OPPDATERING PÅ FORRIGE INNLEGG

I forrige innlegg skrev jeg at det kunne se ut som om Caroline Berg Eriksen hadde pyntet datteren litt ekstra til jul. Det spekuleres i om frua har satt inn extensions i håret på sin lille datter. Jeg vil påpeke at jeg omtalte saken da det var blitt en stor snakkiser, og jeg stusset på de bildene jeg selv så.

Nå har vi mottatt en mail fra frua der hun stiller spørsmål ved at vi, som så tydelig har vist hvor vi står når det kommer til eksponering av barn, faktisk gjør dette selv. Til det vil jeg svare at vi verken viste ansikt ei heller brukte navn. At vi i dette tilfelle valgte å vise litt av håret var kun for å underbygge saken. For å si det rett ut så greier foreldrene eksponeringsjobben meget bra selv, så vår hjelp trengs nok ikke der.

Caroline avviste også at datteren hadde extention, uten å forklare noe nærmere. Ikke at hun trenger det, men det kunne kanskje vært en ide da det ville fått slutt på alle ryktene. Bare nevner det. Jeg har bedt henne om en kommentar uten at jeg har hørt noe.

Vi ble så bedt om å slette saken og kommentarene i kommentarfeltet vårt. Vi har bestemt oss for å etterkomme ønsket hennes om å slette saken. Dette av hensyn til barnet. Når kommer til kommentarfeltet vil vi slette det som ikke er passende, noe vi avgjør selv.

Håper på forståelse.

Adina xoxo

101 kommentarer om “OPPDATERING PÅ FORRIGE INNLEGG

  1. Har sjelden sett maken til kjør i kommentarfelt. Håper dere har både mage og nerver til å stå i drittstormen fra CBE m frue og støttespillere. Dessverre kan det føles ensomt til tider å stå i stormen når pressen for øvrig er mer opptatt av å lage kosereportasjer og hjemme hos. Husk da at vi er mange som støtter og heier på dere! Dette er viktig, og de som fronter det viktige blir alltid uthengt og ignorert helt til de ikke blir det lengre. 😊 Stå på!

Legg inn en kommentar