LUFT, KJÆRLIGHET OG PENGER

Hei alle sammen 🌸

Først må jeg få si tusen takk til alle dere som har kommet med gode ord, uttrykt deres støtte og selv delt egne historier under mitt forrige innlegg om psykiske lidelser blant tenåringsjenter HER. Vi er heldige som har så mange fantastiske lesere ❤️

Vi (eller jeg) har lenge hatt lyst til å høre med pappaen til Martine Halvorsen om han kan hjelpe oss med å svare på kommentarer siden han har gjort en så god jobb på hennes blogg. Nå har det dukket opp en ny kandidat til stillingen:

Ser man det, ser man det. Ikke bare har mor sjøl blitt riktig så hyggelig, hun prøver også å få i gang samtaler med sine lesere i kommentarfeltet. Det virker som datingen har vært bra for humøret.

Jeg har ikke skrevet så mye om mor sjøl tidligere, men etter at hun plutselig begynte å date en på min egen alder har jeg blitt hakket mer interessert. Verden er forunderlig, hun dater gjerne gutter på min alder mens jeg foretrekker menn på hennes alder.

I helgen har Erik 31 Bærum kost seg på Beitostølen, mens mor sjøl har fått tiden til å gå med å skrive ned priser på Kiwi. Hun har skapt mye furore tidligere med å påstå at de bare bruker 1000 kroner i uka på mat i familien. Nå skulle vi endelig få se full meny med priser. Jeg ikke fatte og begripe hvorfor hun ikke bare tok bilde av kvitteringen og forklarte litt rundt hva hun bruker de ulike matvarene til. Jaja, noe må man vel fylle tiden med når man ofte bruker 10-12 timer hver dag på bloggen.

Reaksjonene på menyen lot ikke vente på seg og mange stilte spørsmål ved om det var mulig at familien kunne få i seg alt de trengte av energi. Noen timer senere kom det et nytt innlegg hvor mor sjøl hadde fått nok:

Plutselig hadde hun blitt usikker på om hun var en dårlig mamma og bestemte seg for å regne ut hva alle trengte hver dag og til sammen i form av proteiner. Hun og de tre eldste barna trenger visstnok 200 gram proteiner til sammen per dag. Dette syntes jeg hørtes veldig lite ut i forhold til hva jeg selv spiser, men i følge internett ser det faktisk ut til å stemme.

Uansett så skal mor sjøl nå få tak i en spesialist som kan regne ut alt:

Interessant, dette gleder jeg meg til. Jeg prøvde selv å sette meg ned og ta ei litta utregning, men ga etterhvert opp fordi jeg manglet mengde på flere varer. Før jeg ga opp så jeg at mor sjøl hadde bommet litt på utregningen av proteiner og at summen ser ut til å være en del høyere. En spesialist er nok ikke så dumt. Jeg stiller meg gjerne til rådighet helt gratis om mor sjøl sender meg kvitteringen med full oversikt. Jeg vil da begynne med å regne ut mengden kalorier.

Man kan spørre seg hvorfor mor sjøl insisterer på å bruke bare 1000 kroner i uka på mat. Det er selvsagt fint å vise andre hvordan man kan spare penger og motivere til det, men det er vel ingen grunn til at hun selv skal stramme inn på matbudsjettet? Bortsett fra at hun skal ha drømmehuset sitt da, men det hindrer henne ikke i å bruke penger på dyre merkeklær til både seg selv og barna. Eller matchmaker til 35.000 kroner for den saks skyld. Nå har hun også engasjert coach til seg selv en gang i uka, og barna skal ha sin første time med mentor denne uken. Eksemplene er mange, men så tjener hun visstnok 100.000 kroner i måneden da. Jeg kan også gjerne stille meg til rådighet for å hjelpe til med et litt mer balansert budsjett på veien til drømmehuset.

Tenke seg til. 35.000 kroner på å finne en mann. Fordelt ut over ett år gir det 2.900 kroner i måneden. Kunne blitt mange spenstige middager på Sørumsand ut av de pengene, si. Jeg lurer selvsagt på hvor hun fant Erik 31 Bærum. Var det hos matchmakeren eller gjemte han seg som en diamant blant alt rasket på gode gamle Tinder? Heldigvis skal mor sjøl fortelle om deres første meget romantiske date senere. Etter å ha lest noen innlegg er det generelt mye vi skal få høre mer om senere på den bloggen. Veldig spent på hva dette dreier seg om:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Noe som er uvanlig når man bare dater og som har fått henne trygg i situasjonen 🤔 Det er dessverre for sent på kvelden til at jeg klarer å komme med noen gode forslag.

❤️ Vicky