HVIS DU FIKK BESTEMME

Fristen for å stemme på semifinalistene til Vixen Influencer Awards 2017 nærmer seg med stormskritt. 15. januar er siste frist og du kan stemme HER

Jeg og Vicky har allerede mottatt invitasjon fra Vixen så det kan se ut til at det blir party på oss uansett om vi får en finaleplass eller ei. Vi får gjøre som mor sjøl gjorde i fjor da hun ikke ble nominert (ikke at hun er nominert i år heller), nemlig å dra å heie på “vennene” våre.

Vi ble også invitert til styling lounge i forkant av prisutdelingen og jeg har allerede sendt en forespørsel om full ansiktsmaling.

Nå skal altså du få bestemme hvem som bør gå videre til finalen. Vi sammenligner selvsagt med de gjeldende finalistene når de er klare.

Gjør din borgerplikt!

(Funkygine har trukket seg)

Adina xoxo

47 thoughts on “HVIS DU FIKK BESTEMME

 1. Hvis dere velger å ikke gå – tar jeg gjerne på meg ansvaret! Dere har min vote hver 12 t
  Mvh
  Flyvertinne som digger dere! ❤️❤️

   1. Så snille dere er, tusen takk😍 Må i såfall bli sammen med Silja, som var først ute😁 Problemet blir da om hvem som skal være hvem, og hva den tredje skal komme som🤔

  1. Jeg stemmer så ofte jeg kan, dvs når noen kommenterer det. Men jeg stiller meg dessverre ikke som «hogg» for dere. Hva med å være flere? Eller de har kanskje ikke adgang? Tenkte siden hu mor fikk komme på den røde løper ifjor, da så snill og ven for å støtte kollegaer😂. Det beste hadde jo faktisk vært at dere var 4-5 stk som stilte opp, da kan ingen vite? Jeg synes jo det er fælt at de bak den eneste opplysende og reflekterte bloggen må maskere seg! Det er vel ingen andre som bør ha hodet hevet, spør du meg.
   Keeping up with The topoftopbloggers😘

  2. Det er jo ikke de ekte Vixen-stemmene, men en egen poll som Vicky og Adina har laget 🙂 Så selvsagt topper de hele greia! 😉

   1. Åh, jeg trodde det var lett å forstå🤔 Vi har altså ikke kontroll på de ekte stemmene, det skulle tatt seg ut🙊

 2. Jeg stemmer også, så ofte jeg husker det. Dere fortjener ene og alene å vinne den prisen. You go girls 💪💪

   1. Mor sjøl sliter med en leser. Hun synes dette er fælt( vil tro det ikke bare er en leser hun sliter med). Hun høster sympati og skjønner ikke at folk kan være slik. Hun har anmeldt forholdet til Politiet. Vil tro de ler av et hysterisk kvinnemenneske som ikke tåler negativ omtale på sin blogg. Vil helt sikkert tro de tar saken på alvor😂. Politiet sliter med så mange tunge saker at en vil tro det fint går i glemmeboken.
    Jeg er igjen rystet, og tenker at bloggverden har gått av skaftet. Kalle seg kjendis. Hvor mange prosent av befolkningen vet hvem hun er? Jeg skjemmes av å nevne at jeg følger litt med i bloggverden, fordi den er bare trist. Fra nå av er det kun deres blogg som gjelder! Hvorfor legge næring til disse særdeles folkene? Det må jeg holde meg for god til.

   2. Nå vet ikke jeg om det kun var kritikk eller trusler som ble skrevet. Men hun har jo hackeren som hun betaler så jeg vil tro hun finner ut hvem det er. Det blir dog vanskelig å forklare for politiet hvordan hun fant vedkommende da det er ulovlig🙄
    Tusen takk for at du følger oss😘

 3. Stemmer og stemmer på dere! Og på Kristin Gjelsvik. Jeg dævver etter å se hvem dere er, men anonymitet er liksom litt av greia deres. Jo lenger dere klarer å holde på den, jo bedre. Gå for anonymus, troll eller noe annet gøy!

 4. Anbefaler alle å stemme på Therese Adsen Aanonli under kategori beauty! Makan til herlig og lite selvhøytidelig dame skal du lete lenger etter! 😊 Hun har også satt fokus på viktige temaer, som at par av samme kjønn får barn. Ett godt forbilde, og ett friskt pust i de «perfekte» sosiale medier ❤️ Folkets favorittstemme gikk selvfølgelig til dere 😍

 5. Veldig nysgjerrig på hvordan dette fungerer? Får dere kun en felles mail med invite adressert til Adina og Vicky eller vet komiteen deres ekte navn og kontaktinfo? Når dere melder dere på styling er det også under pseudonym eller med ekte navn? Er det virkelig ingen som ver hvem dere er eller vet komiteen det? 🙄🙄
  Jeg stemmer og stemmer!! Som noen andre skriver – har litt lyst til å ikke vite hvem dere er fremover også. Vet ikke om jeg er klar for avsløringen… Men stemmer likevel😜

  1. Vi får to invitasjoner. Juryen vet ikke våre navn men mulig det må avsløres, mot at de har taushetsplikt😁 Ingen vet hvem vi er😁
   Tusen takk for stemmer😍

 6. Jeg har muligens litt vond samvittighet når jeg skriver disse ord. På den andre side er vel det å ha dårlig samvittighet en god egenskap? Det betyr vel bare det at jeg har samvittighet, som jeg av og til har det litt vondt i?

  Anita L nevner siste innlegg til “mor sjøl” over her, mye sant. Det jeg tenker, er om ikke mor sjøl “bærer bensin” til bålet? Er det ikke hun og hun alene som har ansvaret om og beskytte sine barn? Barn hun bruker uhemmet til egen vinning i sin blogg. Sine utrolige, unike, vannvittige flinke barn, som hun så ofte roper høyt om til “hele verden” Og bilder.. hundrevis. Når det er sagt, de er sikkert flink, som så mange andre barn.

  Så til den dårlige samvittigheten. Det handler om barna. Men hun har selv sagt at de ikke får lese bloggen hennes, så da så..

  Sånn, nå har jeg ikke dårlig samvittighet lenger, og stemmer på “bloggomtoppbloggere” fordi det er den viktigste bloggen for tiden. Som på en god ironisk måte taler barnas sak. Ikke bare de små uskyldige bloggerbarna, men minst like viktig.. opplyser og roper varsku til alle tenåringer som er i starten på livet, hvor galt det kan gå om de følger sine “idoler” med det sinnsyke kroppshysteriet.

  En kanskje god ide’ er om dere kontakter organisasjonen “Redd Barna”. De har fine T skjorter med logo Redd Barna, som de mer enn gjerne lar dere bruke på den røde løper under Vixen.

  Dere kan også kontakte norges største skoleturne mot nettvett “Bruk Hue” Nyttig også for foreldres nettbruk/misbruk.
  De er støttet av EU-Barneombudet-Barnevakten- Medietilsynet-Slettmeg.no-Redd Barna.

  “Bruk Hue” kontaktes her: post@brukhue.com

  Om det er noen barn under 18 år som trenger noen å snakke med, om vanskelige ting som spiseforstyrrelser, selvskading og andre vonde ting kan de ringe til “Kors på halsen” Røde kors sin hjelpetelefon 05003. Det er anonymt og gratis.

  1. Takk for en gøyal og viktig kommentar😊 Vittig at den kom samtidig som jeg trykket publiser på et innlegg om nettopp mor sjøl og hennes ukritiske eksponering av barna.
   Takk for fine ord om oss😘

 7. Ikke avslør dere! Vær så snill. Det er noe av det bedre med denne bloggen; at vi ikke vet hvem dere er. Jeg er ca. verdens mest nysgjerrige menneske, men akkurat i dette tilfellet er deres anonymitet gull verdt – pga. så mange ulike dimensjoner.

  Utrolig viktig jobb dere gjør. Virkelig. Heier på denne bloggen.

 8. Om dere skal på vixen er dere vel ikke helt anonyme? Er ikke det litt av poenget av bloggen deres, eller kanskje jeg som tar feil her. Just asking. Syns dere fortjener den prisen Anonym eller ei. Ren nysgjerrighet.

 9. Jeg vil at dere skal tjene penger på bloggen! Dere gjør en grundig arbeid og skriver godt. Kan dere ikke skaffe et telefonnr som ikke er registrert eller noe, så kan folk vippes over til dere? :))

  1. Så utrolig snill du er😍 Vi tjener noen ører på reklamen som blinker rundt bloggen, men vi gjør ikke dette for penger😊
   Forslaget ditt er fint men det ville føles som å tigge. Vi klarer oss fint😊 Men igjen, tusen takk😘

 10. Sett siste innlegg til Sofie Elise? “Annone: cruise”. Herre min hatt, så dårlig merking. Som å skrive “Annonse: bil” eller “Annonse: buss” når hun samarbeider med Ruter

 11. Har dere lest siste innlegget av Martinejoh? Sofie Nilsen er drøyere enn jeg trodde! Hun lærte vel ingenting om puppestuntet sitt annet enn å bli mer kynisk og grådig på leserantall.

Leave a Reply