SETT OG HØRT UKE 5

UKAS HJEMKOMST:

Frøken Sraad er tilbake i Norge. Hun landet torsdag og er dermed ute av Paradise Hotel. Hun må nok holde seg skjult og late om hun fremdeles er i Mexico en stund til. Kanskje hun har rømt til Sverige?

Hun har sagt at hun fikk betalt for å delta, så da var det kanskje ikke så kjipt at premiepotten på 500.000 kr. glapp. Tenk på alle pakkene frøkna hadde bestilt fra Nelly om hun vant.

UKAS BEKREFTELSE(?):

Lenemor Orvik og # kjellolakleiven møtes fortsatt og ble nylig observert på The Well (well) for SPA og hygge. Det kan virke som om de er ferdige med å skjule kjærligheten sin (som om de klarte å skjule noe).

Nylig holdt Lenemor foredrag sammen med noen andre under Social Media Days:

En herremann ønsket å vise sin beundring for prestasjonen hennes:

(Skjermdump Instagram)

Personlig hadde jeg blitt rimelig skuffet om noen hadde fortalte meg hvor vakker jeg var når jeg faktisk hadde gått langt utenfor min egen komfortsone, og holdt et foredrag fremfor 700 stykker. Jeg ville foretrukket å bli omtalt som dyktig. Bare nevner det. Men men, er man forelska så er man forelska.

Well well, det er ikke så mange dagene siden Lenemor sluttet å følge # kjellolakleiven på Instagram, men koselig å se at dette har ordnet seg igjen.

UKAS GLADE MODELL:

Kristine Ullebø har fått med seg moteuker både i Norge og i utlandet, og nå sist gikk hun på catwalken for merket Munthe i København. Alle vet at modeller må grytidlig opp og må sitte i timesvis i sminkestolen.

(Skjermdump krisssy.blogg.no)

Mens jeg ville foretrukket å ligge i en varm seng grytidlig en morgen, ønsker Kristine å sitte i en hall uten noe særlig varme. Og hun er strålende fornøyd. Snakk om å være positiv.

UKAS HACKER:

Juryformann Hans-(Svarte)Petter Nygård-Hansen har fortalt alle som vil høre på (også de som ikke ville) at han har blitt oppringt midt på natten, hetset på Jodel og at noen hadde forsøkt å hacke hans Facebook.

Vi har ikke opplevd telefoner på natta, og mulig det er fordi alle sluttet med slike ting på 80-tallet. Ikke har vi blitt hetset heller, kun urettferdig behandlet. Men når det kommer til forsøk på hacking har vi også opplevd det samme, senest i går. Ikke på Facebook vel og merke, men på vår Instagram. Tro om det er en og samme person som står bak det hele?

Så kom jeg til å tenke på noe bakemor Anne Brith hadde skrevet tidligere:

(Skjermdump annebrith Snapchat)

Kan det være…

UKAS UTÅLMODIGE:

Det må være Vixen, Chili P eller juryen eller hvem det nå er som står bak, som får den tittelen. Vinnerne i hver kategori ble lagt ut på hjemmesiden til Vixen før halve utdelingen var ferdig. Så der satt altså Influencerne pyntet fra topp til tå (og noen kun fra midten til tå og omvendt), spent å ventet på resultatene, når de egentlig kunne ha googla det.

Her er vinnerne:

(Skjermdump vixen.no)

UKAS GLADSAK:

UKAS GLADSAK 2:

Gratulerer til Stina og PelleK som har forlovet seg. Tipper Stina er i full gang med å skrive lister til bryllupet.

Adina xoxo