UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 52

Dette skulle bli årets siste utgave av spalten, men siden jeg måtte feire litt, ble det heller til årets første utgave. Eller? Uansett, snart er det vår. Livet dere, livet!

UKAS MØRKE:

Sophie Elise er deprimert, det kunne VG meddele HER etter å ha lest et innlegg på bloggen hennes. Hun hadde hatt fryktelige tunge og mørke stunder men er heldigvis bedre.

Jeg har hørt om de som kommer ut av skapet, de som ikke er den skarpeste kniven i skuffen og de som møter seg selv i døra. At Miss Sophie nå har møtt seg selv i veggen, den er ny og kan kanskje forklare hvorfor hun kun har sett mørket.

(Faksimile sophieelise.blogg.no)

Vi ønsker god bedring og god tur til New York.

UKAS SVENSKE:

Svensk, det er et språk noen bloggere elsker og mener de behersker. Flere av dem har begynt å prate og skrive litt på svensk, etter en tid med en svensk kjæreste. Hos frøken Raad var det så ille en stund at jeg trodde hun hadde lagt helt om til svorsk. Fremdeles glimter hun til med gode svorske ord.

Nå har en ny blogger begynt å skrive på svensk, og siden hun ikke har svensk kjæreste, kan det kanskje være hormoner som spiller inn.

(Faksimile pilotfrue.blogg.no)

Håper dette går over før hun skal delta i bokprosjektet om ufrivillige barnløshet, som hun nylig avslørte på bloggen. Om ikke kan jeg foreslå en tittel: «Barnløs på svorsk.»

Men jeg burde heller oppfordre henne til å lese over teksten etter at hun har kopiert den fra andre sider. Bare nevner det.

UKAS PARTYLØVE UTEN PARTY:

Frøkna ønsket å fortelle om sin nyttårsaften. Hun skulle prøve ut en ny sminkelook for kvelden, samt velge ut et antrekk. Jeg lurte fryktelig på hvilken fest hun skulle på i dag?

(Hun skriver «Well well», faktisk). Skal hun på fest med Kristine, piraten og den fine tannpirkeren tro? Well well.

(Faksimile sraad.blogg.no)

Hva?? Ikke så store planer? Slik som hun har styra med sminke og kjole så skulle man tro det var selveste Vixen hun skulle på HER, eller en date med en Svenske kanskje? For hvorfor velge mellom fire(!!) antrekk og prøve ut en ny sminkelook om man ikke har planer? Jeg bare spør.

Jeg håper det er knipset noen bilder fra kvelden, for jeg dør etter å se den nye sminkelooken og hvilket antrekk som ble valgt. (Ikke egentlig).

UKAS JAKTER:

Anne Brith har ikke gitt opp troen på å finne drømmemannen på Tinder. Eller, hun har blitt litt mer usikker på om han virkelig finnes der. For de mennene hun matcher med er noen kåte karer som bare vil chatte om sex.

Jeg har selv aldri vært på Tinder, men av det jeg har hørt (fra Vicky) så bruker menn appen til å få seg et ligg. Flesteparten hvertfall. Det er til og med skrevet noen bøker om appen Tinder og hva den brukes til.

Mor sjøl ønsker bare å diskutere hverdag og bli kjent med mennene før hun møter de, men det er visst ikke så lett på Tinder. Og skal jeg være ærlig så høres det ut som det er ganske unge menn hun matcher med, men mulig jeg tar feil.

Som meg så har hun hørt at Tinder ikke er stedet for å finne drømmemannen, men hun nekter gi opp håpet, for hva hvis om…

Jeg kom plutselig til å tenke på at mor sjøl, i september, betalte store summer til en matchmaker som skulle finne en mann til henne HER Hva skjedde med det? En annen leser lurte på det samme:

(Faksimile annebrith.blogg.no)

Well well, jeg kommer ikke til å anbefale denne matchmakeren til Vicky. Bare nevner det.

UKAS OPPSUMERING AV 2017:

(Faksimile Pierre Louis Snapchat)

La oss håpe at Pierre ikke dukker opp på Anne Brith Tinder med slike stygge ord, og at 2018 blir litt enklere for han.

Til sist vil jeg og Vicky ønske dere alle et Godt Nytt år! 2017 var fantastisk (ikke for Pierre, da), så la oss jobbe for at 2018 også blir det.

-Adina xoxo

Advertisements

51 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 52

  1. Sikkert mange prøvere som vil lese boken til/ av? Pilotfrua? Får ikke helt tak i hvem som fører pennen her. Det som forundrer meg er hvilken erfaring de mener å inneha? Ja forstå det den så kan…det er så mange som skriver nå, og jeg tenker Norges kreative fagskole som utdannelse? Har sikkert ikke satt meg helt inn i hvilken Journalist utdanning en får der.
   Anne B, hva skal en si… prøver seg på klikk så godt hun kan men når ikke helt opp. Slik jeg forstår det ville ikke eldste sønn feire jul med henne,.. snakker litt om faren… ihvertfall er det tydelig at han ikke ønsker å være med på bloggen lengre. Nå er vi inne på debatten om eksponering igjen. Så mangt en kan gjøre med karakter deling, treningsresultater. Det ser jeg på som det verste. At barna hennes stilles opp med hver sin pokal når det er et helt lag som har vunnet, og ikke bare barna hennes? Sånn kan det fort bli problemer av, for barna sin del. Jeg fatter ikke hvordan folk går rett på slikt!? Sporten de driver med er så liten at det vanker pokal uansett. Håper forresten hun ikke har lagt på seg i julen slik at hun fremdeles har thigh gap. Til slutt: dere er best! Ingen over, ingen under! Måtte dere vinne Vixen! Dere skriver så velformulert at en vet dere er veldig oppegående! Godt nytt år, jeg stemmer og stemmer!👌🏿

   1. Celia: Kan virke som det er Tone Solberg som skriver og at pilotfrue og piloten/kapteinen medvirker😊
Tusen takk for all skryt til oss *rødmer*😊

   2. Sporten de driver med er ikke så liten at det vanker pokal uansett. Der er det hardt arbeid både som lag og inviduelt, så er helt Ok med enkelt bilder med pokal, samt lagbilde 🙂

 1. Snedig at alle innleggene til pilotfrue med svensk i er reklameinnlegg. Er der fordi det er svenske firma, og at hun da får en reklametekst på svensk som hun oversetter?

 2. Isabel og Pierre tilbringte nyttår sammen. Hun snappet samme raketten Pierre snappet, og som hun selvfølgelig har slettet nå. Kanskje noen andre fikk det med seg 😉

 3. Sett siste snappen til ØB? Rebus som staver gravid😱 bare for klikk eller tror dere Marna er gravid? Spennende å se 🙂

  1. Ø/M er en av de som er ekstreme på å eksponere ungene sine. Men opplever at det ikke er like stor fokus på de, som andre bloggere.

 4. Vet ikke om det er av interesse. Men lene orvik er på grand canaria med Kjell-Ola kleiven (igjen). Ser det på de siste bildene de har lagt ut på hver sin Instagram. Er tatt i samme gate.

  1. Skrev på et instagram bilde til Kjell Olav Kleiven tatt på Gran Canaria at han måtte hilse til Lene Orvik og ble blokkert med engang … : D

 5. Hva er egentlig greia med å konsekvent omtale Kristine Ullebø som «tannpirkeren» når dere nevner henne? Utrolig barnslig.

  1. Er det mulig, prøv å les litt mer nøye neste gang før du går rett til angrep og kaller noen «utrolig barnslig» Rikke 😂 de snakker om typen hennes, Fabian, som uten unntak alltid har en tannpirker i kjeften 😏

 6. Kan du skrive om Stina og forbruket hennes, og hvor lite hun bryr seg om miljø. Alltid nye klær hun nesten ikke bruker. 25 tusen i måneden for å spise på resturant og drivstoff i måneden. Og nå hat hun kastet 4 søppelsekker med mat. For ikke å snakke om 20-30 flyreiser i året.

  1. Enig! Jeg vrir meg i stolen når jeg ser bildene hun stolt(?) legger ut av all maten hun skal kaste, og alle klærne hun»rydder bort». Hu har jo tilsynelatende meget god økonomi, så hvorfor ikke skjenke det til veldedighet? Nå som det er vinter er det sikkert mange som hadde satt pris på et godt måltid, for ikke å snakke om dumpster divere mtp miljø. Det finnes mange grupper på fb der du kan varsle om at du har mat til overs som kan hentes. Skjønner at hun må skrive innlegg på bloggen, men tenk så godt det hadde tatt seg ut om all ryddingen og organiseringen ble kombinert med veldedighet.

 7. Godt nytt år!
  Legg gjerne ved link til Vixen på hvert innlegg. Jeg har så lett for å glemme det. Så hadde vært kjekt med en påminnelse.
  Jeg elsker innleggene deres. Dere har en veldig viktig blogg. Stå på videre 😊

  1. Klart pilotene må bytte navn da Lykke er blitt et vanlig navn. Alt er jo så uvanlig med de to. Nevner: båt fortøyd på AB, tasser bare rundt i Oslofjorden, ingen har hatt det tøffere enn henne som prøver(selv om hun avkreftet det på en egen måte), ikke bare fortøyer de båten på AB, det virker som piloten selv også er godt fortøyd. Gud forby han å se toppløse damer, likes av damer, ja det er nok å ta av. Lurer på når han selv ser dette…

  2. Hilde: Skal prøve å huske på det, men vi er litt beskjedne vettu😊 Liker ikke mase på folk😊
   Godt Nytt År!😘

 8. Martine halvorsen hater såklart nyttår.. hvorfor er jeg ikke sjokkert. Har hun ETT innlegg hvor hun ikke provoserer? Blir ikke folk lei av at hun er kronisk uenig, uansett hva det måtte være?

 9. Synes den med frk. Sofie var så fin for automatisk tenker jeg på greven i Olsenbanden som ble murt inn i veggn. Han traff også seg selv inni veggen. Ellers ser man jo at det norske folk igjen har bestemt at mamman og de andre igjen skal få lov til å herje listene med sine oppdiktede historiene om det som er viktig i livet.

 10. Sophie Elise: «Jeg er miljøstressa»
  Også Sophie Elise: Blir sponset av Norwegian og hyller dem bla. for å være billige.

  1. La oss ikke glemme det ene punktet på «dette vil jeg ha mer av i 2018» lista si. «Reise masse». Miljøstressa ja 🤔

 11. SE «vender tilbake» akkurat i tide til å bli sponsa av norwegian, gi ut låt og være deppa igjen…. og hva er ellers nytt…

 12. Må bare si at jeg beundrer bloggen deres og arbeidet dere gjør!! Norges beste bloggere! Det har blitt en del av morgenrutinen og se om dere har kommet med nye innlegg.

  Men kan jeg bare spørre om hvorfor dere kommer med innlegg så seint på kvelden?

  1. Tusen takk for skryt😘 Norges beste, faktisk 😱
   Blir ofte sent, dessverre. Vi er ikke så flinke til å planlegge innlegg frem i tid, altså skrive dem. Vi planlegger i hodet, samtidig som vi har andre sysler på dagtid og tidlig kveld😊 Og noen ganger tar et innlegg mer tid enn planlagt, som nå🙄 Vi håper å bli bedre😊

   1. Lange kvelder er slitsomt for dere, (inntil noen faktisk sponser dere skikkelig og det vil de, med tid), men timingen for innleggene er perfekt for alle som jobber skift og kan titte innom gjennom natten…

 13. SE ble deprimert igjen… ja samtidig som hun innrømmer å ha misbrukt begrepet depresjon tidligere. Men ikke nå. Nå er hun deprimert…. men klarer faktisk å blogge om det! Samtidig som hun reiser til New York! Og har det ene reklame innlegget etter det andre på bloggen sin! Jah…Tro om begrepet depresjon fortsatt ikke blir misbrukt? Bare lurer jeg…🙂

  1. Gry: Jeg lo godt av den herlige kommentaren sist😁 Gøy å ha det gøy, si🙊
   Tusen takk for at du deler linken😘

Legg inn en kommentar