KJÆRLIGHET, OG LITT SELVINNSIKT KANSKJE?

Anne Brith har endelig funnet kjærligheten som hun har lett etter en stund. Hurra og grattis! Hva er vel større og finere enn forelskelse og kjærlighet?

Hun klarer ikke å la være å dele litt om mannen hun har møtt:

Erik ja, da vet vi det. Selv om jeg tror det korrekte navnet hans er Nils Erik, men mulig han ikke ønsker å bruke det. Bakemor fortsetter å dele:

Da var det plutselig ikke så vanskelig for hvem som helst å finne denne mannen. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg sagt at de ønsket å få han frem i (rampe)lyset.

Hun sier også at han ikke hadde hørt om henne før de møttes:

Jeg har litt problemer med å tro på at dette stemmer da jeg ser at han følger noen andre bloggere (uten at de følger han tilbake, vel og merke), og at han kaller seg selv en Influencer. Jeg stusser også på hans hashtagger:

Søtt at mor sjøl har kommentert.

Nok om kjærlighet. I dag følte Anne Brith for å fortelle om all sjikane og hets hun mottar, både på bloggen og på forum. Hun linket like godt til tråden hun har fått på Kvinneguiden. Jeg har full forståelse for at det er tøft å lese både sannheter og usannheter om seg selv på nett, og jeg mener at det er en selvfølge at de som har noe de ønsker å ytre burde kunne klare å holde seg saklige.

Men hvorfor bry seg om negativiteten? Hva med å heller kikke i kommentarfeltet sitt der hun stort sett bare slipper i gjennom positive kommentarer. Det er god lesning det og må veie opp for negativiteten.

Anne Brith reagerer på at barna hennes blir omtalt og skriver en melding til Kvinneguiden:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Som mamma er en av hovedoppgavene å beskytte barna sine, så jeg kan skjønne at hun blir oppskaket når hun ser at hennes kjære små bli omtalt. Men vent nå litt, sa hun at “våre barn skal beskyttes?” Og sa hun også at damene (og mennene) på forumet daglig bryter regler som omhandler barn? La meg minne henne på at hun selv daglig bryter FNs Barnekonvensjon artikkel 16 HER Hadde hun ikke gjort dette hadde heller ikke Makronene blitt diskutert på nettet. Strengt tatt er det vel mor sjøl og hennes eksponering av barna som blir diskutert, ikke barna selv.

Et lite tips kan være å gå litt inn i seg selv å se om det kan være noe hun selv sier eller gjør som gjør at hun alltid blir diskutert. Å ha selvinnsikt er ingen dum ting og kan anbefales.

Jeg vil samtidig minne henne på The dark web (som hun allerede har kjennskap til for sin bruk av hackertjenester HER)

Det hun også skal være klar over er at hun faktisk kan bli anmeldt av sine egne barn når de blir myndige og trolig får vi slike saker om ikke mange år. Jeg har tidligere skrevet en sak om Bloggebarna HER

Oppdatering:

Anne Brith har bestemt seg for å slippe gjennom “negative” kommentarer i kommentarfeltet sitt, og hun får nå massiv kritikk for sin eksponering av barn. Svarene hennes sier kun en ting, hun vil rett og slett ikke forstå.

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Adina xoxo

75 thoughts on “KJÆRLIGHET, OG LITT SELVINNSIKT KANSKJE?

 1. Hehe ler😂, Sorry, jeg kan ikke annet. Rart hun ikke har nevnt hvilken utdannelse han har… en influencer? Som følger et annet kaliber enn mor sjøl! Jaja, lenge leve kjærligheten! Jeg har tro på kjærlighet, har hatt min i mange år❤️. Jeg tenker like barn leker best!
  Dere var før meg ang barna! Dere har helt rett! Trengs ikke utdype.

 2. Å nei.. no ødela du det nye TV konseptet til ho mor sjøl. Det var jo ala Bit for bit-bilde for bilde som gikk på Nrk med Roald Øyen for en ti års tid sia. Den var jo tenkt å gå fram til jul, med daglige nye biter. 😉

 3. Fra spøk til ramme alvor. Det er en leser som drister seg til å komme med en aldri så liten kritikk mot sjølvaste mor sjøl om eksponering av barna, som ikke ble slettet.

  Og hun svarer som vanlig på kritikk… jeg forstår ikke hva du mener med dette, eller et svar som er hinsides all sunn fornuft som dette:

  “Så lenge det jeg gjør ikke er ulovlig, tenker jeg at jeg står i min rett til å gjøre dette. Om det hadde vært forbudt, hadde saken vert en annen.”

  Som om en samfunnstopp i femtiåra sa det samme når han hadde hatt sexuellt samkvem 1 minutt over midnatt, når jenta fylte 16 år.

 4. Jeg syns ikke det er ok å diskutere den nye kjæresten i offentlige fora, i alle fall ikke i det toneleiet som det legges opp til her og “der”. Å ironisere over jobben hans og profilen i sosiale medier bidrar utelukkende til å bekrefte påstander om sladder og mobbing. Man kan tenke hva man vil, men man trenger ikke alltid si det man tenker 🙂

  Ellers er jeg alltid glad for å lese bidrag som bidrar til at vi snakker om eksponering av barn! Jeg er naturligvis skrikende uenig med Anne Brith sitt syn på emnet, men det er flott at hun tar det opp (i innlegget hennes er jeg faktisk enig i mye av det hun skriver) – og også at hun skriver litt om hvorfor hun insisterer på å fortsette eksponeringen – da blir i det minste den siden av saken belyst, og man kan vurdere om det faktisk finnes gode argumenter FOR eksponering av barn. Hittil har jeg notert:
  – det er ikke ulovlig (eller farlig, leser jeg i kommentarfeltet)
  – alle må respektere at jeg gjør det som er best for meg
  – barna mine syns det er greit
  – alle andre tar feil

  1. Takk for en saklig kommentar😊 Jeg har allerede moderert noen kommentarer men fortsetter selvfølgelig der det er nødvendig. Noen ganger kan det ta litt tid, dessverre

 5. Må si jeg er helt satt ut av å lese denne tråden her. Hvor smålig, respektløs og frekke går det ann å bli.
  Det er jaggu ikke noe rart barn mobber hvis de vokser opp med foreldre som snakker dritt om folk. 
  Har dere så lite interessant liv at dere må diskutere andres liv for å ha noe å gjøre.
  Dette er trist…..

  STANDARFRASE PÅ KG, blant de som har et liv visstnok…Drar nivået på debattene opp i nye høyder (ironi).

  1. Hvis du med «tråden» mener dette kommentarfeltet, så blir upassende kommentarer moderert bort😊
   Personlig mener jeg at det må gå an å diskutere mennesker, som faktisk legger opp til det selv, uten at noen skal komme å påstå at man har et trist og meningsløst liv.

   1. Ja, stemmer Maskopi 🙂 Måtte bare vise hva som pleier å legges inn av kommentarer, når visse bloggere blir diskutert.

 6. Hm, ser ikke noe innlegg på bloggen hennes om dette jeg? Har hun slettet tro? Uansett, diskusjon må hun vel tåle. Det er hun som eksponerer dem og at det blir debatt skulle bare mangle. Men kun om henne. Vi vet alle hvor lojale barn er overfor foreldre, så klart de syns det er greit å bli eksponert. Nå. trist.. men foreldre må faktisk se lenger. De har rett på privatliv som alle bloggerbarna. Fint at dere følger med og setter søkelys på dette. Superviktig og underholdende blogg❤️Digger dere

   1. Vi må aldri glemme at både mor, søster, oldemor und so weiter er med på å støtte hu mor sjøl i feltet. Alle må da kunne være enig i at hun har for stort fokus på barna. Når hun sier at det ikke er en lov mot eksponeringen, gjør hun det. Nå hu mor først e den vi diskuterer idag må det være lov med ironi. Jenter: ble skuffet over forrige kom som ikke er publisert🤥🧐

   1. Nina: Synd at du er skuffet over at jeg modererte kommentaren din, men jeg tror du vet hvorfor. Å rakke ned på noens jobb (som forøvrig er en millionbedrift) eller si noe om noens hensikter er ikke greit. Vi kan spøke og le av mye uten at det er vondt ment, men akkurat her passet det ikke. Derfor ble noe av denne kommentaren også moderert.
    Håper på forståelse😊

 7. Dette er første gangen jeg legger igjen en kommentar, men jeg har fulgt bloggen deres lenge nå. Og jeg må bare si tusen takk for at dere laget denne bloggen, det er akkurat dere bloggverden trenger; noen som tør og være kritiske og stille de nødvendige spørsmålene ved oppførselen til mektige bloggere. (Og tusen takk for at dere har kreditert meg opptil flere ganger 😘)

  Dere bare MÅ vinne på Vixen! Jeg stemmer på dere hver dag ☺️

  – Heidu90

 8. Det virker ikke som Anne Brith forstår at en av konsekvensene av eksponering av barn er uønsket oppmerksomhet og manglende kontroll på hva som blir diskutert om barna.

  Anne Brith og konsekvenser av eksponering av barn: https://imgur.com/a/aqVHS

 9. Det er noe med det at hvis alle andre tar feil, og du er den eneste som har rett, så kan det være motsatt. Det vil nok aldri Anne Brith forstå. I alle fall ikke så lenge hun har supportergjengen sin som ukritisk heier på alt den dama tar seg til.

  1. Som kjæresten min har nevnt ved flere slike anledninger: «hvis alle er imot deg er det en mulighet for at det er du som er problemet. Ren logikk»! Ikke forvirr meg med fakta liksom 😏

 10. Hu mor selv, har lagt ut om ungene sine daglig omtrent. Vi vet veldig mye om hennes unger. Hennes barn blir ikke mer omsnakket på Kg, enn hva hun har lagt ut selv. Spiller hun dum? Hun følger norsk lov, sier hun. Har hun hørt om de uskrevne lover? Det er mye vi kan gjøre, som ikke går under lovverket, men vi gjør det ikke. Det er mye uskrevne lover. Innad i familie, blant venner,på arbplassen. Skal vi kum følge lovverket, så vil det bli mye rart.

  1. Nå har jo noen av barna til hu mor sagt at de vil på bloggen ifølge henne. Som tenåringsmor selv, vet jeg at hadde mine barn ytret ønske om å komme på evt min blogg, er de fortsatt for unge til å se konsekvensene selv! Nå har jeg en etterhvert kjent datter som trener, men hun ville aldri at jeg skulle skrytt om henne noe sted. Det holder med Grattis med dagen på FB. Har vi noen gang diskutert følgene av hvor «høye» disse barna evt kan bli hvis hun deler skills, karakterer på en blogg? Det kan være nå eller senere rake veien til mobbing! Det er noe grunnleggende feil her om eksponering av barna om de vil eller ikke. Det vil få konsekvenser før eller siden dessverre. Vi må hjelpe barna til å bli sterke og uavhengige individer, ikke lage de kjepphøye på seg selv slik at de får problemer med å være ute i den store verden, uten å føle seg mye bedre enn alle andre. Det ville jeg også tenkt som mor selv. Trygg de for at de vet hva de er god for, men husk du er ikke bedre enn alle andre. Her legger mor selv opp til dyrking av barna på en unaturlig måte! Jeg vet hva som er best for mine barn skriver hu mor, jeg tviler dessverre så inderlig på akkurat det! Dessverre for barna!

 11. Det er jo bare trist hvordan hun holder på med de ungene Kjæresteriene sine får hun bare holde på med, men å hardnakket hevde sin rett til å eksponere ungene i den grad hun gjør, er bare helt ufattelig trist. Jeg har skrevet saklig kritikk direkte til henne i kommentarfeltet hennes og også på KG. HUn svarer med at hun vil vite hvem folk er – og det skjønner jeg på et vis veldig godt, Samtidig som jeg mener at hun heller burde være opptatt av å vite hvem folk hun publiserer ting om ungene sine til i utgangspunktet- så kunne hun unngått hele problemstillingen med at hun får (HELT BERETTIGET) kritikk for å lage butikk av daglige historier fra privatlivet til de fire hun har ansvar for.
  Det er faktisk jævlig trist at det er en gjeng unger der ute som får livene sine eksponert daglig til titusenvis av helt ukjente folk. Når yngstemann til AB begeistret forteller mamma at han elsker henne, har han ikke peiling på at tusenvis av helt fremmede folk kan se det på snap. Det er jo et grovt overtramp, UANSETT hvor søt han er. jeg fatter ikke at folk ikke skjønner det.

 12. Hei! Gikk inn på mor sjøl sitt siste innlegg på Insta og videre inn på de 1.400 likerklikkene hun har fått. Er det ikke litt rart at en stor andel er russiske/østblokkland? Ser hun skriver noe engelsk men neppe nok til at noen forstår mer en overskriften.. er mor sjøl big in Russia? Eller lukter det mer enn bare makroner her?

  1. Hanne: Kan nok hende, uten at jeg har sjekket annet enn hva som har skjedd de siste dagene. Ser at hun mister mange følgere hver eneste dag.

 13. Den nye typen til AB har stolt lagt ut et bilde av seg selv på Instagram der han har skutt en måke i nakken med luftgæver. Godt det finnes bildebevis. Utrolig intelligent og sympatisk type hun har funnet seg.

  1. Jeg fikk med meg det og ble svært trist og forbanna. Jeg håper virkelig han har vokst av seg behovet for å skryte til andre om dyreplageri han hadde utført, og vise stolt frem troféet sitt. For ikke å snakke om hashtagger.
   Jeg håper virkelig dette får etterspill selv om det er noen år tilbake.

   1. Dyrevernet har svart at sånne saker vanligvis blir anmeldt, men når det ligger så langt tilbake i tid blir det ikke prioritert. Mattilsynet virket mer interessert i å ta saken videre. Så vi får bare se. Hu mor oppdaterer sikkert hvis det får noen konsekvenser.

 14. Noen bør melde ifra om dette, det er faktisk ulovlig å skyte måker. Mange av de er utrydningstruede. Ser ut som at AB har funnet sin perfekte match! Eksponere makroner? Skyte måker? Ja, de kan få det morro fremover..

 15. Det er jo helt forferdelig, det ser jo ut til at måken lever?? Han må være gal!! Noe så ondsinnet!! Nei nå er det nok. Det er Mattilsynet det må meldes til. Jeg oppmuntrer noen til å gjøre det, da jeg ikke vet hva insta, skjermdump og de tingene er. Tenk å kjøpe seg likes, det sier egentlig alt! Da må jeg takke for meg. Vær så snill og ikke følg AB s blogg pga eksponering av barna!

  1. Det har blitt meldt til dyrebeskyttelsen og mattilsynet med bildebevis og fullt navn på vedkommende. Så får vi håpe det blir gitt noen reaksjoner fra dem ang emnet.

 16. Skulle gjerne satt meg ned med Anne Brith og forsøkt å forstå hva hun egentlig mener. “Internett er ikke farlig”, nei heldigvis. Internett i seg selv er ikke farlig, men endel assholes som vanker der er ganske farlige. Gjennom internett så har vi også lett tilgang til å bli litt klokere og lese oss opp litt (kildekritiske så klart) Det er lett å lese seg til at lugubre nettverk og sider “rapper” bilder av barn som foreldre deler på blogger og sosiale medier. Disse grisene bruker det til alt annet enn det mor tenkte at ville være “hyggelig på det ufarlige nettet”. Det er ikke lov å ikke bry seg om det. Det er for naivt å ikke gidde å ta alvorlige ting på alvor. Den nye kjæresten skal jeg ikke mene noe om, men hvis han har skutt den måken med luftgevær så er det brudd på Norsk lov faktisk. Faunakriminalitet.

  1. Hun sier hun holder seg innen norsk lov, og da er alt greit for henne. Jeg skjønner ikke følgerne, jeg skjønner bare at det meste er riv ruskende galt!
   Over til dere jenter, Adina og Vicky. Jeg lurer fælt på hvem dere er.. gutter kanskje? Kjente fjes fra før?jeg tror ikke dere er på toppbloggerlisten og har denne ved siden av. Dere kan jo skrive faktisk😂, gode reflekterte innlegg med snert av humor. Jeg er imponert over hva dere gjør og håper jeg får vite hvem som står bak. Holder en knapp på Journalister👍

   1. Siri: Tusen takk for skryt😘 Jeg kan si så mye som at vi ikke er journalister, for så bra skriver vi virkelig ikke. Eller Vicky gjør det. 🙊 Nå skal det sies at vi skriver «enkelt» og til tider barnslig, nettopp fordi vi vil unngå at det blir for «tørt.»Eller, jeg gjør.
    En eller annen dag trer vi frem fra mørket😊

 17. Dere er den beste bloggen, uten tvil! Dere setter søkelyset på millionbusinessen til bloggere. Det er veldig viktig å avsløre hvordan de opererer.
  Personlig tror jeg dere vil få flest stemmer i folkets favoritt i vixen, men at det blir skjøvet under teppet. Nettopp fordi folk begynner å innse hvor mye lureri som ligger bak millioninntektene til bloggerne, er dere en «risiko» for bloggindustrien. Derfor vil aldri vixen «la» dere vinne denne prisen..

  1. Jeg er enig med du! Ser at Lindex (som sponser bloggere med mindreårige) har dårlige resultater fra i fjor. Å selge varene sine gjennom å bruke bloggere utgjør en kvalitetsforskjell for oss forbrukere, altså bruker du bloggere til å fronte ditt produkt, så tilsier det lav kvalitet og at man ikke tenker etisk rundt markedsføring.

 18. Jeg fulgte i utgangspunktet Anne Brith pga av baking og inspirasjon. Grunnen til at jeg slettet henne var 20 snapper om dagen av datteren som tøyde ut. Så jeg sluttet å følge da jeg ble lei av å se datterens skritt flere ganger daglig. Men nå kan det faktisk tenkes at noen faktisk velger å følge henne FORDI de får se dette. Så Anne Brith, hvis du leser her: slutt med det!!!

 19. Dette har ingenting med saken å gjøre, og her mener vi sikkert mye forskjellig, men jeg må bare rope ut i ren eufori: Hipp hipp hurra for at pelsdyroppdrett endelig blir forbudt i Norge! 🇳🇴

  1. Hva?? Er det sant? Men hvor står det? Satt akkurat å leste hva regjeringen la frem i dag men så ikke noe om det. *Gledestårer renner*

   1. Kjersti: Tusen takk😘 Nå ble jeg så glad og lettet at jeg fant senga for å gråte ut noen gledestårer👏🏻 Endelig! 🙏🏻

  1. Det med Sofie var tidenes dårligste PR tull fra dem alle sammen … Sofie må virkelig roe seg mange hakk ned og slutte med denne desperate oppførselen.. derfor mye annet hub sutrer om blir lite troverdig (som feks utøya… for all del traumatisk og syns synd på henne.. men det holder med et innlegg om det hele. Ikke 15..)

  1. Nå har altså Sofie søkt råd hos hu mor sjøl. Klar tale, steng kommentarfeltet! Hun opplever visst mye vondt den Sofie også. Jeg tror jeg har snart tilgode å se en topp 10 som ikke er traumatisert. Det være seg angst, søvnparalyse, fosterhjem(men støtter Isabell), Utøya, drømmer om vi alle er skuespillere og virkelig søvnmangel. Hu mor har blitt slått med en sko, gikk rettens vei, men ingen støtte fra Mosjøen(sitat hu mor). Hadde de bare visst hva andre opplever…..mens andre ligger hjemme 24/7, det være seg fysisk eller psykisk syk, så reiser de rundt på reiser i verden med sine «traumer» på lasset! Som Sykepleier som har sett mye, kan jeg bare riste på hodet. Sofie har med seg Fotograf på turen(Morten). Det er stort sett bare redigerte bikinibilder fra den kanten. Med et stort ønske om å prøve å fake en rumpe. Hva foregår? Min mann liker meg også i bikini, jeg har en veltrent kropp. Men hadde jo ikke frontet dette noe sted. Når det er sponset tur, bør vi vel få sett mer enn posituren hennes? Bloggere tenker ofte at de som kommer med kritiske kommentarer er misunnelige. Nei, jeg har i flere år levd av utseende, det er ikke der det ligger! Vi må få være kritiske til alt vi leser, ikke bare blogger. Heldigvis tror jeg at på nettopp denne bloggen sitter det svært mange begavede mennesker bak tastaturet. Det er derfor det bla også er kjekt å logge seg inn. Takk for opplysningen om forbud av Pelsoppdrett! Den beste gaven jeg har fått idag🙏🏻👌🏾
   Adina og Vicky, igjen, dere er best!

 20. Jeg bare lurer, den nye typen kaller seg for influencer, i tillegg til pizzanissa og hashtager innlegg på Iinstagram med pizzaboy. Har han en eller annen form for blogg som omhandler pizza, eller hva er egentlig greia?

 21. Så Anne Brith og daten på Fridays i går kveld ved 22-tiden. Satt bare og planet på mobilen, er vel ikke lenge før han begynner med blogging og jage klikk også.

Leave a Reply