HØRT AT…

… Anne Brith har en hemmelighet, igjen! Hun sier som bloggere flest: “Mere om det senere.”

Jeg har hørt noen rykter om at mor sjøl skal få navnet sitt på bakeutstyr. Dette er løse rykter, må vite. Jeg tror jeg skal investere i en sleiv, om det skulle vise seg å stemme. Kanskje jeg kan begynne med baking også, noe som selvsagt aldri blir å skje. Jeg baker ikke, jeg bare ser på og smaker!

Jeg håper at bakeutstyret vil selge godt, sånn at hun kan få kjøpt seg det drømmehuset hun har snakket om i årevis. Jeg unner familien hus, og det blir sykt gøy når det skjer:

Hva er så denne hemmeligheten hun nevner:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Skal hun skrive bok? Kakebakebok? Jeg dør (ikke) av nysgjerrighet.

… Lenemor Orvik har vært på ferie med #kjellolakleiven (han hashtagger alltid sitt eget navn), på Gran Canaria. Vet du ikke hvem #Kjellolakleiven er?

Han er mest kjent som en av to programledere i TV-programmet Svindeljegerne på TV3.

Vet du ikke hvem Lenemor er:

Lene var tidligere sammen med Jørgen Festervoll, han fra Unkaren 20 vs 40. Hun har også vært gjestedesigner for Bik Bok.

Ryktene gikk tidlig om at turtelduene var sammen på Kanariøyene. En leser fortalte oss at hun hadde spurt #kjellolakleiven om han hadde hatt en koselig ferie med Lene. Dette likte han dårlig og vedkommende ble blokkert. Makan!

Well well, vi kan herved bevise at de faktisk var på ferie sammen. Her fra flyplassen på Granka, på vei hjem til Norge:

(Foto privat kilde)

Et pent par og vi ønsker dem hell og lykke!

Sophie Elise kommer med sin egen TV-serie, som starter opp 18. januar. Dette ante vi ingenting om, si HER. Denne dama lar seg ikke stoppe av verken fobier eller depresjoner, hun er alltid høyt og lavt. Jeg har lenge lurt på når hun vil presentere et eget makeup merke. For det må jo komme det også?

Les om serien HER

Anne Brith har sett at frøken Raad får mange flere lesere av at hun legger ut de stygge kommentarene hun mottar, på Snapchat. Mor sjøl prøver på det samme:

Frøkna:

Mor sjøl:

(Skjermdump Isabel Raad og Annebrith.no Snapchat)

Akkurat som mammaen, har Caroline Berg Eriksen også opprettet en egen konto til datteren på Instagram:

Heldigvis finnes det ingen innlegg. La oss håpe den forblir tom til datteren selv kan bruke den.

… Flyfrua fikk spørsmål om de kom til å eksponere “S” når h*n kommer til verden:

(Skjermdump pilotfrue.no)

Anne Brith dater, endelig. Etter å ha fulgt hennes jakt på en mann i så lang tid, blir det godt for alle at han endelig er funnet.

Overskriften vitner om at hun tror det kommer reaksjoner:

Her fortelle hun den gledelige nyheten, samt hva hun tror vi som bare har bodd i Norge hele vårt liv tenker. (Selv har hun tross alt bodd i Nederland i ti år, må vite). Hun mener vi reagerer negativt på at en enslig mor dater. At det var?

Jeg tror de aller fleste unner mor sjøl å treffe drømmemannen. Det “hylekoret” hun snakker om, er folk som mener at man skal være varsom med å fortelle for mye til barna, og på bloggen, før forholdet blir til noe seriøst. “Hylekoret” ønsker bare at hun skal tenke på sine barn og slutte med all denne eksponeringen. Til det svarer hun:

En leser prøver å forklare:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Well well, noen vil aldri forstå.

Takk til alle som tipser oss.

Adina xoxo