TREKLØVERET FRA PARADISE

Hei alle sammen 🌸

Bloggerne Sofie Nilsen, Andrea Sveinsdottir og Martine Johansen var alle med på forrige sesong av Paradise Hotel og bor for tiden sammen i Oslo. De ligger litt spredt på topplista, men Sofie holder seg for det meste blant topp 10 og kan leve av bloggen sin. Det blir spennende å se hvordan det går med dem når deltakerne i årets sesong av Paradise Hotel begynner å blogge. Det kan virke som at det er obligatorisk å starte en blogg etter å ha vært med i programmet.

Andrea Sveinsdottir har jeg skrevet mye fint om tidligere. Første gang jeg skrev om henne var HER. Jeg tror jeg likte henne ekstra godt fordi hun faktisk har en jobb ved siden av bloggen og er god på å skrive inspirerende innlegg om hva hun skal foreta seg i uken som kommer. Nå er jeg redd jeg må ta tilbake mye av det fine jeg har sagt.

For en uke siden skrev Andrea på bloggen at hun var på vei til konsultasjonstime for å finne en løsning på hva de kunne gjøre med leppene hennes. I går la hun ut en snutt på snapchat hvor hun fikk sprøytet noe inn i leppa. Flere reagerte på dette i kommentarfeltet, men Andrea mente at dette absolutt ikke gjorde henne til et dårlig forbilde:

(Skjermdump andreasveinsdottir.blogg.no)

Hva det var snakk om skulle vi først få vite “senere” i går. I kveld kom omsider innlegget:

(Skjermdump andreasveinsdottir/Instagram)

Det viser seg at Andrea hadde fått en klump under overleppa etter at hun fylte leppene sine sist gang i november 2015. Hun har nå sprøytet inn et middel som skal få denne klumpen til å forsvinne. Klumpen er ikke noe folk flest har lagt merke til, men det har irritert henne veldig når hun har sett seg selv smile. Samtidig kommer hun med en beskjed til de som dro “forbilde-kortet” i går om at de kanskje kan tenke seg om to ganger siden de ikke visste hva hun hadde gjort.

Janeialtså. Når man legger ut en video av at man får en sprøyte i leppa. Dette er selvsagt veldig effektivt for å provosere. Hadde gått glipp av en del klikk om alle visste årsaken på forhånd si. Uansett hva som er formålet med å sette en sprøyte i leppa syns jeg det er helt unødvendig å vise frem dette til alle sine følgere. Jeg mistenker ut fra kommentarfeltet at disse Paradise-bloggerne har en del svært unge følgere.

Sofie Nilsen har jeg også snakket positivt om tidligere da hun har gitt uttrykk for å ha et avslappet forhold til kropp og er bevisst rundt hva hun skriver om det på bloggen sin. Nå har hun vært på en sponset ferie til Bali hvor hun ser ut til å ha brukt en del tid på å ta eks antall bilder av rumpa si i en string-lignende badedrakt. Jeg har vært på Bali selv, men alt jeg ser for meg når jeg tenker på øya nå er rumpa til Sofie. Well well.

For noen uker siden kjørte hele trekløveret i gang et skikkelig PR-stunt som flere av dere har reagert på og ønsket at vi skulle skrive om. Dessverre skjedde dette akkurat da jeg hadde ei litta pause fra snapchat, ellers følger jeg vanligvis Andrea der. Saken var at både Andrea og Martine smugfilmet og la ut på snapchat at Sofie og hennes kjæreste Morten hadde sex.

Sånt er virkelig ikke greit, lovlig eller på noe som helst vis innafor. I disse tider med sosiale medier opplever flere og flere dessverre å få spredt uønskede bilder og videoer. Dette er det mye fokus på i media. Det skal ikke mye googling til for å se hva slags konsekvenser dette kan ha. Jeg fant for eksempel denne artikkelen hvor ei jente på 15 år fra Florida tok livet sitt etter at hun ble filmet i dusjen av medelever og fikk videoen spredt.

I etterkant av at denne videoen hvor Sofie og Morten angivelig hadde sex ble lagt ut skal Sofie ha skrevet et innlegg om hvor utrolig kjipt dette var. Innlegget er nå slettet. Adina har tidligere skrevet om at Martine har kommet med en ordentlig unnskyldning og innrømmet at det hele var et PR-stunt. Ingenting med dette var ekte. Sofie og Morten hadde ikke sex, og Sofie sin reaksjon var bare spill. Hverken Sofie eller Andrea har sagt noe om saken etter at Martine avslørte at det var et PR-stunt.

Jeg må si det er litt av et hjørne de har malt seg selv opp i. Sofie har latt seg filme og faket en reaksjon for klikk. Siden Martine sin blogg ikke er like godt besøkt slipper hun antageligvis unna med å la saken forbigå i stillhet og fortsette å lure sine trofaste lesere. Andrea har nå valget mellom å la folk tro at hun faktisk har gjort dette, eller hun kan innrømme at hun også gjør nesten hva som helst for noen ekstra klikk. Dette er vel det motsatte av en vinn-vinn situasjon. Bare nevner det.

Uansett er det høyst kritikkverdig å tulle med noe så alvorlig som potensielt kan ødelegge livet til et menneske. Tenk om noen av de unge følgerne syns dette var kult og finner ut at de skal gjøre det samme?

Takk for meg.

❤️ Vicky