MORROKLUMPENE

Sophie Elise har kjøpt seg en ny veske fra Gucci. Nå vurderer hun å selge den gamle. Jeg måtte le litt av hva hun skrev:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Ai ai, det høres fryktelig vondt ut å slå hendene i den, for tenk om man treffer rett på hardwaren. Da blir det blod. Tror jeg heller ville slått kloa i den, jeg.

Anne Brith skrev et langt innlegg om venner og tidligere arbeidsgivere som hadde stjålet ting fra henne og ellers sviktet henne opp gjennom tiden. Noen mente det ble vel mye:

Jeg ser at hun ler, men jeg er litt usikker på om jeg burde gjøre det samme.

Men så kom oppklaringen:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Det var altså en spøk, heldigvis. Jeg ler fremdeles ikke og jeg lurte lenge på om hun var seriøs. Det tror jeg flere også gjorde. Konklusjon, hun prøvde å være morsom, men det ble bare feil.

Artig hvor hardt Isabel S. Raad prøver å overbevise oss om at hun kom hjem fra Mexico nylig, når vi vet helt sikkert at hun landet 2. februar og at hun dro rett til Falkenberg i Sverige til sin Pierre.

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Jeg har selvfølgelig forståelse for at hun ikke kan dele når hun egentlig kom hjem pga. taushetsplikt. For da ville vi også skjønne at hun ikke vant. De siste bildene og snappene hun har postet viser at hun er i Sverige. Well well.

Artig at Isabel er så snurt og fornærmet på Morten Hegseth i VGTV at hun prøver å gjøre en greie ut av at han har sendt henne venneforespørsel på Facebook. Hun er meget snurt fordi han har skrevet en kronikk om bloggere og sponsede turer til Dubai HER Hun har også fått med seg at Hegseth og Vegard Harm i podcasten sin, Harm og Hegseth, har spøkt litt med henne (og mange andre).

Så snurt er hun på Hegseth at hun nektet å stille til intervju i Mexico sammen med de andre Paradise Hotel-deltakerne. Det som er litt morsomt er at Hegseth sendte henne denne venneforespørselen lenge før disse hendelsene skjedde. Så at frøkna prøver å lage en greie ut av det nå er egentlig ganske flaut. Jeg må fnise litt.

(Ups, sparket jeg nedover nå? Tror jeg må trene på det der, altså å sparke oppover, for det er er fryktelig mange nærtagende personer i bloggnorge).

Jeg må le litt av dette matbudsjettet til Anne Brith som hun presenterer hver mandag. En pk. kjøttdeig på fem personer og en pose blomkålsuppe, dog med ekstra blomkål og rundstykker til på 5 personer. Altså, orker ikke. Og det er heller ingen sunn mat hun presenterer. Hun tjener godt med penger og burde dermed prioritere sunn mat på hele familien. Og ikke minst nok mat.

Jeg måtte fnise litt da jeg leste at da familien var kommet til tirsdag, så var de så fysne på noe godt at det bar straka vegen til Kiwi for å kjøpe godterier. Kan det være at de rett og slett var skrubbsultne? Well well, hun greide å svi av hele 500kr. på godis den kvelden, så det kan tyde på at det var viktig at det ble nok den kvelden, hvert fall.

Jeg må le litt for jeg nekter å tro at familien lever på så lite mat. Dette er provokasjon for klikk.

Jeg må smile litt av hva Sophie Elise prøver på:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

For nå skal vi lesere tydeligvis spekulere i om hun er gravid. Hun poserte i en nydelig rød kjole og spør om hun er for lav for denne, samtidig som hun enten presser magen ut med vilje eller så har hun nettopp spist. Hun stryker seg lett over magen og vil tydeligvis at det skal se ut som om hun er ca. 6 mnd. på vei. Ikke nok med det, et nytt bilde der hun sier hun har så lyst på Ritz, sånn skikkelig lyst på. Ellers har ordet baby vært nevnt titt og ofte.

Jeg må knise litt når jeg ser hvor mye tid og ork Anne Brith har lagt i feiringen av Valentines Day, på forhånd. For all del, det er meget hyggelig at hun er forelska og vil feire, men jeg hadde syntes at et ekte bilde på selve kjærlighetens dag hadde vært mer ekte. Nå blir det litt sånn desperat for å vise fine bilder og hvor happy de er.

Jeg nekter å tro at kakebakemor og pizzabakefar har stått opp mellom kl. 05-06 i dag, kledd på seg finstasen, blåst opp ballonger og funnet frem blomster for å feire dagen. Innlegget ble postet kl. 06:00

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Godt å få le litt. Ha en fortsatt nydelig Valentines Day om du er alene eller sammen med noen.

Adina xoxo

70 thoughts on “MORROKLUMPENE

 1. Anne Brith skrev jo i det tidligere innlegget at det valentines innlegget var forhåndskrevet å ville komme ut klokken 06.00 neste dag. Såe..

  1. Julie: Jaha ja, men uansett morsomt at de kler seg opp med alt som hører med for å ta et bilde fra dagen som ikke er på selve dagen🙊 De kunne kanskje venta til kvelden når de allikevel skulle feire den😊 Om du forstår😊

   1. Bare det å få ideen med å posere i finklær, ballonger og blomster “dager før” valentinsdag, kun for å få bilder til bloggen virker merkelig ut. Kan nesten forstå at en blogger gjør det, for de er litt “yrkesskadd”, men at en ny kjæreste blir med på det forstår jeg ikke helt.

 2. Dere er helter 💕
  Lurer på om dere kloke hoder har noen innspill til dette:
  Er det bare tilfeldig eller har det seg sånn at fruen alltid blir bilsjuk på turen nordover? Dama pendler titt og stadig inn til Oslo til møtene sine, og da virker det ikke som om det er et problem. Føler dette har gjentatt seg flere ganger, og det virker som om hun da bruker dette til å ta seg fri en dag eller to fra bloggen. Kan ikke dama bare si hun vil ha litt fri? For det er jo det som kommer fram mellom linjene.
  Det virker som hun bruker bilsjuka for å få sympati (om det var faktisk fler som lurte på om hun ikke hadde fått med seg at det finnes piller mot dette) og at da er det helt ok å ikke jobbe på et par dager.
  Det verste denne gangen er at hun bruker arvingene for passe på at folk trykker seg inn om det er få innlegg. Hun lover flere hverdagsliv innlegg, som til nå har inkludert de små. Dette er vel fordi det er folk der ute som er over snittet opptatt av hennes barn, og dette vet hun.

  Igjen dere er best, og hadde vært artig om dere hadde noen tanker på dette.
  Kyss i panna!

  1. Hun blir veldig fort bilsjuk, uansett om det er nord eller sør 🙂 blir ikke bilsjuk av å kjøre bil selv som sier seg selv litt 🙂
   Jeg blir selv veldig fort og ekstremt bilsjuk, men er enig med deg og det går da grenser 👍🏻

 3. Digger dere!! Hvor kan man se bildet til SE? Så ingenting på bloggen hennes. Legg det gjerne ut her så slipper vi å gi dem klikk 😛

 4. Har skjermdump av bildet til Sophie Elise om dere vil ha det. Hun hadde det i innlegget «who this new life» eller noe, men har tydeligvis fjernet det nå. At magen er tydelig oppblåst synes på bildet. Om hun har nettopp spist eller lagt på seg eller uansett så ER DET HEILT GREIT ALTSÅ før noen påstår jeg dømmer. Men det blir hele hintinga og alt (som nevnt i dette innlegget) som blir for dumt. Hun VIL vi skal spekulere i om hun er gravid.

 5. Takk for en lattervekkende innlegg som fikk teen til å sette seg fast i halsen 😂😊 er glad i bloggen og den gode snerten deres ❤❤

 6. Først og fremst – i love you!! ❤️

  Men savner bilder på bloggen.. Det kan da umulig være i strid med åndsverkloven da aviser gjør akkurat det samme 🤔

  1. Altså matbudsjettet til bakemor: det sier seg selv at det er både lite og usunn mat! Som Ernæringsfysiolog,( trenger ikke være det en gang), så ser vi at dette må være for klikk! Så synd at mange følger opp i feltet og vil gjøre det samme som henne! Jeg må le, kan ikke ta noe hun skriver seriøst! Ser at Sophie har begynt å skrive liknende innlegg, det er vel der hu mor kommer inn. Skrive innlegg med noenlunde innhold🤭. Leser at mange yngre leser bloggen til hu mor, mange ønsker seg en liknende mamma. De leser stakkars, og tror på hvert ord som kommer ut. Det er mange av de unge som sliter idag, og det er lett å gå i fellen og tro hvert ord en blogger skriver. Det er så synd! Men lite vi får gjort med! Jeg gjør meg mine refleksjoner som mor. Måtte det fortsette med skole, idrett og venner. Den største frykt er faktisk blitt at barna dras inn i sminkede blogg universet!
   Takk for jobben dere gjør! Det får meg alltid til å både fundere og le! Stå på! Bilder er ikke å bryte med loven!💞

   1. Dina: Det er litt derfor vi er her, for å prøve å gjøre en forskjell i en bransje som stort sett får si og gjøre som de vil. Takk for skryt😘

  2. Anonym og Linnti: Noe er lov, om det trengs for å bekrefte saken. Men for underholdningen sin del er det ikke lov. Vanskelig lov å tolke, selv om mor sjøl kan den ut og inn som hun sier, men vi finner ut av det😊

 7. Nå har bakemor lagt ut alle navn på de som har vært inne å sjekket henne på skatteetaten. Dett synes jeg er lavmål. Hun tror visst hun er konge på haugen.

 8. Haha. Nå har hun slettet innlegget om de som sjekket henne på skatteetaten. Hun fikk vel kanskje tilbake gangsynet , eller så er det noen som har truet henne. Hun er ikke god denne dama. Vil så gjerne fremstå som god og snill, men det tror jeg ikke ikke hun er. Og så det forb…matbudsjettet som bli repetert til det kjedelige. Barna ser jo velfødd ut, så jeg vet ikke hvem hun prøver å lure.

  1. Ja nå slettet hu mor innlegget! Jeg lurer ikke lenger på hvorfor den dama stadig havner i trøbbel med så mange rundt seg! Hvordan kan noen tro alt hun skriver?? Det er meg en gåte. Jeg tror jeg må sende henne en Mail og se om jeg får hjelp hos bakemor dr selfgod!

 9. Har dere sett videoen Kristina Andersen la ut for noen dager siden etter en stygg kommentar på UI-eventet? Syns hun er en så fin motvekt til bloggerverdenen og syns det er utrolig modig å legge den ut.

 10. Hva er det AB holder på med:-o Man kan da ikke legge ut fullt navn, fødselsår og postnummer på andre fordi de de har søkt i skattelistene hennes. Noen ganger så virker hun yngre enn bloggvenninnene sine i begynnelsen av 20-årene :/

  Zzzraad ja. Begynner å bli kjedelig at hun og kjærste-ex`en tuller sånn, Ingenting inspirerende igjen med de to, kun irriterende. Men! – irritasjon gir også titusenvis av klikk da, og det er jo også en måte å tjene penger på. Men jeg syns kanskje det til neste års Fixen er feil å kalle de som lever av klikk fra irriterte for “influencere” :p

  “Annoyers” ? “Irritators” ?

 11. Var det ikke sophie Elise som skulle spare alle de dyre designveskene sine så hennes fremtidige barn kunne arve dem?

  1. AB har visst fått mange venner av bloggen. Det er jo fint. Men nærmest bruke komfelt til å avtale treff er vel litt sært. Men kanskje nyskapende? Lesertallene har jo økt betraktelig i det siste, især etter kjæresten kom inn i bildet. Bruker han mye av dagene på klikk imellom pizzahevingen? Hever det ene, hever det andre kanskje? Først var jo målet at Mosjøen innbyggerne skulle lese bloggen, nå er det Sørumsand. Med så mange russere på Insta, kan jo hele Russland bli et mål? Delmål? Hun setter seg hårete mål som hun sier, jeg kjenner nesten jeg blir litt hårete selv! Tjener de penger PR klikk, så bør mitt mål være å holde meg kun til denne bloggen!

 12. Digger at de er tilbake i god gammal form!

  Litt festlig at AB meiner me har vorte ein «krenka nasjon», og like etter så er ho så krenka av at folk har søkt henne opp i skattelistene at ho vier eit heilt innlegg på å henga dei ut med fullt navn. Og så det der Valentine-innlegget på Instagram der ho hyllar den fantastiske kjærasten sin som om dei har vore saman i fjørti år. Flaut!

 13. Fantastisk innlegg som alltid 🙂 jobben dere gjør er gull verdt, men det rundt spøken til AB angående begravelsen syns jeg blir litt platt. Selvom AB sier og gjør mye rart er det helt opplagt at det var en vits og kan støtte at det ikke var en veldig morsom en :p men å ta folk for dårlige vitser er det lite poeng i, humor er forskjellig 🙂 fortsatt med den gode jobben, men ikke bli vitsepoliti, det har vi Kvinneguiden til 😀

 14. Skjønner ikke hvordan SE kan være så i mot pels og alt som kan harme dyrene på noe måte..SKINN går Bra? Hvorfor og hvordan? Håper ikke NOAH bruker henne mere til PR

 15. Sophie Elise poserer selvfølgelig akkurat som Kylie Jenner. Hvis dere har sett gravidvideoen til KJ, så poserer SE akkurat som henne. Tror hele verdens forstår at SE sikler etter Kylie Jenner. Synd ho prøver så hardt..

 16. Så Bloggomtoppbloggere blir kastet ut fra Blogg.no pga brudd på opphavsrett? Mens andre bloggere får frikort, fordi :”Hun har slettet innlegget”. Saken gjelder AB som har lagt ut personsensitive opplysninger om noen som har lest offentlig info på Altinn. Det høres ut som et trynetillegg spør du meg, håper de som er blitt hengt ut (som hun kaller hatere) anmelder bakedama

  1. Det gjorde mor sjøl for publisitet. Intet annet! Håper snart folk skjønner hvorfor hun alltid havner i trøbbel med medmennesker! Nok er nok!

  1. Nei, det heter klikkbaits. Å dokumentere at man er bakfull også 2 dager etterpå leke preggers, er rimelig patetisk.

 17. Merker jeg får helt vondt i magen, husker ikke om jeg har søkt på om hva anne brith har tjent eller ikke , men har hvertfall bare gjort det av nysgjerrighet og er ingen hater, men tvertimot en fast leser. Hadde ikke blitt sint hvis hun som privatperson hadde sjekket meg tilbake men å bli hengt ut på en blogg med tusenvis av lesere synes jeg blir for mye:(

 18. Dere kan jo skrive om et av de siste innleggene til Martine H. Hun la ut et innlegg om at hun for et par uker siden ble kontaktet av en mann som ville sende penisbilder og ligge mot betaling. Hun sendte screenshot av meldingene til kona hans. Denne historien har hun fortalt før, og det er ca et år siden. Dette kommenterer følgerne og da skriver hun at hun hadde skrevet på toppen av innlegget at det var en gammel historie, men dette på mystisk vis ble borte da hun delte innlegget på nytt

 19. Sophies innlegg «vil du ha mindre drama i livet ditt, gjør dette» ser helt ærlig ut som hun har oversatt fra engelsk, jeg leste det på engelsk, orda gir mer mening på engelsk enn norsk hvertfall

 20. Regner med det er omtrent allmenn kjent, men nå har Pierre lagt ut en vlog hvor han viser frem sin valentinesdate. Det er selvfølgelig Isabel, så nå trenger ingen tvile lengre. Men skal tro hvordan det fungerte da hun var inne på Paradise og ikke han..

 21. AB har inntatt offerrollen 😩

  Hvordan er det mulig at en voksen dame ikke har bedre (nett)vett!
  Først uthenging av svært ufin karakter, deretter forsvaring i form av “stakkar-meg-jeg-gråter” innlegg 😶 Flaut! Snakk om ansvarsfraskrivelse.

  AB du burde lagt deg langflat før du i det hele tatt prøver snakke det vekk med pjatt og barnsligheter à la ” jamen hen gjorde det først”.

  Uff så pinlig å lese

 22. Altså, vi snakker om brudd på personvernet. Det er ikke en puppeglipp eller et stunt, men et grovt overtramp. Jeg oppfordrer dere som er blitt hengt ut til å anmelde, fordi dette er kjempealvorlig. Bloggeren bør få en konsekvens som også kan være en advarsel til andre bloggere som tenker på å gjøre noe så dumt.

  1. Bør kallenavnet være bakemor? Da tenker jeg på en koselig og god mamma som ivaretar barna, har gode venner rundt bordet og fint bakeforkle. Lite jeg assosierer AB med der. Det er det med bloggere, de kan skrive hva de vil, dikte opp, virke gode og redelige, og mange vil gå rett på. Har en ikke sett/lest nok til å gjennomskue henne? En må aldri glemme at hun har en historie full av krangel, uthenging, eksponering av de helt unike barna, og har kun venner fra bloggverden i 20 årene!
   Men underholdning er vi glad i. Tar frem micropopen med mannen og koser oss. Kanskje isen kommer frem også, hvem vet?
   Ha en fornøyelig kveld!🤸🏼‍♂️

   PS. Jeg måtte fjerne noen setninger i kommentaren din. Adina

 23. Hvis Miss Sophie ender opp med en unge da blir det gode tider. Da kan man forvente seg mye galskap og ikke minst en unge brukt som rekvisitt.

 24. Jeg tilhører også en marginal gruppe, jeg klarer bare ikke å holde kjeft om dumme, sinnsforvirra folk som lever i denial.

 25. Huff, synses ikke dette er greit. Voksne mennesker som sitter å håner andre mennesker som de ikke engang kjenner. Er ikke rart vi sliter med mobbing i Norge. Føler at det eneste denne bloggen bidrar med er å vise hele Norges befolkning at voksne er de VERSTE blant mobberne. Hadde dette vært mine foreldre så hadde jeg skammet meg. Jeg leser mange av disse bloggene dere håner daglig og det er selvfølgelig noen innlegg man reager negativt på. Men herregud alle gjør feil! Det er sånn man lærer. Trur ikke det finnes et menneske på denne jord som aldri har gjort en feil. Å det gjelder også alle dere som kommenter ufine kommentarer på internett. Hvordan verdier er det dere lærer barna deres? At hvis man er uenig med noen så er det bare å skrive stygge ting om dem på internettet? «Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg» er det slik dere ønsker at andre mennesker skal være mot dere? Jeg synes dere burde tenke dere om et par ganger før dere kommenterer slikt om andre mennesker.

Leave a Reply