SETT OG HØRT FOR UKE 7

UKAS BEKREFTELSE:

Jeg holdt på å ramle av stolen da jeg leste i VG at frøkna og Pierre var blitt et par igjen:

(Skjermdump VG.no)

Neida, selvsagt ikke. Dette er ingen nyhet. Dette er kun en innrømmelse av noe “alle” har visst. Vi har fulgt dette paret tett og har kommet med mange beviser for at disse to har vært i et forhold i lang lang tid. Men hyggelig at de endelig bekrefter det.

Det er fint å høre at de nå mener de er bedre rustet til et forhold, at de nå har mer erfaring og at all sjalusien de slet med tidligere er borte. Så får vi se, det kan virke som det allerede har vært noen skjær i sjøen.

Vi ønsker dem hell og lykke.

UKAS DYPE:

Miss Sophie har tydeligvis ikke så mye til overs for folk som drikker rødvin med hatt på hodet:

(Skjermdump Sophie Elise/Twitter)

Tipper de fleste skjønte hvem Sophie Elise siktet til, og at det var Ari Behn
Neida. Det var nok Kristine Ullebø hun mente. Eller Fabian? Eller kanskje begge? (Hun glemte å nevne siggen og tannpirkeren da).

Men hvorfor ønsker Miss Sophie å “disse” en kollega? Og til og med en kollega som er en god venninne med hennes egen bestevenninne, Fetisha.

Makan.

UKAS HALVE NORD-NORSKE NEDERLENDER:

Jeg la merke til at Pizzanissen, eller Erik 31 Bærum, får full opplæring i nederlandsk av Anne Brith og barna. Det er selvsagt viktig at han lærer seg språket til familien han skal kjøpe hus sammen med til sommeren.

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

At mor sjøl skal være halvt nederlandsk får jeg ikke til å stemme. Hun er (nord-)norsk og fra Mosjøen. Hun fant seg en mann fra Nederland og flyttet dit med han. Han var utro og det ble slutt, men Anne Brith fortsatte å bo i Nederland i ti år. Alt dette var før hun fikk barn. Hun traff en ny nederlender da hun flyttet tilbake til Norge og sin hjemby Mosjøen, og de fikk tre barn sammen. De bodde sammen i Norge.

Siden barnas far er nederlender så er barna halvt nederlandske. Forstår jeg mor sjøl rett, så mener hun tydeligvis at det gjelder henne også.

UKAS TILBUD:

Martine Halvorsen får utrolig mange ekle henvendelser. Det går i alt fra bilder til ekle tilbud. Alt dreier seg om sex.

Hun har nå blitt oppringt midt på natta:

(Skjermdump martinehalvs.blogg.no)

Der må jeg si vi er meget forskjellige, hun og jeg. For mens jeg aldri ville tenkt tanken på å svare et anrop fra et utenlands nummer, så svarer hun selv om det er midt på natten. Well well, hun fikk et tilbud på 300.000 kr. for å spille i pornofilm. (Fader, se hva jeg går glipp av ved å ikke svare et anrop).

Hun takket selvsagt nei.

Merkelig hvor mye den jenta opplever, aldri en kjedelig dag si.

UKAS BLOGGEPÅFUNN:

Sophie Elise har ikke gjort noe for at vi skal spekulere:

(Skjermdump Sophie Elise/Facebook)

Miss Sophie har den siste tiden hintet om en graviditet, det er det ingen tvil om. Mulig det hele skulle være en aldri så liten spøk (eller ikke), men nå har alt for mange spurt henne. Da er det plutselig helt sjukt at vi kan spekulere slik.

La meg se, hun poster bilder der fokus er på en oppblåst mage som hun stryker seg varsomt over, hinter om at hun er trøtt, sliten og har morgenkvalme, hinter om cravings på Ritz, snakker mye om babyer og at hun/de må kjøpe seg ny leilighet da de holder på å “vokse” ut av den gamle.

Janei, jeg vet ikke hvem som legger opp til spekulasjonene her.

Adina xoxo