TO DAMER SOM HAR DET VONDT

Mammatilmichelle har skrevet litt om migrene. Siden jeg selv har slitt med dette i mange år, har jeg selvsagt opparbeidet meg en del kunnskap. –Det gjør skikkelig vondt, sier hun. Ja, det gjør skikkelig vondt, om man ikke er så heldig å har en god migrenemedisin å ty til.

Når skulle det kunne passe som mest, tro?

Jeg må si at jeg stusser over at hun i det hele tatt greier å skrive et blogginnlegg under et migreneanfall. Ut ifra hva hun beskriver, så virker det meget sannsynlig at det er det hun har. Jeg har spurt Dr. Greve og Dr. Oetker, men kun Dr. Google ga meg svar:

(Skjermdump ehelse.no)

Når man tar utgangspunkt i at hun sier hun mister følelsen i høyre hånd og at hun får aura, vil jeg anta at det må være ekstremt vanskelig å sitte foran en skjerm å skrive.

Godt at hun stadig bruker Dr. Jan til skrivearbeidet. Det er nemlig meget enkelt å se når det er Jan som har skrevet innlegg. Dette innlegget er ett av hans verk.

Mammaen ber om hjelp:

Jeg ønsket å svare henne, men kom på at kommentarfeltet hennes er stengt, noe som er meget dumt når man stiller leserne spørsmål. Så tenke jeg å kommentere på Instagram, men der er jeg blokka. Så da får jeg svare henne her da, og håpe at hun leser.

Til Mammaen.

Da jeg begynte å notere ned alle migreneanfallene jeg hadde, fant jeg fort ut at de aller fleste kom under menstruasjonen. Gå til din fastlege (ikke Dr. Jan denne gangen), og få deg en medisin som forhåpentlig kan fjerne ubehaget. Det er en begynnelse.

Lykke til!

Hilsen Adina

Forresten, gøy å se at mammaens innlegg kom på akkurat samme dag som et lignende innlegget på nrk.no HER

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sophie Elise skrev et innlegg med denne saftige tittelen:

Jeg la merke til at innlegget ble publisert meget sent. Av erfaring vet jeg at man kan være en smule irritabel så sent på kvelden, ergo er det fort gjort å bruke ord som “fuck.”

Well well, innlegget og “fuck you” var nok hintet på oss siden vi har skrevet om hennes dype depresjon HER Eller kan det tenkes at det finnes flere “gossip blogger” der ute? Tips oss gjerne!

Sophie Elise nekter for å ha satt diagnoser på seg selv:

Det er vondt å lese at Sophie Elise måtte på akuttmottaket. Vi er meget glade for å høre at hun søkte hjelp. Det viser styrke. Jeg vil gjentas at ingen har betvilt at hun har vært/er syk.

Når det gjelder å Google seg frem til en diagnose, så har hun nylig sagt at hun har en DYP depresjon. Det er ikke nødvendigvis selve diagnosen som betviles, men bruken av ordet DYP. En dyp depresjon er en meget alvorlig diagnose, som slettes ikke går over fordi man bestemmer seg for det. Sophie Elise lever et alt for travelt liv til at hun har en DYP depresjon.

Hun mener vi spekulerer:

Først, det er hyggelig å høre at hun liker/likte oss, og det stemmer at bloggen i utgangspunktet var tenkt som en gossip blogg. Da vi innså hvor mange lovbrudd og usannheter som daglig ble begått av disse millionbedriftene, følte vi oss kallet til å få dette frem i lyset. Vi ønsker å være en motvekt. Man skal fremdeles finne gossip her, bare i mye mindre grad.

Jeg vil poengtere at vi ikke spekulerer i noens psykiske helse, vi dokumenterer det vi sier og vi henter sitater fra eksperter.

Sophie Elise skriver videre:

Vi er også stolte av henne, for at hun har jobbet hardt og kriget seg frem til å føle seg bedre. For som hun sier:

Jeg vil gjenta at vi er fryktelig stolte av hva hun har fått til, at hun har kjempet seg gjennom alt dette, for det krever styrke. Men hun nevnte jo nylig at hun hadde begynt med selvskadingen igjen (noe Vicky har skrevet om HER)

Å komme seg så kjapt etter en DYP depresjon, er en stor prestasjon. La oss ikke glemme alt annet hun har kjempet seg i gjennom:

(Skjermdump heidu90/KG)

Her må vi føye til:

– Derealization disorder.

Alle disse diagnosene har hun selv sagt at hun har. Jeg nekter å tro at en oppegående person som Miss Sophie, som gjør karriere på alle arenaer, kan ha alle disse diagnosene. Om det mot formodning skulle stemme, ja da må hun være en superkvinne av noe slag.

Siden Google er min venn, kom jeg over noen interessante uttalelser fra henne. For et par år tilbake skrev Sophie Elise dette:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Well well, hva skal man si. Er det rart folk er skeptiske til henne?

Til sist vil jeg gratulere Sophie Elise med egen TV-serie, som startet i dag. Og allerede i første episode kom det en innrømmelse HER

Vent hva? Sa hun at rumpa var operert? Hvem hadde trodd det? Alle har jo trodd at den kom av vektøkning og trening, ikke sant? Som hun har sagt på bloggen og i media. Neida.

Alle har selvsagt gjennomskuet løgnen for lenge siden. Helt fra hun lå på gulvet i flyet på vei hjem fra Istanbul, der hun fikk rumpen operert. Flott at hun “stod frem.”

VG har sett tre episoder av serien og har kommer med en anmeldelse HER

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Adina xoxo