HVEM BURDE VUNNET?

Noen etterspurte en poll der vi kunne stemme på hvem vi ville skulle vinne priser på Vixen, basert på de finalistene som Juryen selv hadde valgt ut. Selv om ikke Vixen greide å ta bort finalistene som overhode ikke ønsket å være med, så skal vi ordne det. Det skulle bare mangle. Tenk å vinne en pris når du ikke vil vinne pris:

– Ja, vi hører at du sier at du har trukket deg fra Vixen, men nå er det nå slik at det er juryen som bestemmer og vi har bestemt at du skal vinne en pris, enten du vil eller ikke.

Juryen Vixen 2017

Resultatene kommer om et par dager.

Til sist ønsker jeg å opplyse om at jeg nå er i full gang med å se gjennom hele bloggen, for å se etter evt. brudd på åndverksloven. Vi sletter heller et bilde for mye enn et for lite da vi tar åndsverksloven meget seriøst. Om noen av toppbloggerne, som vi nå vet leser denne bloggen, skulle mene seg utsatt for hets ber jeg om at dere sender oss en mail til: bloggombloggere@outlook.com

Adina xoxo

62 thoughts on “HVEM BURDE VUNNET?

 1. Ånei hvorfor må dere bry om åndsverksloven???? Se på isabel raad sin siste innlegg hvor er åndsverksloven der? Forsett som dere pleier pleas og drit i vixen og reklame

  1. Nivå. Det handler ikke om Vixen, men om norsk lov. Du står fritt til å starte din egen blogg og bryte alle verdens lover. Lykke til.

  2. Åndverksloven må man selvfølgelig følge. Kan ikke se at Sraad bryter den. Jeg regner med at hun fritt kan bruke bildene av seg selv både av fotografen og TV3(?) 😊

 2. Fin oppfordring, Adina, men vit at dette er en bransje som har en tendens til å likestille hets og kritikk, og som har en lav terskel for sensur. Eller. Det vet du jo.

 3. Var ikke Eirin Kristiansen nominert til årets business? Fikk hun ikke nok stemmer til å komme seg «videre» kanskje?

 4. Sjekk siste innlegg fra se hvor hun necber hvorfor hu ik dro til vixen… jeg klarer ikke å tro en øre på hu lenger

 5. Håper dette var siste innlegg om vixen. Drittlei!! Synes dessverre bloggen deres har tapt seg veldig mye i det siste

 6. Nå er jeg lei vixen… La oss bruke makten vår til å ikke nevne den, slik at den til slutt er så uviktig at de legger opp 👏🏻

 7. i slike poller burde dere hatt ett alternativ “jeg vil bare se resultatet” slik at ikke folk trygget helt tilfeldig bare for å se grafen.

 8. Jeg har ikke egentlig hørt om flesteparten av de som var finalister hvis sant skal sies – så det er best jeg IKKE stemmer, hehe.. Aner ikke hvem Camilla Phil er en gang – selv om jeg har forstått de siste ukene at hun er skikkelig award-winning 😉 Rydd opp i alle eventuelle feil dere skal ha gjort- også håper jeg fortsatt litt på at dere ikke gir dere før dere har fått svar og dokumentasjon. Dette handlet aldri om brudd på ditt eller datt, det handlet om at dere var dere.

 9. Hvorfor kan en ikke stemme på snillegucci i pollen deres på “årets gullpen” og “årets nykommer”? Hun var jo en finalist, var hun ikke?

 10. Begynner å bli litt lei av Vixen selv nå, spesielt nå som det ikke er kommet så mye mer nytt frem. Veldig bra jobbet med å finne og få koblingene rundt prisutdelingen og firma frem i lyset – men om det ikke skjer mye nytt rundt det så savner jeg å lese litt om bloggerne igjen.
  Tidligere trengte jeg ikke klikke meg inn på toppbloggere for jeg kunne oppdatere meg her, men slik er det ikke lenger og nå har jeg i et svakt øyeblikk gitt et par av dem klikk igjen!

 11. Ja, hvem burde ha vunnet? Hele Vixen fremstår som noe diffust, der eierne har koblinger i alle retninger, styrer kontakt blogger/annonsør, de styrer prisutdelingen, ja de gjør som de vil og mener, til slutt. Ikke nødvendigvis den som fikk mest stemmer som vinner, for etter to – 2 – avstemminger, som begge genererer klikk, er det til syvende og sist juryen som bestemmer hvem som får prisen.

  Leste at Celine Karine Myhre og ei til hadde bedt de slette navnene deres, men se såpass respekt for dem hadde de ikke. De valgte i stedet å skrive at prisen utdeles ikke, etter vinnerens ønske, mens sannheten var at vinneren ikke ville ha prisen. Ser dere forskjellen? Men det hadde nok ikke tatt seg ut for annonsører, som de tross alt lever av.

  Jeg blir trist når jeg leser kommentarer her inne “lei av Vixen”. Det vitner om lite respekt for dere. Det blir litt sånn ta nederlaget, kom dere videre….vi bryr oss ikke. Hvordan går det an å være så lite interessert i å få vite sannheten bak diskingen?

  Jeg er ikke lei. Ikke gi dere. Hold oss oppdatert.

  Inne på Stort og smått (FB) sklir tekstdoktoren unna med “fjortisspråk”, hersketeknikker, og dummer seg vel en smule ut, i allefall i mine øyne. Dama har passert femti, bli voksen.

  1. Anonym: Tusen takk for støtten😍 Vi føler ikke at dette har vært et nederlag for oss, om noen skulle tenke det. Vi føler oss som vinnere🥇

 12. Enig med flere over her: begynner å bli mektig lei Vixen nå👎🏼 Klikket meg tidligere inn her flere ganger om dagen for å ta en titt, nå går det dager mellom hver gang dessverre, fordi det er så mye Vixen. Fint og bra at dere klarte å grave frem så mye snusk som dere gjorde, men nå begynner det å bli for mye av det gode. Ønsker meg «snusk» om toppbloggerne igjen nå så man slipper å gi de klikk😝 Dette er ment som konstruktiv kritikk altså jenter, for dere har vært min nr.1 i lang tid nå, og håper dere kommer tilbake i gamle baner😊

 13. Jeg er ikke lei vixen og vil gjerne vite hvordan det går! Om dere får skikkelig dokumentasjon og om noe juryen i vixen påstår, stemmer i det hele tatt. Synes ikke de skal slippe unna med løse påstander. Så heia dere, på alle måter 👍

 14. Skjønner at folk vil lese om andre ting, men selv tenker jeg at det er viktig å holde Vixenproblematikken i live. Hvis ikke risikerer en at kritikken stilner, og at ting får fortsette som de er, uten at nødvendige endringer har skjedd. Og nødvendige endringer kan være så mangt; det kan være en en større endring, der samfunnet for øvrig blir mer bevisst både på rolleforvirringen (mildt sagt) og det “interne spillet” i Vixen, slik at det ikke er mulig for juryen, Chili og bloggerne å fortsette slik. Eller det kan være en liten endring, som at aktørene blir tydeligere på at det ER reklamevirksomhet de driver med. Hvem vet. Personlig synes jeg kritkken er berettiget. I tillegg mener jeg at det her er mulig å få til en kaskadeeffekt, slik at bloggerne/bedriftene blir mer bevisste/utdannet på det ansvaret de har, samt hvor grensa mellom reklamebedrift og personlig blogg går, også videre. MEN det er ikke nødvendigvis BOTB sitt ansvar å fortsette diskusjonen. Media burde strengt tatt ta ansvar. Men dette er altså bare min mening. Jeg er ikke så gira på gossip, men saklig og etterprøvbar kritikk, som kan føre til forbedringer. Håper dette var forståelig skrevet.

  1. Det er helt fint å fortsette et kritisk blikk på Vixen og dens etterdønninger, men dette er jo ikke en del av det. Dette er bygones og en avstemning de allerede har hatt en gang tidligere.

   1. A: Det er jeg enig med deg i. Min kommentar var tenkt som et innlegg for den generelle diskusjonen om Vixen.

   2. A: Denne avstemningen har vi ikke hatt tidligere. Den vi hadde tidligere var for å se hvem som burde komme til finalen. Denne er for å se om dere mener de rette vant.
    Nå er det dessverre slik at vi ikke klarer å tilfredsstille alle bestandig, men vi prøver😊

 15. Pierre har lagt ut bilder på insta fra Dubai, antar det er fra når han var i dubai med Isabel siden det ser ut som bildene er tatt på samme sted. Lurer også på om dere har bevis på at Isabel har landet i Norge igjen? Bilder?

 16. Hei 🙂
  Hva er grunnen til at dere ikke kan fortelle hvordan dere vet at Sraad er tilbake ?
  Er ikke ment som kritikk altså. Er bare nyskjerrig 🙂

  1. Og unnskyldt seg i kommentarfeltet. Altså, bare å pakke sammen og komme seg til 2019…. for dette var ÅRETS, allerede i februar. Jeg har ikke ord 😂😂😂

 17. Istedenfor en poengløs avstemming (igjen) som ikke vil vise realiteten av lesernes stemmer til selve Vixen-kåringen, så skulle jeg ønske dere heller hadde vist oss mer av diskusjonen på Stort og smått… vedrørende advokater, åndsverksloven og diskvalifiseringen deres til Vixen.
  Hva blant annet jurymedlem og AB sier der finner jeg mer interessant rundt hele denne saken. Her kommer blant annet et jurymedlem konkret ut med hva en navngitt advokat har sagt om bloggen deres.
  DET er mer juicy 🙂

  1. Natalie: Vi får med oss det som skjer i gruppa og prøver å være aktiv der vi føler det trengs. Den navngitte advokaten har sett tre konkrete innlegg som HP har valgt ut, og der havnet vi utenfor loven. Nettavisen Kampanje.no viste samme advokat noen andre innlegg, og der havnet vi innenfor. Dette med åndverksloven er meget vanskelig, og selv om bakemor mener hun vet hva som er lov og ikke, så tolkes denne forskjellig også mellom advokater.

 18. Så lenge dere skriver like bra og grundig som før, så kan dere skrive om bloggere og vixen slik dere vil for min del. Jeg bare digger deres grundige journalistikk og ser fram til hvert et innlegg. Jeg lærer noe av dere og det setter jeg pris på. Takk.

  Jo mer jeg leser av dere, jo mer innser jeg hvor utrolig talentløs rosabloggerne både skriver og opptrer. Tenk, de kaster bort tusenvis av ord uten å si noen ting! Egentlig ufattelig rart at de har lesere igjen.

  På toppen av det hele holdt jeg på å få fnatt i sted da jeg sjekket storyer til mine venner på snap og fikk SE sin ettervekst rett i fleisen med reklame for haircare. Ikke en gang der slipper man unna. Like før jeg sletter hele snappen!

 19. Følger fortsatt med inne på Stort og smått, CC, i juryen, sier dere har klippet bort en del av svaret fra Vixen? At dere kunne ta kontakt med dem? Nå lurer jeg veldig på hvem som prøver å lure meg

  1. Er det ikke mer legitimt at Vixen/vitsen gir hele begrunnelsen umiddelbart fremfor at man må etterspørre den ?!?

 20. Det er åpenbart at Isabel i det minste er ute av hotellet. Ho sier selv at ho kun får 30 minutt om dagen foran dataen når ho er på hotellet, og bruker åpenbart mer tid foran dataen nå. Bare se her:

  7.2.2018 kl. 15.10: Sraad kommenterer at ho kun får 30 min foran dataen på hotellet (på innlegg fra 6.2.2018)

  7.2.2018 kl. 20.45: (ny kommentar fra sraad på innlegg fra 6.2.2018)

  7.2.2018 kl. 17.54: nytt innlegg

  7.2.2018 kl. 22.53: kommentar fra Sraad på innlegget fra samme dag.

  Tviler sterkt på at ho splitter opp sine tilmålte 30 minutt på 4 seanser.

 21. Litt lei meg for å si det , men jeg er veldig enig med de som er drittlei V……
  Ikke mer nå da PLEASE. Ta et råd fra en som har vært med siden du skrev ditt første innlegg. <3

 22. Leit å lese at noen opplever at det blir for mye Vixen her. Jeg syns det er så viktig å “follow this thru” for å få grumsete kort på bordet. Skal man ha noen endring i den bransjen, så må man ta opp kampen mot apparatene “bak” – som tier ihjel ting, driver med hersketeknikker og shady prisutdelinger. Dette er en kynisk bransje som retter seg mot ungdommene våre. Det er VIKTIG. Registrerer at mange lesere her nå savner å lese “gossip om blogger”.. Jeg og sikkert flere med meg skulle ønske resultatet av de kampene som kjempes blir at det IKKE blir noe mer gossip å lese til slutt- fordi det ble skjerpings og nytt fokus inn på banen i bloggverdenen.

 23. Skal man ha en endring i den bransjen så er det viktig å få kortene på bordet. Vixen hyller denne galskapen og alt er en “rigga” fest der sponsorer, “bindeledd” (chili) og de som pusher produkter til barn – (bloggerne) samles for å få det til å virke somo noe positivt. Det er det ikke! Jeg er ikke en av de som savner gøyale innlegg om bloggere som driter seg ut. Jeg GLEDER meg til de ikke tør å drite seg ut lenger jeg. Fordi det har skjedd en endring. Det å bruke ordet “influencer” er helt bak mål forøvrig.

 24. Hvorfor har dere gjort IG privat ? 😮 hva skjer ????

  Og hva skjer med at alle tidligere ph deltagere er /har vært i LA i det siste ? Noen som vet? 😝

  1. Haha, ja, enig. Men jeg mener de fortjener en veldig velfortjent pause og puste ut, etter en godt jobbet uke. 😉 Har du forresten hørt om en viss jury som var så liten at de fikk sand i skoa når dem feis?

Leave a Reply