MORROKLUMPENE

Sophie Elise har kjøpt seg en ny veske fra Gucci. Nå vurderer hun å selge den gamle. Jeg måtte le litt av hva hun skrev:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Ai ai, det høres fryktelig vondt ut å slå hendene i den, for tenk om man treffer rett på hardwaren. Da blir det blod. Tror jeg heller ville slått kloa i den, jeg.

Anne Brith skrev et langt innlegg om venner og tidligere arbeidsgivere som hadde stjålet ting fra henne og ellers sviktet henne opp gjennom tiden. Noen mente det ble vel mye:

Jeg ser at hun ler, men jeg er litt usikker på om jeg burde gjøre det samme.

Men så kom oppklaringen:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Det var altså en spøk, heldigvis. Jeg ler fremdeles ikke og jeg lurte lenge på om hun var seriøs. Det tror jeg flere også gjorde. Konklusjon, hun prøvde å være morsom, men det ble bare feil.

Artig hvor hardt Isabel S. Raad prøver å overbevise oss om at hun kom hjem fra Mexico nylig, når vi vet helt sikkert at hun landet 2. februar og at hun dro rett til Falkenberg i Sverige til sin Pierre.

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Jeg har selvfølgelig forståelse for at hun ikke kan dele når hun egentlig kom hjem pga. taushetsplikt. For da ville vi også skjønne at hun ikke vant. De siste bildene og snappene hun har postet viser at hun er i Sverige. Well well.

Artig at Isabel er så snurt og fornærmet på Morten Hegseth i VGTV at hun prøver å gjøre en greie ut av at han har sendt henne venneforespørsel på Facebook. Hun er meget snurt fordi han har skrevet en kronikk om bloggere og sponsede turer til Dubai HER Hun har også fått med seg at Hegseth og Vegard Harm i podcasten sin, Harm og Hegseth, har spøkt litt med henne (og mange andre).

Så snurt er hun på Hegseth at hun nektet å stille til intervju i Mexico sammen med de andre Paradise Hotel-deltakerne. Det som er litt morsomt er at Hegseth sendte henne denne venneforespørselen lenge før disse hendelsene skjedde. Så at frøkna prøver å lage en greie ut av det nå er egentlig ganske flaut. Jeg må fnise litt.

(Ups, sparket jeg nedover nå? Tror jeg må trene på det der, altså å sparke oppover, for det er er fryktelig mange nærtagende personer i bloggnorge).

Jeg må le litt av dette matbudsjettet til Anne Brith som hun presenterer hver mandag. En pk. kjøttdeig på fem personer og en pose blomkålsuppe, dog med ekstra blomkål og rundstykker til på 5 personer. Altså, orker ikke. Og det er heller ingen sunn mat hun presenterer. Hun tjener godt med penger og burde dermed prioritere sunn mat på hele familien. Og ikke minst nok mat.

Jeg måtte fnise litt da jeg leste at da familien var kommet til tirsdag, så var de så fysne på noe godt at det bar straka vegen til Kiwi for å kjøpe godterier. Kan det være at de rett og slett var skrubbsultne? Well well, hun greide å svi av hele 500kr. på godis den kvelden, så det kan tyde på at det var viktig at det ble nok den kvelden, hvert fall.

Jeg må le litt for jeg nekter å tro at familien lever på så lite mat. Dette er provokasjon for klikk.

Jeg må smile litt av hva Sophie Elise prøver på:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

For nå skal vi lesere tydeligvis spekulere i om hun er gravid. Hun poserte i en nydelig rød kjole og spør om hun er for lav for denne, samtidig som hun enten presser magen ut med vilje eller så har hun nettopp spist. Hun stryker seg lett over magen og vil tydeligvis at det skal se ut som om hun er ca. 6 mnd. på vei. Ikke nok med det, et nytt bilde der hun sier hun har så lyst på Ritz, sånn skikkelig lyst på. Ellers har ordet baby vært nevnt titt og ofte.

Jeg må knise litt når jeg ser hvor mye tid og ork Anne Brith har lagt i feiringen av Valentines Day, på forhånd. For all del, det er meget hyggelig at hun er forelska og vil feire, men jeg hadde syntes at et ekte bilde på selve kjærlighetens dag hadde vært mer ekte. Nå blir det litt sånn desperat for å vise fine bilder og hvor happy de er.

Jeg nekter å tro at kakebakemor og pizzabakefar har stått opp mellom kl. 05-06 i dag, kledd på seg finstasen, blåst opp ballonger og funnet frem blomster for å feire dagen. Innlegget ble postet kl. 06:00

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Godt å få le litt. Ha en fortsatt nydelig Valentines Day om du er alene eller sammen med noen.

Adina xoxo