BRYLLUPSPLANER 2018

Hei alle sammen 🌸

Både mammaen til Michelle (og William og Lucas) og Villa Paprika har nå avslørt datoen for når de skal gifte seg. En ting de to har til felles er at de både har satt dato og flyttet dato for bryllup tidligere. Well well, her snakker vi altså om bryllup som kanskje eller kanskje ikke vil finne sted.

Paprikaen og hennes kjære Kim-Ronny var på ferie i Spania i høst og ga uttrykk for at de hadde giftet seg der samtidig som de ikke bekreftet dette direkte. Uansett så er visstnok ikke et ekteskap fra utlandet gyldig i Norge uten papirer og vitner. I år blir det ekte.

Hmm, 25. august, den datoen var det noe kjent med… Ahh, bryllupsdatoen til Mette-Marit og kronprins Haakon! Men vent nå litt… Dette er jo også samme datoen som minstejenta til Paprika ble født på for halvannet år siden. De har altså valgt å gifte seg på bursdagen til hennes datter. Kim-Ronny er stefar til datteren. Dette hadde kanskje vært romantisk om det var deres felles barn, jeg vet ikke helt. Ellers er det sikkert fint å slå to fluer i en smekk. I årene fremover kan de feire bursdag og bryllupsdag samtidig.

Turtelduene kommer stadig med kjærlighetserklæringer til hverandre på sosiale medier, og Kimmern tok seg tid til ei litta novelle på ettårsdagen for forlovelsen deres:(Skjermdump mr_villapaprika/Instagram)

Det er ikke bare bare å henge med på hva han her heter til enhver tid. I folkeregisteret har han gått fra Kim-Ronny Nilsen til Kim Øvestad, mens på Instagram har han nå gått fra lord_gekko til mr_villapaprika. En ting som ikke har forandret seg er hans trang til å stadig nevne “hatere” i slike innlegg. For dere som ikke orker å lese alt (jeg forstår dere) så er det snakk om å bli låst inne med tvangstrøye denne gangen. Jeg har ikke helt glemt da han mente at den biologiske faren til minstejenta burde hatt friplass på Gaustad sykehus.

Mange tror forholdet til Paprikaen og Kim-Ronny bare er oppspinn og basert på hevn etter at deres to ekser ble sammen. Det er mulig jeg er naiv, men nå har dette forholdet vart så lenge at jeg har begynt å tro på at de virkelig er forelska. Vi har selvsagt notert i kalenderen at vi må ta oss en tur til Fredrikstad siste helgen i august.

Så var det mammaen og hennes Jan med sin banan. På tirsdag kunne hun informere om at det blir bryllup i 2018. Datoen bestemte de seg for rett etter avlysningen i høst:(skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Refleksjoner rundt hva som kan se ustabilt ut, det hadde jeg ikke ventet fra den kanten. Kanskje hun virkelig mente det da hun skrev (HER) at det var på tide å bli voksen.

De som var spent på datoen måtte vente helt til onsdag kveld da mammaen hadde overskriften “Nå røper jeg datoen for brylluet!”. For dere som la merke til skriveleifen – den er mammaen sin, jeg har sitert direkte. Ikke bare måtte vi (eller de som var spent) vente, i tillegg måtte vi se en video på over tre minutter for å få svaret. Tre minutter av livet jeg aldri får tilbake hvor vi får se klipp av mammaen og Jan i Kragerø fra forlovelsen i februar med sangen til et boyband som eneste lyd. De ti siste sekundene får vi endelig (!) se at datoen for bryllupet er 11.11.18 🤵👰

Dermed blir det vel (forhåpentligvis) en del bryllupsplanlegging fra disse bloggerne fremover. Bedre det enn å sette flere barn til verden for å få klikk si. Vi ønsker lykke til med planleggingen 😘

❤️ Vicky

32 thoughts on “BRYLLUPSPLANER 2018

 1. Må bare gi dere et tips om at listestina har slått til igjen. Hun la ut et innlegg i går om “5 beauty hacks.” Jeg googlet noen av de, da jeg synes de hørtes kjente ut. Tror kanskje man må begynne å si gjenbruksstina i stedet. Hun skrev om pandatrikset 25.01.2016, påføring av foundation og sterk sminke av enten lepper eller øyne skrev hun om 7.12.2017 og hovne øyne 25.12.2017 (skal ikke gå innpå at det var gjenbruk innad i disse 3 innleggene også). Måtte bare sjekke det siste tipset hennes også, “stina blogg hårball” gir treff på 21.03.2016. Kan forstå at man tipser om igjen noe fra 2016, men 3 “hacks” er jo mindre enn en måned gamle! Himmel og hav altså.

  1. Hei, som dere vet leser jeg kun deres blogg og digger den! Set ut til at det ikke er interesse for paprikaen, jeg har heller ikke det. Hun har vel ikke en stir blogg?! Vi ønsker å lese om nettopp toppbloggere, jeg tror kanskje flere er enige etter så få kommentarer å spore. God klem

   1. Hei Nina. Takk for at du digger oss 😘 Det pleier være stor interesse for Paprikaen, sist vi skrev om hennes kjære Kim-Ronny tok det så av i kommentarfeltet at det måtte masse moderering til 🙈

 2. Litt spes å bruke ord som dritt, tragisk, tvangstrøye, trakassert, haters, krig mm i det som sannsynligvis er en kjærlighetserklæring…ellers er d mange fine ord i siste halvdel av erklæringen 😁

  Den videoen til mammaen…årrgh så jeg irriterte meg over å måtte se i evighet før poenget kom! Inkl to reklamer først😠 Men jeg gjorde det -så kan takke meg selv💃💃👏👏
  Når det er sagt så ønsker jeg begge parene all mulig hell å lykke -det gjør jeg for alle folk egentlig. Ekstra hell og lykke til dere Adina og Vicky -den beste toppbloggen for folket😉

  1. Han har et rikt ordforråd denne Kim-Ronny 😁 Ååå tusen takk søte du ❤️ Hell og lykke til deg også 😘

 3. Synes dere bør sjekke ut FUNKYGINE asap!

  Hun skal bli med på neste sesong av bloggerne. Plass nr 9 i dag på blogglisten.no

  Merker hun reklamen på MeTo riktig? Innimellom, ja, nei, kanskje….? Sukkerfri gele-innlegget???

  Hun eksponerer barna sine alt for ofte, til og med nakne i badekar. Synes dette er rimelig ille.

  Mitt spørsmål blir:

  Hvorfor er det slik at CBE blir halshugget pga sine “feil”, mens Jørgine og mange andre toppbloggere seiler videre på SoMe uten kritikk av noe slag? Er det trynefaktor?

  1. For å svare kort: CBE var lenge Norges største blogger og har blitt avslørt for to store bløffer: å redigere bilder (seg selv og andre) og lyve om det til leserne, samt kommentarjukset rett etterpå. Disse sakene gjorde at hun ble fulgt med et mer kritisk blikk; både reklamemerking og utlevering av barn er temaer som er aktuelle. I tillegg kan kroppsfokuset og manglende tilslutning til bloggernes Sunn fornuft-regler forklare hvorfor hun blir ettergått mer enn andre, mener jeg. Legg til at hun legger opp til angrep på kritiske røster i kommentarfeltet, et kommmentarfelt de styrer slik de vil, en mann som stadig vekk er ute og forvarer kona i SoMe, gjerne på en arrogant og bedrevitersk måte, så begynner du å nærme deg et svar.

  2. Jeg ser Kollontaj allerede har svart meget godt på dette spørsmålet for meg 👏 Jørgine vil vi nok følge bedre med på nå som hun har kommet seg såpass høyt opp på lista. Det er vel først etter det ble offentliggjort at hun er med i Bloggerne at hun har fått en del lesere? Som Kollontaj er inne på er CBE en av de største bloggerne her til lands og som også har holdt på lengst. Kanskje forventer vi mer av henne på grunn av dette og fordi hun er en voksen tobarnsmor. En annen ting jeg tenker på er at hun går foran som et slags forbilde for andre bloggere, om jeg for eksempel hadde hatt en blogg hvor jeg skulle begynne å reklamere for ting ville jeg gått til hennes for å se hvordan hun løser det med merking. Skal det skje endringer med reklamemerking, eksponering av barn osv tror jeg noen av de på toppen må begynne.

 4. Tilfeldig at mammaen og Jan Banan gifter seg på 100-årsdagen for slutten av 1. verdenskrig? 😂 War is Over and a Happy New Year

 5. Oi, skulle jeg sagt hva jeg tenkte om noen som skriver den tiraden om haters, så hadde kommetaren blitt slettet 😂 Aldri lest VP blogg og vet ikke mer om mr villapaprika enn hva som står på denne blogg og har på følelsen at det er best slik..

 6. VP skulle jo gifte seg i Norge i fjor også, mener hun først satt en dato som hun så flyttet på, men begge datoene ble forbigått i stillhet :/ Well well, den som venter på noe godt og alt det der 😂

 7. Paprika-slekten, DNA og gjengen virker som en morsom gjeng. Burde være noen morsomme oppdateringer fra den kanten.

 8. PLIS sjekk Annijors snapstory. Hun kan hverken skrive norsk eller skrive noe som gir mening i det hele tatt. Hun kaller seg veganer/vegetarianer, klager på at folk drikker kumelk, men har minst tre ekte SKINN/pelser liggende i stua. Så forbanna hyklersk

 9. Lite tips OT; hva skjer med kroppshysteriet blant bloggerne? Både AB, Martine Halvorsen og Andrea Sveinsdottir har skrevet om dette i dag (de to førstnevnte er irriterte fordi andre blir psyke når dem legger ut om BMI og vekt)

 10. Kors Gekko, Kim Ronny, en paprika har mange navn. Hva med et norskkurs? Det er ikke bra at slikt florerer rundt. Hadde min mann erklært kjærligheten sin til meg med de ferdighetene, og at det er oss mot verden? Jeg vet ikke… blir litt sånn «puteflau». Klart det kan ikke være godt å føle seg så hatet i verden, men da er det jo fint at de er to til å kjempe sammen!
  Litt Anne B over dette, hun forventer hat. Det både skriver hun direkte, og er ofte en tråd i innleggene. Lurer på hvor mye hu mor selv har sittet bak rattet og kommentert selv idag. Som regel har hun få kommentarer publisert, men får nok mye hat vi ikke ser! Jeg tenker hvis jeg hadde vært så mislikt over alt jeg slo rot for en stund. Jeg tror det til slutt ville ringt en bjelle hos meg hvor jeg hadde måttet gå i meg selv. Leser i kommentarfeltet hvor uendelig godt forbilde hun er som mor. Skrekk og gru sier jeg, selge barna ved karakterkort, masse bilder, det eneste som barna ikke vil ha på bloggen, er rommene sine. Ellers vet vi det meste! Hun er et minst like stort skrekkeksempel på å selge sine barn som CBE!

 11. Bryllup til høsten! (Om det blir noe av.) Felleseie på alt! Felles kjærlighetsbarn! Deretter skilsmisse og Gekko stikker av med halvparten! De har kun vært sammen 1 års tid! Fremdeles inne i idealiseringsfasen! Neste degraderingsfasen og deretter kastefasen! To alen av samme stykke så dette blir gøy!! 🙂

Leave a Reply