EI LITTA OPPDATERING

I forrige innlegg skrev jeg at det kunne se ut som om Caroline Berg Eriksen hadde pyntet datteren litt ekstra til jul. Det spekuleres i om frua har satt inn extensions i håret på sin lille datter HER Jeg vil påpeke at jeg omtalte saken da det var blitt en stor snakkiser rundt om, og jeg stusset selv på de bildene jeg så.

Nå har vi mottatt en mail fra frua der hun stiller spørsmål ved at vi, som så tydelig har vist hvor vi står når det kommer til eksponering av barn, faktisk gjør dette selv. Til det vil jeg svare at vi verken viste ansikt ei heller brukte navn. At vi i dette tilfelle valgte å vise litt av håret var kun for å underbygge saken. For å si det rett ut så greier foreldrene eksponeringsjobben meget bra selv, så vår hjelp trengs ikke.

Caroline avviste også at datteren hadde extention, uten å forklare noe nærmere. Ikke at hun trenger det men det kunne kanskje vært en ide, da det ville fått slutt på alle ryktene. Bare nevner det. Jeg har bedt henne om en kommentar uten å ha hørt noe.

Vi ble så bedt om å slette saken og kommentarene i kommentarfeltet vårt. Vi har bestemt oss for å etterkomme ønsket hennes om å slette saken. Dette av hensyn til barnet. Når kommer til kommentarfeltet vil vi slette det som ikke er passende.

Håper på forståelse

Adina xoxo

Advertisements

101 kommentarer om “EI LITTA OPPDATERING

 1. Virker faktisk som dere har blitt truet. Merkelig at dere vil slette bilder og kommentarer etter Mail fra henne. Jeg er jo en som støtter dere, finner det merkelig hva som nå skjer. Kan du forklare? Dere har jo ikke gjort noe ulovlig??

  1. Hadde jo vært veldig enkelt å avkrefte disse ryktene. Ikke at hun er forpliktet til det, men når «skaden» en gang har skjedd.
   Hvem som helst kan jo se at det er noe rart med det håret. På det ene bildet så er det satt opp i en bitteliten «bun», og på det andre er det rene rapunzel. I samme innlegg.

  1. Om du leser innlegget så skriver Adina ganske tydelig at de fortsatt står inne for det de skrev, men siden det omhandler et barn så sletter de selve innlegget, noe jeg støtter.

 2. Men djiiises! Det er jo HUN som eksponerer barna. Og NÅ er liksom tidspunktet hun velger å reagere på konsekvensene av dette. Det er jo nettopp dette som skjer når man legger ut ukritiske bilder av barna sine. Hun får jammen meg skylde på seg selv. Det er ingen andre hun som kler ungene sine opp i hairextensions for å så legge det ut på bloggen sin. ALLE ser jo at det er ingen tvil at datteren har løshår! Men at noen tar debatten og da bruker disse bildene hun selv har publisert, det er altså for mye for henne. Snakk om selvinnsikt..

 3. Her må jeg faktisk si meg enig. Selvom dere ikke har lagt ut navn eller bilde av ansikt, omtaler dere jo et lite uskyldig barn og spekulerer rundt barnet. Dere burde holde dere for gode til å faktisk fyre opp under barna til bloggerne. Alle vet jo hvem dere siktet til, så blir jo litt feil i mine øyne og skrive om et lite barn som er uskyldig opp i det hele. Syns forøvrig at bloggen er bra, og at dere har mye bra innhold.

  1. Du skriver at alle vet hvem det ble skrevet om, noe som trolig stemmer, men hvems skyld er det? Hadde det ikke vært for morens grenseløse eksponering, hadde ingen visst hvems bakhode det var snakk om. Dette bør virkelig være en tankevekker for bloggerne. Frem til nå har de satt en prislapp på døtrenes barndom. Det er på tide for dem å bestemme seg for hva som er viktigst av barnas privatliv og høye lesertall/penger/likes.

 4. Greit å ikke spekulere mer vedr håret til fruas eldste. Blir enslags uønska barneeksponering det og.

  Godt jobba uansett!

  Og nå må vi stikke innom Vixen!

 5. Det er hun selv som eksponerer barna. Jeg mener ikke det var riktig valg av dere å slette innlegget. Dette er hersketeknikk.

   1. Jeg også. Dette er den harmløse delen av konsekvensen av eksponeringen de har bedrevet siden før ungene ble født. Om dette provoserer henne, skulle hun bare visst hva slags drit folk driver med i internetts mørkere kroker. Utrolig at hun ikke tar poenget. Hun svikter jo totalt i sin hovedoppgave; beskytte barna sine.

 6. Litt skuffende lesning må jeg si (min første og antakelig eneste kritikk mot dere noen sinne, elsker jo denne bloggen! ❤️).

  Fruas reaksjon beviser at hun et dritredd for å bli ferska, men denne gangen har hun et frikort, nemlig at det er galskap «påført» barnet som er fokus, og derfor lett å begrunne ønske om å slette kritikken med «det er bare for barnets beste» (ikke for å skjule mors galskap i det hele tatt). Hadde det ikke vært noe i spekuleringene, så hadde hun heller ikke reagert så kraftig. Blir veldig merkelig å skulle begrunne henvendelsen til dere med «barnets beste», når man selv ivrig eksponere egne barn. Sender ikke dette et signal til alle bloggere som dere konstruktivt kritiserer (og som er unikt med denne bloggen, og det vi lesere liker så veldig veldig godt) at de bare kan true litt på mail og så slipper de unna. Hva med alt som er skrevet om Mammaens barn, bør dette også fjernes? For barnas beste?

 7. Heier på dere! Frua er bare en forretning. Hun solgte ut barna sine. Det får hun bare leve med – uten å plage andre. Og ja, det så ut som løshår for meg.

  Syntes ikke mindre om dere, som ble utsatt for hersketeknikk. Syntes bare mindre om fruen – alltid visst hun driver forretning. Men ikke at hun var så smålig. Det er bare lavmål.

 8. Hun har valgt å eksponere ungene sine fra før de ble født. Når første virkelige backfire kom, valgte hun å gå på dere. Ikke bra. Ikke pent.

  På tross av at hun altså helt hemningsløst har eksponert begge sine fra ca uke 20 i svangerskapet. Oh, the irony! Jeg håper debatten om bloggerbarna kommer for alvor nå, og at den kommer i medier hvor foreldrene ikke bare kan komme seg unna med å hevde at all motbør som kommer deres vei skyldes hets, misunnelse og slemme troll. Frua har eksponert de ungene hemningsløst. HUN (og mannen, selvsagt)har det hele og fulle ansvaret for å skjerme dem. Hun kan ikke legge ut en haug med bilder av barna i deg ene øyeblikket for å toe sine hender i det neste.

  Bare så synd at hun legger ansvaret over på dere. Hun har i fire år brukt ungen(e) som polerte glansbilder som har solgt alle de produktene folk har vært villige til å betale for; dukker, barneklær, -utstyr, lydbøker, etc. Det er IKKE greit å selge egne barns privatliv for en femsifret sum til feks Storytel. Det er heller ikke greit å true andre med litt finere innstilt etisk kompass enn frua selv (ja, jeg mener dere!) til å slette og endre for å skjule elendig dømmekraft hos frue og fruemannen selv. Nå er det på høy tid at de står inne for egne valg i forhold til de stakkars, helt uskyldige ungene. Denne gangen må de rett og slett bare la være å skyve ansvaret for egne elendige valg over på andre.

  1. Godt formulert av Helene:
   Skjermingen av denne fireåringen (som jeg har mer informasjon om enn jeg har om min søsters barn) er FORELDRENES ansvar. Her har de feilet fullstendig, men de kan da vitterlig ikke legge skylden på andre? Ser de ikke selv hvor latterlig det er?

   1. Right? Dobbeltmoralsk som bare det. Det er jo hun som overskrider barnas personvern, men når det påpekes av andre er det selvfølgelig andres «feil»? Dette handler ikke egentlig om hairextensions, men det store bildet, og det er på tide at hun involverer seg i den diskusjonen hun har skygget banen fra. Hvem vet, kanskje skulle det bli ei litta extenison som broke the camel’s back?

 9. På ein måte forstår eg at de velg å sletta, samstundes syns eg hykleriet fruene driv med er forkasteleg. Det er DEI som eksponerar ungane, det er DEI som legg ut bilete og uendeleg mykje informasjon om ungane, det er DEI som gjer dei offentlege. Difor vert det og ein fin balansegang å diskutera dette hårstuntet, for bidreg ein dermed ikkje til å eksponera ungen vidare? I denne saka dett eg vel ned på at de ikkje burde ha sletta. De diskuterte ikkje ungen med namn, de diskuterte ikkje utseendet hennar direkte, de berre reagerte på at ein fireåring vert utstyrt med laushår for å vera mest mogleg bloggvenleg.

  Og det er det, kjære frua og frua, som tydelegvis sit og nitid fylgjer med på kva som vert sagt om dykk, som er den store forbrytelsen dykkar; kynisk utnytting av mindreårige til eiga vinning. De eig ikkje moral, etikk eller grenser for kva de vil gjera for pengar i kassen, og då kan de ikkje sitja der som eit internettpoliti og døma andre som prøver å setja fokus på kva de eigentleg driv med. Aldri gløym at det er de som har valgt dette for ungane dykkar, ikkje ungane.

 10. Syntes folk skal slappe litt av. JA, frua er den som eksponerer. JA, de bør stå for det de sier. Men det er viktig å holde seg respektfulle når en person ber om noe skal bli slettet på internettet. Og der syntes jeg Adina gjør et godt valg ved å respektere hennes ønske!

  Men morsomt at CBE er den som ber dere slette noe hun selv gjør og har lagt ut da men 😉

 11. Hei

  Jeg er ikke fan av Caroline. Men i blandt synes jeg faktisk til og med hun fortjener litt skryt – hun gjør tross alt ikke alt feil. To ting jeg synes hun fortjener skryt for:

  De hadde gavefri jul for de voksne.

  Jeg kan ikke huske sist hun publiserte et bilde som tydelig viste ansiktet til hennes eldste datter.

  Sånn ellers synes jeg hun skaper slankepress, fører en altfor materialistisk livsstil og bidrar for lite til å beskytte miljøet. Så hun har enda en lang vei å gå. Men føler hun tar små steg i rett retning.

  Anneli

  1. Gavefri 1 av 365 dager, gavebonanza 364 av 365 dager.
   Det finnes så mange bilder av de barna at profilen fremdeles er nok til å følge utvikling og gjøre dem gjenkjennbare for (de som bør være) fremmede.

   Enig i at hun tar små steg i riktig retning, og det er veldig bra, men hun fraskriver seg også mye ansvar og har blitt advart mot mye av dette i årevis.

 12. Jeg svarer dere samlet😊 Frua har ikke truet oss på noen som helst måte, hun kom med et ønske om at innlegget og kommentarene ble slettet. Vi diskuterte saken og fant ut at dette ble spekulasjoner som rammet et uskyldig barn og som kan slå tilbake på barnet, noe vi ikke kan stå inne for. Nå når vi har hatt Caroline i tale og når hun sier at dette er løgn, tenker vi ikke skrive mere om dette, for barnets skyld.
  Når det gjelder kommentarfeltet tenker jeg kun slette om noen går over streken, noe som sjelden skjer her. Sletting i kommentarfelt er det noen andre som er bedre på enn oss, si. Folk må da få lov til å ytre seg.
  Når det er sagt så følger vi nøye med på hva som blir sagt og skrevet, akkurat som frua og frua gjør.
  Det kan også nevnes at i Mail nr. 2 sa frua direkte at det var vår feil at ryktene startet. Makan!
  Håper dere kan forstå vår avgjørelse og takk for fine ord😍

  1. Vedr. «Det skal også sies at i den andre mailen vi fikk sa hun direkte at det var vår feil at ryktene begynte. Makan!».

   Jeg leste «ryktet» første gangen i cbe.no sitt kommentarfelt: https://imgur.com/a/9rwUq . Kommentaren ble vel lagt ut den 26.12. Merkelig at de publiserte den.

 13. Skjønner ikke hvorfor ikke Komikerfrue og Ørjan Burøe ikke får mer pes for eksponering av barn jeg!?! De er jo verst av alle!

 14. Jeg tenker at det er helt greit at CBE ønsker at dere fjernet innlegget, og at det er riktig av dere å slette det med tanke på st det er et uskyldig barn det er snakk om.

  MEN, det er jo sinnsykt artig at hun mener det er «deres» feil da det er hun selv som står ansvarlig for hva som publiseres på hennes SoMe.
  Men det er jo alltids greit å ha noen å skylde på 🙂

  Stå på med den fantastiske jobben dere utfører – og jeg håper at 2018 er året hvor disse «topp»bloggerne får brev av Forbrukerrådet om retningslinjer når det kommer til eksponering av barn, slik at de for en gangs skyld skulle endelig innse alvoret bak det hele.

  Mitt første barn ankommer verden om ikke mange uker, og jeg har allerede gitt streng beskjed til min mor om at hun skal være veldig bevist på hva hun legger ut når det kommer til barnet mitt. Rett og slett for jeg er veldig klar over hva som foregår på Internett, for å ta et veldig nytt eksempel så har vi «Innafor» og bare det gjør at jeg har lyst til å kaste tlf og PC i søpla.

  1. Enig med mange her, det er frua og frua som har gjort dette. Å true med at det er et barn det gjelder holder ikke. Kunne også ønske at 2018 ble et år hvor barna må beskyttes og ikke brukes på bloggen i det hele tatt. Anne B er høyt oppe på lista her, skriver lite annet enn om barna. Pilotfrue er allerede på gang, og kan ikke vente med å vise frem barnet. De som har barn hadde nok mistet mange lesere, hadde det ikke vært for barna. Ikke forstår jeg hva som er så himla interessant med andres barn, kunne ikke brydd meg mindre!

  2. Anonym: Åhh, så koselig å høre at du venter barn, og ikke minst at du lar barnet ditt få privatlivet som det har krav på😍Lykke til❤️

 15. Neineinei.. Ikke gi etter for henne.. Greit at dere vil skjerme barnet, med slett bilde istedefor da, ikke slett hele saken

 16. Tenkte bare å legge igjen en kommentar som ikke har noe med frua å gjøre, men klarer ikke å dy meg 😋 Angående Stinablogg(listestina), jeg skrev en gang en kommentar som jeg ikke mener er noe «dritt» kommentar. Hun skrev et innlegg om sminke, virka ut som at hun kunne alt og tok ikke råd fra noen. Så kommenterte jeg at hun kanskje(bare kanskje) brukte litt for mørk Foundation, skrev også tips til gode foundationer til hun ☺️ Etter denne kommentaren så er jeg sperret for å kommentere mer! Hun skrev et innlegg for ikke så lenge siden at hun hadde blokkert noen for å legge igjen en stygg kommentar. Synes hun virker som en veldig hårsår og nærtagen jente. Man kan ikke ha blogg som en jobb hvis man ikke tåler konstruktiv kritikk, mener jeg! 😩

  1. Malin: Makan! Men alle sine gode råd om både make-up og kjærester, så blir det nok ikke godt mottatt når andre kommer med råd til henne. Det blir tatt som kritikk🙄

 17. Synest det var unødvendig av dykk å omtale dette, då de jo er i mot å eksponere barn på nettet. Bra at de sletta dette! Stakkars jente, ho er jo uskuldig i dette.

   1. I eit ganske laust rykte om bruk av extensions.. Går framleis ut over barnet når ein viser «bildebevis» og i tillegg diskuterer barnets hårvekst. Her bør barnet skjermast, sjølvsagt først og fremst noko Caroline bør gjere noko med, men denne bloggen bør halde seg for god til å «dyrke» desse rykta vidare.

 18. Jeg skjønner at dere velger å fjerne bildet,av barnets hensyn. Men synes Caroline i gjengjeld kunne ha slettet alle bildene av sine egne barn selv også. Det hadde jo vært enda mer virkningsfullt..

 19. Det er veldig bra at dere setter flomlys på «voksne» bloggere som eksponerer sine barn for tusenvis av ukjente mennesker. De veldig små barna, skjønner ikke dette, de vil få belastningen senere i livet. En blogg varer evig..i cyberspace.

  Bloggerbarn i skolealder derimot, tror jeg ikke har det så lett. En bloggermor skriver «mitt barn blir mobbet», årsaken får vi ikke vite, vi kan bare ane.. Skriver at vi bor i et janteland med bygdedyr og nettroll. Så klart, bygdedyr er noe herk, men mater ikke bloggerne disse dyrene daglig?

  Mobbing blant barn og unge er et sterkt økende problem. Sosiale medier er hovedårsaken. Det er helt fortvilt at voksne oppegående bloggermødre og fedre ikke skjønner hva de driver med,, at barna deres lider, blir mobbet og ledd av.

  Tror det er veldig viktig at de skjønner at denne bloggboblen de lever i, er i lille Norge, ei lita bygd på Romerike, og andre små steder, ikke Amerika g LA ,og de er ikke Kardashians family.

  Så bare stå på videre og fortell disse bloggerne at det er overhode ikke greit for barna deres det de driver med. De leser garantert denne veldig så viktige bloggen bloggomtoppbloggere

 20. Jeg er virkelig helt sjokkert over at frua velger å svare på dette med å legge ut snap av at hun grer håret til datteren. Tror hun dette handler om hvorvidt noen synes hun ikke har fint nok hår?!? SÅ hun legger ut video for å vise at «Joda, det ER så pent og så langt – in your face, suckers?»

  Newsflash – dette handler ikke om håret til fruedattera er pent nok eller langt nok. Tro hun virkelig at dette er en dabett som handler om datterens UTSEENDE?
  Dette handler om hvorfor man IKKE skal eksponere ungene sine til gud og hvermann på internett.

  For meg illustrerte dette med all tydelighet hvorfor man ikke skal eksponere ungene sine. I det man slipper bildene og tekstene sine ut på nettet, har man ingen kontroll over hva som skjer med dem. Hvis noen vi spekulere i om mor har modifisert sveisen til datteren, kan ikke mor kontrollere om folk gjør det. OG hun kan i hvert fall ikke harmdirrende be andre la være å snakke om hennes barn, når hun selv legger godt til rette for at bilder av datteren spres helt ukontrollerbart til alle som vil se dem. De spres til folk som synes hun er søt, folk som er slemme og bare vil være ekle, folk som er kritiske og synes barn må få vokse opp uten massiv eksponering, folk som bare vil lage kvalm, folk som tenner på småbarn og folk som elsker å gasse seg i detaljer om fremmede menneskers privatliv. Hun har null kontroll på det, og hun kan ikke kontrollere dette når det ligger ute – men hun kan kontrollere det før hun legger det ut. Jeg er sjokkert over at man velger å gjøre dette. OG jeg skjønner overhodet ikke HVORFOR man velger å gjøre det. Det skulle jeg veldig gjerne visst mer om – er det bare klingende mynt i kassa vi snakker om her? I så fall er det dypt problematisk sett fra et etisk ståsted – selv om det altså ikke er spesifikt forbudt, så tenker jeg at å utsette ungen sin for at vilt fremmede folk kan grafse og diskutere sveisen man har på julaften er et GROVT brudd på barnets rett til privatliv.
  Jeg er virkelig helt sjokkert.

  1. Jeg var jo så «heldig» å få Lars Kristian i tale en kveld under innlegget til Mimir Kristjanson etter at de hadde vært på bokbad. Der stilte jeg han kritiske spørsmål, bla om eksponeringen av barna. Asti på KG har tatt vare på all dokumentasjonen, jeg også. For selvsagt slettet han alt han hadde skrevet 🙄 Det finnes en samlet Imgur under innlegget om CBE under Mimir sitt innlegg på Facebook men da må du scrolle deg et godt stykke ned på sida hans. Svarene fra LKE er selvsagt svært arrogante.

 21. Dere gjentar jo bare det som alt er skrevet i hennes kommentarfelt som HUN SELV har godkjent! Dette blir for dumt! Herrefred, hva er det med denne damen?!
  Synes dere skal re-publisere det dere skrev, men skriv at dere velger å ikke legge ved bilde. Det ligger jo i sin original-form på mammaen til dette (etter mors sigende) stakkars eksponerte barnet sin blogg… Legg gjerne til at kilden til tankene rundt saken først ble publisert av mammaen til barnet i kommentarfeltet til mammaens blogg- sånn for ordensskyld. De er jo så opptatt av kildehenvisning, var det ikke så…? 😉

  Dere behøver ikke godkjenne dette som blir skrevet videre, men skriver det til dere:) Mailer fra frua og frua har en tone som kan føles både truende, ubehagelig, ekkel og anklagende/skyldbetyngende. De har en, skal vi si, egen evne der… Prøv så godt dere kan og ikke ta det til dere! Det er bare løskrutt, og ingen kuler. Har selv hatt en særs ubehagelig konfrontasjon med hun/ham/dem (man vet jo ærlig talt ikke med hvem av dem…) og jeg har sjeldent følt meg så liten.
  Stor klem til dere begge to!

 22. Supert at dere valgte å slette! Hvis dere ser på innlegget «God jul 2017» ser man jo ganske tydelig at håret faktisk er såpass langt? Reagerte selv på krøllingen av håret, er det nødvendig liksom, men slutt å spre disse døve ryktene om extensions da. Det er da nok av faktiske ting dere kan skrive om, så er det vits i å spekulere i piss som det her? Som noen skriver lenger opp her, hvorfor skriver dere ikke om eksponeringen av barna til Marna? Det begynner å virke som dere bare vil ta CBE for den minste ting, men det går jo litt på bekostning av deres egen troverdighet i blant.

 23. Når CBE ber dere om å slette, kan en jo spørre seg om dette er pga barnets beste, eller om det er mor som ikke vil stå i et så dårlig lys. Om det er eksponeringen av barnet som er problemet her, har hun selv vært pådriveren, og den som er årsaken til at alle som vil kan undersøke hvordan dette barnet ser ut, fra nyfødt fram til i dag. Men straks noen anklager MOR for å ha satt løshår på dette hodet, ja DA skal det slettes og beskyttes. Når hun i tillegg svarer på kritikken med MER eksponering av barnet, er det ingen tvil om at det er seg selv CBE tenker på, og SIN egen beskyttelse. Måtte 2018 bli året bloggerbarne får sitt privatliv tilbake.

 24. Håper dette er en vekker for moren til disse barna. Når hun nå hisser seg opp over denne ganske uskyldige omtalen på Bloggomtoppbloggere burde det ringe en bjelle hos henne.
  Bloggomtoppbloggere har ingen slemme intensjoner mot barnet og var imøtekommende og slettet ved anmodning. Men hva med alle de andre bildene av samme barna som garantert er manipulert og misbrukt på det mørke nettet? Regner Fotballfrue med at de også har gode intensjoner og sletter på forespørsel?

  Fotballfrue burde bruke resten av julen på å slette alle bilder og all omtale av barna på bloggen hennes og andre SoMe. For å beskytte dem og privatlivet deres. De bildene og annen omtale som allerede er misbrukt er det for sent å gjøre noe med. At Fotballfrue i stedet for å ta ansvar som mor til disse barna fortsetter eksponeringen med nye bilder og omtaler er intet annet enn skikkelige egoistisk. Hun tenker på seg selv først. Alltid.

 25. Det virker som om eneste dere er ute etter er å ta frua på alt. Som det også er nevnt ovenfor så er det lenge siden og svært sjeldent at de deler bilder av ansiktet på noen av barna, så den «enorme» eksponeringen av barna er absolutt ikke så utbredt som flere av dere nevner.

  Jeg antar at grunnen til at CBE ville at dere skulle slette innlegget er fordi dere skaper rykter om et lite barn!

  1. Google gir nå ca 28 800 resultater når man setter inn navnet til fruedatteren. Overveldende mesteparten av dette stoffet, er publisert på fruas egne SoMe-kanaler. Det er så ugreit som det kan få blitt, og grunnen til at det går rykter, er jo at foreldrene har valgt at ikke engang julaften med familien kan feires av denne unge damen uten at alle som vil av verdens 7 milliarder mennesker, kan se hva hun hadde på seg, hvordan håret så ut og hvem hun feiret med – og snakke om det. Foreldrene velger dette. De kan la være å poste tekst og bilder av barna sine. På den måten bevarer de barnas privatliv, og beholder kontrollen over hvem som får se bilder av ungene og høre historier om deres oppvekst.

   Det er helt skammelig at de velger å utsette ungene for dette – de aner jo ikke hvem som er slemme og hvem som er velmenende og snille, hvem som er dumme, sensasjonslystne, hvem som bare vil slenge dritt og hvem som er fullstendig skrudde i hodet. Alt dette har de av en eller annen grunn valgt å utsette ungene for nesten hver eneste dag. Det er deres ansvar å sørge for ungenes ve og vel. Hvis de vil ha kontroll over hva som blir sagt om barna deres, må de ta kontroll over hva som publiseres om barna deres. De kan ikke bestemme hva du, jeg, Bloggomtoppbloggere, gud og hvermann skal si – jobben deres er å beskytte ungene mot slike ting.

 26. Oppfordrer alle til å slutte å lese bloggen til Caroline Berg Eriksen! Jeg kommer til å boikotte hennes blogg. Ønsker ikke å bidra til at de får mer penger i kassen av at jeg bruker tid på å gå inn på deres side mer. De fronter en livstil som i mine øyne er både usunn og så fjern fra min egen verden at jeg ikke ønsker å være med på å gi de muligheten til å opprettholde denne perfekte fasaden deres mer.

 27. Altså til dere anonyme over her som taler til fordel for frua:

  det er FRUAS HANDLINGER det skrives om og HVA FRUA VELGER Å GJØRE for SITT EGET GLANSBILDETS SKYLD ang bloggen.

  Det er kanskje å skjønne for folk som fortsatt IKKE SKJØNNER eller vil ta til seg HVA EKSPONERING av barn kan føre til.

  Frua er bare redd hennes eget omdømme skal bli dårlig pga HVA HUN VALGTE Å GJØRE til fordel for ET PERFEKT BILDE til SIN EGEN BLOGG.

  Money talks.

  Digger bloggomtoppbloggere. Trenger ikke lese noen blogger. Kun denne og KG(SOM ER STAPPFULL AV DOKUMENTASJON.
  Denne bloggen og KG’s dokumentering i mitt hjerte.

   1. Søk på Kvinneguiden rampelys, så kommer du dit. Nå ligger tråden om CBE til moderering og har gjort det i vel 4 timer. Vet ikke når den er tilbake. Men i mellomtiden kan du jo lese om andre blogger/kjentfolk 😊

 28. Jeg har ingen sympati for CBE, dette har hun helt og holdent lagt opp til selv. Hun selger barna for penger og det har de gjort siden det ble annonsert at hun var gravid.
  Hun eier virkelig ingen skam og hun er feig som ikke svarer på kritikken.

  Bedriften CBE drives av løgn og er høyst umoralsk. At folk ikke gjennomskuer henne, men verden vil bedras..

 29. Folk bør virkelig slutte å lese bloggen til Caroline Berg Eriksen! Da må de finne seg en normal jobb og våkner kanskje opp til den virkelige verden alle oss andre befinner seg i.

 30. Dette er helt i grenseland. Skjønner at hensynet til barna veier tyngst for dere, og det skal alltid skal veie tyngst. Men Frua lar sine innlegg med barn stå. Det betyr at dere beskytter barna hennes mer enn hun gjør selv. Samtidig, å bli presset til å trekke et innlegg, det er prinsipielt feil feil feil. Syntes dere håndterte vinklingen bra som den sto, også med tanke på at det var barn involvert. Men dere har gitt oss et dilemma å diskutere, det skal dere ha 🙂

  Og til de som eksponerer barn på nett – fy fader, nå må dere trekke i deres egen bremse altså. Legge opp til at hår skal diskuteres i sitt eget kommentarfelt (først vise nærbilde på nærbilde og så svare når leserne legger inn kommentarer om det) og så skylde på andre når ens egne bilder starter spekulasjoner om det samme. Dette er et kroneksempel på hvorfor det å la være å vise ansikt ikke er reell skjerming av barn.

  I tillegg er det nå lagt ut et forsvarsskrift i kommentarfeltet som utelukkende handler om hårkvalitet. Kjære vene, det spiller da ingen rolle!! Barn er like fine med tykt og tynt, kort og langt, krøllete og slett hår! Det som betyr noe er at vi får til å beskytte dem mot de mindre gode sidene av verden, fordi de kan ikke beskytte seg selv. Verden er ikke vårt eget kommentarfelt som vi kan redigere som vi vil. Vi kan ikke kontrollere verden, men vi kan skjerme barna så lenge det er mulig og til de er store nok til å ta gode valg selv.

 31. Sraad da, som skulle svare på absolutt alt i spm runde..

  Qog at hun vil ha firmaet sitt i dubai, for der er det skattefritt??

 32. Blir så oppgitt. Hun ber dere slette bildet HUN SELV deler… Og hva gjør hun i dag? Filmer datteren som forsøker å leke, for å «bevise» at håret er ekte. SLUTT å eksponer barna dine! Stakkars barn som vokser opp på Internett. Grunnen til at hun ikke viser ansiktet så ofte, er gjentagende spørsmål i kommentarfeltet over tid fra lesere som stiller spørsmålstegn ved den grenseløse eksponeringen.

 33. En helt annen sak om en annen frue. I dag har en bakerinne fra Sørumsand i ren desperasjon brukt clickbaits ordet, nummer 1, NAKEN. i overskriften på sin blogg… artig 😉 P.s Innholdet er en tragikomisk historie om Tinderverdenen, som minner meg om en skolestil skrevet av ei jente på sånn ca 14 år eller deromkring 😉

  1. LOL 😂 Intet nytt ang mamma’n fra Sørumsand. Den dama og den bloggen er det lenge siden jeg sluttet å følge. Desperate forsøk på å komme høyere opp på blogglista sånn på tampen av året… Vi har tidligere omtalt henne som Tinderella, hun er jo på evig jakt etter en mann! I tillegg har hun påstått at hun har skrevet mange framtidige innlegg som skal publiseres etter hennes død!

 34. Altså jeg blir helt satt ut. Her sitter mammaklubben, mammapolitiet – kall det hva du vil og godter seg over denne saken. Lirer av seg kvalmende kommentarer og påsnakk. Jeg skal BANNE på at om dette hadde vært deres barn, som vanker på bloggomtoppbloggere, så hadde klørne deres vært på saken. Jeg blir oppriktig satt ut av dere. Jeg skjønner godt at denne bloggen går bra. Dere har jo flyttet fra Kvinneguiden forum – over hit. Heia for dere! – Elsa

  1. Slike hersketeknikker som å prøve å rakke ned på mennesker som kommer med konstruktiv kritikk, det er latterlig det.

   Her er det synspunkter på hva EKSPONERING av barn kan føre til, samt hvordan Fruen jager etter det perfekte og det på bekostning av noen HUN BØR OG SKAL ta gode valg for.

   Å ikke skjønne, ville forstå hva EKSPONERING AV BARN kan føre til, DET er dårlig.

  2. Jøss, det var da voldsom og usaklig kritikk av folk som mener at folk ikke bør eksponere barna sine på blogger, og særlig ikke for å tjene penger på dem. Vil vel si at den omtalen din av oss som er kritisk til frua (og andres) eksponering av barn, gjør deg til en velså «smakløs dame» som hva du omtaler oss som. Synes vel det er mer skremmende med folk som deg, Elsa, som støtter så voldsomt folk som driver med denne eksponeringen, enn oss «nolifemoms» som du angriper her. Hvis jeg er mammapoliti fordi jeg synes folk ikke skal selge ungene sine på bloggen sin, så ja takk – da tar jeg GJERNE den tittelen! Men den dagen jeg blir en sånn person som deg, som støtter denne eksponeringen, DA håper jeg virkelig noen irrettesetter meg!

  3. Kan du ikke heller argumentere FOR det du mener? Er eksponering i kommersiell hensikt bra og positivt for barn? Hva mener du egentlig?

  4. Det er bare det kjære Elsa, at det er ingen nolifemomser (hva nå det betyr) som vanker på bloggomtoppbloggere, som eksponerer sine barn på sosiale medier.. med kanskje ett unntak ?

 35. Det var ikke diskusjon om hårkvalitet til barnet. Barnet har fint hår, men det er festet ekstra hår på henne. Ikke var det diskusjon om barnet. Det ble en snakkis ang mor. Hvor langt hun er villig til å gå. Det var snitt av et bilde som var lagt ut. Det viste kun der hvor håret var festet. At hun i dag sittet å børster hår, der det kunstige er fjernet, er hennes manøver og vise at her er alt naturlig. Hun har tabbet seg ut. Noe annet er at ingen nevner fotografen. Fotografen burde ha oppdaget dette.
  Her eksponeres barn hele tiden,hun selv legger ut bilder. Så tar noen et snitt av et bakhode med løshår, så skal hun ha det fjernet. Det er andre sin feil. Selvfølgelig.
  På tide å begynne å gå i seg selv. Hva med den dagen noen rapper bilder som ligger på nettet, hvem skal hun skylde på da?
  Hadde hun vært voksen nok, så hadde bloggen levd uten å bruke barna for alt de er verdt.
  Jeg har aldri lagt ut et bilde av mine barn. Det kommer ikke til å skje heller. Familie og venner trenger ikke gå på eks fb for å se de. Andre har ikke behov for å se de.
  Jeg kan heller ikke tenke meg å «selge» mine barn

  1. Hjelp! Så nettopp snap hvor hun grer hår. Fikk gåsehud av vemmelse fordi hele opplegget er så bisarrt.

   Vise frem datteren på den måten for å måtte bevise noe.

 36. Jeg kan aldri tenke meg at jentungen eier den manken der, i så fall er jeg veldig imponert over en slik hårpryd. Jeg har kun sett dette bildet det er snakk om så jeg VET ikke, men det ser bare litt for utrolig ut til å være sant.

  Det som slår meg aller mest er at jeg håper frua og frua demper seg kraftig til jenta begynner på skolen. Jeg tror ikke hun kommer til å få en fin skolehverdag slik som de driver bloggen sin. Jeg er lærer og jeg vet hvor mye foreldre kan ødelegge for ungene sine med måten de framstiller sine barn på.

  Tro meg, de gjør det ikke lett for henne.

  1. Det har du helt rett i supertante. Som lærer vet du at barn kan være nådeløse i skolegården.. Disse bloggerbarna blir, veldig fort, identifisert som datter/sønn til… Barn som foreldre forteller hvor vakre og geniale de er, til «hele verden».

   Min mening er at det grenser til psykisk barnemishandling. Kanskje litt drøyt sagt. Uansett så gjør de dagene vanskeligere for barna. Å være et mobbeoffer er grusomt for et barn. I dagens cyberverden er den gammeldagse «ertingen» overført til sosiale medier, med rå og kynisk mobbing.

   Har merket meg at på denne utmerkede bloggen er det ikke bare reflekterte innlegg med en intelligent ironi, men også mange kommentarer av samme kaliber.

   Er overbevist om denne bloggen topper listen til såkalte toppbloggere som mest leste.blogg. Derfor er det en viktig blogg, som jeg håper har en dempende preventiv virkning, og en øyeåpner for alle bloggere med barn.

 37. Finnes clip on extensions, bare nevner det..
  Bare nevner i samme slengen at barn ikke trenger det..

  Well well, dere måtte ta et valg og det gjorde dere, jeg heier på dere og støtter dere uansett😘❤️

 38. Synes dere gjorde rett i å fjerne bildet, men fint at debatten rundt får stå. Frua og frua oppnådde nå faktisk enda mer publisitet rundt saken – jeg antar de ikke er så fornøyde med å få viet et helt blogginnlegg til om saken… 😜 For øvrig ingen tvil om at jenta har fint og langt hår, så ingen grunn til å skulle jukse med tykkelsen. Håper virkelig bildene lyver, og at fruene snakker sant.

 39. Så jeg så bildet i bloggen så så jeg helt av meg selv at det var extensions. Bruker sånne selv, og det er ingen tvil om akkurat det.

  At frua og frua hyler opp om eksponering av barna de selv har solgt identiteten til siden de ble født. Alle skjønner hvor urimelig det er å reagere på at andre viser et bilde de selv har lagt ut. De prøvde å bevise at det var ekte hår i dag, men alt de viste var hvor tydelig det var at det var tynnere og kortere enn på bildet i bloggen. Så der avslørte de seg igjen.

  Kan de ikke bare finne noe annet å leve av enn å bruke ungene sine på nett? Det er så harry og lowlife å leve av ungene sine! Jeg skjønner at folk som holder på å sulte ihjel gjør det men disse folka?! Det er en grunn til at barn skal beskyttes når de er så små. Dette er rovdrift på barn og frua reaksjon viser jo tydelig at de er fullt klar over hva de driver med.

  De burde skamme seg!

  1. Jeg bruker skikkelig god-gammal, harry, uetisk Extensions som er sveiset på – for å få litt fylde i håret mitt som er kjempetynt pga autoimmun sykdom.

   Nok om det, men jeg har ikke forutsetning for å se om det er clip-on eller ei i håret til datteren. Samtidig ser jeg jo dette festet dere påpeker dersom hun faktisk har Extensions.

   For å komme til poenget: frua hadde ikke tatt fem flate øre for å dra en liten løgn vedrørende dette. Hun har lyvd såpass før, at jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal gi henne benefit of the doubt.

 40. Jeg syns det er helt på sin plass at noen (👉dere) setter søkelys på bloggere som Caroline Berg E og drøfter saklig problemstillinger som feilmerking av reklame og eksponering av små barn. Er ikke det fantastisk at en blogg gjør dette? At vi endelig har en motvekt til rosablogger som gjør store penger på leserne sine med å reklamere og eksponere sine liv. Jeg heier på dere!
  Det sier vel egentlig litt om integriteten til Caroline Berg Eriksen når slike rykter oppstår- for det betyr egentlig at mange lesere tror hun kan være i stand til å sette løshår på dattera si for at det skal være pent på bilder. Det er noe å tenke over. Det er ikke normalt eller vanlig å tenke at man gjør det på barna sine.
  Respekterer også at dere slettet innlegget etter hennes ønske. Det gjør dere til medmennesker selv om dere hadde all rett til å drøfte denne problemstillingen.

 41. Har sjelden sett maken til kjør i kommentarfelt. Håper dere har både mage og nerver til å stå i drittstormen fra CBE m frue og støttespillere. Dessverre kan det føles ensomt til tider å stå i stormen når pressen for øvrig er mer opptatt av å lage kosereportasjer og hjemme hos. Husk da at vi er mange som støtter og heier på dere! Dette er viktig, og de som fronter det viktige blir alltid uthengt og ignorert helt til de ikke blir det lengre. 😊 Stå på!

Legg inn en kommentar