TO GODE VENNER OG EN OFFERHATT

Hei alle sammen 🌸

Vi trodde dere var drittlei Vixen, så jeg var nesten litt bekymret da jeg postet innlegget mitt i går. Siden det virker som dere ikke er lei i det hele tatt tenker jeg vi kjører enda et innlegg om den flotte prisutdelingen. Forhåpentligvis kommer Adina med ukas sett og hørt i løpet av søndagen, for hva bloggerne har holdt på med ellers denne uka må fuglene vite.

Det har vært en fryd å følge med på kommentarfeltene i gruppa Stort og smått om sosiale medier på Facebook denne uka, hvor Hans-Petter Nygård-Hansen og Lars-Kristian Eriksen har vært svært aktive. Adina har også vært aktiv og kommet med mange gode, saklige kommentarer. Merkelig nok forsvinner de to gode vennene så fort vi stiller spørsmål. Ja, jeg har begynt å kalle de for de to gode vennene etter at noen på Kvinneguiden kom over dette:

(Skjermdump Lars-Kristian Eriksen på Facebook)

Jeg krysser fingrene for at vi ikke får en sint e-post fra frua (eller telefon fra politiet som de liker å kalle det) for å ha avslørt at mannen hennes har brukt en hel dag i morgenkåpe 😉

Noe som gleder meg er at frua til frua liker kommentarfeltet vårt:

(Skjermdump Stort og smått om sosiale medier/Facebook)

Jeg håper ikke dette betyr at folk bare leser bloggen vår for kommentarfeltet sin skyld, for det har jeg nemlig hørt at er grunnen til at mange leser frua sin.

Apropos kommentarfelt så viser det seg nå at frua redigerer på kommentarene hun får, helt uten å si fra om det:

(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Det har skjedd noen få ganger at vi også har redigert på kommentarer i vårt kommentarfelt, MEN da har vi samtidig skrevet et svar til vedkommende og opplyst om hvorfor. Dette skjer i de sjeldne tilfellene vi får gode kommentarer hvor for eksempel en liten del av den kan oppleves som hets mot en blogger. Det virker helt merkelig å fjerne deler av en kommentar og kun publisere det fine uten engang å nevne at man har redigert bort noe.

Jeg blir forundret over hvor mye Lars-Kristian Eriksen vet om oss som vi ikke vet selv. For det har visst vært noen advokater involvert i diskingen av oss:

(Skjermdump Stort og smått om sosiale medier/Facebook)

Juryleder har også vært inne på at de har fått advokater til å vurdere bloggen vår. Og her sitter vi fortsatt uten et eneste eksempel på hvor vi har brutt Åndsverksloven. Jeg håper virkelig ikke at de har betalt en eneste krone til disse advokatene om de ikke har tatt jobben med å dokumentere sine vurderinger engang.

Selv om det har stormet rundt Vixen har vi som dere kanskje har merket ikke blitt nevnt i en eneste artikkel i media. Dette skyldes at journalistene finner det vanskelig å skrive om oss fordi vi er anonyme. Som en av dem skrev til oss kan det jo være at det er Hans-Petter himself som skriver denne bloggen for å få mer blest rundt Vixen. Det skulle tatt seg ut si.

Nå har det omsider kommet en artikkel på kampanje.com hvor vi har fått uttale oss. Denne ligger dessverre bak betalingsmur, men vi venter svar på om vi kan få publisere noe av det her. Det mest interessante er at journalisten har vært i kontakt med en av Norges mest erfarne medierettsadvokater som mener at vi, basert på det han har sett, er godt innenfor de juridiske rammene.

La dere merke til at frua til frua påsto at vi har tatt på oss offerhatten helt til slutt i forrige skjermbilde? Jeg går aldri med hatt, og har såvisst ikke begynt med det denne uka. La meg bare oppsummere kort det som sjokkerer meg mest i denne saken:

 • Da listen over finalister ble lagt ut hadde vi ikke fått beskjed om at vi ikke sto på den. Juryleder hintet i kommentarfeltet vårt om at vi var disket dagen etter. Først tre timer etter dette fikk vi beskjeden på e-post etter å ha spurt.
 • Vi har ikke fått noen ordentlig begrunnelse på diskingen utover at vi har brutt Åndsverksloven. Vi ble henvist til juryleder, men han har selv uttalt på Facebook at det er Vixen og ikke juryen som har disket oss. Hvem nå enn Vixen er.
 • Samtidig som leserne våre var inne på Vixen sine nettsider hver 12.time for å stemme på oss satte juryleder oss opp på en svarteliste på sin egen blogg.

Jeg tror ikke man trenger å ta på seg noen hatt for å se hvor feil dette er.

Offerhatten er for tiden opptatt, da juryleder har tredd den langt nedover hodet. På fredag kom han med et innlegg med overskriften “Vixen Influencer War. Lei, skuffet og forbanna”. Jeg tillater meg litt klipp og lim siden vi tidligere har fått skryt for det, og vil gjerne trekke frem dette fine sitatet:

Jeg er skuffet over hvordan vi som mennesker tillater oss selv å behandle andre, og gjøre det med en god samvittighet over at «dette har de bedt om selv». Det er stor forskjell på kritikk og korsfestelse

(Skjermdump Hans Petter N.Hansen blogg)

…skrev juryleder i Vixen som har satt en av semifinalistene på svarteliste midt i avstemmingen uten engang å gi beskjed om det…

I sitt lille offerinnlegg skriver juryleder at han blir lei seg når datteren hans ser en Jodel som sier at pappaen hennes har seksuelt trakassert en kvinne på Vixen og at det er derfor vedkommende er semifinalist i år. Jeg tror det er omtrent like mange som har sett denne jodelen som det var som så nakenbildet av Martine Halvorsen som skal ha blitt postet på samme sted. I tillegg mener jeg bestemt å huske at den ble postet før finalistene ble kunngjort og alt bråket startet. Nå har semifinalisten det var snakk om, Anette-Marie Antonsen, selv lagt ut denne jodelen på snapchat samtidig som hun sa at dette bare er tull og at alt de hadde hatt var en hyggelig prat.

Til NRK har juryleder fortalt at han utsettes for sjikane, telefonoppringninger på natta og at Facebooken hans har blitt forsøkt hacket. Telefonoppringninger på natta høres for meg ut som en form for sjikane man holdt på med på 90-tallet, men det er selvsagt veldig trist om han opplever dette på grunn av en prisutdeling som ikke lenger har noe særlig med troverdighet igjen. Well well.

Håper dere har en fin helg 😘

❤ Vicky

100 thoughts on “TO GODE VENNER OG EN OFFERHATT

 1. Bøyer meg i støvet damer, aldri har jeg noensinne vært så opptatt av en blogg før. Klikker meg inn sikkert tredve ganger i løpet av en dag..det er hyll hyll.

  Heier på dere 👊🏽

 2. Vixen er jo blant annet et ord som blir brukt om damerever, eller hva man skal si. Kvinnerev? Revetispe?

  Anyways, vi vet jo alle revers ‘kjennetegn’ fra game røverhistorier og eventyr; den er slu. Andre kjennetegn er at den er grådig, uærlig, og kjent for å lure andre for egen vinning.

  Morsomt sammentreff. Bare nevner det.

 3. ❤️❤️❤️ Jeg bare digger dere! ❤️❤️❤️ Stå på videre! Dere vekker så mye engasjement og jeg sjekker bloggen daglig, alltid like glad når jeg ser at dere har skrevet noe nytt og klokt og tankevekkende og morsomt. ❤️❤️❤️

 4. Dette er første gang noensinne jeg legger igjen en kommentar på en blogg. Dere er fantastiske, og en helt unik og viktig motpol til bloggerverdenen slik den er i dag. Jeg er blodfan av jobben dere gjør🙌🏼

  1. Gratulerer med første kommentar på en blogg, og tusen takk for at den gikk til oss med så mange gode ord ❤️😍

 5. Det er så galt dette altså! Nesten ikke til å tro det som leses.
  Så skuffet over behandlingen dere har fått. Samt hvordan “forsvaret” opererer i etterkant.

  “Men “Aldri så galt at det ikke er godt for noe”.
  Rett å slett spennende hva godt som kommer utav dette i fremtiden. Både hva som angår prisutdelinger og bloggregler.

  All ære til dere A og V, samt et par gode hjelpere i kommentarfeltet. Fantastisk journalistikk

  1. Ja, man må jo nesten bare le av det 🙈 Tusen takk ❤️ Vi er heldige som har så mange flotte lesere og hjelpere i kommentarfeltet 😍

 6. Bra innlegg!

  Det sjokkerende, eller illustrerende, er den åpenbare forskjellsbehandlingen Vixen bedriver. Selvmotsigelsene som aldri tar slutt. De må gjerne diske dere, om dere har brutt åndsverksloven, men så var det dette med likhet for loven. Det er en smal sak å finne eksempler på brudd på åndsverksloven blant flere Vixen-nominerte. Gi meg tre minutter. For ikke å snakke om denne berømmelige markedsføringsloven, som Nygård-Hansen hevder å forfekte; der trenger jeg bare tiden det tar å skrive camillapihl.no, og jeg står foran en oase av lovbrudd (pompøst nok?).Camilla Pihl var en helt perifer blogger før Vixen tok fatt og nå er hun “most award winning influencer”, nominert til årets beauty og bryter markedsføringsloven i alle kanaler om ikke daglig, så i alle fall ukentlig. Og hun er selvsagt ikke alene. Hvis Nygård-Hansen kunne avsett en promille av all den tiden han bruker på sitt verdensrekordforsøk i whataboutism til å sette samme standard for alle sine norminerte, kunne han og Vixen kanskje hatt noe troverdighet. Men det vil han ikke og alle (som vil) skjønner hvorfor.

  Det at det er så fantastisk lett å avkle aktørene i dette narrespillet og at en grunnleggende forståelse av hva som skiller kritikk fra hets er ikke-eksisterende, viser at denne bransjen ikke har blitt utsatt for journalistikk. Men det kommer. Det kommer.

 7. Bra skrevet Leonora.
  Camilla Pihl ja… Det hjelper godt å ha kontakter og et godt nettverk rundt seg.

  Dere gjør en viktig og god jobb med denne bloggen,V og Å. Vi trengte det så inderlig. Takk! ❤

 8. Ikke gi dere før dere har fått dokumentasjon for diskvalifiseringen!

  De får kose seg på firmafesten sin i dag 🙂

 9. MEGET BRA at kampanje.com har skrevet om vitsen/vixen.

  Det er helt rått faktisk.

  Min mening er at saken kunne ikke blitt tatt opp ordentlig noen andre plasser enn nettopp hos kampanje.

  Jeg skal så absolutt anbefale nå også kampanje.com på lik linje med BOTB og vitsen/vixen tråden på KG.

  Jeg har nå abonnert kampanje.com

  At jeg ikke visste om dem før.

  Dere er rå!!!

  1. Så bra 👏 Enig i at det er flott at de har skrevet om saken, så får vi bare håpe de har mange abonnenter som leser den 😊 Tusen takk 😍

   1. “Samtlige influencere som ble disket fikk informasjon om dette med oppfordring om å ta kontakt dersom de ønsket en dialog rundt dette.”
    Virker mer som en monolog.

   2. Det som står i artikkelen på KK kan umulig stemme, Forbrukertilsynet fører ikke tilsyn med åndsverksloven, så da må det være noen andre Vixen har konferert med: «Det samme gjelder for bloggen Bloggomtoppbloggere (BOTB) som ble disket for brudd på åndsverksloven. Det etter å ha konferert med både Forbrukertilsynet og to uavhengige advokater»

 10. Dere gjør en bra jobb å får fram mye viktige poeng. Men NÅ er jeg lei dette og all oppmerksomheten de får. Jeg leser igrunn denne bloggen for å lese “sladder” om bloggere og ikke om en mann som driver prisutdeling og har drete seg ut. Dere blir ikke tatt inn som finalist uansett, så time to move on..? ❣

  1. Jeg synes det er viktig at dem ikke gir seg.

   Jeg synes det er viktig at også viktige ting blir tatt opp og ikke bare “sladder”.

   Jeg liker at BOTB belyser det faktum, det vanvittige kjøpe presset som etterfølger etter vitsen/vixen og det via kyniske pengegriske og løgnaktige bloggere som gjør hva som helst for penger.

   Integritet og troverdighet er det få bloggere som har der de herjer tulling med skjult reklame og et vanvittig skjønnhetshysteri med operasjoner og injeksjoner i front.

   BOTB, gjør som dere alltid har gjort.

   100% tro på dere.

  2. Hvis du tror at dette handler om å få tilbake Bloggomtoppbloggere blant finalistene, har du misforstått det meste. Ingen som har en integritet å bevare vil assosieres med Vixen og dens partnere. Det handler om å kreve etterrettelighet, transparens og profesjonalitet fra en bransje som er tuftet på å manipulere realitetene.

  3. Vi forstår at noen går lei, men som jeg skrev i mitt forrige innlegg er det vanskelig å skrive om noe annet. Og som jeg skriver i første avsnitt her får vi forhåpentligvis et ukas sett og hørt i løpet av dagen 😊 Vi er absolutt ikke ute etter å bli tatt inn som finalist, men jeg syns det er viktig å sette lys på all useriøsiteten rundt denne prisutdelingen. Vi er bare glad for å slippe å dra dit og trenger ikke den prisen for å vite at vi er folkets favoritt 😍

 11. Det er så drøyt at de disker uten å legge frem begrunnelse/eksempler. Utrolig useriøst og enda mer utrolig at de kommer unna med det. Barnehage!!!

 12. Jeg er glad for at flere nå får øynene opp for det som er skrevet om på KG i flere år (tråden om Vixen er fra 2015), samt at utdelingen har vært tatt opp i bloggertråder. At bransjen gjennomsyres av fusk og fanteri kan, etter min mening, ikke gjentas for ofte. At folk slikker hverandres rygger og tenker på egen vinning, er ikke overraskende, det har vi visst, men hvor langt enkelte er villige til å gå, har vært overraskende selv for meg som ikke har noen illusjoner om «SoMe-influencer-folk». Ikke gi dere! Få et skikkelig svar på hva som er grunnlaget for diskingen!

  1. Må få lest meg opp på den tråden, i 2015 visste jeg nok ikke at det fantes noe som het KG. Takk for støtten 😍

 13. Jeg blir like glad hver gang det kommer et nytt innlegg- tenk at det er flere enn meg som undrer seg over stort og smått😉 stå på❤

 14. Dere må ikke gi dere! Dette er så viktig! Jeg tror flertallet av oss ikke er lei av å høre om dette. Dere bør kreve å få vite hva som er grunnlaget for diskingen. De håper på at dere bare gir dere, det er jo en grunn til at dere ikke får svaret på dette. Hvis dere gir dere og bare legger dette bak dere, så får jo vitsen det akkurat som de ønsker! Dere bør kanskje vurdere å gå frem offentlig, slik at medier kan skrive om dere og dere får uttalt dere. Fantastisk jobb dere gjør!

  1. Etter at vi leste at han medierettsadvokaten mente at vi holdt oss innenfor de juridiske rammene tenker jeg vi fortsetter som før 😊 Kanskje Vixen ikke har noe dokumentasjon å vise til som grunnlag 🤔 Jeg tror det finnes viktigere saker der ute å stå frem for enn denne useriøse prisutdelingen. Tusen takk 😍

 15. Støtter alle de gode kommentarene over her.

  Dere må ikke gi dere på dette, Adina og Vicky! Sannheten rundt diskingen deres skal frem, hvilke advokater som er brukt etc.

  Fantastisk at BOTB fins som en kraftig motvekt til all rosabloggingen der ute ❤️

 16. Jeg må bare si det…som alle andre her. Takk for at dere står på og lager rabalder rundt dette! Jeg er helt sikker på at de største bloggerne som pryder toppen skjerper seg pga dere! Jeg håper bare de blir litt mer reflektert rundt det de holder på med. Kropp, retusjering, dobbelmoral, bloggbarn og whatnot!

  For dem som har sett Batman. «Gotham needs you!» Dere er Batman! Bloggverden trenger dere, sårt!!!

  Aldri gi dere, NEVVAH!
  Takk, takk, takk!!!!

 17. Nydelig å våkne til et splitter nytt og godt innlegg fra dere, for en start på dagen! Mange gode kommentarer i tillegg….tommel opp for alle disse. Helt enig med flertallet og håper dere får en begrunnelse fra fixenvixen etterhvert over diskingen.

  Jeg lar meg fortsatt overraske over at ikke flere er disket i ettertid. For en pill råtten bransje…fysj være. Håper vinnerne kjenner en ekkel smak i munnen når de tar i imot priser som i bunn og grunn er helt ufortjent.

  Ha en god dag videre, og stå på videre. Norge trenger dere.

 18. Nettopp lest kommentarfeltet til smått og stort om sosiale medier på facebook, og det er jo helt ufattelig hvordan HP systematisk unnlater å svare Adina og andre om konkrete spm vedr BOTP. Skikkelig hersketeknikk. Og at LK aka fruen til fruen aka åge osv er venn med fruene er jo også helt hinsides uprofesjonelt for et jurymedlem. Dette er utrolig flaut.

  1. Ja, det er virkelig forbløffende å se hvordan han plutselig forsvinner så fort det kommer konkrete spørsmål om oss 🙄

 19. Må jo bare si at jeg er sjokkert over fruas redigering av kommentarer. Hun kaller det moderering, og greit nok at hun sensurerer hva som publiseres. En helt annen ting er faktisk å forandre lesernes kommentarer slik det passer henne. Hvor mye kan man forandre andres skrevne ord før det blir til dine egne ord? Og hvor lang er veien fra dette til å produsere kommentarene selv? Tipper – rimelig kort. Siste rest av respekt for fotballfrue forsvant med dette for min del.

 20. Kan dere skrive om kronikken til Sophia Elise? Synes hus skrivet relativt rotete og rart. Plutselig er hun utrolig defansiv og misliker det når folk sier Hun fokuserer for mye på kropp og utseendet. Stor kontrast fra Kristin Gjerdsviks og Ulrikkes Falcks kronikk som var mer saksrettet.

  1. Det er veldig mange som har uttalt seg rundt Vixen nå, så vi får se om vi får tid til å gå nærmere inn på det 😊

 21. Syns definitivt ikke dere skal gi dere før dere får vite hvilke advokater som er brukt, og se deres dokumentasjon på at dere har brutt åndsverksloven. HVOR vanskelig kan det være for H-P å komme med ET eksempel på at det han hevder er tilfelle?At Fixen får holde på å sverte dere uten å komme med fakta som begrunner diskvalifiseringen er vel en offentlig krenkelse av dere, og er vel heller ikke lov? At media vegrer seg for å ta det opp sier bare mer om det FAKE samfunnet vi lever i. Money talks. Må for guds skyld ikke ødelegge den rosa boblen…. er jo viktig at bloggerne får ødelegge livet til masse unge jenter med det vannvittige presset de er med på å skape med reklame for en masse tull som ingen TRENGER. Nei, for meg er det helt ufattelig at mediene ikke syns det er verdt å dypdykke litt i Vixen sine fremgangsmåter i forbindelse med diskvalifisering så lenge de ikke kommer med annet en svada og null dokumentasjon. De kunne jo slukket “brannen” med å komme med et eksempel eller aller helst 10, for det må vel være rom for misforståelser og feiltolkning for BOTB, og ikke bare alle andre bloggere.

  You go girls/boys!

 22. Jeg blir mer og mer rystet, dess mer dere avslører, skjønt jeg har vel forstått at det var noe underliggende som gjorde at dere ble diskvalifisert.

  Snakk om å holde sitt publikum for narr. Jeg skjønner at de ikke kan sjekke alle, men finalistene? De kunne fint ha vært forhåndssjekket, men da hadde det vel blitt mindre klikk inn på Vixen. Det er kun snakk om butikk for dem, trafikk å vise til for sine kunder.

  Ser HP-har tatt på seg offerhatten, på egen side sutrer han over presset, minner meg om en annen som har vært i fokus i det siste, uten sammenlikning forøvrig.

  Det blir mer og mer tydelig for alle at så snart Adina kommer inn i tråden på Stort og smått…, forsvinner sprettskiten og HP-en som dugg for sola.

  De hevder, begge to (hvordan vet sprettskiten det forresten?, annet enn å ha lest i tråden), hardnakket og gjentakende, at advokater har sagt at dere har brutt åndsverksloven, men å si hvor og hvordan, det kan de ikke. Merkelig, spesielt når de er de første til å kreve bevis for andres påstander. Men, når man tar på seg politihatten, så har man kanskje liggende en advokatkappe og…jeg bare lurer.

  I kveld er det bloggfest, eller influensafest, (influencer)virus sprer seg, påvirker deg i lang tid, men er det noe du ønsker? Botox, fillers, falske øyevipper, puppe- og rumpepåfyll, tynn, tynnere, mager, men hva med 10-20 år frem, hvordan er disse da? Vil vi at de skal påvirke våre døtre?

  Det har vært lite, om noe, støtte fra de øvrige bloggerne, kanskje mest synd for dem, en dag er det deres tur, da hadde det vært fint med litt støtte.

  En eller annen sa en gang at man skal være hyggelig mot de man møter på sin tur opp, for man møter akkurat de se samme menneskene på sin tur ned.

  Så vixen ble oversatt til kvinnelig rev, måtte leke litt med den, så;
  Kjære bloggere, kos dere med kjærringrævprisene

  Måtte selvsagt finne den engelske definisjonen, kanskje den er bedre
  https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/vixen

  I dag ferierer jeg Adina og Vicky med noe jeg nesten aldri spiser, eplekake og is.

  Dere er best.

   1. Supertante, jeg takker i all beskjedenhet. Vi er vel fra samme landsdel. Kjenner sikker hverandre; Er du fra Nord-Norge? Kjenner du han Per i Indre Billefjord?

 23. Stå på jenter!
  Eneste jeg ikke liker med denne bloggposten er at jeg automatisk tenker på Todd og Copper når jeg leser «to gode venner», og jeg vil jo ikke at de skal sammenlignes med frua til frua og Hans-Tetter. Men dere er så utrolig bra ellers, så skal se dette gedigne feiltrampet gjennom fingrene 😉 Ha en nydelig søndag!

  1. Tusen takk 😍 Haha, jeg vet dessverre ikke hvem Todd og Copper er, så jeg må bare beklage dette gedigne feiltrampet 🙈 God søndag til deg også 😘

   1. Det er verdens søteste Disneyfilm! Foreslår at dere finner frem dyne, sjokolade og kakao en dag og ser den! <3

 24. Stor sorg (og frustrasjon!) at dere ble disket 😦 og på måten det ble gjort… arg!

  Men har lyst til å se Vixen likevel, men går det ikke an? Vet dere om det er lukket? I fjor ble hele utdelingen filmet og den kunne streames på nett…

 25. Tips til ukas sett og hørt: Flyfrua som mener hun er en god venn som stiller opp, når hun bare tar kontakt for å få utført tjenester:

  «I morgen får jeg et lite avbrekk, for da kommer Anette Marie på besøk. Hun skal nemlig ta noen fine gravidbilder av meg, slik at jeg snart kan komme med den etterspurte gravidoppdateringen mange ønsker seg. Det blir koselig å se henne igjen. Jeg har vært alt for dårlig til å ta kontakt det siste året. Anette er herlig. Hun fortjener venner som er tilstede ♥»

   1. Jeg har en imgur “under arbeid”:
    * 2015 – 2018: Kommentarfeltproblematikken: https://imgur.com/a/TH0b9

    Den handler om hvordan CBE gjennom flere år har tillatt “søppelkommentarer”, så lenge de støtter henne. Samtidig har hun hatt en lavere terskel for å slette kommentarer som kan være kritiske, selv om det ikke har vært sjikane eller hets.

    Jeg tenker at hvis CBE ikke ønsker dårlig stemning i kommentarfeltet, er det opp til henne å slette kommentarer, så lenge de er åpne om det. Det blir likevel feil, hvis det kun går “ene veien”.
    Videre bør de ikke fjerne deler av en kommenta uten at de legger inn en kommentar om at de har redigert kommentaren (helst med en begrunnelse).

   2. Jeg skrev til henne i forbindelse med innlegget hvor hun reklamerte for feministbilder – hvor det ble skikkelig høy temp i kommentarfeltet hennes. Jeg skrev et innlegg om hva feminisme tradisjonelt har vært – som ble tatt inn. Det jeg skrev om det var vanskelig for eg å se hvordan man kunne både selge extensions og være feminist samtidig, ble fjernet – uten at hun nevnte at hun hadde gjort det. Så det skjer, ja. Hvor ofte, vet jeg ikke. Det er for så vidt hennes blogg, hennes kommentarfelt og hennes enevelde, men det hadde jo være realt og redelig å oppgi at innlegget er redigert når man gjør slik, da.

   3. Tilføyelse: Jeg vet ikke de har blitt bedre de siste måneden. Dvs. om de klarer å være mer nøytrale ved moderering av kommentarfeltet, da jeg følger ikke med der fast. Dette vet kanskje andre bedre?

   4. Jeg stilte noen kritiske spörsmål om innlegget med det vaskefirmaet de reklamerte for, bla om selskapets ansatte hadde kollektivavtale (rengjöringsbransjen har desverre endel vel dårlige firmaer…) kommentaren ble aldri publisert. Og det var et helt legitimt spörsmål, skrevet på ennhelt vanlig måte.

   5. Sjelden jeg kommenterer hos CBE, men hun sletter også i etterkant. Hun publiserte noen kommentarer fra meg angående en bil som LKE «lånte», jeg mente det var reklame. Etter et par dager slettet hun. (Tror ikke jeg har imgur, dessverre)

 26. Allerede i 2015 skrev jurylederen dette innlegget som ble omtalt i bl.a kampanje: https://hanspetter.info/er-dn-misunnelig-pa-caroline-berg-eriksen/
  LKE delte selvfølgelig innlegget (eller artikkelen) på sin egen Facebook-side.

  Bortsett fra det har jeg hele veien tenkt at dere er nødt til å få en advokat, og aller helst en ekspert, til å se om bloggen deres bryter med åndsverksloven. Hvis den gjør det så vil jo dere ta det til etterretning i fremtiden (såpass høye tanker har jeg om dere). Men hvis ikke så kan dere faktisk, uten noen tvil, si at de har regelrett løyet og/eller manipulert kåringen, ekskludert dere grunnet egen interesse og lurt folk som trodde på at folket bestemmer «folkets favoritt».
  Håper derfor dere får lov til å gjengi noe av Kampanje’s artikkel! 🙂

 27. Jeg er litt flau over å innrømme det..men jeg har litt lyst til å se blog awards på nettet. Er det idag? Og kan jeg streame det fra noe sted? Muligens et dumt spm men jeg nekter å tro at jeg er den eneste som lurer.

  Blir kvalm av LKE. Jeg måtte bare nevne det. Vet det er en digresjon.. men jeg blir kvalm.

 28. Nei jøss… plutselig var sophie Elise syk igjen….. men snart ferie.. eller jobbbb da siden det er sponset og hun må sikkert kjøre litt reklame for treningstøy og sminke mens hun er på… ferie…. huff huff… for syk til å «feste med kjendiser»..

 29. ” I utgangspunktet burde utseendet til bloggere være irrelevant, også hva bloggere gjør med sitt eget utseende. Men med en gang de velger å gjøre sitt eget utseende til en inntektskilde for så å fronte dette overfor unge jenter og følgere, så mener jeg de må ta det ansvaret det medfører, sier Halvorsen.”

  Liker denne kommentaren fra Martine Halvorsen i TV2-intervju, blant annet burde SE lese denne.

  1. Nettopp. Sofie Elise har gjennomgått kosmetiske inngrep fra topp til tå (topp til knærne), men fremstiller seg igjen og igjen som et resultat av de (elendige) skjønnhetsproduktene hun er betalt for å omtale. Dette er kritikkverdig på flere nivå, og jeg har litt problemer med å skjønne at det kan være lovlig.

   Kanskje Nygård-Hansen kan sette sine eminente advokater på saken.

  1. Veldig bra motsvar til SE og generelt meget godt skrevet.

   Bloggere har et ansvar, men om de virkelig skal bry seg om sitt ansvar til fordel for de unge og usikre, tjener de mye mye mindre penger.

   Bloggere tjener ikke penger på å være ansvars bevisste og i tillegg ikke slikke reklame verdenen og medie oppmerksomheten opp etter ryggen.

   -prisen for deres ansvarsfraskrivelse, den tar vår ungdom og unge voksne.

   Det er trist. Veldig trist.

 30. Ikke særlig imponert over opplegget til Vixen.. vinnerne er annonsert på siden deres samtidig som jeg sitter å ser på det live og det ikke er ferdig enda??

  1. Er det ikke innenfor å ta med at flyfrua skriver at hun vil fikse på ting som måtte følge en graviditet? En som spør konkret om strekkmerker, hengepupper, hvor hun svarer at» det er det bare å fikse på»? Ser også at Flymannen bruker fillers og botox, hun skriver vi får vente å se på Bloggerne. Jeg tenker at dette slett ikke er bra hverken for følgerne, men ei for barnet som skal vokse opp og lese dette her. Flymannen har små lepper, ergo barnet får kanskje det samme og ser at til og med far velger fillers?? Hvor langt skal det gå??

   1. Ja fint at flyfrue kontakter Anette nå, hun som trenger venner som er tilstede? Ehh, ja akkurat. Det ga mening når hun trang en Fotograf??!!

Leave a Reply