NYTT TRENINGSÅR

Hei alle sammen 🌸

Et nytt treningsår er i gang og for noen av bloggerne ser det ut til å bety nye samarbeidsavtaler med leverandører av treningstøy.

Nettbutikken X-life har nå dukket opp i innlegg hos både Sophie Elise og Fotballfrue. Jeg sier det med en gang: Jeg er ikke sint, bare veldig veldig skuffet. Jeg er meget glad i nytt treningstøy, og X-life har jeg vært så trofast mot i alle disse årene at det har gjort vondt å bestille fra andre som har lokket med bedre tilbud.

Nå lurer kanskje noen på hvorfor dette er noe å bli skuffet over. Det skal jeg prøve å forklare. Jeg tror jeg først oppdaget X-life i forbindelse med at jeg leste bloggen til Kristine Weber, mitt store forbilde og tidligere norgesmester i bodyfitness. Hun har såvidt jeg har forstått det samarbeidet med dem i alle år. Helene Drage hadde også samarbeid med dem den gang hun gikk ned alle disse kiloene. Dette vil jeg kalle gode ambassadører for nettbutikken.

Sophie Elise har frem til nå hatt et samarbeid med Tights. Mitt inntrykk er at hun trener hovedsaklig når hun skal lage reklameinnlegg. Hun har tidligere påstått at den nye rumpa hennes kom av trening. Jeg bare minner om at hun tar 25 kg i knebøy:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Jeg finner ikke miss Sophie særlig troverdig når det kommer til å formidle treningsglede.

Frua (og mammaen) har frem til nå hatt et samarbeid med Get Inspired. Jeg har allerede nevnt et par ganger at det ikke lenger er aktuelt for meg å handle fra de. Dette har jeg begrunnet med at jeg ikke støtter bedrifter som bruker bloggere som overeksponerer barn, ikke merker reklamen riktig og har et usunt fokus på kropp. For jada, frua er flink til å trene, men jeg finner ingen treningsglede hos henne heller med utsagn som at hun skal på trening for å gjøre plass til julematen.

Heldigvis er frua såpass opptatt av teknikk at hun har fått opp speil på veggen i treningsrommet hun har hjemme:

(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Well well, det er veldig viktig, men jeg tror ikke det blir riktig av å stå og vri på seg for å sjekke teknikken i speilet altså. Jeg vet ikke hva slags PT-skole frua gikk på, men på min lærte vi at det er mye bedre å filme for å se på teknikken etterpå. I tillegg trener frua to ganger i uka med en PT som helt sikkert kan lært henne korrekt teknikk. Bare nevner det.

Etter at blant annet Tights og Get Inspired kom på banen og tok markedsandeler ser jeg at X-life ikke har gått med overskudd siden 2014, så jeg forstår absolutt at de må gjøre noen drastiske tiltak. Antageligvis vil disse nye samarbeidene trekke til seg såpass mange nye kjøpere at det veier opp for oss som nå vil se oss om etter et annet sted å handle.

Er dere klare for litt prat om reklamemerking igjen? Etter Forbrukerombudet sitt tilsyn i høst har vi roet oss på dette og regnet med at bloggerne ville gjøre det riktig. Vi forstår nå at vi har vært altfor naive. La oss se på reklamen for X-life.

Sophie Elise viste frem masse produkter på instastory her om dagen. Flere av bildene var ikke merket, eller så er merkingen så langt oppe/til siden i bildet at den knapt synes. Eller som dette, den går i ett med fargen på klærne og er veldig vanskelig å få øye på når hovedteksten er blikkfanget.

(Skjermdump sophieelise/Instagram)

Så var det dette med at det skal fremgå hvem man reklamerer for da. I selve blogginnlegget har miss Sophie merket med annonse, men det er ikke før langt uti teksten at vi får vite at det er for X-life.

Frua merket sitt blogginnlegg med kun “sponset treningstøy” først (takk til Asti som hadde tatt skjermdump 😘):

…før det ble endret så det kommer frem hvem sponsor er:

(Skjermdumper carolinebergeriksen.no)

Denne var litt tricky. Selve blogginnlegget nevner ikke X-life eller linker til de, men nå som nettadressen deres er nevnt i headingen vil jeg påstå at det er veldig i gråsonen å ikke merke dette med reklame.

Fremover vil jeg surfe etter treningsrelaterte produkter hos Tights, Sportamore og Fightit. Kom gjerne med tips til andre gode alternativer. Jeg har et brennhett tips til en bok som nå er på tilbud til kun 99 kroner på tights.no (ikke sponset):(Skjermdump tights.no)

❤ Vicky

97 thoughts on “NYTT TRENINGSÅR

  1. Ingen tvil om at Drua trener, det får vi med oss i nesten hvert innlegg. Men SE har ikke trent den rumpa, det er helt umulig. En svært liten og nett kropp har plutselig fått en gigaass. Henger ikke på greip! Og når hun pga angst ikke kommer seg på trening, gjør hun det hjemme! Når jeg har slik angst klarer jeg dessverre ikke ta et tak hjemme. All kudos til henne hva hun klarer når hun er psyk! Nå er vi inne på merking igjen, bør de da kunne bli nominert til Vixen etc? Bare lurer…

   1. Janeidet. Vixen mente vel det hadde vært feigt og feil å diskvalifisere de som mottok advarsel fra Forbrukerombudet 🙈

  2. Jeg syns ikke det er overdrivelse å ikke ville støtte en bedrift som bruker bloggere som eksponerer barn, ikke merker reklamen riktig og som har et usunt fokus på kropp 😊

   1. Helt enig! 👏🏼 Ville vært boikott herfra hvis jeg hadde drevet med trening og denslags 😂

 1. Må si meg enig over her. Er ingen Sophie-fan, og hhelt klart at det er drøyt og ikke greit av henne å lyve om at rumpa kommer fra trening, men synes det blir på kanten til shaming å skrive om hvor mye hun tar i knebøy. Synes også annonsemerkingen hennes på instastory var helt innafor!

  Samme med CBE. Vet at hun aldri får gjort det riktig i deres bok (noe som forsåvidt er synd, da jeg synes bloggen hennes har like mange, om ikke flere, positive sider som negative). Akkurat treningsglede er en av de tingene jeg virkelig synes hun får til og fremme, og tror flere enn meg kan si seg enig i at de har blitt inspirert av henne! Liksom… føler dette med speil på treningsrom blir så søkt og nedlatende, det er jo noe som er helt vanlig.

  Haha sånn, la kommentarene om at jeg egentlig er LK i forkledning ramle inn 😉 Neida, bare litt konstruktiv kritikk her, noe jeg som trofast leser vet at dere takler best i bloggnorge <3 Må jo også nevne at jeg digger bloggen deres, og er stadig innom vixen for å nominere!

  1. Det med hva hun tar i knebøy er ikke ment som shaming, det må leses i sammenheng med at hun mener å ha trent seg til rumpa. Jeg hadde nok ikke tatt mer enn 25 kg selv om noen ba meg ta knebøy akkurat nå 😊 Annonsemerkingen på instastory er langt utafor regelverket. Ikke er den tydelig og ikke er det opplyst hvem som er annonsør.

   Vel, frua gjorde det riktig med juicedietten sin i min bok. Ikke med å starte på den, men konklusjonsinnlegget var bra og viste at hun har tatt til seg kritiske innvendinger 😊 Jeg ble selv inspirert til evig mange timer på mølla for en del år siden. Speil er veldig vanlig, men nødvendig for å gjøre knebøy og markløft riktig er det vel strengt tatt ikke.

   Tusen takk skal du ha ❤️ Og takk for at du stadig er innom Vixen 😘

   1. Ikke for å pirke her, er enig i det dere skriver men akkurat ang speil så er det (i min bok) nødvendig for å se at du har riktig teknikk når du gjør øvelsen. Å filme er fint det å, men da ser du ikke teknikken før etterpå.

   2. For å sjekke teknikken må man løfte hodet til speilet eller snu hodet rundt for å se seg fra siden. Det er absolutt ikke anbefalt i øvelser som knebøy eller mark. Kanskje det er meningen å sjekke speilet i skulderøvelser eller armøvelser?

   3. Må si meg enig med Liss her altså, det er en uting å snu seg samtidig som man utfører en øvelse. Det finnes treningssenter helt uten speil, og jeg tror at om man konsentrerer seg vil man kjenne det om man gjør noe skikkelig feil 🤔

 2. 100% enig. Bloggere i markedsføring er høyaktuellt. Jeg blir automatisk negativ til produktet når de velger å bruke bloggere.Hvorfor vil noen si. Vel, pga troverdighet, manglende merking, måten, løgnene og svadaen egentlig. Jeg selv trener, og har ingen interesse av tips til treningsklær fra SE og Mammaen – de “tar ei økt på gulvet hjemme” for bildene sin skyld nå og da, og det blir for dumt alt sammen. Jeg hater løgn .Nå er jo reklame “løgn” i utgangspunktet. Men med en helt vanlig pen modell som skal vise klærne i et blad, så slipper jeg iallefall å lese innlegg om hvordan en operert rumpe er “trent sånn”. Jeg har aldri handlet hos Get Inspired fordi det for meg fremstår som useriøst å bruke “visse” i reklame.

  1. Jeg er så enig! Det er flaut når MtM og SE likker på gulvet i stua, eller iført boksehansker hjemme for å reklamere for trenignsklær og treningsglede? Så lite inspirerende! Ikke minst virker slike innlegg mot sin hensikt for de over 20

 3. Flott at dere fortsatt har fokus på reklamemerking 👍Dere driver med sårt tiltrengt samfunnsopplysning 😊. Bare se på noen av kommentarene over. At noen privatpersoner synes det er innafor holder ikke så lenge det bryter markedsføringsloven. SEs merking er i beste fall mangelfull. Ofte er den ikke-eksisterende. Fruen merker litt bedre men utnytter alle smutthull hun finner. Hun er også en kløpper på grooming (viser fram varene i perioden før reklamekampanjen begynner) og ettermerking når brorparten er ferdige med å lese innlegget. Sleipe er de begge to.

  Jeg er også medlem av den ennå lille undergrunnsgruppen som nekter å kjøpe varer rosabloggerne (feil)reklamerer for. Jeg nekter å støtte overforbruk, barneeksponering og usunt kroppsfokus. Vi er ennå få men sikker på vi blir mange til slutt 😊

  Elsker bloggen deres ❤️

  1. Kanskje vi får ta en sveip over resten av de som mottok advarsel også 😊 Den lille undergrunnsgruppen 😁 Tusen takk ❤️

  2. Jeg er også medlem av denne undergruppen.
   Kanskje den ikke er så liten likevel. 🙂
   Holder meg også unna Nettavisen siden de fronter bloggerne sine så mye.

 4. Jeg er også en av de som nekter å støtte bedrifter som sponser bloggere ukritisk – og jeg sender melding til butikkene om det óg. Får som regel ikke svar. Vil bare tipse om at tights.no i alle fall inntil nylig også har sponset SE, men jeg vet ikke om det er et pågående samarbeid. Jeg boikotter dem og, hvis det ikke viser seg at det er avsluttet.
  Det er så flaut å bruke et menneske som ikke har et snev av treningsglede å formidle, det nevnes kun trening på bloggen om det er for å pushe sponsede produkter.

  1. Så bra at du tar deg tid til å gi beskjed til butikkene 👏 Har såvidt nevnt i innlegget at miss Sophie har hatt samarbeid med tights.no frem til nå. Vil tro det er avsluttet nå som hun har inngått samarbeid med X-life. Tror tights.no får en ny sjanse av meg, de inngikk forhåpentligvis avtalen før det var åpenbart at rumpa ikke kom av trening 🙈

 5. Jeg går i FULL nekt når det gjelder hvem bedrifter velger å bruke som markedsfører… at hun får sponset det her cruise syns jeg bare var helt søppel. Hun har fjortiss lesere….. (og ja kanskje noen få eldre..) men ingen drar inn på bloggen hennes for å få reise inspirasjon…… hallo!
  Har alle bedrifter ansatt veldig unge markedsførere eller noe? Ja de får for all del ordet ut der.. men treffer jo helt feil kundegruppe…
  ja jeg forstår lapoint, surfe greier og EF.. for det er jo typisk fjortiss gruppe…. men at norwegian, cruise osv.. og Sophie Elise som er så miljøvennlig og skal klatre seg til topps med det, men likevel gå i helt feil retning for en slant med penger…. viser jo bare at hele jenta er en bedrift… hun «ligger seg til topps» for penger… er ingenting annet som betyr særlig mye for henne… disse «fansene» hennes virker ganske hjernevasket.. dette er absolutt ikke ment som mobbing men min ærlige mening om det hele..

  Jeg får rett og slett inntrykk av at alle de som bruker sophie Elise osv til å markedsføre er desperate bedrifter som jeg tar veldig avstand til…..

  Kanskje dere kan skrive innlegg om akkurat dette ? Og et nytt innlegg om sophie Elise og VG sitt sammarbeid…

  Trenger å settes lys på altså!!!!

   1. Ikke noe trist liv her 🙂 negativ ovenfor visse bloggere men det forstyrrer ikke akkurat livet mitt. Som Susanne skriver under her…. ikke baser livet mitt på en liten kommentar.
    🙂

  1. Godt poeng det med cruise, det er kanskje ikke så mange av leserne hennes som er i målgruppen for den reklamen 🤔

 6. Wooow Pierre blir ikke med…. snart drar vel frøken raad hjem igjen, haha…
  like så greit, Pierre var jo gørrrrkjedelig i svenske PH.

  BTW kommer sååå masse Get inspired reklame opp her nå. 🤭 krise..

  1. Huff, ja, hvordan skal det nå gå med frøkna 🙄 Haha, jeg får opp fra Toys’r’us nå. Var mest redd for at det skulle dukke opp masse fra X-life 🙈

 7. Caroline fullførte aldri den PT utdannelsen da, det var nok enten for vanskelig eller kun ment som et samarbeid hun fikk penger for.

  1. Det var bare penger som motiverte der. Så snart reklameperioden var over droppet hun studiet.

   Litt synd egentlig. Hun hadde med fordel økt repertoaret sitt syns jeg. Syns treningsinspirasjonen hennes består av de nesten like bilder av pulsklokke, sko på mølle, tights og bar mage og skryt av hvor flink hun selv er. Kanskje til og med så flink hun kan få unne seg en tynnbunnet pizza med lite ost eller fått gjort plass til litt julemat.

   1. Godt oppsummert Børste 😊 Veldig synd å ikke fullføre, det er jo ikke lange utdannelsen 😊

 8. Hei!
  Fin blogg, med masse gode poeng 🙂

  Ber dere ta en titt på Anette Marie, og TeamJegLiker. Følger en del av teamene henne på snap chat, og det er daglig reklame for Good For Me-produkter, som ALLE som er med i teamene eeelsker, og anbefaler på det sterkeste. Dette er sponsete produkter igjennom Anette Marie og TeamJegLiker, men dette blir ALDRI merket. Virker som alle i teamet blir “pålagt” å reklamere for dette, da de vår produkter derfra i en “startpakke” når de starter i teamet. I tillegg nevens det i hytt og pine Tights.no som også er en samarbeidspartner for TeamJegLiker og Anette Marie. Alle som snapper fra disse kontoene som er medlem i teamet nevner tights.no, men aldri at det er reklame. Syns det virker som dette er litt i gråsonen? Eller hva tenker dere? 🙂

  1. Enig i at Anette Marie Antonsen og spesielt Teamjegliker fortjener litt ekstra fokus. AMA er blant de influencerne jeg oppfatter som mer bevisst når det gjelder miljøpåvirkning og samfunnsproblemer. Men det ekstreme kroppsfokuset og sponsebonansaen i Teamjegliker henger liksom ikke sammen med resten av budskapet til AMA. Det kostet rundt 18.000 kr å delta i et kull i Teamjegliker.

   1. Nå har jeg fått helt nok av Sofie, både angsten og kroppsfokuset. For en som er lammet av angst, er det å lese om hennes angst langt utenfor alt! Hun tar etter SE, er ute etter sympati! Kroppsfokus: hun er kanskje ikke de heldigste der, men at hun skriver hvor fornøyd hun er synes jeg er kjempebra. Men hun legger ut på bilder hvor hun prøver så hardt hun kan å senke likes. Problemet er jo at når noen skryter av kroppen svarer hun feks: tusen takk, det betyr veldig mye. Hva er greia? Hun vil ikke ha fokus på kropp, men legger ut bilder fra beachen som venninna Isabell E. Synes veldig synd i disse «barna» som har disse som store forbilder. Det er jo helt forferdelig. Uten alt stasjet ser de helt Ok ut, men de unge ser dessverre ikke dette. De eeelsker disse jentene!

   2. Enig. Liker Anette Marie godt, og syns teamene hun har bygget opp virker som en bra ting, uten at jeg har mer kjennskap til det. Men syns denne påtvungne raklamen for Good For Me og Tights.no virker rart. Tviler vel på at deltakere i teamet for noen særlig fordel av å nevne tights og GFM, men Anette Marie selv må jo tjene på det.

   3. Nina, du kan virkelig ikke beskylde Sofie for å ikke lide av angst. Har du helt glemt at hun var på Utøya?? Er det noen sin dødsangst man ikke skal betvile må det jo være hennes. I innlegget sitt går hun ikke mer i detalj enn å si at mannskapet fikk henne raskt i båten og tilbake på land. At du i det hele tatt beskylder noen som faktisk har opplevd noe så traumatisk som det 22.juli var, for å overdrive, mens din angst liksom er helt reell, er faktisk helt sykt.

    Og nei, jeg er ikke fan av Sofie, men menneskelig det er jeg. En ting er å være kritisk, det er noe annet når man blir umenneskelig.

  2. Hei Katinka. Tusen takk ❤️ Anette Marie har jeg fulgt leeenge. Hadde teamjegliker på snapchat tidligere også, men det ble for mye å følge med på. Godt spørsmål du stiller angående disse produktene deltakerne får. Om det er Anette Marie som egentlig får de av leverandør, men deltakerne får det som en del av totalpakken blir det jo litt i gråsonen 🤔 Nå ga du meg noe å tenke på og se litt nærmere på 😁

 9. Så flott innlegg! Jeg selv Har irritert meg over at trenings sider promotere treningstøy med utrente, opererte personer. Hva faen liksom.

 10. Sitat juryleder Hans Petter Nygård Hansen i Vixen Influenser Awards:

  “Det enkleste for oss hadde vært å diskvalifisere alle influencere som mottok advarsel fra Forbrukerombudet. Det hadde vært feigt og feil. Derfor tok vi det vanskelige valget” Sitat slutt.

  Altså, derfor diskvalifiserte de ingen.. Fordi da ville det ikke bli noen Vixen Award, fordi alle bloggere minus denne, var diskvalifisert ? Tenker jeg 😉

  P.s. I Blogglisten står det antall lesere og sidevisninger, der sidevisninger har et betydelig større tall en antall lesere. Det lurer jeg på hva betyr.

   1. Åja, skjønner. Det betyr at såkalte toppbloggere er inne her å leser veldig mange ganger pr. dag. Og det er flotte greier. Da vil det viktige budskapet fra bloggen her, og kommentarene kanskje nå inn etterhvert… etterhvert 😉

  1. Morsomt sitat det der 😁 Sidevisninger er antall ganger leserne trykker på noe inne på siden. For eksempel om du trykker deg inn her flere ganger om dagen eller på flere innlegg telles du som én leser, men har gitt oss flere sidevisninger 😊

 11. Blir nesten fysisk uvel så opphengt dere er i Sophie Elise, ventet at dere ville komme med eit innlegg etter hun la ut bilder av seg selg på insta..herregud så opphengt dere er i den rumpen, tenke dere står bak i flere anonyme på de ene og det andre forum. No vill vel hylekoret deres går rett i forsvar, men hvem er de dei forsvare som gjemmer seg bak å være anonymt! Feigt!!!! Slutt å følg Sophie for søren vell, men ser dere er sykt opphengt i hun..

  1. Heia til deg anonym. Det denne bloggen og “hylekoret” er opphengt i er ikke rumpen til Sophie, eller puppene til mammaen (som forresten du kan følge direkte akkurat på bloggen hennes nå “puppene mine mindre og mindre minutt for minutt)

   Det denne viktige bloggen og “hylekoret” roper et høyt varsku og advarsel om, er de vanvittige usunne og ødeleggende signaler de sender til sine følgere som har de som sine forbilder. De aller fleste er jenter, tenåringer, i starten på livet.

   At de er ferd med å ødelegge sine egne liv både fysisk og psykisk, får de ta ansvar for selv.

   P.s. Om noen få uker er disse jentene bak denne bloggen ikke lenger anonym som veldig så fortjent vinner av Vixen Awards i kategorien Folkets og alle bloggerbarnas) Favoritt 😉

   1. Har de noen betydning om de hadde stått de ene eller andre navnet der, samme som vicky og Adina😂 en gjeng med med misunnelige kvinnfolk..få dere liv, enn å heng dere opp i unge bloggere bedrive tiden med! Forskjellen på dere og dem er at bloggere har nettvett og rakke ikke ned på andre!!

   2. Det er feige folk som deg som er problemet med et hvert kritisk spørsmål som blir stilt i en ellers saklig debatt. Det er faktisk du som er en del av et hylekor her 😉 roper og skriker «mobbing» «hets» og «uthenging» hver gang noen gjør den viktige jobben i å gå bloggerne i sømmene og stille kritiske, ærlige (og saklige) spørsmål. De skriver mer velformulert og saklig enn deg. Og hvis man skal leve etter din logikk: hvorfor er du her inne hvis du syns bloggen er så fæl. Slutt å følg da vel 😉 du er nok på feil sted. «Bloggere har nettvett» 😂 altså, orker ikke!

    Vicky og Adina – jeg elsker dere. Dere gjør medie Norges viktigste jobb akkurat nå. Måtte dere aldri la disse uvitende tullingene som med alt de har skal forsvare bloggerne stå i veien for dere ☺️

   3. Tusen takk til Hardy og Pepsi ❤️ “Bloggere har nettvett” OG misunnelseskortet. Orker ikke selv 🙈

  2. Beklager at vi gjør deg fysisk uvel, håper formen din er bedre nå. Ser hun har lagt ut et par bilder av seg selv i badekaret på Instagram ja, men de har vel ikke vi sagt noe om 🤔 Jeg er svært lite opphengt i rumpa til Sophie Elise. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har vært meget opphengt i min egen rumpe til tider, kanskje på grensen til det usunne. Vi er ikke noe mer opphengt i Sophie Elise enn vi er av andre bloggere, og nå ligger det vel i bloggnavnet at vi følger med på toppbloggerne 😊

  1. Anonym, jeg tror de fleste som leser Bloggomtoppbloggere har skjønt at Adina og Vicky har andre grunner for å skrive under pseudonym enn at de ikke tør å stå frem med navn. Jeg synes det er kult, forfriskende og annerledes med en blogg – attpåtil en saklig og etterrettelig en – hvor fokuset er på saker, og ikke på å vise frem seg selv, sine vipper, hus og heim og seneste innkjøp og sånt.
   Jeg syntes lenge at kommentarfeltet her også har vært anstendig og saklig, men nå kan det virke som om det begynner å dra seg til litt.

   1. Hvis du syns de er helt greit å rakke ned på andre uten at de blir stilt spørsmål ved det, så kan dessverre forstå hvorfor mobbing er eit stort problem!

   2. Tusen takk Kjersti ❤️ Ser dessverre ut som kommentarfeltet begynner å dra seg til litt i takt med at bloggen har vokst. Hadde anonym bare hatt noen saklige spørsmål å komme med 🙄

 12. Hardy: skal aldri undervurdere noen!!! Å kalle Vicky og Andina for jenter når dem selv har tidligere skrevet at de er i trettiårene, så trur du har gått glipp av litt. Silikon og operasjoner har vel eksistert i en del år, skulle nesten tru de var nytt blant bloggeren..

  1. Nå må dere roe ned, vi trenger ikke krangel på en slik viktig og opplysende blogg. Det kan de andre bloggerne ta seg av i sine felt! Anonym: du er nok idag en av mange bloggere på topplisten selv. Hold deg til den, så vi kan være saklige her inne!

  2. Hardy må gjerne få si jenter, liker mye bedre å bli kalt jente enn dame si 😊 Rumpeoperasjoner har vel ikke eksistert i Norge i så mange år. Så vil jeg si det er relativt nytt at folk fikser på så mye på en gang – før holdt det liksom med litt silikon i puppene 🙈

 13. YEY bra innlegg! Jeg er helt enig med dere, og har tenkt på dette flere ganger. At x-life velger Sophie Elise til å vise treningsklær/uteklær, er helt sykt. Ei jente som aldri trener eller er ute (utenom når hun går til trikken). X-life synker så lavt på listen, og jeg vurderer å boikotte, når de velger å sponse noen som gjør alt annet enn å være i aktivitet. Hun er på cruisebåt (lol) i Karribien, og ligger inne på rommet i ullklær. Makes sense. Samme med Caroline Berg Eriksen. Greit hun er flink å trene og å være aktiv, men på en veldig usunn måte. Skuffet!! Dette innlegget var virkelig på sin plass.

 14. Pepsi: har nok utrette mer i mitt liv enn deg, så ikke prøv å være kjepphøy! Den hersketeknikken biter jeg ikke på! Flittig inn å kommentere du, frekke skrive måte du har, orke ikke😂 jeg har like mye rett å si mi mening her som du har!!!

  1. Hvordan kan du vite at du har «utrettet» mer i livet enn Pepsi? Kjenner du vedkommende personlig? Du er jo den her inne som kommenterer usaklig…

 15. Iris: hvor lite saklig er det ikke å skrive at det er en blogger som står bak når en forsvare dem/ er uenig i det som blir skrevet her.. skulle gjerne skryt på at jeg er blogger, og hatt litt av inntekten deres😁 forskjell på å vær Iris/anonym😂😂?

 16. Har vel strengt tatt ikke noen med en viss rumpe å gjøre, men jeg spør likevel i og med “mor sjøl” som dere sier, er en såkalt toppblogger. Hun kommer med hjertesukk i siste innlegg, “er jeg mer lykkelig”

  Sitat: “Jeg tror jeg må begynne med faste dager hvor jeg svarer på spørsmål altså. For det kommer så vannvittig mange fra dere. Mange bakespørsmål og veldig mange spørsmål generellt om livet” Sitat slutt.

  Altså, vannvittig mange spørsmål. Så da er mitt ene spørsmål, er det pr. post, brev med frimerke leserne må benytte? Er det kanskje i andre sosiale medier spørsmålene hagler inn?

  Sist sjekket var det dørgende stille på “bakebloggen” Det var vannvittige 0 spørsmål.

  Eller… kan det være at hun har leid en torpedo… unnskyld hacker til å booooste navn og adresse på kommentarer som ikke er fyllt opp med hjerter, og lykke til med alt som er og det som bedre er?

 17. Utrolig flott at dere boikotter det dere anser som uetisk. Da håper jeg virkelig at dere boikotter h&m, Zara og andre lavpriskjeder som gang på gang beviselig har brukt barnearbeid og forurenser med f.eks å brenne klærne de ikke får solgt. Når vi tenker eksponering av barn så tenker jeg at utnytting av barn for å profitere i I-land er en synd som er mer kynisk enn noe annet.

  1. Bra påminnelse. H&M brenner sånn ca 10 tonn med klær i året. Ble avslørt av SVT. Har bedyret at det ikkje lenger skal skje. Men.. de finner vel på noe annet «lurt» for å bli kvitt fjorårets utgåtte varer. Å selge til halv pris eller gi det bort metter markedet og reduserer nysalg, så det lønner seg ikke for sharholders . Synd men sant.

  2. Minna: Du skal være trygg på at HM boikottes, samt butikker som selger pels. Må være ærlig å si at jeg ikke har fått med meg så mye når det gjelder Zara, utenom den saken med arbeiderne som ikke fikk betalt. Slik jeg har forstått det er dette nå ordnet opp i. Om du vet noe så tips meg gjerne😊

 18. Espen Hilton og AB er uvenner! AB har fått kjeft av han for å stille opp for mammaen… Og på snap har Espen et bilde av AB (og to andre bloggere) med snakkeboble over hvor det står “meg meg meg”. Trodde disse var BBFs jeg 😲

  1. Anne B er for meg et hysterisk kvinnemenneske. Har gjentatte ganger spurt hvorfor det er så still i feltet til tross for det hun skriver med å ha faste dager med besvaring av spmål. Spurte også hvorfor hun trodde interessen uteble ved gjentatt skrytete innlegg om datteren. Null svar. Hun er nok den som går av med seieren når det gjelder hatkommentarer, hun kan jo ikke legge det ut selvsagt. Hun skriver at hun tidligere gikk på Rema for å få gratis mat. Jeg tenker: that is friends are fore. Men, jeg tror, og bare tror at dama er venneløs. Og er vi det, er det jo ofte for en grunn. Hun starter ofte innlegg med undertone av at nå kommer det hat. Det er det ingen andre som gjør. Etter å ha lest en del av innleggene hennes virker hun ikke helt i vater. Takk for meg!

   1. En liten korrigering..Rett skal være rett, Det hagler inn med kommentarer fra alle som vil vinne et mystisk serum som erstatter Botox, som hun har sluttet med. 😉

  2. Line: Ja, har fått med meg at det foregår (eller ikke foregår) noe der 😊 Fikk også med meg den snappen hans 🤔

  1. Hmm, vanlig vekt på sånne stenger er vel 20 kg, selv om jeg har sett at det finnes med 10 kg noen steder også 😊

   1. Hvis du ser på storyen hennes på insta…. så “svarer” hun på om hun har boikotta…. men regner med hun ikke svarer så gidder ikke klikke meg inn 😅 er vel et sånn ” jeg kan ikke svare på så mye nå, alt er hemmelig” type svar…..

 19. Hei!
  Kan dere undersøke tatoveringen sophie elise har på rumpen? Mener tidligere var denne tatoveringen en R med et hjerte rundt, kan det være hun har tatt cover up?

  1. Hei. Tja, det kan vi vel ta en titt på 😊 Forstår veldig godt at hun har tatt cover up hvor hun hadde R med hjerte før 🙈

 20. Flott innlegg.

  Når det gjelder trening inspireres jeg av:
  Grimaser og rødsprengte kinn, venner som gjør øvelser eller leker sammen, helst ute i naturen, gjerne litt regn fordi jeg avskyr sol, men meg om det. Svettebart er faktisk også mer inspirerende enn sånne bittesmå dråper rett over puppene, som stammer fra en spruteflaske fordi bildene er tatt før økten.

  IKKE:
  Mer sminke enn jeg bruker på ball (er stadig på ball), på en mølle omgitt av speil og med lipgloss som matcher skolisser. I riktig lyssetting. Med filter og fillers i rumpe og kinn og lepper og pupper og… jeg bare orker ikke!

  For mange handler trening om kontroll, kanskje til og med straff, og det synes jeg bare er trist. Glede har svært lite med perfeksjonisme å gjøre.

  Jeg stemmer på Vixen minst en gang om dagen, som regel to.

  Takk, igjen, for jobben dere gjør. Dere fortjener all ros og heder og ære.

  1. Ja jeg vil se røde kinn, duskregn og gjørme langt opp av beina. Ikke perfekte “svetteperler” og truttmunn.

 21. Nå som SE er på cruise og fronter det så til de grader, måå jeg bare kommentere her. Jeg digger at hun snakker om en kjøttfri hverdag, dyrevern, pelsindustrien (gud forby) etc. Men man kan ikke si man tenker så fryktelig mye på miljøet når man setter seg på en cruisebåt. De forurenser helt SYKT mye! Det kommer godt frem i NRKs Brennpunkt “Shit O`hoi”. Er det mulig å si at man bekymrer seg sånn for miljøet for så å reklamere for cruise med rabattkode, nei, vet du hva.. Snakkes.

  Elsker dere forresten! Spot on min humor, ler meg skækk hver dag.

  1. Kan ikke unngå å se forskjellen på omslaget til boken fra frua. Hun har fyldigere lepper, tykkere hår, ja hele henne er forandret fra da til nå! Forstå det den så kan. Så fyller vi litt her, så fyller vi litt der. Til sammen blir det et helt nytt ansikt. Jeg bare nevner.

 22. Kjør gjerne en sak på SE sine synspunkter versus hennes liv. HVa er hennes hjertesaker? Miljø? Dyr?

  Og hva gjør hun? Ta cruise for eksempel. Ikke et bra valg for miljøet. Og det hun skrev angående at de var på en del av Haiti som var kjøpt opp av cruise selskapet. Hva gir du meg?? For å skåne rike kunder? Nei blir for dumt å reklamere for dette selskapet når hun ellers har angst for at det er så synd i planeten mens hun snakker og tar på trærne liksom.

Leave a Reply