HØRT AT…

Mammaen ble fryktelig sur på ei jente som spurte pent om å få et bilde sammen med henne. Anna sa nei til bilde, men jenta valgte å knipse et ordentlig mammabilde i smug. Dette fikk Mammaen med seg og ble skikkelig irritert. Så irritert at hun tok frem sin egen mobil og knipset et bilde av jenta og la det ut på Instagram. Dette for å statuere et eksempel på hva som kan skje om man ikke gjør som Mammaen sier:

Flere reagerte på at hun gikk så langt som å offentliggjøre jenta og hennes Instagram. I kjent Anna stil skulle hun selvsagt slette bildet etterhvert, men hun glemmer stadig at alt delt på Internett vil forbli på Internett.

(Skjermdumper mammatilmichelle/Instagram)

At jenta tok et bilde i “skjul”, gjorde nå det så mye? Mammaen skal jammen få litt å gjøre om hun skal få has på alle som knipser bilder i skjul. For ikke å snakke om alle Paparazziene som lurer rundt i busker og kratt i Søgne. Vi kan vel med sikkerhet si at jenta det gjaldt helt sikker ikke er fan av Anna lenger.

Ida Wulff ble nokså sur på en leser som “misforstod” hennes innlegg, der hun skrev at hun tenkte på alle de som ikke hadde det så godt som hun selv i julen:

Dette er ikke første gang Wulffen viser en irritabel side. Nylig fikk hun krass kritikk etter et innlegg som omhandlet #metoo kampanjen, der hun skrev at en del damer brukte denne til å “ta” menn som viste dem oppmerksomhet:

(Skjermdumper idawulff.no)

Frøkna ber om personlige spørsmål fra leserne. Hun vil at vi skal bli bedre kjent med henne og tenker nå å svare på absolutt alt, til og med spørsmål som føles private eller flaue:

Men stemmer nå dette?

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Flere av våre mammabloggere liker å pynte sine små litt ekstra til jul. Jeg har sett flere eksempler der de små er sminket. Noen mener kanskje at det ikke gjør så mye at barn får bruke litt av det vi voksne bruker, som klær og sminke. Men det er viktig å huske på to ting:

*Forbrukerrådet har flere ganger advart foreldre mot å bruke make-up og kremer på barn da mye av dette inneholder skadelige stoffer som er spesielt uheldig for små barn i vekst. Les artikkel fra 2016 HER , der fagdirektør i Forbrukerrådet og rådgiver i Mattilsynet forteller om farene.

*Vel så viktig er det at man med sminke og andre produkter voksne bruker, forteller og lærer barnet at det ikke er nok å være som man er. Presset vil barnet tidsnok merke, men la de slippe det som barn. Og hvorfor skal barn pyntes til små voksne. Jeg bare spør.

Ørjan og Marna Burøe er et artig par som finner på mange sprell, også sprell som ikke er fullt så morsomme. Se hva som ble lagt ut på Instagram i dag HER

Årvåken som jeg er la jeg kjapt merke til noe som hang og slang. Jeg måtte ha et svar, og svar fikk jeg:

(Skjermdump orjanburoe/Instagram)

Ønsker dere alle en fortsatt fin jul<3

Adina xoxo