KJÆRLIGHET OG LITT SELVINNSIKT KANSKJE

Innlegget er oppdatert.

Anne Brith har, som tidligere nevnt, endelig funnet den store kjærligheten. Hva er vel større og finere enn forelskelse og kjærlighet? Hurra og grattis fra oss!

Mor sjøl klarer knapt å vente med å deler litt om mannen hun har møtt:

Erik ja, da vet vi det. Selv om jeg mener å vite at det korrekte navnet hans er Nils Erik, men mulig han ikke ønsker å bruke det til hverdags. Bakemor fortsetter å dele:

Da var det plutselig ikke så vanskelig å finne denne mannen. Hadde jeg ikke visst bedre, ville jeg sagt at de ønsker å få han frem i (rampe)lyset rimelig kjapt.

Hun sier at han ikke visste hvem hun var før de møttes:

Jeg har bittelitt problemer med å tro på akkurat det. Jeg ser at han følger flere bloggere (uten at de følger han tilbake, vel og merke), og at han kaller seg selv for Influencer(!) Jeg stusser også på alle hashtaggene hans:

Søtt at mor sjøl har kommentert da.

Nok om kjærlighet. I dag følte Anne Brith for å fortelle om all sjikanen og hetsen hun mottar, både på bloggen og på forum. Hun linket like godt til tråden om seg selv Kvinneguiden. Jeg har full forståelse for at det er tøft å lese både sannheter og usannheter om seg selv på nett.

Men hvorfor bry seg om all negativiteten? Hva med å heller kikke i sitt eget kommentarfeltet, der hun bare slipper til positive kommentarer. Det er god lesning det, og må da veie opp for negativiteten. Hun burde prøve det.

Anne Brith reagerer på at barna hennes blir omtalt og skriver en melding til Kvinneguiden:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Som mamma er en av hovedoppgavene å beskytte barna sine, så jeg kan skjønne at hun blir oppskaket når hun ser at hennes små bli omtalt. Men vent nå litt, sa hun: “(…) våre barn skal beskyttes?” Og sa hun også at damene (og mennene) på forumet bryter reglene som omhandler barn daglig?

Her er det på sin plass å minne henne på at hun selv bryter FNs Barnekonvensjon artikkel 16 (HER) daglig. Hadde hun ikke gjort det, hadde heller ikke barna blitt nevnt. Strengt tatt er det vel mor sjøl og hennes eksponering av barna som blir diskutert, ikke barna selv.

Et lite tips må være å gå bittelitt inn i seg selv, se om det kan være noe hun selv sier og gjør som gjør at hun “alltid” blir diskutert. Å ha litt selvinnsikt er aldri dumt.

Jeg vil samtidig minne henne på The dark web (som hun jo tydeligvis har kjennskap til, for sin bruk av hackertjenester (HER)

Hun bør også tenke over at hun faktisk kan bli anmeldt av sine egne barn når de blir myndige. Trolig får vi slike saker om ikke alt for mange år. Jeg har tidligere skrevet en sak om Bloggebarna HER

Oppdatering:

Anne Brith har bestemt seg for å slippe gjennom noen “negative” kommentarer i kommentarfeltet sitt, og hun mottar nå massiv kritikk for sin eksponering av barna. Svarene hennes sier kun en ting, hun vil rett og slett ikke forstå:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Adina xoxo