HØRT AT…

… Anne Brith har en hemmelighet, igjen! Men som bloggere flest: “mer om det senere.”

Jeg har hørt noen rykter om at mor sjøl skal få navnet sitt på noe bakeutstyr og det må jo være skikkelig stas for bakemor. Tror faktisk jeg skal kjøpe noe om jeg skulle finne på å begynne med baking. (Det vil ikke skje.) Håper at det vil selge godt slik at hun endelig kan få kjøpt det drømmehuset hun har snakket (så mye) om, eller kanskje et annet hus. Nå må dere ikke tro jeg har en baktanke med å håpe på huskjøp, men det skal sies at hun har lovet å gjøre noe gøy når det skjer:

Hva er hemmeligheten:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Er det bakeutstyret hun mener eller skal hun også skrive bok? Jeg dør (ikke) av nysgjerrighet.

… Lenemor Orvik har vært på ferie med #kjellolakleiven (han hashtagger alltid sitt eget navn) på Gran Canaria. Vet du ikke hvem #Kjellolakleiven er?

Han er mest kjent som en av to programledere i TV-programmet Svindeljegerne på TV3.

Vet du ikke hvem Lenemor er:

Lene var tidligere sammen med Jørgen Festervoll, kjent fra Unkaren 20 vs 40, og hun har vært gjestedesigner for Bik Bok.

Ryktene gikk tidlig om at turtelduene var sammen på Kanariøyene. En leser fortalte oss at hun hadde spurt #kjellolakleiven om han hadde hatt en koselig ferie med Lene. Dette likte han dårlig og vedkommende ble blokkert. Makan.

Well well, vi kan herved bevise at de var på kjærlighetsferie sammen. Her fra flyplassen på Granka, på vei hjem til Norge:

(Foto kilde)

Vi ønsker dem hell og lykke<3

Sophie Elise kommer nå med sin egen TV-serie, som starter opp 18. januar. Dette ante vi ingenting om altså HER. Denne dama lar seg ikke stoppe av verken fobi eller depresjon, hun er høyt og lavt alltid, det virke som. Jeg har lenge lurt på når hun vil presentere eget makeup merke. For det må jo komme etterhvert.

Les om serien HER

Anne Brith har sett at frøken Raad får mange flere lesere ved å legge ut noen av de stygge kommentarene hun mottar på Snapchat. Mor sjøl har nå hermet.

Frøkna:

Mor sjøl:

(Skjermdump Isabel Raad og Annebrith.no Snapchat)

Akkurat som mammaen gjorde, har Caroline Berg Eriksen også opprettet en konto for datteren sin på Instagram:

Heldigvis finnes det ingen innlegg, men sikkert greit for frua og frua å ha kontoen klar, si.

… Flyfrua fikk spørsmål om eksponering av barn i sosiale medier, når “S” kommer til verden:

(Skjermdump pilotfrue.no)

Anne Brith dater, endelig. Dette innrømmet hun i et innlegget med denne tittelen:

Her ønsker hun å fortelle den gledelige nyheten, samt hva hun mente at vi som har bodd i Norge hele vårt liv (hun selv har tross alt bodd i Nederland i ti år), tenker om at en enslig mor dater:

Jeg tror de aller fleste unner mor sjøl å treffe drømmemannen. Det “hylekoret” hun mener er folk som mener man skal være varsom med å fortelle for mye til barna samt på bloggen før det blir noe seriøst. “Hylekoret” ønsker kun at hun skal tenke på sine barn og slutte med all denne eksponeringen. Til det svarer hun:

En leser prøver å forklare:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Well well, hva skal man si.

Takk til alle som tipser oss daglig<3

Adina xoxo

36 thoughts on “HØRT AT…

 1. Hehe, bloggere er en spesiell gruppe mennesker. Morsomt å lese oppdateringene her for jeg orker ikke følge bloggere.

 2. Hæhæ, digger at dere faktisk fikk bildebevis. Ikke så lett for Lenemor å sno seg unna nå, ser hun konsekvent har nektet å kommentere dette 😉 Keep up the good work, digger bloggen deres <3

 3. Koselig for Lene Orvik at hun har fått seg ny kjæreste! Synes hennes nyeste utkårede ser prikk lik ut som hennes ex!?

 4. Tusen takk for meget underholdende blogg! Dagens høydepunkt 😍
  Det er en ting jeg har tenkt på, er det ikke litt morsomt at mange av bloggerne skriver at de ofte ikke har tid til å blogge?
  Ta frua f. eks. I gode gamledager hadde hun tre innlegg om dagen. Man kan jo dra en kvalitet fremfor kvantitet, og at det er derfor det er færre innlegg, men det er jo litt gøy at antall blogginnlegg går ned, når det faktisk er blogging som er jobben din 😆

  1. Anne B får nok navnet på bakeutstyr, mye baking om dagen. Selvfølgelig har barna fått mange toppkarakterer igjen, enestående der i gården. Jeg spurte henne om eksponering av barn, hva synes de er greit på bloggen. Får nok ikke svar. Nevnte tidligere at hun publiserer svært få negative kommentarer, kanskje dere har redd i at hun tar en Raad. Å skrive om karakterene til barna og om de evt er løgn tenker jeg må være den sikre vei til mobbing. Rett og slett skummelt. Hvordan kan en dele så nære ting om barna? De begynner å bli så store nå, og hun bekrefter selv at hun ikke er godt likt der de bor. Det var hun heller ikke i Mosjøen bekrefter hun. Dama er ikke rett skrudd, dessverre!

  1. Sofie: Dette er noe vi har snappet opp fra Fabian Raw, og jeg ser at flere bloggere bruker det😊 Kun humor😁

 5. Når det kommer til Sophie Elise er det kun en diagnose jeg kan finne som passer, siden ho er så høyt oppe det ene øyeblikket, og fy så langt ned det neste. Blir direkte slitsomt å følge med på, men kanskje kjæresten til slutt kan sette en bipolar lidelse på henne.

  1. Er rimelig sikker på at hun ikke er bipolar. I 2015 skrev hun et innlegg med tittelen «hilsen tidligere bipolar». Bare tittelen taler for seg selv. I innlegget beskrev hun følelser som er helt vanlig for de fleste, og omhandlet for det meste temaet kjærlighet/forhold. Alt som stod der som liksom skulle være symptomer på den diagnosen, var helt feil. I tillegg spesifisere hun ikke om det var type en eller to, og det er også ikke noe man kan bli frisk fra, som hun mente hun var blitt. Man kan bli symptomfri, men ikke frisk. Jeg har selv type 2, og jeg husker jeg ble mektig provosert av bagatelliseringen i innlegget. I call bullshit! 🙄 evt selvdiagnotisering via google. Hvis hun virkelig sliter så mye, hvorfor går hun ikke til en psykiater og får hjelp? Jeg leste hun skrev her om dagen at hun ikke går til psykolog fordi at hun ikke har funnet noen som passer til henne. Ja, kjemien burde stemme for at man skal få mest mulig ut av det, men det er faktisk ikke så vanskelig å finne en som fungerer for deg hvis man har så mange symptomer som hun beskriver. Da blir det enklere med dr.google si!

 6. Hold fram som dere stevner i 2018 med Norges viktigste blogg. En blogg som er med på å trygge og forbedre bloggbarnas hverdag. (Såkalte toppbloggere leser denne blogg) En blogg som setter flomlys på mammabloggeres eksponering av sine barn.

  Tenker ikke så mye på mamma til fosterbloggere – babybloggere – småbarnsbloggere. Disse skjønner heldigvis ingen verdens ting.. enda.

  Det viktigste, er å fortsatt rope så høyt man kan, et varsku til mammabloggere til barn i skolealder. Det rett og slett fortvilt å oppleve at enkelte fortsetter og fortsetter i 2018 å eksponere sine unger.. Fortelle til hele verden hvor unike – intelligente -fantastiske flinke de er, enten det gjelder på skolen, i idrett, eller synger klokkeklart og spiller perfekt på gitar.

  Mamma sier hun er ufattelig stolt av sine barn. og det er veldig så bra, det tror jeg alle mammaer er.

  I et tidligere innlegg her, “Eksponering av barn” , var det sånn ca 170 fornuftige konstruktive kommentarer.. eller hylekor som en mammablogger velger å kalle det.

  Det dette “hylekoret” består av er mennesker som vil alle barn det beste. Mennesker som har erfaring med sine og andres barn, enten gjennom jobb i “oppvekstbransjen” eller som frivillig forelder i aktiviteter innen idrett og annen kultur. Som medlem i FAU (foreldre arbeidsutvalg på skolen) Eller rett og slett bare et fornuftig menneske.

  Avslutter med noen kloke ord som dere gjorde i et tidligere innlegg;

  “STORT SETT SUKKER HJERTET.
  MEN NÅR DET BRISTER, ER DET BEST OM DE SOM FÅR VITE DET,
  ER NOEN DU STOLER PÅ.
  OG IKKE RESTEN AV VERDEN.

  P.S Hadde tenkt et smilefjes. Fant ut at temaet er altfor alvorlig å smile til.

  P.s D.s 😉 Dette smilefjes er til “Bloggomtoppbloggere.

 7. Synes det er bra det finnes en blogg som denne som har et kritisk blikk på bloggverdenen. Når det gjelder publisering av snikfotografier og rykter om privatlivet (noe man selvfølgelig har rett på selv om man har en blogg!), så synes jeg det er skikkelig lavmåls av dere! Dere må gjerne komme med en forklaring på hvorfor dere mener at dette er greit å publisere.

  1. Arve, så riktig så riktig! Du skriver veldig bra og jeg er enig i alt du står for. Som Psykolog har jeg kommentert i dette feltet, og leser kun denne bloggen. Hvorfor? Det settes spørsmålstegn ved de viktigste «ting» i livet. Som eksponering av barn, slang om alvorlige lidelser, ja listen er lang. Utvilsomt gjør disse damene en veldig viktig jobb! Så kan vi diskutere hva som er «gossip», har vi ikke alle en liten nysgjerrigper i oss? Vi står i kassen på Rema og leser overskrifter, vi må liksom se og høre litt rundt. Det ble stilt kritisk spmål til meg hvorvidt jeg kunne være fagperson. Jeg ga et svar på det. Vi alle er så mangt og mye, at jo, selv som Psykolog har jeg et liv utenom jobben, heldigvis for det. Litt gossip og sladder satt på spissen liker vi alle, men ikke alle som tør innrømme det. De fleste har jo bare lest Se og Hør på venterommet vett du🤭
   Dere damer gjør en fantastisk jobb. For at vi skal stemme til Vixen, vær så snill å linke hvert innlegg. Hvis ikke tror jeg mange glemmer viktigheten av å stemme!

   1. Elisabeth: For en fantastisk kommentar du legger igjen😊👏🏻 Jeg lar dette stå som et svar til de som er kritiske til bildebruken i innlegget. Selv medier som følger vvp trykker bilder tatt av paparazzier. Bare nevner det.

   2. Får ikke svart på Adinas kommentar under her, men legger den her så den kommer i nærheten i allefall.
    Paparazzi har aldri vært kult, det er en kjip greie som støtter opp under en kultur som sier at folk ikke har rett på privatliv.
    Ser flere i kommentarfeltet her opp i gjennom ønsker at dere skal grave i hvem kjæresten til sånn og sånn er og det hadde jeg håpet dere holdt dere for gode til.

  2. Dette er jeg helt enig i. Jeg liker også deres kritiske blikk på eksponering av barn og søkelys på operasjoner av alt fra rumpe til lepper og pupper for å være bra nok. Å legge ut et snikfotografert bilde av noen som helst vil være i fred syns jeg dere skal gjøre dere for gode til. Ellers liker jeg dere altså, og satser på at dere lærer på veien.

  3. Jeg synes det er greit at noen viser sannheten når enkelte bloggere driver å lyver om hvor single og independent de lissom er; når sannheten er at Lene aldri er singel og aldri klarer seg uten mann i en uke engang. Hadde det ikke vært for at hun gjør stort nummer utav «singel-Lene» hadde ingen heller brydd seg om å dele bilde..

  4. Akkurat dette er jeg veldig enig i. Det blir en slags paparazzivirksomhet som ingen er tjent med (annet enn at folk får stilt nysgjerrigheten sin). Dere gjør ellers en super jobb både når det gjelder merking av reklame, bloggbarn og skjønnhetspress, men ryktespredning er dere egentlig altfor gode for. Det er dog lov å gjøre feil, og jeg håper det blir mindre av det i fremtiden 🙂

 8. Er det bare jeg som synes antrekkene til Lene og #kjellolakleiven er artig? Den ene i sommerlig kjole, og den andre i tilsynelatende fullt vinterantrekk 😂

  1. Anne B har lagt ut svært mye info via IP adressen til ei som kommenterte kritisk. Er dette innenfor? Jeg bare spør! Hun regner og står på med disse karakterene til barna. Gikk surf i totalbeløpet så hun rodde seg i land på et merkelig vis. Dama er jo gal! Kan dere vennligst svare på hvordan det er mulig at folk støtter henne? Det må være hun selv som svarer i feltet.

   1. Nei, det er ikke greit. Når det kommer til personvern så er det faktisk veldig ugreit. Bloggeren er sin egen redaktør, og det er lov å kritisere en redaktør uten at personsensitiv informasjon om folk skal legges ut til alle.

  2. Enig 😂 og en annen ting, når normale mennesker tar bilder av bloggerne så ser de ut som helt andre personer.. kanskje ikke så rart, men Photoshop, filter og redigering i hue og ræva 😂😂😂
   Trenger ikke å fortelle hvorfor jeg elsker denne bloggen 👏🏻👌🏻👌🏻

 9. Jeg synes mange av innleggene deres er bra, men og legge ut snikfoto av noen og og diskutere barn synes jeg er lavmål, hva får man ut av det?

  1. Diskutere barn som blir eksponert, for å penger inn i husholdningen barnet hører til mener du? Skal man ikke kunne diskutere barnearbeid og annen type utnyttelse av mindreårige heller da?

   1. Er du seriøs nå? Du vet att det sitter barn som blir slått, sultet og tjener 2 kr dagen i forferdelige forhold og jobber? Det er barnearbeid! Det synes jeg du og «gjengen» din burde bruke mer av tiden deres på og hjelpe og få bukt med!

 10. Jeg husker så inderlig godt at LKE skrev en spydig tweet da mammatilmichelle opprettet en instagramkonto til Michelle for noen år siden. Kanskje dere klarer å finne tilbake til denne tweeten før PT Åge leser denne kommentaren og sletter tweeten for som f…….

 11. Lenemor har en litt for liten treningstopp – da hun har redigert nippelen blury.. og hun svarer en leser i kommentarfeltet sitt at hun er svært fornøyd med silikon-pupp-kjøpet fra fornebu klinikken. Sikkert en viss annen en som også er forbud med det kjøpet! <3

 12. Er det ingen som skal kommentere det faktum at SE sin serie er ren kopi av Kylie Jenner? Life of Kylie – Sophie Elises Verden, altså jeg orker ikke.. I introen sier hun til og med “jeg har vokst opp mens hele Norge har fulgt meg” eller noe liknende, akkurat som Kylie Jenner har sagt ved flere anledninger. SE var jo så vidt kjent da hun var 16 år gammel. Hun prøver alt for hardt å være noe hun ikke er. Kjenner jeg har fått nok av henne for for lengst. Bortsett fra det så elsker jeg bloggen deres og er fast leser!! Mwah

 13. Angående bruk av snikbilder/paparazzibilder så vil jeg som journaliststudent si at bruken av “sånne” bilder er lov/blir sett på som etisk forsvarlig, så lenge det er i “offentlighetens interesse”. Kan ikke snakke for alle men synes hvertfall det var veldig interessant og et godt innlegg!

  Stå på og lykke til med Vixen! 🙂

 14. Herlighet? Har noen snikfotografert Lene og lagt det ut her? Så utrolig frekt. Greit at man kan være kritisk til bloggere men trenger man å invadere privatlivet deres på den måten? Syns ikke man skal gjøre sånt samme hvor “kjendis” man er.

Leave a Reply