SVARTELISTA AV HANS-PETTER

Hei alle sammen 🌸

Søndag kveld og jeg våkner opp etter en liten lur til at Adina har sendt meg link til at juryleder i Vixen, Hans-Petter Nygård-Hansen, har satt oss opp på en svarteliste han har på nettsiden sin. I stedet for å bli sint valgte jeg å le denne gangen, for dette begynner virkelig å bli humoristisk.

(Skjermdump hanspetter.info/svartelisten)

Flere har selvsagt reagert på at vi er satt opp på en liste med flere andre tvilsomme (deriblant høyreekstreme) nettsider. Noen spurte om dette på Facebook og fikk svar:

(Skjermdump Stort og smått om sosiale medier/Facebook)

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Håper han kan si fra til X-life og Getinspired så vi slipper mer reklame fra dem på bloggen vår. Neida. Joda. Neida.

Det ser ut som vi har blitt ført opp på denne listen 4. januar med blant annet dette:

Vi har nettopp blitt diska fra Vixen for brudd på åndsverksloven. Vi har fortsatt ikke sett noe dokumentasjon på hvorfor, ellers skulle vi gjerne rettet opp i de tilfellene hvor vi eventuelt har brutt loven. Det er jo ironisk at vi som aldri har fått påpakk tidligere blir diska, mens bloggere som har fått brev fra Forbrukertilsynet med klare instrukser får være med videre. Jeg lurer på om juryleder selv har satt seg inn i åndsverksloven før han legger ut skjermdumper på egen nettside.

Hans-Petter påstår at en del av anklagene våre er av ganske grov sort hvor argumentene presenteres uten at motparten har fått komme med noe motsvar. Merkelig nok har ikke vi fått komme med noe motsvar før vi ble satt opp på denne svartelisten. Jeg skulle gjerne visst hvilke grove anklager vi har kommet med. Sist jeg sjekket hentet vi mesteparten av informasjonen vår fra bloggerne selv. At de ikke får komme med motsvar er også en spesiell ting å si. Vi har noe så sjeldent som et helt åpent kommentarfelt hvor folk kan komme med kritikk og rette på oss. De gangene vi har fått seriøse henvendelser om å fjerne noe har vi etterkommet ønsket. Vi har altså aldri blitt kontaktet av politiet slik fru Lars-Kristian Eriksen innbiller seg (med mindre han ser på sin egen fru som politi da):

Så til selve gullspørsmålet: HVORFOR ble vi nominert til Vixen når juryleder har så mye imot oss at han svartelister oss midt i avstemmingsperioden? Jeg vet jeg spurte om dette da jeg skrev at vi ikke hadde fått informasjon om at vi var diska, men jeg spør igjen og beklager nok en gang språket. Hvor jævla useriøs er det mulig å bli? Mange av dere fantastiske lesere har skrevet til oss at dere har stemt for første gang i år, og at dere har stått på for å stemme på oss hver 12.time. Tusen takk ❤ Alle disse stemmene er forkastet nå som vi er diska. Så mye jobb for ingenting. Plutselig er det også uklart hvem som har diska oss:

At det var? Vixen som har diska? Ikke juryen? Hvem er Vixen? Hvorfor sto det da i e-posten fra Vixen at vi kunne ta kontakt med Hans-Petter ved spørsmål om diskingen? Og hvofor er det han som har uttalt seg i media når Annijor og Martine Lunde fløy ut og inn av kåringen?

Hans-Petter og de sjarmerende blunkefjesene hans ser ikke ut til å ha helt sansen for at vi er anonyme:

(Skjermdumper Stort og smått om sosiale medier/Facebook)

Jeg forstår veldig godt at dette kan oppleves som frustrerende. Nå er det sånn at vi har valgt å være anonyme fordi hvem vi er ikke er relevant for det vi skriver om.

Vi tenkte en stund på å møte som oss selv på denne flotte prisutdelingen, men så fikk vi tilbakemeldinger om at selv om dere lesere er nysgjerrige så ønsker de fleste av dere egentlig ikke å vite hvem vi er. Hadde Hans-Petter spilt kortene sine litt annerledes kan det jo tenkes at han kunne fått til et privat møte med oss i kraft av å være juryleder. Jeg bare nevner det.

 

❤ Vicky

64 thoughts on “SVARTELISTA AV HANS-PETTER

 1. Det er jammen ikke lett å vite om man skal le eller grine. For en farse. Keep up the good work! Det er så fint å lese en blogg der ikke alt er kjøpt og betalt.

 2. Dette er så latterlig. Hvis ikke media griper tak i dette heller så gir jeg opp. For en gjennområtten bransje. All ære til dere!

 3. Kjære Adina og Vicky.
  Det at dere har blitt diskvalifisert og svartelistet, viser bare hvor viktig jobb dere gjør. Dere sees på som en trussel. Og jeg tipper det er derfor avisene er stille om dette.

  Jeg håper dere fortsetter denne viktige jobben! Det er viktigere en noen gang. Dere har mange som støtter dere!

  1. Jenter, vi er flere som skal følge opp denne saken slik at media ser hvor råtten denne bransjen faktisk er .

 4. Da var det bare i Lars Kristians våte drømmer han sendte politiet etter dere. Mistenkte det ja 😉

  Vixen er så uredelig man nesten ikke tror det. Min teori om hvorfor dere ikke fikk beskjed om diskingen før etter avstemningen var avsluttet, er at dere genererte flest klikk og stemmer. Vixen skryter jo av hvor mange flere som stemte i år i forhold til tidligere. Jeg er ikke i tvil om at denne økningen i hovedsak skyldes BOTB.
  Men ut måtte dere jo på et eller annet vis. Kan ikke ha noen som er kritiske til pengemaskinen som vinner. Så da måtte HPNH konstruere en grunn. “Dessverre” er han ikke så oppfinnsom og ikke så flink til å dokumentere påstandene sine så da ble hele greia veldig veldig flau for han.

 5. Jeg har faktisk ikke ord , jeg vurderer gjøre ett innlegg på hans “svarteliste” og hans rolle i Vixen . Dette er ikke ok!!! Stå på vakringer vi er velsig mange som støtter dere

 6. Dette er jo helt useriøst. Håper noen tar tak i dette og får sannheten opp og frem. Og dere må for all del ikke stoppe opp .er denne bloggen. Vi trenger den!!

 7. Dette er det sjukeste. Jeg har akkurat oppdaget bloggen deres, og med SoMe som en del av jobben min og mediefag som utdannelse, kan jeg ikke annet enn å applaudere at dere finnes. Kunne skrevet en avhandling om hvorfor dere er en nødvendig og viktig stemme – nesten så man får lyst å gjøre nettopp dét… At dere fungerer som et korrektiv er jo noe vixen og gjengen burde være takknemlige for! Alle bransjer og grupper med respekt for seg selv er på et plan takknemlige for motstanden. Hvem er FrP uten SV, liksom? Jeg kan ikke fatte annet enn at dette er krise for vixens omdømme. Jeg synes faktisk mest synd på alle de flotte seriøse bloggerne (som voksen dame kommer jeg bare på trines matblogg 😂 – rosablogger har jeg ikke lest på ti år, driter i hva folk spiser på surdeigsskiva og hvor mange intervaller de løp på onsdag, Djises, jeg har nok med å henge med på aktivitetene til min egen familie!) – som følger reglene, leverer skikkelig gode og seriøse produkter, jobber ræva av seg og som skal konkurrere med juksemakere. Bare ordet influencers forteller hvor enormt mye makt disse bloggerne har ovenfor bl.a. sårbare unge mennesker. Det skulle f&@# bare mangle at makten deres blir satt på prøve og at de blir gått etter i sømmene! Herregud! Sier som en venninne av meg sier når noe virker fishy og korrupt: “noen må ha ligget med noen.” (Neida. Joda. Neeeeida.) Nei STÅ PÅ!

 8. Dere får se på dette som at dere har nok skremt noen litt her… for makan til surrete og dårlig argumentasjon og flau bismak da gitt…

  Det virker som at det er veldig, veldig viktig å sverte dere og få dere til å fremstå som useriøse.

  Nå er ikke jeg fryktelig opptatt av disse rosabloggerne og syns det hele blir påtatt.
  Men den påvirkningen de har, den skal ikke undervurderes.

  Stå på, dere gjør en knallbra jobb!!!

  Også Asti da 😊😊👌

 9. Jeg har aldri kommentert bloggen deres, men nå følte jeg det var på tide ☺ Jeg elsker bloggen deres og dere gjør en utrolig bra og viktig jobb. Jeg sjekker om dere har lagt ut nytt innlegg flere ganger om dagen😁 litt avhengig kan man si. Håper dere ikke lar dere kneble og fortsetter den gode jobben dere gjør. Skulle ønske det var noe vi lesere kunne hjelpe dere med, annet enn å lese bloggen. Noen nevnte kronerulling en plass, og det hiver jeg meg gjerne med på☺

  1. Ja hva kan vi lesere bidra med? Jeg er sjokkert over oppførselen til HP (som jeg ALDRI før har hørt om i mitt liv) og mener HAN er en trussel mot bransjen. Snakk om å kneble og hindre en sunn utvikling! Jeg håper dere finner ut av noe fornuftig handling å ta seg til med.. og hva med en artikkel om denne HP? Hvem er han og hvem utnevnte han til Queen of the Blog Universe?

  2. Jeg tenker at det beste vi lesere kan bidra med er å dele innleggene i bloggen slik at flere blir kjent med og leser den viktige samfunnskritikken som blir tatt opp her. Den kritikken som media ikke helt tørr/har fått til å ta. Jeg tror at noe av problemet når media kritiserer en blogger er at bloggeren da spiller på at det et kritikk mot dem selv som privatperson og buhu stakkars meg… Samtidig forsyner bloggerene seg grovt av annonseinntektene til tradisjonelle media og det kan spilles på at det er en interessekonflikt. Da er det kanskje enklere for en anonym blogg å ta denne kritikken. Heia Bloggomtoppbloggere!

 10. Det jeg kanskje synes er merkeligst med at dere står på den svartelisten er at det ikke virker som HP ikke skjønner at annonsører spesifikt annonserer for dere, og velger akkurat dere? (Beklager verdens lengste og mest kronglete setning). Så vidt jeg kan se er dette en wordpress-plattform, og da er det vel hos wordpress annonsørene annonserer? Det styres jo også av den kjente cookisen, og jeg får opp helt annen reklame enn andre lesere. Nå har jeg feks reklame for barnesko av skoringen, og jeg tror kanskje ikke denne bloggen er den ultimate ‘influencern’ for å få solgt barnesko? Herregud.

  Spesielt merkelig synes jeg det er når han er selverklært SOME-ekspert?

  Skjønner ikke greia. Han har i allefall tapt. For lenge siden.

  1. Haha, dette har du jo rett i. Den reklamen han ser, er ikke den jeg ser. Det burde han vel liksom vite, da.
   Det er på tide å krisekommunisere og skadebegrense nå, Hans-Petter. Dette er ikke veldig bra og overhodet ikke imponerende.

 11. Dette er så dumt at det finnes ikke ord! At han er sur for at dere har satt fingeren på noe er ihvertfall klart. Barnslig og helt ufattelig klein oppførsel.

  Jaja, denne HP vet han har sunket EKSTREMT lavt når han har fått Lars-Kristian med på laget.

 12. Fikk opp stolpediagram over at dere ledet.

  En av dagene jeg var inne å stemte på dere fikk jeg opp tabell av hvem som hadde fått flest stemmer. Dere ledet soleklart… var det en glipp i systemet som gjorde at jeg så dette, eller fikk alle opp denne oversikten?

 13. Jeg blir så forbanna at jeg knapt finner ord. Det nest verste jeg vet er uredelighet og misbruk av makt, det verste er dog når det lønner seg.

  Med denne svartelista avslører HPNH seg som den minste mann en kan tenke seg. Hvor liten er man ikke når man blindet av dobbeltmoral tror at man kan argumentere seg bort fra feilene sine. Dere får kritikk for å ikke gi mulighet for tilsvar mens han rett ut prøver å strupe dere ved å sette dere på svarteliste for å diskreditere dere, men null mulighet for å imøtegå påstandene. Altså, den lista over dårlig håndverk som juryleder for Vixen over flere år er så vanvittig lang, men å svarteliste dere mens han samtidig sitter i juryen tar kaka. At han ikke ser det selv vitner om at et eller annet mangler i forhold til rolleforståelse og etikk.

  Måtte dere heve dere over det, og fortsette arbeidet med bloggen for med alt det som finnes av snusk, løgn og mangel på ansvarstaking i bloggverden få trenger vi dere.

  Heia, heia!

 14. Dere er så viktige i denne forskrudde sosiale medier verdenen!
  Det er sykt at de føler seg så truet at de må gå til slike lengder.
  Vitsen undervurderte dere sikkelig, jeg stemte hver 12 time hver dag, har aldri stemt på noen på vixen før og kommer heller ikke til å begynne med det nå. Makan.

  🏆 🏅 på min liste er dere beste bloggen.

 15. Følger med på diskusjonen m Vixen på «Stort og smått…» på Facebook hvor LKE som vanlig er ute og forsvarer kona og bloggen. Men når noen spør etter dokumentasjon på at politiet har vært i kontakt med Bloggomtoppbloggere, nei da blir han borte gitt:P

  1. Både LKE og HP virker som totalt idioter! Vet ikke hvem av disse to som er verst.. begge er like kjøpt og betalt. Vi vet jo hva validiteten i kommentarene til LKE er verd, kanskje han begynner å utgi seg som lege igjen….. HP er i lomma på de mest pengesterke influencerne 🤑😡

 16. heeelt urelevant til dette innlegget meeen. Ville bare tipse dere om sophie elises mystory på snap. Først legger hun ut et bilde uten falske vipper, litt senere lager hun en lang annonse om et vippeserum “som er det beste, eneste hun ikke reagerer på, fått sykt lange vippen, dette er mine naturlige vipper” og har helt tydelig limt på fakevipper før hun startet annonsesnappene. Du ser stor forskjell på første snappen og videoene, og du ser limkanten godt hver gang hun ser ned. (fordi hun utrolig nok etter x-antall år ikke har lært seg å lime på vippene ordentlig). Litt falsk reklamering, ja. Flaut spørr du meg.

 17. denne bloggen er den eneste bloggen som viser fram baksidene av de perfekt fasadene som bloggere viser. hev hodet høyt over vixen, og vit at jeg stemte for første gang i år! takk for deres kritiske blikk i en bransje som får handle nesten uten lover og fornuft!

 18. Vet dere hva,i dag får dere en stor digital klem <3 håper dere forstår hvor viktige dere er <3 maktmisbruk på det groveste…nå har jeg laga meg min egen svarteliste,der står det 2 stk…Guess who

 19. Må bare kaste meg på bølgen og si at jeg var en av mange som stemte på dere stort sett hver 12. time til tross for å aldri ha stemt på Vixen før.
  Dere gjør en kjempeviktig og solid jobb.
  Skulle virkelig ønske en nettavis plukket opp denne saken, for dette er helt latterlig.
  Stå på begge to!

 20. Hjelpe meg. Jeg har ikke ord, for en snuskete type og dirty business. Dere har nok blitt en trussel jenter! Dere gjør en fantastisk jobb i å påpeke den falske og usunne bloggerverden der så mange går fem på og tror det er bestevenninne Sophie Elise eller Caroline som snakker til dem. Nei, det er en kynisk salgsbransje som appellerer til usikre og enda verre ensomme jenter – falske vipper,pupper,rumper,negler, hår.. for ikke å snakke om at man tror man blir lykkelig hvis man får den vesken, beltet, klær..
  Dere er eneste blogg jeg leser og ikke tvil i min sjel på at dere hadde blitt folkets favoritt!
  Heier på dere, stå på! Vixen er blitt en VITS!!!

 21. Ymte.no

  Oddbjørn Jonstad (73) og Hans-Petter Nygård-Hansen (45) lager hatlister med navn på nettsteder og folk som de misliker. På nettsidene hvor disse listene publiseres oppfordres det også til å drive politiske forfølgelser.

  Både Jonstad og Nygård-Hansen
  Hans-Petter Nygård-Hansen driver nettstedet HansPetter.info. Et typisk clickbait-nettsted med konspirasjonsteorier, falske nyheter og ekstremt politisk innhold.

  Blant annet ønsker Nygård-Hansen å sørge for at folk som er uenige med ham selv blir avskjediget fra arbeidsplassene sine.

  Nettstedet HansPetter.info er også fylt til randen av bilder og selfies av Nygård-Hansen selv. Bilder hvor han poserer i dress og dresslignende klær for å se «seriøs» ut.

  Illustrasjonsbilder og andre bilder som brukes på nettsiden HansPetter.info krediteres ikke.

  Tvilsom svarteliste
  Hva som trolig er mest iøynefallende på nettstedet til Nygård-Hansen er en egen rubrikk som heter «Svarteliste».

  Her lister Nygård-Hansen opp personer og nettsteder som han mener bør forfølges med å blant annet fratas reklameinntekter.

  Beskrivelsen av siden hans🤔 skremmende at sånne sitt i juryen.

 22. Virker useriøst hele Vixen opplegget. Først blir dere nominert. Så blir dere disket. Det er nok folk som har reagert på at dere var med og bedt om at dere skulle bli disket. Det virker som det er masse ugler i mosen som noen burde tatt tak i. Det må jo bare være kleint å vinne folkets favoritt når alle vet at det skulle vært dere. Men vær glad til at dere slipper. Så forblir dere anonyme og mystiske😄

 23. Det er jo virkelig helt krise for HP Nygård-hansen det her. Han satte dere på svarteliste – lot dere gå til semifinale – fikk mange hundretusen flere stemmer enn vanlig – hvorav sikkert mange gikk til dere – og fikk dermed mye mer trafikk på Vixens sider. Og så disker han dere – uten å dokumente hva dere blir disket for?! Det er så himmelstormende uproft at jeg har ikke ord. Og at dere står på en svarteliste med breitbart, er bare HELT hinsides. Det MÅ da være en spøk? Dette av den (selvutnevnte?) kongen av SOME i Norge? Hjelpe meg.

 24. Galskap satt i system og denne Hans-Petter kan jo ikke være stort bedre enn mannen til fotballfrua. God underholdning i kommentarfeltet når fotballfrua er på farta og mannen kjeder seg hjemme med barn og hunder. Ler meg skakk av at HP ser på dere nydelige bloggere Adina og Vicky som den største trusselen. Sjukt og med et hint av nordkorea viser de sin redsel for dere to. Jeg sier bare, fortsett med den gode jobben dere gjør.

  1. Jeg savner Anna Rasmussen på svartelista til HPNH. Tviler på at mora, faren og egen har fått imøtegå hennes påstander om de på bloggen. 🙄

 25. Jeg har mistet ALL respekt for Vixen! Hans- Petter Nygård Hansen er intet annet enn en korrupt og sleip jævel uten noe troverdighet!!!

 26. Det er så FLAUT at jeg sitter hjemme her og gremmes på Vixen og hans vegne. Du er stor vits Hans-Petter. Er det noen som går seirende ut av dette så er det BOTB.
  Fortsett med den gode jobben dere gjør jenter. Jeg heier på dere uansett! 😊

 27. dette er så useriøst at jeg får vondt i sjela. Hvordan kan norges største bloggkåring ha en så partisk og uprofesjonell juryformann?

 28. Jeg er dritsur på Vixen som lurte meg til å stemme 2 ganger i døgnet på BOTB, som han/hun/hen disket. Skulle derfor gjerne visst hvem Vixen er. Er hen i familie med Svarte-Petter?
  Jeg håper inderlig at journalister går Vixen og dette mensa-medlemmet av en juryformann i sømmene. For dette er virkelig hårreisende!

 29. Hans-Petter er en vits blant alle de yngre i bransjen. De som hører på han er gjerne litt eldre og folk som generelt ikke har peiling. Han driver en sytete podcast og lever av å klage og kritisere.

  Når vi er ute og tar noen pils med folk i bransjen pleier vi ofte å le av alt han og makkeren Marius klarer å lire av seg. Det har blitt mange gullkorn opp gjennom.

  Det som dog er synd er at kundene til byråene, som ofte ikke kan noe som helst, får med seg det HP prater/skriver om. De viser ofte til HP når de diskuterer strategier osv. med oss, og det er veldig tidkrevende å måtte forklare dem at HP tar feil, og ofte ender man opp med at de insisterer på å følge hans «råd» – noe som dessverre går ut over dem selv.

  Måten HP har «løst» hele dette Vixen-surret på burde jo styrke mitt poeng om at han er en utdatert og litt for gammel nisse med skylappene montert litt for godt. Jeg har sjelden hatt så lyst på en pute å gjemme meg bak, som da han stod på scenen under Social Media Days i dag.

  Stå på jenter, etterhvert vil denne bloggen rangere høyere og høyere når noen Googler navnet hans.

 30. Ingen bombe dette her egentlig. Vixen er og har alltid vært korrupt og alt bunner seg i penger. Dere er en trussel mot hele bloggnorge og det sier sitt når dere blir diska uten å få vite hvorfor. Latterlig og smålig innlegg av Hans-Petter. Må virkelig le av det hele.

  Forbli anonyme og fortsett den gode jobben dere gjør! Markedsfør dere mer slik at folk får øyene opp for bloggen dere har.
  Lykke til 🙂 Heier på dere

 31. Dette er helt utrolig! Sitter med popcorn og ler høyt, på bekostning av svartepetter. Vixen er en bløff og samtlige burde fått sparken og SoMe forbud. Stå på jenter! Fantastisk jobb dere gjør!

 32. Stå på jenter. Sender en klem og oppmuntrende tanker til dere. Jeg er en av de som for første gang stemte utallige ganger i år – på dere selvfølgelig… dere er fantastisk!! Klem

  1. HELT ENIG! Har allerede sendt dette til malin Nesvoll (makeupmalin). Hun bruker iallfall å ha beina godt planta på jorda, men spørst om ikke en pris er viktigere.

 33. Dette er jo selve definisjonen på å grave sin egen grav. Jo mer skravla hans går, desto mer absurd blir det. Jeg tipper media plukker opp på dette i løpet av uka og at vi ser en eller annen form for endring innen søndag. Beste hadde vel vært om hele greia ble avlyst. Er jo lov å drømme, som visse andre gjør, eller bare skape sin egen realitet.

  Jeg har heller aldri stemt på Vixen tidligere, men har altså vært så ivrig nå, hver tolvte time, fra nattevakt osv. Dette er bare korrupt, patetisk og oppsummerer hele den søppelbransjen der ytterst få – og dere på toppen – skiller seg ut på en god måte.

  Med unntak av folkets favoritt irriterer jeg meg over kategorien livsstil. Hadde alle levd som enkelte/de fleste som representeres der, med sitt selvsentrerte overforbruk, ville verden gått til helvete. (Og uavhengig av vannmangel osv ville folk hatt det jævlig med seg selv).

  Influencers…

  Digger dere, Adina og Vicky. Digger Arve i kommentarfeltet her. Og så er jeg så begeistra for den viktige jobben også Asti gjør. Dere er alle fire mine favoritter.

 34. Det burde komme et eget innlegg om hvordan PT-åge beskriver andre sitt kommentarfelt når han skriver under eget navn. Da er det plutselig fokus på anonymitet, udokumenterte påstander og å henge ut folk. Utrolig at han ikke ser ironien!

  Og hele det her Vixen-opplegget, svartelista og alt høres jo nesten ut som en dårlig krimbok!

 35. Jeg er bare helt i sjokk. Bring me the popcorn! Det kleineste er når kommunikasjonsrådgivere ikke kan jobben sin; å kommunisere. Slenger ved et bilde av stjerna til dere, håper det kan oppmuntre litt. Bryter fem/seks lover ved å ikke kreditere. Føles bra.

  https://imgur.com/a/iP3S1

 36. Heier på dere! Dere trengs så sårt. Bare stå i dette, dere får igjen med renter. Bare vent å se. Håper ydmykelsen finner de rette personene. Dere kan iallefall gå med hodet hevet.

  1. Heier på dere BOTB!! ❤️

   Ja, jeg rett og slett elsker bloggen deres. Måten dere får vist frem den shady sannheten rundt mange av TOPPBLOGGERNE er virkelig enestående.

   Har aldri stemt på Vixen før, men denne gangen stemte jeg på dere minst 1 gang i døgnet, hver eneste dag… Irriterende å bruke tid på dette, når kåringen bare er tull..

   Digger at dere er anonyme! Fortsett slik❤️

 37. Så mange bra svar her, skulle ønske det fantes en likerknapp å trykke på 🙂

  Sier som mange andre, stemte hver 12. time på dere, samt Kristin Gjelsvik, eneste verdige vinnere etter mitt syn. Stemte for første gang i mitt liv, og skjønner nå at det også ble siste gang. Trodde faktisk at denne bloggen kunne gjøre en seriøs forskjell innen bloggverden! Dessverre råder feighet og korrupsjon blant fiffen i Fixen. Får håper de forsvinner etterhvert, en slik useriøs aktør er ingen tjent med.

  Det som faktisk forundrer meg mest, er at Norges toppbloggere ikke kommer på banen og uttaler seg. Finner det helt merkelig at det er så tyst fra deres side. Det er over min fatteevne hvordan noen av de kan stå å ta imot en pris og samtidig vite hvor korrupt det hele er. Håper den prisen har en saftig bismak. Fysj være så skammelig!

  Håper bare at dere to flotte damer ikke mister gnisten nå. Det vil gå over og jeg er helt sikker på at uansett så vil dere komme styrket ut av dette. Dere er bare så viktige fremover nå. Stor klem <3

 38. Det er morsomt at en mann på 40-50+ leker spesialist innen sosiale medier og tjener penger på dette med foredrag, blogg og uttalelser i medier – akkurat som influencerne gjør. Det kommer tydelig frem i alle de ulike innleggene deres, med Asti sin hjelp, at han sier seg selv imot gang på gang. At han ikke forstår at han må forholde seg til egne uttalelser så han, som bloggere, beholder tilliten er latterlig og meget provoserende. At han i tillegg setter deres på hans egen lille “svarteliste” er bare hans måte å “ta igjen på” og så ufattelig useriøst.
  Mellom oss, jeg jobber i bransjen, og ingen jeg vet om respekterer mannen hvis det er noe trøst. Avslutter med blunkefjes i HPNH vis 😉

 39. Dette er og blir den beste bloggen i norge! At de “store herrer” begynner å sutre og være krasse mot dere er bare fordi de er redde for hva dere kan finne ut om dem. Peis på med det dere gjør!! La oss alle i norges strakte land få vite hvordan bloggere og andre “herrer” holder på. Makan! Og dere må for all del ikke stå frem om hvem dere er. Det er det beste med alt😙

 40. Fysj og fy for en usmakelig fyr! 😳😷 Jeg leser bloggen deres daglig og gleeeeder meg hver eneste dag til å lese både innleggene og kommentarene. Dette er en så sinnsykt bra blogg, som virkelig burde komme opp og fram! Er så forbannet på hele dette opplegget nå at jeg klarer faktisk ikke å holde en rød tråd igjennom setningene engang. Blæææ! Stå på videre jenter, dere er helt RÅ ❤️

 41. Hvor amatørmessig og korrupt er det mulig å fremstå? Heier på dere!!! Vixen fremstiller seg selv som en enorm bløff i denne saken, noe det virker som det rett og slett er.

Leave a Reply