SETT OG HØRT FOR UKE 1

UKAS UNNSKYLDING:

Jeg har vært på tur i helgen og ble stående værfast i Trøndelag da ekstremværet Cora kom på besøk. Jeg beklager meget for forsinkelsen av innlegget. Men her er det.

UKAS SPEKULASJON:

Vi er veldig klar over at en del av dere lurer på hvem i all verden vi er. Martine Halvorsen fikk nettopp et spørsmål om akkurat dette. Trodde virkelig vedkommende som spurte at vi hadde røpet dette til henne?

(Faksimile martinehalvs.blogg.no)

Både jeg og Vicky har lest mange rykter om hvem vi kan være, som tydeligvis Martine også har. Det går i alt fra Voe, Victoria i 730 eller en blogger med navn Adina, som eksponerer barn, noe dere vet vi er stor fan av. Neida. Ellers går spekulasjonene i om det kan være John Arne Riise eller Ari Behn, og kanskje sammen. God blanding der altså. Vi kan avkrefte at Victoria i 730 er en av oss, de andre derimot… Neida.

UKAS HURRA:

Anne Brith har fått spørsmål om å gå tilbake til å bli en bakeblogg:

(Faksimile annebrith.blogg.no)

Så da kan vi glede oss over at hun nå blir en bakeblogg, selv om hun selv mener at det er det hun har vært hele tiden. Når hun blir konfrontert med sin eksponering av barna sier hun ofte at hun skriver en bakeblogg. Så hurra for mere baking og mindre eksponering av barn.

UKAS PENGESLØSERI:

Anne Brith har fått nok av negative kommentarer, og småfrekke som denne:

Voldsomt som den dama kaster rundt seg med penger om dagen. Hun investerer i den ene ideen etter den andre. Hun betaler for karakterene til barna, for at en av ungene skal være litt «rampete» på skolen og for å finne drømmemannen. Og nå betaler hun jaggu for en hacker også.

Ikke ante jeg at en hacker kunne leies eller kjøpes. Annonserer de? Trodde det var litt hysj hysj. Uansett, det jeg vet er at det finnes programmer som gjør jobben med sporing av IP adresser meget enkel og ikke minst gratis. Bare nevner det.

Well well, det kan se ut som hackeren allerede er begynt i jobben sin:

(Faksimile annebrith.blogg.no)

UKAS FOR GODT TIL Å VÆRE SANT:

En snill leser sendte meg dette for å vise hvilken reklame Google valgte å vise over innlegget Vicky skrev om den dype depresjonen til Sophie Elise HER. Og her reklameres med at det er mulig å komme ut av depresjon i løpet av 30 minutter, om du tror på julenissen, da.

UKAS LUREFRØKEN:

Isabel Raad er nå reist til Mexico for å spille inn neste sesong av Paradise Hotel. Det skulle egentlig hennes kjære Pierre også gjort, men han ble akutt syk og ble fraktet til sykehus. Om han kan delta eller ikke er usikkert. Vi ønsker han god bedring.

Over til tema, som er fra før hun reiste. Frøkna bruker mange triks for å få folk til å trykke seg inn på bloggen hennes. Her er et av dem:

Spennende tenker nok de fleste, for at hun nå skal røpe en hemmelighet for oss. Eller?

Hun skulle ikke røpe noe som helst, hun. Det kom vel ikke akkurat som et sjokk for oss som har litt erfaring med frøkna og hennes lurerier. En irritert leser med folkeskikk skrev dette:

(Faksimile sraad.blogg.no)

UKAS «NO SHIT SHERLOCK»:

Mor sjøl har vært på en morsom date med sin date, og vil tipse oss om hva man kan finne ut om daten på daten:

Wow! Så hvis man tar med daten på restaurant så finner man ut hva han spiser. Dette ante jeg virkelig ikke. Joda.

Takk for meg

Adina xoxo

Advertisements

57 kommentarer om “SETT OG HØRT FOR UKE 1

  1. Jeg lurer på hvem alle de som faktisk fortsatt går på det er😅 de fleste har jo nå skjønt det bare er clickbaits, men hun er fortsatt på topp.. Hmm mysterium

 1. Jeg leser aldri frøkna sin blogg, men av en eller annen grunn trykket jeg meg inn der i dag og måtte trekke på smilebåndet over hvor ekstreeeemt liten «relasjon» hun presiserer at hun har til Pierre, må til og med presisere det «morsomme sammentreffet» med at de satt ved siden av hverandre og ble tatt bilde av sammen, Neida, så jada, godt å få bekreftet at alle bevisene på at de faktisk har vært sammen det siste halvåret (?) ikke stemte likevel – for som hun skriver: «DET var lenge siden» 😂 Ignorance is bliss 😉

 2. Jeg er dritnysgjerrig på hvem de geniale hodene bak denne bloggen er… er litt snålt å være fan av noen man ikke engang vet om man vet det virkelige navnet på en gang, men vi elsker jo spiderman og batman! Så heder og ære til batwoman og supergirl 😉

 3. Mor sjøl er tilbake på matbudsjettkjøret, og tilbake på 1000,- i uka. Den hackeren må ha vært dyr altså, for ikke å snakke om de gode karakteren til makronene!

   1. Nei, det finnes ikke noe program for den som er interessert i den slags. Det er bare nettleverandørene (Internet Service Providers, ISP, for eksempel telenor) som kan spore en ip-adresse tilbake til det tidspunktet ip-adressen ble brukt. Bare politiet med rettslig kjennelse kan få utlevert navnet på vedkommende bak en ip-adresse. Ip-adresser er som oftest dynamiske og derfor kan ip-adressen jeg fikk i dag, være naboens i morgen. Nettsider som feks. vg.no har statisk ip, og vil alltid ha samme ip-adresse. Det man dog faktisk kan finne ut dersom man har en ip-adresse er fra hvilket geografisk område denne ip-adressen er fra.

    Forøvrig: elsker bloggen!

   2. Henri: Joda, meget enkelt og det finnes program. Ulovlig vel og merke. Men ellers er det riktig det du sier😊 Tusen takk for at du elsker oss. ❤️tilbake

 4. «Samtlige av deltakerne» begynte ifølge frøkna å spy, og VG lagde overskrift om at Pierre kollapset på flyet. Ved spørsmål om hva som skjedde er svaret: «Han kastet opp». Stor forskjell på å kaste opp og å kollapse spør du meg. Skjønner ikke hvorfor VG gidder å gi turtelduene enda mer oppmerksomhet…

 5. Vil bare opplyse om at AB reklamerer for bloggverdens viktigste blogg, «bloggomtoppbloggere» en blogg for beskyttelse av alle bloggerbarn, som blir overeksponert til de grader, av bloggmødre ,
  Ikke sikker på om hun skjønte at det var reklame. Kanskje lurt av dere å fort ta en titt, før hun sletter det når hun leser dette, og skjønner at hun reklamerte 😉

  Hun bekreftet at hun (og alle andre såkalte toppbloggere er jeg sikker på) leser bloggen… om ikke annet titter innom en Søndag i ny og ne. 😉 Hendelsen er i innlegget «Dette har jeg gledet meg til» 8.01.

 6. Regner med dette ikke er noe dere har kontroll over, men får til stadighet opp reklame for haircare etter deres mystory på Snapchat😂 Kan ikke skjønne hvorfor jeg skal få den reklamen så ofte, jeg har aldri vurdert eller sjekket ut haircare🙈 Kan det ha noe å gjøre med at ordet finnes på deres blogg tro?🤔🤔

  Uansett, digger dere(og overlever lett litt haircare reklame på snap for å følge dere)!!

  1. JH: Reklame på Snapchat kan vi ingen kontroll over, dessverre! 😞
   Så søt du er tar reklame for å følge oss❤️

 7. Det er bedre at dere bare poster innlegg når dere måtte ha tid og lyst i stedet for å begynne nær hvert innlegg med unnskyldninger om dårlig tid osv. Det er ikke så veldig interessant eller relevant; livet skjer, det skjønner vi alle. Ment som et vennlig tips.

  1. Jeg blir lei meg om jeg ikke får postet innlegget til rett tid, sånn er det bare😊Takk for vennlig tips😘

  2. Enig! Er alltid kjipt å lese innlegg som starter med det. Ikke aner jeg når innlegget egentlig skulle vært ute, men nå er det jo her, så da spiller det ingen rolle!
   Er litt typisk Badendych, Ariel og TCMN-greie å unnskylde – drit i det ! 🙂 Dere er kvalitet, og drt kan man klikke seg et par ekstra bomturer inn på. Og dere er fabulous og poster når faen det passer dere!

 8. Ja, denne bloggverdenen .. Bloggere er jo kun reklamekanaler, og når man vet det faller det meste gjennom. De får betalt for å reklamere og spinner sine «betroelser» rundt de aktuelle sakene de er betalt for å fronte. Det gjør selvsagt bloggene dørgende kjedelig og veldig utspekulerte. Pengene styrer.
  Vi som er voksne skjønner dette, men er bekymret for alle de unge som stadig sier de elsker bloggeren og ser veldig opp til de.. Synes det bør være mer fokus på at bloggerne er ikke venninner men er big business. Derfor er denne bloggen uhyre viktig, for den setter søkelyset på hvordan bloggerne pusher på for salg og klikk. Og ikke minst det voldsomme fokuset på operert og fake utseende – som spesielt SE og Isabel er ekstreme på. De unge og søte småjentene vokser opp med at dette er normalt… Skummelt!!!

  1. Takk for en kommentar som sier det som det er😘
   Mer fokus bør det bli og vi skal gjøre det vi kan, der det trengs😊

 9. Burde legge til link til vixen i hvert innlegg så alle husker å stemme! Stemt sikkert 20 ganger 😃

  Visst dere vinner, kommer dere til å møte opp, eller ha en venn som tar imot prisen?

  1. Karianne: Tusen takk for alle stemmene😍 Jeg glemmer rett og slett av å linke men setter stor pris på at det alltid er en eller annen i kommentarfeltet som ordner opp for oss😊
   Vi har kun snakket litt om hva vi bør gjøre om det blir finaleplass men noe beslutning er ikke tatt. Men vi lover å overraske😉 Når det er sagt så tror jeg virkelig ikke vi vinner, men oi så gøy det er å bli nominert😊

  1. Anne B skryter av barna igjen. Nå er det datteren med hennes helt utrolige skills. Hun snapper det visst også. Mange bilder av datteren. Nå er dette en veldig liten sport, vel og bra at barna driver med idrett. Men hva tenker de andre barna og foreldrene på laget om dette?? Det virker som datteren er helt alene om å klare dette. Men det er bare en som har kommentert, allikevel takker hun alle gode hilsener på snap. Topper det hele med å reklamere for en( som jeg vet) random og billig hudserie. Nå kan ikke hu mor sjøl for at huden hennes ikke er ung lengre(det skal sies), men bildene hun bruker er uklare og viser lite av ansiktet. Det stormer plutselig i kommentarfeltet av damer som ønsker å vinne kittet. De skriver hvordan hun stråler med mange hjerter lagt til. Hvor mange av disse spyr vanligvis ut eder og galle ti henne? Men nå kommer de frem, en etter en. Nå skal hun jo legge ut en bakeoppskrift hver dag, kanskje hun begynner med giveaways oftere. Folk vil bedras sier jeg! Bloggverden er skremmende! Tenker både treningsskills, bilder og karakterer holder vi innad i familien! Keep up The Good work!
   Vi sees på Vixen🤭👌🏾

   1. Tine: Du vet, er noe gratis går veldig mange over lik. Sånn har det alltid vært😞
    Så herlig å høre at dere tar barnas privatliv på alvor👏🏻
    Må si jeg ble litt nysgjerrig når du skriver at vi sees på Vixen🙊 Fortell gjerne😉🙈

 10. Heisann! La inn følgende kommentar under innlegget til mor sjøl da hun skrev om at hun hadde «hyret en hacker», men det ble, ikke veldig overraskende, ikke publisert:

  Heisann! Jeg jobber med IT sikkerhet og har lang erfaring bak meg. Du er kanskje ikke klar over det, men en IP adresse viser ikke adressen eller noen annen identifiserbar informasjon på vedkommende. IP adressen viser adressen til en sentral i byen eller området du er koblet opp mot. Man trenger heller ikke en hacker for å finne ut hvilket område en IP-adresse tilhører. Det finnes uendelig mange Whois sider på nettet som kan vise akkurat den samme informasjonen. I mitt tilfelle viser informasjonen du får opp om du slår opp min ip adresse, ikke riktig by jeg befinner meg i engang. Med andre ord – det kan være et stort geografisk spenn på hva slags sentral du er koblet opp mot, og du vet INGENTING om hvem vedkommende er bak en ip adresse. Det er kun politiet som har lov å innhente informasjonen med en rettskjennelse fra bredbåndsselskapet. Du skriver at du har hyret inn en hacker for å finne ut hvem som gir en kritikk til et av dine innlegg. Du vet at ved å skrive det og om det er tilfelle, så har du nettopp bekreftet et lovbrudd som kan straffes med fengselsstraff? Jeg kan skjønne at du ikke liker å få usaklige kommentarer på bloggen din, men vit hva du skriver om før du ranter avgårde. Ha en fin dag!

 11. Tok en gjennomgang med dette om IP adresser med samboer, som er utdannet IT ingeniør, og ansvarlig for datasikkerheten i firmaet.
  Det viser seg at noen ganger kan informasjon om hvem som eier adressen ligge ute, men det er svært sjeldent det er tilfellet, og derfor er det ulovlig å hente ut den informasjonen.
  Det som da skjer, er at vedkommende som er blitt «hacket» kan anmelde mor selv og da vil politiet kunne finne ut hvem som står bak hackingen, og da vil både denne personen og mor risikere ganske store bøter, de kan risikere forbud mot internett og ikke minst kan de faktisk risikerer fengselstraff. det er mange faktorer å ta inn her, sånn som hvor mange privatpersoner har blitt funnet gjennom ulovlig innhenting av informasjon, hvor mye er blitt betalt. alder på vedkommende bak hackingen osv.. men alt i alt, hadde jeg funnet ut at hun betalte noen for å finne ut hvem jeg var gjennom IP adressen min, så hadde jeg personlig anmeldt det. Ettersom jeg med sikkerhet vet at min IP pinger til en plass utenfor Fr.stad, jeg kan jo si at jeg sitter innenfor Halden kommune, så det skal jo litt til å finne ut nøyaktig hvem jeg da er uten at det er ulovlig innhenting av informasjon.

  1. Anne B la jo ut dette her om hun i Bodø, håper inderlig hun leser bloggen her og anmelder! Da kan jo hu mor sjøl stå uten jobb og må gå på Rema å få gratis mat igjen??

 12. Så på instastory’n til Harm&Hegseth at frøkna hadde boikotta dem når de skulle legge ut bilder av » legendene»,og at Pierre ikke blir med i PH. Lurer på om hun angrer seg på at hun dro helt til Mexico?!🙊

 13. Synes Andrea Badendyck sitt innlegg om ving og kamelparken virket litt ignorant. Forventet hun virkelig å se dyrene i sitt naturlige habitat? Og hvis du elsker dyr, så hvorfor unner du dem ikke å være fri uansett? Et hvert område blir jo lite og avgrenset i forhold til det de er vandt til, og hvis de skal være tilgjengelige for å ris på så sier det seg selv at de ikke er veldig fri. For ikke å snakke om det at dyret skal ris dag inn og dag ut av fremmede turister.
  Flott hvis hun har sett lyset, men det burde hun ha gjort for flere år siden da det viste seg at det løveherberget egentlig bare gjorde løveungene vandt til mennesker så de er lettere å treffe i en senere troféjakt. Selv SE dro hjem fra det når hun så hvor ille det var.

  http://turismo-responsable.com/en-s30

  legger ved denne linken som viser hvor ille mange av de stakkars kamelene har det, og ber til gudene jeg ikke tror på om at vi snart kan få litt mer ansvarlige toppbloggere<3

  PS: hvis Andrea hadde gjort den researchen hun sa hun hadde gjort på forhånd så burde hun visst hvordan det er for kameler i fangenskap

 14. Hva skjer med bena/knærne til Sophie på Instagram i badedraktbildet? Ser ut som hun prøvde på å gjøre bena lengre? Dårlig redigering isåfall 😂

 15. Sophie er i full gang igjen med å poste lettkledde bilder av rumpen i badedrakt på cruise i Jamaica , hvor hun ellers er miljøstressa. Må ha vært en heftig depresjon.

 16. At det er to stk som står bak denne bloggen, presiseres så ofte at jeg føler det er for å skape en illusjon. Det oppleves som én person, med skarpt blikk, godt språk og sans for humor. I tillegg til inngående interesse for mennesker/fenomener som faller utenfor hva som er allment akseptert å interessere seg for.

  Således skulle man tro det var Linniiie. ..men så slår det meg at hun aldri ville orket. Så hvem kan du være da?

  Sophie Elise er selvsentrert og narsissist, så hun ville innrømmet alt med en gang denne bloggen fikk vind i seilene, for å høste creden. Ellers er hun flink til å skrive og garantert skarp nok til at det kunne vært henne.

  Du kunne helt fint vært Ida W. Når startet denne bloggen egentlig? Var det da Ida nærmet seg ferdig på skolen? Var denne bloggen mindre oppdatert i ukene under eksamensperioden?

  Om du ikke er en random, så står jeg igjen med én person. Morten Hegseth. Det må være deg.

 17. Tenker snart det går å tjene noen penger på å avsløre hvem som står bak bloggen 😂 kanskje kan mor sjøl bruke hacker’n sin hahahaha. Det som er så bra med hemligheter er at de nettopp er hemligheter for det gir grobunn forvmye moro .

 18. Hei!
  Jeg hadde aldri visst at denne bloggen eksisterte hadde det ikke vært for Martine Halvorsen og kommentaren fra en leser. Jeg har ikke fått lest igjennom så mye enda, men allerede én ting jeg lurer på. Dere skal være anonyme og det forstår jeg godt, men var ikke den som startet bloggen redd for å ikke forbli hemmelig da han/hun lot en til få joine?

Legg inn en kommentar