RESULTATER

Vi har fått svar fra Noah og Dyrevernsalliansen. Her er hva dere greide å samlet inn til dyrene, kun på noen få dager:

Så til noen andre resultater. Vi hadde nettopp en avstemning der dere skulle få bestemme hvem som fortjente å vinne en Vixen 2017. Her er deres resultater helt uten noen innblanding fra Vixen-juryen. Eller var det Vixen og juryen, ikke så lett å vite hvem som er hvem.

Trening og helse:

Dere valgte Inger i Dubai.

Juryen valgte Treningsfrue

 

Sterke mening:

Dere valgte Kristin Gjelsvik.

Juryen valgte Helsesista.

 

Stjerneskudd:

Dere valgte Helsesista.

Juryen valgte Synnøve & Vanessa.

 

Mote:

Dere valgte Darja Barannik.

Juryen valgte Celine Aagaard

 

Mat:

Dere valgte Trines matblogg

Juryen valgte Ida Gran Jansen.

 

Livsstil:

Dere valgte Kristin Gjelsvik

Juryen valgte Kristin Gjelsvik

 

“Folkets” favoritt:

Dere valgte Kristin Gjelsvik

“Folket” valgte Marna Haugen Burøe

 

Gullpenn:

Dere valgte Kristin Gjelsvik

Juryen valgte Tusvik & Tønne.

 

Business:

Dere valgte Trines matblogg.

Juryen valgte Trines matblogg.

 

Beauty:

Dere valgte Emilie Tømmerberg.

Juryen valgte en person som hadde trukket seg.

 

Interiør:

Dere valgte Franciska Munck-Johansen.

Juryen valgte Franciska Munck-Johansen.

 

Influencer:

Dere valgte Kristin Gjelsvik.

Juryen valgte Ulrikke Falck som hadde trukket seg.

Blogges snart igjen.

Adina xoxo

32 thoughts on “RESULTATER

  1. Anja: Oi, der var det mange forskjellige meninger. Nå handlet vel ikke innlegget om #metoo, slik jeg tolket det. Jeg følte heller at det var en slags hyllest til fantastiske menn, der veldig mange av dem føler seg mistenkeliggjort i kjølevannet av kampanjen. Nå skal ikke jeg velge side, men jeg ser absolutt poenger både hos Kristin og hos lesere som er kritisk til det hun skrev. Flott at hun oppklarte hva hun mente med «griseprat.» Dette må jeg fordøye litt😊 Takk for tips😘

   1. “Kjære menn, takk! Tusen takk for at dere passer på oss, og får oss til å føle oss trygge. Tusen takk for at dere gikk i krigen for oss, og for at dere har forsørget oss siden tidenes morgen. Tusen takk for at dere finnes – dere beriker livet, og gjør verden til et bedre sted!”- Kristin Gjelsvik

    Tid til å fordøye? Helt ærlig, jeg føler det blir feil at dere som er såpass kritiske til bloggere ignorerer dette innlegget helt. Det der var en utrolig nøytral, og konfliktsky kommentar til et innlegg som bare er en hyllest av tradisjonelle og utdaterte kjønnsroller. Ja, man kan godt argumentere for at en stor andel menn ble mistenkeliggjort i kjølevannet av Metoo, men da burde det gjøres på en saklig måtes som faktisk inviterer til en reell diskusjon. Det blogginnlegget er bare en oppramsing av barnslige og tomme argumenter som at menn alltid venter når kvinner surrer, eller at de alltid åpner syltetøyglasset for oss når vi ikke har styrke til det.

    Jeg håper dere ser denne kommentaren, for jeg føler at det blir my krass kritikk av de samme bloggerne gang på gang, mens noen andre, som f.eks. Kristin, slipper litt billig unna.

   2. C: Ser kommentaren din😊 Jeg føler virkelig ikke for å gå inn i en diskusjon om det er slik at Kristin Gjelsvik hyller tradisjonelle utdaterte kjønnsroller eller ei. Jeg ønsker å forholde meg nøytral og har tidligere sagt at jeg ser gode poenger på begge sider. Om det gjør meg konfliktsky, får så være. Må man alltid velge en side?
    Dette handler heller ikke om at vi lar Kristin Gjelsvik «slippe unna», noe vi ofte får høre, men at temaet er stort og jeg har verken tid eller ork til det akkurat nå. Jeg vet av erfaring at dette tar helt av.

   3. C: Du kaller det å spekulerer, jeg kaller det å kritisere en persons lemfeldige bruk av diagnoser.
    Jeg må bare beklage at jeg ikke har verken tid eller ork til å skrive om alt som dukker opp.

 1. Hei,

  Dere som går bloggere etter sømmene, har dere undersøkt hvordan NOAH’s ledelse behandler sine ansatte (tidligere ansatte)?

 2. Jeg føler for at jeg må komme med en aldri så liten advarsel. Et lite varsku til kjæreste, svigerforeldre, venner og forretningsforbindelser til en blogger jeg ikke nevner navnet på, av hensyn til bloggerens barn.

  I den siste tiden er denne bloggeren som jeg ikke nevner navnet på, ufattelig lykkelig med tilværelsen med sine nye nærmeste. En lykke denne bloggeren aldri har opplevd i livet.. aldri. Denne bloggeren har i sitt tidlige liv opplevd nesten bare uhygge i tidligere relasjoner. Noe bloggeren har skrevet mye negativt om, om ikke med navns nevnelse så har bloggeren hintet om hvem det gjelder. Bloggeren måtte også rømme hjembygda.. da “alle” var haters.. har bloggeren også skrevet om.

  Så min lille advarsel er, at når solen skinner som den aldri før har skinnet på denne bloggeren, er innleggene tapesert med hjerter klappende hender og blomsterbuketter…. så plutselig en dag kan clikbaits være “BRUDDET” – Ingen blir spart, solen har gått ned og hjertene borte, og snoker.. unnskyld, lesertallene (mer om det senere) stiger til uante høyder. Nærmer seg innbyggertallet i Moskva.

  Kom nettopp på at en liten advarsel er også på sin plass til alle som har tenkt å kommentere på innlegg til denne bloggeren. Bloggeren har ofte harselert om at Norge er blitt en krenkenasjon. At vi blir så lett krenket. Bloggeren har en egen hacker som sporer IP adresse til kritikere.

  I følge VG i dag er visst bloggeren selv blitt krenket… veldig krenket. Bloggeren har i strid med Norsk lov, publisert i et blogginlegg 39 personer med fullt navn og fødselsår. Personer som har søkt på bloggerens skatteliste. “Jeg tenker, om de kan snoke i mitt privatliv, så kan jeg snoke i deres” Skriver hun i blogginnlegget…

  Egentlig kanskje litt drøy den uttalelsen.. når de snoker i mitt privatliv… … Definisjon på å snoke er vel å gjemme seg bak gardina å spionere.. og er det noe denne bloggeren IKKE gjør, så er det vel ikke å gjemme seg… tenker jeg. Privatlivet ned til minste detalj, har bloggeren stilt til offentlig skue for “hele verden”

  Og enda en gang plutselig kom jeg på… denne bloggeren har skrevet om at vedkommende har bodd mye ute i den store vide verden. Kan det være at bloggeren har røpet hemmeligheten med å ligge på topp 10? At vedkommende har en hemmelig fortid som tekstforfatter for patetisk amerikansk eller tyrkisk såpeopera? At det er rett og slett det denne bloggeren driver med fortsatt… kunsten med å holde på snokerne/leserne.. dette med cliffhenger.. eller mer om dette i morgen..som bloggeren bruker å skrive… 😉

  1. Det den bloggeren med forkle glemmer, er at skattelister ikke er private og i tillegg har aviser skrevet ” dette tjente bloggerene”
   Forklebloggeren vil ha klikk, da inntjeningen var langt lavere enn hos de store.

   Håper noen anmelder publikasjoner av navn. Det er å bryte personvernloven.

   Ps… Blir flau over hva som kommer ut av ett godt voksent forkle.

  2. Jeg synes det virker som om påfallende mange bloggere har problemer med å ha stabile relasjoner over tid? Og begrunnelsen deres er gjerne at de er utsatt for misunnelse, eller at andre ikke tåler at bloggeren er så snill og rettferdig (!). Og så har disse bloggerne et stort behov for å fortelle verden om sin egen godhet. De blir faktisk rørt over egen godhet! Og det er jo, som de fleste vet, skikkelig charming 😂

 3. Er klar over at vi allerede «vet» at Pierre og Isabelle er sammen igjen, men har dere sett videoen der de bekrefter mistanken?:)

  1. Avven: du skriver bra, helt enig med deg. Selv synes jeg bakemor tittelen ikke passer! Hvilket forbilde! Hvilke oppdiktede historier folk går rett på! Jeg er egentlig målløs…. vet ikke helt hva jeg skal skrive! Tror ikke akkurat hun har en fortid å skrive hjem om, da hun skriver om stadige konflikter med andre! Hadde jeg hatt så mye hat i meg som hun har, da hadde jeg også gått til coach, eller helst Psykolog!
   At folk kan tro det hun skriver er hårreisende! Hun er avslørt for lenge siden! Når du må flytte fra plass til plass fordi du ikke blir likt? Nå hater hun jo også mange der hun bor nå. How Come liksom??

   1. Har forresten en venninne i Sørum. Hun er fortvilet over hvordan hun behandler sine medmennesker og barn i området. De sier det er for en grunn. Skal prøve å få henne til å skrive et eget innlegg, men vanskelig å dokumentere, da folk kan tro det er rykter.

   1. Hvis det var raad og Pierre du siktet til, er det en vlog han la ut på sin YouTube kanal. Tror den het «hils på min valentines date» eller noe lignende. Hun viser seg i slutten av videoen

 4. Jeg håper dere eller noen fikk med seg hva som sto i innleggene som bakemor slettet! Må være ganske drøyt om hun faktisk sletter innleggene!

  1. Mor sjøl fikk hjelp av sine bloggvenninner i natt, hun hadde fått en stygg kommentar. Jeg vet ikke jeg, men da er det vel ikke så mange andre venner å ta av?! Har påpekt det tidligere, hvor er vennene? Siden det stadig spørres om en kaffe fra henne i komfeltet? Shame on me så ga henne et klikk🙈

 5. Tror mange av leserne til bloggen av denne omtalte bloggeren, i denne artikkelen i Romerike Blad,. takker deg varma, for at du deler.

  Du har jo røpet oppskriften til denne bloggeren, hvordan bli topp 10. Hvordan forføre lesere.. Sitat artikkel “Jeg har alltid rundt 30-40 innlegg liggende klar, der kategorisert A,B og C innlegg. A innleggene drar flest lesere (i 2018 også kalt snokere) Brystkreftteksten, nyreskaden til sønnen og skryt av barnehagen til yngstesønnen er A innlegg og bør ut helst før klokka halv sju… Hvis innlegget når 1.000 personer før klokken ni, kan jeg slappe av litt.. om det derimot bare når 500 må jeg ha en topp klokken ni og tolv…. det er beinhard jobbing…”

  De nevnte innlegg har suksess fordi de treffer en nerve. Du treffer folks følelser. Gjør at de får tårer i øynene. Innlegg om barn, innlegg med dype følelser, treffer helt klart best..forklarer bloggeren til RB.

  Bloggeren fortsetter med å si at for å være toppblogger må du jobbe på denne måten, det er nøkkelen til suksess.

  Og så kommer veldig kanskje en selvmotsigelse “bloggeren presiserer at penger aldri.. gjentar, aldri har vært motivasjonen. Det er målene og leserne,snokerne hun elsker, ikke penger. Har uttalt at om den tiden kommer da hun blogger for penger… slutter hun og blogge.

  Nå kan vi slippe og spise grøt og pannekaker til middag hver eneste dag, kjøpe bil og drømmehuset… ( bo på suite på Grand Hotel, designkjoler )..sier bloggeren. Og det var faktisk veldig ærlig sagt av bloggeren, det skal bloggeren ha..

  Så igjen takker leserne til denne bloggeren som leser BOT for at du deler varma. Så får de lese artikkelen selv og bedømme hva og hvem denne bloggeren elsker mest i livet. Dine tårer, eller dine klikk..

  PS. Jeg så meg nødt til å slette siste del av kommentaren. Adina

  1. Er noen overrasket? Over at AB faktisk sier hvor kalkulerende det hele er??🤭. Det har vi jo forsåvidt visst gjennom SE sine uttalelser. At for å dra leserne hit så skriver vi A innlegg, gjør vi slik blir det C innlegg, for å hente leserne tilbake så skriver/snakker vi tårer/det emosjonelle osv. Det er jo nettopp slik det er! Det er de som har knekt koden, som vinner konkurransen! Jeg har mulig vært naiv, men har flere ganger påpekt at en blogger kan jo skrive/finne på akkurat det de vil for klikk! Er vel mest sjokkert at AB går ut med hvor kynisk det er! Og her sitter leserne. Venter på neste oppdatering?! For å la seg forføre og opprøre?!
   Takk for opplysningen Varma, det var litt av en vekker, bokstavlig talt! Jeg kan ikke, må ikke, delta på denne dritten! Jeg må holde meg for god til å lures inn i dette spillet av løgner og manipulering! Innlegget fra avisen fortjener på en måte å gå viralt, at alle kan få innblikk i at det ikke sitter en blogger bak det hele og gråter, men ler heller hele veien til banken!

  2. Takk for det.. det er godt og vite at det finnes kloke mennesker bak denne viktige bloggen som passer på oss når vi drar det vel langt..;) Legger til en siste del som jeg så manglet, som går slik.. Dette er ingen kritikk til businessen til bloggeren, den skjøtter hun veldig bra. Faktisk en god kandidat til Vixen vinner i kategorien året business. Kritikken går på hvordan hun “bruker” folk og skjebner.. og det tristeste, eksponering av barn. Som hun sier er klikkvinnere.

Leave a Reply