HVEM BURDE VUNNET?

Noen etterspurte en poll der vi kunne stemme på hvem vi ville skulle vinne priser på Vixen, basert på de finalistene som Juryen selv hadde valgt ut. Selv om ikke Vixen greide å ta bort finalistene som overhode ikke ønsket å være med, så skal vi ordne det. Det skulle bare mangle. Tenk å vinne en pris når du ikke vil vinne pris:

– Ja, vi hører at du sier at du har trukket deg fra Vixen, men nå er det nå slik at det er juryen som bestemmer og vi har bestemt at du skal vinne en pris, enten du vil eller ikke.

Juryen Vixen 2017

Resultatene kommer om et par dager.

Til sist ønsker jeg å opplyse om at jeg nå er i full gang med å se gjennom hele bloggen, for å se etter evt. brudd på åndverksloven. Vi sletter heller et bilde for mye enn et for lite da vi tar åndsverksloven meget seriøst. Om noen av toppbloggerne, som vi nå vet leser denne bloggen, skulle mene seg utsatt for hets ber jeg om at dere sender oss en mail til: bloggombloggere@outlook.com

Adina xoxo