litt av poenget er at folk skal få ytre sine meninger her hos oss da de ikke når frem hos bloggeren det gjelder. Negative kommentarer kommer sjelden gjennom hos bloggerne og ofte er kommentarfeltene stengt. Skal man bare godta at bloggerne sier og mener hva de vil uten at noen får være lov til å si sin mening og være uenig? Vi modererer hets og det som ikke passer seg, men heldigvis er det lite av den slags her.
   Glad for at du vil fortsette å lese bloggen❤️

 21. Lord gekko har til og med brukt bildet fra wish😂🙈 måtte kommentere på facebooken hans men han sletter det vel.

 22. Hei! Lurer på annonsemerking hos toppbloggerne: Har dere skrevet innlegg det temaet før?

  Hvordan en annonse/reklame skal merkes i ett blogginnlegg (dette har forbrukertilsynet skrevet om?). Hadde vært interessant å få oppsummering på hvordan annonsemerking skal gjøres, men hva faktisk bloggerne gjør. Dette må faktisk være ukjent for de fleste leserne hvordan bloggerne lar være å merke eller gjør minst mulig avslørende for annonseplass.

  Vil også legge ved link jeg kom over i KG som jeg fant opplysende: http://sosiologen.no/student/celebrity-is-what-celebrity-does/

  Et innlegg som informerer lesere hva en kommersiell blogg (bare en tanke da jeg er i beundring og respekt for alt arbeidet dere har gjort og Vixen som viste seg å være reinspikka tull. Jeg følger bloggen deres så lenge den er til 😊)

 23. SE har fobi for å vaske hendene nå (eller så har hun fobi for å få tørre hender ETTER at hun har vasket de/ litt uklart)

 24. Jeg så igjennom episodene fra TV programmet til SE. Hva var det for noe å vise? På TV? Hvem kan finne det interessant? Nesten alene på en pub i Harstad hvor de stakkars føler seg som superstjerner?! Og F og J virker mer som slaver enn venner? Alle med parykk, og stadige reklamer for hårtbl?! Nei, dette er så trist!! Jeg har ikke ord! Hun har jo ikke akkurat hatt en vond barndom! Foreldre som har gjort alt for henne, og litt forvirret i tenårene var vi vel flere av? Nei, det var søppeltyven på høyt nivå. Sønnen min på 15 våknet da jeg så programmet, og han bare: mamma, ser fu slik søppel TV? Det hadde jeg ikke trodd. Jeg svarte mumlende at det hadde jeg ikke trodd selv heller🙈

 25. Hei. Ser flere kommentere at sraad har vært hjulbeint. Men nei. Det har kun sett sånn ut fordi hun har presset lår og bein fra hverandre på bilder for å få tight gap.

 26. Debatten på NRK i morgen (på kvinnedagen) skal handle om kroppspress og bloggere! Så reklame for ukens program hvor Ulrikke Falch står sammen med programleder Ingunn Solheim. Falch sier at hun vil bekjempe kroppspress og ønsker strengere regelverk for bloggere. Håper så mange som mulig får dette med seg! 🙂

 27. Fått med dere at Raw har byttet navn på firmaet sitt fra “RAW PHOTOGRAPHY FABIAN VENJAR RAAE” til “RAW MANAGEMENT FABIAN VENJAR RAAE”. Hvem i all verden vil ønske å bli representert av han?!

Leave a Reply