SMARTE MØDRE DEL 2

Dere husker kanskje at jeg skrev et lite innlegg om disse GPS klokkene som er beregnet på barn HER. Både Anne Britt, Anna Rasmussen, Ranvei Heitmann, Caroline Berg Eriksen og helt sikkert flere mødre, har gått gode for slike klokker.

(Skjermdump tek.no)

Datatilsynet har gitt flere aktører forbud for salg av klokkene i Norge. Dette innebærer at firmaene heller ikke får lov til å håndtere personopplysninger. Les saken HER

Jeg har fått med meg at noen av aktørene mener de har ordnet opp, uten at jeg vet om Datatilsynet har godkjent det.

Siden det hersker så mange usikkerheter rundt disse klokkene, så skulle man tro at ingen ville reklamere for dem. Jo da, det finnes noen. Villa Paprika bryr seg visst ikke så mye om hva hun reklamerer for. (Det gjør for så vidt ingen av bloggerne).

(Skjermdump Villa Paprika Snapchat)

Hva har hun ikke har fått med seg? Alt om disse klokkene har stått i media flere ganger. Det er smart å gjøre research om produktene før man takker ja til en avtale. Så slipper man bli den som svært få har tillit til, noe som er fryktelig dumt når man skal drive med reklame. Bare nevner det.

I dag kom det nytt i saken. Selv om noen av aktørene trodde at de hadde alt på stell, og at det dermed var fritt frem for salg, tok feil:

(Skjermdump nkom.no)

Dette er altså et av produktene som våre bloggere går god for, og som skal brukes av barn.

Adina xoxo