BRYLLUPSPLANER 2018

Hei alle sammen 🌸

Både mammaen til Michelle og Villa Paprika har nå avslørt datoen for når de skal gifte seg. En ting de to har til felles er at de både har satt dato og flyttet dato for bryllup tidligere. Well well, her snakker vi altså om bryllup som kanskje eller kanskje ikke vil finne sted.

Paprikaen og hennes kjære Kim-Ronny var på ferie i Spania i høst og ga uttrykk for at de hadde giftet seg der, samtidig som de ikke bekreftet dette direkte. Uansett så er visstnok ikke et ekteskap fra utlandet gyldig i Norge uten papirer og vitner. I år blir det ekte.

Hmm, 25. august, den datoen var det noe kjent med… Ahh, bryllupsdatoen til Mette-Marit og kronprins Haakon! Men vent nå litt… Dette er jo også samme datoen som minstejenta til Paprika ble født på for halvannet år siden. De har altså valgt å gifte seg på bursdagen til hennes datter. Kim-Ronny er stefar til datteren. Dette hadde kanskje vært romantisk om det var deres felles barn, jeg vet ikke helt. Ellers er det sikkert fint å slå to fluer i en smekk. I årene fremover kan de feire bursdag og bryllupsdag samtidig.

Turtelduene kommer stadig med kjærlighetserklæringer til hverandre på sosiale medier, og Kimmern tok seg tid til ei litta novelle på ettårsdagen for forlovelsen deres:(Skjermdump mr_villapaprika/Instagram)

Det er ikke bare bare å henge med på hva han her heter til enhver tid. I folkeregisteret har han gått fra Kim-Ronny Nilsen til Kim Øvestad, mens på Instagram har han nå gått fra lord_gekko til mr_villapaprika. En ting som ikke har forandret seg er hans trang til å stadig nevne “hatere” i slike innlegg. For dere som ikke orker å lese alt (jeg forstår dere), så er det snakk om å bli låst inne med tvangstrøye denne gangen. Jeg har ikke helt glemt da han mente at den biologiske faren til minstejenta burde hatt friplass på Gaustad sykehus.

Mange tror forholdet til Paprikaen og Kim-Ronny bare er oppspinn og basert på hevn etter at deres to ekser ble sammen. Det er mulig jeg er naiv, men nå har dette forholdet vart så lenge at jeg har begynt å tro på at de virkelig er forelska. Vi har selvsagt notert i kalenderen at vi må ta oss en tur til Fredrikstad siste helgen i august.

Så var det mammaen og hennes Jan med sin banan. På tirsdag kunne hun informere om at det blir bryllup i 2018. Datoen bestemte de seg for rett etter avlysningen i høst:(skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Refleksjoner rundt hva som kan se ustabilt ut, det hadde jeg ikke ventet fra den kanten. Kanskje hun virkelig mente det da hun skrev at det var på tide å bli voksen.

De som var spent på datoen måtte vente helt til onsdag kveld da mammaen hadde overskriften “Nå røper jeg datoen for brylluet!”. For dere som la merke til skriveleifen – den er mammaen sin, jeg har sitert direkte. Ikke bare måtte vi (eller de som var spent) vente, i tillegg måtte vi se en video på over tre minutter for å få svaret. Tre minutter av livet jeg aldri får tilbake hvor vi får se klipp av mammaen og Jan i Kragerø fra forlovelsen i februar med sangen til et boyband som eneste lyd. De ti siste sekundene får vi endelig (!) se at datoen for bryllupet er 11.11.18 🤵👰

Dermed blir det vel (forhåpentligvis) en del bryllupsplanlegging fra disse bloggerne fremover. Bedre det enn å sette flere barn til verden for å få klikk si. Vi ønsker lykke til med planleggingen 😘

❤️ Vicky