LUFT, KJÆRLIGHET OG PENGER

Hei alle sammen 🌸

Først må jeg få si tusen takk til alle dere som har kommet med gode ord, uttrykt deres støtte og selv delt egne historier under mitt forrige innlegg om psykiske lidelser blant tenåringsjenter HER. Vi er heldige som har så mange fantastiske lesere ❤️

Vi (eller jeg) har lenge hatt lyst til å høre med pappaen til Martine Halvorsen om han kan hjelpe oss med å svare på kommentarer siden han har gjort en så god jobb på hennes blogg. Nå har det dukket opp en ny kandidat til stillingen:

Ser man det, ser man det. Ikke bare har mor sjøl blitt riktig så hyggelig, hun prøver også å få i gang samtaler med sine lesere i kommentarfeltet. Det virker som datingen har vært bra for humøret.

Jeg har ikke skrevet så mye om mor sjøl tidligere, men etter at hun plutselig begynte å date en på min egen alder har jeg blitt hakket mer interessert. Verden er forunderlig, hun dater gjerne gutter på min alder mens jeg foretrekker menn på hennes alder.

I helgen har Erik 31 fra Bærum kost seg på Beitostølen mens mor sjøl har fått tiden til å gå med å skrive ned priser på Kiwi. Hun har skapt mye furore tidligere med å påstå at de bare bruker 1000 kroner i uka på mat i familien. Nå skulle vi endelig få se full meny med priser. Jeg ikke fatte og begripe hvorfor hun ikke bare tok bilde av kvitteringen og forklarte litt rundt hva hun bruker de ulike matvarene til. Jaja, noe må man vel fylle tiden med når man ofte bruker 10-12 timer hver dag på bloggen.

Reaksjonene på menyen lot ikke vente på seg og mange stilte spørsmål ved om det var mulig at familien kunne få i seg alt de trengte av energi. Noen timer senere kom det et nytt innlegg hvor mor sjøl hadde fått nok:

Plutselig hadde hun blitt usikker på om hun var en dårlig mamma og bestemte seg for å regne ut hva alle trengte hver dag og til sammen i form av proteiner. Hun og de tre eldste barna trenger visstnok 200 gram proteiner til sammen per dag. Dette syntes jeg hørtes veldig lite ut i forhold til hva jeg selv spiser, men i følge internett ser det faktisk ut til å stemme.

Uansett så skal mor sjøl nå få tak i en spesialist som kan regne ut alt:

Interessant, dette gleder jeg meg til. Jeg prøvde selv å sette meg ned og ta ei litta utregning, men ga etterhvert opp fordi jeg manglet mengde på flere varer. Før jeg ga opp så jeg at mor sjøl hadde bommet litt på utregningen av proteiner og at summen ser ut til å være en del høyere. En spesialist er nok ikke så dumt. Jeg stiller meg gjerne til rådighet helt gratis om mor sjøl sender meg kvitteringen med full oversikt. Jeg vil da begynne med å regne ut mengden kalorier.

Man kan spørre seg hvorfor mor sjøl insisterer på å bruke bare 1000 kroner i uka på mat. Det er selvsagt fint å vise andre hvordan man kan spare penger og motivere til det, men det er vel ingen grunn til at hun selv skal stramme inn på matbudsjettet? Bortsett fra at hun skal ha drømmehuset sitt da, men det hindrer henne ikke i å bruke penger på dyre merkeklær til både seg selv og barna. Eller matchmaker til 35.000 kroner for den saks skyld. Nå har hun også engasjert coach til seg selv en gang i uka, og barna skal ha sin første time med mentor denne uken. Eksemplene er mange, men så tjener hun visstnok 100.000 kroner i måneden da. Jeg kan også gjerne stille meg til rådighet for å hjelpe til med et litt mer balansert budsjett på veien til drømmehuset.

Tenke seg til. 35.000 kroner på å finne en mann. Fordelt ut over ett år gir det 2.900 kroner i måneden. Kunne blitt mange spenstige middager på Sørumsand ut av de pengene si. Jeg lurer selvsagt på hvor hun fant Erik 31 fra Bærum. Var det hos matchmakeren eller gjemte han seg som en diamant blant alt rasket på gode gamle Tinder? Heldigvis skal mor sjøl fortelle om deres første meget romantiske date senere. Etter å ha lest noen innlegg er det generelt mye vi skal få høre mer om senere på den bloggen. Veldig spent på hva dette dreier seg om:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Noe som er uvanlig når man bare dater og som har fått henne trygg i situasjonen 🤔 Det er dessverre for sent på kvelden til at jeg klarer å komme med noen gode forslag.

❤️ Vicky

44 thoughts on “LUFT, KJÆRLIGHET OG PENGER

 1. Herregud, jeg flirer meg halvt ihjel fra før av hu mor!! Dette er så goal. Som Ernæringsfysiolog har jeg sett over dette med mat og kalorier! For det første har jo mor tidligere, dvs når hun ikke tjente 100 k i mnd, fått gratis varer på Rema. Om det var i nord eller på Sørum… vites ikke! Kanskje hun nå har begynt å få halv pris på kiwi??🤭. Nå slanker jo hu mor seg så det kan jo være hun ikke spiser av maten i det hele tatt, men heller mauler litt av den sikkert spandable Tinder traver Erik??!!🧐🤥. Hun har bestemt å åpne opp for alle kommentarer, men nei, ihvertfall ikke mine! Jeg får ikke vite hvorfor hun er venneløs i Mosjøen og Sørumsand, ei heller hvem som er fotomodellfar til barna(et). Når jeg skriver om kcal og matbudsjett, eksponering av Annika i avisen, er det heller ikke noen hjemme. Hun vil bare ikke invitere meg på kaffe? Har hun tenkt å spandere forresten??🤭🧐🙏🏻
  Jeg synes tilnavnet» hu mor sjøl» blir litt lettbent!

 2. Hvor lenge har de truffet hverandre? Sånm siden hun allerede tenker ut hvordan Erik og barna skal treffes, grøss.

  1. Jeg ville gjerne hørt historien om fuglen som hu mor sjøl slo seg til ro med! Men det kommer selvsagt ikke oss før øre med mindre det er en ny løgn. Nå bretter jo hu mor ut historier som hun har opplevd for å få folk til å le med, og ikke av. Noen går rett på! Takk for at dere har alvor bak all spøken, det er der det bør være! En skal ikke lyve seg opp på listen, jeg forundrer meg like mye hver gang. Men Adina og Vicky, jeg spanderer gjerne en kaffe eller to, vi tenker så likt. Ha en vanvittig trivelig dag. Blåser det hos dere? Noen hjemme?
   Måtte ikke Vixen være korrupt!! Dere fortjener virkelig å vinne!!

   1. Noe sier meg at hu mor sjøl har dårlig erfaring med menn! Etter maaaange år holder mannen min opp døra, trekker ut stolen, bærer poser osv. Dette er en selvfølge for oss, vet ikke om jeg er alene om det! Hadde vært gøy å få Feedback på det. Amen til dere, som setter spøkelyset på det viktigste i samfunnet, nemlig barn og dyr. Takk til dere!

   2. Tusen takk Heidi😘 Jeg tror ikke det blåser så mye, men det snør en del. Jeg er hjemme fra jobb. Hvordan er været hos deg? Har du jobbet i dag? Ha en fantastisk kveld ❤️

  2. Tja, hvor lenge vet jeg ikke sikkert, bare at det ikke er så lenge 🙈 Nå skal de vel få møte han allerede i morgen 😁

   1. Tusen takk Tilda ❤️ Mihi, spøkelyset 🙈 Jeg har dessverre dårlig erfaring med menn selv, så vet ikke om det finnes noen gentlemen der ute 🤔

 3. Hvorfor hysjes PR-stuntet til Sofie og Andrea ned?? Synes dette burde tas tak i. Det handler faktisk om noe ganske alvorlig. Tenk på alle som har vært offer for hevnporno og spredning av bilder/videoer og hvordan det føles. Jeg vil si at disse jentene latterliggjør det hele og synker EKSTREMT lavt. Hvorfor innrømmer de det ikke når Martine allerede har skrevet det på sin blogg?
  Det kom til og med et syteinnlegg på Sofie sin blogg (som nå er slettet)! Synes dette er forferdelig og lurer på hvorfor side2 vil ha en slik samarbeidspartner…

  1. Enig!! Vicky og Adina! Kan dere ikke skrive et innlegg om dette PR-stuntet?

   HÅREISENDE oppførsel spør du meg!!

  2. Veldig enig….. at side2 er så desperate etter å ha klikk på bloggene de har.. setter veldig dårlig fokus på hva de burde stå opp for!!! Plutselig handler hele blogg og media Norge om penger penger og penger !!!

  3. Hei jenter. Skulle veldig gjerne skrevet om dette, problemet er bare at vi ikke har fått det med oss 🙈 Adina nevnte såvidt unnskyldningen til Martine, men tror ingen av oss hverken har sett snappene eller lest innlegget Sofie nå har slettet. Om noen sitter på noe mer info eller screenshots av det må dere gjerne sende inn 😊

   1. Dere har sikkert fått med dere hva som skjedde. Sofie la senere ut en video på snapchat hvor hun sier at hun ble veldig skuffet over venninnene sine og at hun synes det var veldig dårlig gjort. Andrea sin blogg ble bombardert med meldinger fra folk som synes det var forferdelig dårlig gjort mot Sofie og Morten og at hun var en dårlig venninne. Sofie skrev senere et innlegg om dette som nå har blitt slettet. Jeg kommenterte på bloggen hennes at det var utrolig teit stunt. Hun godkjente kommentaren men slettet den etter noen timer. Andrea godkjenner ikke kommentarer angående dette. Hvis dere spør leserne deres i et innlegg er jeg sikker på at noen sitter på mer info enn meg! Jeg synes dette er en viktig sak, fordi de brukte noe så alvorlig for å tjene penger og klikk! Håper dere tar tak for dette er ikke Ok 🙂

 4. Haha… fantasien min “leste mellom linjene” der det var forsent på kvelden for deg å komme med noen gode forslag på hva AB mente om dette.. :

  “Det har også skjedd noe annet den siste tiden, som jeg skal fortelle dere mer om. Noe som fikk meg nokså trygg i situasjonen vi begge er i nå. Noe som er nokså uvanlig når man bare dater, men som jeg gjorde nokså tidlig”

  Og enda mer min på kanskje kanten fantasi 😉 med denne kryptiske melding i innlegget “Last Week”

  “Nå har vi har datet såpass lenge at vi at vi deler på regningen haha.. Men han er en veldig gentleman så han tar som oftest regningen. Så overrasker jeg han med noe annet en annen dag”
  Mer om dette senere…

  Tror det er veldig bra for barna hennes at de ikke leser bloggen til mor..
  Om de gjorde det.. ville jeg ikke skrevet dette…..Hun har jo forsikret oss om at de ikke gjør det… så da så..

  1. Klart de største leser moren sin blogg. De vil selvsagt lese om seg selv??!! Når de vokser opp med en mor som vil vise de frem i sosiale medier blir jo mange barn påvirket og vil at verden skal få lese om hvor flinke de er. Veldig trist, men dog fakta! Om de vil angre senere, vil tiden vise. Jeg lurer fælt på hvordan lesere av en blogg kan bli så fascinert av personen bak bloggen at det blir et forbilde!? Hvordan kan en si at Pilotfrue blir verdens beste mor, spes da de har prøvd i… ehh… 1 år. Er det barnet mer ønsket enn andres?? Blir hun en bedre mor enn andre?? Er mor sjøl et godt forbilde som mor?? Nei, på ingen måte!!
   Ville også likt at dere ser litt nærmere på uskyldige flyfrua når det kommer til reklame bla. Håpløst mye sykt det reklameres for.
   Tommel opp til dere to jenter!!

   1. Jeg er ikke så fan av flyfrua, men akkurat her følte jeg for å forsvare henne litt.

    Grunnen til at hun har så mye reklame er fordi hun er flink til å merke den, så det vises bedre. De andre bloggerne har like mye, men de er ikke like flinke til å merke alt rett og slett…

   2. Takk for tommel opp Line 😘 Er veldig lite engasjert i flyfrua, men satser på at Adina følger med 😊

 5. Line.. bra og viktig innlegg. Hun har svart, og forsikret sine lesere, på direkte spørsmål fra en leser på sin egen blogg, at barna ikke får lese hennes blogg. Men at de diskurerer litt innhold før det legges ut… jaja..vi kan tro..

  Det hun overhode ikke kan sikre seg mot, som er enda verre, er at venner av barna leser bloggen.. og hva det kan medføre av mobbing. Mobbing som i følge “Elevundersøkelsen 2017” presentert på Nrk i går, har en sterk økning, mye på grunn av sosiale medier.

  50 000 barn og unge går på skolen hver morgen med en klump i magen og blir mobbet.. Synd men sant.

  Derfor er Norges viktigste blogg “bloggomtoppbloggere” så viktig. Som setter flomlys på så mange viktige tema, og som disse såkalte toppbloggere så klart leser her., og tar til seg litt etter litt etter litt..;)

  1. Så vondt å høre at mobbing øker på grunn av sosiale medier 😢 Norges viktigste blogg var en fin tittel, tusen takk ❤️

 6. Er det bare jeg som ser ironien i at flere bloggere reklamerer for spare-appen “ingenting”? om dagen? 🤔😅 Har sett den hos Anja Johansen og Ida Wulff, i alle fall.

  1. Hmm, måtte lese om den nå. Det er jo faktisk litt ironisk ja, for hvor mye av det bloggerne reklamerer for har vi egentlig behov for å kjøpe? 🤔😅

 7. “Nå har vi har datet såpass lenge at vi at vi deler på regningen haha.. Men han er en veldig gentleman så han tar som oftest regningen”
  Hvordan kan man dele på en regning han tar? Og så jeg som trodde damene måtte betale for SugarBoys ..

 8. Noen som vet hvem/hvilken tidligere potensiell samarbeidspartner som skrev at Helene drage “flasher flesket” og som fikk henne til å gå på veggen igjen? Slemt gjort iallefall.

 9. Lurer veldig på om pizzanissa er kjøpt og betalt via matchmaker, det vil ikke hu mor svare på.
  Og så lurer jeg veldig på hvorfor han titulerer seg som Influencer, er det pga pizzaen?
  Vi får håpe møtet med “kidsa” går bra, unner henne det, bevares!
  Men det virker unektelig litt fjortisaktig å blogge om dette når du er førtis og ikke fjortis.

  1. Er ikke han litt ung til å bruke matchmaker da tro? Man kan komme langt med å påvirke noen om man byr på litt pizza 😊 Jeg syns det beste fjortisinnlegget hittil var det om å slette Tinder 😁

   1. Takk for tips… Håper potensielle annonsører leser denne og skjønner at å sponse narsistiske sjøldiggere er totalt waisted money 😂

  1. Førtis😂😂😂, helt riktig! Nei nå ler jeg så det koster etter. Hu mor er vill! Har ikke ord! Gi mg gjerne tilbakemelding på hvordan det går med kaken. Hvor bor du? Kaffe? Skal snakke med en ekspert om kosthold til uka😂😂. Her blåser det ihvertfall. Skal oppdatere mer kl 21.00.

  1. 😍👏 Nå må vi passe oss så vi ikke ender opp som Fotballfrue hvor folk bare titter innom for å spise popcorn mens de leser i kommentarfeltet 🙄

   1. Haha, så sant, så sant. Med det er en så deilig mengde med sarkasme og tørre vitser her at jeg sitter og gnir meg i hendene mens jeg humrer for meg selv. Popcorn, please!

 10. Forslag til “ukens kvittering” (ikke AB’s manglende Kiwi kassalapp) martinelundes
  sjokktelefonregning 😉 Som forøvrig pappa betalte fordi det tar veldig lang tid å få ettersent papirfaktura med brev med frimerke fra Norge til Mexico og at nettbank ikke funker fra Mexico bare blogginnegg og kanskje alle andre SoMe 😉

Leave a Reply