SMARTE MØDRE DEL 2

Dere husker kanskje at jeg skrev et lite innlegg om disse GPS klokkene beregnet på barn HER. Både Anne Britt, Anna Rasmussen, Ranvei Heitmann, Caroline Berg Eriksen og helt sikkert flere mødre har gått gode for slike klokker.

(Skjermdump tek.no)

Datatilsynet har gitt flere aktører forbud for salg av klokkene i Norge. Dette innebærer at firmaene heller ikke får lov til å håndtere personopplysninger. Les saken HER

Jeg har fått med meg at noen av aktørene mener de har ordnet opp, uten at jeg vet om Datatilsynet har godkjent det.

Siden det hersker mange usikkerheten rundt disse klokkene så skulle man tro at alle ville holde seg unna, også bloggerne, selv om de elsker penger. Men nei da. Villa Paprika presterer å reklamere for en av dem nå:

(Skjermdump Villa Paprika Snapchat)

Hva er det hun ikke har fått med seg? Alt om disse klokkene har stått i media. Det er smart å gjøre research om produktene før man takker ja til en avtale. Så slipper man å bli en person som svært få har tillit til, noe som er fryktelig dumt når man skal reklamere ved en senere anledning. Bare nevner det.

I dag kom det mere nytt. Selv om noen av aktørene trodde at de hadde alt på stell, og at det var fritt frem for salg, tok altså feil:

(Skjermdump nkom.no)

Dette er altså et av produktene som våre bloggere går god for, og som skal brukes av barn.

Adina xoxo