KJÆRLIGHET, OG LITT SELVINNSIKT KANSKJE

Innlegget er oppdatert.

Anne Brith har endelig funnet kjærligheten som hun har lett etter en stund. Hva er vel større og finere enn forelskelse og kjærlighet. Hurra og grattis!

Hun bare MÅ dele litt om mannen hun har møtt:

Erik ja, da vet vi det. Selv om jeg tror det korrekte navnet hans er Nils Erik, men mulig han ikke ønsker å bruke det. Bakemor fortsetter å dele:

Da var det plutselig ikke så vanskelig å finne denne mannen. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg sagt at de ønsket å få han frem i (rampe)lyset.

Hun sier også at han ikke hadde hørt om henne før de møttes:

Jeg har bittelitt problemer med å tro på akkurat det, da jeg ser at han følger flere andre bloggere (uten at de følger han tilbake, vel og merke), og at han kaller seg selv for Influencer(!) Jeg stusser også på alle hashtaggene hans:

Søtt at mor sjøl har kommentert<3

Nok om kjærlighet. I dag følte Anne Brith for å fortelle om all sjikane og hets hun mottar, både på bloggen og på forum. Hun linket like godt til tråden hun har på Kvinneguiden. Jeg har full forståelse for at det er tøft å lese både sannheter og usannheter om seg selv på nett, og jeg mener at det er en selvfølge at de som har noe de ønsker å ytre, klarer å holde seg saklige.

Men hvorfor bry seg om negativiteten? Hva med å heller kikke i kommentarfeltet sitt der hun stort sett slipper til positive kommentarer. Det er god lesning det, og må da veie opp for negativiteten.

Anne Brith reagerer på at barna hennes blir omtalt og skriver en melding til Kvinneguiden:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Som mamma er en av hovedoppgavene å beskytte barna sine, så jeg kan skjønne at hun blir oppskaket når hun ser at hennes kjære små bli omtalt. Men vent nå litt, sa hun at “våre barn skal beskyttes?” Og sa hun også at damene (og mennene) på forumet bryter regler som omhandler barn daglig?!

Her er det på sin plass å minne henne på at hun selv bryter FNs Barnekonvensjon artikkel 16 (HER) daglig. Hadde hun ikke gjort dette hadde heller ikke Makronene, som de kalles, blitt diskutert på nettet. Strengt tatt er det vel mor sjøl og hennes eksponering av barna som blir diskutert, ikke barna selv.

Et lite tips kan være å gå bittelitt inn i seg selv, se om det kan være noe hun selv sier eller gjør, som gjør at hun alltid blir diskutert. Å ha selvinnsikt er ingen dum ting og kan anbefales.

Jeg vil samtidig minne henne på The dark web (som hun allerede har kjennskap til for sin bruk av hackertjenester (HER)

Det hun også bør være klar over er at hun faktisk kan bli anmeldt av sine egne barn når de blir myndige, og trolig får vi slike saker om ikke mange år. Jeg har tidligere skrevet en sak om Bloggebarna HER

Oppdatering:

Anne Brith har bestemt seg for å slippe gjennom “negative” kommentarer i kommentarfeltet sitt, og hun mottar nå massiv kritikk for sin eksponering av barn. Svarene hennes sier kun en ting, hun vil rett og slett ikke forstå:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Adina xoxo