SETT OG HØRT FOR UKE 8

UKAS DUFT:

Ukas duft heter Honolulu breeze, lukter kokos og skal sprayes på musa/dåsa/vagina/va-jay-jay eller hva du ønsker å kaller den.

At Caroline Berg Eriksen viser frem sitt “perfekte” liv er ikke nytt. Det som er nytt er at hun forteller oss hvor “perfekt” hennes va-jay-jay lukter. For selvfølgelig er den også “perfekt”, si.

Jeg tror hun må ha misforstått dette med å lukte godt og ha god hygiene. Å spraye parfyme på sin va-jay-jay betyr ikke nødvendigvis at man har god hygiene. Og har man så dårlig lukt der nede at man trenger parfyme, da ville jeg anbefale en tur til legen.

Legens råd er å vaske underlivet med varmt vann hver eneste dag, evt. bruke en mild intimsåpe. Da skal det ikke lukte noe skjemmende:

(Skjermdump nhi.no)

Hele innlegget virker som en eneste stor reklame, noe hun nektet for at det er:

(Skjermdumper carolinebergeriksen.no)

At frua føler hun trenger en dåsespray der nede, uten at dette er en reklame, virker for privat for å dele.

UKAS BIBELSTRIPP:

Har Isabel Raad blitt kristen? Grunnen til at jeg spør er at jeg stadig ser tegn i innleggene hun skriver:

Hun nevner også navn på et sted vi visstnok vil ende om vi ikke er kristne og snille:

Kanskje dette kan gjøre at hun slutter med banningen sin? La oss be for det.

UKAS KASSE:

Hvor skal man begynne. Mor sjøl har blitt ambassadør for Proviant.no og skal selge matkasser til folket for kun 1000 kr. uka.

Om man ser på inneholdet ville jeg heller kalt den “halvfabrikat matkassen med noe attåt.” Innholdet består for det meste av Toroposer og annet halvfabrikat. Mengde mat samsvarer ikke med hva 3-4 personer trenger.

Norske klassikere? Det er mulig disse rettene var en favoritt på 80-tallet, men i dag vil jeg påstå at de fleste har mer kunnskap om riktig ernæring.

Menyen for uka:

Hvilke kokker med litt yrkesstolthet ville sette sammen disse ferdigrettene? Jeg bare spør.

Selv om Anne Brith ikke er fremmed for å bruke kakemiks (ikke si noe til Pascal) eller “jukse” med andre løsninger, burde kokker klare bedre enn dette. Det blir som om Hellstrøms skulle servert en Grandis.

At mor sjøl baker cupcakes, kaker og av og til et brød gjør henne ikke til en matblogger. (Det er et hån mot Trines matblogg). Hun er en livstilsblogger som av og til baker kaker og søt gjærbakst (og et brød i ny og ne).

(Skjermdumper proviant.no)

Jeg måtte selvsagt sjekke hvem som er eier av Proviant.no. Firmaet heter Bradhub AS og eier også Godt levert og Adams matkasse. Begge disse er veletablerte med et godt rykte. Jeg kan ikke se at dette er nevnt noe sted, men de ville kanskje ikke assosieres med (nød)proviant.no, som det nå kalles på folkemunne.

Hvis noen av dere tenker at dette er billig for halvfabrikat levert på døra, her er to tips:

Løp ned til din nærbutikk og sikt inn Torohyllen. Om du kjøper dine Toroposer selv så vil du spare penger. Toro får du ofte på tilbud hos en butikk nær deg.

Last ned disse appene for å få med deg ukens mattilbud:

Ønsker du å spare mer og samtidig spise sunt, da vil jeg anbefale deg å lage alle rettene helt fra bunnen av. Mange kjøper halvfabrikat fordi de tror de ikke kan lage mat. Tull! Frøken Isabel har begynt å lage mat og Sophie Elise har lært å dele en avokado, så alle kan. Kan du lese en oppskrift så kan lage mat.

PS. Jeg vil poengtere at det ikke er feil å spise Toro av og til. Men å spise halvfabrikat hver eneste dag er ikke å anbefale, spesielt ikke til barn. At kakebakemor går god for en slik matkasse, som inneholder for det meste karbohydrater, bekymrer. Her går det å handle “billig” foran riktig ernæring.

Bruk penger på mat, spar på noe annet!

UKAS LISTER:

Stina, den smarte venninnen til mor sjøl, har som regel mange gode råd (les: lister) hun vil lære bort. Men når det kommer til sitt eget bryllup så sliter hun med råd (les: lister) til seg selv:

Heldigvis har hun en god venninne (som ikke er mor sjøl), som kan gi henne gode noen gode råd for hvordan hun skal komme i gang med sine egne lister. Stina slukte rådene fra venninnen og var klar for å dele lister igjen, alt på en og samme dag :

(Skjermdumper stinablogg.no)

Jeg observerer at Konatil (Pappahjerte) har latt seg inspirere av Stina:

(Skjermdumper konatil.blogg.no)

Takk for meg.

Adina xoxo