SETT OG HØRT FOR UKE 7

UKAS BEKREFTELSE:

Jeg holdt på å ramle av stolen da jeg leste i VG at frøkna og Pierre var blitt et par igjen:

(Skjermdump VG.no)

Neida, jeg holdt aldri på å ramle, for dette er ingen nyhet. Dette er kun en innrømmelse av noe “alle” har visst. Vi har fulgt dette paret tett og har kommet med mange beviser for at disse to har vært i et forhold i lang lang tid. Men hyggelig at de endelig bekrefter det.

Det er også godt å høre at de nå mener de er bedre rustet til et forhold, at de nå har mer erfaring og at all sjalusien de slet med tidligere er borte. Vi får nå se, da det kan virke som det har vært noen skjær i sjøen flere ganger.

Vi ønsker dem hell og lykke<3

UKAS DYPE:

Miss Sophie har tydeligvis ikke så mye til overs for folk som drikker rødvin med hatt på hodet:

(Skjermdump Sophie Elise/Twitter)

Tipper de fleste skjønte hvem Sophie Elise siktet til, og at det var Ari Behn
Neida. Det var nok helt sikkert Kristine Ullebø hun mente. Eller Fabian? Eller kanskje begge? (Hun glemte å nevne siggen og tannpirkeren da).

Men hvorfor ønsker Miss Sophie å “disse” en kollega? Og til og med en kollega som er en god venninne med hennes egen bestevenninne, Fetisha.

Makan.

UKAS HALVE NORD-NORSKE NEDERLENDER:

Jeg la merke til at Pizzanissen, eller Erik 31 år Bærum, får full opplæring i nederlandsk av Anne Brith og barna. Det er selvsagt viktig at han lærer seg språket til familien han skal kjøpe hus sammen med til sommeren.

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

At mor sjøl skal være halvt nederlandsk får jeg ikke til å stemme. Hun er (nord-)norsk og fra Mosjøen. Hun fant seg en mann fra Nederland og flyttet dit med han. Han var utro og det ble slutt, men Anne Brith fortsatte å bo i Nederland i totalt ti år. Alt dette var før hun fikk barn. Hun traff en ny nederlender da hun flyttet tilbake til Norge og sin hjemby Mosjøen, og de fikk tre barn sammen. De bodde sammen i Norge.

Siden barnas far er nederlender så blir barna halvt nederlandske. Forstår jeg mor sjøl rett så mener hun tydeligvis at hun selv også blir det da.

UKAS TILBUD:

Martine Halvorsen får utrolig mange ekle henvendelser. Det går i alt fra bilder til ekle tilbud. Alt dreier seg om sex.

Hun har nå blitt oppringt midt på natta:

(Skjermdump martinehalvs.blogg.no)

Der må jeg si vi er meget forskjellige, hun og jeg. For mens jeg aldri ville tenkt tanken på å svare et anrop fra et utenlands nummer, så svarer hun selv om det er midt på natten. Well well, hun fikk da et tilbud på 300.000kr. for å spille i pornofilm. (Fader, se hva jeg går glipp av ved å ikke svare et anrop).

Hun takket selvsagt nei.

Merkelig hvor mye den jenta opplever, aldri en kjedelig dag.

UKAS BLOGGEPÅFUNN:

Sophie Elise har ikke gjort noe for at vi skal spekulere:

(Skjermdump Sophie Elise/Facebook)

Miss Sophie har den siste tiden hintet om en graviditet, det er det ingen tvil om. Mulig det hele skulle være en aldri så liten spøk (eller ikke), men nå har alt for mange spurt henne. Da er det plutselig helt sjukt at vi kan spekulere slik.

La meg se, hun poster bilder der fokus er på en oppblåst mage som hun stryker seg varsomt over, hinter om at hun er trøtt, sliten og har morgenkvalme, hinter om cravings på Ritz, snakker mye om babyer og at hun/de må kjøpe seg ny leilighet da de holder på å “vokse” ut av den gamle.

Janei, jeg vet ikke hvem som legger opp til spekulasjonene her.

Adina xoxo

75 thoughts on “SETT OG HØRT FOR UKE 7

   1. Guro: Ingen av oss har ansvaret for reklamen. Jeg skal riste personen som har lagt reklamen der😊

 1. Takk Adina ❤ etter alt med Vixen og Sophie Elise i media og på TV, har jeg mistet glansbrillene for de fleste rosabloggere, spesielt henne da jeg likte ho før, men skjønner ho bare lurer og utnytter naive folk som meg. Kan takke meg selv for det. Slutt på klikk til henne og flere til dere. Bloggen deres er knall og treffer spikeren på hodet 😁

 2. Da er mitt tabloide behov dekket denne uken, takk 😉 Orker ikke å følge noen av de bloggene lenger . I en verden der “alle” vil bli influencere (og tjene masse penger og bli kjendiser) – så kjenner jeg at vi som er på andre siden av bordet (lesere) får begynne å velge litt mer kresent hvem vi vil bli “influenced” av. Jeg har kommet dit at jeg er sliten av at det er “influencere” OVERALT og har begynt å “unollowe” fremfor å finne ennå fler å lese.

  Denne uken har jeg ikke gått glipp av noe hos noen av de som fikk klikk av meg før ser jeg. AB har oppført seg stygt mot leserne sine igjen ved å legge ut fullt navn osv. Sraad og PH-prinsen hennes er “sammen igjen” – noe alle visste, og SE syns det er helt sykt at leserne reagerer på det opplagte stuntet hun regisserte for å skape reaksjoner hos nettopp leserne?

  Nok en uke der jeg ikke lot meg påvirke av noe av det – stolt av meg selv 🙂

  For husk det folkens. Alle klikk er klikk for dem. Det å bruke halve dagen på KG for å fortelle hvor grenseløst irritert man er – det er også å ha latt seg påvirke. (Nå er jeg enig i 98 % av det det vettuge klientellet på KG skriver altså – og jeg leser mye der, for jeg klarer ikke helt å la være jeg heller. Rehabilitering tar tid, hehe)

 3. Herlig innlegg!👏🏻 Lenge siden jeg har kommentert her nå, men vil gjerne bare oppsummere de siste ukenes drama med å si at dere er helt RÅ og digger hvordan dere er så trygge på at det dere gjør er riktig!😘 Dere er utrolig viktig i denne bransjen! Dere svarer kritikerne på en saklig og god måte, som både bloggere og fruene deres kunne lært mye av!

  Dessuten, takk for at du får det frem hvor komisk dumt det blir at SE (og andre bloggere også forsåvidt) hele tiden skal blame lesere for å være så fæle når det spekuleres, som om ikke det er AKKURAT det de vil. Og man er vel litt høy i hatten når man blogger og legger ut bilder som SE gjør, og så føler det er på sin plass og disse andre bloggere for å være «for dype». Eh, vil vel si hun og frøken Ullebø er nokså like både i mengden dype bilder og dype tekster. Veldig uspiselig med bloggere som disser andre uten å se hvilket gigantisk glasshus de sitter i mens de kaster stein.

  Vil foresten gi en tommel opp til Ullebø som ser ut til å gjøre det bra som modell om dagen, kult at hun tør!

  Tilslutt, AB – i starten fikk jeg helt noia av denne merkelig kjærlighetshistorien som utspilte seg. Problemet er ikke aldersforskjellen eller hvem, hva, hvordan slik som AB sier haterne mener, men bare at det generelt er så sykt kleint når voksne folk skriver om forelskelse på samme måte som jeg selv gjorde i dagboken da jeg var 13(!). Nå har jeg bare tatt frem popcornet for å se hva neste stunt og clickbait er, det er uten tvil MYE godsaker i vente der fremover! 😅

 4. Dere har blitt som en sånn venn, som selv om man ikke sees ofte- så er man rett tilbake der man slapp når man treffes igjen! Jeg blir så glad😙

 5. Dere har blitt som en sånn venn- som selv om man ikke treffes så ofte- er man rett tilbake der man slapp! Jeg blir så glad😙

 6. Snakk om å kaste Stein i glasshuse ift Sophies kommentar om å være «dyp!!»
  Hva er hun da, der hun legger ut film av seg selv på insta i undertøy med silikonpupper som holder på å falle ut av bhen for å vise fram «alle de kule bøkene» sine mens hun hører på lana del ray? LOL! Så tragisk. Hun eier ikke selvinnsikt.

 7. Og det er vel heller ikke Kristine som har en trang til å poengtere hele tiden hvor «dyp» hun er slik som Sophie. Syns hun hele tiden skal presse på folk «man kan være dyp selv om han er overfladisk»…… i intervjuer og i blogginnlegg. altså snakk om å være desperat. Hvis du er så jævla dyp, eller smart(som hun også nevner ofte hun er,LOL) så er ikke det noe man må gå rundt å forteller folk gjentatte ganger eller må «overbevise» folk om.
  De aller fleste mennesker er dypt på et eller annet nivå. Virker som Sophie tror hun er over gjennomsnittet dypere fordi hun viser det fram til offentligheten. mens normale folk holder det for seg selv eller de nærmeste. Sophie er ikle spesielt dyp bare fordi hun reflekterer over universet og har masse bøker på pynt i stua mens hun filmer silikonpuppene sine med Snapchatfilter.

  1. Jeg tror ikke de får penger PR klikk, men de får jo da automatisk flere som vil annonsere, da de er høyt oppe på listen. Blir glad for at flere og flere følger dere, og at folk skjønner at noe er riv ruskende galt når vi hjelper til med lønninger og sponsede produkter! Det er få av de på blogg.no sine toppbloggere jeg kan se fortjener at vi som lesere klikker oss inn og hjelper med dette. I tillegg er det jo bare så fordummende å lese alt våset de lirer av seg! Denne bloggen har lært meg å bli kritisk, og jeg har heldigvis begynt på avvenning av å gi klikk! Tilbake til fagbøker og annet, jeg får vite alt gjennom dere. Eneste: jeg kan ikke forstå de som følger Pilotfrue! Hun er så lite interessant og så spydig i kommentarene! Hun sitter dessverre på sin høye hest og bruker minimalt med tid på bloggen! Les heller Supporterfrue eller Helene Ragnhild sin blogg! Og AB, pizzamannen og barna? Hva gir du meg? Ja en krenka nasjon!!

   1. Hvem gidder å følge de på snap i tillegg? Det kan ikke være så interresant å følge andres(ukjentes) liv? Er det for å le med eller av? Det må være det siste. Litt som å få dickpiks på tlf?! Blir vi så hjernevasket? Har influensere så stor påvirkningskraft? Skremmende utvikling dere! Du har helt rett LOL, å få anbefalt bøker, de ti femten som ligger synlig i hyllen samtidig som en får silikonboobs i fleisen, er ikke akkurat på et dypt plan. Kjenner vel ingen som ikke funderer over universet? Kanskje hun funderer så mye at hun til slutt løser gåten?!

 8. Ein kan fint verta gravid på «normal» måte med ein eggstokk, SE. Eg har berre ein, og har vorte gravid utan problem.

  1. SE har jo det mesta så kan krype PG gå av diagnoser, så hun er nok (også) alene om å ikke kunne bli gravid med en eggstokk. Da er vi mange som har opplevd et vidunder!!

 9. I morgen er det Tirsdag. 3 alenemødre vil få forandret sine liv til det bedre. En “toppblogger” har sørget for det. Og det er veldig bra og positivt.

  Ikke vet jeg i skrivende stund, Mandag klokken 18.06 hvem som vant, hvor mye eller lite, eneste jeg vet er at denne bloggeren skriver på sin blogg.. sitat: ” Livet til disse familiene kommer til og bli bedre! Det blir en helt ny hverdag for dem. Og da jeg bestemte meg for å hjelpe dem, sa jeg klart i fra til mine samarbeidspartnere (sponsorer) at de måtte være rause” Sitat slutt.

  Tillater meg på Norges viktigste blogg å “reklamere” for opplevelseskortet.no til alle som ikke vant i denne rause topploggerens lotteri.

  Dette kortet gir barn og unge i såkalte lavinntekstsfamilier gratis adgang til en rekke kultur og idrettsaktiviteter som kino – svømmehaller – teater- fotballkamper – museum – lekeland -akvarium – scubadiving – konserter og festivaler. Og mye annet positivt.

  Dette opplevelseskortet er ikke tilgjengelig i alle Norges 426 kommuner, enda. Vi jobber med saken. Oppleveselskortet.no administreres av ditt lokale Nav kontor.

  Til alle som leser dette, og ikke finner sin kommune i oversikten på Opplevelseskortet.no. Bli med å påvirk din kommune til å delta i dette positive tiltak..

  Enda engang, tusen takk til disse to samfunnengasjerte jentene bak bloggen “bloggomtoppbloggere” som gir meg anledning til å reklamere for denne sak, uten å slette meg, for at det ikke var merket reklame.. 😉

  Ps.. leser nøye innlegget mitt tre ganger før jeg trykker på send. Ingen kritikk til bloggere som vil så oppriktig i sin verden gjøre verden bedre…her er ingen produktplassering, muligens reklame for Opplevselskortet.no ?

   1. Av alle gode mennesker og “medarbeidere” til disse to jenter på denne blogg så er det du og varma.. og mange andre, to nevnt og ingen glemt . Ikke nesten sikker, helt sikker, på at du kan linke til opplevelseskortet.no På forhånd takk 😉

 10. Heia til deg varma. Pokker ta, du som kan linke til og dokumentere både det ene og det andre. Her på verdens viktigste blogg bloggomtoppbloggere… Hjelp meg og link til opplevelsesskortet.no 😉

 11. Jeg synes av og til dere går langt i uthengingen, og mener det bør gjøres på en litt mer smakfull måte. Humoren er ikke så god når den utelukkende angriper person, og den til tider virker arrogant (“jeg må le”). Synes ellers innleggene har vært helt innafor tidligere, og det er fullstendig berettiget med kritikk av offentlige personer, som benytter mange midler i fremstillingen av sin virkelighet, utnytter egen påvirkningskraft for å tjene penger, og benytter seg av billige triks for å oppnå det. Og å påpeke dette, med humor, er selvfølgelig fint.

  Det er bare at man ikke skal gå i samme fellen selv, og være voksne kvinner som går til personangrep på andre kvinner, ofte langt yngre enn seg selv, med kommentarer som i stor grad dreier seg om latterliggjøring og umyndiggjøring. Jeg mener ikke at dere skal innføre vær varsom-plakaten, men å av og til konsultere med den før dere skriver visse ting, kan kanskje være i orden? Så får kritikkenn deres så mye mer gjennomslagskraft.

  Ellers, takk for en underholdende blogg! Det er bare et velmenende råd for hvordan man vil fremstå, og hva gjelder den hårfine balansen mellom humor på andres bekostning, og uthenging. <3

  1. Emilie: Uthenging og hets er ord jeg ikke kjenner meg igjen i. At ting kan sies med mere snert, helt klart. Skal ha det i bakhodet😊 Takk for konstruktiv kritikk😘

 12. Emilie: Jeg synes ikke de henger ut noen bloggere. De gir dem bare en «wake up call». Disse toppbloggerne tjener langt mer enn en gjennomsnittlig nordmann gjør. Fordi du og mange andre klikker deg inn på dem. Hvor mange syns egentlig at de fortjener disse pengene? Jeg syns det er helt vilt, og jeg har sluttet å klikke meg inn på de bloggene jeg bare blir irritert av å lese. Bloggere som «trår over lik» for å tjene penger. Jeg holder meg til blogger jeg kan inspireres av, dog leser jeg kun matblogger som holder sitt eget privatliv langt unna bloggen sin. De må gjerne tjene gode penger. Bloggere som fronter sine egne barn, operere seg fordi de har et forkvalket selvbilde og liten selvinnsikt må de gjerne henge litt ut (med måte) i håp om at de til slutt lærer. Det beste ville vært hvis alle som irriterte seg over dem sluttet å klikke seg inn. Det hadde nok blitt ganske mye mindre klikk, fordi flesteparten som leser disse bloggene gjør det av vond vane og fordrive tiden og ha noe å le av. Imens kan de le av oss og helt til banken. Jeg holder meg kun til dere nå og et par til…((som jeg liker)

  1. Poenget mitt er ikke at jeg synes at de fortjener å tjene flere hundretusen kroner i måneden, eller at jeg ikke synes de benytter seg av svært tvilsomme midler for å oppnå dette. Dette er et system som bør kritiseres, og offentlige personer hvis valg bør kritiseres og diskuteres, i det uendelige. Det handler heller ikke om hvorvidt jeg eller noen andre leser disse innleggene hos bloggerne, og bidrar til deres inntjening. Tvert imot, så handler innlegget mitt om at disse tingene bør og skal kritiseres, fordi det er viktig i et demokratisk samfunn.

   Det det handler om er måten man retter kritikk på. Jeg synes satire er en super form, men satire er ikke det samme som personangrep eller uthenging. Med det, mener jeg ikke at alle innleggene på denne bloggen gjør dette. Det jeg prøver å gjøre forfatterne oppmerksom på, er at man skal forholde seg saklig, så langt det lar seg gjøre, og gjøre humoristiske poeng, så mye man vil, så lenge det ikke bikker over i mobbing. For eksempel, synes jeg Tusvik og Tønne bidrar med mye god og berettiget samfunnskritikk, og kritikk av offentlige personer, på en humorstisk måte. At de mobber enkeltpersoner, vil jeg likevel ikke beskrive det som.

   1. Emilie: nå hører jeg veldig ofte på Tusvik og Tønne selv, og det er ikke få ganger jeg har sperret øynene opp til hva, hvem, de hinter til. Komikermannen har bla fått hard medfart flere ganger, kanskje du synes det er bedre de tar han? Det er kanskje noen du leser og liker som går igjen på denne bloggen siden du reagerer?! Eller kanskje du selv er en av bloggerne? Jeg synes jentene her er flinke til å luke vekk unødige kommentarer, og holder seg helt innenfor.
    Arve: det måtte komme, har lurt selv på dette med livet til de tre alenemødrene. Hvordan kunne jeg lure? Forventer ikke mye annet enn ros til egen vinning!

   2. Siri, det er fullstendig legitimt å kritisere Tusvik og Tønne for en del tilfeller. Henger de ut, når de forteller om hendelser med Ørjan Burøe? Henger de ut når de forteller om den andre parten i Lisas ektemanns utroskap? Ja, utvilsomt. Har jeg en viss grad av empati med det de gjør, når det gjelder uthenging av personer som direkte har vært krenkende mot dem, personlig (seksuell trakassering i det ene tilfellet, utroskap med ens ektemann i det andre)? Ja, det har jeg.

    Jeg sier ikke at dette tilfellet som du nevner, og tilfellet jeg nevner, er eksempler på konstruktiv kritikk fra Tusvik og Tønne. Jeg nevner dem som eksempel, på samfunnskritisk humor.

   3. Kanskje hadde poenget mitt vært bedre illustrert, ved å bruke Nytt på nytt, som benytter seg av en langt mindre krass form for humor. Jeg vil bare også ha frem, at kritikken og humoren kan være aldri så krass, så lenge man forholder seg mer eller mindre saklig.

 13. Det er vel no, tenker jeg , at vi synger i kor “I natt jag drømde nogåt jag aldri drømd, forut, jag drømde det var fred på jord, og alla krigar var slut.” Fin sang.. så tar vi den til oss, og tenker, ikke mye, sånn passe, for mye eller og for lite, er vel akkurat passe, tenker jeg 😉 i in enfoldighet…

 14. Denne bloggen er holy grail! Elsker at jeg slipper å klikke meg inn på bloggere som tjener penger på store overskrifter – når det i realiteten bare er clickbaits. Tar heller turen innom her! Keep up the good work.

 15. Sofie Elise var på bussen da knivstikkingen skjedde … Flaks for henne å være der og kan dele sin dramatiske hendelse på blogg og høste inn sympati. Respekt og omtanke for berørte, hva er det?

 16. O… m… g….. når VG nærmest gir mer plass til å skrive om hvor dramatisk hendelsen var for sophie Elise….. altså….. kan ikke hele medie/«nyhets» Norge legge opp snart…… DETTE ble bare kleint!!!!!

 17. Foruten å hinte til graviditet og at hun har babydilla (eller dilla på ALT Kylie Jenner foretar seg) driver Sophie Elise heftig snikreklame for Sumo. Sumo er nevnt i annethvert innlegg, selv om hun snakker om andre serier. Hun er så sleip.

  1. AB er så herlig nederlandsk av seg. Godt hun lærte mye av å bo der. Og halvt nederlender? Uff, ka ska en si? Innbilt nederlender! Jeg lurer på om foreldrene til pizzanissen leser bloggen? Hope not! Idag er dagen dere, dagen for nye liv for 3 alenemødre. Jeg har undret meg over hva hun tidligere har brukt pengene på? Jeg mener, det finnes jo barnetrygd her til lands. Siden de måtte leve av utgåtte varer fra Rema??

 18. Tro om CBE har inngått et samarbeid med laksenæringa? Idag kan man lese at Salma-laks er SUNT. Det som ikke nevnes er at næringa har et alvorlug omdømmeproblem (jmf Morgenbladets serie om “De forbannede lakseforskerne:).Miljømessig har vel næringa også et problem… men når betydde miljø noe for CBE. …

  1. Ja , Rart hvordan sykdommer sprer seg i bofelleskapet. Nå går jo Sofie i lære hos mor, da var det dette med «å dra leserne tilbake». Stina som også er mors lærejente, sliter jo også med helsa. Jeg ser bilder av AB sin datter: kraftig forstuet arm? Hvor på bildene er bandasjen? Hun skrur jo den nye hylla si. Ventet mor mer rundt innlegget? Og nå har hun glemt det? Jeg bare spør?!

  2. Hun tar en Bjørgen, altså fronter fisk. Stine, det bør legges ut link om hvordan oppdrettsnæringen holder på med sin industri, jeg elsker laks i alle former og det knuser hjerter mitt at de ikke klarer å holde den typ bedrift, innenfor rammer som ikke går utover fisken eller miljøet. Hvis noen vet om en bærekraftig bedrift som selger god laks, tar jeg imot tips 🙂

   1. Bakgrunnen for at jeg ble litt irritert var at CBE la ut en oppskrift med Salmalaks der hun gjorde et nummer ut av at retten er SUNN!. Og det kan man helt sikkert argumentere for, når det er sagt så har jeg personlig, etter å ha fulgt litt med på denne næringa, valgt å kutte ned på inntaket fordi jeg ikke stoler på metodene som brukes når de vurderer hvor trygg og sunn fisken er og fordi jeg ikke kan ha god samvittighet når jeg vet hvilke miljøplager som har oppstått i kjølvannet av en veldig kapitalsterk næring (bygger opp store formuer for de få på bekostning av felles natur). Så da skrev jeg en kommentar i feltet til CBE der jeg påpekte, som flere andre, at laks er omdiskutert for tiden og at man kanskje skal være forsiktig med å påpeke hvor sunt og bra det er siden det er en diskusjon rundt det nå, særlig for barn og gravide. Men, hun påsto hardnakket at det var ingenting å diskutere og sa at det “kanskje” var noen miljøproblemer.. Nåja.

    Morgenbladet og Marine Harvest har altså belyst problemet med at forskere som har uttalt seg negativt om laks har blitt motarbeidet, noe som er bekymringsverdig og som ikke bør forekomme i et demokratisk land med akademisk frihet. Det svekker forskningens troverdighet. https://morgenbladet.no/aktuelt/2017/06/de-forbannede-lakseforskerne Videre var et av eksemplene hvordan forskning som brukes i forhold til kostholdsråd blir til gjennom bruk av spesialdesignet laks og at dette ofte ikke er kommunisert godt nok til forbruker, blant annet ga de ikke vanlig laks til gravide i et forsøk pga det var uetisk (pga miljøgifter) ; https://morgenbladet.no/aktuelt/2017/06/helseforskning-gjores-med-skreddersydd-laks Kanskje har dette ikke noe å si, men som forbruker kan det jo være lurt å være litt føre-var ihvertfall.

    Miljøproblemer er det helt klart knyttet til næringen og da kan man jo vurdere om man kan bruke sin forbrukermakt (noe jeg ikke forventer at CBE skal ta hensyn til) men som kan begrunne hvorfor noen lesere reagerte på lovprisningen av denne laksen på bloggen; https://www.kyst.no/article/risikorapport-norsk-fiskeoppdrett-2017-publisert/ Og her; https://www.wwf.no/dette_jobber_med/hav_og_kyst/havbruk/oppdrett_i_sarbare_omrader/

    Poenget er; det er såklart lov å være uenig og mene at oppdrettslaks er et uproblematisk produkt, men jeg følte at lesere i kommentarfeltet ble latterliggjort pga sine innvendiger som åpenbart er helt legitime og greie å ha, gitt informasjon. Og nå har jeg lovet meg selv å ikke klikke meg inn på den bloggen der igjen.

 19. Første gang jeg kommenterer på en blogg, men altså! Kom tilfeldigvis over denne i natt etter en runde i helvetes forgård (kvinneguiden). Ble sittende og lese ALT. Fantastisk bra! Ville betalt for dette innholdet. Har dere vurdert å lage podcast? Hilsen ny og stor fan.

 20. Hei,

  Er mamma’n fra Stavanger på talefot med familien igjen? Trodde det forholdet var over og ut for lengst? Spesielt etter hvordan hun har hengt ut hver og én.

 21. Bare jeg som stusser over at Sofie (paradise) enda har bilder av eksen på forsidebilder. Hadde ikke vært super begeistret om min type hadde hatt kyssebilder av eksen på facebooken sin.

 22. https://www.an.no/debatt/arbeiderpartiet/kultur/blogger-sophie-elise-en-negativ-pavirker-av-de-unge/o/5-4-700972

  En god og saklig kommentar som ikke hetser SE, og setter lys på medias rolle som er med og løfter SE frem også. På lik linje tar hverken SE ansvar eller de i media som gir henne spalteplass.

  Hvordan kan det løftes frem dette med reklame hos bloggere? Jeg savner en beintøff frilanser kunne ta en gravejobb og en seriøs media ville publisere det. Det er en drøm som jeg håper blir oppfylt snart

Leave a Reply