UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 9

UKAS RÅD:

Stina kom nylig med en liste der hun ønsket å gi oss (altså vi uten full glam daglig) råd om hva vi ikke måtte finne på å gjøre med vårt utseende. Jaha? Angrer hun på botox og fillers og vil råde oss til å holde oss unna? Niks.

Orker ikke.

Da kjæresten PelleK var ferdig med å lese listen til sin listeforlovede, kom han frem til at det som stod ikke var særlig smart. Og siden Stina er den smarte venninnen til mor sjøl, så valgte hun å høre på sin kjære og ordne opp.

For det hun egentlig mente var dette:

(Skjermdump stina.blogg.no)

Orker fremdeles ikke.

UKAS (ALLTID) ÆRLIGE BLOGGER:

Flere har spurt Isabel Raad om hun har operert nesen sin igjen, noe hun benekter. Når man får utført en neseoperasjon så kan det ta 1-2 år før man ser det endelige resultatet, har jeg hørt. Frøkna vil at vi skal vite at hun er ærlig:

Ærlig om inngrep sier hun, men hun sa aldri at rumpa ble operert to ganger.

Det kan selvsagt ha noe med dette å gjøre:

Det kan virke som om hun endelig har forstått galskapen i det hun har holdt på med. Jeg trodde henne helt til jeg kom på noe jeg leste for ikke så lenge siden:

Hun er misfornøyd med sine pupper, som er et resultat av en operasjon hun utførte for noen år tilbake. Nå vil hun altså operere på nytt:

(Skjermdump Sraad.blogg.no)

Well well, som sikkert de fleste har fått med seg så bor frøkna og hennes herremann i Marbella. Etter en hel uke der, trenger de sårt en skikkelig ferie.

UKAS GLEFSER:

Annijor som har vært med i serien Sweatshop og fikk besøke bla. H&M sine fabrikker i Kambodsja, er forståelig nok motstander av kleskjeden. Det ønsker hun å lære sine kollegaer:

Nå vet ikke jeg om hun sikter til noen spesielle eller om hun mener generelt. Uansett, jeg blir så glad når bloggere/influencere bruke stemmen sin til noe viktig.

Noe hun kanskje ikke så komme, var kritikken. Folk mente hun var dobbeltmoralsk som boikottet H&M, men likevel valgte å reklamere for Nelly eller andre billigkjeder som visstnok ikke er det spor bedre enn H&M.

Å takle kritikk er ikke Annijor sterkeste side:

Hvor skal jeg begynne. Hun sier at dette er noe hun brenner for og at det er hennes hjertesak. Blir det ikke litt merkelig å fronter andre billigkjeder nesten daglig, som har minst like forferdelige forhold for sine fabrikkansatte som H&M? Man kan kanskje sammenligne det med at jeg, som er vegetarianer fordi jeg mener kjøttindustrien er for jævlig, skulle fronte Gilde.

Som en leser sier det:

Men sånn ser ikke Annijor på det og hun greier ikke skjønne kritikken:

Nei, man trenger ikke være supermann for å slutte å promotere en industri man er imot. Hennes argument for at hun bare er 21 år og ikke kan gjøre alt her i verden, holder ikke mål når man tjener penger på det man er imot. Da gjør man ikke litt en gang.

Ellers er jeg helt enig, ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt.

UKAS BUSINESS:

Jeg visste at Lord Gekko har en nettbutikk hvor han selger elsykler som ikke er lovlige å bruke i Norge. Nå viser det seg at Paprikaen hans også har skaffet seg egen nettbutikk. Ikke så mye å velge mellom foreløpig, for jeg kunne bare finne et pledd som hun skulle selge til den nette sum av 1999kr. Pleddet ser veldig deilig ut og er i den reneste ull.

Meen, jeg trengte ikke lete lenge før jeg fant akkurat samme pledd på Wish, og til en langt billigere penge:

På Wish står det at pleddet er i ull i hovedteksten, noe jeg nekter å tro til den prisen. Paprika derimot, hun mener at pleddet er i ren ull og priser det deretter. I beskrivelsen står det polyester:

Hennes kjære Gekko vil ikke være noe dårligere, han har skaffet noen søte blinkesko:

Jeg tok meg nok en tur inn på Wish, noe dere også burde gjøre før dere evt. kjøper noe fra dette paret. (Kanskje Svartepetter burde sette dem på svartepetterlisten sin?)

Samme skoene:

(Skjermdump paprika.no, lordgekko.no, wish.com)

Paret prøver seg på en forretningsidé à la selveste Idar Vollvik, uten at det virker som de kan lykkes noe mer enn han.

Det blir fryktelig spennende å følge med på hva de skal fylle nettbutikkene sine med. La meg tippe at det er noe fra Wish eller ebay.

Adina xoxo