UKAS SETT OG HØRT UKE 6

Noen av dere har kanskje lagt merke til at bloggen vår har vært på en aldri så liten slankekur. Der kan dere se, til og med bloggen vår har bukket under for kroppspresset i bloggnorge. Spesielt har det gått utover Sett og hørt. Vi har sett (og hørt) oss nødt til å fjernet bilder for å være på den sikre siden når det kommer til åndverksloven. Kanskje har vi fjernet alt for mye, men det er bedre det enn for lite. Sett og hørt bestod veldig ofte av bilder og utsagn, og da bildene måtte bort, ble det meget vanskelig å få frem poengene. Så da ble det til at vi fjernet dem. Vi starter på ny frisk fra i dag.

UKAS AVSLØRING:

Om noen av dere fremdeles lurer på om det faktisk var Pierre som var Isabel Raads reisefølge sist hun var i Dubai, les videre. Selv påstod hun at det var et søskenbarn som var med.

Pierre har i det siste delt noen bilder på Instagram som viser han i Dubai:

Et innlegg delt av I am Pierre Louis. (@pierree.louis) (Medier deler bilder på denne måten og det kalles Embedding. Vi vil heretter benytte samme måte)

Jeg tipper han med dette håper at vi skal tro at han nå befinner seg i Dubai. Og hadde det ikke vært for at jeg kjente igjen gardinene og lampen, så hadde jeg heller hektet meg mer opp i hans engelsk. Bare nevner det.

Well well. Vi vet at frøkna har kommet hjem fra Mexico og innspillingen til Paradise Hotel, og at hun gjemmer seg i Falkenberg sammen med sin Pierre.

Så var det de gardinene og den lampen da. Jeg kom på at frøkna hadde delt navnet på hotellet tidligere:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Dermed ble det enkelt:

(Skjermdump booking.com)

Samme gardiner og lampe kan også ses på frøknas blogg der hun deler mange bilder fra hotellet (desember-17).

PS. Dette er ikke nøyaktig samme type rom som frøkna og Pierre bodde på, men gardiner og lampe er lik.

UKAS MAMMA:

Mamman føler også på kroppspresset skapt av bloggere:

Nå oppfordrer hun oss alle til å vise oss frem akkurat slik vi er og til å bruke denne hashtaggen: #denektemeg

Jeg liker ideen og håper mange kaster seg på. Om hun gjentar dette på Instagram vil jeg tro at det kan skyte fart.

Anna er ikke en av dem jeg vil påstå har skapt kroppspress, men det hun derimot har fremmet, er store (gravid)mager.

(Skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Jeg er så stolt av mammaen og den nye holdningen hun viser på bloggen. Om hun i tillegg klarer å gjemme unna barna i stede for seg selv, vil jeg si hun er i mål.

UKAS HJELPER:

Anne Brith er skikkelig forelska om dagen. Hun er så forelska at hun til og med deler nøyaktig hva som ble sagt i en samtale mellom henne og hennes kjære. Her skal vi visstnok ikke gå glipp av noe. Jeg unner henne å være lykkelig, men jeg mener at hun ikke trenger å blottlegge alt. Noe ser best ut innpakket og privat. Bare nevner det.

I dag stusset jeg over noe hun skrev:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Først, stakkar bloggerne som blir forsøkt utnyttet hele tiden og enda en ting våre bloggere sliter med. Godt at bakemor er fryktelig hjelpsom og at hun den siste tiden har sett på det som sin oppgave å hjelpe alle tidligere Paradise Hotel-deltakere i alt fra gode råd om hvordan man poserer (mulig det var mor sjøl som fikk noen råd der), til hvordan man opptrer på den røde løper. Også hvordan man oppfører seg på Vixen (mulig mor sjøl burde ta til seg noen råd), og nå sist hvordan man unngår å bli utnyttet.

Men å slutte å blogge? Jeg trodde hun skulle blogge til hun døde. Eller vent, hun skulle til og med blogge år etter sin død. Hun har tidligere sagt at hun har ferdigskrevne innlegg som er klare til å bli postet etter sin død:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Det hun heller burde ta innover seg og begynne å jobbe med er Instagram og YouTube, som er kanalene hvor alt vil foregå om ikke alt for lenge HER Mange bloggere er allerede godt i gang. Her gjelder det å ikke henge for langt etter, men det går helt sikkert bra. Hun har mange unge personer i livet sitt om dagen som sikkert vil hjelpe henne på vei.

UKAS HINT:

Skal Sophie Elise være med i neste Skal vi danse? Dette må vel kalles et hint?

(Skjempdump sophieelise.blogg.no)

Hun har tidligere fortalt at hun har blitt spurt om en deltagelse, men at det da ikke hadde passet slik. Kan det være derfor hun er i hardtrening med personlig trener samt poledance?

La oss håpe at coachen hun vurderte å skaffe seg da hun mente at psykologen ikke fungerte, kan få henne helt frisk før hardkjøret på parketten starter.

UKAS OVERDRIVELSE:

Snakk om overdrivelse av VG (vgtv):

(Skjermdump VG.no)

Forstå meg rett, Pelle K gjorde en fantastisk innsats for at Stina (den smarte venninnen til bakemor) skulle få et uforglemmelig frieri.

Men, det finnes altfor mange som ikke som ikke har den minste anelse om hvem verken Stina eller Pelle K er, til at overskriften kan passe. Jeg vet at Pelle K og hans YouTube kanal har fans rundt om i verden, men her i Norge er han meget anonym. Stina blogg og hennes kopiering av sine tidligere innlegg og mange gode(?) råd er heller ikke kjent for de fleste.

Nå skal det sies at jeg ikke hadde takket nei til den ringen Stina fikk, som er fra selveste Tiffany & Co i New York og koster ca. 67.000kr. Med skatter og avgifter i Norge kom den på totalt ca. 90.000kr.

Men hvordan fungerer det hele? Bruker man samme ring når bryllupet står eller får man en ny ring? Og i såfall, skal man da toppe den forrige ringen slik at neste blir dyrere? Skal man fortsette å bruke forlovelsesringen samtidig som gifteringen? Som dere hører så er jeg ikke gift. Svar meg gjerne i kommentarfeltet.

Well well, Stina er sikkert i full gang med listeskriving.

Fortsatt god morsdag til alle dere fantastiske mødre der ute<3

Adina xoxo

52 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT UKE 6

 1. Elsker elsker elsker

  Var de første ordene som dukket opp i hjernen. Nå kan jeg legge meg med et smil om munnen, elsker dere så mye at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg

 2. Jippi ❤❤❤ dere.

  Tidenes kjendisfrieri. Haha, er det mulig?! Frieriet var flott d -ringen likeså. Søtt par. Men noe tidenes er det langtifra.

  Go natt, jeg også får sove godt i natt ❤❤

 3. Ah, elsker måten dere fant ut hvor Pierre befant seg. Minnet veldig om (Prikk likt, faktisk!) da Edvard Snowden ble funnet – et hotell i Japan, var det? Kun fordi han hadde med gardiner og lampene i bakgrunnen på videoen sin. (Men i det tilfelle var det jo kjipt)

  Uansett, stå på 🙂

 4. Ja til flere innlegg! Glad for dette! Er glad for at Fiksen gjorde som de gjorde, for nå er øyna åpna for mange, ass. Hilsen evig fan!

  (Ps. «altfor» og «alt for» er to forskjellige ting. «Alt for Norge», men «altfor mye kroppspress». Pluss YouTube, ikke You Tube. Og jeg har alltid savna et komma i «Well well). Og et komma før si, si. Men det var alt!)

 5. heia!!

  så forresten kristin gjelsvik i en video fra P3 Christine hvor pelskragen til Kristin ser veeeldig ekte ut.. Hun som fronter fakkeltog mot pels, vegansk livsstil osv. Litt spess å gå på TV med pels da, uansett ekte eller ei?? Videoen ligger på fb, delt av både kristin og dennis sine fbprofiler + bloggen hennes :S

  1. Skjønner godt at Bakkemoen går til Coach. Hun lærer videre. Hun har åpnet mer for NEG kommentarer, og svarer/lærer villig vekk. Følgerne er de samme, de har daglig dialog. Mange føler de lærer mye fra henne, som er et så godt forbilde. Jeg tenker at de fleste senere innlegg er litt vel detaljerte. Erik sier og gjør vel helt vanlige ting som alle menn gjør?! AVENN sitt innlegg fra deres forrige innlegg blir nevnt, en som ikke forstår ironien i innlegget hennes. Det gråtes over en lav sko, ikke visste jeg vi kunne lære så mye av en blogg, men fint for de det gjelder. Barna vil nok alltid være en stor del av bloggen t bakemor. Fint at vi nå vet hva han svarte når hun og barna informerte han hvor han kom ut da han ble født. Trenger vi vite slikt??
   At Raad og P fortsatt driver på, synes jeg ikke er rart hun vil holde skjult. Det vil koste henne mye å innrømme når bruddet ble så omtalt!
   Til slutt, takk for at dere er tilbake og leverer igjen! For min del betyr det færre klikk på bloggerne. Sett flyfrua innlegg på God Kveld Norge? Klippet er ikke å finne lenger etter massiv kritikk i feltet hennes.
   Går det Ann å kalle noen «litt grunn»? Isåfall er hun et godt eksempel på det.
   Jeg lar meg ikke slutte å undre. Håper bakemor har mye penger å dele etter sin død, men ekte tårer kan ikke kjøpes!

 6. For en stund siden skrev sophie Elise på sin blogg at det å være med på skal vi danse osv var desperate wannabe kjendiser… jaja… ute på dobbeltmoralsk vift igjen si.

  Stå på videre! Dere har vært savnet!

 7. Det er veldig vanlig å bruke forlovelsesringen som giftering (f.eks. som CBE gjør), eller kjøpe en ring til som man bruker under forlovelsesringen! Er også derfor noen bytter forlovelsesringen fra høyre til venstre etter de er gift 🙂

 8. Mon tro om den smarte venninna til bakemor er med i neste sesong av bloggerne? Sjekk bildene hennes i innlegget om bursdagsfestforberedelser (og tør jeg påstå feil merking av reklame? 😉 )
  http://stina.blogg.no/1518357876_slik_pyntet_jeg_til_bursdagsfesten.html
  og innlegget om selve bursdagen
  http://stina.blogg.no/1518377613_slik_feiret_jeg_25_rsdagen_min.html – her har jo både PelleK aka tidenes frier, og mor sjøl på seg mikrofoner..
  Kommer vel en liste på “ting man må huske på når man skal på TV” om ikke lenge?

  1. Ina. Det kan være at mor sjøl fremdeles filmer til Bloggerne og derfor har personene rundt henne mic. Så at CBE hadde mic på Vixen da hun snakket med mor sjøl😊
Huskeliste for TV 🙊

 9. Isabel er i Falkenberg med Pierre. Se de røde flisene i gangen på Isabel sin snapchat(bilde) og de samme flisene på Pierre sin snapchat(video)

  1. Bakemor og den smarte venninna👏. Godt de har funnet hverandre og har daglige samtaler. De har sikkert mye å lære hverandre! Som mor og datter. Fjortisfest med hu bakemor og pizzabakeren. Begynner å se likheter på innleggene, men lille Stina må merke bedre! Sikkert spennende å se hva mikrofonene er til for. Den som venter får se. Jeg er så inspirert av matbudsjettet til bakemor. Jeg er ofte og snoker på kiwi i Sørum. Forrige uke ble det totalt 593,- for ei uke. Men da var jeg ikke hysterisk, vi hadde mange pølse og kjøttdeig middager. Vi er 7 stk på 400 GR kjøttdeig, da er det alltid rester igjen. Om jeg vil legge ut kassalappen?? Hvorfor spør dere om det? Jeg bruker gladelig en halv dag med listeskriving. Det har jeg nemlig lært av listeStina. Nei, la oss heller leve sunt, pølser er fy, kjøttdeig likeså. Ernæringsfysiologen må få reagere, både på næringsinnhold og mengde.

 10. Kan dere sjekke ut ida wulff som stadig skriver ukritisk om bloggpiller, senest om vitaminer hvor hun hadde tømt en hel boks på få dager da disse var så gode som godteri. Jeg skrev en kritisk kommentar om at hun må tenke på at hun har unge lesere og at man IKKE trenger vitamintilskudd om man spiser sunn, normal kost, og at man kan bli forgiftet av for mye A- og D-vitamin, men den har ikke blitt godkjent. Ser hun har godtatt noen andre lignende kommentarer, men tydeligvis godkjenner hun ikke alle.

 11. Eeeeelsker bloggen deres! Synes dere fikk skikkelig urettferdig behandling av Vixen, men er superimponert over hvordan dere deltok i diskusjonen og stod opp mot HP. Well done! Forsett med bloggingen, det er en sann glede hver gang dere legger ut nye saker:-)

  1. Uten å si det med 100 prosent sikkerhet, så tror jeg en i familien er fra Bulgaria. Husker at varer fra StylebyNorway ble produsert i de trakter..Det er nok ikke Gekko sin greie dette her, men er en del av “family bisnissen”.

 12. Isabel er på kafe i Falkenberg. Når skal de endelig innrømme det?
  Inspirert av detektiv-skillsa deres tok det ikke lang tid å finne ut at kafeen hun koser seg på under dagens innlegg er Stålboms konditori i Falkenberg – hvor Google-bildene viser samme interiør.

  Satser på en fremtidig BOTB-karriere nå snart altså!

   1. Hva sto det om Ørjan? Antar hans “side” er den siden som ikke har lagt merke til at noe har vært galt?

  1. Hun kom med veldig tydelige hint til at hun er gravid i det blogginnlegget hun skrev i går kveld- som i dag er slettet, i tillegg til et bilde i den røde kjolen der hun så veldig gravid ut.
   Hun skrev bla at hun er i hormonell ubalanse, og at hun «vet» jo hvorfor. At kroppen er magisk, og det e bare å lene seg bak å nyte showet. At hun gleder seg til å møte Lotte fordi hun har så mange spørsmål rundt graviditet og fødsel.

 13. https://www.youtube.com/watch?v=n6OmDPHQ2XE link til Youtube kanalen til Camilla Pihl der man i baksetet ser en kartong med Black Tears som er et spritmerke som Madcon er deleier av. Og hvem er manager for Madcon? Friendly Entertainment ja, eid av Pihl og Peters. Jeg har fått med meg at Madcon også ble beskyldt for ulovlig alkoholreklame i en musikkvideo der disse flaskene også er synlige. Når Pihl da lar disse være godt synlig i baksetet (forøvrig også svært trafikkfarlig da glassflasker i bør ligge og slenge i baksetet i tilfelle kollisjone) så ser disse svært så strategisk plassert ut. Er dette ulovlig alkoholreklame?
  Har mistet helt troa på influencere etter å ha lagt merke til stadig mer umerket reklame og tenker at vi alle har vært nyttige idioter. Jeg er glad jeg har blitt mer oppmerksom for min egen del og jeg håper dette også bidrar til at unge også kan være mer kritiske til sine “bestevenner” på nett!

Leave a Reply