UKAS SETT OG HØRT UKE 6

Noen av dere har kanskje lagt merke til at bloggen vår har vært på en aldri så liten slankekur. Der kan dere se, til og med bloggen vår har bukket under for kroppspresset i bloggnorge. Spesielt har det gått utover Sett og hørt. Vi har sett (og hørt) oss nødt til å fjernet bilder for å være på den sikre siden når det kommer til åndverksloven. Kanskje har vi fjernet alt for mye, men det er bedre det enn for lite. Sett og hørt bestod veldig ofte av bilder og utsagn, og da bildene måtte bort, ble det meget vanskelig å få frem poengene. Så da ble det til at vi fjernet dem. Vi starter på ny frisk fra i dag.

UKAS AVSLØRING:

Om noen av dere fremdeles lurer på om det faktisk var Pierre som var Isabel Raads reisefølge sist hun var i Dubai, les videre. Selv påstod hun at det var et søskenbarn som var med.

Pierre har i det siste delt noen bilder på Instagram som viser han i Dubai:

Et innlegg delt av I am Pierre Louis. (@pierree.louis) (Medier deler bilder på denne måten og det kalles Embedding. Vi vil heretter benytte samme måte)

Jeg tipper han med dette håper at vi skal tro at han nå befinner seg i Dubai. Og hadde det ikke vært for at jeg kjente igjen gardinene og lampen, så hadde jeg heller hektet meg mer opp i hans engelsk. Bare nevner det.

Well well. Vi vet at frøkna har kommet hjem fra Mexico og innspillingen til Paradise Hotel, og at hun gjemmer seg i Falkenberg sammen med sin Pierre.

Så var det de gardinene og den lampen da. Jeg kom på at frøkna hadde delt navnet på hotellet tidligere:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Dermed ble det enkelt:

(Skjermdump booking.com)

Samme gardiner og lampe kan også ses på frøknas blogg der hun deler mange bilder fra hotellet (desember-17).

PS. Dette er ikke nøyaktig samme type rom som frøkna og Pierre bodde på, men gardiner og lampe er lik.

UKAS MAMMA:

Mamman føler også på kroppspresset skapt av bloggere:

Nå oppfordrer hun oss alle til å vise oss frem akkurat slik vi er og til å bruke denne hashtaggen: #denektemeg

Jeg liker ideen og håper mange kaster seg på. Om hun gjentar dette på Instagram vil jeg tro at det kan skyte fart.

Anna er ikke en av dem jeg vil påstå har skapt kroppspress, men det hun derimot har fremmet, er store (gravid)mager.

(Skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Jeg er så stolt av mammaen og den nye holdningen hun viser på bloggen. Om hun i tillegg klarer å gjemme unna barna i stede for seg selv, vil jeg si hun er i mål.

UKAS HJELPER:

Anne Brith er skikkelig forelska om dagen. Hun er så forelska at hun til og med deler nøyaktig hva som ble sagt i en samtale mellom henne og hennes kjære. Her skal vi visstnok ikke gå glipp av noe. Jeg unner henne å være lykkelig, men jeg mener at hun ikke trenger å blottlegge alt. Noe ser best ut innpakket og privat. Bare nevner det.

I dag stusset jeg over noe hun skrev:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Først, stakkar bloggerne som blir forsøkt utnyttet hele tiden og enda en ting våre bloggere sliter med. Godt at bakemor er fryktelig hjelpsom og at hun den siste tiden har sett på det som sin oppgave å hjelpe alle tidligere Paradise Hotel-deltakere i alt fra gode råd om hvordan man poserer (mulig det var mor sjøl som fikk noen råd der), til hvordan man opptrer på den røde løper. Også hvordan man oppfører seg på Vixen (mulig mor sjøl burde ta til seg noen råd), og nå sist hvordan man unngår å bli utnyttet.

Men å slutte å blogge? Jeg trodde hun skulle blogge til hun døde. Eller vent, hun skulle til og med blogge år etter sin død. Hun har tidligere sagt at hun har ferdigskrevne innlegg som er klare til å bli postet etter sin død:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Det hun heller burde ta innover seg og begynne å jobbe med er Instagram og YouTube, som er kanalene hvor alt vil foregå om ikke alt for lenge HER Mange bloggere er allerede godt i gang. Her gjelder det å ikke henge for langt etter, men det går helt sikkert bra. Hun har mange unge personer i livet sitt om dagen som sikkert vil hjelpe henne på vei.

UKAS HINT:

Skal Sophie Elise være med i neste Skal vi danse? Dette må vel kalles et hint?

(Skjempdump sophieelise.blogg.no)

Hun har tidligere fortalt at hun har blitt spurt om en deltagelse, men at det da ikke hadde passet slik. Kan det være derfor hun er i hardtrening med personlig trener samt poledance?

La oss håpe at coachen hun vurderte å skaffe seg da hun mente at psykologen ikke fungerte, kan få henne helt frisk før hardkjøret på parketten starter.

UKAS OVERDRIVELSE:

Snakk om overdrivelse av VG (vgtv):

(Skjermdump VG.no)

Forstå meg rett, Pelle K gjorde en fantastisk innsats for at Stina (den smarte venninnen til bakemor) skulle få et uforglemmelig frieri.

Men, det finnes altfor mange som ikke som ikke har den minste anelse om hvem verken Stina eller Pelle K er, til at overskriften kan passe. Jeg vet at Pelle K og hans YouTube kanal har fans rundt om i verden, men her i Norge er han meget anonym. Stina blogg og hennes kopiering av sine tidligere innlegg og mange gode(?) råd er heller ikke kjent for de fleste.

Nå skal det sies at jeg ikke hadde takket nei til den ringen Stina fikk, som er fra selveste Tiffany & Co i New York og koster ca. 67.000kr. Med skatter og avgifter i Norge kom den på totalt ca. 90.000kr.

Men hvordan fungerer det hele? Bruker man samme ring når bryllupet står eller får man en ny ring? Og i såfall, skal man da toppe den forrige ringen slik at neste blir dyrere? Skal man fortsette å bruke forlovelsesringen samtidig som gifteringen? Som dere hører så er jeg ikke gift. Svar meg gjerne i kommentarfeltet.

Well well, Stina er sikkert i full gang med listeskriving.

Fortsatt god morsdag til alle dere fantastiske mødre der ute<3

Adina xoxo