JEG BARE SPØR

Mammatilmichelle har skrevet litt om migrene. Siden jeg selv har slitt med dette i mange år, har jeg selvsagt opparbeidet meg mye kunnskap. –Det gjør skikkelig vondt, sier hun. Ja, det gjør skikkelig vondt (om man ikke har en god migrenemedisin å ty til).

Når skulle det kunne passe, tro?

Jeg må si jeg stusser over at hun i hele tatt greier å skrive et blogginnlegg under et migreneanfall, for ut ifra hva hun beskriver så virker det meget sannsynlig at det er det hun sliter med. Jeg har spurt Dr. Greve og Dr. Oetker, men det var kun Dr. Google som ga svar:

(Skjermdump ehelse.no)

Når man tar utgangspunkt i at hun sier hun mister følelsen i høyre hånd og får aura, da vil jeg påstå at det blir vanskelig å sitte fremfor en skjerm for å skrive. Men ikke for Dr. Jan (jeg glemte å spørre den doktoren). Det er meget enkelt å se når Jan har skrevet/rettet på et innlegg, og dette innlegget er hans verk, uten tvil.

Jeg fikk fryktelig vondt av henne og tenkte på å svare henne, men kom på at kommentarfeltet hennes er stengt, noe som er dumt når man stiller leserne spørsmål. Men så kom jeg til å tenke å svare på Instagram, da jeg følte at min kunnskap kanskje kunne hjelpe henne. Detgikk heller ikke, for der er vi blokka. Så da får jeg svare henne her og håpe at hun leser.

Til Mammaen.

Da jeg begynte å notere ned alle migreneanfallene jeg hadde, fant jeg fort ut at de aller fleste kom under menstruasjonen. Gå til din fastlege (ikke Dr. Jan denne gangen) og få deg en medisin som fjerner ubehaget.

Lykke til

Hilsen Adina

Forresten, gøy å se at mammaens innlegg kom samme dag som et lignende innlegget på nrk.no HER

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sophie Elise skrev et innlegg med denne saftige tittelen:

Jeg la merke til at innlegget ble publisert meget sent, og vet av erfaring at man kan være en smule irritabel så sent på kvelden/natten, ergo lett bruke ordet “fuck.”

Well well, innlegget og “fuck you” var nok hintet på oss siden vi har skrevet om henne og depresjon HER Eller, kan det tenkes at det finnes flere “gossip bloggere” der ute? Tips meg gjerne.

Det er vondt å lese at Sophie Elise måtte på akuttmottak, virkelig. Og det er heller ingen som har tvilt på at hun har vært/er syk. Vi er meget glade for at hun søkte hjelp, det viser styrke.

Når det kommer til å lage en diagnose på seg selv så har hun høyt og tydelig sagt at hun nylig hadde en dypt depresjon. Det er ikke nødvendigvis selve diagnosen som betviles, det er bruken av ordet dyp, som da gjør diagnosen meget alvorlig, og som slettes ikke går over fordi man bestemmer seg for det. Hun har dessuten et for travelt liv til at dyp ville passe inn.

Først, hyggelig å høre at hun liker/likte oss. Det er helt sant at bloggen i utgangspunktet var ment som en gossip blogg, men da vi så all galskapen som daglig ble delt av bloggerne, følte vi oss kallet til å gå dette nøyere etter i sømmene. Vi ønsket skrive om det folk flest tenker om denne bloggsfæren. Gossip finner man fremdeles her, men i mye mindre grad.

Jeg vil poengtere at vi ikke spekulerer i noens psykiske helse, vi dokumenterer det som er sagt av Sophie Elise selv, samt å hente uttalelser fra eksperter.

Vi er også stolt av henne, hun har jobbet hardt og kriget seg frem til å føle seg bedre. For som hun sier:

Igjen, vi er fryktelig stolt av hva hun har fått til, at hun har kjempet seg gjennom alt dette for det krever styrke. Men hun nevnte nylig at hun hadde begynt med selvskading igjen (noe Vicky har skrevet om HER).

Å komme seg så kjapt etter en dyp depresjon er en prestasjon. Og la oss ikke glemme alt annet hun har kjempet seg i gjennom:

(Skjermdump heidu90/KG)

La oss føye til:

– Derealization disorder. Disse diagnosene har hun selv sagt at hun har. Jeg nekter å tro at en oppegående person som Miss Sophie, som gjør karriere på alle arenaer skal ha alle disse diagnosene. Om det mot formodning skulle stemme, da må hun være en superwoman av noe slag.

Med Google som venn kom jeg over noen interessante uttalelser fra henne. Et par år tilbake i tid skrev Sophie Elise dette:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Well well, hva skal man si? Er det rart folk er skeptisk til henne og (rosa) bloggere generelt?

Vi ønsker å gratulere Sophie Elise med egen TV-serie (ala Kylie Jenner) som startet i dag. Og allerede i første episode kom en innrømmelse HER

Hva? Rumpen operert? Nå ble jeg og sikkert hele Norge, sjokka. Jeg som hele tiden har trodd på henne, spesielt da hun stod frem i VG og fortalte at rumpa kom av vektøkning og trening.

Neida. Jeg og hele Norge har visst at den rumpa var operert, og det helt fra hun lå på gulvet på flyet hjem fra Istanbul.

VG har sett tre episoder av serien og har kommer med en anmeldelse HER

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Adina xoxo

50 thoughts on “JEG BARE SPØR

 1. Skremmende at en umoden jentunge som Miss Sophie skal være ett forbilde for mange mange tusen unge jenter. Miss Sophie er jo tvers gjennom operert, alt er fikset på. Hva signaler gir dette til dagens unge… Det er ikke normalt å legge seg under kniven for den minste ting, jenta må jo ha store psykiske problemer.
  Nei, jeg skulle ønske det var flere som Kristin Gjelsvik, naturlig vakker og ikke minst en ærlig blogger.

  1. Forresten, har mammaen til Michelle and the gang skværa opp med familien i Stavanger? Ser hun skal feire både moren og farens bursdager….

 2. Jeg kom tilfeldigvis over SE på God Morgen Norge i dag, og vil bare gi henne litt skryt for synes hun gjorde en god profil, og for første gang som jeg har sett på TV virket hun faktisk trygg på seg selv. Har alltid fått spasmer av å se henne på div TV-opptredener (særlig Mitt Dansecrew *grøss*) hvor hun har sett så utrolig usikker ut, tatt seg til munn og hår, styrer med hender og sittestilling, ser ned, stresser og snakker megafort, ler nervøst osv. Men i dag var hun bare kul og nedpå, tok seg tid til å svare og ikke all den usikkerheten som pleier å skinne gjennom. Har troen på en tryggere SE fremover! 😊

  PS. Gode Gud, mor sjøl AB – er jeg den eneste som får noia over at ei på 40+ med fire barn oppfører seg som en forelska fjortis? For all del, koselig at folk finner kjærligheten, men herregud da, de snappene og betegnelsen «han jeg liker» gjør vel enhver ille berørt? 😅

  1. Vel…. hun har operert bort usikkerheten.. er vel kanskje litt derfor? Jeg hadde veldig sansen for hun når hun var mer «normal».. litt usikker og «klein» på TV. Skal jo være litt sånn.. syns hun var fryktelig søt før.. men så kom den ene operasjonen og infeksjonene etter de andre.. trist!

   1. Tja, føler vel hun har vært usikker også etter hun har operert, senest kleine øyeblikk var på Mandagsklubben, og det var lenge etter rumpejobben iallefall.. 😊

 3. Har selv migrene og den kan sitte på dagevis, utrolig slitsomt og til tider tungt. Jeg bruker Maxalt, og det hjelper som oftest. Det og bevegelse/frisk luft/søvn er det beste.Har jeg skikkelig vondt må jeg har det mørkt og stille. Da fungerer jeg ikke til andre ting.

 4. Veldig bra innlegg! Det setter fokus på den kyniske og kalkulerende delen av blogging. Ja, man må by på seg selv, men å servere løgner? Det er ikke greit, jeg må presisere at jeg ikke tenker bare på SE, men de fleste av toppbloggerne som “byr på seg selv”.

 5. “Jeg har ikke avkreftet eller bekreftet det før” sier sophie til Vg (rumpeoperasjonen), bare jeg som mener å huske at hun har avkreftet dette flere ganger?

  1. Kanskje hun mener at å avkrefte og bekrefte kun gjelder ved å si Nei og Ja? «Nei, jeg har ikke operert rumpa! Ja, jeg har operert rumpa!» Mulig hun aldri har sagt Nei og Ja 🙈

 6. Jøss! Anmeldelsen i VG var jo ikke utelukkende positiv? Jeg syns det har vært litt kjedelig at de “fredet” SE. Mye copy/paste fra bloggen hennes og ingen kritiske blikk på hvordan hun utfører jobben sin (manglende/misvisende merking av reklame, løgn om operasjoner, løgn om å bli frisk fra den psykdommen hun sa hun hadde som gjorde at hun tok operasjonene (Jeg forstår at det er vanskelig for henne personlig å slite med sånn ambivalens ift valg hun tar om “ikke fler operasjoner” for så å få tilbakefall og ramle ut på kjøret igjen allikevel. Men jeg tenker her på ansvaret hun har ovenfor de unge leserne sine som forguder hennes måter, veivalg og råd, hun er tross alt et “magasin”, en business…. ) Får jo priser for det og alt, følger ansvar med det. Ikke bare pleasure lenger dette blogggreiene 😉

  Jeg er ikke så imponert over dobbeltmoralen vedr. miljøvern heller. (Do as I say, dont do as I do ) Ikkenoe av dette ser jeg VG skrive noe om. Jeg har sluttet å lese den avisenfordi den har blitt for tabloid..

 7. Etter å sett en episode har jeg et par punkter jeg reagerer på.

  1) er hun alltid så sur/overlegen?
  2) virker som der er hun som MÅ vere i hovedfokus, noe som er greitt nok siden det er hennes serie. Men ser nærmest ut som vennene tilber henne, og om ikke blir de kasta på hue og ræva ut.

  3) hun prøver for hardt å vere morsom/ vere noe hun ikke er. Blir så kleint å se på. Bare slapp av, sophie! Ver deg selv!

  4) jeg kommer til å se på videre, men da pga av Joakim! Digger han! Hun burde virkelig sette mer pris på vennskapet hun har til de to. Slike vokser ikke på trær

  1. Hu mor sjøl, kan ikke la være å kommentere. Snapps med genser og truse»god morgen vakringer», er det hu sjøl hun egt mener? Kan ikke dy meg i å lure på om Mr Erik ønsker å bli en C kjendis via hu mor. Det hun liker aller best er at han liker den røde løper. Ønsker alle kjærlighet, men en ekte. Måtte dette vare for hu mor, at han ikke er der så smart og lyttende for å bli famous! Hun skrev tidligere hun skulle publisere alle komm. Ser lite av det, egt lite komm i det hele tatt. Hun spør en leser hvorfor mange leser bloggen for å le. Well well, lyset er ikke på! Som forventet!

 8. Avhengig av denne bloggen 😍

  Blir provosert når eg les at mammaen sit midt i eit forferdeleg migreneanfall og bloggar sjølv. Kanskje jan som er forfattar, men det blir likevel for dumt. Vi som slit med migrene med aura, veit at ein ikkje er i stand til noko som helst under anfallet.

  SE sin blogg har eg ikkje vore innom på lenge. Ho motseier seg sjølv heile tida, og har ingen tillit igjen. Veit om menneske som slit med psykiske problem – og er sikker på at dei ikkje hadde klart å drassa rundt på filmteam, sminka seg til selfiar og lagt ut om sitt eige liv for tusenvis av menneske – der ein i høg grad risikerer å få stygge kommentarar som mest truleg gjer deg svakare. Som de seier; SE må vere superwoman 🤔

  Eg lurer ofte på kvifor det er så avhengigheitsskapande å lese om desse bloggarane. Dersom eg har venner på facebook som delar for mykje, fjernar eg dei. Likevel klikkar eg meg inn her kvar dag for å lese om heilt vanlege menneske, og deira liv.

  Takk for den flotte bloggen❤️ Stå på!

 9. Spennende å lese om mammaen, nrk hadde en artikkel rundt samme tid om akkurat samme temaet. Migrene med aura, hvor de intervjuet en jente med samme problematikk🤔

 10. En av norske ungjenters store idoler, bloggeren Sophie Elise, reklamerer for den nye TV-serien sin ved å røpe at hun har tatt plastisk kirurgi på rompa. Fra før av har hun fortalt i det vide og brede på bloggen sin om at hun har operert nesa og brystene, og tar injeksjoner i leppene. Jeg putter plastikk i kroppen, proklamerer hun stolt. Samtidig er hun oppgitt fordi det blir så mye fokus på kroppen hennes, og forteller følgerne sine at de må være seg selv. Vel, som de fleste voksne vet: Barn og unge hører ikke på det du sier, de ser på det du gjør! Når vi vet at ungjenter helt nede i trettenårsalderen vil ta filler i leppene sine, og at norske jenter ønsker seg brystoperasjon i attenårsgave, er det klart at bloggere som Sophie Elise har påvirkningskraft. Og ett godt forbilde er hun ikke😡

  Som tante til en jente merket jeg at kroppspresset startet allerede i andre klasse på barneskolen. Og jeg tipper det ikke blir bedre i tenårene. Da skulle jeg ønske at niesen min og andre ungdommer kunne fått andre og bedre forbilder enn selvopptatte, kroppsfikserte bloggere. Kanskje noen som lærte dem at de er gode nok som de er?

  1. Du har veldig rett ElinPelin. Jeg er selv engasjert i barn og ungdoms oppvekstvilkår. Opplever på nært hold det vanvittige prestasjons/kroppspresset de opplever, mye på grunn av den voldsomme økningen i bruk av SoMe.

   Du fikk sikkert med deg den skremmende rapporten fra Folkehelseinstituttet som ble presentert i alle medier denne uke. Tenåringsjenter med psykiske lidelser har økt med 40%!! siste fem år.

   Derfor har jeg har tipset FHI – Mental Helse Ungdom – Barneombudet og Press ungdomsorganisasjonen til Redd Barna om denne viktige bloggen “bloggomtoppbloggere”. Som setter flomlys på såkalte toppbloggere som disse små barna har som idol.

   Og flomlys på mammabloggere som uhemmet eksponerer sine barn i alle mulige og umulige settinger, som fører til mobbing av disse uskyldige ungene.

 11. Jeg så intervjuet med Morten som Sophie hadde, der spørr han henne om hvorfor hun legger ut bilder av kropp lettkledd, hun svarer det er fordi hun er stolt. Så spørr han om hun ikke bidrar til presset på unge mennesker angående kropp ved å dele slike bilder, det svarer hun først at det ville være naivt og tro hun ikke gjorde det, men at hun håper folk blir påvirket av det positive hun gjør og ikke det negative.

  Til det tenker jeg: Ja, det er lov og være stolt av kroppen sin, og det er fint du er fornøyd. Men hvis du har så lyst til å legge ut så mye bilder av din egen kropp, hvem er det du vil skal se det? Er det de du kjenner? isåfall kan du ikke lage en egen privat profil hvor du bare tillater folk du kjenner og som kjenner deg – og legge ut bildene der? Nei, for du vil alle skal se dem. Du VIL at unge jenter som følger deg, som BLIR påvirket av deg og dine operasjoner, skal se dette. Du VIL at folk skal bli missunnelig på kroppen din og mene at den er fin, og det forstår jeg, men til hvilken pris? Er det så viktig for deg å vise frem kroppen din på bilder å si du er stolt at det ikke betyr noe at unge jenter blir usikker på sine kropper, på grunn av deg? Burde ikke det bety mer? Hvorfor kan du ikke nøye deg med å vise dine venner og kjente disse bildene? Hvorfor må du presse det opp i ansiktet til usikre unge mennesker som følger deg for de synes du er kul, fordi de ser opp til deg og livet ditt? Hvordan kan du mene at det er verdt det?

  1. Dette!!!! Er så viktig og poengtert!! Jeg har også en kropp jeg er stolt av, og som mange sikkert ville « se opp til» ( og som forøvrig er « ekte») , men legger jeg ut bilder av meg selv i SoMe av den grunn? Nei, og hvorfor ikke? Fordi jeg vet at det kan få andre til å kjenne på sine komplekser. Og fordi jeg ikke trenger den bekreftelsen fra andre, og DET er også noe man kan og BØR jobbe med!!! Da vil man også få det bedre jevnt over med seg selv.

 12. Kommer nok til å se SE på sumo om den går der. I alle fall første episode. Det at hun er selvmotsigende og uærlig for klikk/business er noe de fleste vet. Jeg synes nesten litt synd på henne at det har gått så langt at hun har operert seg omtrent ugjenkjennelig. Får håpe kjæresten kan påvirke henne i en mindre overfladisk retning.

 13. Har dere lest pappahjerte sin “hyllest” til SE? Har nesten ikke hår igjen etter å ha lest det innlegget… 😨 Orker ikke! 😭

 14. Nina: Jeg har lest det og jeg skjønner hva han vil frem til. Men så enkelt som han beskriver det, som om det er enten eller, er det ikke🙄

 15. Jeg må bare kommentere: Det er mulig å ha auramigrene og å blogge. Migrene er helt individuelt, så selv om du opplever det på en måte så kan A oppleve det på en annen måte. Aura er ikke alltid etterfulgt av hodepine. Jeg har aura-migrene, men klarer å oppføre meg normalt og har ikke vondt når auraen er der, kanskje blir jeg distrahert. Jeg har også en form for migrene som sender feil signaler til kroppen slik at jeg besvimer, men jeg vet at dette er en veldig sjelden og «rar» form for migrene og antar ikke at alle andre med migrene opplever det samme.

  1. Anonym: Du har rett, det er individuelt. Ble satt litt på spissen for å få frem poenget, enda en ghostwriter😊

 16. Er det tilfeldig at Sophie Elise slipper “bomben” om at hun har operert rumpa i anledning lanseringen av sine egen TV serie? Neppe. Hun er faktisk smart og vet å bruke provokasjon til hennes fordel for å få oppmerksomhet og blest rundt hennes nye serie. Bare så synd det er etisk forkastelig og jeg skulle ønske hun kunne frontet sunne verdier og være et positivt innslag i sosiale medier og bloggverden, men hun er bare ikke det. Dobbeltmoral bedre enn ingen moral? Nei takk!

 17. Har dere sett dette?

  Trist at en voksen mann og pappa skriver dette… Enig at man ikke skal mobbe andre, men at SE er et forbilde…. Orker ikke… 😢 Se kommentarene…!!

  pappahjerte.blogg.no/1516361524_sophie_elise_og_drittkjerringene.html#comment

  1. Lenge siden jeg mistet respekt for ham også. Det er ikke noe mer greit med eksponering av mindreårige, selv om det gjøres med glimt i øyet…

 18. Kanskje Sophiiii-girl skulle fått seg noen nye venner? I følge quotes og sånn på Instagram, så er den aller beste medisinen (funker på alt) å omgi seg selv med gode folk, og get rid of drittfolk. Siden hun snart representerer hele ICD-10 (diagnosemanualen), så burde hun muligens prøve det som et slags lavterskel-tilbud for seg selv.
  Skulle ønske at hun skrev litt om hvordan det faktisk er å sitte på sin nye rumpe, litt sånn før og etter-info. Er det vanskelig, vondt, rart? Ang psykiske lidelser, så finnes det heldigvis hjelpeorganisasjoner og døgnåpne telefoner en kan ringe til ved behov. Jeg trenger info om rumpeplastikk, neseplastikk, fettsuging og fillers fra en erfaren person på 23 år.

 19. “Ja, det gjør skikkelig vondt (om man ikke har migrenemedisin).”

  Jeg reagerer på denne uttalelsen.

  Det finnes mange medisiner mot migrene og andre medisiner som KAN hjelpe mot migrene, 7 ulike triptaner, betablokkere, blodtrykksmedisiner, botox, kortisoninjeksjoner, smertestillende, betennelsesdempende og diverse. Jeg har prøvd så og si alt som finnes, men migrene er fortsatt et veldig stort problem for meg store deler av året.

  Jeg har ført dagbøker, prøvd dietter, prøvd piercinger, vært hos nevrolog og egentlig det meste av alle tips man kan få – men jeg lider av kronisk migrene over halve året hvert eneste år likevel og legen står med tårer i øynene og sier det er dessverre ikke mer han kan gjøre.

  Realiteten er ikke at man bare går og får en pakke imigran på apoteket og vipps, så fungerer den. Hvis du leser deg litt mer opp, så vil du se at mange i Norge idag er uføre pga migrene og at det er et kjempeproblem at man ikke klarer å medisinere eller kontrollere det bedre enn hva vi klarer i dag.

  Og selv om jeg tidvis hentes i ambulanse fordi anfallene minner om slag (mister taleevnen, klarer ikke se, kan ikke bevege meg, besvimer, kaster opp, får kramper ++), så klarer jeg faktisk ved mildere anfall å skrive på mobil/data. Også når medisinen fungerer, de få gangene den gjør det.

  For å konkludere: Jeg kan fint få både imigran, voltaren, pinex forte og petidin (for eksempel) ved et migreneanfall og likevel ligge i fosterstilling og spy som en gris av ren smerte. Så nei, det er aldeles ikke noe “(om man ikke har migrenemedisin)”.

  Hvis dere har innvendinger på Sophie Elise sine diagnoser og omtaler av disse, bør dere kanskje være litt forsiktige selv.

  “Bare nevner det”.

  1. Hei Vilde. Forferdelig å lese hva du sliter med. Håper du en dag kommer i mål med medisinering slik at du slipper å ha det slik 🤞🏻
   Da jeg skrev om Anna R og migrene, tok jeg utgangspunkt i hva hun selv beskrev og hva jeg selv opplever. At det finnes andre som har det verre, det er jeg meget klar over, for de finnes alltid samme hva man diskuterer. Men det var en «normal» migrene det ble skrevet om her, fordi mammaen beskrev en «normal» migrene.

   1. Nå har jeg ikke lest Annas innlegg, men det dere referer til her er “noe migrenelignende” som hun får innimellom. Jeg ser ikke noe sted at det nevnes “normal migrene”. Etter mine mange år som migrenepasient har jeg heller aldri hørt begrepet “normal migrene”. Finnes det? Og hva er isåfall det? Hva er isåfall unormal migrene? Og hvem bestemmer det?

    Det er svært mange som har liten eller ingen effekt av migrenemedisiner, og det finnes jo som du skjønner de av oss som heller ikke nødvendigvis får effekt av det jeg liker å kalle “hestenarkotika” (sterke smertestillende på vanlig norsk).

    Jeg syns vanligvis bloggen deres er interessant, men når det gjelder medisin og diagnosistering burde dere kanskje trå litt varsomt dersom dere ikke innehar kunnskapen dere trenger (det virker ikke helt slik).

    Jeg har tidligere reagerte på deres omtale av Sophie Elises psykiske lidelser. Jeg har selv vært innlagt på psykiatrisk akuttpost for barn med selvmordsvakt og jeg var da sminket og gikk i penbukser og hvite skjorter med gullsmykker til hver dag. Det hindret meg ikke fra å henge meg selv fra dusjstangen på toalettet mens vakten stod utenfor. Gjorde det meg i det minste mindre deprimert? Ifølge journalen var jeg iallefall “alvorlig deprimert” med “høy selvmordsrisiko” selvom jeg kom slik på inntakssamtalen. Jeg var for øvrig på fest flere ganger uken før jeg ble lagt inn og kjøpte bigbite på senteret og oppdaterte facebook med helt normale bilder fra en hvilken som helst 16-årings hverdag. At jeg lå under dynen og gråt til jeg spydde eller sydde armene mine selv hjemme på boden mens jeg svelget pille etter pille sammen med sprit var det ingen som visste. Ikke de som leste bloggen jeg hadde på den tiden heller 😉

 20. Nr 1: har du/dere migrene? For om så,burde du/dere være klar over at det finnes MANGE typer og styrker av migrene! Jeg har hatt migrene siden jeg var liten jente,jeg kan ha svake og sterke “anfall”! Med de svake klarer jeg å fungere,gjøre det jeg må osv. Med de normale funker medisin som regel. Med de sterke tar medisin kunn toppen av det! Jeg kan godt si:jeg kjenner migrenen komme,eller migrenen er startet. Jeg fungerer der og da,men etter en stund kan jeg være sengeliggende. Alt etter som! Ikke skrov som om du/dere har fasit!
  Nr. 2! Har du/dere noen gang slitt med depresjon?? Og isåfall dyp depresjon?? Depresjon har også mange nivåer og folk takler det forskjellig. Noen presser seg mere enn andre,noen ganger fungerer man ikke i det hele tatt og noen ganger gjør man ting man bare må eller føler man må. Ingen vet hvordan en person har det bak dataen de skriver på! Slutt å trekk konklusjoner når dere ikke vet! Hilsen ei med både migrene og kronisk deperesjon!!

  1. Linnie: Først, vondt å høre hva du sliter med. Håper du blir bedre🙏🏻
   Så, når det gjelder migrene er jeg klar over at det finnes grader, men jeg tok utgangspunkt i hva Anna R beskrev og hva jeg selv opplever. Det finnes alltid noen som har det verre, men det er en annen sak som vi evt. kan diskutere en annen gang.
   Når det gjelder depresjon så forholder jeg meg til hva eksperter sier, og at det her var snakk om en DYP depresjon. Les gjerne innlegget som det linkes til for hva ekspertene uttaler. At det finnes grader er depresjon er jeg meget klar over, men jeg er også klar over at en DYP depresjon er meget alvorlig og noe man ikke kan bestemme seg for å bli frisk av, når det passer for intervju og TV. Håper du forstår hva jeg mener😊

 21. Hvis man sliter med en så dyp depresjon som hun legger fram, så har man ikke SJANGS til å reise(!), jobbe, posere, sminke seg, i det hele tatt komme seg ut døra. Jeg har “vanlig” depresjon, og det er vanskelig nok som det er. Så vil gjerne vite hvordan Sophie klarer å kombinere sitt liv med dyp depresjon. Og hva er oppskriften på å klare å løfte seg så kjapt opp?? Someone tell me plz

 22. Jeg lå ca. et år mer eller mindre i senga,hadde ikke energi til noe som helst og så bare mørkt på alt. Jeg kom meg til psykolog etterhvert, og jeg fikk riktignok beskjed om at jeg var deprimert, men selv ikke hvor jævlig jeg hadde det da, både fysisk og psykisk, var jeg dypt deprimert. Så skjønner at dere stiller spørsmålstegn ved at SE mener hun er dypt deprimert.

  Ble også utrolig provosert av et innlegg hun hadde for en stund tilbake hvor hun påberopte seg å være deprimert på vegne av alle deprimerte. Hun har jo tydeligvis ikke peiling, og jeg mistenker at hun blander begrepene deprimert og trist.

 23. Er litt ny på dette her med blogg jeg så vet ikke om jeg har posta på riktig sted engang.
  Det jeg ville si – om jeg får lov er at jeg leste at Ulrikke Falch har stengt Instagram kontoen sin og tatt en pause pga hets og useriøse sjikaner fra diverse andre Frøkener.
  Dette synes jeg var synd for hun virket som en av de få som virkelig skjønner hvilke påvirkningskraft sosialemedia har.
  Seriøst.
  Har jeg misforstått alt og er helt på tryne eller.
  Peace out
  Voodoo

Leave a Reply