HØRT AT…

mammaen ble fryktelig sur på ei jente som spurte pent om å få ta et bilde sammen med henne. Anna sa nei til bilde, og jenta valgte heller å knipse et ordentlig mammabilde i smug. Dette fikk mammaen med seg og ble skikkelig irritert. Så irritert ble hun at hun tok frem mobilen og knipset et bilde av denne jenta og la det ut på sin egen Instagram. Dette for å statuere et eksempel på hva som kan skje om man ikke gjør som mammaen sier:

Flere reagerte på at mammaen gikk så langt som å offentliggjøre bilde av jenta og hennes Instagram. I god Anna stil skulle hun selvsagt slette dette etterhvert. Men hun glemmer alltid å tenke på at alt delt på Internett vil forbli på Internett.

(Skjermdumper mammatilmichelle/Instagram)

Om jenta tok et bilde i “skjul”, gjorde det så mye? Mammaen skal jammen få mye å gjøre om hun skal få has på alle som knipser bilder i skjul. For ikke å snakke om alle Paparazziene som forfølger dem og lurer rundt i busker og kratt i Søgne. Vi kan vel si med sikkerhet at denne jenta det gjaldt ikke er en fan av Anna lenger.

Ida Wulff ble nokså sur på en leser som “misforstod” hennes innlegg der hun skrev at hun tenkte på alle de som ikke hadde det så godt som hun selv i julen:

Dette er ikke første gangen Wulffen viser en irritabel side. Nylig fikk hun krass kritikk etter et innlegg hun skrev som omhandlet #metoo kampanjen, og at en del damer brukte denne til å “ta” menn som viste dem oppmerksomhet:

(Skjermdumper idawulff.no)

frøkna ber om personlige spørsmål fra leserne. Hun vil at vi skal bli bedre kjent med henne og tenker nå svare på absolutt alt, til og med de som føles private eller flaue:

Men stemmer nå dette?

(Skjermdump sraad.blogg.no)

… flere av våre mammabloggere liker å pynte sine små litt ekstra til jul. Jeg har sett flere eksempler med sminke. Noen mener kanskje at det ikke gjør så mye at barn får bruke litt av det vi voksne bruker, som klær og sminke.

Det er viktig å huske på to ting: *Forbrukerrådet har flere ganger advart foreldre mot å bruke make-up og kremer på barn da mye av dette inneholder skadelige stoffer som er spesielt uheldig for små barn i vekst. Les artikkel fra 2016 HER , der fagdirektør i Forbrukerrådet og rådgiver i Mattilsynet forteller om farene.

*Vel så viktig er det at man med sminke og andre produkter voksne bruker, forteller og lærer barnet at det ikke er nok å være som man er. Presset vil barne tidsnok merke, men la de slippe det som barn. Og hvorfor skal barn pyntes til små voksne. Jeg bare spør.

Ørjan og Marna Burøe er et artig par som finner på mange sprell, også sprell som ikke er fullt så morsomme. Se hva som ble lagt ut på Instagram i dag HER

Årvåken som jeg er la jeg kjapt merke til noe som hang og slang. Jeg måtte ha et svar, og svar fikk jeg:

(Skjermdump orjanburoe/Instagram)

Ønsker dere alle en fortsatt fin jul<3

Adina xoxo

60 thoughts on “HØRT AT…

 1. Synes det er helt vilt å bruke hairexstensions på en 4 åring!!!!!! Caroline Berg Eriksen jukser med absolutt alt! Nå også med utseendet på sine barn.

 2. Ang håret til Nelia, så synes jeg det kun ser ut som en Bobby pin.
  Tviler på at Caroline ville satt på extensions på datteren sin.

  Keep up the good work! Gleder meg alltid til nye innlegg fra dere😊❤️

  1. Jeg har ventet på at noen skal forklare meg hva vi ser i håret, da jeg virkelig håper det ikke er extensions. Men Bobby pin synes jeg ikke det ligner🤔
   Tusen takk for at du liker oss😘

 3. God jul til dere fine folk!

  Extenisons, ja!

  Det bildet er et symbol på mye av det jeg mener er galt med nettopp den bloggen. En liten jente som ikke aner at hun blir fotografert i sitt eget hjem (nå antar jeg at bildet stammer fra deler av julefeiringen, mulig jeg tar feil) med hår solgt av mindre heldige (om enn europeiske, som om det skal utgjøre en forskjell) kvinner, kanskje også de mødre, klistret til sitt fire år gamle hode. FIRE ÅR.

  Antar hun er “pyntet” for mammas følgere, for besteforeldre, onkel og tanter er nok ikke videre opptatt av tykkelsen på håret til sitt barnebarn og niese.
  Dette er trist. At jeg, som fremmed, vet hvem hun feiret julaften med, hva hun spiste og hvordan hun reagerte på nissen likeså.

  Takk for at dere setter søkelyset på dette. God jul videre!

  1. Det er urovekkende hvor eksponert disse bloggebarna er, og at foreldrene lar det skje.
   Vi ønsker deg også en god jul videre! 😘

 4. Hvilke signaler sender man ut til en 4 åring når den lille får beskjed om å ta på seg løshår?? Den lille kommer til å få problemer med selvbilde sitt senere i livet garantert. Denne offentlige eksponeringen av små barn er ikke bra og ikke sunt!!

 5. Er det ikke bare en “bulk” fra bruk av rettetang/krølltang? Når man bruker rettetang til å lage krøller kan det fort bli en sånn bulk når man starter ganske langt inn mot hårfestet. I hvert fall hvis man gjør det på en 4-åring som kanskje ikke sitter helt i ro 🙂

 6. Dere er det beste som har skjedd i blogg-norge på lang lang tid. Jeg synes det er flott at dere setter søkelyset på enkelte av bloggerne. Spesielt bør dere ha skryt for søkelyset dere har på fruen og fruen. Hvem prøver de å lure? De har nok fine verdier også men eksponeringen av barna er trist. Og sykt. Og jeg mener de slapp fryktelig billig unna då de ble tatt med buksene nede. Kommentarene,løgnene og redigeringen…Det er et tegn på et sirkus og en forestilling som har kommet helt ut av kontroll.

  Takk for at dere ikke bare bidrar til underholdning og oppsummering,men at dere også benytter denne til å fronte viktige saker som dyrevelferd og stille spørsmål rundt saker som eksponering og pynting av barn. Jeg stemmer på dere. Språket er også lettlest og godt.
  Ha en fortsatt god jul

 7. Man kan se helt tydelig at DET ER feste av hårextension man kan se på bildet! Og det forundrer meg ikke! Mor som bruker sine egne barn som en eneste stor reklameplakat.

 8. Når du oppdager at det har kommet et nytt innlegg og gir blanke i å sminke deg før jobb. Måå bare lese. 🙈😂

 9. Hvis man ser på bildet av dattera lengre ned i samme innlegg, så synes jeg det er rart hvis hun klarer å få så mye hår opp i den lille bun’n – så det bildet ble kanskje tatt før løshåret kom på? 🤔

  Nå kommer vel antakelig denne «Anne» på banen her vært øyeblikk og benekter det hele, eller fruen benekter det hele selv på bloggen og svartmaler «de syke menneskene der ute som tror jeg kan putte løshår på datteren min», men nå ville vel ikke DET vært første gang fruen benekter hardnakket noe, som hun senere må innrømme fordi hun blir fersket.. «the only thing your sorry is that you got caught..»

 10. Hvis man ser på bildet to innlegg lengre ned av datteren, så ser man at hun faktisk har så langt og tjukt hår 🙂

  1. Hvis man ser på bildene lengre ned, kan man se at Nelia ikke har like langt hår der som hun plutselig hadde på julaften

   1. Enig. Hadde faktisk ikke overrasket meg om det var extensions. Det er CBE vi snakker om her. Hun som redigerte babymagen sin mindre. Hvor psykt er ikke det.

 11. Synes ikke dere burde skrive noe om hvorvidt CBE putter extensions på datteren, før det evt er bekreftet. Selv om dere skriver at dere ikke vet sikkert, ser man jo hvordan alle i kommentarfeltet sluker det rått.

  Enig i at det er utrolig idiotisk DERSOM det er sant, men har ikke Nelia alltid hatt langt og fint hår som har vokst jevnlig?

 12. Rart ikke Frua eller LK har infiltrert kommentarfeltet her enda?
  De kommee til å benekte til døden at dattera har hair extensions på, fordi de vet hvor sykt det faktisk er og hvor mange negative reaksjoner de vil få angående sin barneoppdragelse.
  Det der er utvilsomt hair extensions – og jeg er ikke en gang overrasket. Ikke NPR de gjelder de to.

 13. Jeg har hatt extensions(?) selv, og de festene ser helt like ut. De som er så gode på redigering burde jo oppdaget denne tabben..

  Fruen er jo helt fra seg fordi vi diskuterer jenten hennes, men det er jo nettopp pga bloggen hennes og fordi hun har eksponert jentene sine at det er mulig å diskutere Nelia..

 14. Caroline Berg Eriksen behandler sin 4 år gamle datter som en dukke. Vet ikke om noen foteldre andre som putter løshår og extension på sine barn, for at de skal se pene ut i sosiale medier!

 15. Atter ett bra innlegg. Dere er unike og jeg elsker denne bloggen .
  Synes det er kvalmt å se Ørjan legger ut disse “morsomme” filmene på insta og snap, min niese mottok også en film fra han i oktober, men den var tatt forfra.. 🤢

  Ellers lurer jeg på om det er andre enn jeg som har tenkt tanken om at det må være frøkna selv som har åpnet “fanpage” til lillesøsteren?

  1. Tydelig at håret ikke har det, siden frua har slettet kommentarer og endret bildene. Altså når man begynner å “fikse” på egne mindreårige for at det skal passe inn i glansbildet sitt, så er det kansje på tide med en tur ut av “den alternative” verden? Link fra KG: https://imgur.com/a/FXkhp

   1. Lol, funny hvordan hun går HELT i krise over at folk diskuterer dette. Klassisk å gå hardt ut å angripe de som fersker henne, bare for å understreke hvor feil de tar og stanse spekulasjonene. Og siden hun er så sjokkert over at folk kan tenke dette om henne, vel – folk tenker dette fordi den personen man blir kjent med gjennom bloggen er såpass obsessed med det perfekte at det ikke overrasket noen om hun putter løshår på en 4-åring – derfor! Så hvis hun synes det er så ille at folk kan tro dette om henne, ja så burde hun kanskje ta et litta blikk innover..

    Nei, stå i løgnen, frue, slik du gjorde først med de redigerte bildene – kanskje noen tror på deg tilslutt.. 🙄

 16. Det blir jo bare spekulasjoner, men hvis man ser på instagrambildet CBE la ut 19. november, og sammenligner håret til Nelia der og bilder fra julaften, så har det iallefall blitt veldig mye tykkere og lenger på en måned!

  1. Det er sikkert de hårpillene «alle» reklamerer for. Herregud, den dama er ikke god. Er det bare meg eller har hun tatt litt mye fillers i det siste? Jeg ser en forandring de siste mnd, kan dere se på saken? Tar av meg hatten for dere!🦋

 17. Alltid stusset på at den jenta på 4 år har såå langt og tykt hår, de er jo ikke akkurat utstyrt med en frodig manke, hverken frua selv eller fotballfrue-mannen 😳
  Glansbilde-tilværelsen lenge leve, jeg kaller det på grensa(!) til sinnsykt!

 18. Herregud… håper Caroline får en vekker å lar barna sine være barn…

  Forresten tror dere karakteren Chris i jul i blodfjell er inspirert av Fabian?😂

 19. Datteren har et ganske tykt og langt hår for alderen antagelig, men ser ut som det har doblet seg i både lengde og tykkelse på veldig kort tid 😇 Fruen har en alt for perfekt og glossy blogg som er dørgende kjedelig. At hun kan finne på noe sånt forundrer meg ikke en millimeter. Hun har bevist og fornektet at de jukser og trikser, dette er da ikke noe nytt. ALT for å fremstå som lykkelige glansbilder.

 20. Ser at «Anna» på kvinneguiden jobber hardt med å benekte påstandene om at Nelia bruker løshår. Samme «Anna» som arbeider i kommentarfeltet her og på bloggen til CBE tro?

 21. Hei! Er moren til Isabel Raad (og familien) muslimske? Ut ifra den “vloggmas” filmen fra julaften, så virker det ikke som de er så veldig vandt med å feire julaften. Misforstå meg rett, ALLE har forskjellige måter å feire på, men i og med eldste søsteren ikke var der, lillebroren dukket opp midt på dagen, og moren virket så “care” ut, så virker det bare sånn ut som dette er noe de har begynt med i senere tid.

  Jeg vil også si at absolutt alle må få velge selv om de vil feire/ikke feire. Jeg feiret selv ikke med søsteren min, så det trenger jo ikke å ha noe betydning, jeg ble bare nysgjerrig da det virket slik for meg.

 22. Det at barnehagepersonalet i prinsippet ikke trenger å spørre barnet hva det har gjort i helgen, fordi det vet dem jo om dem følger bloggen, er trist. At barnet ikke selv kan fortelle hva de spsite i jula, eller om nissen kom eller ikke er også trist. Og det at alt de gjør må fanges på kamera er også trist. Vi “vanlige” folk tar selvsagt også bilder på julaften, men tror nok det ikke er sånn i fokus. Om ikke alle er like heldige på håret eller hva det måtte være, så gjør ikke det noe. For det er jo bare folk som kjenner oss som skal se bildene uansett.

  Håper barnehagepersonalet har stort fokus på dette og ikke møter barnet med”jeg så hvor fin kjole du hadde på julaften ”
  Dette er et viktig tema! For barnas skyld!

  1. Men herregud da. Hun driver en livsstilsblogg, det vil da være helt naturlig å inkludere barna i dette.
   Kall meg frua eller frua, jeg syns dere er utrolig hårsåre, og det virker som om dere lever for å rakke ned på Caroline. Get a life – utenfor bloggomtoppbloggere, mammapolitiet.

   1. Når man velger å svare med “utrolig hårsåre”, “lever for å rakke ned på…”, “Get a life…”, “mammapolitiet”), så har man gått bort fra å diskutere sak. Som oftest brukes det, når man mangler gode argumenter.

    Nei, det er ikke naturlig at barn skal miste retten til sitt privatliv, bare fordi en forelder vil drive en livsstilsblogg. Anbefaler å lese “Barn, personvern og sosiale medier”: http://masterbloggen.no/blog/2013/06/24/barn-personvern-og-sosiale-medier/

    Mer informasjon om bloggerbarna: https://imgur.com/a/AWoLv

 23. Ang. Mammatilmichelle situasjonen. Ei som så og hørte det som skjedde.

  Jenta som tok «snik» bildet, tok aldri bildet og spurte heller ikke om bildet. Jenta skulle ta bilde av noen hun var med, og hadde blitz på og tok bildet. Anna sto i nærheten, men kommer aldri med på bildet. Anna trodde det var bildet av henne, og kom å ga henne streng beskjed om at det ikke greit og skulle ta hevn. Jenta tilbydde deg å vise henne at hun ikke var med på bilde, men hun gikk.

  Synes synd på jenta som har blitt hengt ut, for noe som hun ikke har gjort. Derfor er det viktig å ordne opp og ikke henge ut andre. Skjer fort misforståelser.

Leave a Reply