HVEM BURDE VUNNET?

Noen etterspurte en poll der vi kunne stemme på hvem vi ville skulle vinne priser på Vixen, basert på de finalistene som Juryen selv hadde valgt ut. Selv om ikke Vixen greide å ta bort finalistene som overhode ikke ønsket å være med, så skal vi få ordnet det. Det skulle bare mangle. Tenk å vinne en pris når du ikke vil vinne pris:

– “Ja, vi hører at du sier at du har trukket deg fra Vixen, men nå er det nå slik at det er juryen som bestemmer, og vi har bestemt at du skal vinne en pris, enten du vil eller ikke.

Juryen 2017

Resultatene kommer om et par dager.

PS. Jeg ønsker jeg å opplyse om at jeg er i full gang med å se igjennom hele bloggen, for å lete etter evt. brudd på åndverksloven. Om noen av toppbloggerne, som vi vet leser denne bloggen, skulle mene seg utsatt for hets(?), ber jeg om at dere sender oss en mail til: bloggombloggere@outlook.com

Adina xoxo