UKAS SETT OG HØRT UKE 6

Noen av dere har kanskje lagt merke til at bloggen vår har vært på en aldri så liten slankekur. Spesielt har det gått utover “Sett og Hørt.” Vi har sett (og hørt) oss nødt til å fjernet bilder for å være på den sikre siden når det gjelder åndsverksloven. Kanskje har vi fjernet for mye, men det er uansett bedre enn for lite. “Sett og Hørt” bestod veldig ofte av bilder og utsagn, og når bildene måtte bort, ble det meget vanskelig å få frem poengene med tekstene. Så da ble det til at vi fjernet dem. Vi starter på ny frisk fra i dag.

UKAS AVSLØRING:

Om noen av dere fremdeles lurer på om det faktisk var Pierre som var Isabel Raads reisefølge sist hun var i Dubai, les videre. Selv påstod hun at det var et søskenbarn som var med.

Pierre har delt noen bilder på Instagram som viser han i Dubai:

Et innlegg delt av I am Pierre Louis. (@pierree.louis) (Medier deler bilder på denne måten og det kalles Embedding. Vi vil heretter benytte samme måte)

Jeg tipper han med dette håper at vi skal tro at han befinner seg i Dubai akkurat nå. Og hadde det ikke vært for at jeg kjente igjen gardinene og lampen, så hadde jeg heller hektet meg mer opp i hans engelsk. Bare nevner det.

Well well. Vi vet at frøkna har kommet hjem fra Paradise Hotel, og at hun gjemmer seg i Falkenberg sammen med sin Pierre.

Så var det de gardinene og den lampen da. Jeg kom på at frøkna tidligere har delt navnet på hotellet:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Dermed ble det enkelt:

(Skjermdump booking.com)

Samme gardiner og lampe kan også ses på frøknas blogg der hun deler mange bilder fra hotellet (desember-17).

PS. Dette er ikke nøyaktig samme type rom som frøkna og Pierre bodde på, men gardiner og lampe er lik.

UKAS MAMMA:

Mamman føler også på kroppspresset skapt av bloggere:

Nå oppfordrer hun alle til å vise seg frem akkurat slik vi er, og til å bruke hashtaggen #denektemeg

Jeg liker ideen og håper mange kaster seg på. Om hun gjentar dette på Instagram vil jeg tro at det kan vokse.

Jeg vil ikke påstå at Anna skaper mye kroppspress. Det hun derimot skaper er barn. Bare ikke nå:

(Skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Jeg er stolt av mammaen og den nye holdningen hun viser. Om hun i tillegg klarer å gjemme unna barna i stedet for seg selv, vil jeg si hun er i mål.

UKAS HJELPER:

Anne Brith er skikkelig forelska om dagen. Hun er så forelska at hun vil dele samtaler hun har med sin kjære. Her skal vi visstnok ikke gå glipp av noe. Jeg unner henne å være lykkelig, men hun ikke trenger vel ikke å blottlegge alt? Noe ser best ut innpakket. Bare nevner det.

I dag skrev hun dette:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Først, stakkars bloggere som blir forsøkt utnyttet hele tiden. Godt de har bakemor som vil passe på.

Men å slutte å blogge? Jeg som trodde hun skulle blogge til hun døde. Og helst etter sin død. Det er hvert fall det hun har sagt:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Noe hun heller burde ta innover seg og begynne å jobbe aktivt med er Instagram og YouTube, som jo er kanalene hvor alt vil foregå om ikke så alt for lenge HER Mange bloggere er allerede godt i gang.

UKAS HINT:

Skal Sophie Elise være med i neste Skal vi danse? Dette må vel kalles et hint?

(Skjempdump sophieelise.blogg.no)

Hun har tidligere fortalt at hun har blitt spurt om å være deltager, men at det ikke hadde passet slik da. Kan det være derfor hun er i hardtrening med personlig trener og poledance?

La oss håpe at coachen, hun vurderte å skaffe seg da hun mente at psykologen ikke fungerte, kan få henne helt frisk før hardkjøret på parketten starter.

UKAS OVERDRIVELSE:

Snakk om overdrivelse i VGTV:

(Skjermdump VG.no)

Forstå meg rett, Pelle K gjorde en fantastisk innsats for at Stina (den smarte venninnen til bakemor) skulle få et uforglemmelig frieri.

Men, det finnes altfor mange som ikke har den minste anelse om hvem verken Stina eller Pelle K er, til at overskriften kan passe. Jeg vet at Pelle K og hans YouTube kanal har fans rundt om i verden, men her i Norge er han meget anonym. Stina blogg og hennes kopiering av sine tidligere innlegg og mange gode(?) råd, er heller ikke kjent for de fleste.

Nå skal det sies at jeg ikke hadde takket nei til den ringen Stina fikk, som er fra selveste Tiffany & Co i New York og koster ca. 67.000kr. Med skatter og avgifter i Norge kom det på totalt ca. 90.000kr.

Men hvordan fungerer det hele? Bruker man samme ring når bryllupet står eller får man da en ny? Om så er, skal man da toppe den forrige ringen? Skal man fortsette å bruke forlovelsesringen samtidig som gifteringen? Svar meg gjerne i kommentarfeltet.

Well well, Stina er sikkert i full gang med listeskriving.

Fortsatt god morsdag til alle dere fantastiske mødre der ute<3

Adina xoxo