FÅ MED DEG DETTE

Vår kjære leser Arve nevnte i en kommentar at Trygdekontoret (NRK) med Thomas Seltzer skal sende et program som omhandler bloggere tirsdag 6.3.

(Skjermdump kommentarfeltet)

Har også hørt at Seltzer sjekker inn på Paradise Hotel i sesongavslutningen av programmet.

Når vi nevner TV og bloggere har jeg en liten overraskelse å komme med. Mer om det senere (kanskje om en uke eller to. Eller aldri).

Neida. I motsetning til andre bloggere har jeg ikke melket dette i forkant. Jeg kan nå røpe at jeg har latt meg intervjue. 15.3 kan du se og høre meg, det vil si i en sladdet versjon, om toppbloggerne på Insider kl. 21.30 på FEM.

Jeg ba spesifikk om en mellomting mellom “kriminell” stemme og smurf.

(Skjermdump dplay.no)

Jeg gikk med på intervjuet først og fremst fordi jeg tenkte at det var viktig med en motvekt til bloggosfæren, men også fordi jeg er en stor fan av programmet. Det er en ære å bli spurt, takk Janne!

6.3Trygdekontoret på NRK kl. 21:20

15.3Insider på FEM (eller dplay) kl. 21:30

Over til noe helt annet. Noen etterspurte en poll for å se aldersspennet på dem som leser denne bloggen. Vi trenger ingen poll (selv om det er gøy, da) for å finne ut av dette. Google har alltid svaret. Google ser og hører alt.

Dette gjelder fra 1.1.2018:

(Google analytics)

Vi blogges i morgen!

Adina xoxo

58 thoughts on “FÅ MED DEG DETTE

 1. WoopWoop som jeg gleder meg både til HappyTom og Insider! Takk for at dere er til – og evner å sette er nylakkert negl på mye av det som virkelig er på skjeve i samfunnet vårt! Tusen takk for at dere i det hele tatt gidder <3 <3 <3

 2. Gleder meg SÅ mye til å “se” deg på Insider – helt sikker på at det blir en interessant episode!! Dødskult, bra jobba!!

  Det var forsåvidt jeg som spurte om den pollen, visste ikke at Google kunne fikse sånne ting (så uviten og naiv som jeg er, hehe). Men betyr dette virkelig at INGEN under 18 år leser bloggen? Det kan da ikke stemme? Eller er det hvem PCen er registrert på eller noe som kommer frem her? Virker litt rart, synes jeg.

 3. Jeg vil bare si farvell til de av toppbloggerne som har levd livets glade dager.

  Heretter vil de nok dra mobbekortet og hatkort/hetskort svært ofte, men denne gangen slipper dem ikke unna.

  Heretter vil de måtte begynne å bli redelige og ærlige bloggere med integritet skal de overleve.

  Sayonara på forskudd til alle pengegriske bloggere 😁

 4. Jeg tar en liten dans for dere! Dette er gode nyheter 😃 Skal tipse venner om dette og min far 😂 . Hurra for dere😄

 5. Kan dere ta en “ save the date” samme dag det skal på lufta? Det er jo blitt en poppis i bloggverden nå👍👌🏿. Noen som forsto hva AB fabler om i dagens innlegg? Ikke verdt å lese ihvertfall!

 6. Takk for informasjon. Jeg digger Insider og prøver å få det med meg hver uke. Skal garantert få sett dette 🙂

  Måtte alle toppbloggere rakne i sømmene…….. og dere stå igjen på toppen 😉

 7. Så nå at SE har samarbeid med Hayu. Helt genialt hele reklameopplegget hun har kjørt. Hun har snakka masse om Real Housewives lenge. Til og med farget håret blondt pga det. Og nå kommer det frem at man kan se det på Hayu, som hun har et samarbeid med.

  1. Toppbloggere/influencere ødelegger troverdigheten sin. Etter jeg sjekket:

   * Anne Brith reklame i januar og februar: https://imgur.com/a/wVLXk

   * Camilla Pihl reklame instagram 01.02. – 01.03.18: https://imgur.com/a/ZLBA1

   * Espen Hilton reklame: https://imgur.com/a/JGwVj

   * Caroline Berg Eriksen reklame 15.02. – 01.03.18: https://imgur.com/a/zp8Lm

   * Ida Wulff reklame blogg og IG 11.02. – 22.02.18: https://imgur.com/a/i2vKN

   Så tenker jeg nå at hver gang merke e.l. blir fremhevet at der ligger mest sannsynlig noe bak.

   Vedr. influencere og troverdighet: Det er verdt å tenke over at proviant.no sin bruk av Anne Brith nok har ført til kritisk blikk på bedriften. Og mange har nok fått med seg hvordan det gikk, hvis ikke: https://imgur.com/a/a2C2g . Manglende troverdighet ser ut til å være smittsomt… 😉

 8. AB skriver kl 06.25 i dag: Kveldens planer ble dessverre avlyst så jeg og barna har kvelden for oss selv. Det er lenge siden!
  Sofie Nilsen skriver i dag kl 18.43: Anne Brith ringte meg tidligere i dag “hei, hva skal du i dag? La oss dra ut”…. kanskje ikke så stas å være hjemme alene med barna alikevel…

 9. Vet at dette ikke har noe med denne saken å gjøre( selv om jeg gleder meg som ett barn til å se insider 👏🏼 ),men oh my gaaad..fikk dere lest stina sitt punkt 2 med skjønnhetsråd? Hun har redigert det nå da,etter oppfordring fra pelle politibil,men kjære vakre vene altså! Punktet gikk ut på at man skulle ikke ta råd fra folk som var stygge! Hun endret å beklaget for at hun skrev det hun skrev,men samtidig så har hun egentlig skrevet akkurat det samme,bare med andre ord. Håper virkelig noen har screenshot’a det,for så kjapp i avtrekkern var ikke jeg! Jeg blir altså helt matt noen ganger..

   1. Er det mulig? Syns denne Stina sitt svar og forklaring ikke gjorde noe bedre inntrykk av henne. Det gjorde henne om mulig enda dummere. Å forlange at folk skal sminke seg og være «on fleek» for å kunne gi tips og råd til andre…. mangler ord!

    Kjenner mange som ikke bruker sminke, som ikke trenger det heller, for de er så flotte akkurat som de er.

    Blir spennende å se Trygdekontoret og Insider 😃👌🏼

  1. Man snakker ikke om at folk er stygge. De aller, aller fleste er fine på sin måte. Ofte kan det noen synes ikke er så fint være noe andre synes er det fineste ved en person. Uansett hva man måtte tenke så skriver man det ikke. Og i tillegg på en stor blogg.. Men ikke så merkverdig at det var akkurat Stina det kom fra 🙂

 10. Kom på en ting. Ble intervjuet ang komiker Ørjan Burøe av en journalist i NATT&DAG etter oppslaget deres like før jul, Kjent komiker i 40 årene anklages for overgrep og seksuell trakassering. Har enda ikke sett noe til oppfølging i saken, vi er flere jenter som har fortalt vår historie til dem. Vi forventet jo at de ville skrive om det.
  I mens er han ute på turné og Snapper i vei. Både kone og unger snappes stadig vekk, enda han tidlig i februar skrev på Snappen sin at hans nyttårsløfte for 2018 var å legge fra seg mobilen og være mer tilstede for barna sine, og ikke eksponere dem. Pausen varte i ca 3 uker, så var det full eksponeringsbonanza igjen.

  1. Jeg har også reagert på at at den lovnaden om mindre eksponering ikke har blitt holdt i det hele tatt😳 tok ikke lang tid!

  2. Juice: Har forstått det slik at de fleste medier sitter på mye info, men det er vanskelig å publisere noe uten at det blir personangrep. Vi sitter også på mye info, men temaet er vanskelig å skrive om da mange er involvert.
   Jeg fikk også med meg at han skulle skjerme barna mer, uten at det har skjedd 😞

   1. Det var med Lisa tønne og Metoo på trygdekontoret idag og da var det Ørjan hun snakket om. Han ble nok også borte pga Giske saken.

 11. Vil bare si ifra at det kommer opp spam/virus nesten hver gang jeg går inn på bloggomtoppbloggere nå! Det er kun deres blogg det skjer på. Det er også kun denne bloggen jeg liker, så det begynner å bli vanskelig og ikke ta det personlig!

  1. Hei, har du prøvd å slette logg og nettleserdata på innstillinger på telefonen? Spammen ble borte da jeg gjorde det

   1. Anonym: Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg trodd dette var plantet😞 Flott at du delte «oppskriften.» ❤️

 12. Til anonym: det skjer ikke meg hvis du har meldt deg på nyhetsbrevet. Da har jeg det i mailboksen og klikker meg inn for å lese nye kommentarer ila dagen. Lykke til!

  1. KGAsti: Så det i dag og det ble nevnt litt om en viss blogger😊
   Tror programmet som omhandler bloggere kommer senere, håper jeg da🤔Kanskje Arve kan fortelle oss noe mer?

   1. Selvsagt ville ikke komikermannen uttale seg på TV. Attpåtil beskylder han Lisa Tønne for å lyve. Typisk. Virkelig synd at han får gå løs.

   2. Mer om bloggere i Trygdekontoret på Tirsdager utover våren.. sier som bloggere, mer om dette senere…. Men det som kan være veldig så interessant er “Debatten” på Nrk 1 i morgen Torsdag klokken 21.25. Det skal handle om bloggere som dårlige forbilder. Ulrikke Falch stiller i studio, hvem andre vet jeg ikke.. men uansett, “bakom synger bloggomtoppbloggere” høyt og tydelig 😉

Leave a Reply