TREKLØVERET FRA PARADISE

Hei alle sammen 🌸

Bloggerne Sofie Nilsen, Andrea Sveinsdottir og Martine Johansen var alle med på forrige sesong av Paradise Hotel og bor for tiden sammen i Oslo. De ligger litt spredt på topplista, men Sofie holder seg for det meste blant topp 10 og kan leve av bloggen sin. Det blir spennende å se hvordan det går med dem når deltakerne i årets sesong av Paradise Hotel begynner å blogge. Det kan virke som at det er obligatorisk å starte en blogg etter å ha vært med i programmet.

Andrea Sveinsdottir har jeg skrevet mye fint om tidligere. Første gang jeg skrev om henne var HER. Jeg tror jeg likte henne ekstra godt fordi hun faktisk har en jobb ved siden av bloggen og er god på å skrive inspirerende innlegg om hva hun skal foreta seg i uken som kommer. Nå er jeg redd jeg må ta tilbake mye av det fine jeg har sagt.

For en uke siden skrev Andrea på bloggen at hun var på vei til konsultasjonstime for å finne en løsning på hva de kunne gjøre med leppene hennes. I går la hun ut en snutt på snapchat hvor hun fikk sprøytet noe inn i leppa. Flere reagerte på dette i kommentarfeltet, men Andrea mente at dette absolutt ikke gjorde henne til et dårlig forbilde:

(Skjermdump andreasveinsdottir.blogg.no)

Hva det var snakk om skulle vi først få vite “senere” i går. I kveld kom omsider innlegget:

(Skjermdump andreasveinsdottir/Instagram)

Det viser seg at Andrea hadde fått en klump under overleppa etter at hun fylte leppene sine sist gang i november 2015. Hun har nå sprøytet inn et middel som skal få denne klumpen til å forsvinne. Klumpen er ikke noe folk flest har lagt merke til, men det har irritert henne veldig når hun har sett seg selv smile. Samtidig kommer hun med en beskjed til de som dro “forbilde-kortet” i går om at de kanskje kan tenke seg om to ganger siden de ikke visste hva hun hadde gjort.

Janeialtså. Når man legger ut en video av at man får en sprøyte i leppa. Dette er selvsagt veldig effektivt for å provosere. Hadde gått glipp av en del klikk om alle visste årsaken på forhånd si. Uansett hva som er formålet med å sette en sprøyte i leppa syns jeg det er helt unødvendig å vise frem dette til alle sine følgere. Jeg mistenker ut fra kommentarfeltet at disse Paradise-bloggerne har en del svært unge følgere.

Sofie Nilsen har jeg også snakket positivt om tidligere da hun har gitt uttrykk for å ha et avslappet forhold til kropp og er bevisst rundt hva hun skriver om det på bloggen sin. Nå har hun vært på en sponset ferie til Bali hvor hun ser ut til å ha brukt en del tid på å ta eks antall bilder av rumpa si i en string-lignende badedrakt. Jeg har vært på Bali selv, men alt jeg ser for meg når jeg tenker på øya nå er rumpa til Sofie. Well well.

For noen uker siden kjørte hele trekløveret i gang et skikkelig PR-stunt som flere av dere har reagert på og ønsket at vi skulle skrive om. Dessverre skjedde dette akkurat da jeg hadde ei litta pause fra snapchat, ellers følger jeg vanligvis Andrea der. Saken var at både Andrea og Martine smugfilmet og la ut på snapchat at Sofie og hennes kjæreste Morten hadde sex.

Sånt er virkelig ikke greit, lovlig eller på noe som helst vis innafor. I disse tider med sosiale medier opplever flere og flere dessverre å få spredt uønskede bilder og videoer. Dette er det mye fokus på i media. Det skal ikke mye googling til for å se hva slags konsekvenser dette kan ha. Jeg fant for eksempel denne artikkelen hvor ei jente på 15 år fra Florida tok livet sitt etter at hun ble filmet i dusjen av medelever og fikk videoen spredt.

I etterkant av at denne videoen hvor Sofie og Morten angivelig hadde sex ble lagt ut skal Sofie ha skrevet et innlegg om hvor utrolig kjipt dette var. Innlegget er nå slettet. Adina har tidligere skrevet om at Martine har kommet med en ordentlig unnskyldning og innrømmet at det hele var et PR-stunt. Ingenting med dette var ekte. Sofie og Morten hadde ikke sex, og Sofie sin reaksjon var bare spill. Hverken Sofie eller Andrea har sagt noe om saken etter at Martine avslørte at det var et PR-stunt.

Jeg må si det er litt av et hjørne de har malt seg selv opp i. Sofie har latt seg filme og faket en reaksjon for klikk. Siden Martine sin blogg ikke er like godt besøkt slipper hun antageligvis unna med å la saken forbigå i stillhet og fortsette å lure sine trofaste lesere. Andrea har nå valget mellom å la folk tro at hun faktisk har gjort dette, eller hun kan innrømme at hun også gjør nesten hva som helst for noen ekstra klikk. Dette er vel det motsatte av en vinn-vinn situasjon. Bare nevner det.

Uansett er det høyst kritikkverdig å tulle med noe så alvorlig som potensielt kan ødelegge livet til et menneske. Tenk om noen av de unge følgerne syns dette var kult og finner ut at de skal gjøre det samme?

Takk for meg.

❤️ Vicky

27 thoughts on “TREKLØVERET FRA PARADISE

 1. Beklager, men jeg synes omtrent aldri det har kommet noe godt ut av paradise-bloggere. Ser man bort i fra kristin, så er det kun provosering fra de sndre sin side. De har vell litt psnikk nå som de vet det kommer nye bloggere, haha!

 2. Jeg BEGRIPER IKKE foreldre som lar ungene sine se på Paradis Hotel og lar ungene «bli kjent» med PH deltakere !!! Jeg så hele forrige sesong med Carl Aksel og gjengen, og må si jeg trådde inn i en verden jeg ante liiite om. Er sjokkert over at små mindreårige barn får sitte og se dette. Nesten alle starter blogger, de fikser på kropp og blir ufattelig utseendefokuserte både jenter og gutter. Om man har barn som ser PH så bør en sitte sammen med dem og se det samme, i det minste sette seg inn i hva det går i. Aller helst nekte dem inntil de er eldre. Takk og lov hadde vi hverken PH, SoMe osv da vi vokste opp. Jeg hadde nok med å henge med i de kuleste Levi’s buksene og å være så tynn som mulig. Var et like skadelig press det i seg selv.

 3. Veldig bra innlegg.
  Jeg reagerte sterkt på snappen til Andrea.
  Hvorfor legge det ut, om man bare skal ordne en kul.
  Jo, for å håpe på hysteri og masse klikk til bloggen.
  Mildt sagt sjokkerende.
  Og måten hun svarer sine lesere på, når de sier noe i mot henne.
  Syns hun er direkte frekk til tider.

  At disse bloggerne fokuserer på kropp, og er usunne forbilder, er det ingen tvil om.

  At side2 vil være en del av det å skape psykisk syke ungdommer, siden disse bloggerne er under dem, er sjokkerende.

  Og nå som det er så mye fokus på psykisk syke.

  Kristin Gjelsvik er ei jente man virkelig bør se opp til.
  Ei reflektert dame, om tør å stå opp for sine meninger, og har sunne verdier her i livet.

 4. Skjønner ikke alt det styret med snapen om at de hadde sex?? Man så jo bare at Sofie var under dyna :p Så ikke noe kropp, ikke noe Morten eller noe antydning til at det var sex ?😂 Jeg så på alle snappene, men begynner nå å tro at jeg IKKE har det alikavell ? 😮 Virker jo som ho har filma de i full action jo :p Det var IKKE det jeg så ihvartfall ?😂😱

 5. Syns dere burde skrive et lite innlegg om dette med side2 (og evt andre bloggportaler) dårlig forbilder, klikk for penger osv osv… syns hele bloggverden , vixent og alt har blitt dratt aaaaltfor langt…

 6. Forstår ikke hvorfor vi ikke bare kan boikotte alle disse bloggene? Vi sitter faktisk på makten her. Uten lesere blir det ikke noe inntekt. Burde heller bruke tiden vår på bloggere som gir noe. F eks Kristin.

  1. Det nytter jo ikke, når disse leserne tror at dette er livet.

   Dette gjør deg lykkelig:
   Forandre på utseende ditt, så blir alt bra.
   Bruk masse penger på klær, så blir du ekstra fin.
   Ikke vær fornøyd med den du er, før du har forandret masse ved deg selv.

   Jeg blir så forbannet når jeg snakker om dette.

 7. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men dere bør sjekke ut det siste Instagrambildet til fetisha. Ser visst ut som dere kan føye på enda et punkt for hva SE sliter med 😉

 8. Så å si enig i alt dere skriver i dette innlegget. Men føler det ikke er lov å ta restylane uten at folk klikker på deg. Har man lyst til å ta restylane så syntes jeg man skal det. Men 100% enig at Andrea kunne latt være å legge ut det bilde og vinklet det på måten hun gjorde. Jeg personlig syntes det er innafor at folk tar restylane og skriver om det. Så lenge man har gjort det for seg selv og poengterer det. Blir litt irritert på de som kommenterer “dårlig forbilde” med en gang. La folk gjøre hva de vil med kroppen sin, det er ikke andre sin sak. med mindre man skriver et helt innlegg om det da så klart.

  1. Men trenger da ikke å fortelle alle som leser bloggen om det, om de ønsker å være et godt forbilde.

   Jeg blir mikdt sagt uvel når jeg tenker på hva ungdommer i dag må gå igjennom.

 9. Tusen takk og, ikke takk til “bloggomtoppbloggere”. For at dere har vist vei inn i et bloggunivers, jeg visste fantest, men ikke i min villeste fantasi, kanskje litt overdrevet å skrive villeste, kanskje komiske? nei, vil heller si tragikomisk.

  Tragisk for disse jentebloggerne, som det er forsent å vende om? Som har lagt lista så høyt, at de ikke ser den, i neste blogginnlegg som skal overgå det siste.. Jentebloggere som er flotte jenter, i utgangspunktet.. jenter som er fanget i et egosentrisk spiral.

  Enda mer tragisk for deres idoler/forbilder.. da snakker vi ikke om jenter, men barn.. tenåringer, små mennesker på starten av livet. Minner om innlegget på Norges viktigste blogg, “bloggomtoppbloggere” 40% økning psykiske lidelser for tenåringer.

  Trekker pusten og tar meg en røyk, selv om eg har sluttet.. før eg nevner mammablogere.. det er mer tragisk .. en noe kan fatte.. for de uskyldige barna.

  Og så til nesten ikke slutt.. (kommer mer senere) hvordan er det mulig å tjene 1 million i året? for å skrive om ingenting. Bilde av se puppen min før og nå.. Hvilke firma er det som vil assosiere seg med en blogger som er badinnfluencer, og sponse?

  Hvorfor bryr jeg meg? Kanskje fordi jeg har nettopp kommet hjem fra et møte i Helse, oppvekst og kulturutvalget i kommunen der jeg bor.. og at jeg ser og hører hva barn og ungdom sliter med i denne kroppsfokuserte, egosentriste verden ..

  Så enda en gang, takk og “ikke takk” til dere bak Norges viktigste blogg “bloggomtoppbloggere” 🙂

  1. Jeg håper bare de som betaler disse bloggerne, snart innser hva de er med på å gjøre.
   Jo ødelegge dagens barn og ungdom.

 10. De som er finalister til Vixen, hvor mange lesere har de? kontra Bloggomtoppbloggere? Hvis de ligger langt unna lesertallene til bloggomtoppbloggere, så vet man svaret muligens?

 11. Sjekk ut isabelraads snapstory; “jag” blir filmet naken. Ikke jeg, men jag. Er hun avslørt? Kanskje ribecka skriver for henne

 12. Jeg elsker bloggen, skrivemåten, humoren deres! Jeg ELSKER dere! Dere gjør en forandring, dere bevisstgjør hva slags bloggnorge vi må leve med og dere trenger ikke et sekund et bilde av rumpene deres for å ha trofaste og lojale ekte fans. 👏🏼👏🏼❤️

 13. Sofie Nilsen kunne vært en aktuell fin blogg med litt sunn fornuft og vanlig hverdag. Dessverre har også hun falt i fella og skrive mye om håret sitt, øyevippene, kropp og kropp og kropp. Mange bilder av henne selv på bloggen, lettkledd og typ 10 bilder som er ca like etter hverandre. Og hun har helt vanlig fint hår- men skriver innlegg etter innlegg hvor krise det er at det er slitt og at hun må ha extentions osv osv. Hvorfor kan ikke noen av såkalte toppbloggere være naturlig?? Selvsikker og sunn?
  Hva med å blogge om Bali når du er der og ikke om rumpa og kroppen din? Jeg hadde lest bloggen hadde den vært mer sunn og interessant..

Leave a Reply